کیک کدو حلوایی
اگر تمایل داشتید میتوانید به مواد این كیك یكدوم پیمانه گردو اضافه كنید كه طعم بسیار لذیذی را به كیك میدهد.
مواد لازم:
- بیكینگپودر: 2 قاشق چایخوری
- نمك: یكهشتم قاشق چایخوری
روش تهیه:
كدو حلوایی را پوست كنده و به قطعات كوچكتر تقسیم كنید، سپس با مقداری آب بپزید و بعد از پخت له كنید. ( آب را تا حدی بریزید كه بعد از پخت هیچ آبی درون قابلمه نمانده باشد و حین پخت همه به خورد كدوها برود).
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) روشن كنید تا گرم شود.
آرد، گردو، هل، دارچین، بیكینگپودر و نمك را با هم مخلوط كنید.
تخم مرغها را درون ظرف شكسته و با سرعت بالای همزن بهمدت 5 دقیقه خوب بزنید.
روغن و شكر را با هم مخلوط و به تخممرغ زده شده اضافه كرده و بعد كدو را به آن اضافه كنید.
وسط مواد آردی و خشك را باز كنید و مخلوط تخممرغ و كدو حلوایی را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد با یكدیگر مخلوط شود.
مایه را درون قالب بریزید. (اگر قالب شما تفلون نیست، قالب را از قبل كمی چرب كرده و آرد بپاشید)
قالب را بهمدت 40 دقیقه درون فری كه از قبل گرم شده قرار دهید.
كیك را بدون اینكه از قالب خارج كنید، بهمدت 2 ساعت زمان دهید تا خوب خنك شود.
نكته:
برای تزیین روی كیك من تنها از گاناش شكلات سفید استفاده كردهام كه برای تهیه آن میتوانید از 150 گرم شكلات سفید، 100گرم خامه كه روی حرارت میگذارید استفاده كنید. وقتی مواد كمی ولرم شد روی كیك دهید.
اگر تخممرغها را برای 5دقیقه هم نزنید ممكن است به بافت پوكی دست نیابید پس لطفا زمان را دقیق رعایت كنید.