• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
زن ریحانه آفرینش (بازدید: 32839)
شنبه 3/12/1387 - 9:20 -0 تشکر 92378
دستپخت کدبانوهای تبیانی

....وخدایی که در این نزدیکی است.

سلام دوستان

خانمهای عزیز باغ بانوان ......دومین چشمه از فعالیت هامون رو شروع میکنیم ....

خانمهای عزیز در این تاپیک میخواهیم غذاهای خوشمزه ای که خودتون درست میکنید رو به بقیه هم آموزش بدید ......بازم دست پخت خانمهای تبیانی رو میخوایم امتحان کنیم ...

کدبانوهای عزیز منتظرتون هستیم ....

فکر کنم هفته ای دو سه تا آموزش هم میتونیم داشته باشیم . چون غذا رو بیشتر از کیک و شیرینی می پزیم .....

 

كاش معشوق ز عاشق طلب جان میكرد

تا كه هر بی سر و پایی نشود یار كسی

کد بازاریاب :424322

شنبه 2/8/1388 - 16:16 - 0 تشکر 160402

پیتزا پپرونی با ذرت
پیتزا پپرونی با ذرت
مواد لازم :
سیر رنده شده  یک حبه کوچک
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی  به اندازه لازم
پپرونی (نوعی سوسیس تند)  175 گرم
ذرت پخته  175 گرم
جعفری خرد شده   2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا  100 گرم
پنیر پارمزان  2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه :
1- خمیر پیتزا را آماده کرده و در سینی پهن می کنیم. فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت گرم می کنیم. آنگاه سیر و روغن زیتون  را مخلوط کرده و روی خمیر می مالیم. سپس سس گوجه فرنگی  آماده شده را روی آن پخش می کنیم.
2- پپرونی ها را حلقه کرده و روی سس می چینیم. سپس پیتزا را در فر گذاشته و 10 دقیقه می پزیم.
3- دوباره پیتزا را بیرون آورده و روی آن ذرت  ، جعفری و پنیرها را می پاشیم و باز هم 10 دقیقه ی دیگر در فر می گذاریم تا روی آن مقداری طلایی شود.

در وفای تو چنانم که اگر خاک شوم / آید از تربت من بوی وفاداری تو . . .

منتظر شما در وبلاگ دل شکسته
شنبه 2/8/1388 - 16:17 - 0 تشکر 160403

مواد لازم : سیب زمینی= 250 گرم كره= 2 قاشق سوپخوری سیر =2 عدد گوشت گوسفند= 100 گرم قارچ= 100 گرم جعفری ساطوری شده= 1 قاشق سوپخوری ماهی كولی= 4 عدد زیتون سبز= 12 عدد پیاز داغ عسلی= 400 گرم روغن زیتون= 2 قاشق سوپخوری پنیر پیتزا= 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمائید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و 100 گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده و چهار قطعه ماهی کولی و 12 عدد زیتون بی هسته مخلوطش کنیدآنگاه در ظرف جداگانه 400 گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آنرا هم بزنید و مخلوط فوق تاذکر را رویش بریزیدمطابق معمول چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید

امیدوارم استفاده لازم را ببرید

دلتان شاد و لبتان خندان

در وفای تو چنانم که اگر خاک شوم / آید از تربت من بوی وفاداری تو . . .

منتظر شما در وبلاگ دل شکسته
شنبه 16/8/1388 - 13:1 - 0 تشکر 162472

سلام

کسی طرز تهیه شامی لبنانی رو بلده ؟

چهارشنبه 4/9/1388 - 18:51 - 0 تشکر 165655

سلام سلام سلام

مواد لازم برای 4 نفر :
سویا خیس خورده ---------- 120 گرم
مرغ پخته -------------------- ¼ سینه کامل ( حدود 100 گرم )
لپه --------------------------- 1 لیوان
شیر -------------------------- نصف لیوان
پیاز --------------------------- 2 عدد متوسط
تخم مرغ --------------------- 1 عدد
گشنیز، جعفری ------------- 2 قاشق غذا خوری (ساطوری شده )
رب گوجه فرنگی ------------ 2 قاشق غذا خوری
زعفران دم شده ------------- 1 قاشق غذا خوری
نمک، ادویه دلخواه ---------- به مقدار لازم


طرز تهیه :
در قابلمه مناسبی تا نصف آب جوش بیاورید و شیر را همراه یک عدد پیاز رنده شده به آن اضافه کنید و صبر کنید تا آب دوباره به جوش بیاید. آب سویا را خالی کنید و سویای آبکش شده را داخل قابلمه بریزید و به مدت 20 دقیقه با حرارت متوسط و درب باز بجوشانید . بعد از این مدت سویا را آبکش کنید و بگذارید آب آن کاملا چیده شود.

لپه را با مقداری آب و زردچوبه به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید بعد آن را آبکش کنید و همراه با مرغ پخته بی استخوان، سویا و نمک و ادویه مورد نظر دو بار چرخ کنید تا کاملا یکدست شود .

سپس سبزی خرد شده را همراه با تخم مرغ و زعفران دم شده به مایه بیفزائید و مواد را کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند .
در تابه ای مقداری روغن گرم کنید و یک عدد پیاز باقی مانده را خرد کنید و همراه با کمی زردچوبه داخل روغن تفت دهید تا پیاز سبک شود . بعد رب گوجه فرنگی را بیفزائید و همراه با پیاز تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود . ( میتوانید به جای این مقدار رب گوجه فرنگی از 3 عدد گوجه پوره شده استفاده کنید ) بعد دو لیوان آب جوش داخل تابه بریزید و حرارت را بالا ببرید تا سس غلیظ شود و نیمی از آب آن کشیده شود .

در این حین مایه شامی را به صورت مورد نظر فرم دهید و با فاصله حداقل یک سانتی از هم داخل سس آماده شده بچینید .
حرارت را روی شعله ملایم تنظیم کنید تا یک روی شامی ها کاملا بپزد و بعد به دقت شامی ها را برگردانید. در این مرحله ( بعد از برگرداندن شامی ها ) درب تابه را ببنید و بگذارید شامی ها کاملا مغز پخت شوند .
بعد همراه مخلفات دلخواه سرو کنید .

دلتان شاد و لبتان خندان

فرت

در وفای تو چنانم که اگر خاک شوم / آید از تربت من بوی وفاداری تو . . .

منتظر شما در وبلاگ دل شکسته
پنج شنبه 29/11/1388 - 14:32 - 0 تشکر 183477

کیک وانیلی مواد لازم: شکر 1لیوان آردسفید 1.5 لیوان تخم مرغ 3 عدد روغن نصف لیوان وانیل،بگین پودر و جوش شیرین به میزان لازم پودر هل یک قاشق چای خوری گلاب نصف استکان شیر یا ماست شیرین 1 لیوان مواد لازم برای تزیین کیک: خامه ی مخصوص کیک و کاکائوی آب شده به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ها را در ظرف می شکنیم و هم می زنیم تا به رنگ روشن درآید و روغن را به آن اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم البته با همزن برقی راحت تر است شیر یا ماست را اضافه کرده و گلاب را هم می افزاییم و با هم مخلوت می کنیمبعد شکر را کم کم به مایع به دست آمده اضافه می کنیم و هم میزنیم تا حل شود حالا وقت اضافه کردن هل،وانیل،بگین پودرو جوش شیرین است بعد از هم زدن آرد هارا کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم خمیر به دست آمده را در کیک پز یا فر می گذاریم تا به مدت 15الی25 دقیقه پخته شود.

دوشنبه 17/12/1388 - 1:22 - 0 تشکر 188797

با سلام خیلی متشکرم اگه امکانش هست طرز درست کردن یه بستنی خوب و خوشمزه و یه ساندویچ خوش و ارزان رو بنویسید
مر30 و ممنون

پنج شنبه 16/2/1389 - 8:33 - 0 تشکر 198901

بهتره بیشتر آموزش های شیرینی جات و کیک و بستنی بزارید.

دوشنبه 17/3/1389 - 20:45 - 0 تشکر 204470

از تمامی دوستان تبیانی برای تهیه ی آشپزی ممنونم. ان شاالله غذاهای جدید و متنوع تری را به دوستان اهل آشپزی بیاموزید.
با تشكر

زندگی چیدن سیبی است باید چید و رفت / زندگی تکرار پاییز است باید دید و رفت

زندگی رودی است جاری که هرکه آمد شادمان / کوزه ای پر کرد و رفت . . .

پورتال بندری های خونگرم

جمعه 3/10/1389 - 12:12 - 0 تشکر 266316

چرا ادامه نمیدید

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست - حضرت علی علیه‌السلام

شنبه 31/2/1390 - 16:1 - 0 تشکر 319469

سلام دوست عزیز .
شما میتونید به بخش ثبت مطالب اعضا (Parspazhoohesh ) سری بزنید.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.