اسیدهای چرب
مطالعات حاضر نشان می دهند که مصرف اسیدهای چرب اشباع شده سبب افزایش
سطح
لیپوپروتئین های کم چگالی (LDL) در پلاسما می شود، در صورتی که با
استفاده از اسیدهای
چرب اشباع نشده میزان (LDL) در پلاسمای خون کاهش می
یابد مصرف اسیدهای چرب اشباع
نشده سبب کاهش سطح (HDL) پلاسما می گردد.
اسیدهای چرب غیراشباع حاوی یک پیوند دوگانه سبب کاهش میزان لیپوپروتئین
های (LDL) می
گردند. بدون این که (HDL) را تحت تأثیر قرار بدهند. گوشت شتر
مرغ دارای ترکیب خوبی از
لحاظ ترکیب اسیدهای آمینه در مقایسه با گوشت گاو و
جوجه می باشد.
اسیدهای چرب غیراشباع موجود در بافت های شترمرغ 30 درصد مجموع اسیدهای
چرب را
تشکیل می دهد، هرچند که میزان بیشتری از این نوع اسیدهای چرب نیز
قابل حصول است. با
توجه به این که میزان اسیدهای چرب غیراشباع موجود در
گوشت جوجه 19 درصد و در گوشت
گاو 5 درصد کمتر از گوشت شترمرغ است، بالا
بودن نسبی میزان اسید چرب امگا 3 در گوشت
شتر مرغ (3/8) درصد یک مزیت خوب
به منظور ادامه انگیزه تولید آن محسوب می شود. در
انسان استفاده از اسید
چرب امگا 3 تأثیرات مفیدی در کاهش بیماری های قلبی عروقی داشته و
برای رشد
و نمو مؤثر است.
به نظر می رسد که این اسید چرب در مقایسه با اسید چرب غیراشباع امگا 6
تأثیرات مفیدی در
جلوگیری از لخته شدن دارد. اکثر جیره های غذایی افراد از
لحاظ اسیدهای چرب امگا 3 کمبود
دارند.