• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
ارتباطات و فن آوری اطلاعات (بازدید: 3949)
جمعه 24/8/1387 - 19:31 -0 تشکر 70665
ویندوز یا لینوکس؟

                                              "به نام دادار هستی بخش"

از ویندوز استفاده می کنید یا لینوکس؟       

خوب این چه سوالییه!از...دیگه!

خوب جاخالی رو پر کنید.

                                                              موفق و پیروز باشید.

!...دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل...!

!...nanosystem...!

چهارشنبه 14/1/1387 - 12:14 - 0 تشکر 35361

دستت درد نکنه.خیلی خوب بود.

من هم  مدتیه که می خوام لینوکس یاد بگیرم به همون دلایلی که گفته شد و یک سوزه هم نصب کرده ام (البته بماند پارتیشن بندی رو اشتباه کردم و ویندوز رو از دست دادم و مجبور شدم  هاردمو فرمت کنم ) دارم کم کم باهاش کار می کنم و تمام محسناتش رو نصبت به ویندوز حس کردم خصوصا اینکه خیلی گسترده هست و همچنین این رو هم اضافه می کنم که درایور بسیاری از سخت افزارهارو هم خودش داره . ولی به خاطراینکه تقسیم بندی هارد بسیار متفاوت از تقسیم بندی بصورت درایوهای ویندوز هست هنوز نتوستم درک کلی ازش پیدا کنم . مثلا نمی دونم فایلهای سیستمی کجا هستن. یا کجا  فایلهامو ذخیره کنم البته یه قسمتی هم هست که درایوهای ویندوز رو به ما نشون می ده و من ازاون قسمت استفاده می کنم.

و اما حالا که یه لینوکسی پیدا کردیم باید از دستش ندیم. من می گم آینده مال لینوکسه. حالا اگه ممکنه می خوام یه توضیح کلی در مورد نحوه تقسیم بندی هارد بدونم .  یه پیشنها هم دارم و اون اینه که در بخش دانلود نرم افزارهای تحت  لینوکس هم قرار داده بشه. با تشکر از دانیال عزیز

اللَّهُــــــــمّے صَــــــلٌے  و سَلّـــــمّے علَےَ مُحمَّــــــــدْ وَ آلِےَ مُحمَّـــــــــدْ و عجِّـــــــلْ فرَجَهُــــــمّے
 
 
جمعه 30/1/1387 - 13:59 - 0 تشکر 37281

.:: سلام ::.

(ببخشید دیر شد...)

در جواب دوست خوب saeidan

لینوکس Suse خیلی چیز بیستیه به درد متوسط ها میخوره فکر کنم درایوهای ویندوز رو هم میشناسه .

در مورد تقسیم بندی هارد در لینوکس باید بگم شما احتیاج به چندین پارتیشن دارید که سه تا از اون ها حتماً باید ایجاد بشه (تو بعضی نسخه ها سه تاست) ... یکی root ,swap و boot .

پارتیشن root رو که سعی کنین بین 3 تا 5 گیگابایت باشه . بیشتر هم شد مشکلی نیست. رو بعضی نسخه ها ممکنه تا 7 گیگابایت هم لازم باشه . root دایرکتوری اصلی یا ریشه ست .

پارتیشن swap هم که باید دوبرابر (یا دو و نیم برابر یا سه برابر) RAM شما باشه حالا بعضی ها میان فضای بیشتری به این پارتیشن اختصاص میدن که خوب این به ضرر خودشونه ... چون شما نمی تونید روی این پارتیشن اطلاعاتی ذخیره کنید .

پارتیشن boot هم که خوب برای بوت شدنه .

پارتیشن های دیگه ای هم هستن مثل home که میتونید ایجاد نکنید مثل my Document ویندوزه ... یکی از مزیت های لینوکس نسبت به ویندوز همینه ... تو ویندوز شما My Document دارید که تو درایو ویندوزه ... یعنی اگه ویندوز قاطی کنه و مجبور به نصب مجدد بشید اطلاعات و اینا پریده .

در ضمن فایل های تنظیمات تو دایرکتوری etc ذخیره میشن .

ودرایو های هارد ...

که اینطوری نام گذاری میشن :

hd [letter] [NUM مثل :   hda1

letter مربوط به محل مربوطه در درایو کامپیوتره که معمولاً a هست.  (Primary master)

( number(NUM) هم شماره پارتیشن ه.

فلاپی درایو هم که اینه : fd0

در کل اگه دوست دارین پارتیشن بندی به بهترین نحو انجام بشه بزارین لینوکس کل هارد رو فرمت کنه بعد خودش به بهترین شکل پارتیشن ها رو تغییر میده . و اگه خودتون هم یکم ور برید بعد از یه مدت همه چیز رو خودتون یاد میگیرید . مثل ویندوز . هیچ کس به شما نگفته بود مثلاً فایل های سیستمی کجا اند و ...

.:: در پناه حق ::.

يکشنبه 29/2/1387 - 17:5 - 0 تشکر 40248

Untitled Document

.:: سلام ::.

یه سایت هست که در زمینه ی لینوکس فعالیت می کنه ... (کلیک کنید)

بهتون پیشنهاد میکنم یه سری بزنید.

متن صفحه ی "هدف ما چیست؟" سایت مذکور رو اینجا میزارم. خوندنش خالی از لطف نیست.

****************

هدف ما چیست؟

روز به روز شاهد گسترش سیستم‌عامل گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد و بازمتن (Open Source) در سرتاسر جهان هستیم. در سالهای اخیر این نرم‌افزارها در زمینه‌های مختلف به حد بالایی از پیشرفت رسیده و دارای کیفیت و قابلیت اطمینان بسیار بالایی حتی نسبت به انواع بسته و تجاری خود هستند. متاسفانه به دلیل اینکه کشور ما یک کشور مایکروسافتی است، تاکنون اقدامات کمی در رابطه با معرفی سیستم‌عامل گنو/لینوکس و فناوری‌های بازمتن و مزایای آن انجام شده است.

درحالی که بسیاری از کشورهای جهان در حال انتقال سیستم‌های خود به سیستم‌عامل گنو/لینوکس بوده، گنو/لینوکس را در مدارس خود گسترش داده و در حال تربیت نسلی آشنا با این سیستم‌عامل هستند، مسئولین یکی از بانکها با افتخار اعلام می‌کند که سیستم‌های خود را به ویندوز ۲۰۰۰ منتقل نموده است و یا مسئولین آموزش و پرورش اعلام می‌کنند که تا وقتی مایکروسافت وجود دارد، ما از محصولات آن استفاده خواهیم کرد. شاید اکنون ما ویندوز و آفیس را به قیمت ۲۰۰۰ تومان خریداری می‌کنیم، ولی تا چند سال دیگر که به سازمان تجارت جهانی خواهیم پیوست، دیگر خبری از ویندوز‌های ۲۰۰۰ تومانی نخواهد بود و آن هنگام است که پول نفت ما که متعلق به آیندگان بوده و باید صرف آبادانی این کشور شود، به جیب مایکروسافت و شرکت‌هایی نظیر آن سرازیر خواهد شد.

ما چه چیزی از پرو، برزیل، اسپانیا، چین، آلمان، ژاپن، نروژ، ویتنام و ... کم داریم؟ مگر آنها نتوانستند با این سیستم کار کنند؟ مگر این سیستم جواب خود را پس نداده و سیستمی است نا مطمئن که همه ما از آن فراری هستیم؟ به هیچ وجه اینگونه نیست.

تصمیم گرفتیم تا این سایت را ایجاد نماییم تا بستری باشد برای آموزش، فرهنگ سازی و گسترش این سیستم‌عامل در کشور. آرزوی ما رفع کمبود منابع آموزشی و اطلاعاتی به زبان فارسی در باره این سیستم عامل است. می‌دانیم کاری است دشوار که از عهده ما به تنهایی خارج است. بنابراین از کمک و همکاری دوستانی که مطالبی تهیه می‌کنند و قادرند تا چیزی به دیگران یاد دهند، استقبال خواهیم کرد و خود نیز همچنان که تاکنون اینگونه بوده است، بیکار ننشسته و حداکثر تلاش خود را برای کمک به دیگران به کار خواهیم گرفت.

نکته مهی که باید به آن اشاره کنیم «فرهنگ صحیح» استفاده از فناوری‌های بازمتن و نرم‌افزارهای آزاد می‌باشد. برای استفاده از آنها ابتدا باید مفهوم آزادی نرم‌افزار و دلایل آنرا درک نماییم و صرفا گسترش استفاده تنها ما را به هدفی که می‌خواهیم نائل نخواهد کرد. بنابراین در کنار آموزش مفاهیم فنی این سیستم‌عامل، سعی بر آن است تا گاه و بی‌گاه به مباحث فلسفی آن نیز اشاره‌ای شود.

به امید روزی که همگی بتوانیم «فقط» از نرم‌افزارهای آزاد استفاده کنیم. به امید آن روز.

****************

technotux.org

.:: در پناه حق ::.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.