گرایش به شیرینی نشانه کم خونی است؟!
شاید این موضوع برای شما عادی باشد که به مزهای خاص مثل شیرینی، شوری یا ترشی علاقه داشته باشید و مثلا شیرینی خور باشید، اما از ترشی فراری باشید!
بعضی ها می گویند گرایش به یک طعم و مزه خاص می تواند علامت ابتلا به یک بیماری باشد؛ مثلا می گویند کم خون ها بیشتر شیرینی می خورند و... .
در رابطه با صحیح یا غلط بودن این قبیل باورها با دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفتگویی داشته ایم.
آیا گرایش به یک طعم و مزه خاص می تواند نشانه ابتلا به یک بیماری باشد؟
نه؛ ولی تغییرات فیزیولوژیک در بدن یک فرد می تواند سبب این حالت شود. این دقیقا منشا همان حالتی است که در خانم های باردار اتفاق می افتد، زیرا در دوران بارداری حس بویایی و چشایی خانم ها افزایش می یابد، لذا به یک سری غذاها تمایل بیشتر و به یک سری غذاها تمایل کمتری نشان می دهند.
در مورد افرادی هم که خوراکی های خاصی را هوس می کنند، ممکن است این موضوع اتفاق بیفتد.