گوشت شترمرغ با گوشت حیوانات کشتاری دیگر فرق
دارد؛ کالری، کلسترول و چربی گوشت
شترمرغ حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم
کمتر است و به همین دلیل گوشت شترمرغ برای
بیماران قلبی- عروقی، افراد
دچار چربی خون و فشارخون بالا و کسانی که چاق هستند می تواند
غذای بسیار
مناسبی باشد.
تولید گوشت شترمرغ تحت نظارت مستقیم و دقیق
بازرسان بهداشتی دولتی قرار دارد و آن ها به
دقت مواظب هستند که هیچ گونه
رنگ، مواد شیمیایی افزودنی و مواد درمانی غیرعادی جهت
کاهش میزان چربی آن و
یا جهت جایگزینی، به جیره های غذایی اضافه نشود. خوشبختانه
بازرسان
بهداشتی به شدت این موضوع را تحت نظر دارند که در جریان پرورش شترمرغ ها
از
فرآورده های حیوانی و هورمون های تحریک کننده و رشد و آنتی بیوتیک ها
در جیره غذایی آن
ها استفاده نشود. با روندی که در تولید گوشت شتر مرغ
آغاز شده و نیز با اعمال قوانین بازرسی
های دقیق در صورت انجام تبلیغات
لازم و قبولی مصرف کنندگان در آینده ممکن است این نوع
گوشت جایگزین گوشت
گاو گردد.