• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 2792)
يکشنبه 25/10/1390 - 16:45 -0 تشکر 417430
خبرهای داغ از سی امین جشنواره فیلم فجر

 

 

 خبرگزاری فارس: «ابراهیم حقیقی» پوستر سی‌امین جشنواره فیلم فجر را طراحی می‌کند

 

 

سلام 

دوستان عزیز قراره که در این تاپیک  تمام خبرهایی که به سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر مربوط میشه رو ثبت و با همدیگه پیگیری کنیم .

 

 

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

يکشنبه 25/10/1390 - 16:52 - 0 تشکر 417435

در حالی که تا شروع سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر ۱۷ روز باقی‌مانده، با مروری بر فیلم‌های حاضر در بخش‌های مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ)، مسابقه فیلم‌های اول (نگاه نو) و فیلم‌های خارج از مسابقه (آیینه سینمای ایران) می‌توان گفت در بخش پرکارترین بازیگر مرد «همایون ارشادی» با شش فیلم، «حمید فرخ‌نژاد»، «محمد‌رضا شریفی‌نیا» و «آتیلا پسیانی» با چهار فیلم و در بخش پرکارترین بازیگر زن، «سحر قریشی» با پنج فیلم و «گوهر خیراندیش»، «نیکی کریمی» و «مهناز افشار» هر کدام با سه فیلم در سی‌امین جشنواره فیلم فجر حضور دارند.

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

يکشنبه 25/10/1390 - 16:59 - 0 تشکر 417437

الف) بازیگران مرد

بنابراین گزارش، «همایون ارشادی» با
۶ فیلم و «حمید فرخ‌نژاد»، «محمدرضا شریفی‌نیا» و «آتیلا پسیانی» هر کدام با چهار فیلم پرکارترین بازیگران مرد جشنواره سی‌ام به شمار می‌آیند.
فرخ‌نژاد که باید در بخش بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره ارزیابی شود، امسال با فیلم‌های «گشت‌ ارشاد» (سعید سهیلی)، «روزهای زندگی» (پرویز شیخ‌طادی)، «در انتظار معجزه» (رسول صدرعاملی) و «دوباره با من» (روزبه حیدری) حضور دارد.

فرخ‌نژاد سال گذشته با فیلم سینمایی «سفر سرخ» در مقام کارگردان حضور یافت و امسال با این چهار فیلم در نقش‌های متفاوتی ظاهر می‌شود.


«محمدرضا شریفی‌نیا» دیگر بازیگر پرکار جشنواره فجر محسوب می‌شود. او امسال با فیلم‌های «خودزنی» (احمد کاوری)، «پیشونی سفید» (سید جواد هاشمی)، «قلاده‌های طلا» (ابوالقاسم طالبی) و «گیرنده» (مهرداد غفارزاده) در جشنواره حضور دارد، البته با این تفاوت که نقش‌های او کوتاه‌تر از فرخ‌نژاد است و او را باید در بخش بازیگر مکمل مرد گنجاند.

همچنین «آتیلا پسیانی» با فیلم‌های «پل‌چوبی» (مهدی کرم‌پور)، «تلفن همراهرئیس جمهور»
(علی عطشانی)،«زندگی خصوصی» (محمدحسین فرح بخش) و «یه عاشقانه ساده» (سامان مقدم) به جشنواره می‌آید.
نکته قابل توجه دیگر در مورد بازیگران مرد، ایفای نقش «همایون ارشادی» در
۶ فیلم است که به دلیل بازی‌های کوتاه ارشادی در فیلم‌ها، می‌بایست نام وی در بخش بهترین بازیگر مکمل مرد به حساب آورده شود.
ارشادی امسال با
۶ فیلم «ملکه» (محمد علی باشه‌آهنگر)، «نارنجی‌پوش» (داریوش مهرجویی)، «چک» (کاظم راست‌گفتار)، «بی‌خداحافظی» (احمد امینی)، «یک سطر واقعیت» (علی وزیریان) و «یه عاشقانه ساده» (سامان مقدم) حضور دارد.

از جمله بازیگرانی مردی که با سه فیلم در جشنواره سی‌ام فیلم فجر حضور دارند هم می‌توان به «حامد بهداد»، «صابر ابر»، «امین حیایی»، «فرهاد آئیش»، «نیما شاهرخ‌شاهی»، «مصطفی زمانی»، «افشین هاشمی»، «فرهاد اصلانی» و «هدایت هاشمی» اشاره کرد.

بهداد که سال گذشته با فیلم «جرم» توانست جایزه بهترین نقش مکمل مرد را از آن خود کند، امسال با فیلم‌های «بیتابی ‌بیتا» (مهرداد فرید)، ‌«بیداری» (فرزاد موتمن) و «نارنجی‌پوش» (داریوش مهرجویی) حضور دارد.
«صابر ابر» هم که سال گذشته نمایش متفاوتی با فیلم سینمایی «اینجا بدون من» (بهرام توکلی) داشت، امسال با فیلم‌های «برف روی کاج‌ها» (پیمان معادی)، «بوسیدن روی ماه» (همایون اسعدیان) و «پذیرایی ساده» (مانی حقیقی) متفاوت پا به جشنواره می‌گذارد.

همچنین «فرهاد آئیش» بعد از سال‌ها دوری از جشنواره فیلم فجر، امسال با فیلم‌های «چک» (کاظم راست‌گفتار)، «بچگیتو فراموش نکن» (جلال فاطمی) و «یه عاشقانه ساده» (سامان مقدم) به ایفای نقش پرداخته است.
«امین حیایی» هم امسال قرار است با فیلم‌های «پیشونی سفید» (سید جواد هاشمی)، «خودزنی» (احمد کاوری) و «قلاده‌های طلا» (ابوالقاسم طالبی) در سه فیلم متفاوت با سه ژانر متفاوت در جشنواره سی‌ام فجر ظاهر شود.

شاهرخ‌شاهی هم امسال با فیلم‌های «خودزنی» (احمد کاوری)، «گیرنده» (مهرداد غفارزاده) و «تلفن همراه رئیس جمهور» (علی عطشانی) به جشنواره سی‌ام پا می‌گذارد.

«هدایت هاشمی» که سال گذشته با «یه حبه قند» (رضا میرکریمی) و «گلچهره» (وحید موسائیان) به جشنواره بیست و نهم فیلم فجر آمده بود، امسال قرار است با فیلم‌هایی چون «شیر تو شیر» (ابراهیم فروزش)، «آزمایشگاه» (حمید امجد) و «میگرن» (مانلی شجاعی‌فرد) به جشنواره سی‌ام فیلم فجر بیاید.
همچنین «مصطفی زمانی» نیز با فیلم‌های «من همسرش هستم» (مصطفی شایسته)، «ملکه» (محمد‌علی باشه‌آهنگر) و «یه عاشقانه ساده» (سامان مقدم) در جشنواره سی‌ام فیلم فجر حضور دارد.

«فرهاد اصلانی» هم که سال گذشته با نقش یک روحانی در «یه حبه قند» حضور داشت، امسال با فیلم‌های «خرس» (خسرو معصومی)، «زندگی خصوصی» (محمد‌حسین فرح‌بخش) و «پل چوبی» (مهدی کرم‌پور) به جشنواره فیلم فجر می‌آید.

همچنین «افشین هاشمی» که سال گذشته او را با نقشی متفاوت در «گلچهره» (وحید موسائیان) دیدیم، امسال قرار است با فیلم‌های «بی‌خداحافظی» (احمد امینی)، «میگرن» (مانلی شجاعی‌فرد) و «آزمایشگاه» (حمید امجد) به جشنواره فیلم فجر بیاید.


برپایه این گزارش، در میان بازیگرانی که دو فیلم در جشنواره فجر دارند، اسامی «مهدی هاشمی»، «پرویز پرستویی»، «رضا کیانیان»، «احمد مهران‌فر»، «بابک حمیدیان»، «رضا عطاران»، «اکبر عبدی»، «میلاد کی‌مرام»، «مهران رجبی»، «احمد نجفی» و «هومن برق‌نورد»، «شهاب حسینی»، «رضا رویگری» و «حمید‌رضا پگاه» دیده می‌شود.

«مهدی هاشمی» که سال گذشته توانست سیمرغ بلورین بهترین مرد جشنواره را برای فیلم‌های «آلزایمر» و «آقا یوسف» از آن خود کند، امسال با فیلم‌های «ضد گلوله» (مصطفی کیایی) و «تلفن همراه رئیس جمهور» (علی عطشانی) در جشنواره حضور دارد.

همچنین «پرویز پرستویی» که سال گذشته با «سیزده
۵۹» (سامان سالور) دوباره درخشید، امسال قرار است با فیلم‌های «من و زیبا» (فریدون حسن‌پور) و «خرس» (خسرو معصومی) حضوری متفاوت در جشنواره فیلم فجر داشته باشد.
«احمد مهران‌فر» هم که سال گذشته با فیلم «اسب حیوان نجیبی است» (عبدالرضا کاهانی) در جشنواره حضور داشت، امسال با فیلم‌های «بی‌خود و بی‌جهت» (عبدالرضا کاهانی) و «یه عاشقانه ساده» (سامان مقدم) به جشنواره می‌آید.

همچنین «بابک حمیدیان» با دو فیلم «پنهان» (مهدی رحمانی) و ‌«بغض» (رضا درمیشیان) در جشنواره حضور دارد.
«رضا عطاران» هم که سال گذشته با «اسب حیوان نجیبی است» (عبدالرضا کاهانی) و «اخلاقتو خوب کن» (مسعود اطیابی) نمایشی متفاوت داشت، امسال با فیلم‌های «رضا هرگز نمی‌خوابد» - که خود کارگردانی آن را به عهده دارد - و فیلم سینمایی «بی‌خود و بی‌جهت» (عبدالرضا کاهانی) در جشنواره حضور خواهد داشت.
همچنین «اکبر عبدی» کمدین قدیمی سینمای ایران با فیلم‌های «رضا هرگز نمی‌خوابد» (رضا عطاران) و «تلفن همراه رئیس جمهور» (علی عطشانی) در سی‌امین فجر حضور دارد.

«رضا ناجی» نیز با فیلم‌های «من و زیبا» (فریدون حسن‌پور) و «یک سطر واقعیت» (علی وزیریان) در جشنواره حضور می‌یابد.
«میلاد کی‌مرام» و «هومن برق‌نورد» هم امسال در دو فیلم مشترک «ملکه» (محمد علی باشه‌آهنگر) و «اینجا شهر دیگری است» (احمد‌رضا گرشاسبی) حضور می‌یابند.

«مهران رجبی» هم با دو فیلم «دوازده صندلی» (اسماعیل براری» و «بچگیتو فراموش نکن» (جلال فاطمی) در جشنواره حضور دارد.

«رضا کیانیان» هم امسال با دو فیلم «آزمایشگاه» (حمید امجد) و «میگرن» (مانلی شجاعی‌فرد»‌پا به سی‌امین فجر می‌گذارد.
احمد نجفی هم با دو فیلم «فیلادلفی» (سیدمجتبی اسدی‌پور و اسماعیل رحیم‌زاده) و «دوازده صندلی» (اسماعیل براری) به سی‌امین جشنواره فیلم فجر می‌آید.

همچنین شهاب حسینی امسال با دو فیلم «من و زیبا» (فریدون حسن‌پور) و «یکی می‌خواد باهات حرف بزنه» (منوچهر هادی) به جشنواره می‌آید.

حمید رضا پگاه هم امسال با فیلم‌های «قلاده‌های طلا» (ابوالقاسم طالبی) و «یکی می‌خواد باهات حرف بزنه» به جشنواره می‌آید.

همچنین «رضا رویگری» نیز با فیلم‌های «شور شیرین» (جواد اردکانی) و «تنها صداست که می‌ماند» (سعید چاری) حضور دارد.


برپایه این گزارش، در میان بازیگران مرد سی‌امین جشنواره فیلم فجر که تنها در یک فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند، می‌توان به «جمشید مشایخی» (چک)،‌ «سعید راد» (گیرنده)، «فریبرز عرب‌نیا» (پنهان)، «مهران مدیری» (پل چوبی)،‌ «علیرضا خمسه» (سلام بر فرشتگان)، «حسین یاری» (یک سطر واقعیت)، «داود رشیدی» (اکباتان)، «سعید پورصمیمی»‌ (بوسیدن روی ماه)،‌«محمد‌رضا فروتن» (بی‌خداحافظی)، «پژمان بازغی» (اینجا شهر دیگری است)، «رامبد جوان» (آزمایشگاه)، «بهرام رادان» (پل چوبی)، «خداداد عزیزی» (رضا هرگز نمی‌خوابد) و ... اشاره کرد.

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

يکشنبه 25/10/1390 - 17:6 - 0 تشکر 417442

ب) بازیگران زن

به گزارش فارس، در بخش پرکارترین بازیگر زن سی‌امین جشنواره فیلم فجر نام چهره جدیدی به چشم می‌خورد. «سحر قریشی» امسال با پنج فیلم «محرمانه تهران» (مهدی فیوضی)، «گشت ارشاد» (سعید سهیلی)، «دوباره با هم» (روزبه حیدری)، «اکباتان» (مهرشاد کارخانی) و «همه چی آرومه» (مصطفی منصوریار) در سی‌امین جشنواره فیلم فجر حضور دارد. البته مشخص نیست قریشی در این فیلم‌ها در نقش‌های کوتاه ظاهر شده یا نقش‌های بلند ولی به هر حال حضور او در این پنج فیلم نوید فصل جدیدی از حضور او در سینمای ایران را می‌دهد.


در این بخش «گوهر خیراندیش»، «مهناز افشار» و «نیکی کریمی» هم هر‌کدام با سه فیلم در جشنواره حضور دارند.
«گوهر خیراندیش» امسال با سه فیلم «میگرن» (مانلی‌شجاعی‌فر)، «پیشونی سفید» (سید جواد هاشمی) و «روئیدن در باد» (رهبر قنبری) به جشنواره می‌آید.

«مهناز افشار» که سال گذشته توانست سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل زن را برای فیلم «سعادت‌آباد» (مازیار میری) از آن خود کند، امسال با فیلم‌های «برف روی کاج‌ها» (مانی حقیقی)، «پل چوبی» (مهدی کرم‌پور) و «یه عاشقانه ساده» (سامان مقدم) در جشنواره حضور دارد.

همچنین «نیکی کریمی» که سال گذشته با «سوت پایان» به عنوان کارگردان و بازیگر در جشنواره حضور داشت، امسال با فیلم‌های «بیداری» (فرزاد موتمن)، «تلفن همراه رئیس جمهور» (علی عطشانی)، «من همسرش هستم» (مصطفی شایسته) در سه ژانر مختلف به جشنواره سی‌ام فجر می‌آید.


بر پایه این گزارش، در میان بازیگران زن که با دو فیلم در جشنواره حضور دارند می‌توان به «ویشکا آسایش»، «مهراوه شریفی‌نیا»، «هانیه توسلی»، «شیرین یزدان‌بخش»، «میترا حجار»، «باران کوثری»، «مریلا زارعی»، «لیلا حاتمی»، «لعیا زنگنه»، «پانته‌آ بهرام»، «پریوش نظریه» و «هنگامه قاضیانی» اشاره کرد.

بنابراین گزارش، «ویشکا آسایش» که سال گذشته با فیلم «ورود آقایان ممنوع» (رامبد جوان) توانست سیمرغ بلورین بهترین نقش اول جشنواره را از آن خود کند، امسال با فیلم‌های «برف روی کاج‌ها» (پیمان معادی) و «رضا هرگز نمی‌خوابد» (رضا عطاران) پا به جشنواره می‌گذارد.

«هنگامه قاضیانی» هم امسال با دو فیلم «میگرن» (مانلی شجاعی‌فرد) و «روزهای زندگی» (پرویز شیخ‌طادی) به جشنواره می‌آید.

همچنین «مریلا زارعی» نیز در دو فیلم «رضا هرگز نمی‌خوابد» (رضا عطاران) و «خرس» (خسرو معصومی) حضوری متفاوت دارد.

«شیرین یزدان‌بخش» نیز با فیلم‌های «بوسیدن روی ماه» (همایون اسعدیان) و «برف روی کاج‌ها» (پیمان معادی) به جشنواره فیلم فجر می‌آید.

«باران کوثری» هم که سال گذشته در فیلم «اسب حیوان نجیبی است» نمایشی متفاوت داشت، امسال قرار است با فیلم‌های «بغض» (رضا درمیشیان) و «آزمایشگاه» (حمید امجد) نمایشی متفاوت داشته باشد.
همچنین «میترا حجار» که سال گذشته با فیلم «خاک و آتش» با گریمی متفاوت ظاهر شد، امسال با دو فیلم «نارنجی پوش» (داریوش مهرجویی) و «من همسرش هستم» (مصطفی شایسته) پا به سی‌امین جشنواره فیلم فجر می‌گذارد.

«شقایق فراهانی» هم پس دوری از جشنواره، امسال با دو فیلم «بی‌خداحافظی» (احمد امینی) و «بیداری» (فرزاد موتمن) حضور دارد.

«نیلوفر خوش‌خلق» نیز امسال با دو فیلم «پیشونی سفید» (سید جواد هاشمی) و «قلاده‌های طلا» (ابوالقاسم طالبی) حضور می‌یابد.

«پریوش نظریه» هم قرار است امسال با فیلم‌های «در انتظار معجزه» (رسول صدرعاملی) و «اینجا شهر دیگری است» (احمد رضا گرشاسبی) به جشنواره فیلم فجر بیاید.

«پانته‌آ بهرام» که سال گذشته فقط صدایش را در فیلم «اسب حیوان نجیبی است» شنیدیم، امسال با دو فیلم «بی‌خود و بی‌جهت» (عبدالرضا کاهانی) و «میگرن» (مانلی شجاعی‌فرد) حضور دارد.

همچنین «لیلا حاتمی» که سال گذشته نمایش متفاوتی با «سعادت‌آباد» داشت، امسال با دو فیلم «نارنجی‌پوش» (داریوش مهرجویی) و «پله آخر» (علی مصفا) در جشنواره حضور دارد.

همچنین «لعیا زنگنه» پس از چند سال دوری از سینما قرار است امسال با دو فیلم «خودزنی» (احمد کاوری) و «زندگی خصوصی» (حسین فرح‌بخش) حضور پیدا کند.

«مهراوه شریفی‌نیا» نیز با دو فیلم «یه عاشقانه ساده» (سامان مقدم) و «یک سطر واقعیت» (علی وزیریان) به جشنواره فیلم فجر می‌آید.

همچنین «هانیه توسلی» با دو فیلم «مادر پاییزی» (سیروس رنجبر) و «زندگی خصوصی» (محمد حسین فرح‌بخش) پا به جشنواره فیلم فجر می‌گذارد.

«هدیه تهرانی» نیز امسال با دو فیلم «پل چوبی» (مهدی‌کرم‌پور) و «یک روز دیگر» (حسن فتحی) به جشنواره می‌آید.

«آناهیتا نعمتی» نیز با فیلم‌های «پنهان» (مهدی رحمانی) و «یکی می‌خواد باهات حرف بزنه» (منوچهر هادی) به جشنواره فیلم فجر می‌آید.

«ماه‌چهره خلیلی» نیز امسال با فیلم‌های «شور شیرین» (جواد اردکانی) و «سلام بر فرشتگان» (فرزاد اژدری) در جشنواره حضور دارد.



در میان بازیگران یک فیلم در جشنواره سی‌ام می‌توان به «نگار جواهریان» (بی‌خود و بی‌جهت)، «بیتا فرهی» (در انتظار معجزه)، «مهتاب کرامتی» (یکی می‌خواد باهات حرف بزنه)، «نیوشا ضیغمی» (گشت ارشاد) و ... اشاره کرد.

بر اساس این گزارش، با توجه به حضور بازیگران مختلف مرد و زن و تنوع بازی‌ آن‌ها در نقش‌های مختلف، باید منتظر ماند و دید چه کسانی جوایز بازیگری سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر را به منزل می‌برند.

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

سه شنبه 27/10/1390 - 21:45 - 0 تشکر 418364

فیلم‌ سه بعدی در جشنواره؛ «شنل قرمزی علیه پلیدی»

نامزد اسکار در جشنواره فجر
برای نخستین بار نمایش فیلم های سینمایی سه بعدی در سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر صورت می گیرد و فیلم « شنل قرمزی علیه پلیدی » به کارگردانی مایک دیسا محصول 2011 ازایالات متحده آمریکا یکی از این آثار است.

انیمیشن کامپیوتری «شنل قرمزی علیه پلیدی» با بودجه‌ای حدود 30 میلیون دلار ساخته شد .«شنل قرمزی علیه پلیدی» یکی از 18 فیلم واجد شرایط برای حضور در بخش فیلم بلند انیمیشن جوایز اسکار 84 است.
صداپیشه‌های این فیلم عباتند از: هیدن پانه‌تی‌یر، گلن کلوز، پاتریک واربرتن، چیچ مارین و جان کیوساک
« شنل قرمزی علیه پلیدی » داستان قدیمی و آشنای شنل قرمزی و گرگ را تعریف می‌کند که هردوی آنها فراخوانده می‌شوند تا درباره ناپدید شدن اسرارآمیز هانسل و گرتل تحقیق کنند.
گفتنی است که فیلم‌های سه بعدی در ایام برگزاری جشنواره فیلم فجر در تالار ایوان شمس به نمایش درمی‌آیند.
فیلم‌‌های "هوگو" به کارگردانی مارتین اسکورسیزی، فیلم "حریم " به کارگردانی آلیستر گریرسن و تهیه کنندگی جیمزکامرون، فیلم "بچه های جاسوس 4" به کارگردانی رابرت رودریگز، فیلم "هیولایی در پاریس" به کارگردانی بیبوبرگرون و فیلم " شنل قرمزی علیه پلیدی" به کارگردانی مایک دیسا پنج فیلم اعلام شده در این بخش هستند.

شایان ذکر است این آثار همزمان با سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر در ایوان شمس به صورت سه بعدی به نمایش در می آید.

کوله بارت را ببند

شاید ابن چند سحر فرصت آخر باشد

که به مقصد برسیم

بشناسیم خدا را

و بفهمیم که یک عمر چه غافل بودیم...

سه شنبه 27/10/1390 - 21:47 - 0 تشکر 418366

فیلم‌های سه بعدی در جشنواره؛ «هیولایی در پاریس»

یک انیمیشن سه بعدی
برای نخستین بار نمایش فیلم های سینمایی سه بعدی در سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر صورت می گیرد و فیلم «هیولایی در پاریس» به کارگردانی بیبو برژرون محصول 2011 از فرانسه یکی از این آثار است.
داستان این انیمیشن سه‌بعدی سال 2010 در پاریس روی می‌دهد. امیل آپارات‌چی خجالتی و رائول مخترع پرهیجان در پی به دام انداختن هیولایی هستند که شهروندان را به وحشت انداخته است. لوسیل ستاره مهربان کاباره و یک دانشمند عجیب و غریب و میمون عصبانی او در این ماموریت آن‌ها را همراهی می‌کنند و ...
«هیولایی در پاریس» ابتدا قرار بود آوریل 2010 روی پرده برود، اما تاریخ اکران فیلم به دسامبر 2010 به تعویق افتاد. در نهایت فیلم اولین بار اوت 2011 در یک جشنواره در فرانسه نمایش داده شد و اولین نمایش جهانی آن سپتامبر 2011 در جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو بود. بیبو برژرون کارگردان «هیولایی در پاریس» یک انیماتور است و کارگردانی فیلم‌هایی چون «جاده الدورادو» و «قصه کوسه» را در کارنامه دارد.
در "هیولایی در پاریس" صداپیشگانی چون ماتیو شدید، ونسا پارادیس، گاد المالی، فرانسوا کلوزه، لودیوین سانیه حضور داشته‌اند.
گفتنی است که فیلم‌های سه بعدی در ایام برگزاری جشنواره فیلم فجر در تالار ایوان شمس به نمایش درمی‌آیند.
فیلم‌‌های "هوگو" به کارگردانی مارتین اسکورسیزی، فیلم "حریم " به کارگردانی آلیستر گریرسن و تهیه کنندگی جیمزکامرون، فیلم "بچه های جاسوس 4" به کارگردانی رابرت رودریگز، فیلم "هیولایی در پاریس" به کارگردانی بیبوبرگرون و فیلم " شنل قرمزی علیه پلیدی" به کارگردانی مایک دیسا پنج فیلم اعلام شده در این بخش هستند.

کوله بارت را ببند

شاید ابن چند سحر فرصت آخر باشد

که به مقصد برسیم

بشناسیم خدا را

و بفهمیم که یک عمر چه غافل بودیم...

چهارشنبه 28/10/1390 - 18:16 - 0 تشکر 418681

پوستر سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با طراحی ابراهیم حقیقی رونمایی شد

به گزارش خبرآنلاین، این پوستر روز چهارشنبه با حضور محمد خزاعی دبیر این دوره از جشنواره در سالن اسوه برای نخستین بار در معرض دید قرار گرفت.
سی امین دوره جشنواره فیلم فجر 12 تا 22 بهمن ماه 1390 برگزار خواهد شد.

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

پنج شنبه 29/10/1390 - 11:4 - 0 تشکر 418962

مراسم جشنواره فجر با اجرای مجری معروف

 برترین ها به نقل از کافه سینما  :  محمدرضا شهیدی‌فر که این روزها برنامه «پارک ملت» را روی‌ آنتن دارد، به عنوان مجری مراسم افتتاحیه سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر انتخاب شد.


کارگردانی این مراسم بر عهده محمد حمیدی‌مقدم است که سابقه تهیه برنامه‌هایی چون «مستند 4»، «سینما 4» و «سینما 1» را در کارنامه دارد.

این مراسم روز 11 بهمن ماه در تالار وحدت تهران برگزار خواهد شد. پیش از این شایع شده بود که ممکن است عادل فردوسی پور این مراسم را اجرا کند، اما وی در گفتگویی این شایعه را تکذیب کرد!
برترینها

پنج شنبه 29/10/1390 - 11:19 - 0 تشکر 418970

فیلم هایی که سودای سیمرغ دارند

به نظر می‌رسد كه واقعا قرار است بعد از سی سال یك جشنواره فیلم فجر منظم داشته باشیم. محمد خزاعی، دبیر جشنواره تا امروز دقیق مطابق برنامه‌هایی كه از روز اول اعلام كرده، پیشرفته، و انگار واقعا می‌خواهد خواسته علاقه‌مندان سینما را كه برگزاری یك جشنواره با برنامه‌ریزی دقیق است، برآورده كند.

در همین فرصت كوتاه اسامی هیات انتخاب فیلم‌های بخش مسابقه، فیلم‌های جلوه‌گاه شرق(مسابقه فیلم‌های آسیایی) و افرادی كه قرار است در جشنواره امسال از آنها تقدیر شود، اعلام شده. مهم‌ترین گام اعلام اسامی فیلم‌های بخش مسابقه سینمای ایران بود كه از اهمیت زیادی برخوردار است.

خزاعی طبق تاریخی كه اعلام كرده بود، نام 26 فیلم را كه قرار است برای به دست‌آوردن سیمرغ‌های اصلی جشنواره با هم به رقابت بپردازند، اعلام كرد. فرصت مناسبی دیدیم تا برای علاقه‌مندان به جشنواره فجر، فیلم‌ها و كارگردانان‌شان را معرفی كوتاهی بكنیم تا در ایام جشنواره راحت‌تر بتوانند فیلم مورد علاقه‌شان را انتخاب كنند. این هم فیلم های بخش مسابقه سودای سیمرغ.

*توضیح: این لیست ممکن است در روزهای باقی مانده تا جشنواره تغییر کند.



آمین خواهم گفت(سامان سالور): سامان سالور از آن جوانان بااستعدادی است كه خیلی زود با فیلم‌هایش، (حتی آنها كه به نمایش درنیامدند و مانند «چند كیلو خرما برای مراسم تدفین» تازه وارد شبكه خانگی شده‌اند) مطرح شد. «آمین خواهم گفت» مراحل تولید سختی داشت و در مناطق صعب‌العبور لرستان فیلمبرداری شد.

گروهی از بازیگران بومی به همراه فرزاد حسنی در این فیلم بازی می‌كنند. سالور بعد از «سیزده59» توانست توجه خیلی از علاقه‌مندان سینما را به خودش جلب كند و حالا همه منتظر آخرین فیلمش هستند كه داستان مراوده آدم‌ها با مردی به نام حسن است كه مسئول عبور ساكنان از یك رودخانه مرزی است.



برف روی كاج‌ها(پیمان معادی): معادی را پیش‌تر به عنوان فیلمنامه‌نویس و بعد هم بازیگر فیلم‌های فرهادی می‌شناختیم. امسال او برای اولین بار به عنوان فیلمساز پشت دوربین رفته و فیلمی را با بازی مهناز افشار و ویشكا‌آسایش كارگردانی كرده. فیلمنامه «برف روی كاج‌ها» را خودش نوشته و داستان زنی است كه در مواجهه با یك اتفاق بزرگ در زندگی‌اش، در دو راهه تصمیم قرار می‌گیرد. او باید مطابق عرف دست به انتخاب بزند. نكته جالب اینكه شنیده می‌شود این فیلم به شیوه سیاه و سفید پخش خواهد شد.



بزن بریم بهشت(مصطفی كیایی): شاید اسم مصطفی كیایی برای خیلی‌ها آشنا نباشد. او همان كسی است كه دو سال پیش فیلم «بعدازظهر سگی سگی» (كه نامش برداشتی از فیلم مشهور سیدنی لومت بود) را روی پرده داشت. كمدی با بازی مجید صالحی كه اتفاقا باید حسابش را از خیل كمدی‌های مبتذل بی‌مزه جدا كرد. كیایی ایده‌های خوبی در كارگردانی و بامزه كردن قصه‌اش داشت. «بزن بریم بهشت» گرچه كمدی نیست ولی مایه‌های طنز دارد و مهدی هاشمی و مسعود كرامتی هم بازیگران آن هستند. از كنار فیلمش نباید خیلی بی‌تفاوت گذشت.



بوسیدن روی ماه(همایون اسعدیان): تقریبا همان گروهی كه «یه حبه قند» میركریمی را عرضه كردند، امسال «بوسیدن روی ماه» را در جشنواره دارند. اسعدیان از آن فیلمسازهایی است كه در كارنامه‌اش یا آثار خوب دارد و یا خیلی بد. به‌نظر می‌رسد «بوسیدن روی ماه» قرار است از كارهای خوبش باشد. شیرین یزدانبخش و صابر ابر بازیگران این فیلم هستند. ماجرای دو همسایه كه بیشتر از 20 سال است منتظر فرزندان‌شان هستند.



بیداری(فرزاد موتمن): كارگردان كاربلدی است و اهل تجربه كردن هر ژانری. به عنوان یك فیلمساز مخاطب خاص با فیلم‌های خوش‌ساختی چون «هفت پرده» و «شب‌های روشن» وارد سینما شد. با «باج‌خور» ژانر نوآر را در سینمای ایران تجربه كرد. از سال 87 تاكنون درگیر ساخت فیلم «بیداری» بوده كه بالاخره به جشنواره فجر امسال رسیده است. نیكی كریمی برای سومین بار در این فیلم با موتمن همكاری كرده. فیلم داستان زنی به نام زهراست كه حافظه‌اش از زمانی كه برای آخرین بار دختر 6 ساله‌اش را دیده، متوقف شده است و حالا به دنبال دختر گمشده‌اش می‌گردد.



پذیرایی ساده(مانی حقیقی): مانی حقیقی سینما را با ساخت فیلمی مانند «آبادان» شروع كرد. فیلمی كه هیچ‌وقت به نمایش عمومی درنیامد. در همان اولین فیلمش به‌خاطر آشنایی‌اش با روشنفكران سینما، با حرفه‌ای‌ترین آنها همكاری كرد. فیلمنامه «چهارشنبه‌سوری» فرهادی را نوشت و با بازی در «درباره الی» و «ورود آقایان ممنوع» نشان داد كه بازیگر توانایی هم هست. ترانه علیدوستی بازیگر نقش اصلی فیلمش است. فیلمی كه در خلاصه‌ داستانش آمده: فیلمی درباره پول.

پرواز بادبادك‌ها(علی قوی‌تن): قوی‌تن از آن دسته كارگردانانی است كه آرام و بی‌صدا فیلم‌هایش را می‌سازد. نه منتقدان پیگیر فیلم‌هایش هستند و نه فیلم‌های گیشه‌ای می‌سازد. در «پرواز بادباد‌ك‌ها» هم به مسیرش ادامه داده. داستان پسری به نام مسلم كه همیشه در مدرسه مورد تمسخر همكلاسی هایش قرار می‌گیرد و در خانه نیز مورد بی مهری و سرزنش والدین است اما معلم او در برابر مشكلات و سختی ها از خود صبوری و مقاومت نشان می‌دهد.



پل چوبی(مهدی كرم‌پور): پرستاره‌ترین فیلم امسال سینمای ایران است. مهدی كرم‌پور كارگردان جوان و خوش‌ذوقی است كه دوست دارد حتی در فیلم‌های مخاطب خاص هم با بازیگران حرفه‌ای كار كند. حالا در «پل چوبی» كه یك فیلم داستانی است از مهناز افشار تا مهران مدیری و بهرام رادان و حتی هدیه تهرانی بازی كرده‌اند. عجیب نیست كه به آن لقب فیلم كهكشانی را داده‌اند. «پل چوبی» در سكوت خبری كامل ساخته شد.



پله آخر(علی مصفا): مصفا را بیشتر به عنوان بازیگر می‌شناسیم. هرچند یك فیلم سینمایی به نام «سیمای زنی در دوردست» هم ساخته كه اكران محدودی داشت. لیلا حاتمی بازیگر «پله آخر» است. فیلم داستان دكتر میانسالی است كه پس از سال‌ها به ایران برگشته و به همراه مادرش تنها زندگی می‌کند. او با شنیدن خبر مرگ یکی از دوستان کودکی به خانه‌اش رفته و درگیر ماجرای مرگ او می‌شود.



تلفن همراه رئیس جمهور(علی عطشانی): فیلم عطشانی طبق معمول اسم جنجال برانگیزی دارد. این بار سوژه‌اش هم جالب و جنجالی است: پیرمردی که شغلش باربری است و قصد خرید سیم‌کارت و تلفن همراه را دارد که دست بر قضا سیم‌کارت خاموش سالیان گذشته رئیس جمهور مورد معامله قرار می‌گیرد. مهدی هاشمی و اكبرعبدی از بازیگران این فیلم هستند.



چك(كاظم راست‌گفتار): با توجه به كارنامه راست‌گفتار احتمالا از آن فیلم‌هایی است كه در گیشه هم موفق خواهد بود. فیلم در سكوت خبری كامل تولید شد. فرهاد آییش و مریم سعادت از بازیگران «چك»هستند.

خرس(خسرو معصومی): معصومی علاقه‌مند به فضاهای طبیعی، جنگل‌ها و مشكلات آدم‌هایی با شرایط ویژه است. «خرس» هم گویا چنان مایه‌هایی دارد هرچند در خلاصه داستانش آمده: طلبه‌ای كه زمانی از راه نجاری روزگار می‌گذراند، در جریان جنگ ایران و عراق مفقودالاثر می‌شود. او در بازگشت به روستایش می‌فهمد كه زندگی‌اش به دست یك قاچاقچی چوب ملقب به خرس نابود شده است. پرویز پرستویی و مریلا زارعی بازیگران فیلم معصومی هستند.

در انتظار معجزه(رسول صدرعاملی): با سه گانه‌اش درباره دختران نوجوان و مشكلات‌شان شناخته شد. هرچند پیش از آن هم در دهه 60 ملودرام مهم و تاثیرگذار «گل‌های داوودی» را ساخته بود. حمید فرخ‌نژاد بازیگر فیلم صدرعاملی است و این سومین تله فیلم از سه‌گانه‌ صدرعاملی بعد از «شب» و «هر شب تنهایی» است كه به سفارش آستان قدس و درباره امام رضا ساخته می‌شود. نكته جالب اینكه طرح اولیه فیلمنامه «در انتظار معجزه» از اصغر فرهادی بوده: امیر و مهرانه چشم دیدن یکدیگر را ندارند و همه وجودشان سرشار از نفرت نسبت به یکدیگر است. این زن و شوهر که با هم اختلاف دارند، همراه دخترشان به مشهد می‌روند.

راه بهشت(مهدی صباغ‌زاده): این روزها فیلم «خاك و آتش» وی بر پرده سینماهاست. «راه بهشت» كه قرار است در بخش مسابقه سینمای ایران جشنواره فیلم فجر به نمایش درآید یك فیلم تاریخی است كه بخشی از زندگی حضرت محمد را روایت می‌کند. فیلمبرداری این فیلم بیشتر در جهرم و كاشان انجام گرفته.



رضا هرگز نمی‌خوابد(رضا عطاران): اولین فیلم سینمایی رضا عطاران در مقام كارگردان كه پیش از این توانایی‌هایش را در كارگردانی سریال‌هایی چون «بزنگاه» نشان داده است. عطاران به همراه ویشكا آسایش، سروش صحت و مریلا زارعی در این فیلم بازی می‌كنند و خداداد عزیزی هم حضور افتخاری دارد. فیلم ماجرای رضا، معلمی ساده و درستکار که به سن میانسالی رسیده و در برقراری ارتباط با زن‌ها دچار مشکل است، با دختری پاستیل فروش آشنا می‌شود. دختر، برای پیوند کلیه خواهرش با مشکل روبه‌روست و رضا را ترغیب به کارهایی می‌کند که باب میلش نیست.

روزهای زندگی(پرویز شیخ‌طادی): امسال «شكارچی شنبه» را كه فیلمی درباره صهیونیسم بود روی پرده داشت. هنگامه قاضیانی و حمید فرخ‌نژاد در این فیلم بازی می‌كنند كه داستانش درباره كوشش پزشكان و پرستاران در بیمارستان‌های صحرایی در دوران جنگ تحمیلی است.

روییدن در باد(رهبر قنبری): این فیلم داستان پسر نوجوان 14 ساله ایلیاتی را روایت می‌كند كه شاگرد اول منطقه است و در فصل ییلاق مجبور می‌شود تا برای كمك به پدرش و رسیدگی به گله دام، رفتن به مدرسه را رها كند، اما برای كمك به پدرش این كار را انجام می‌دهد و در طول مسیر كوچ امتحانات پایان سال تحصیلی‌اش را نیز با موفقیت می‌گذراند. رهبر قنبری به فیلم ساختن درباره مشكلات كودكان و نوجوانان علاقه دارد.



زندگی خصوصی(محمدحسین فرحبخش): تهیه‌كننده مشهور سینمای ایران سال‌ها پیش «عطش» را به عنوان كارگردان در كارنامه‌اش داشت و حالا بعد از سال‌ها فیلم دیگری براساس فیلمنامه‌ای از اصغر نعیمی(كه خودش فیلمساز است) ساخته. لعیا زنگنه و هانیه توسلی بازیگران فیلم فرحبخش هستند. فیلم داستان مردی به نام ابراهیم کیانی است كه در زندگی خصوصی‌اش رازهایی وجود دارند که تلاش برای مکتوم نگهداشتن آنها او را گرفتار برزخی غریب می‌کند.


شور شیرین(جواد اردكانی): داستان فیلم در سال‌های 59 و 60 می‌گذرد و زندگی شهید كاوه روایت می‌كند. نقش شهید «محمود کاوه» را یکی از جوانان مشهدی با نام «حمید رضا عمارلو» بازی می‌کند. رضا رویگری هم بازیگر یكی از نقش‌های اصلی این فیلم است.



گشت ارشاد(سعید سهیلی): نام جنجال برانگیزی دارد. حمید فرخ‌نژاد، جمشید هاشم‌پور و نیوشا ضیغمی بازیگران این فیلم هستند. «گشت ارشاد» داستان سه جوان جنوب شهری است كه به خاطر به دست آوردن پول، دست به كارهای خطرناكی می‌زنند. همچنین داستان فیلم به مسائل مربوط به گشت ارشاد پلیس هم ارتباط دارد. شایعه شده بود كه فیلم سهیلی با اصلاحیه‌هایی روبه‌رو شده است.



محرمانه تهران(مهدی فیوضی): فیلم قبلی‌اش، «نفوذی» را به همراه احمد كاوری كارگردانی كرده بود. این اولین فیلمی است كه شخصا ساخته. فیلم در سكوت خبری ساخته شده و اطلاعات چندانی از آن در دسترس نیست.

ملكه(محمدعلی باشه‌آهنگر): اولین فیلم باشه‌آهنگر، «فرزند خاك» باعث شد توجه خیلی‌ها به او جلب شود. فیلمی كه در فضای جنگ تحمیلی می‌گذشت. «بیداری رویاها» هرچند به خوبی فیلم اولش نبود اما ایده جذابی داشت كه آن هم مربوط به تبعات جنگ بود. «ملكه»، تجربه جدید باشه‌آهنگر ماجراهای یك پالایشگاه نفتی در جریان جنگ تحمیلی است. مصطفی زمانی و همایون ارشادی هم بازیگران آن هستند.



نارنجی‌پوش(داریوش مهرجویی): مهم‌ترین فیلم جشنواره امسال است. مهرجویی امسال به تنهایی باید جای همه فیلمسازان بزرگ و باتجربه‌ای را كه در جشنواره امسال حضور ندارند، پر كند. فیلم قبلی‌اش «آسمان محبوب» كه در جشنواره فجر سال گذشته به نمایش درآمد، نتوانست آن طور كه باید و شاید طرفداران سینمای مهرجویی را راضی كند.

«نارنجی‌پوش» فیلم پر ستاره‌ای است و از حامد بهداد گرفته تا لیلا حاتمی و طناز طباطبایی و دكتر امید روحانی در آن بازی می‌كنند. «نارنجی‌پوش» نوشته مشترک مهرجویی و وحیده محمدی‌فر بر اساس طرحی از وحیده محمدی‌فر ساخته شده و داستان درباره حامد آبان عکاس حرفه‌ای مجلات و روزنامه‌ها (با بازی بهداد) است که با خواندن کتابی چنان تحت تاثیر پالایش محیط زیست و مبارزه با آشغالزایی می‌شود که با لباس نارنجی مخصوص رفتگران به شهرداری می‌پیوندد.

او با عنوان «نارنجی پوش لیسانسه» به شهرت می‌رسد، اما اعتبار و محبوبیت حامد زندگی خصوصی و خانوادگی او را با سیلی از فراز و نشیب‌های عاطفی به سمت و سویی دیگر می‌برد.

یك روز دیگر(حسن فتحی): فتحی كارش را با سریال‌سازی در تلویزیون شروع كرد. سریال‌هایش از استانداردهای بالایی برخوردار بودند و مورد توجه مردم قرار گرفتند. تاكنون سه فیلم سینمایی ساخته كه هر سه در زمینه كارگردانی از امتیاز بالایی برخوردار هستند. هنوز در رسیدن فیلم فتحی به جشنواره فجر امسال تردید وجود دارد. تمام صحنه‌های جدیدترین ساخته‌ حسن فتحی در شهر پاریس و اطراف آن فیلمبرداری شده و علاوه بر سه بازیگر ایرانی از جمله هدیه تهرانی، سایر بازیگران این فیلم از ملیت‌های مختلفی مانند فرانسوی، لهستانی، عرب، آمریكایی، اسپانیایی، انگلیسی، چینی و ژاپنی هستند.


یك عاشقانه ساده(سامان مقدم): سامان مقدم از كارگردانان جوان سینمای ایران است كه بیشتر آثارش مورد توجه تماشاگران قرار گرفته‌اند. آخرین فیلمش، «صد سال به این سال‌ها» توقیف شد و هنوز هم به نمایش درنیامده. مهناز افشار و مصطفی زمانی بازیگران «یك عاشقانه ساده» هستند. فیلم در حال و هوای روستایی روایت عشق‌های ساده و کینه های قدیمی و نقشه هایی برای وصال را با لحن کمیک به تصویر می‌کشد.



یكی می‌خواد باهات حرف بزنه(منوچهر هادی): سال 1386 فیلمی به نام «قرنطینه» را كارگردانی كرد. در فیلم جدیدش آناهیتا نعمتی،‌ حمیدرضا پگاه و یكتا ناصر بازی می‌كنند. فیلم ماجرای زنی به نام لیلاست كه یك هفته فرصت دارد برای امری حیاتی از شوهر سابقش رضایت بگیرد.

پنج شنبه 29/10/1390 - 11:20 - 0 تشکر 418971

خبر تکمیلی:

شش فیلم سینمایی دیگر به بخش مسابقه سودای سیمرغ پیوستندکه با این حساب در مجموع 32 عنوان فیلم در بخش سودای سیمرغ مسابقه سینمای ایران رقابت می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر ضمن اعلام این خبر عناوین شش فیلم را به این ترتیب اعلام کرد:

"بی خداحافظی " به کارگردانی احمد امینی به تهیه کنندگی محمد نشاط

"بی خود و بی جهت" به کارگردانی  و تهیه کنندگی عبدالرضا  کاهانی

"من و زیبا" به کارگردانی فریدون حسن پور و تهیه کنندگی جواد نوروزبیگی

"یک سطر واقعیت" به کارگردانی علی وزیریان و تهیه کنندگی جواد نوروزبیگی

 "سلام بر فرشتگان" به کارگردانی فرزاد اژدری و تهیه کنندگی حسن علی مردانی  و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی

"گیرنده" به کارگردانی مهرداد غفارزاده  و تهیه کنندگی محمد قهرمانی و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی


منبع: تهران امروز

دوشنبه 3/11/1390 - 14:31 - 0 تشکر 420685

اسامی تازه داوران فیلم فجر

گلاب آدینه، مسعود جعفری جوزانی و علیرضا رئیسیان گزینه های داوری سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر هستند. البته نام چندین کارگردان برجسته دیگر نیز در این لیست شنیده می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نام علیرضا رئیسیان در لیست احتمالی قبلی که خبرگزاری مهر منتشر کرده بود که همچنان بر قوت خود باقی است. گلاب آدینه بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و همچنین بازیگردان پروژه مختلف سینمایی نیز از دیگر گزینه های احتمالی بخش مسابقه سی امین جشنواره فیلم فجر است.

مسعود جعفری جوزانی کارگردان و تهیه کننده سینمای ایران که امسال قرار بود با علی معلم فیلم سینمایی "کوروش کبیر" را بسازد که این امر به دلایلی محقق نشد نیز از دیگر گزینه های داوری جشنواره فجر است. البته شنیده ها حاکی است مسئولین جشنواره در نظر دارند با مسعود کیمیایی کارگردان پیشکسوت سینمای ایران نیز درباره داوری گفتگو کنند که تلاش خبرنگار مهر برای گفتگو با این کارگردان و صحت این خبر بی نتیجه ماند و از این رو در فهرست فعلی گنجانده نشد.

مسعود جعفری جوزانی متولد 1327 ملایر و دارای مدرک کارشناسی ارشد فیلمسازی از دانشگاه ایالتی سان فرانسیسکو است. وی فعالیت سینمایی را با کارگردانی فیلم های کوتاه آغاز کرد. از دیگر فعالیت های وی میتوان به مجوز تدریس مادام العمر در دانشگاه ایالتی سان فرانسیسکو، تدریس در دانشگاه های کشور و مدیریت مؤسسه جوزان فیلم اشاره کرد. وی ساخت فیلم های سینمایی چون "بلوغ"، "دل و دشنه"، "یک مرد، یک خرس"، "شیر سنگی" و...در کارنامه کاری خود دارد. آخرین مجموعه تلویزیونی وی "در چشم باد" بود که از شبکه اول سیما پخش شد.

علیرضا رئیسیان متولد 1334 تهران، فارغ التحصیل کارگردانی از دانشکده صدا و سیما و دارای نشان درجه یک هنری معادل دکتری افتخاری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. وی فعالیت سینمایی را با دستیاری کارگردان در فیلم های کوتاه آغاز کرد.

از فعالیت های وی میتوان به ریاست کانون کارگردانان سینمای ایران، رئیس فرهنگستان هنر شاخه سینما، داور جشنواره فیلم فجر و جشن خانه سینما، رئیس هیأت داوران سینمای جوان و رئیس هیأت داوران نخستین جشنواره امید، عضو شورای عالی سیاست گذاری خانه سینما، عضو شورای صدور پروانه ساخت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کارشناس مسایل سینمایی و ارشاد اسلامی و کارشناس مسایل سینمایی اشاره کرد. رئیسیان تا کنون ساخت فیلم های سینمایی "چهل سالگی"، "پرونده هاوانا"، "ایستگاه متروک" و.... را برعهده داشته است.

گلاب آدینه متولد 1332 تهران، فارغ التحصیل رشته اقتصاد سیاسی از دانشگاه ملی است. وی در فاصله سال های 76-1367 به آموزش بازیگری برای گروه های مختلف سنی در مدارس و مؤسسات آموزشی مانند مدرسه هنر و ادبیات کودکان و نوجوانان وابسته به صدا وسیما پرداخت. ازکارهای تلویزیونی وی می توان به بازی در سریال "افسانه سلطان و شبان" و کارگردانی مجموعه 50 قسمتی بنام "خواستگاران" اشاره کرد.

وی همچنین انتخاب بازیگر و بازیگردان تعدادی از مجموعه های تلویزیونی بوده است .بازی و منشی گری صحنه فیلم نیمه بلند "رسول پسر ابوالقاسم" به کارگردانی داریوش فرهنگ نخستین تجربه سینمایی اوست. آدینه در کارنامه هنری خود موفقیت های جشنواره ای داخلی فراوانی را به ثبت رسانیده است. وی بازی در پروژه های سینمایی چون "آرامش در میان مردگان"، "وقتی همهخواب بودند"، "مهمان مامان"، "زیر پوست شهر"، "زرد قناری" و... در کارنامه خود دارد.

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست

                                     هرکجا هست خدايا به سلامت دارش

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.