ورزشكاران یونان باستان برای اینكه همواره انرژی و كارآیی خود را در طول مسابقات المپیك در سطح بالایی نگه دارند و عملكرد قوی داشته باشند، عسل میخوردند؛ چون عسل حاوی دو قند گلوكز و فروكتوز است كه هر دو منابع خوب و شناخته شدهای برای تولید گلوكوژن در كبد هستند.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، اكنون متخصصان تغذیه تاكید دارند كه مصرف یك قاشق غذاخوری عسل فرآوری نشده پیش از خوابیدن میتواند عملكرد مغز را تقویت كند. بعلاوه عسل سیستم ایمنی بدن را تقویت میكند و به دلیل دارا بودن خاصیت آنتی باكتریالی میتواند به ترمیم بافتها و شفای زخم كمك كند.
به گزارش روزنامه دیلی میل، سرماخوردگی بر اثر ویروسها ایجاد میشود و عسل خاصیت ضدویروسی طبیعی دارد.
به گفته متخصصان كالج پزشكی پنسیلوانیا در آمریكا، یك قاشق عسل راهكاری مناسب برای مقابله با سرماخوردگی است.
عسل همچنین از باكتریهای مفید داخل رودهها حمایت میكند و برای كمك به فرآیند هضم و بهبود سندرم روده تحریك پذیر مفید است.
در مطالعات قبلی نیز متخصصان گوارش توصیه كردهاند كه برای بهبود زخمهای گوارشی، مصرف دو قاشق چایخوری عسل سه نوبت در روز واقعا موثر است.