پیازچه ها غنی از كروم هستند و برای تنظیم گلوكز، سوخت و ساز بدن و ذخیره سازی قند مفید است.
مرتضی صفوی در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: پیازچه فواید زیادی دارد كه اغلب آنها مانند پیاز است.
وی گفت: مصرف پیازچه موجب كاهش قند خون، كاهش كلسترول خون بالا، كاهش فشار خون بالا، كاهش ریسك پیشرفت سرطان كولون و دیگر سرطان ها و كاهش التهاب مفید است.
این متخصص تغذیه افزود: پیازچه ها غنی از كروم هستند. كروم یك ماده معدنی ضروری است كه بدن از آن برای تنظیم گلوكز، سوخت و ساز بدن و ذخیره سازی قند استفاده می كند.
صفوی گفت: كروم موجب كاهش كلسترول بد، همراه با افزایش كلسترول خوب(HDL) و كاهش تری گلیسیرید می شود. كوئرستین تركیبی است كه در پیازچه ها یافت می شود و دارای فواید ضدالتهابی و آنتی اكسیدانی است.
وی اضافه كرد: پیازچه ها غنی از این ویتامین C هستند و این ویتامین نه تنها به ارتقاء سیستم ایمنی بدن كمك می كند بلكه از بدن در برابر بیماری های قلبی – عروقی، بیماری های چشمی و چین و چروك های پوستی محافظت می كند.