• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 1009)
يکشنبه 2/3/1389 - 7:49 -0 تشکر 201700
آشپزخانه

سلام همراهان زین پس مطالب مربوط به آشپزی و دستورالعمل پخت غذا ها رو در این تاپیک قرار میدیم. ممنون.

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

يکشنبه 2/3/1389 - 0:28 - 0 تشکر 201689

شاورما مکزیکی

مواد لازم برای دو نفر:
سینه مرغ:1  عدد
نان لبنانی کوچک:4 عدد
کاهو: به مقدار لازم
خیارشور: به مقدار لازم
سیب زمینی خلالی سرخ شده: 1عدد
مواد لازم برای سس مرغ:
ماست: 1 لیوان
زعفران: به مقدار لا زم
ادویه مخلوط: 1 قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لا زم
پودر فلفل قرمز: به مقدار لا زم
مواد لازم برای سس ساندویچ:
ماست: 1 لیوان
ارده: 2 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لا زم
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر : 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سینه مرغ را در کمی روغن زیتون سرخ کنید تا حدی که روی آن طلایی رنگ شود.
با یک قیچی مرغ را به قطعات کوچک به صورت طولی برش دهید.
مرغ خرد شده را در ظرفی ریخته،مواد لازم برای سس مرغ را با هم مخلوط کرده با مرغ مخلوط کنید.
ظرف را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد سس جذب مرغ شود.
مرغ را در ظرف پیرکسی ریخته سپس ظرف را به مدت نیم ساعت در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت نیم ساعت با حرارت 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا وقتی که روی مرغ کمی برشته شود.
مواد لازم برای سس شاورما را با هم مخلوط کنید.
لای نان را باز کرده کمی سس بکشید سپس کمی از مرغ آماده شده+سیب زمینی سرخ شده+کاهو خرد شده+خیارشور خلال شده بگذارید. روی مواد کمی سس بریزید.
شاورما را در ظرف گذاشته اطراف آن را با سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید.

مردم سالاری

سه شنبه 4/3/1389 - 0:31 - 0 تشکر 202124

سلام
با این تایپک با این سبک مخالفم مگر اینکه سعی بشه از غذاهایی نام برده بشه که کمتر در جامعه های صنعتی بهشون فکر می کنند. غذاهایی ساده، سالم و خوشمزه. همچنین اگه دوستان ارزش های غذایی اون را نیز بیان کنند که دیگه گل گله!
ممنون از سپیدر بابت پیش قدم شدن.

سه شنبه 4/3/1389 - 0:35 - 0 تشکر 202126

با سلام
اشپز خانه و غذا و .... کاشکی یکی هم وقتشو داشت که درست کنه....

یا من اسمه دواء و ذکره شفاء

سه شنبه 11/3/1389 - 16:34 - 0 تشکر 203309

مواد لازم برای پیتزا:

خمیر پیتزا 1 عدد دو پخت 300 گرمی

گوشت 300 گرم

پیاز 1 عدد متوسط ریز خرد شده

سیر 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

زیره نصف قاشق چایخوری

پوره گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری

کنسرو لوبیای آب گرفته 250 گرم

گوجه فرنگی 3 عدد حبه ای خرد شده

چیلی نصف قاشق چایخوری

کنسرو ذرت 150 گرم

پیازچه 3 عدد کامل ریز خرد شده

فلفل دلمه ای سبز 1 عدد بزرگ ریز خرد شده

پنیر چدار به میزان کم

مواد لازم برای سس پاباسکو

آواکادو 2 عدد کامل رسیده

آبلیمو به میزان لازم

پیازچه 3 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

سس تند و گرم به میزان لازم

گوشتی که استفاده میکنیم ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله است که یا به صورت حبه ای ریز خرد میکنیم یا چرخ میکنیم.

سیر را له میکنیم و به پودر میخک آغشته میکنیم میگذاریم کمی بماند تا با هم ترکیب شوند.

خمیر را به با ورز دادن به صورت مربع در می آوریم و تقریباً 15 دقیقه میگذاریم استراحت کند و دوپخت میکنیم.

قلمو را به روغن زیتون آغشته میکنیم و به سطح خمیر میمالیم.

گوشت را با پیاز کمی تفت میدهیم و سیر میخک دار له شده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم وقتی رنگ گوشت قهوه ای شد چاشنی های گفته شده و پوره گوجه فرنگی را اضافه میکنیم کمی که آب مواد گرفته شد روی گاز به شعله کمی اجازه میدهیم تا حالت پفکی پیدا کند بعد از روی حرارت برمیداریم.

روی خمیر، لوبیا را میریزیم و به صورت یکنواخت پخش میکنیم بعد گوشت آماده شده را به صورت یکنواخت روی آن میریزیم تا تمام سطح خمیر را بپوشاند .

فلفل دلمه ای سبز ریز خرد شده را به صورت کادر مربع از خارجی ترین قسمت خمیر روی گوشت میریزیم بعد یک کادر داخل آن با گوجه فرنگی خرد شده و داخل آن نیز یک کادر با ذرت ایجاد میکنیم مرکز این کادرها را با پیازچه پر میکنیم.

روی مواد مقدار کمی پنیر چدار به صورت یکنواخت میریزیم.

فر را یک ربع قبل با دمای 220 درجه سانتی گراد یا 425 درجه فارنهاید یا شماره 7 با رطوبت 10 تا 15 درصد گرم میکنیم.

پیتزا را داخل فر میگذاریم به مدت 25 - 20 دقیقه بپزد.

این مقدار پیتزا برای 3 تا 5 نفر مناسب است.

تهیه سس مخصوص

آواکادوهای رسیده را پوست میگیریم و از وسط نصف میکنیم و هسته اش را در می آوریم.

آواکادو را همراه با پیازچه و نمک و فلفل و آبلیمو و یک سس بسیار گرم و تند داخل مخلوط کن میریزیم تا خوب مخلوط شده و سس آماده شود و بعد از پخته شدن پیتزا روی آن میریزیم.

گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین وی

زندگی چیدن سیبی است باید چید و رفت / زندگی تکرار پاییز است باید دید و رفت

زندگی رودی است جاری که هرکه آمد شادمان / کوزه ای پر کرد و رفت . . .

پورتال بندری های خونگرم

سه شنبه 1/4/1389 - 22:1 - 0 تشکر 206815

نمیدونم عکس هم گذاشتینو من ندارم یااینکه نذاشتین...

یا من اسمه دواء و ذکره شفاء

پنج شنبه 1/7/1389 - 12:7 - 0 تشکر 234211

سالاد مکزیکی با 3 نوع لوبیا

مواد لازم
450 گرم لوبیا سفید
450 گرم لوبیا چیتی
500 گرم لوبیا سبز
نمک
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 عدد پیازچه
یک عدد فلفل
یک حبه سیر بزرگ
یک فنجان پنیر پارمسان
یک چهارم فنجان گشنیز خرد شده
یک سوم فنجان آب لیمو ترش
یک چهارم فنجان شکر
طرز تهیه
لوبیا سبزها را به‌خوبی شسته و دو سر آن را جدا کنید. سپس آنها را از وسط نصف کرده و درون قابلمه‌ای بریزید.
مقداری آب و نمک به آن اضافه کرده و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.
پس از به جوش آمدن اجازه دهید مواد برای 5 دقیقه بپزند و لوبیاها نرم شود.
اگر دوست دارید که لوبیاها بیشتر پخته شوند،20 دقیقه دیگر با حرارت ملایم آن را بپزید.
لوبیا چیتی و سفید را نیز شسته و برای چند ساعت درون آب خیس کنید.
سپس آنها را نیز با حرارت ملایم بپزید.
درون ظرف مناسبی آب لیمو، شکر، فلفل و نمک را با هم به‌خوبی مخلوط کنید.
سیر را له کرده و به آن اضافه کنید. برگ گشنیز را نیز به‌خوبی خرد کنید.
لوبیاهای پخته شده را درون سبد بریزید. ظرف مناسبی انتخاب کرده و سه نوع لوبیا را در آن بریزید.
سس تهیه شده را روی آن بریزید و سپس پنیر، سیر و گشنیز خرد شده را روی آن بپاشید.
سالاد را به‌خوبی با هم مخلوط کرده و با نان سرو کنید.

روزنلمه ایران

برو به انجمن
فعالترین ها در هفته گذشته
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.