• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 1312)
جمعه 19/9/1389 - 14:58 -0 تشکر 260417
نگاهی به فیلم های احتمالی جشنواره فجر

 

 

:: ردیف بالا (راست به چپ): یه حبه قند، جرم، زندگی با چشمان بسته - ردیف وسط (راست به چپ): سعادت آباد، انتهای خیابان هشتم، پرتقال خونی - ردیف پایین (راست به چپ): آقا یوسف، جدایی نادر از سیمین، خیابان های آرام ::

  با آغاز بکار بیست و نهمین جشنواره بین المللی فیلم فجر ، سینمای نوین ایران که به نظر می رسد برغم مشکلات و نقصان های فراوان به مرتبه ای نسبی از جایگاه حرفه ای رسیده است وارد چهارمین دهه فعالیت خود می شود.

بسیاری از منتقدان دهه نخست این سینما یعنی اواسط دهه 60 را دوران بازگشت مخاطب به سینما بواسطه تبلور موضوع و اخلاق بر بستر درام می دانند، سینمایی که در سال های پایانی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بواسطه تکثیربی رویه آثار موسوم به فارسی و ازدیاد بیش از حد سالن های خالی از تماشاگر، رسما" تعطیل شد.

اما سینمای دهه 70 را به لحاظ پرداختن به مضامین متفاوت و در عین حال ارزشی و تولید فاخرترین آثار سینمای ایران شاید بتوان اوج شکوه سینمای پس از انقلاب دانست.

دهه 80 به اعتقاد و انتقاد صاحبنظران، منتقدان و حتی سیاستگذاران سینمای کشور، دوره فقر مضمون، تکرار و رکود این سینما است. کمااینکه بحران ریزش مخاطب نیز به رغم وجود آثار میلیاردی در این دهه ، به دلیل عدم توازن در فروش فیلمها روز به روز ، سینمای نحیف ایران را بیشتر تهدید می کند.

با آغاز بکار دوره جدید فعالیت معاونت سینمایی و سمعی و بصری کشور و اقدامات جسورانه و بحث برانگیز این معاونت ، در تدوین دفتر جامع تولیدات و برنامه ریزی سینمایی در حوزه اکران اگر چه هنوز برای قضاوت قدری زود است اما به نظر می رسد افقی روشن پیش روی این سینما است چنانکه در نگاهی اجمالی به تنوع تولیدات سینمای ایران در طول یک سال گذشته و تلاش سینماگران برای حضوردر بیست و نهمین جشنواره بین المللی فیلم فجر ، می توان انتظار داشت امسال شاهد جشنواره ای متفاوت در بخش مسابقه سینمای ملی ( سودای سیمرغ) باشیم.

در این مقال قصد داریم در نگاهی گذرا به آثار مهم و احتمالی بخش مسابقه سینمای ایران را در جشنواره بیست و نهم مورد بررسی قرار دهیم .


آسمان محبوب (داریوش مهرجویی)
داریوش مهرجویی سال گذشته "آسمان محبوب" را در کاشان و حوالی آن به سفارش سیما فیلم ساخت. صداگذاری این فیلم هفته آینده به پایان می رسد و آهنگساز فیلم همچنان مشخص نشده و برای نمایش در جشنواره بیست و نهم فیلم فجر هم هیچ تصمیمی اتخاذ نشده است.
این فیلم داستان زندگی دکتر جوان و مطرحی به نام شایان است که در اوج موفقیت کاری و اجتماعی اش متوجه می شود که بیماری لاعلاجی دارد. به همین دلیل از کار و زندگی روزمره کناره می گیرد و در گریزی که از شهر و کارش دارد، سر از روستایی در می آورد که وقایع غیر مترقبه ای را برای او رقم می زند.
علی مصفا، لیلا حاتمی، فریده سپاه منصور، مانی حقیقی و ... در این بازی کرده اند

آقا یوسف (علی رفیعی)
"آقا یوسف" فیلم دوم مرد بزرگ تئاتر ایران بعد از "ماهی ها عاشق می شوند".
اثری به تهیه کنندگی مرتضی متولی با بازی مهدی هاشمی، هانیه توسلی، پگاه آهنگرانی، لادن مستوفی و ستاره اسکندری.
آقا یوسف، بازنشسته، از پنج سال پیش پنهان از چشم دخترش در خانه‌های مردم کار می‌کند. حوادثی که در این خانه‌ها، به ویژه در دومین خانه رخ می‌دهد، مستقیماً به او ربط پیدا می‌کند و زندگی او را دگرگون می‌سازد ...
فیلم اول دکتر علی رفیعی اثری به شدت ایرانی بود و از مضمون " آقا یوسف" پیداست که این اتفاق در این فیلم نیز تکرار شده است.

آلزایمر (احمدرضا معتمدی)
"آلزایمر" با نام قبلی نسیان به کارگردانی احمدرضا معتمدی
داستان "آلزایمر" که فیلمنامه آن را خود معتمدی نوشته درباره مردی است که طی تصادفی، دچار فراموشی می‌شود.
اثری که به نظر می رسد فاصله بسیاری با " قاعده بازی" دارد و بیشتر در حال و هوای " دیوانه از قفس پرید" است.
مهدی هاشمی، مهتاب کرامتی، مهران احمدی، فرامرز قریبیان و حمید ابراهیمی از بازیگران این فیلم هستند.


اسب حیوان نجیبی است (عبدالرضا کاهانی)
کاهانی پس از ساخت فیلم تحسین برانگیز "هیچ" دست به کار تولید اولین کمدی خود شد: "اسب حیوان نجیبی است"
فیلم اوایل آبان در تهران با بازی رضا عطاران، باران کوثری، مهران احمدی، مهتاب کرامتی، پارسا پیروزفر و حبیب رضایی کلید خورد.
سلیمان علی‌محمد تهیه‌کننده فیلم و محمدرضا سکوت فیلمبردار جدیدترین فیلم کاهانی است.
فیلمنامه این فیلم را کاهانی نوشته و داستان درباره آدم‌هایی است که در یک نقطه به هم رسیده‌اند و قرار است مدت زمانی حدود دوازده ساعت را با هم بگذرانند.
عبدالرضا کاهانی فیلم‌های سینمایی "آنجا"، "آدم"، "بیست" و "هیچ" کارگردانی کرده است.

انتهای خیابان هشتم (علیرضا امینی)
"انتهای خیابان هشتم" فیلمی که به روایت سید جمال ساداتیان تهیه کننده فیلم از آثار بحث برانگیز جشنواره بیست و نهم فجر خواهد بود.
اثری به کارگردانی علیرضا امینی که همواره با آثار سینمایی اش در محافل نقد و نظر مطرح بوده است و فیلم قبلی او " هفت دقیقه تا پاییز " جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل را برای محسن تنابنده بازیگر و سناریست این فیلم به ارمغان آورد.
نیلوفر و خانواده‌اش باید ظرف سه روز مبلغ سنگینی را فراهم کنند، اما هرچه زمان می‌گذرد، نیلوفر متوجه می‌شود سرنوشت دیگری پیش روی اوست و ...
حامد بهداد صابر ابر و ترانه علیدوستی در این فیلم ایفای نقش کرده اند.

اینجا بدون من (بهرام توکلی)
"اینجا بدون من" اثر آوانگارد دیگری از بهرام توکلی به تهیه کنندگی سعید سعدی.
"اینجا بدون من" اقتباسی از نمایشنامه "باغ وحش شیشه ای" نوشته تنسی ویلیامز است و قصه خانواده ای را روایت می کند که پای دخترشان دارای مشکل است و تمام دغدغه این خانواده رفع مشکل اوست.
پارسا پیروزفر، صابرابر، فاطمه معتمد آریا، نگار جواهریان در این فیلم ایفای نقش کرده اند.

باگت (سامان مقدم)
سامان مقدم سال گذشته با مجموعه موفق "شمس العماره" بیش از پیش بر شهرتش افزوده شد و اکنون در اثر اجتماعی دیگری قصد دارد این موفقیت را تکرار کند
"باگت" که فیلمنامه آن را سامان مقدم نوشته، یک کمدی رمانتیک روستایی است.
مقدم خود این فیلم را تهیه کرده و مهناز افشار، همایون ارشادی، علی قربان زاده و مصطفی زمانی در آن بازی کرده اند.


بانوی شهر ما (ابراهیم حاتمی کیا)
"بانوی شهر ما" جدیدترین فیلم فیلمساز صاحب سبک سینمای ایران، ابراهیم حاتمی کیا اثری در ژانر اجتماعی و آسیب شناسی نابهنجاری های جوانان.
ژانری که به اعتقاد بسیاری از صاحبنظران، حاتمی کیا نباید در آن ورود کند چون نتیجه کار به درخشانی آثار دفاع مقدسی این فیلمساز نیست.
مصطفی زمانی، گوهر خیراندیش، رویا تیموریان و طناز طباطبایی از بازیگران اصلی این فیلم هستند و قطعا" تماشاگران حرفه ای سینما برای دیدن این فیلم لحظه شماری می کنند.


برف روی شیروانی داغ (محمدهادی کریمی)
دکتر محمد هادی کریمی پس از سالها فعالیت در عرصه سناریو نویسی و نقد، چند سالی است وارد جرگه نه چندان به سامان کارگردانی شده است. "غیر منتظره" و "امشب شب مهتابه" آثار نه چندان دلچسب وی در حوزه فیلمسازی اند اما قضاوت درباره "برف روی شیروانی داغ" باید به پس از تماشای فیلم موکول شود.
شهاب حسینی، آنا نعمتی و کوروش تهامی در این فیلم به تهیه کنندگی علی لدنی ایفای نقش داشته اند.

پایان نامه (حامد کلاهداری)
"پایان نامه" اثری بحث برانگیز که از زمان آغاز مرحله پیش تولید به دلیل موضوع ویژه و متفاوتش "حوادث بعد از انتخابات"، حواشی و شایعات مختلفی را در میان اهالی سینما و رسانه ها برانگیخت. دانشجویی برای ارائه پایان نامه خود به تحقیق در اتفاقات پس از انتخابات می پردازد.
اثری به تهیه کنندگی و کارگردانی حامد کلاهداری که تا کنون فهرست مشخصی از بازیگران آن منتشر نشده است.

پرتقال خونی (سیروس الوند)
فیلم "پرتقال خونی" روایتگر داستان زندگی مهندس والا، مرد متمول و موفقی است که این روزها در آستانه جدایی از همسرش قرار دارد ولی در این بین دختری به نام ترمه برای طراحی دکور دفتر کارش می آید و رفته رفته این آشنایی به شکل گیری رابطه ای عاطفی می انجامد. والا که زخم خورده از زندگی مشترک است، با احتیاط و کمی بدبینانه پیش می رود تا اینکه سروکله عکاسی به نام سیاوش در زندگی ترمه پیدا می شود و ...
مضامین اجتماعی همواره مورد علاقه سیروس الوند بوده و هست اما آسیب شناسی روانکاوانه " یک بار برای همیشه " هیچگاه در آثار بعدی این فیلمساز تکرار نشد و با توجه به قصه فیلم آخر او به نظر نمی رسد رویکردی جدیدی در کارنامه فیلمسازی الوند رخ داده باشد.
حامد بهداد، نیوشا ضیغمی، زیبا بروفه و فریبرز عرب نیا در "پرتقال خونی" ایفای نقش کرده اند.

پرنسیب (تهمینه میلانی)
میلانی پس از اینکه "تسویه حساب" اش پس از چهار سال توقیف در جشنواره بیست و هشتم به نمایش درآمد و با اعتراض نویسندگان و منتقدان مواجه شد، "پرنسیب" را کلید زد که ظاهرا فصل جدیدی از در کارنامه کارگردانش خواهد بود.
میلانی فیلم جدیدش را در اوج فروش "تسویه حساب" و در نیمه دوم فروردین در تهران کلید زد.
بهرام رادان، السا فیروزآذر، همایون ارشادی، دانیال عبادی، آنا نعمتی، الناز فیروزآذ و پیام صالحی در "پرنسیب" بازی کرده اند.
این فیلم، داستان دو آرشیتكت است كه از دو دنیای متفاوت می‌آیند و به لحاظ فكری و جهان‌بینی با هم متفاوت هستند.

جدایی نادر از سیمین (اصغر فرهادی)
"جدایی نادر از سیمین" فیلمی که حرف و حدیث های فراوانی در پی داشت و البته حرف و حدیث هایش نه به خود فیلم بلکه به اظهارات اصغر فرهادی در جشن خانه سینما مربوط می شد، توقیف ساخت و از سرگیری مجدد فیلمبرداری و همچنین اهدای جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره آسیا پاسیفیک به فیلمی که هنوز آماده نمایش نشده است.
هر گونه اظهار نظری درباره کار فرهادی را به بعد از نمایش فیلم در جشواره بیست و نهم فجر موکول می کنیم.
قصه فیلم: جدایی نادر از سیمین.
شهاب حسینی، لیلا حاتمی، ساره بیات، مریلا زارعی و پیمان معادی در جدیدترین فیلم اصغر فرهادی بازی می کنند.
فرهادی پس از دو همکاری درخشان با حسین جعفریان در شاهکارهایی چون "چهارشنبه سوری" و "درباره الی ..." این بار برای ثبت تصاویر به سراغ محمود کلاری رفته است.

جرم (مسعود کیمیایی)
"جرم" روایتی تازه از مسعود کیمیایی با حضور حامد بهداد، پولاد کیمیایی، جمشید مشایخی، داریوش ارجمند، مسعود رایگان و نیکی کریمی.
داستان فیلم "جرم" درباره مردی است که نمی‌خواهد از عقیده‌ای که دارد تخطی کند.
"جرم" در اقدامی پست مدرنیستی دوبله می شود و خسرو خسروشاهی مدیریت دوبلاژ و سرپرست گویندگان این فیلم است و بزرگانی چون منوچهر اسماعیلی، چنگیز جلیوند، زهره شکوفنده، ناصر مدقالچی، خسرو شمشیرگران، حسین عرفانی، منوچهر والی‌زاده، مینو غزنوی، و... جمعا 31 نفر در فیلم "جرم" صداپیشگی ‌کردند.
مسعود کیمیایی یکی از دلایل مهم برای دوبله فیلم "جرم" را ادای دین به مجموعه عوامل دوبله در سینمای ایران در دوران فترت این صنعت مهم در سینما و نزدیک شدن فضای فیلم به دهه 50 که داستان فیلم در آن اتفاق می‌افتد، اعلام کرده است.
مسعود کیمیایی پس از فیلم "گروهبان" (1369) که تمامی فیلم‌هایش با صدابرداری سرصحنه ساخته شدند، در فیلم "جرم" از صدای دوبلورهای شناخته شده که صدایشان با تاریخ سینما در ایران آمیخته است، استفاده کرده است.

خاک و آتش (مهدی صباغزاده)
"خاک و آتش" داستان مبارزات مردم سیستان و بلوچستان در برابر استعمار انگلیس را در سال های جنگ جهانی اول روایت می کند. کلنل کیت و نیروهای زیر نظر او به بهانه خط تلگراف به منطقه می آیند؛ اما جی‌اند (با بازی فریبرز عرب نیا) و یارانش به رهبری ملافقیر علی در برابر کلنل و افرادش ایستادگی می کنند تا اینکه ...
فیلمی به کارگردانی مهدی صباغ زاده و تهیه کنندگی مشترک موسسه فرهنگی، هنری شهید آوینی و سیما فیلم با بازی میترا حجار، فریبرز عرب نیا، سید احمد نجفی، فرامرز صدیقی و ...
باید منتظر باشیم و ببینیم آیا صباغزاده می تواند پس از نوزده سال بار دیگر موفقیت "خانه خلوت" را تکرار کند یا نه.


خانه پدری (کیانوش عیاری)
کیانوش عیاری که پس از فیلم مستند / داستانی "بیدارشو آرزو" در جشنواره بیست و سوم فیلم فجر شش سال است که یکی از غایبان بزرگ جشنواره است، در صورت پایان مراحل فنی فیلم جدیدش می تواند در جشنواره بیست و نهم فیلم فجر حضور خواهد داشت.
مهدی هاشمی، شهاب حسینی، ناصر هاشمی، نازنین فراهانی، مهران رجبی، مینا ساداتی و ... در فیلم جدید عیاری بازی می کنند.
داستان "خانه پدری" درباره خانواده‌ای در شش دهه است و زندگی محتشم از 15 سالگی تا 80 سالگی را روایت می‌‌کند.


خیابان های آرام (کمال تبریزی)
کمال تبریزی که آخرین فیلمش "پاداش" همچنان در محاق توقیف است، ساخت "خیابان های آرام" را پس از جنجالها و توقف های فراوان در ارمنستان آغاز کرد. قرار بود هدیه تهرانی نقش اول باشد که نیکی کریمی جایش را گرفت. حسن معجونی، محمدرضا فروتن، لعیا زنگنه و رضا داود نژاد دیگر بازیگران این فیلم هستند
"خیابان های آرام" داستان یک روز از زندگی خبرنگاری است که با حوادثی در سطح شهر روبه رو می‌شود.

در انتظار معجزه (رسول صدرعاملی)
"در انتظار معجزه" سومین اثر از سه گانه رسول صدر عاملی پس از " شب " و " هرشب تنهایی" در وصف حال زائران رضوی با بازی حمید فرخ نژاد ، هما روستا و پریوش نظریه است.
فیلمنامه "درانتظار معجزه" بر اساس طرحی از اصغر فرهادی توسط صدرعاملی نوشته شده و درباره زن و شوهری است که با هم اختلاف دارند اما همراه دخترشان به مشهد می‌روند.
"شب" چندان در محافل سینمایی مطرح نشد کمااینکه این فیلم پس از گذشت 2 سال هنوز به اکران عمومی نرسیده است اما "هر شب تنهایی" اثری شاخص، متفاوت و دور از شعار گرایی است که مضاف بر تحسین از سوی منتقدان و تماشاگران در جشنواره های خارجی نیز مطرح شد .
باید دید "در انتظار معجزه" موفقیت اثر قبلی این سه گانه را تکرار می کند؟ ...


راه آبی ابریشم (محمدرضا بزرگ نیا)
"راه آبی ابریشم" فیلمی به کارگردانی کارگردان بیگ پروداکشن سینمای ایران، محمد بزرگ نیا، فیلمی که در سال 1387 تولید شد و باید منتظر نمایش آن در جشنواره بیست و نهم فیلم فجر بود.
یک ناخدای ایرانی تصمیم می گیرد برای اولین بار مال التجاره باارزشی را با عبور از میانه اقیانوس هند به چین برساند و در این سفر که از خلیج فارس آغاز می شود، اتفاقات مختلفی رخ می دهد و...
عزت الله انتظامی، رضا کیانیان، بهرام رادان، داریوش ارجمند و پگاه آهنگرانی در این فیلم ایفای نقش کرده اند.


روایت (نیکی کریمی)
فیلمنامه فیلم "روایت" به قلم خود نیکی کریمی است و داستان زوج مستندسازی را روایت می‌کند که درگیر سوژه فیلم خود می‌شوند. زن مستندساز پیگیر ماجرای قهرمان داستان خود می‌شود و تا پایان راه او را همراهی می‌کند.
"روایت" قصه‌ای است که اتفاق افتاده و امروزی است. این فیلم مانند دو کار قبلی فیلمساز "یک شب" و "چند روز بعد"با مضمونی اجتماعی جلوی دوربین خواهد رفت، قصه‌ای زنانه دارد و به نظر می‌رسد مخاطب سینما را بتواند با خود همراه سازد.
پانته آ بهرام، اشکان خطیبی و شهاب حسینی ، در این فیلم به تهیه کنندگی جهانگیر کوثری مقبال دوربین نیکی کریمی رفته اند.

زندگی با چشمان بسته (رسول صدرعاملی)
"زندگی با چشمان بسته" فیلمی در ژانر اجتماعی از رسول صدرعاملی، روایتگر زندگی خواهر و برادری است که در مسیر زندگی شان با مشکلاتی مواجه می شوند.
حامد بهداد و ترانه علیدوستی نیز خواهر و برادر روایت کننده درامند و البته شاید یکی از فیلم های بحث برانگیز جشنواره امسال. پولاد کیمیایی، پریوش نظریه و فرهاد آئیش دیگر بازیگران فیلم جدید صدرعاملی هستند. فیلم قرار بود سال گذشته در جشنواره بیست و هشتم حضور داشته باشد که فیلم آماده نمایش نشد.


سبب من (بهرام بهرامیان)
بهرامیان که پس از سریال موفق "ساعت شنی" با اولین فیلم سینمایی خود با نام "آل" در جشنواره بیست و هشتم فیلم فجر حضور داشت، دومین فیلم خود با با نام "سبب من" با بازی فرهاد آئیش، مژگان بیات، مصطفی زمانی، طناز طباطبایی، امیرحسین فتحی، حمید فرخ‌نژاد، فاطمه معتمد‌آریا و فرخ نعمتی کارگردانی کرد. فیلمبرداری این فیلم تا 20 آذر به پایان می رسد و مصطفی خرقه پوش تدوین آن را آغاز خواهد کرد.
"سبب من" دارای مضمونی اجتماعی است.

سعادت آباد (مازیار میری)
"سعادت آباد" یک وقفه سینمایی 3 ساله پس از "کتاب قانون" و به تهیه کنندگی همایون اسعدیان.
یاسی در زندگی مشترکش با محسن دچار تردیدهایی شده، تصمیم می‌گیرد برای او جشن تولدی بگیرد و خاطراتی را یادآوری کند. او برای بهتر برگزار کردن مهمانی، همه چیز را از قبل پیش‌بینی می‌کند، غافل از این که همه چیز مطابق با خواسته او پیش نمی‌رود...
مازیار میری پس از دو فیلم جنجال برانگیز اینبار به دنبال یک مضمون اجتماعی کم خطر رفته است.
لیلا حاتمی، حسین یاری، حامد بهداد، مهناز افشار و هنگامه قاضیانی در مقابل دوربین این کارگردان به ایفای نقش پرداخته اند
.

سینما سوخته (مهرشاد کارخانی)
مهرشاد کارخانی که دومین فیلمش "ریسمان باز" در جشنواره بیست و ششم تحسین همگان را برانگیخت پس از سه سال با سومین فیلمش در جشنواره بیست و نهم حضور خواهد داشت.
فیلمبرداری "سینما سوخته" در سینماهای تعطیل شده‌ای چون، شیرین، توسکا، فلور، داریوش، مهتاب، نیاگارا، ب.ب، رکس، ایران، کریستال؛ متروپل لاله زار و ... انجام شده است.
فضای فیلم شباهت‌هایی به کار قبلی کارخانی یعنی "ریسمان باز" دارد و فیلمی اجتماعی است و تمام فیلمبرداری آن در خیابان‌های پائین شهر تهران تا مرکز انجام می‌شود.
میلاد کیمرام، نیلوفر شهیدی، روناک یونسی، اکبر معززی، کرامت رودساز، فریدالدین و امیرحسین عسگری در فیلم جدید کارخانی بازی کرده اند.

سیزده پنجاه و نه (سامان سالور)
فیلم جدید سالور پس از فیلم های اکران نشده "ساکنین سرزمین سکوت"، "چند کیلو خرما برای مراسم تدفین" و "ترانه تنهایی تهران" و البته متفاوت از سه فیلم یاد شده قرار است این بار هم اکران شود و هم جوایزی درو کند.
این فیلم داستان یك فرمانده جنگ است كه بر اثر یك تركش كه به او اصابت می‌كند به كما می‌رود و بعد از بیست سال از كما بیرون می‌آید.
اثری در ژانر دفاع مقدس به تهیه کنندگی جواد نوروزبیگی با حضور پرویز پرستویی، جمشید مشایخی، فرهاد اصلانی، مهران احمدی و صابر ابر.
فیلمی که به اعتقاد سالور به شدت منطبق با مولفه های استاندارد سینمای کمدی است اما باید ماند و دید ...

قصه پریا (فریدون جیرانی)
"قصه پریا" فیلم تازه آقای "هفت" با بازی مهناز افشار ، باران کوثری، مصطفی زمانی و آهو خردمند درباره زنی به نام حدیث مسرور است که لابلای خاطرات پسرعموی خود، سیاوش مسرور با دختر جوانی مواجه می شود که زندگی هر دوی آنها را تغییر می دهد....
باید دید در این فیلم نیز تعلقات قلبی جیرانی و همچنین کاراکتر محوری مشرقی تصویر شده است؟
..

مرهم (علیرضا داودنژاد)
شنیده ها حاکی است که جدیدترین ساخته علیرضا داودنژاد یکی از بهترین فیلم های اجتماعی سالهای اخیر شده است. "تیغ زن" آخرین فیلم داودنژاد بود که نه در گیشه و نه در نزد صاحب نظران موفق نبود.
به نظر می رسد "مرهم" بازگشت این فیلمساز به سینمای "نیاز" ، "مصائب شیرین" ، "بچه های بد" و "هوو" باشد با بازی طناز طباطبایی، رضا داوودنژاد، احترام السادات حبیبیان و ...
"مرهم" داستان دختر معتادی است که از خانه فرار می کند و مادربزرگش او را تعقیب می کند ...


من مادر هستم (فریدون جیرانی)
"من مادر هستم" فیلم دیگر فریدون جیرانی که هنوز فیلمبرداری اش به اتمام نرسیده و جیرانی به رغم مشغله های "هفت" تلاش می کند کار را به جشنواره برساند.
یک خانواده طبقه متوسط در شرایط بحرانی به بررسی و ارزیابی زندگی خود می‌پردازند.
باران کوثری، هنگامه قاضیانی، فرهاد اصلانی و پانته آ بهرام در این فیلم به تهیه کنندگی غلامرضا موسوی ایفای نقش کرده اند.


ورود آقایان ممنون (رامبد جوان)
"ورود آقایان ممنوع" جدیدترین اثر سینمایی کارگردان خوش قریحه سینما و تلویزیون، رامبد جوان با بازی بهاره رهنما، رضا عطاران، پگاه آهنگرانی، علی صادقی و ویشکا آسایش.
سومین فیلم رامبد جوان قرار بود اکران شود که به توصیه دفتر جشنواره، به دلیل قابلیت های اثر قرار شد فیلم به جشنواره فرستاده شود.
"ورود آقایان ممنوع" اثری دگرباره در حوزه کمدی و با توجه به نگاه متفاوت کارگردانش، از نوع متفاوت و نه مبتذل این ژانر. اما داوری نهایی موکول به زمان نمایش فیلم است.


یه حبه قند (رضا میرکریمی)
"یه حبه قند" بر اساس طرحی مشترک از رضا میرکریمی و شادمهر راستین به قلم محمدرضا گوهری با رویکردی طنز. ژانری که میرکریمی برای نخستین بار قدم در آن گذاشته است.
سکوت خانه باغ قدیمی و سرسبز با ورود مهمانانی در هم می‌شکند. چهار دختر این خانه همراه همسر و فرزندانشان برای عروسی خواهر کوچکترشان «پسندیده» به یاری مادر شتافتند. این اقامت برای خواهران و باجناق‌ها شاید دردسر باشد ولی برای بچه‌ها یک آرزوی بزرگ است تا این که ...
رضا کیانیان، پریوش نظریه، نگار جواهریان، اصغر همت، ریما رامین فر و سعید پورصمیمی.
آیا میرکریمی موفقیت فیلم های "زیر نور ماه"، "خیلی دور خیلی نزدیک" و "به همین سادگی" را تکرار می کند؟؟؟


:: سهیلا قوسی، احمد شاهوند ::

راز یک زندگی زیبا این است

که امروز با خدا گام برداری

و برای فردا به او اعتماد داشته باشی.....

جمعه 19/9/1389 - 17:8 - 0 تشکر 260484

من هیچ کدوم از این فیلمها رو ندیدم ولی هنرپیشه های معروفی در این فیلمها بازی میکنند انشاءالله که حق به حق دار برسه و برای جشنواره انتخاب بشن

جمعه 19/9/1389 - 18:46 - 0 تشکر 260508

من هم که فقط اسم جشنواره فحر رو شنیدم خودشو ندیدم.اگر دیدید سلام ما رو برسونید

 

 

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.