• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1273)
يکشنبه 15/3/1390 - 0:9 -0 تشکر 327446
بیانات مقام معظم رهبری

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان قرار هست اینجا مطالبی رو قرار بدم که موضوعش یکی از محور های اصلی هست که رهبر مظلوم من در ابتدای سال اصلی بودنش رو به همه اعلام کردن راستش اول سال بعد از صحبت های اقا فکر کردم بیشتر سایت هایی که تا قبل از سال عمده ی خبراشون راجع به دولت و اختلاف ها با مجلس و قبلترش فتنه و فتنه گر ها بود ... امسال دیگه بیشتر بحث ها و خبرهاشون در حوالی موضوع جهاد اقتصادی باشه ... ولی هرچی بیشتر گذشت بیشتر یادشون رفت که راه کجاست ... انتظار ولی فقیه کجاست در چند ماه گذشته هم که اگر بخونید سایت ها و حتی روزنامه ها رو مظلومیت بیانات امام خامنه ای رو می بینید و در عوض مباحثی مثل جریان انحرافی و اختلافات مجلس و دولت طوری این رسانه ها رو گرفت که به مرز اشباع رسیدن خب نمی گم به جریان انحراف و باقی ماجرا را به حال خودش رها کنیم نه ولی به اندازه ی اهمیت مسایل و به جای خودش پرداخته بشه نه اینکه ... به هر حال این نظر من سرتا پا تقصیر هست اما چرا توی انجمن می خوام این کار رو انجام بدم انشالله با کمک دوستان؟ خب من گمانم هست که ممکنه کسی بخواد مطالبی رو با این موضوع بخونه و فقط اینترانت داشته باشه ... خب این جوری می تونه  چندتا تحلیل رو خارج تحلیل های تبیانی بخونه و هم جو انجمن از جو انحراف و دعوا سیاسی در میاد البته اگر بشه یه توضیح کوچمولو هم بدم مقاله های که انتخاب کردم برای بحث قرار بدم طولانی هست و خوندن پشت مانیتوریش سخته ..

. این شد که تصمیم گرفتم هر چند وقت یک باز یک قمستش رو قرار بدم و واسه اینکه پراکنده نشه یه پاسخ با عنوان اون مقاله می ذارم ... بعد در گذر زمان همون رو به روز رسانی می کنم تا دوستانی که می خونن خورد خورد بخونن خسته نشن و هر بحث دیگه ای هم خواستم بذارم همیجوری ... شدیدا با حوصله ی شما همدردیم

 

  سایت محترم 598 هم نمودارایی رو نمایش داده که به درد این درد من می خوره و من واستون می ذارم  

يکشنبه 15/3/1390 - 0:11 - 0 تشکر 327447

« جهاد اقتصادي از منظر امام خامنه اي » سخنرانى در ديدار با مسؤولان و کارگزاران نظام جمهورى اسلامى ايران‏ يک‏ وقت رئيس‏ جمهور کشورى مى‏خواست مشکلات سياسى خودش را براى من تشريح کند. او ميگفت که يکى از رؤساى جمهور گذشته‏ ى ما شکر را يک قران گران کرد، عليه او کودتا شد و از بين رفت! من گفتم مشکل او اين بوده که مردم را با خودش نداشته است. در مملکت ما، جنسهاى تثبيت‏شده گاهى قيمتشان ده برابر بالا مى‏رود، اما آب هم از آب تکان نمى‏خورد؛ چون مردم پشت سر دستگاهند و به دستگاه اعتماد دارند. گفتم مردم وقتى‏که پشت سر دستگاهند، ما هم مى‏آييم به آن‏ها مى‏گوييم که مثلًا اين جنس را قبلًا به اين قيمت مى‏داديم، اما حالا مى‏خواهيم گرانش کنيم؛ مردم قبول مى‏کنند. پنج، شش سال قبل به مردم مى‏گفتيم که همه بايد به عنوان جهاد مالى به جنگ کمک کنند؛ مردم هم مثل مور و ملخ به طرف بانکها ريختند، تا به حساب مالى شوراى عالى پشتيبانى جنگ پول بريزند. شما چگونه مى‏خواهيد محبت و اطمينان مردم را جلب کنيد؟ مردم بايد به من و شما اعتماد داشته باشند. اگر ما دنبال مسائل خودمان رفتيم، به فکر زندگى شخصى خودمان افتاديم، دنبال تجملات و تشريفاتمان رفتيم، در خرج کردن بيت‏المال هيچ حدى براى خودمان قائل نشديم مگر حدى که دردسر قضائي درست بکند! و هرچه توانستيم خرج کرديم، مگر اعتماد مردم باقى مى‏ماند؟ مگر مردم کورند؟ ايرانيان هميشه جزو هوشيارترين ملتها بوده‏اند؛ امروز هم به برکت انقلاب از هوشيارترينهايند؛ از هوشيارها هم هوشيارترند. آقايان! مگر مردم نمى‏بينند که ما چگونه زندگى مى‏کنيم؟ ??/?/????

شنبه 21/3/1390 - 12:15 - 0 تشکر 329767

بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامى‏ در ديدار مسئولان اقتصادى و دست‏اندرکاران اجراى اصل ?? قانون اساسى‏‏ همان چند سال پيش که بنده اول‏بار راجع به مفاسد اقتصادى صحبت کردم، بعضى از مسئولان در ذهنشان اين بود که ممکن است مشکلاتى ايجاد کند. من گفتم نه، آن کسانى که مى‏خواهند فعاليت سالم اقتصادى داشته باشند، خوشحال مى‏شوند از اينکه يک عده کلّاش و قلّاش و کلاهبردار و پشت‏هم‏انداز و قانون‏شکن در ميدان نباشند، راهها را نبندند، اينها را بدنام نکنند. ما اين دو تا را نه فقط با همديگر منافى نمى‏دانيم، بلکه بنده اينها را مکمل هم مى‏دانم؛ معتقدم که مبارزه‏ى با فساد و ريشه‏کنى فساد، بسترساز رقابت سالم اقتصادى است و کمک به همين سياستهاى اصل ?? است که ابلاغ کرديم. البته براى اينکه فساد در اين کار راه پيدا نکند، يک الزاماتى وجود دارد که دولت، مجلس و قوه قضائيه، بايد به آنها پايبند باشند. من اجمالاً اشاره خواهم کرد: بايد مقررات را شفاف کنند، راهها را کوتاه کنند، پيچ و خمهاى ادارى را کم کنند. اينکه اختيار يک فعاليت اقتصادى ناگهان برگردد به يک مأمورى که پشت فلان ميز و در فلان اداره نشسته، که او بتواند بگويد آرى يا نه، و سرنوشت يک کار را فراهم بکند، اين بزرگترين ضربه است. اين مأمور در معرض خطر است؛ در معرض لغزش است. بايد کارى کرد که اين، پيش نيايد. بايد قواعد، قوانين و روشها اصلاح شود و بر اساس آنچه که در اينجا هست، تغيير پيدا کند. اين را هم من مى‏خواهم جداً به دوستان عرض بکنم که اين کار، يعنى اجراى اين سياستها، مخالفان و دشمنانى دارد. چون دشمنانى دارد، پس تلاش در اجراى اين سياستها يک نوع جهاد است . هر تلاشى که در مقابله‏ى با دشمنان باشد، مجاهدت است و در عرف اسلامى اسمش جهاد است؛ اگر با اخلاص و درست انجام بگيرد. دشمنانش چه کسانى هستند؟ بعضى از مخالفان نمى‏خواهند با اجرايى شدن اين سياستها، کمبودها برطرف شود. اصلاً نمى‏خواهند نظام اسلامى آن شکوفايى و پيشرفت اقتصادى و رونق اقتصادى را داشته باشد. روى فشار اقتصادى بر کشور برنامه‏ريزى کرده‏اند. خارجيها از اين قبيلند. الان ببينيد، همين‏طور مثل يک گرگ گرسنه‏اى که نشسته و منتظر است که فرصتى پيدا کند و حمله کند، منتظرند بتوانند يک اقدام اقتصادى بکنند. البته از اقدام نظامى و اجتماعى مأيوسند؛ خودشان هم مى‏گويند که بايد فشار اقتصادى بياوريم. مى‏خواهند فشارهاى اقتصادى را زياد کنند. يکى از چيزهايى که مى‏تواند اين فشارها را کم کند، يا تأثيرش را بسيار کم کند، همين اجراى اين سياستهاست. آنها مايل نيستند اين سياستها اجرا شود. ممکن است در داخل هم دوستان و طرفدارانى داشته باشند. بعضى – که اين ديگر مربوط به داخلى‏هاست – در وضع کنونى منافعى دارند؛ ذى‏نفع‏اند و دلشان نمى‏خواهد اين وضعيت به هم بخورد. از اينکه اجازه يک مدير، گردش قلم يک مدير يا يک مسئول، حالا در هر جا – چه در قوه‏ى مجريه، چه در قوه‏ى قضائيه، چه در مجلس – توانايى اين را داشته باشد که خيلى از اين چيزها را جابه‏جا بکند، اين را مغتنم مى‏شمارند و نمى‏خواهند از بين برود. بنابراين، اينها هم جزء مخالفان هستند. حالا بعضى‏ها هم شايد باشند که نخواهند متصدى اين کار بزرگ، دولت کنونى باشد. البته اين را احتمال مى‏دهيم، يقين نداريم. ??/??/????

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

شنبه 21/3/1390 - 20:55 - 0 تشکر 330036

پيام نوروزى به مناسبت آغاز سال ???? / ((سال جهاد اقتصادي)) آنچه که در عرصه‌ي مجموعه‌ي مسائل کشور انسان مشاهده ميکند، که در سال ?? بايد ما آن را وجهه‌ي همت خودمان قرار بدهيم، اين است که از جمله‌ي اساسي‌ترين کارهاي دشمنان ملت ما و کشور ما در مقابله‌ي با کشور ما، مسائل اقتصادي است. البته در عرصه‌ي فرهنگي هم فعالند، در عرصه‌ي سياسي هم فعالند، در عرصه‌ي انحصارات علمي هم فعالند، اما در عرصه‌ي اقتصادي فعاليت بسيار زيادي دارند . همين تحريمهائي که دشمنان ملت ايران زمينه‌سازي کردند يا آن را بر عليه ملت ايران اعمال کردند، به قصد اين بود که يک ضربه‌اي بر پيشرفت کشور ما وارد کنند و آن را از اين حرکت شتابنده باز بدارند. البته خواسته‌ي آنها برآورده نشد و نتوانستند از تحريمها آن نتيجه‌اي را که انتظار داشتند، بگيرند و تدابير مسئولان و همراهي ملت بر ترفند دشمنان فائق آمد؛ اما دنبال ميکنند. لذا اين سال جاري را که از اين لحظه آغاز ميشود، ما بايستي متوجه کنيم به اساسي‌ترين مسائل کشور، و محور همه‌ي اينها به نظر من مسائل اقتصادي است . لذا من اين سال را ((سال جهاد اقتصادي)) نامگذاري ميکنم و از مسئولان کشور، چه در دولت، چه در مجلس، چه در بخشهاي ديگري که مربوط به مسائل اقتصادي ميشوند و همچنين از ملت عزيزمان انتظار دارم که در عرصه‌ي اقتصادي با حرکتِ جهادگونه کار کنند، مجاهدت کنند. حرکت طبيعي کافي نيست؛ بايد در اين ميدان، حرکت جهشي و مجاهدانه داشته باشيم. توجه داريد که ما الان در اين ساعت داريم وارد سومين سال دهه‌ي پيشرفت و عدالت ميشويم. البته هم در زمينه‌ي پيشرفت و هم تا حدود زيادي در زمينه‌ي عدالت کارهاي خوبي انجام گرفته است، ليکن حرکت ما بايد به نحوي باشد که بتوانيم اين دهه را به معناي حقيقي کلمه مظهر پيشرفت و مظهر استقرار عدالت در کشورمان قرار بدهيم. خوشبختانه با اين حرکتي که در دنياي اسلام به ‌وجود آمده است، انسان احساس ميکند که اين دهه به توفيق پروردگار براي منطقه هم دهه‌ي پيشرفت و دهه‌ي عدالت خواهد بود. ?/?/????

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

يکشنبه 22/3/1390 - 12:45 - 0 تشکر 330336

بيانات در حرم مطهر رضوي در آغاز سال ???? در مورد شعار امسال و کارى که امسال بايد انجام بگيرد. البته سرفصلهاى مهمى وجود دارد که همه داراى اولويتند. مثلاً تحول نظام ادارى يک کار لازم است که بايد انجام بگيرد؛ تحول آموزش و پرورش، يک کار بنيانى است؛ جايگاه علوم انسانى در دانشگاه‌ها و در مراکز آموزش و تحقيق، يک کار اساسى است؛ مسائل مربوط به فرهنگ عمومى، مسائل مربوط به اخلاق جامعه، اين کارها همه‌اش کارهاى مهمى است؛ ليکن به نظر صاحبنظران، امروز در اين برهه‌ى از زمان، مسئله‌ى اقتصادى از همه‌ى مسائل کشور فوريت و اولويت بيشترى دارد . اگر کشور عزيز ما بتواند در زمينه‌ى مسائل اقتصادى، يک حرکت جهادگونه‌اى انجام بدهد، اين گام بلندى را که برداشته است، با گامهاى بلند بعدى همراه کند، بلاشک براى کشور و پيشرفت کشور و عزت ملت ايران تأثيرات بسيار زيادى خواهد داشت. ما بايد بتوانيم قدرت نظام اسلامى را در زمينه‌ى حل مشکلات اقتصادى به همه‌ى دنيا نشان دهيم؛ الگو را بر سر دست بگيريم تا ملتها بتوانند ببينند که يک ملت در سايه‌ى اسلام و با تعاليم اسلام چگونه ميتواند پيشرفت کند. آنچه که در اين زمينه با عنوان شاخص وجود دارد و مهم است، رشد پرشتاب کشور به ميزان تعيين شده‌ى در برنامه‌ى پنجم است که اعلام شده است؛ يعنى حداقل رشد هشت درصدى . در اين رشد، سهم بيشتر مربوط به بهره‌ورى است؛ يعنى ما بتوانيم از امکانات کشور به شکل بهترى استفاده کنيم. من دو سال قبل در زمينه‌ى مسئله‌ى صرفه‌جوئى و مشکلاتى که در باب بهره‌ورى وجود دارد، در همين سخنرانىِ اول سال مطالبى عرض کردم. مردم بايد اينها را بدانند. من به مسئولان کشور توصيه ميکنم که در زمينه‌ى اهميت ارتقاء سهم بهره‌ورى در رشد اقتصادى کشور با مردم حرف بزنند؛ بگويند ارتقاء سهم بهره‌ورى در رشد اقتصادى کشور و همچنين کاهش فاصله‌ى درآمدى دهکهاى بالا و پائين جامعه – اين شکاف درآمدها، شکاف اقتصادى بين بخشهاى مختلف جامعه – چقدر اهميت دارد. اين فاصله‌ها و شکافها مطلوب ما نيست؛ اسلام اين را نمى‌پسندد. تا حدى که در برنامه‌ى پنجم تعيين شده است، بايد تلاش کنند اين کارها انجام بگيرد. کاهش نرخ بيکارى و افزايش اشتغال در کشور، از جمله‌ى مسائل بسيار اساسى و مهم است. همچنين مسئله‌ى افزايش سرمايه‌گذارى بخش خصوصى و کمک به بخش خصوصى که بتواند در زمينه‌ى مسائل اقتصادى کشور سرمايه‌گذارى کند، از جمله‌ى مسائل مهم و اساسى است؛ که يکى از کارهاى مهم در اين باب، ايجاد تعاونى‌هاست، که به وسيله‌ى تعاونى‌ها سرمايه‌هاى بزرگ تشکيل بشود و بتوانند در مسائل مهم اقتصادى کشور سرمايه‌گذارى کنند و گره‌هاى مهم را باز کنند و دولت بتواند اين کار را انجام دهد. بايستى زيرساختهاى حقوقى و قانونى‌اش آماده شود. اين، يعنى حمايت از شکوفائى کار. ادامه دارد... ?/?/????

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

يکشنبه 22/3/1390 - 16:38 - 0 تشکر 330514

صرفه‌جوئى در مواد اساسى، از جمله صرفه‌جوئى در مصرف آب. امروز نود درصد آبى که ما در کشور مصرف ميکنيم، در بخش کشاورزى مصرف ميشود. اگر دولت به توفيق الهى بتواند شيوه‌هاى آبيارى کشاورزى را اصلاح کند، اگر از اين نود درصد، ده درصد کم بشود، شما ببينيد چه اتفاقى مى‌افتد. غير از بخش کشاورزى، در همه‌ى بخشهاى ديگر – بخش خانگى، بخش صنعتى و بخشهائى که احتياج به آب دارد – ما فقط از ده درصد آب کشور داريم استفاده ميکنيم. اگر ما بتوانيم در بخش کشاورزى ده درصد صرفه‌جوئى کنيم، ببينيد چه اتفاقى مى‌افتد. در واقع امکانات بهره‌بردارى از آب در بخش غير کشاورزى دو برابر ميشود؛ که اين بسيار چيز مهم و باارزشى است. مشارکت مستقيم مردم در امر اقتصاد، لازم است. اين نيازمند توانمند شدن است، نيازمند اطلاعات لازم است؛ که اينها را بايد مسئولين در اختيار مردم بگذارند و اميدواريم ان‌شاءاللَّه اين روند روزبه‌روز توسعه پيدا کند. البته رسانه‌ها نقش دارند، راديو و تلويزيون نقش دارند، ميتوانند مردم را آگاه کنند؛ دولت هم بايد فعال برخورد کند و بتوانند ان‌شاءاللَّه مسئله‌ى اقتصادى را پيش ببرند. خب، اگر ما بخواهيم اين حرکت عظيم اقتصادى در کشور در سال ?? انجام بگيرد، يک الزاماتى هم دارد. اين الزامات را هم من فهرستوار عرض بکنم. اولاً روحيه‌ى جهادى لازم است . ملت ما از اول انقلاب تا امروز در هر جائى که با روحيه‌ى جهادى وارد ميدان شده، پيش رفته؛ اين را ما در دفاع مقدس ديديم، در جهاد سازندگى ديديم، در حرکت علمى داريم مشاهده ميکنيم. اگر ما در بخشهاى گوناگون، روحيه‌ى جهادى داشته باشيم؛ يعنى کار را براى خدا، با جديت و به صورت خستگى‌ناپذير انجام دهيم – نه فقط به عنوان اسقاط تکليف – بلاشک اين حرکت پيش خواهد رفت. دوم، استحکام معنويت و روح ايمان و تدين در جامعه است . عزيزان من! اين را همه بدانند؛ تدين جامعه، تدين جوانان ما، در امور دنيائى هم به ملت و به جامعه کمک ميکند. خيال نکنند که متدين شدن جوانان، اثرش فقط در روزهاى اعتکاف در مساجد يا در شبهاى جمعه در دعاى کميل است. اگر يک ملت جوانانش متدين باشند، از هرزگى دور خواهند شد؛ از اعتياد دور خواهند شد؛ از چيزهائى که جوان را زمينگير ميکند، دور خواهند شد؛ استعداد آنها به کار مى‌افتد، کار ميکنند، تلاش ميکنند؛ در زمينه‌ى علم، در زمينه‌ى فعاليتهاى اجتماعى، در زمينه‌ى فعاليتهاى سياسى، کشور پيشرفت ميکند. در اقتصاد هم همين جور است. روحيه‌ى معنويت و تدين، نقش بسيار مهمى دارد.. يک شرط ديگر اين است که کشور به مسائل حاشيه‌اى مبتلا نشود. ببينيد، در بسيارى از اوقات يک مسئله‌ى اصلى در کشور وجود دارد که همه بايد همت کنند و به سراغ اين مسئله‌ى اصلى بروند؛ بايد مسئله‌ى کانونى کشور اين باشد؛ اما ناگهان مى‌بينيم از يک گوشه‌اى يک صدائى بلند ميشود، يک مسئله‌ى حاشيه‌اى درست ميکنند، ذهنها متوجه آن ميشود. اين مثل اين ميماند که در يک مسافرت مهمى، کاروانى، قطارى دارد حرکت ميکند، هدفش رسيدن به يک نقطه‌ى خاص است؛ ناگهان ذهنها را مشغول کنند به يک چيز حاشيه‌اى در بيابان، از راه باز بمانند، احياناً امکان ادامه‌ى حرکت هم از آنها گرفته شود. مسائل حاشيه‌اى نبايد به ميان بيايد. مردم ما خوشبختانه قدرت تحليل دارند، هوشمندند، هوشيارند؛ ميتوانند مسائل فرعى و حاشيه‌اى را از مسائل اصلى جدا کنند . توجه شود مسائل حاشيه‌اى کانون توجه افکار عمومى قرار نگيرد. ادامه دارد...

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

يکشنبه 22/3/1390 - 19:22 - 0 تشکر 330612

يک شرط ديگر، حفظ اتحاد و انسجام ملى است . اين اتحادى که امروز در ميان مردم و در بين مردم و مسئولين وجود دارد، مردم به مسئولينِ خودشان علاقه‌مندند، به آنها اعتماد دارند، به آنها کمک ميکنند، با آنها همراهى ميکنند، بين خود مردم اتحاد و وحدت وجود دارد، بايستى باقى بماند و روزبه‌روز تقويت شود. يکى از نقشه‌هاى بزرگ دشمنان ملت ايران، ايجاد تفرقه و شکاف در داخل بوده است؛ به بهانه‌ى قوميت، به بهانه‌ى مذهب، به بهانه‌ى گرايشهاى سياسى، به بهانه‌ى جناح‌بندى‌ها، به بهانه‌هاى گوناگون. اتحاد را بايد حفظ کرد. خوشبختانه ملت ما آگاهند. همه‌ى کسانى که به کشورشان علاقه‌مندند، به نظام مردم‌سالارى دينى – که مايه‌ى افتخار امروز ملت ايران است – علاقه‌مندند، بايد با هم هماهنگى داشته باشند. مسئولين کشور هم همين جور؛ آنها هم بايد سعى کنند اگر گله‌اى از هم دارند – که گاهى ممکن است اين گله‌ها بحق هم باشد – اين گله را در معرض افکار عمومى مطرح نکنند؛ اين ضربه‌ى به اتحاد ملى است؛ اين را همه توجه داشته باشند. من به مسئولين کشور به طور جد اين را تذکر و هشدار ميدهم. ممکن است مسئولين از هم گله داشته باشند – که هميشه بوده؛ از اول انقلاب که ما دست‌اندرکار مسائل بوديم، ديديم؛ گاهى قوه‌ى مجريه از قوه‌ى مقننه، گاهى قوه‌ى مقننه از قوه‌ى قضائيه، گاهى قوه‌ى قضائيه از قوه‌ى مجريه گله‌هائى داشتند؛ طبيعت کار هم همين است، گله به وجود مى‌آيد – ممکن است گله‌ها بحق هم باشد؛ اما اين را نبايد در عرصه‌ى افکار عمومى بياورند، ذهن مردم و دل مردم را ناراحت کنند، مردم را مأيوس کنند؛ بين خودشان حل کنند. مهمترين مسائل دنيا با مذاکره قابل حل است؛ اين مسائل جزئى اهميتى ندارد. پس انسجام قوا با يکديگر، هماهنگى قوا با يکديگر هم مهم است. البته من اين نکته را حتماً تذکر بدهم؛ گاهى اوقات اين شعارى که ما براى سال اعلام ميکنيم، بعد ناگهان مى‌بينيم همه‌ى در و ديوارهاى تهران و شهرهاى ديگر پر شده از تابلو، که اين شعار رويش نوشته شده. اين فايده‌اى ندارد. گاهى کارهاى پرهزينه‌اى انجام ميگيرد؛ چه لزومى دارد؟ آنچه که من از مسئولين و از مردم عزيزمان توقع دارم، اين است که اين شعار را بشنوند، باور کنند و دنبال کنند. تابلو کردن و در و ديوار را پر کردن و عکس زدن و اينها هيچ لزومى ندارد. اگر هزينه‌اى نداشته باشد، لزومى ندارد؛ اگر هزينه داشته باشد، اشکال هم دارد. هيچ لزومى ندارد کارهاى پرهزينه را انجام بدهند. البته محوريت اقتصاد که من عرض کردم، به معناى غفلت از عرصه‌هاى ديگر تلقى نشود. در عرصه‌هاى ديگر، مخصوصاً در همان عرصه‌ى علم و فناورى، بايد به اين دانشمندان جوان کمک شود، به آنها اعتماد شود تا بتوانند کارهاى بزرگ را انجام دهند. ?/?/????

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

دوشنبه 23/3/1390 - 14:24 - 0 تشکر 330927

علاج چيست؟ علاج، برگشتن و تکيه کردن به خود؛ استمداد از توانائى‌هاى خود؛ اين چشمه‌ى جوشان تمام نشدنى اراده‌ى انسانى و استعدادى که بحمداللَّه در ايران عزيز ما، در مردم ما، در نسل جوان ما وجود دارد. حرف در اين زمينه زياد است. بعضى از حرفها را هم امروز مسئولين اين بخش در طول اين بازديد طولانى در ميان گذاشتند، ما هم توصيه‌هائى کرديم. يک جمله خطاب به همه‌ى ملت ايران است، و آن اينکه در اين جهاد اقتصادى همه شريکند. در اداره‌ى اقتصاد يک ملت، مصرف هم يک رکن عمده است؛ مصرف درست، مصرف خوب، مصرف دور از اسراف و تبذير و اتلاف مال؛ همين چيزى که هميشه توصيه مي شود. ايجاد فرهنگ کار و تلاش للَّه. شما حتّى سر يک کلاس، يک معلم هم که باشيد، ميتوانيد در اين جهاد اقتصادى سهيم باشيد؛ اين فرهنگ را به اين جوان، به اين نيروى انسانىِ فردا تعليم ميدهيد؛ اين ميشود جهاد اقتصادى. در هر بخشى که باشيد، ميتوانيد در اين جهاد سهيم باشيد. کمک به پيشرفت عدالت. اين دهه براى ما دهه‌ى پيشرفت و عدالت است . پيشرفت منهاى عدالت، از نظر اسلام اصلاً پيشرفت نيست. در همين منطقه‌ى عسلويه – در اين دو تا مرکز مهم بشرى و انسانى عسلويه و نخل تقى – مردم نيازهائى دارند. کمک به رفع اين نيازها، جزو جهاد اقتصادى است؛ جزو کار بزرگ است. امروز ما با مديران و مسئولان بخشهاى مختلف، در زمينه‌ى محيط زيست، هواى آلوده، مشکلات گوناگون، درباره‌ى اين مردم، همين طور گفتگوهائى داشتيم. ان‌شاءاللَّه بايد اين مسائل را دنبال کنند. بايد مشکلات مردم حل شود. اينها همه اجزائى است از مجموعه‌ى يک جهاد عظيم و همه‌جانبه‌ى اقتصادى. با همکارى، همدلى، احساس برادرى، احساس عمل للَّه و کار براى خدا، اين ملت ميتواند جايگاه شايسته‌ى خود را پيدا کند. اين دشمنان عنود از هر راهى بتوانند، ميخواهند به ملت ايران آسيب وارد کنند؛ آن هم به جرم طرفدارى از حق، به جرم استقلال، به جرم تسليم نشدن در مقابل زورگوئى دشمنان؛ آنها ميخواهند به ملت ايران تحميل کنند و زور بگويند و ضربه بزنند. در مقابل اين دشمنان، با اين اتحاد کلمه، با اين همدلى، با اين همکارى، با اين مجاهدت عمومى، ميتوان ايستاد و بر آنها فائق آمد؛ همچنان که ملت ايران تا امروز بر دشمنان خود فائق آمده است و توانسته است عزت خود را تأمين کند؛ بعد از اين هم همين طور خواهد بود. ادامه دارد...

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

دوشنبه 23/3/1390 - 18:46 - 0 تشکر 331014

آنچه که ما به مسئولين محترم بخشهاى گوناگون و به تناسب بازديدِ امروز بخصوص به اين بخش توصيه ميکنيم، اين است که همين خط مستقيمِ تکيه‌ى به نيروى درونى و ذاتى خود و ايجاد استغناى از ديگران را با جديتِ تمام دنبال کنند؛ بدانند اين تلاش و فعاليت، مورد توجه پروردگار است و جهاد فى‌سبيل‌اللَّه است؛ اگر با نيت الهى باشد – نيت خدمت به مردم و خدمت به کشور، يکى از نيات الهى است – و خداى متعال اين جهاد را به نتيجه ميرساند. اين خط و اين جهتگيرى را رها نکنند، تلاش کنند. آنچه که من امروز اينجا مشاهده کردم، خرسندکننده است. البته نقائصى وجود دارد؛ بايد به فکر باشند، و هستند. انسان احساس ميکند که در فکر برطرف کردن نقائصند. در عين حال کارى که انجام گرفته، کار بسيار عظيمى است؛ و اين نشان ميدهد که ملت ايران هر کارى را که اراده کند، ميتواند انجام دهد. اين احساس توانائى در يک ملت، بزرگترين سرمايه‌ى معنوى و روحى براى آن ملت است؛ و ملت ما اين احساس را دارد؛ شواهدش هم در همه‌ى بخشها دارد مشاهده ميشود. در اين کار، بخشهائى وجود دارد که بايد کارهاى علمى انجام بگيرد. در خصوص مسئله‌ى نفت و گاز، علاوه‌ى بر بخشهاى فنى، حتماً بايستى روى بخشهاى حقوقى و اقتصادى – حقوق نفت و گاز، اقتصاد نفت و گاز – کار کنيم، فکر کنيم و در اين زمينه مطالعات علمى داشته باشيم. جوانهاى ما خواهند توانست در اين زمينه‌ها کار کنند و ان‌شاءاللَّه پيشرفت پيدا خواهند کرد. اين ثروت متعلق به ملت ايران است. گاز ثروت است، نفت ثروت است؛ اما از اين ثروتها خيلى مهمتر، نيروى انسانىِ بااستعداد و علاقه‌مند و داراى توان کار است. ما اين ثروت را داريم؛ اصل اين است. اگر يک ملتى اين نيروى انسانى را داشت، ميتواند ثروتهاى طبيعى خودش را هم استحصال کند و در خدمت ملت قرار دهد؛ اما اگر اين را نداشت، ثروتهاى طبيعى‌اش هم در خدمت ديگران قرار خواهد گرفت؛ براى ديگران بيشتر سود خواهد داد تا براى خود او. ما بحمداللَّه اين ثروت را داريم. خوشبختانه فضاى عمومى کشور، فضاى کار است؛ فضاى تلاش است؛ فضاى همدلى است؛ اين به برکت مجاهدتهائى است که قبلاً انجام گرفته است. امروز جمعى از خانواده‌هاى شهداى اين منطقه هم در اين جمع حضور دارند. حتماً بايد بدانيم که آنچه امروز ما موفقيت به دست مى‌آوريم، به برکت مجاهدت شهيدان و خون شهيدان و ايثار شهيدان است؛ شهيدان، جانبازان، ايثارگران. بعضى به ميدان جنگ رفتند، جانهاى خودشان را هم عرضه کردند، اجر ايثار فى‌سبيل‌اللَّه را بردند؛ اگرچه خداى متعال جانهاى اينها را بحمداللَّه حفظ کرده است و اينها در خدمت انقلاب و در خدمت کشور قرار دارند. اين ايثارگرى‌ها و اين مجاهدتهاست که امروز ملت ما را به اين عزت و به اين توانائى رسانده است و به او فرصت داده است که بتواند اين کارهاى بزرگ را انجام دهد. از خداوند متعال مسئلت ميکنيم که ان‌شاءاللَّه روزبه‌روز بر عزت و قدرت و پيشرفت ملت ايران بيفزايد و به همه‌ى ما توفيق بدهد که سهم خودمان را در اين کار عظيمِ همگانى به انجام برسانيم و خداى متعال را از خودمان راضى کنيم. ?/?/????

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

دوشنبه 23/3/1390 - 18:48 - 0 تشکر 331015

نمودار  پيام نوروزي مقام معظم رهبري در سال ????، سال جهاد اقتصادي

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

پنج شنبه 26/3/1390 - 0:18 - 0 تشکر 332020

سلام ممنون از دهکده ي گرامي که زحمت بحث رو کشيدن اين پايان نيست ...

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.