• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1606)
شنبه 22/11/1390 - 1:34 -0 تشکر 429689
انتخابات مجلس نهم

سلام

زمانی بود که همه توی یک جبهه در نبرد حق علیه باطل بودیم

حالا چی بالاخره این تعدد جبهه ها خوبه؟ یا نه؟ چرا؟

بهم کمک کنید

چهارشنبه 26/11/1390 - 13:2 - 0 تشکر 431567

بخشی از گفتگوی حجت الاسلام علیرضا پناهیان کارشناس مسائل مذهبی و فرهنگی در گفت‌وگو با فارس:

در این میان پدید آمدن دو جریان مهم اصول‌گرایی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

-اولا شکل گرفتن این جبهه‌ها امری طبیعی است و حتی اگر آن را افتراق و جدایی بدانیم و بر آن انتقاد هم داشته باشیم، یک امر قهری و طبیعی به نظر می‌رسد. برای تبیین این افتراق می‌خواهم قبل از پرداختن به علل تاریخی این شکل‌گیری به تبیین تفاوت اصلی بین این دو جریان بپردازم. به تصور بنده گروهی از اصول‌گرایان معتقدند باید با مدارا و سعه صدر بیشتری به میدان انتخابات رفت، و ضمن پافشاری بر اصول تا آنجا که جا دارد دائره اصول‌گرایی را گسترده‌تر کرد که این گروه بیشتر در جبهه متحد گرد هم آمده‌اند. انصافا هیچگاه نمی‌توان در میدان سیاست بدون رعایت مصالح قدم برداشت و سعه صدر لازمه سازوکار اداره جامعه است. خصوصا اگر افراد انقلابی و دلسوز بخواهند چنین جریانی را رهبری کنند، کاملا قابل اعتماد خواهد بود.

و گروه دیگر زمانه را نیازمند این مقدار از تحمل و بردباری در برابر برخی از عناصر که دچار خطا و اشتباه شده‌اند نمی‌بینند و معتقدند جامعه کشش برخوردهای غیر مصلحت‌اندیشانه و انقلابی، در حذف هر کسی که به هر مقدار به اصول مقید نبوده است را دارد. که این گروه هم بیشتر در جبهه پایداری سازماندهی شده‌اند. البته باید این جبهه در مقام عمل بتوانند ثابت کنند چنین ایده‌ای را تعقیب می‌کنند و بتوانند در اجرای این ایده در تنظیم فهرست انتخاباتی موفق عمل کنند.

واقعیت این است که این دو نظر از قبل هم در متن جریان وفادار به اصول نظام و انقلاب وجود داشته و دارد؛ ولی ظاهرا هم اکنون زمان تجلی یافتن این دو دیدگاه در متن رقابت‌های انتخاباتی فرا رسیده است.

حالا ممکن است در رفتارهای برخی از وابستگان به این دو جریان اشتباهاتی هم دیده شود ولی اصل ماجرا از این قرار است. مهم این است که هر دو جریان توسط عناصر انقلابی و معتقد اداره می‌شوند.

تفاوت این دو جریان در همین «میزان مدارا» خلاصه می‌شود؟

- طبیعتا اطراف و ابعاد دیگری هم پیدا می‌کند ولی فعلاً همین تفاوت برجسته شده است و موجب پدید آمدن یک فضای رقابتی جدی در عرصه انتخابات شده است. البته باید مواظبت کرد که اختلاف‌ها موجب اتهام‌های ناروا نشود. شاید یکی از تفاوت‌های این دو جبهه در شیوه معنا کردن اصول‌گرایی و نحوه مصداق‌یابی برای آن باشد که هر دو گروه حرف‌های قابل ملاحظه‌ای دارند.

شما فکر می‌کنید مردم به کدام طرز تفکر رای خواهند داد؟

- من مایلم به جای اینکه پیش‌بینی کنیم، صبر کنیم و ببینیم واقعا مردم به کدام نظر بیشتر رای می‌دهند. اگر مردم به سمت سعه صدر رفتند معلوم می‌شود زمانه زمانه مدارا است و اگر مردم مدارا را ضروری ندانستند معلوم می‌شود طور دیگری است. البته هر گروه باید روشنگری‌ها و فعالیت‌های خود را داشته باشد. هرچند شاید این دو جریان وجه تمایز خود را مدارا و یا عدم مدارا نگذارند؛ ولی نتیجه در تعیین لیست انتخاباتی همین است. طبیعتا هرکدام از این دو نگاه دلایل خاص خود را در انتخاب افراد دارند.

حضور آیات مصباح و مهدوی را در راس دو جبهه پایداری و متحد چگونه تحلیل می‌کنید؟

- اولا این یکی دیگر از ویژگی‌های این زمان است که علماء طراز اول در مقام هدایت جریان‌های سیاسی بیش از گذشته وارد صحنه شده‌اند و این بسیار باعث مسرت و خرسندی است. البته آقایان قبلاً هم همیشه در میدان حاضر بوده‌اند اما به این نحوه بارز، بدیع و ارزشمند است. این نشان‌دهنده هرچه عمیق‌تر شدن بینش و نگرش جامعه و نیاز عرصه سیاست به اندیشه و علم است. هم آیت‌الله مهدوی و هم آیت‌الله مصباح هر دو در نهایت دلسوزی و فداکاری به میدان هدایت نخبگان سیاسی کشور آمده‌اند.

ثانیا هر دو بزرگوار از استقلال و سلامت سیاسی و ثبات قدم در طول این سال‌ها برخوردار بوده‌اند.جمله حضرت امام(ره) را درباره آیت‌الله مهدوی هیچگاه فراموش نمی‌کنیم و همچنین حضور ایشان در رأس یک مجموعه علمی ارزشمند مانند دانشگاه امام صادق(ع) و نیز مواضع انقلابی ایشان در طول سال‌های پس از انقلاب، ایشان را به نقطه اتکاء قابل اعتمادی تبدیل کرده است. همینطور مجاهدت های شجاعانه و عالمانه حضرت آیت‌الله مصباح را که بعضا منحصر به فرد بوده است و مجموعه علمی بسیار وزین مؤسسه علمی پژوهشی امام خمینی(ره) که از برکات وجودی ایشان است، ایشان را یک استوانه کم‌نظیر در انقلاب اسلامی ساخته است. واقعا حضور این دو بزرگوار بسیار مغتنم است و نشان می‌دهد که ما آینده بسیار بهتری را در عرصه سیاست پیش‌رو خواهیم داشت.

پس اینکه برخی مدعی‌اند جریان آقای هاشمی پشت سر جبهه متحد است و جریان انحرافی پشت سر جبهه پایداری است شما این ادعاها را قبول ندارید؟

- نخیر قبول ندارم. اولا این دو بزرگوار مستقل‌تر و هوشیارتر از آنی هستند که بازی بخورند. ثانیا تعداد فراوانی از افرادی که در هر دو مجموعه حضور فعال و موثر دارند سوابق روشن آنها دلالت بر استقلال این دو مجموعه دارد. البته همیشه باید احتمال نفوذ و سوءاستفاده داده شود. بالاخره هر جریان مغرضی که از پایگاه توده‌ای مناسبی برخوردار نیست مایل است از جریان‌های قوی سوء‌استفاده کند و یا در آن نفوذ نماید ولی بیش از این باید نگران دوبهم‌زنی‌های ناروا و اختلاف‌افکنی‌های مخرب بود که همیشه دشمنان ما را خوشحال می‌کند و بعضی‌ها برای اینکه بازی را به نفع خود تمام کنند مایلند اختلاف نظر را به دشمنی بین اصول‌گرایان تبدیل کنند؛ تا در اثر تضعیف آنان خود را تقویت نمایند.

به این ترتیب اتحاد این دو جبهه دیگر منتفی است؟

- نخیر شرایط ممکن است تغییر کند و رقابت‌ها به گونه‌ای دیگر شکل بگیرد. ولی امروزه اگر به صورت طبیعی به روند شکل‌گیری جریان‌ها در صحنه سیاسی نگاه کنیم نه تنها اتحاد منتفی به نظر می‌رسد بلکه رقابت اصلی بین این دو مجموعه خواهد بود. جریان‌های دیگر اگر به میدان بیایند از پشتوانه عمیق نظری و اصالت کافی برخوردار نیستند. ولی اگر شرایط با برخی عوام‌فریبی‌ها و یا فرصت‌طلبی‌ها متفاوت شد، بهتر است اصول‌گرایان و وفاداران انقلاب با متحد شوند.

http://www.jahannews.com/vdcbawb5srhbgsp.uiur.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 26/11/1390 - 13:14 - 0 تشکر 431570

به نام خدا
بصورت کلی اصل بر وحدت و وحدت ارزش ذاتی داره در این مورد خاص هم بهتر بود اصولگرایانی که در خط ولایت هستن در دو گروه جبهه متحد و جبهه پایداری با انتقاداتی که احیانا به هم دارن بصورت مشترک لیست میدادن اونجوری تکمیل کننده هم میشدن و رأی خیلی بالاتری میاوردن ولی حالا که نمیتونن و ترجیح میدن با هم رقابت داشته باشن باید بدونن این رقابت فقط تا زمان انتخابات بعد از اون اگه بخوان در مجلس بجای همکاری و خدمت، سوهان روح هم باشن این اصلا قابل قبول نیست
بنظر من برای رأی دادن باید در درجه اول به ارزشهای خود اشخاص نگاه کرد چون بعضی وقتا اشخاص کم صلاحیت بدلیل وابستگی حزبی بزرگ میشن و اشخاص با صلاحیت ندیده گرفته میشن گرچه نیم نگاهی هم باید به احزاب حامی کاندیداها داشت تا شناخت بهتری از کاندیداها بدست بیاریم و به افراد ناشناخته احتمالا مشکل داری رأی ندیم
یا علی
در پناه حق

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
دوشنبه 1/12/1390 - 14:29 - 0 تشکر 433780

هشدار شریعتمداری نسبت به تعدد لیست های اصولگرایان
سر گردنه كشتی نگیرید!

حسین شریعتمداری : انتظار این بود- و انتظار گزافی هم نبود- که اصولگرایان در رقابت های انتخاباتی پیش روی با فهرست واحد حضور پیدا کنند... تا دیر نشده برای پیشگیری از پراکندگی آرا، برخی به نفع برخی دیگر کنار بکشید! تکلیف شرعی که فقط ورود به مجلس نیست، گاهی اوقات تکلیف در کناره گیری برای پیشگیری از تشتت آرا نیز هست.

به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله ؛ متن یادداشت روز کیهان به شرح ذیل است:

انتظار این بود- و انتظار گزافی هم نبود- که اصولگرایان در رقابت های انتخاباتی پیش روی با فهرست واحد حضور پیدا کنند ولی این انتظار علی رغم اصرار فراوان دلسوزان به نتیجه نرسید و دو جبهه عمده و بیشتر تعریف شده از طیف اصولگرایان، اگرچه در بسیاری از مناطق انتخاباتی سراسر کشور نامزدهای مشترکی دارند اما برای تهران که در آن نتیجه انتخابات نقش موثرتری دارد، دو لیست جداگانه ارائه کردند که فقط ۵ کاندیدا در این دو فهرست ۳۰ نفره مشترک هستند و در این باره گفتنی هایی هست.

۱- ابتدا باید گفت که وقتی دو حریف- در اینجا ایران اسلامی از یکسو و آمریکا و متحدانش از سوی دیگر- با یکدیگر درگیر هستند، به یقین هریک از آنها برای رخدادهای تعیین کننده در عرصه سیاسی حریف، برنامه ریزی ویژه ای خواهند داشت و انتخابات مجلس نهم از این قاعده مستثنی نیست. در اینگونه موارد طرفین درگیر دو هدف را که اولی «ثابت و استراتژیک» و دومی «شناور و تاکتیکی» است دنبال می کنند.

آمریکا و متحدانش پنهان نمی کنند که فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک هدف ثابت و استراتژیک در دستور کار خود داشته و دارند. این هدف ثابت متقابلا در استراتژی کلان جمهوری اسلامی ایران نیز تعریف شده و دنبال می شود. امام راحل ما«ره» با صراحت از برافراشتن پرچم توحید بر فراز کاخ های مستکبران، با تاکید بر کاخ سفید- و در تعبیر ایشان کاخ سیاه- به عنوان هدف و مقصود پیش روی انقلاب اسلامی یاد می فرمودند. اما، علاوه بر این هدف ثابت و استراتژیک که هر دو حریف بر آن تاکید می ورزند، هریک از آنها در آوردگاه سی و چند ساله خود، از رخدادهای «میانی» و بهره گیری از آن برای رسیدن به هدف «نهایی» غافل نبوده اند. 

در این زمینه، فهرستی طولانی از توطئه های سه دهه اخیر آمریکا و متحدانش که در سرفصل های سرنوشت ساز علیه جمهوری اسلامی ایران به میدان آورده اند، قابل آدرس دادن است. توطئه هایی که به قول حضرت آقا و به گواهی رخدادهای نشان دادنی، امروزه به ویترینی از شکست های پی درپی آمریکا تبدیل شده است. و از سوی دیگر، ایران اسلامی نیز هیچگاه، هیچ فرصتی را برای ضربه زدن به آمریکا و متحدان اروپایی و منطقه ای آن از دست نداده است. 

حمایت از نهضت های اسلامی و آزادی بخش، تلاش پی گیر در بیداری اسلامی، کدگذاری آمریکا به عنوان «شیطان بزرگ» و دشمن اصلی ملت های مسلمان، معرفی رژیم اشغالگر قدس به عنوان غده سرطانی و ضرورت حذف آن از جغرافیای سیاسی جهان و... از جمله این اهداف «میانی» است که ایران اسلامی برای رسیدن به «هدف نهایی» یعنی همان نقطه ثابت در استراتژی خود که فروپاشی نظام سرمایه داری است، دنبال کرده است. در همین زمینه اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در خطبه های تاریخی نماز جمعه تهران نمونه ای مثال زدنی است. آنجا که می فرمایند؛ جمهوری اسلامی در جنگ ۳۳ روزه از پشتیبانی حزب الله لبنان و در جنگ ۲۲ روزه از حمایت و دخالت به نفع حماس دریغ نکرده است.

۲- کشف هدف «ثابت و استراتژیک» دشمن به منظور هوشیاری و مقابله با آن کار دشواری نیست، اما کشف «راه کارها» و پروژه هایی که دشمن در برخورد با رخدادهای سرنوشت ساز حریف تدارک دیده است به دقت بیشتری نیاز دارد. برای این منظور فرمول شناخته شده ای وجود دارد و آن، اینکه باید دید؛

اولاً: در آن مقطع زمانی که رخداد سرنوشت ساز در حال وقوع است- در اینجا، انتخابات مجلس نهم- کدام عامل بیشترین آسیب را برای دشمن درپی داشته است.

ثانیاً: چگونه می تواند - یا در نظر دارد- از آن رخداد برای مقابله با عامل آسیب رسان یاد شده بهره برداری کند.

با به کارگیری این فرمول می توان پروژه ای را که حریف در آن مقطع زمانی و برای آن رخداد تعیین کننده تعریف کرده است، کشف و خنثی کرد.

۳- اکنون به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی باز می گردیم و می پرسیم؛ چه کسی می تواند این واقعیت را انکار کند که امروزه بزرگترین دشواری آمریکا و متحدانش حضور مؤثر «الگوی ایران اسلامی» و نقش بی بدیل و سرنوشت ساز آن در انقلاب های اسلامی منطقه است؟ بنابراین بدیهی است که برای آنها مقابله با این الگو و خدشه دار کردن آن از بالاترین اهمیت برخوردار بوده و باید در «اولویت» پروژه های تخریبی آنان قرار گیرد.

مقصود این نیست که ترکیب مجلس نهم برای آمریکا و متحدانش اهمیتی ندارد، بلکه اهمیت آن در اولویت دوم است. چرا که به قول «کنت تیمرمن» در مصاحبه با «اورو نیوز»؛ حامیان آمریکا- منظورش مدعیان اصلاحات است- در دوره ای هشت ساله، مجلس و دولت ایران را در اختیار داشتند و کار چندانی از آنها ساخته نبود!

با توجه به نکته فوق می توان درک کرد که پروژه تعریف شده و به میدان آمده آمریکا و متحدانش در انتخابات مجلس نهم، خدشه دار کردن الگوی نظام اسلامی ایران است که امروزه از حضور آن در میان ملت های مسلمان منطقه بیشترین آسیب را دریافت کرده و می کند.

شواهد فراوانی که اتهامات پی درپی چند ماهه اخیر، تحریم های بی وقفه اقتصادی، تبلیغات گسترده ضد ایرانی و... فقط اندکی از آن بسیارهاست به وضوح نشان می دهد که حریف برای انتخابات مجلس نهم، یک پروژه پلکانی با دو هدف طولی تعریف کرده و به میدان آورده است. این دو هدف به ترتیب اولویت، عبارتند از، اول؛ کاهش حضور مردم در انتخابات و دوم؛ کاستن از غلظت حضور اصولگرایان در مجلس.

باید توجه داشت که این دو هدف در طول یکدیگر قرار دارند و نه در عرض هم، بنابراین سرمایه گذاری و پرداختن به یکی از آن دو به معنای غفلت نسبت به دیگری نخواهد بود.

۴- راهپیمایی بی نظیر ۲۲ بهمن که علی رغم تبلیغات گسترده، پرحجم و چندین ماهه دشمنان بیرونی و دنباله های داخلی آنها با حضور پرشور و چندده میلیونی مردم همراه بود، تردیدی باقی نمی گذارد که حریف به کاهش حضور مردم در انتخابات پیش روی امیدی ندارد و به قول حضرت آقا در دیدار پرشور مردم آذربایجان و با اشاره به تبلیغات گسترده دشمن برای کاستن از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن «...اما ملت ایران با بصیرت و موقع شناسی اعجاب برانگیز متوجه این ترفند دشمن شد و با حضور عظیم خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال به دهان دشمن کوبید» ایشان در ادامه به این نتیجه منطقی اشاره کردند که «ملت با حضور پرشور و فراوان خود در انتخابات مجلس نهم، ضربه سخت دیگری به دشمن خواهد زد». 

گفتنی است که رهبر معظم انقلاب پیش از راهپیمایی ۲۲ بهمن نیز در دیدار با فرماندهان نیروی هوایی ارتش از حضور حماسی مردم در این نمایش قدرت و مشروعیت خبر داده و فرموده بودند «در ۲۲ بهمن امسال نیز به توفیق الهی و با هدایت خداوند متعال همه خواهند دید که مردم ایران چگونه به میدان خواهند آمد» و همه دیدند، همان شد که حضرتش فرموده بود.

بدیهی است که حریف علی رغم ناامیدی از کاستن حضور مردم در انتخابات پیش روی به تلاش خود ادامه خواهد داد.

۵- و اما، درباره هدف دوم در پروژه پلکانی یاد شده، یعنی کاستن از غلظت حضور اصولگرایان در مجلس نهم، بیشترین امید و تلاش حریف روی اختلاف افکنی و تفرقه در میان اصولگرایان متمرکز شده است. چرا که اختلاف اصولگرایان می تواند زمینه را برای حضور کمرنگ تر آنان آماده کرده و راه را برای ورود کسانی که حداقل های لازم برای حضور در مجلس را دارند ولی با اصولگرایی به مفهوم واقعی آن، فاصله زیادی دارند، هموار کند. و این دقیقا همان ترفندی است که برخی از دوستان اصولگرا از آن غافلند...

به پاره ای از اظهارنظرها و گپ و گفت های شماری از آنان- تاکید می شود که فقط شماری از آنان- نگاهی بیندازید و این گفتن ها و نوشتن ها را در دو کفه «تقابل با دشمنان بیرونی و دنباله های داخلی آنها نظیر اصحاب فتنه و حلقه انحراف» از یکسو و «تقابل با یکدیگر» از سوی دیگر وزن کنید. کدام کفه سنگین تر است؟! برای برخی از این عزیزان غفلت زده، انگار نه انگار که پیچ بزرگ تاریخ در پیش است و به قول آقا، دو جریان مطرح جهان یعنی «اسلام» به پرچمداری ایران اسلامی و «استکبار و کفر جهانی» به پرچمداری آمریکا و متحدانش به این پیچ نزدیک می شوند و در این میان، به اعتراف دشمنان و به گواهی شواهد غیرقابل انکار، نظیر انقلاب های اسلامی منطقه، جنبش ضد سرمایه داری وال استریت و ده ها شاهد و نمونه دیگر، تابلوهای راهنما بر سر این پیچ بزرگ آرم و آدرس ایران اسلامی را در خود دارند و...

آیا جای آن نیست که خطاب به برخی از عزیزان اصولگرا گفته شود؛ سر گردنه کشتی نگیرید! و تا دیر نشده برای پیشگیری از پراکندگی آراء، برخی به نفع برخی دیگر کنار بکشید! تکلیف شرعی که فقط ورود به مجلس نیست، گاهی اوقات تکلیف در کناره گیری برای پیشگیری از تشتت آراء نیز هست.

و در این باره گفتنی های دیگری هست.

حسین شریعتمداری

 http://www.yalasarat.com/vdcaaynu.49n6i15kk4.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
دوشنبه 1/12/1390 - 14:31 - 0 تشکر 433782

به زیر‌آب‌زن‌ها رای ندهید!!
توصیه‌های انتخاباتی

نامزدهایی که به بقیه (یعنی رقبایشان) بد و بیراه می‌گویند، به درد مجلس نمی‌خورند. چون اگر خودشان برنامه یا نقطه مثبتی داشتند آن را مطرح می‌کردند و نیازی به بدگویی سایر نامزدها احساس نمی‌کردند! فقط آنهایی که دستشان از برنامه و فکر خالی است زیرآب سایرین را می‌زنند! به زیر‌آب‌زن‌ها رای ندهید حتی اگر در لیست ... باشند!

به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله،هفته نامه یالثارات الحسین(ع) در ستون سیاست به روایت همولایتی نوشت:

الف) خودتان را درگیر لیست‌ها نکنید! اگر از کسانی هستید که فکر می‌کنید واجب است حتما به یک لیست رأی بدهید از خواندن بقیه این مطلب خودداری نموده و سراغ کار و زندگی‌تان بروید! 

ب) در هر لیستی می‌شود چندتایی آدم به دردبخور پیدا کرد! با فراهم کردن گلچینی از فهرست جریانات سیاسی، مجلس آینده را گلباران بفرمایید! 

ج) اما اگر شهرستانی هستید و آنجا از لیست و فهرست خبری نیست، خونسردی خودتان را حفظ کرده و به حال پایتخت‌نشینان حسرت نخورید! چون جور کردن ۳۰ نفر آدم به دردبخور از میان ۴۰۰ و ۵۰۰ (شاید هم شونصد!) نفر نامزد کار جناب فیل هم نیست! (یعنی قدرتی بلدوزرگونه می‌خواهد!) 

د) رابطه نماینده مجلس و قانون اساسی مثل رابطه مکانیک است با آچار، یا راننده پایه یک است با آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی! 

فردی که به قانون اساسی مسلط نیست و هوس نماینده شدن به سرش زده، مثل آدم ناواردی است که بدون اطلاع از آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی دلش خواسته که با کامیون تزانزیت رانندگی کند! آن هم به مدت ۴ سال در سخت‌ترین مسیرها! 

از نامزدهایی که برای تبلیغات و سخنرانی به مسجد یا حسینیه یا محله شما می‌آیند درباره قانون اساسی و اصول آن سؤال کنید! 

اگر فرمودند که نمی‌دانند یا فراموش کرده‌اند یا قرار است بعداً یاد بگیرند یا اینکه لزومی ندارد تا بدانند، تشکر کنید و مطمئن باشید که این عزیزان به درد هر کاری بخورند، به درد مجلس نمی‌خورند! پس بی‌خیال آنها بشوید و بروید دنبال یک آدم به دردبخور بگردید! (که لااقل قانون اساسی را بلد باشد) 

ه‍‌) از نامزدهای عزیز باید پرسید که پول تبلیغات را از کجا آورده‌اند! اگر نگفتند (یعنی شما را لایق یا محرم ندانستند که اطلاعات لازم را در اختیار شما بگذارند) یا سر بالا جواب دادند (مثلا گفتند به شما چه مربوط یا فرمودند از همان جایی که بقیه می‌آورند و...) یا پوزخند زدند و خلاصه مثل آدم جواب ندادند، بدانید که به جای ریگ، تخته سنگ در کفش دارند! بی‌خیالشان شوید همین‌جوری که بی‌خیال پاسخ دادن به شما شده‌اند! 

تحویلشان نگیرید همین جور که تحویلتان نگرفتند و آنها را لایق ورود به مجلس ندانید همان طور که شما را لایق پاسخ ندانستند! 

و) نامزدهایی که به بقیه (یعنی رقبایشان) بد و بیراه می‌گویند، به درد مجلس نمی‌خورند. چون اگر خودشان برنامه یا نقطه مثبتی داشتند آن را مطرح می‌کردند و نیازی به بدگویی سایر نامزدها احساس نمی‌کردند! فقط آنهایی که دستشان از برنامه و فکر خالی است زیرآب سایرین را می‌زنند! به زیر‌آب‌زن‌ها رای ندهید حتی اگر در لیست ... باشند! 

ز) آنهایی که هزینه تبلیغات انتخاباتی‌شان از بیل لودر هم بالا می‌رود به درد همکاری با شرکت امیرمنصور خسروی آریا می‌خورند و نه مجلس شورای اسلامی! خیر این افراد فقط به امثال شهرام جزایری‌ها و منصورآریا می‌رسد! مطمئن باشید از این دیگ آبی برای شما گرم نخواهد شد! پس بی‌خود رأیتان را برای این عده حرام نکنید! 

ح) نامزدهایی که خودشان را به دیگران می‌چسبانند، مثل بادکنک‌هایی هستند که باید نخشان به جایی بند باشد، در غیر این صورت باد آنها را خواهد برد! آدم اگر آدم وزین و حسابی باشد از خودش مایه می‌گذارد! برای این جماعت سبک‌وزن هم خودتان را به دردسر نینداخته و رأی خودتان را حرامشان نکنید! اصولا باید قدر رأی‌تان را بدانید و آن را به پای هرکس نریزید!

  http://www.yalasarat.com/vdcfcyd0.w6dyjagiiw.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
پنج شنبه 4/12/1390 - 19:39 - 0 تشکر 434934

نظام جمهوری اسلامی امروز نه تنها در شرایط شعب ابی طالب نیست بلکه در شرایط بدر و خیبر قرار داد و به لطف و فضل الهی حضور مردم در انتخابات آینده 

مجلس به عنوان یکی از مظاهر دخالت مردم در سرنوشت کشور، حضوری پرشور و دشمن شکن خواهد بود و همه مسئولان و نامزدها نیز وظیفه دارند که با

پایبندی کامل به قانون، زمینه یک انتخابات سالم و رقابتی را به وجود آورند.

در دیدار هزاران نفر از علما،فضلا،طلاب و قشرهای مختلف مردم قم 90/10/19

          کربلای جبهه ها یادش به خیر       سرزمین نینوا یادش به خیر               

 

       "شادی روح امام و شهدا صلوات"          

 

                                               

 
 
يکشنبه 7/12/1390 - 0:20 - 0 تشکر 435812

درخواست بسیج از زاکانی و آقاتهرانی
دبیرکل جبهه پایداری و رئیس ستاد انتخابات جبهه متحد اصول‌گرایان، خواستار معرفی کاندیداهای اصلح این دو جبهه به بسیج دانشجویی شدند.

به گزارش فارس، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران‌بزرگ در آستانه برگزاری انتخابات مجلس نهم شورای اسلامی نامه‌ای خطاب به حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی و علیرضا زاکانی رئیس ستاد انتخابات جبهه متحد اصول‌گرایان صادر کردند که متن کامل آن به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

دبیرکل محترم جبهه پایداری و رئیس محترم ستاد انتخابات جبهه متحد اصول‌گرایان

سلام علیکم؛

با احترام

برگزاری انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دهه پیشرفت و عدالت و با توجه به شرایط حساس منطقه و جهان آزمونی بزرگ برای همه دلسوزان انقلاب اسلامی است، اعم از مجریان، نامزدها، جریانات سیاسی، تشکل‌های دانشجویی و ملت بصیر ایران.

اینکه هر کدام از این مجموعه‌ها وظیفه ذاتی و انقلابی خود را با در نظر گرفتن منافع و مصالح انقلاب اسلامی و به دور از رفتارهای قبیله‌گرایی و هواهای نفسانی انجام دهند، میزان قبولی آنها در این آزمون سرنوشت‌ساز و تاریخ‌ساز را معین می‌کند و ملاک خوبی برای قضاوت آیندگان خواهد بود.

همان‌طور که دوست‌داران انقلاب اسلامی می‌دانند در این انتخابات ۴ ویژگی مهم مدنظر است:

• مشارکت حداکثری

• تشکیل مجلس کارآمد

• امنیتی نشدن فضای کشور

• سلامت انتخابات

که هر چهار مورد بسیار مهم و حساس بوده که لازم است به صورت جدی مدنظر رأی‌دهندگان، نامزدها و برنامه‌ریزان انتخابات قرار گیرد ولی در این بین کارآمدی مجلس نهم نکته‌ای است که شاید کمتر به آن پرداخته شده و در هیاهوی تبلیغاتی و شکل‌گیری جبهه‌های متعدد مغفول واقع شده است.

در یک نگاه کلی و اجمالی می‌توان کارآمدی مجلس نهم را متأثر از موارد زیر دانست:

۱) ورود نیروهای متدین، انقلابی، دلسوز، شجاع و متخصص در امورات مختلف کشور به مجلس

۲) تشکیل کمسیون‌های تخصصی مجلس به معنای واقعی و فعالیت جدی و مؤثر آنها با حضور نمایندگانی که در موضوع کمسیون، تخصص لازم را دارا و به مقدار کافی وقت خود را در اختیار کمسیون قرار دهند.

۳) تشکیل فراکسیون اصلی و اکثریت مجلس با حضور نمایندگان اصول‌گرا که بتوانند با روحیه انقلابی و جهادی جهت‌گیری مجلس را به سمت گفتمان ناب انقلاب اسلامی و آرمان‌های بلند آن سوق دهند.

۴) پرداختن به مقوله بسیار مهم نظارت و استفاده از شأن نظارتی مجلس برای کنترل عملکرد مدیران و دستگاه‌های مختلف کشور

در همین راستا شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه

های تهران به منظور تنویر افکار عمومی و کمک به انتخابات اصلح و کارآمدی مجلس نهم در نظر دارد براساس معیارهای ذیل، سابقه و کارنامه عملکردی نامزدهای هر دو جبهه متحد و پایداری را به مردم عزیز تهران معرفی نماید.

لذا مقتضی است اطلاعات و موارد مورد نیاز راجع به هر نامزد را تا تاریخ ۸/۱۲/۹۰ در اختیار بسیج دانشجویی قرار دهید.

معیارها و شاخص‌های نماینده اصلح:

الف) عملکرد در مقاطع حساس انقلاب

الف-۱- سابقه مبارزات انقلابی برای متولدین قبل از ۱۳۴۰

الف-۲- سابقه و نحوه حضور در دفاع مقدس برای متولدین قبل از ۱۳۵۰

الف-۳- سابقه و نحوه حضور در دوران اصلاحات

الف-۴- سابقه و نحوه فعالیت دانشجویی برای تحصیل کردگان دانشگاه

الف-۵- چگونگی عملکرد در فتنه ۸۸

الف-۶- چگونگی مواجهه با جریان انحرافی و میزان مقابله و موضع گیری در قبال این جریان

الف-۷- چگونگی عملکرد در خصوص جهاد اقتصادی

ب- ویژه نامزدهایی که سابقه نمایندگی در مجلس را دارند:

ب-۱- تعداد ارائه طرح به کمسیون‌های مجلس

ب-۲- تعداد نطق پیش از دستور و موضوعات آنها

ب-۳- میزان غیبت غیرموجه در طول دوره چهار ساله

ب-۴- تعداد سؤال از وزرا و موضوعات آنها

ب-۵- میزان حضور در طرح‌های نظارتی و تحقیق و تفحص‌ها

ج- تبلیغات انتخاباتی:

ج-۱- مقدار کل هزینه انجام شده و در نظر گرفته تا پایان انتخابات توسط جبهه متحد و جبهه پایداری

ج-۲- هزینه کرد فردی نامزدها در انتخابات

ج-۳- میزان هزینه تبلیغاتی دوره قبل مجلس برای افرادی که نماینده مجلس هشتم هستند

د- میزان دارایی‌های شخص نامزدها:

البته دو دسته معیار خیلی مهم نیز وجود دارد که دانشجویان بسیجی و مردم عزیز در جلسات انتخاباتی با سؤال از نامزدها می توانند جواب آنها را معین نمایند.

ه- اصول و مبانی فکری:

ه-۱- تعریف و تلقی از ولایت‌فقیه و ولایت‌مداری

ه-۲- میزان پایبندی به قانون و نوع نگاه به قانون اساسی

ه-۳- چگونگی نگاه به غرب و مواجهه با غرب

ه-۴- چگونگی اجرای عدالت و مبارزه با مفاسد اقتصادی

ه-۵- پایبندی به مبانی انقلاب اسلامی و تلاش برای صدور انقلاب و تحقق آرمان‌های آن

ه-۶- توجه بایسته به فرهنگ غنی ایرانی-اسلامی و چگونگی مواجهه با تهاجم فرهنگی

ه-۷- طبعیت از سیاست‌های کلی نظام در حوزه رهبری تعریف شود.

ه-۸- تأکید و باور به پیشرفت همه‌جانبه کشور و طراحی و برنامه ریزی برای پر کردن خلاءهای قانونی و تصویب قانون های مورد نیاز پیشرفت همه جانبه

و-روحیات و ویژه گی‌های رفتاری:

و-۱- شجاعت و جسارت انقلابی

و-۲- دلسوزی و روحیه انقلابی

و-۳- دفاع از حق و صداقت در بیان

و-۴- پرهیز از رفتار قبیله‌ای(دفاع از حزب و گروه خود ولو به ناحق)

و-۵- پرهیز از کانون‌های قدرت و ثروت

و-۶- داشتن سعه‌صدر و تحمل نظر مخالف

و-۷- اهل مشورت و کار جمعی و تدبیرعقلایی

و-۸- احترام و توجه به جایگاه روحانیت و مرجعیت

و-۹- اعتقاد به شایسته‌سالاری

و-۱۰- مسئولیت‌پذیری و پاسخ‌گویی

و-۱۱- تخصص فردی که می‌تواند به کارآمدی مجلس کمک کند

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران‌بزرگ
 http://www.jahannews.com/vdcg3z9x7ak9qx4.rpra.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
يکشنبه 7/12/1390 - 0:21 - 0 تشکر 435814

از شور تاعقلانیت در انتخابات
چند نکته مغفول درباره انتخابات

در جایی که دشمن علنا ابراز دشمنی می‌کند و طبق شواهد بلوا و آشوب را برای انتخابات‌های ما در نظر گرفته یک راهبرد رسانه‌ای دقیق می‌تواند کلید طلایی ما باشد.

پایگاه خبری انصارحزب الله:اگر عدد انتخابات‌های پس از انقلاب را جمع ببندیم، نظام جمهوری اسلامی به‌طور میانگین هر سال، یک انتخابات برگزار کرده است. اگرچه همه این انتخابات‌ها از اهمیت یکسانی برخوردار نیستند ولی دو انتخابات ریاست جمهوری و مجلس جزو مهمترین و تاثیرگذار‌ترین انتخابات‌هایی است که معمولا هر دو سال یک بار با آن مواجه هستیم. 

از سوی دیگر بنا بر تاکید چند باره رهبر انقلاب و «کد»های بیشماری که وجود دارد، طبعا میزان حضور مردم در انتخابات، به همان میزان نیز پشتوانه مردمی نظام را مشخص می‌کند و واضح است نظامی که پشتوانه مردمی بالایی دارد از قدرت و مصونیت بالایی نیز در برابر تهدیدات برخوردار است. 

تا اینجا نکته تازه‌ای وجود ندارد و این موارد مصداق توضیح واضحات است. اما همین مساله واضح هر سال به طرز حیرت‌آوری از چشم دست‌اندرکاران تبلیغی دور می‌ماند. گویا همه ما تنها دو ماه قبل از انتخابات یادمان می‌افتد که قرار است اتفاق مهمی در کشور بیفتد که اتفاقا با امنیت ملی ما هم ارتباط مستقیم دارد. در همین راستا ایجاد «شور انتخاباتی» از جمله مواردی است که تنها در حرف و کلیشه‌های نخ‌نمای دست‌اندرکاران تبلیغی و رسانه‌های ما باقی مانده است. ساخت برنامه‌ها و تولید مطالب بی‌محتوا، کسل کننده، بزن دررو و به‌دور از شان مخاطب تقریبا قسمت اعظم فعالیت‌های تبلیغی ما برای مهمترین رویداد سیاسی کشور است. 

غیر از موارد استثناء مانند مناظره‌های انتخاباتی ریاست جمهوری که مفهوم ایجاد شور انتخاباتی را به عینه نشان داد رسانه‌های ما تحرک خاصی را برای این مسئله از خود نشان نداده‌اند و متاسفانه این نکته از موارد همیشگی مغفول در انتخابات‌های ما بوده که براستی چگونه باید در انتخابات «شور» ایجاد کرد. 

یکی از موارد مورد تاکید رهبری انقلاب ایجاد «رقابت» در انتخابات است. این مورد یکی از موارد مهمی است که باید نحوه اجرای آن در یک محیط رسانه‌ای سالم مورد بررسی قرار بگیرد و از نظرات مختلف در این مورد استفاده شود. طبعا ایجاد رقابت و انتخابات رقابتی لوازمی دارد که تکثر سلایق و نگاه‌ها که البته همگی در چارچوب نظام قرار دارند اولین لازمه‌ایجاد آن است. این مورد از مواردی است که به جهت حساسیت و باریک بودن مرزهای آن باید مورد مداقّه شدید اهل رسانه و صاحبنظران سیاسی قرار گیرد که متاسفانه تا کنون این اتفاق مهم نیز روی نداده است. 

تقویت فضای عقلانیت به جای احساس صرف نیز از جمله موارد مغفول انتخابات‌های ما بوده است. طبعا برخورد احساسی با فضا، بسیار راحت‌تر از ایجاد بسترهای عقلانی است. تبلیغات برای تهییج مردم باید وجود داشته باشد ولی این مسئله باید با ایجاد یک فضای عقلایی و مباحثه‌ای و ایجاد بستر مطالبه‌گری درست مردم از کاندیداهاهمراه باشد. ایجادفضای نقد، بالا بردن تحمل و مدارا، گسترش دایره افراد و تکیه نکردن به تعداد معدودی افراد «چهره» و معرفی چهره‌های جدید و البته کمی صبر و تحمل و عدم توقع برای برداشت دو روزه محصول می‌تواند از لوازم این کار باشد. 

پرداختن به موضوعات کلانی مانند کارکرد احزاب و جایگاه آن در نظام انتخاباتی نیز از جمله موارد بسیار مهم است. این مورد نیز از موارد مغفول است؛ چرا که پس از گذشت هر انتخابات همه اصل و فرع مساله به فراموشی سپرده می‌شود و تا انتخابات بعدی همین آش و همین کاسه خواهد بود. 

بالاخره تکلیف ما با احزاب چیست؟ آیا حزب باید باشد یا نباشد؟ آیا اساسا حزب چیز خوبی است یا مضر است؟ یا درباره هزینه‌های انتخاباتی که مرتبط با نظام حزبی هم می‌تواند باشد بالاخره باید فکری کرد؛ اگرچه معتقدم جای این بحث‌ها در زمان کم باقی مانده تا انتخابات نیست ولی به جد باید آن را در زمان مناسب پیگیری کرد و به دست فراموشی نسپرد. 

توجه به تجربیات گذشته از موارد دیگری است که به آن بی‌توجهی می‌شود. گویی هر بار باید چرخ را دوباره اختراع کنیم. ما در سال ۸۸ فتنه بزرگی را پشت سر گذاشتیم که به شهادت بسیاری هر فاز از آن می‌توانست برای سرنگونی یک نظام کافی باشد. جدا از علل خارجی این فتنه که به درستی تبیین شد، ما چه بهره و تجربه‌ای از علل داخلی آن بردیم؟ رسانه‌ها و دستگاه‌های ما چقدر تجربه مقابله با بحران پیدا کردند و چقدر آن را به‌صورت تئوری درآوردند؟ 

اگر نگارنده را به بدبینی متهم نکنید معتقدم اگر یک بار دیگر فتنه‌ای مانند فتنه ۸۸ اتفاق بیفتد با اندکی تغییر همان عملکردها در رسانه‌ها و دستگاه‌های تبلیغی ما تکرار خواهد شد. در جایی که دشمن علنا ابراز دشمنی می‌کند و طبق شواهد بلوا و آشوب را برای انتخابات‌های ما در نظر گرفته یک راهبرد رسانه‌ای دقیق می‌تواند کلید طلایی ما باشد.

 http://www.yalasarat.com/vdcg7y9x.ak9qu4prra.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
دوشنبه 8/12/1390 - 12:10 - 0 تشکر 436194

سلام

بنظرم الان هم یه جبهه بیشتر مقابل باطل نیست

چند جبهه ای شدن هم به معنای این نیست بده یا اینکه رای ها کم میشه

اتفاقا چون حق و باطل قاطی شده مرد اونه که الان بفهمه حق کجاست

فقط اگه درست حرفهای امام خامنه ای رو بفمید میتونید درک کنید

وقتی اقا میگه حرف بزنید حرف بزنید (مثه فتنه )

وقتی میگه سکوت حرف نزنین

وقتی اقا میگه رقابت الکی نچسبید به اتحاد

درست و بابصیرت رای بدهید

یاعلی

دشمن کیست؟ هر کس که با حاکمیت نظام مستقل مردمی دینی مخالف است، دشمن است .(امام خامنه اي 19/10/79)
             http://dokhtarenaslesevomi.persianblog.ir/
سه شنبه 9/12/1390 - 16:33 - 0 تشکر 436553

9 تذکر وحدت آفرین رهبر انقلاب در دیدار با فراکسیون انقلاب اسلامی
+متن کامل سخنرانی
تذکرتان را بدهید، نهی از منکر اگر منکری می‎بینید بکنید، امر به معروف اگر چنان‎چه معروفی هست که زمین مانده بکنید. اما این موجب نشود که این منکر را یا این نقطه منفی را آدم بهانه قرار بدهد و راهش را جدا کند یا فرض کنید که فاصله ایجاد بشود یا تعارض کند یا تخریب کند کما این‎که بعضی‎ها هم همین‎جورند
به گزارش جهان مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی در تاریخ ۲۱/ ۱۰ / ۸۸ نکات وحدت بخش بسیار راه‎گشایی را مطرح کردند که مرور مجدد آن برای این روزها آموزه ها و عبرتها دارد.

علی رضا زاکانی دبیر کل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در یادداشتی به طرح بخش هائی از این دیدار پرداخته است که در ادامه آمده است.در انتهای این متن نیز لینک متن کامل سخنان رهبر انقلاب در دیدار با اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی قرار گرفته است.

در بخش هائی از یادداشت زاکانی آمده است: ... حداقل در فرمایشات رهبر انقلاب ۹ محور برجسته است. آغاز سخن با اظهار خشنودی از حضور افراد آرمان‎گرا و با انگیزه در مجلس است، آقا می‎فرمایند: «این مشی که شما دارید یعنی احساس تکلیف، شناخت تکلیف و بعد پای فشردن بر آن‎چه که احساس شده لازم است و وظیفه شماست و ملاحظه چیزی را نکردن، این همان جوهر نمایندگی است این خیلی چیز باارزشی است.» و ذکر می‎كنند که این حق‎طلبی الان آسان است و برای شرایط سخت‎تر باید آماده شد. مضمون فرمایشات این است که الان این حرف‎هایی که شما می‎زنید ممکن است هزینه‎ای نداشته باشد یا کم‎هزینه باشد اما زمانی ممکن است بیان همین مواضع هزینه بالایی داشته باشد. «یک‎وقت همین موضع هزینه‎‎های سنگینی را برای انسان تحمیل می‎کند، باید برای آن شرایط هم آماده بود.» و به زیبایی ادامه می‎دهند زندگی مجاهدانه یعنی همین که انسان خود را برای عرصه‎‎های سخت آماده کند.

محور دوم فرمایشات معظم‎له پیرامون اهمیت مجلس و مسئولیتی است که در مواقع خطیر کشور این نهاد دارد، با این مضامین ادامه می‎دهند: ما سال ۵۸ خدمت امام رسیدیم، آن‎جا عرض کردیم که برای ریاست‎جمهوری شهید بهشتی را در نظر داریم که امام فرمودند بروید و مجلس را بگیرید، مجلس مهم است، امام پیش‎بینی می‎کردند که امکان دارد چالش و درگیری پیش بیاید یک سنگر مهم لازم است آن را به ما توصیه می‎کردند و آن مجلس است مجلس این‎قدر مهم است. «یعنی واقعا در همه اوضاع و احوال پایگاه مجلس را باید حفظ کرد.» یک بخش از استدلال معظم‎له در این قسمت به‎خاطر شرایط خطیر کشور و جایگاه مجلس است و بخش دوم آن از منظر اصلاح کشور با اصلاح مجلس است. تأکید بر اهمیت مجلس و توصیه به آن را مجددا رهبر معظم انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس در خرداد ماه امسال نیز بیان فرمودند، پس باید در این امر مهم و سرنوشت‎ساز هوشیارانه عمل کرد و بی‎دقتی نكرد.

نکته سوم، فرمودند که توقع خود را از افراد تعدیل کنید چون جز معصومین (علیهم‎السلام) کسی را مصون از خطا نداریم، و در ادامه بر ضرورت تحمل یکدیگر تأکید كردند. حضرت آقا فرمودند «این پایداری، این ایستادگی، این پافشاری بر مبانی این خیلی چیز خوبی است... بنابراین از اصرار بر امر صحیح و حق ولو با یک هزینه‎‎هایی هم همراه باشد شما هرگز نبایستی پشیمان باشید که نیستید... . بحث، بحث اثبات و تثبیت آن حقی است که این کشور و این ملت برای او قیام کرده است.» به‎عنوان یک مطلب کلی این تکمله فرمایشات آقاست: «یک مطلب کلی را ما باید در نظر داشته باشیم و آن این است که توقع کم گذاشتن در به اصطلاح کاسه و وزنه حق را از همه‎کس باید داشت... انسان کامل و بی‎عیب و نقص، که انسان هیچ راهی برای اشکال بر او نداشته باشد پیدا نمی‎کنیم، به جز معصومین.» خوب توجه کنید معظم‎له از آرمان‎گرایی و تأکید بر آن و آماده بودن برای زندگی مجاهدانه در شرایطی حتی سخت‎تر از شرایط فعلی آغاز کردند و ضمن بیان اهمیت مجلس در بزنگاه‎‎های حساس انقلاب و سازندگی و اصلاح امور ذکر فرمودند که غیر معصومین (علیهم‎السلام) همه دارای نقصند پس باید توقع‎مان تعدیل شود و همدیگر را تحمل کنیم «من حاصل عرضم این است، یک مقداری باید تحمل کرد یک مقداری بایستی پذیرفت و الا انسان اگر با دیدن یک ناهنجاری در یک عملکردی در یک شخصی آن‎چنان به هم بریزد که دچار یأس بشود، دچار آشفتگی بشود، دچار مثلا افسردگی بشود، این‎که خب کار نمی‎گذرد... . آرمان‎گرایی باید ما را به‎سمت بالا بکشاند جوری نباشد که به‎خاطر دیدن برخی از ناهنجاری‎‎ها که با آرمان‎گرایی ما مخالف است حرکت ما دچار توقف بشود یا دچار اشتباه و انحراف بشود یا از آن مسیری که دارد به‎جای دیگری سرش گرم بشود و مشغول بشود. با این نگاه، نگاه کنیم.»

محور چهارم، حضرت آقا می‎فرمایند: راجع به افراد و گروه‎‎ها جمع‎بندی داشته باشید، کار خوب و بد را جمع‎بندی کنید و برآیند آن را ببینید چقدر به‎نفع انقلاب است. «من این را بار‎ها گفتم، ما اثبات یا نفی‎مان نسبت به اشخاص ناشی است از جمع بندی‎ای که ما داریم.» و ادامه می‎دهند: «تذکرتان را بدهید، نهی از منکر اگر منکری می‎بینید بکنید، امر به معروف اگر چنان‎چه معروفی هست که زمین مانده بکنید. اما این موجب نشود که این منکر را یا این نقطه منفی را آدم بهانه قرار بدهد و راهش را جدا کند یا فرض کنید که فاصله ایجاد بشود یا تعارض کند یا تخریب کند کما این‎که بعضی‎ها هم همین‎جورند... . این اشکالات برخی هست. برخی کوچک هم نیست، ممکن است بزرگ هم باشد منتها در عین‎حال باید جمع‎بندی را ملاحظه کرد.»

سرفصل پنجم این‎که بیان می‎دارند که راه حمل بر صحت را نبندید و پیرامون گلایه‎‎های دوستان است که می‎فرمایند: ممکن است کسی چیزی به‎نظر شما نادرست گفته باشد، راه حمل بر صحت را نبندید.» عزیزان توجه کنید نکات ذکر شده از فرمایشات رهبر معظم انقلاب همه ملاک و معیار است که با آن باید خود را محک بزنیم و میزانی برای حرکت در جامعه کسب کنیم.

در نکته ششم که بسیار مهم است، می‎فرمایند: «این مجموعه اصول‎گرا و انقلابی‎ای که امروز در مجلس هستند بحمدالله در کشور هم اکثریت قاطعی دارند به‎دلیل همین انتخابی که انسان می‎بیند انجام گرفته. خب، این نشانه این است که مردم دوست می‎دارند این جهت‎گیری و راه را، این را حتی‎المقدور نگذارید متشتت بشود، این وحدت مهم است، حالا ما در سطح کشور هم معتقد به وحدتیم، در این مجموعه معتقد به ارزش‎ها و اصول هم معتقد به وحدتیم. این را باید حفظ کرد، ولو با یک اغماض‎هایی، بعضی از این اغماض‎‎ها ممکن است اعتراض برخی دیگر را متوجه انسان بکند ولی خب بکند آدم حق را باید ببیند چیست، یک جا‎هایی باید برخی از اغماض‎‎ها را انجام داد برای یک مصلحت بزرگ‎تری که حالا در این مورد بحث ما مصلحت اتحاد و اتفاق و عرض کنم با هم بودن و یک صدا داشتن و این‎هاست»

سپس در محور هفتم ضرورت همکاری دولت و مجلس را با تأکید بر اقتضائات کاری دولت و با ضرورت حفظ استقلال مجلس گوشزد میكنند.

در محور هشتم با بیان فتنه سال ۸۸ و اقتدار نظام در عبور از توطئه‎‎ها و عظمت حضور مردم در دفاع از انقلاب، توجه به‎سختی گردنه‎‎ها داده‎‎‎اند و مطالبه حرکت با دقت و هضم بالا و با اولویت بخشی در امور را دارند که می‎فرمایند آرمان‎گرایی خوب است اما باید با توجه و هوشیاری و واقع‎بینی از درون این واقعیت‎‎ها با اولویت‎بندی به‎سمت اهداف عبور کرد
و نهایتا به‎عنوان نکته نهم و آخر هم بر ضرورت بصیرت بخشی در جامعه تأکیداتی بیان می‎فرمایند. به‎نظر این ملاک‎‎ها تکلیف معتقدان به اصول و ارزش‎ها را روشن کرده و وظیفه کاملا مشخص است.

متن کامل سخنان رهبر انقلاب در دیدار با اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی به نقل از هفته نامه 9 دی
 http://jahannews.com/vdcdnx0fkyt0nz6.2a2y.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
سه شنبه 9/12/1390 - 16:37 - 0 تشکر 436555

شریعتمداری:به جبهه مختلط رای دهید!


اكنون كه علی رغم اصرار فراوان مردم و تلاش گسترده دلسوزان دو جبهه «متحد» و «پایداری» به وحدت نرسیده و هر یك بر نظر خود- با كمال تاسف و بی توجه به خواست مردم- اصرار ورزیده اند، راه كار پیش روی نه لیست كامل جبهه متحد است و نه فهرست كامل «جبهه پایداری»، بلكه گزینه هایی از هر دو لیست یعنی «هم این و هم آن»- شما بخوانید «جبهه مختلط»!- می تواند كارساز باشد.

حسین شریعتمداری مدیر مسول روزنامه کیهان در سرمقاله امروز این روزنامه با مطلوب ندانستن لیستهای جبهه پایداری و جبهه متحد بصورت جداگانه پیشنهاد کرد مردم گزینه هایی از هر دو لیست را انتخاب کنند.

جبهه اصولگرایان و پایداری

متن این یادداشت به این شرح است:

در نوشته ای از این دست كه در آن پای بزرگان در میان است باید «دست به عصا» قلم زد! نه این كه فلان گفتنی ناگفته بماند و یا از فلان «باید» و «نباید» سخنی به میان نیاید! بلكه فقط از این روی كه در عبور از مرزهای ظریف و باریك، بیم لغزیدن هست و لغزش قلم در باریكه ها می تواند توهم آفرین باشد. اما، مرز ظریفی كه در این وجیزه از آن سخن می رود، اگرچه ظریف و باریك است ولی تاریك نیست. بنابراین، شاید به لطف خدای سبحان گره گشا باشد.

1- هر یك از دو جبهه محترم «متحد» و «پایداری» در حلقه های اول خود از هوادارانی برخوردارند كه هر چند جبهه دیگر را نیز اصولگرا می دانند ولی «اصولگرایی ناب» را در جبهه ای تلقی می كنند كه خود به آن تعلق دارند. این دیدگاه اما، بسیار كم دامنه است و توده های پردامنه اصولگرایان و خیل عظیم و گسترده نیروهای مؤمن و انقلابی ضمن آن كه هر دو جبهه را اصولگرا می دانند، بر این باور نیستند كه نامزدهای اصولگرا فقط در فلان جبهه گرد آمده اند! بنابراین خود را ملزم نمی دانند كه برای انتخاب كاندیداهای اصلح و شایسته تر بایستی فهرست فلان جبهه را پیش روی نهاده و به تمامی نامزدهای معرفی شده در آن، از نفر اول تا سی ام رأی بدهند! نگاهی به اطراف بیندازید و پای صحبت این و آن بنشینید، همه یا اكثریت قریب به اتفاق را بر این نظر می بینید كه از میان نامزدهای دو جبهه «متحد» و «پایداری» آنان را كه شایسته ترند برگزینند، چرا؟! پاسخ روشن است. اول آن كه چند نفری از مجموعه 60 نفری معرفی شده در دو لیست را، آنگونه كه باید «اصولگرا» نمی دانند و یا كمتر اصولگرا می دانند! دوم، این كه چنانچه هر 60 نفر را نیز اصولگرای ناب بدانند، از میان آنها فقط می توانند به 30 نفر رای بدهند. بنابراین دغدغه گزینش بهترین ها از دو فهرست یاد شده ضمن آن كه طبیعی است، منطقی نیز هست و صدالبته، كاش فقط یك فهرست بود كه متأسفانه نیست. اگرچه حضور حضرات آیات مهدوی كنی و مصباح یزدی بر فراز دو لیست یاد شده، اطمینان آفرین است.

آنان كه در مقابل فتنه 88 و یا حلقه انحرافی موضع روشنی نگرفته و یا مواضع دوپهلو داشته و یا دیرتر از آنچه از یك شخصیت سیاسی متدین و انقلابی انتظار می رفت موضع گرفته اند، در لیست یاد شده نباشند

2- برخی از اعضا یا طرفداران جبهه پایداری - تأكید می شود كه فقط برخی از آنها و نه همه- برای اثبات این كه نامزدهای معرفی شده از سوی آنان «اصلح» و «بهترین»ها هستند به تأكید رهبر معظم انقلاب بر بصیرت و تقوای حضرت آیت الله مصباح یزدی اشاره می كنند و سپس این سخن ایشان را به عنوان «سند» برای اثبات اصلح بودن نامزدهای خود گواه می آورند كه حضرت ایشان درباره جبهه پایداری فرموده اند؛ «در حال حاضر (جبهه پایداری) جهت گیری درستی دارند و من هم حمایتشان می كنم».


از سوی دیگر، برخی از اعضا یا طرفداران جبهه متحد- باز هم تأكید می شود كه فقط برخی از آنان و نه همه- با اشاره به حضور حضرت آیت الله مهدوی كنی در صدر این جبهه و نظارت ایشان بر گزینش نامزدهای معرفی شده از سوی جبهه متحد، نامزدهای این جبهه را «اصلح» و «بهترین»ها می دانند و برای اثبات نظر خویش به تاییدهای رهبر معظم انقلاب و این سخن معروف حضرت امام(ره) درباره آیت الله مهدوی كنی استناد می كنند كه فرموده اند؛ «من به ایشان -حضرت آیت الله مهدوی كنی- ارادت داشته، دارم و خواهم داشت».

3- خب! اكنون، آیا باید نتیجه گرفت كه هر كس به تمامی 30 نامزد جبهه پایداری رأی ندهد با نظر آیت الله مصباح یزدی و نهایتاً با نظر حضرت آقا مخالفت كرده است؟! و از سوی دیگر چنانچه كسی به همه 30 نامزد معرفی شده در فهرست جبهه متحد رأی ندهد، نظر آیت الله مهدوی كنی و در نتیجه نظر حضرت امام(ره) را نادیده گرفته است؟! این چه استدلالی است؟ و چرا بعضی ها - فقط بعضی ها- اینگونه سخنان ناروا و نسبت های بی پایه و اساسی را به عالمان بزرگواری نظیر حضرات آیات مهدوی كنی و مصباح یزدی روا می دارند؟!

امام راحل(ره) و خلف حاضر او بارها بر تحقیق و بررسی دقیق و البته مراجعه به نظر افراد مطلع و دلسوز برای انتخاب «اصلح» تاكید ورزیده اند و حضرات آیات مهدوی كنی و مصباح یزدی نیز كه از شاگردان برجسته و با تقوای امام راحل(ره) و از اسوه ها و استوانه های انقلاب هستند، به دفعات و در مناسبت های مختلف همین نگاه امام و رهبری را ارائه كرده اند. بخوانید؛

4- حضرت آیت الله مهدوی كنی طی سخنانی در سالگرد شهید شیخ فضل الله محلاتی درباره نامزدهای معرفی شده تاكید می كنند كه «هیچ نظر فردی» ندارند و تنها ساز و كارها را معرفی كرده اند.

و حضرت آیت الله مصباح یزدی در پاسخ به سؤالی كه در انتخابات مجلس نهم به كدام فهرست رأی می دهید؟ می فرمایند؛ «من به رأی دادن طبق لیست معتقد نیستم، زیرا آن را فاقد حجیت شرعی می دانم. هر داوطلبی را از هر لیستی باشد، اگر اصلح دانستیم باید به او رأی دهیم.»

به جرأت می توان گفت كه حضرت آیت الله مهدوی كنی به تمامی نامزدهای فهرست «جبهه متحد» و حضرت آیت الله مصباح یزدی به همه نامزدهای لیست «جبهه پایداری» رأی نخواهند داد. چرا؟! پاسخ روشن است. زیرا چرخه گزینش نامزدها در هر دو فهرست براساس رأی بیشتر اعضای تدوین كننده فهرست ها صورت پذیرفته است

همین نظر حكیمانه دو بزرگوار یاد شده را در آموزه ها و رهنمودهای حضرت امام(ره) و حضرت آقا به وضوح می توان دید. از جمله و به عنوان نمونه، حضرت امام(ره) می فرمایند؛ «احدی شرعاً نمی تواند به كسی كوركورانه و بدون تحقیق رأی بدهد و اگر در صلاحیت شخصی یا اشخاص تمام افراد و گروه ها نظر موافق داشتند، ولی رای دهنده تشخیص اش برخلاف همه آنها بود، تبعیت از آنها صحیح نیست و نزد خداوند مسئولیت دارد و اگر گروه یا اشخاص، صلاحیت فرد یا افرادی را تشخیص دادند و از این تایید برای رای دهنده اطمینان حاصل شد، می تواند به آنها رای دهد.»

و حضرت آقا در همین باره می فرمایند؛

«البته بدیهی است كه رهبری از فرد خاصی حمایت نمی كند. از معیارها حمایت می كند. ما دنبال این هستیم كه این معیارها تحقق پیدا كند... تشخیص اصلح برعهده خود مردم است.»

5- از سوی دیگر به جرأت می توان گفت كه حضرت آیت الله مهدوی كنی به تمامی نامزدهای فهرست «جبهه متحد» و حضرت آیت الله مصباح یزدی به همه نامزدهای لیست «جبهه پایداری» رأی نخواهند داد. چرا؟! پاسخ روشن است. زیرا چرخه گزینش نامزدها در هر دو فهرست براساس رأی بیشتر اعضای تدوین كننده فهرست ها صورت پذیرفته است. بنابراین اگرچه فی المثل حضرات آیات مهدوی و مصباح از این ساز و كار برای تهیه فهرست حمایت كرده اند ولی بدیهی است هنگام رأی دادن به تكلیف خویش كه تشخیص خود آنان است عمل می كنند.

6- و اما، اكنون كه علی رغم اصرار فراوان مردم و تلاش گسترده دلسوزان، دو جبهه «متحد» و «پایداری» به وحدت نرسیده و هر یك بر نظر خود- با كمال تاسف و بی توجه به خواست مردم- اصرار ورزیده اند، راه كار پیش روی نه لیست كامل جبهه متحد است و نه فهرست كامل «جبهه پایداری»، بلكه گزینه هایی از هر دو لیست یعنی «هم این و هم آن»- شما بخوانید «جبهه مختلط»!- می تواند كارساز باشد. با این معیارها كه؛

شریعتمداری

الف: آنان كه در مقابل فتنه 88 و یا حلقه انحرافی موضع روشنی نگرفته و یا مواضع دوپهلو داشته و یا دیرتر از آنچه از یك شخصیت سیاسی متدین و انقلابی انتظار می رفت موضع گرفته اند، در لیست یاد شده نباشند.

ب: افرادی كه در دو گروه مورد اشاره- ساكتین فتنه و انحراف- جای می گیرند، بسیار اندك و كم شمارند و به یقین بعد از حذف این عده بسیار اندك، تعداد باقیمانده خیلی بیشتر از 30 نفر مورد نیاز در تهران- و احتمالا موارد مشابه در نقاط دیگر- خواهد بود، بنابراین از میان آنها می توان نامزدهایی را كه مواضع و عملكرد آنها نشان داده است «كارآمدی» و «تخصص» لازم برای نمایندگی مجلس را ندارند - تعهد و تدین و انقلابی بودن آنها مفروض است- كنار گذارد.

7- و بالاخره، انتخابات پیش روی با توجه به شرایط كنونی و جایگاه برجسته و الگوآفرین نظام مقدس جمهوری اسلامی در منطقه و جهان، از اهمیت ویژه ای برخوردار است كه حضور حماسی مردم بااهمیت ترین بخش آن است.

و اما، رخدادهای چند سال اخیر و از جمله حضور بی نظیر و چندده میلیونی مردم در راهپیمایی 22 بهمن كمترین تردیدی باقی نگذاشته است كه انتخابات مجلس نهم با حضوری حماسی و بی نظیر - تاكید می شود بی نظیر- در مقایسه با سایر موارد مشابه همراه خواهد بود. چرا كه مردم به وضوح می دانند و به بصیرت نشان داده اند كه «حضور» را در درجه اول اهمیت و تركیب مجلس را در پله بعدی تلقی می كنند. بنابراین و نهایتا با جا به جایی چند نامزد در تركیب مجلس نهم، سقف آسمان به زمین نمی چسبد! كه اولویت اول یعنی حضور حماسی را تحت الشعاع قرار دهد و همین جا، باید همه اصولگرایان به این نكته توجه كنند كه رقابت های انتخاباتی آنها بعد از انتخابات به رفاقت آنان آسیب و خدشه ای وارد نكند چرا كه قرار است تاریخ با حضور فشرده و یكپارچه آنان «پیچ بزرگ»را پشت سر بگذارد.

منبع :مشرق

بخش سیاست تبیان


به نام خدا

احسنت به حاج حسین شریعتمداری حرف دل ما رو زدن کار درست همین

یاعلی

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.