سلام
آزمایشگاه چهارتا مولفه را برای تشخیص طبیعی بودن عسل داره.
اول: میزان قندهای احیا کننده. که طبق استاندارد ملی ما باید حتما بیش از 65 باشه.
مورد دوم: میزان ساکاروز یا قند شکر هست. مشخصه که نباید اصلا در عسل ساکارز ببینیم.
سوم: فعالیت دیاستازی. دیاستاز یه آنزیم هست که توسط زنبور به داخل عسل ترشح میشه. لذا باید یه عسل طبیعی فعالیت دیاستازی داشته باشه. پس اگر این مورد مثبت باشه به نفع طبیعی بودن عسل هست.
چهارم: نسبت فروکتوز به گلوکز. این مورد هم حداقل باید 0/9 باشه تا بتونیم بگیم اون عسل طبیعی طبیعی هست.
کم کم داریم به انتهای کارگاه نزدیک میشیم.
از عسل بگذریم و برگردیم به موضوع قبلی مون یعنی خود زنبورعسل.
از شیرینیهای عسل و خوبیهای زنبورعسل گفتیم.
=====================================
"زندگی سیبی است گاز باید زد با پوست!"خوب...
از نیش زنبورعسل میخوایم صحبت کنیم.
آیا نیش، توی بدن همه ی زنبورهای عسل وجود داره؟ اصلا نیش زنبور توی آرواره هاش هست یا در انتهای بدنش؟
نظر شما چیه؟