همشهري آنلاين: متخصصان زنان و مامايي تاکيد کردند مصرف رژيم غذايي پرچرب در دوران بارداري خطر زايمان زودرس و پيش از موعد را افزايش ميدهد. به گزارش ايسنا، متخصصان دانشگاه علوم و سلامت «اورگون» در «پورتلند» در آزمايشات جديدي دريافتهاند که رژيم غذايي پرچرب خطر زايمان زودرس را تشديد ميکند. دکتر آنتونيو فرياس، متخصص اصلي و استاديار زنان و مامايي در دانشکده پزشکي اين دانشگاه تصريح کرد: يک رژيم غذايي معمول آمريکا يي که غني از چربي است باعث ميشود که جريان خون از بدن مادر به جفت کاهش پيدا کند و اين عضو موقت در خونرساني به جنين دچار اختلال ميشود. جفت در واقع وظيفه دارد مواد غذايي را از بدن مادر به جنين منتقل کند. به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس، اين مطالعه نشان ميدهد که رژيم غذايي مادر در دوران بارداري تاثير آشکار و جدي هم روي جفت و هم روي رشد جنين دارد. دکتر فرياس در بيانيهاي تاکيد کرد: رژيم غذايي پرکالري و پرچرب که در جوامع ما معمول است تاثيرات منفي روي نحوه عملکرد جفت برجاي ميگذارد و در نتيجه ميتواند پيامدهاي جدي روي نتايج بارداري مثل زايمان پيش از موعد داشته باشد. اين يافته در مجله غدد درونريزشناسي به چاپ رسيده است. متخصصان خاطرنشان کردند که پيش از اين تاثير رژيم غذايي پرچرب روي زايمان زودرس ناشناخته بوده است و در مطالعه جديد اين رابطه مستقيم به طور آشکار بررسي و مشاهده شده است.