• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن صندلی داغ > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
صندلی داغ (بازدید: 12478)
چهارشنبه 30/5/1392 - 15:15 -0 تشکر 635837
دست پخت های خوشمزه ما :)

ســــــــــــــــــــــــلام....ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام...سلام:)
خوب هستـــــــــــــــــــــــین؟خداروشکر...
خوب دیگه وقت چیه؟؟؟وقت رو شدن توانایی ها:))
هرکسی حداقل باید یه غذا درست کنه و عکسش رو بذاره اینجا:دی
حداقل یکی....ولی باید بذارین
همه چیز میشه..اما دسر و اینها نه...فقط غذا...خارجی و ایرانی هم نداره:)
تخم مرغ و خورش و فست فود و کبابی هم فرقی نداره:دی


 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

شنبه 9/6/1392 - 19:35 - 0 تشکر 638716

این هم تصویر دوم:)
کتلت گذاشته بودم نهار

جاتون خالی بود چون واقعن عالی شده بود:)


 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

شنبه 9/6/1392 - 19:38 - 0 تشکر 638718

این هم سبزی قرمه

این ابتداش
ساعت9صبح



این انتهاش 
ساعت14:)
یکم تو عکس بد افتاده...خودش خیلی بهتر بود...
این با گوشت ران گوسفند بود.
انصافن خیلی عالی شده بود:)
یکم سایه دست من + روغن خورشت مخلوط شده بد افتاده.ببخشین دیگه

این رو متذکر بشم که اینها که حالت مایع تیره داره روغن خورشته...اب نداره خورشت اصلن...خیلی کم.
کامل جا افتاده

 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

يکشنبه 10/6/1392 - 0:51 - 0 تشکر 638768

سلام نفس جون
دل آدم آب میشه با این غذا ها :)
مخلفات کنار کتلت از خودش خوشمزه تره :)
حوصلت تو آشپزی خوبه ها :)

شاید تقدیر قابل تغییرنباشد،اما تغییر قابل تقدیر است.
يکشنبه 10/6/1392 - 13:39 - 0 تشکر 638935

haniehz گفته است :
[quote=haniehz;454874;638768]سلام نفس جون
دل آدم آب میشه با این غذا ها :)
مخلفات کنار کتلت از خودش خوشمزه تره :)
حوصلت تو آشپزی خوبه ها :)

سلام هانیه جونم
:دی
:دی...کتلتشم خوشمزه بود:)
برنجش یادمه زعفرانی بود با ته دیگ طلایی:دی
یادمه اب کش نکردم برنج رو...اما ته دیگ نون داشت غذا
مامانم میگفت ابکش کردی؟گفتم نه!گفت پس این چیه؟:دی گفتم ته دیگه;)

اره...امروز ته چین درست کردم:)عاشق اشپزیم...هیچ چیز رو به اندازه اشپزی دوس ندارم

 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

دوشنبه 11/6/1392 - 14:17 - 0 تشکر 639208

به نام خدا و سلام
خوب این دست پختها را که به نمایش میذارین یه دوره کامل آشپزی هم بذارین تو یه کارگاه جداگونه.
بدک نیستا
در ضمن آخر تاپیک هم میتونین یه کتاب آشپزی ببرین زیر چاپ . به نام انجمن و به کام خودتون!!!!!!!!

«اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم» 

رواق منظر چشم من آشیانه توست         کرم نما و فرود آ که خانه خانه توست

انجمن تعلیم و تربیتیها 

دوشنبه 11/6/1392 - 16:39 - 0 تشکر 639269

نفس صبحدم گفته است :
[quote=نفس صبحدم;705102;638714]ســــــــــــــــــلام.

شما که عکس نمیذارین:)
مجدد خودم دست به کار میشم.
این برای اون روزی هست که کنگر گذاشتم:)
زیتون+سبزی+ماست خیار+ترشی زالزالک





این هم خورش کنگره لنگر بنداز:دی
خورشتامون با گوشت گوسفند هست همشون.
خورشت خوشمزه ای هست:)


سلام
در مورد عکس اول یه حقیقتی بگم
من همیشه وقتی میخوام غذا بخورم بیشتر عاشق مخلفاتم تا خود غذا.ماست خیار///زالزالک///زیتوووون... واای

اما دومی...من تا الان خورش کنگر ندیده بودم
واقعا این همه چیز بلدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من از اين كوه بالا خواهم رفت.ميگويند ارتفاعش زياد است.راهش طولاني و شيب دار است,پر از صخره و صعود به آن بيش از حد دشوار است.كارخودم است.از آن بالا خواهم رفت.به زودي مرا خواهي ديد كه از قله برايتان دست تكان ميدهم يا از فرط تلاش بر دامنه جان ميسپارم

دوشنبه 11/6/1392 - 16:41 - 0 تشکر 639270

نفس صبحدم گفته است :
[quote=نفس صبحدم;705102;638718]این هم سبزی قرمه

این ابتداش
ساعت9صبح



این انتهاش 
ساعت14:)
یکم تو عکس بد افتاده...خودش خیلی بهتر بود...
این با گوشت ران گوسفند بود.
انصافن خیلی عالی شده بود:)
یکم سایه دست من + روغن خورشت مخلوط شده بد افتاده.ببخشین دیگه

این رو متذکر بشم که اینها که حالت مایع تیره داره روغن خورشته...اب نداره خورشت اصلن...خیلی کم.
کامل جا افتاده

سلام
اوه مای گاد!!!
آرزوم برآورده شد
غول چراغ جادو بود نمیتونست به این زودی برآورده کنه
من اینو خیییلی دوست میدارم
این عکسو پرینت میگیرم همینجا و میزنم رو دیوار اتاق:))
یه سوال دارم
اونوقت شما هر روز یه خورش و این همه بند و بساط درست میکنی خانواده توقعشون بالا نمیره؟:)))
وای لوبیاهاشو:))

من از اين كوه بالا خواهم رفت.ميگويند ارتفاعش زياد است.راهش طولاني و شيب دار است,پر از صخره و صعود به آن بيش از حد دشوار است.كارخودم است.از آن بالا خواهم رفت.به زودي مرا خواهي ديد كه از قله برايتان دست تكان ميدهم يا از فرط تلاش بر دامنه جان ميسپارم

دوشنبه 11/6/1392 - 17:2 - 0 تشکر 639277

به نام خدا و سلام

دا ادامه اون بحثی که بالا داشتم اینم بگم:
تصمیم گرفتم اگر کلاس آموزش آشپزی تون گرفت منم بشم شاگرد اون کلاس و هر هفته یه آش شله قلمکار درست کنم برای خونه

ببینم دست می جنبونید برای کار یا نه؟؟!؟!؟!؟!

«اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم» 

رواق منظر چشم من آشیانه توست         کرم نما و فرود آ که خانه خانه توست

انجمن تعلیم و تربیتیها 

دوشنبه 11/6/1392 - 17:12 - 0 تشکر 639280

teachman گفته است :
[quote=teachman;521731;639208]به نام خدا و سلام
خوب این دست پختها را که به نمایش میذارین یه دوره کامل آشپزی هم بذارین تو یه کارگاه جداگونه.
بدک نیستا
در ضمن آخر تاپیک هم میتونین یه کتاب آشپزی ببرین زیر چاپ . به نام انجمن و به کام خودتون!!!!!!!!

سلام
:دی
کلاس اشپزی؟
کارگاه اموزشی اشپزی؟یاد روزا منتظمی افتادم:دی
نه...تواناییم تو اشپزی در حد تاپیک اشپزی نیست فکرکنم:)
دستپختم خوبه.اما اینکه بخوام تاپیک بزنم فکرنکنم:)

 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

دوشنبه 11/6/1392 - 17:15 - 0 تشکر 639284

soltan_azdad گفته است :

سلام
در مورد عکس اول یه حقیقتی بگم
من همیشه وقتی میخوام غذا بخورم بیشتر عاشق مخلفاتم تا خود غذا.ماست خیار///زالزالک///زیتوووون... واای

اما دومی...من تا الان خورش کنگر ندیده بودم
واقعا این همه چیز بلدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نفس صبحدم گفته است :
[quote=soltan_azdad;507077;639269][quote=نفس صبحدم;705102;638714]ســــــــــــــــــلام.

شما که عکس نمیذارین:)
مجدد خودم دست به کار میشم.
این برای اون روزی هست که کنگر گذاشتم:)
زیتون+سبزی+ماست خیار+ترشی زالزالک





این هم خورش کنگره لنگر بنداز:دی
خورشتامون با گوشت گوسفند هست همشون.
خورشت خوشمزه ای هست:)


سلام.
ماست خیار رو اگه نعنا و کشمش و گردوهم بریزین بهتره.چون هم ماست سرده هم خیار .
طعمش هم بهتر میشه با کشمش و گردو

خورشت کنگر...از کرفس خوشمزه تره.من خیلی دوس دارم.

:دی
اشپزی سخت نیست.فقط حوصله میخواد که بهش علاقه نشون بدی

 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.