• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 12890)
چهارشنبه 1/8/1387 - 13:55 -0 تشکر 66691
-:- " ساق پای تو هم درد میكنه؟ " احوال پات چطوره؟!-:-

به نام خدای مهربون

سلام...

خب همون جوری كه از اسم تاپیك یه جورایی معلومه... میخوایم تو این تاپیك به بهداشت پا! بیماری هایی كه مربوط به پا میشه ! و خیلی چیزای دیگه بحث كنیم...

از نظر من كه پا عضو خیلی خیلی مهمیه... اگه یه موقع براش مشكلی پیش بیاد... خیلی از كارامون رو هوا میمونه...

پس با هم شروع میكنیم تا ببینیم چی كار كنیم كه احوال پاهامون همیشه خوب خوب باشه... 

منتظرتون هستم

مواظب خودتون و دلای پاكتون باشید

یا علی 

چهارشنبه 1/8/1387 - 14:23 - 0 تشکر 66697

به نام خدای مهربون

سلام

خب اول از همه بیایم راجع به نگهدای پا صحبت كنیم!یعنی اصول بهداشتی مراقبت از پا....كه مهم تر از همه پیشگیری از عفونت های پا هست!

کارشناسان اموربهداشت در این خصوص بر این باورند که در حد ممکن پای تان را خشک نگه دارید. این موضوع مهم ترین نکته است که در ارتباط با بهداشت پا باید رعایت شود. بسیاری از مردم حتی پس از حمام نیز پای خود را خشک نمی کنند. احتمال دارد این افراد با حوله قسمتی از پای خود را خشک نمایند. اما رطوبت میان انگشتان پا می ماند و آنجا به محیط مناسبی برای رشد قارچ ها تبدیل می شود. زیرا یک خراش کوچک در کف پا کافی است تا یک ویروس، فعالیت خود را در قسمت آسیب دیده آغاز کند و باعث ایجاد زگیل شود. زگیل ها به شدت واگیردار هستند. کسانی که تحت درمان بیماری قارچی هستند، باید در خانه، هنگام استحمام، کفش مخصوص بپوشند و پس از هر بار استحمام، حمام یا وان حمام را با محلول ضدمیکروب مثل "لای سل" یا هر محلول دیگر کاملاً، ضدعفونی کنند. درضمن بهتراست همواره،ازدمپایی راحتی استفاده شود زیرا پابرهنه رفت و آمد نمودن زمینه ای مناسب جهت ابتلا به عارضه های گوناگون در پا را فراهم می سازد.

خب اینم از این قسمت...

منتظرتون هستم

مواظب خودتون و دلای پاكتن باشید

یا علی 


يکشنبه 5/8/1387 - 0:0 - 0 تشکر 67383

سلام


خب حالا اینجا می شه سوالات و مشكلات مربوط به بیماری های مرطبت با پا رو پرسید؟؟؟

♫♫ باغچه ♫♫(کلیک کنید)

هر آمدنی رفتنی هم دارد...

ولی ایکاش رفتن ها زیباتر از آمدن ها بودند.....

خدانگهدار همگی

يکشنبه 5/8/1387 - 9:9 - 0 تشکر 67403

به نام خدای مهربون

سلام

دوست عزیز بله كه میشه پرسید... چرا نشه.. ما هم تا اونجایی كه در توانمون باشه سعی میكنیم راهنمایی كنیم... فقط اون قسمت های خیلی تحصصیش رو مطمئنن باید به پزشك مراجعه كنید دیگه

 همین

مواظب خودتون و دلای پاكتون باشید

یا علی 

دوشنبه 6/8/1387 - 15:43 - 0 تشکر 67686

سلام


خیلی خوبه... حالا من یه مشكل كوچیكی دارم كه گفتم بگم بد نیست شاید هم یه كمكی از دوستان انجمن بشه...

یه مدتیه كه در ناحیه كف پا ،قسمتی كه دارای قوس داخلی هست بعضی وقت ها دچار ورم و سفتی میشه كه با درد شدیدی هم همراه میشه . البته برخی مواقع كه توی این ناحیه فشار یا كشش خاصی ایجاد میشه این حالت پيش مياد .لازم به ذكر هست كه این حالت تا مدت 10 تا 20 ثانیه ادامه داره.

چند وقت پیش درباره این موضوع با یك دانشجو رشته .... (خوب نیست بگم)صحبتی داشتم كه گفتن چیز مهمی نیست و طبیعیه من هم خیلي دنبالش نرفتم .

یه چیز دیگه : یكی دوبار هم توی قسمت ماهیچه پشت ساق پا هم همین حالت پیش اومده كه ورم و سفتی بعد از همون مدتی كه ذكر شد رفت ولی درد تا چند روز ادامه داشت.

منتظر راهنمایی های دوستان هستم...


♫♫ باغچه ♫♫(کلیک کنید)

هر آمدنی رفتنی هم دارد...

ولی ایکاش رفتن ها زیباتر از آمدن ها بودند.....

خدانگهدار همگی

سه شنبه 21/8/1387 - 23:3 - 0 تشکر 70243

به نام خدای مهربون

سلام

میدونم خیلی وقته سوال پرسیدید ....شرمنده زودتر از این نتونستم جواب بدم... من كه خودم تخصص خاصی ندارم.. اما اطلاعاتی رو در خصوص درد ساق پا به دست آوردم كه براتون میزارم... منتها... اول. و قبل از هر چیزی یه جمله رو میگم كه یه پزشك گفتن...

درد پا 96 علت دارد و امکان تشخیص مشکل از طریق اینترنت وجود ندارد. بهتر هست که با پزشک داخلی مشورت کنید

پس حتمن این موارد كوچیك رو جدی بگیرید... نمیخوام بترسونمتون... اما خیلی از مشكلات بزرگ از همین درد های سطحی شروع میشن... اگه اول راه جلوشونو بگیریم بهتره... ایشالا كه مشكل شما چیزی نیست... اما برای اینكه اطلاعات همه مون اضافه بشه همه با هم مطالبی رو در این مورد میخونیم..

امیدوارم كه براتون مفید باشه

ادامه دارد...

سه شنبه 21/8/1387 - 23:18 - 0 تشکر 70249

و در ادامه... ساق پای تو هم درد میكنه؟


آیا تا به حال این اتفاق برایتان افتاده است که در هنگام دویدن یا در حین کلا ایروبیک ناگهان ساق پایتان درد بگیرد؟ مینشینید، ساق پایتان را که دردناک شده میگیرید؟ناگهان چه اتفاقی برای پایتان افتاده است؟


اگر چه درد ساق پا دردناک و ناراحت کننده است ولی در حقیقت  در اکثر درد های ساق پا نشانه ای برای  مشکل جدی وجود ندارد. معمولاً درد ساق پا، با سوزش عضلات یا بافت های دیگر در جلوی قسمت پایین پا(زانو تا قوزک ) است  که ناشی از تورم یا سوزش های کوچک و مستمر است ومی تواند با استفاده از درمانهایی که سلامت نیوز در ذیل به آن اشاره می کند،درمان یا پیشگیری شود. اما اگر درد ساق پایتان ادامه پیدا کرد یا مجداً علیرغم درمانهای شخصی درد ادامه دار بود به دکتر مراجعه کنید . ممکن است استخوان پایتان مو برداشته باشد، یک پریدگی یا ترک خیلی ریز در استخوان «مو برداشتگی»استخوان به خودی خود رفع نمی شود و در صورت عدم درمان ممکن است مشکل جدی شود.

با دردتان کار نکنید : شما در صورتی که بخواهید با درد ساق پایتان لجبازی کنید یا به آن کم محلی کنید هیچ امتیازی کسب نخواهید کرد. در بهترین  حالت، درد کمتر نخواهد شد و در بدترین حالت، شما شرایط را برای آسیب جدی تر آماده می کنید. تا وقتی که در حال درمان درد ساق پایتان هستید،پایتان را استراحت دهید یا حداقل طول مسیر پیاده روی خود را کم کنید.


یخ بگذارید: یخ انتخاب خوبی برای کم کردن سوزش زخم ها وآسیب های پیش آمده در هر ورزشی است  و درد ساق پا نیز از این قاعده مستثنی نیست . یک روش کارآمد این است که: یک لیوان یکبار مصرف (کاغذی یا فومی) را پر از آب کنید و در فریزر بگذارید. وقتی که آب کاملاً یخ زد، لبه ی لیوان را ببرید تا کمی از یخ آشکار شود. و با آن ساق پا را به مدت 10 دقیقه هر بار و تا 4 بار  در روز  به مدت یک یا دو هفته ، ماساژ دهید. همچنین می توانید یخ کردن با کیسه ی سبزیجات مثل کیسه ی نخود سبز یا ذرت یخ زده را هم امتحان کنید.


ادامه دارد...

سه شنبه 21/8/1387 - 23:19 - 0 تشکر 70250

...

آن را ببندید: بستن ساق پا با باند کشی یا پوشیدن جوراب کشی (ساق بند) که راحت  و محکم به ساق می چسبد ، از طریق فشار دادن موضع، که ممکن است به محدود کردن سوزش کمک کند (از طریق محکم نگه داشتن  بافت ها و جلوگیری  از حرکت زیاد عضلات ) می تواند کمی التیام  بخش باشد. (لازم به ذکر است ک برای حداقل چند روز کمی آسان بگیرید، ولی شما نمی خواهید که کاملاً پایتان را بی حرکت نگه دارید: حرکت ملایم یا خون تازه را به بافت آسیب دیده می رساند و جریان زیاده بر نیازرا از محل سوزش دور می کند.


دو عدد آسپرین بخورید: مسکن های آسپرین و ایبوبروفن که نیاز  به نسخه ه ندارند، معمولاً در رفع درد ساق پا بسیار موثر هستند . بنابراین شما می توانید یکی از این دو امتحان  کنید. هر کدام از این دو می تواند در رفع تورم و گرفتگی همراه درد پا نیز مفید باشد. از طرفی دیگر، استامینوفن ممکن است درد التیام دهد، ولی به رفع گر فتگی کمکی نخواهد کرد. زنان باردار یا شیرده و افرادی که به این داروها حساسیت دارند باید قبل از مصرف با پزشکشان مشورت نمایند.


خود را بابدنتان هماهنگ کنید: بزرگترین علت اینکه مردم جراحت های بیش از اندازه بر می دارند، این  است که به علائمی که بدنشان برایشان می فرستد توجهی نمی کنند. اگر عضوی درد می کند،  استراحتش  دهید، سردش کنید و در صورت نیاز درباره ی آن با دکتر تان صحبت کنید تا ببیند چه تغییراتی می توانید  بدهید تا از ظهور دوباره ی درد یا جراحت پیشگیری کنید.


«تو کفش های ورزشی» را امتحان کنید: از آنجا که درد ساق پا معمولاً نتیجه ی ضربه  بیش از حد به پا در موقع پیاده روی یا جست وخیز یا فعالیت های دیگر ی  که اثر منفی زیادی دارند و وزن را بر پا تحمیل می کنند، می باشد، گذاشتن یک تو کفشی داخل کفشتان می تواند آرامش بخش  باشد. این تو کفشی ها به آرام کردن ضربه  در موقعی که پای شما بر روی زمین سخت فرود می آید، کمک می کنند . می توانید آنها را از فروشگاههای ورزشی، کفش فروشی ها تهیه  کنید.همچنین کفش هایی که در موقع ورزش می پوشید را امتحان کنید و مطمئن شوید که به اندازه ی لازم نرم هستند.


از سیمان دوری کنید: یک راه دیگر برای کاهش تاثیرات منفی تمرینات روزمره تان آن است که مطمئن شوید که برروی سطوح انعطاف پذیر نظیر مسیر شنی  دو ومیدانی ، قلوه سنگ یا چمن حرکت می کنید.


اگر مجبورید که در جاده ها بدوید، سعی کنید راههایی را انتخاب کنید که آسفالتی هستند نه راههای سیمانی را. اگر آئروبیک می کنید، شاید لازم باشد که حتی از کف های سیمانی (بتنی) موکت شده نیز دوری کنید.


کف های چوبی بهترین هستند.


تمرین ترکیبی انجام دهید: یک راه برای استراحت در طی دوره ی درد ساق پا بدون قطع  کردن همه ی تمرینات ورزشی این است که به نوع دیگری از ورزش روی آورید. اگر دونده هستید، کمی شنا دوچرخه  ثابت یا تمرینات دیگری که به اندازه ی دیدن فشار به ساق هایتان وارد نمی کند، به تمریناتتان اضافه کنید.


بر روی تپه ها ندوید: دویدن هنگام بالا یا پائین رفتن از تپه ها می تواند باعث درد ساق پا شود یا آن را تشدید کند.


در ابتدا ی کار از جراحت جلوگیری کنید: همیشه قبل  از ورزش بدنتان را گرم کنید تا خون در بافت ها جریان پیدا کند. عضلات گرم کمتر از عضلات سرد در معرض آسیب هستند. با کمی راه رفتن نرم یا حرکات کششی آرام خود را گرم کنید.

مترجم سلامت نیوز:مرجان قرائتی

سه شنبه 21/8/1387 - 23:25 - 0 تشکر 70252

اینم برا اینكه یه كم جدی بگیریم درد هامون رو

دست‌اندرکاران یک کارزار بهداشتی می‌گویند سالانه عده‌ زیادی از افراد به علت لخته‌های خونی مرگبار می‌میرند که ممکن است با درد ساده ساق پا تظاهر کرده باشد.

به گزارش آسوشیتدپرس دکتر استیون گالسون که مقام Surgeon General آمریكا را به عهده دارد و سیاست‌های رسمی بهداشتی این كشور را اعلام می‌كند، این هفته در گزارشی، یک کارزار بهداشتی جدید را را برای مقابله با لخته‌شدن خون در وریدهای عمقی اعلام کرد.


او گفت: "این بیماری یک قاتل خاموش است و تشخیص‌دادن آن مشکل است."


لخته‌شدن خون در وریدهای عمقی (DVT) که معمولا وریدهای بزرگ در ساق و ران را گرفتار می‌کند، در صورتی که لخته خون از جای خود کنده شود و از طریق جریان خون به ریه‌ها برسد، و به اصطلاح باعث آمبولی ریوی (PE) ممکن است به سرعت به مرگ بیمار بینجامد.


نمونه شاخص تظاهر این بیماری را در افراد به ظاهر سالمی دیده می‌شود که پس از یک سفر هوایی طولانی یا نشستن طولانی مدت در جاهای تنگ مانند آن، به ناگهان از حال می‌روند.


آمار جدید نشان می‌دهد که هر سال 350 تا 600 هزار نفر از آمریکاییان به این عارضه دچار می‌شوند، و دست کم 10000 نفر آنها می‌میرند.


مجموعه‌ای از عوامل خطرساز و عوامل آغازگر برای این بیماری وجود دارد: عمل جراحی اخیر یا شکستگی استخوان، سقوط با تصادف ماشین، بارداری یا مصرف قرص‌های ضدبارداری یا هورمون‌های جایگزینی پس از یائسگی، بی‌حرکت بودن برای مدت طولانی.


خطر این عارضه با افزایش سن به خصوص در بالای 65 سال در میان افرادی که سیگار می‌‌کشند یا چاق هستند، افزایش می‌یابد.


گالسون گفت که افرادی که دچار این عوامل خطرساز هستند، باید کاملا مراقب باشند تا به محض بروز علائم لخته‌شدن خون در ورید با دکترشان تماس بگیرند یا به اورژانس بیمارستان مراجعه کنند.


این علائم عبارتند از تورم، درد به خصوص در عضلات پشت ساق، تنگ نفس یا احساس درد هنگام تنفس عمیق.


اما یک مشکل بزرگ دیگر هم وجود دارد. پزشکان آمریکایی نیز در مورد این بیماری چندان هشیار نیستند. برای مثال بررسی‌ها نشان می‌دهد که یک سوم بیمارانی که که نیاز به تجویز داروهای رقیق‌کننده خون محافظت‌کنند هنگام بستری‌شدن در بیمارستان برای انجام جراحی‌های بزرگ دارند، این داروها را دریافت نمی‌کنند.


هدف کارزار اخیر هم این است که مانند اقدام مشابهی که در دهه 60 میلادی مضرات سیگار کشیدن را در معرض توجه عموم قرار داد، DVT را هم به کانون توجه ملی بکشاند.

**** 

خب این مطالب خوب و جالبی بود به نظر خودم كه در مورد درد ساق پا میشد بهش اشاره كرد...

امیدوارم اگه این مشكل همچنان همراهتون هست.. حتمن به یه پزشك مراجعه كنین تاتحت در مان قرار بگیرید

بازم بابت دیر كرد معذرت و شرمنده

مواظب خودتون و دلای پاكتون و پاهاتون باشید

یا علی 

دوشنبه 27/8/1387 - 15:9 - 0 تشکر 71340

هوالباقی...

سلام

مبحث جالبیه!

مورد استفاده واقع شد.

 ولی نمی دونم چرا من هر وقت پوتین می پوشم ساق پام درد می گیره!؟؟

شما می دونید؟

یادمون باشه پا قلب دوم آدمیه!

همین

در پناه یزدان پاك...

و او تنها پناه  همه ي ماست...
چهارشنبه 29/8/1387 - 19:4 - 0 تشکر 71904

 درد ساق پا نشانهٔ چیست؟
ساق پا معمولاً آرام و بدون ناراحتی است، ولی درد آن بسیار گرفتارکننده است. این درد علل مختلف دارد.
آسیب حاد یا طولانی ساق احساس ساطوری شدن آن را تداعی می‌کند. بالا و پائین رفتن مداوم از نردبان یا پیچ خوردن پا در هنگام ورزش باعث کشیدگی یا پارگی ماهیچه یا زردپی ساق پا می‌شود.
درد ساق پا ربطی به پیری ندارد. ماهیچه‌های ساق نقاط حساس گرفتاری‌های گردش خون هستند. درد ناگهانی آنها در هنگام فعالیت، مثلاً وقت رفتن، معمولاً علامت نارسائی سرخرگی است. یعنی سرخرگ‌ها قادر به تأمین خون و اکسیژن مورد نیاز این ماهیچه‌ها نیستند. این حالت معمولاً در تصلب شرائین (سخت سرخرگی) روی می‌دهد.
از طرف دیگر، درد و تورم ساق در هنگام استراحت نشانهٔ نارسائی سیاهرگی است. در این مورد، خون از ماهیچه‌های آن نمی‌‌تواند خارج شود و تجمع آن درد ایجاد می‌کند.
نارسائی سرخرگی شایع‌تر است و معمولاً به شکل لنگیدن متناوب خود را نشان می‌دهد. این درد خیلی سریع شروع می‌شود و پایان می‌یابد.

درد همیشه به دنبال فعالیت می‌آید، یعنی وقتی ماهیچه نیاز به خون بیشتر دارد، و بعد از پنج یا ده دقیقه استراحت آرام می‌گیرد.
لنگیدن متناوب را مثل سکته قلبی در پاها بدانید. اگر جریان خون آن متوقف شود، نیاز ماهیچه به خون برآورده نمی‌شود و سکته روی می‌‌دهد. با استراحت فوری، خون کافی به ماهیچه می‌رسد و درد از بین می‌رود.
لنگیدن متناوب نسبتاً خوش‌خیم و قابل درمان است، ولی افراد مبتلا به نارسائی پیشرفته سرخرگی دچار درد در هنگام استراحت نیز می‌شوند.

"سلامتی، فقط بیمار نبودن شما نیست، بلکه رفاه کامل جسمی، روانی و اجتماعی هر فرد است"

همراه شما دوستان گرامی در تالار بهداشت وسلامت

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.