• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 11355)
شنبه 1/4/1392 - 15:33 -0 تشکر 614043
اخـبـار فـصـل تـابـستـان

با سلام

در این مبحث می توانید خبرهای مربوط به
سینما ، تئاتر ، تلویزیون ، رادیو و انیمیشن را مشاهده کنید .

***
دوستان عزیزی که تمایل به ثبت بحث با موضوع خبر دارند؛
 لطفا در این تاپیک مباحث را ثبت  کنند .


*  ضـوابـط 


1- منبع خبر را درج کنید .
2- خبر باید دارای تیتر و به صورت BOLD باشد .
3- متن خبر را پاراگراف بندی کرده و از فونت و سایز مناسب استفاده کنید .


***
 
- شما می توانید اخبار شبکه نمایش خانگی را در اینجا ملاحظه کنید .

-
خبرهای مشاهده شده تنها مربوط به ماه های تیر ، مرداد و شهریور سال 92 می باشد.

- در صورتی که خبر شما ظرفیت درج در صفحه اصلی انجمن را ندارد در تنها در همین تاپیک ثبت کنید
و در صورتی که بحث جدید ایجاد کردید و تعداد بازدید کنندگان آن کم بود به این تاپیک منتقل می شود .

-
تاپیک فصل جدید توسط مدیر انجمن یا جانشین وی ایجاد می شود .

***

- اخبار تیر ماه را می توانید در صفحات 1 الی 7 مشاهده کنید .

- اخبار مرداد ماه را می توانید در صفحات 7 الی 10 مشاهده کنید .

- اخبار شهریور ماه را می توانید در صفحات 10 الی 13 مشاهده کنید .

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

جمعه 14/4/1392 - 2:52 - 0 تشکر 617945



«مهین‌ترابی» و «پورحسینی» بازیگران جدید سریال «بچه‌های نسبتا بد»



افشین قلی‌پور مدیر تولید سریال «بچه‌های نسبتاً بد» در گفت‌وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس گفت: مهرانه مهین‌ترابی و پرویز پورحسینی در نقش پدر و مادر طاها با بازی حمید گودرزی به این سریال پیوستند.


قلی پور با بیان اینکه  مجید مشیری نیز در نقش زرافشان مقابل دوربین سریال «بچه‌های نسبتاً بد» رفت، افزود: این روزها مشغول ضبط سکانس‌های خیابانی این سریال هستیم و چهار بازیگر اصلی مان مقابل دوربین می‌روند.


به گفته وی، حمید گودرزی در نقش طاها ، اشکان خطیبی در نقش همایون ، میلاد کی مرام در نقش سمیر و سید علی طباطبایی در نقش رهی  از بازیگران اصلی این سریال هستند.


سریال26 قسمتی «بچه‌های نسبتا بد» که سیروس مقدم آن را برای شبکه یک می‌سازد داستان چهار جوان خلافکار است که یک گاو صندوق را که دو هزار سکه بهار آزادی در آن وجود دارد را می‌دزدند، این سکه‌ها به همت یک موسسه خیریه و برای اهدا به زوج‌های نیازمند فراهم شده است که با دزدیده شدنشان موسسه دچار مشکلاتی می‌شود.


رضا فیاضی، غلامحسین لطفی، سمانه پاکدل و شهرزاد کمال زاده، پرویز پورحسینی و مهرانه مهین ترابی از دیگر بازیگران این سریال هستند.


فیلمنامه سریال 26 قسمتی «بچه‌های نسبتاً بد» را پیمان عباسی نوشته و سیدکمال طباطبایی تهیه‌کنندگی آن را برای شبکه یک بر عهده گرفته است.


فارس

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

جمعه 14/4/1392 - 2:54 - 0 تشکر 617946

کارگردان "خداوند لک‌لک‌ها را دوست‌ دارد" درگذشت


كامیاب درویشی عضو هیات مدیره انجمن آسیفا که شکیبی خواهر همسر وی نیز هست، در این زمینه به خبرنگار مهر گفت: شکیبی ساعت 1 بامداد امروز پنجشنبه سیزدهم تیر ماه پس از تحمل 10 ماه بیماری در بیمارستان مهراد تهران درگذشت.




وی درباره علت فوت وی توضیح داد: 10 ماه پیش توموری در مغز او به وجود آمد که پس از برخی معالجه‌ها، شیمی درمانی به عنوان درمان تجویز شد اما متاسفانه این درمان جواب نداد و شکیبی به رحمت خدا رفت.


درویشی درباره زمان تشییع پیکر این انیمیشن‌ساز گفت: مراسم تشییع احتمالا فردا جمعه 14 تیر ساعت 8:30 صبح از مقابل بیمارستان مهراد به بهشت زهرا انجام می‌شود. ما پیگیر هستیم تا مزاری را در قطعه هنرمندان رزرو کنیم اما هنوز چیزی قطعی نشده است.


وی تأکید کرد: یکشنبه 17 تیر نیز مراسم سوم شکیبی برگزار خواهد شد که هنوز زمان و مکان دقیق آن مشخص نشده است.


به گفته عضو هیات مدیره انجمن آسیفا، شکیبی دو فرزند با نام‌های رامونا و رایکا رضاییان دارد.


این انیمیشن ساز از قدیمی‌های مرکز پویانمایی صبا به حساب می‌آید و کارگردانی سری اول "خداوند لک‌لک‌ها را دوست دارد" را برعهده داشته است.

کارگردان مجموعه انیمیشن "غزاله" که سری دوم آن در نوبت پخش ماه رمضان شبکه پویا است، آثاری دیگری چون "گرگ و گله"، "تقدم با کیست"، "شیرفروش" و... را خلق کرده است.


لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

جمعه 14/4/1392 - 2:55 - 0 تشکر 617947



محدودیت سنی برای تماشای قسمت جدید سریال «کلاه پهلوی»!




قسمت سی‌ و هفتم از سریال «کلاه پهلوی» حاوی صحنه هایی است که تماشای آن ممکن است برای مخاطبان نوجوان مناسب نباشد.


در این قسمت دست‌اندرکاران سریال از والدین تقاضا می‌کنند تا در صورت امکان مانع از تماشای این قسمت توسط نوجوانان خود شوند.


به گزارش سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، قسمت سی و هفتم سریال تلویزیونی «کلاه پهلوی» به اتفاق‌ها و رویدادهای مختلفی می‌پردازد. در این قسمت مخاطبان شاهد طرح پیشنهاد ازدواج از سوی کریم (امین حیایی) به بلانش (نگین محسنی)خواهند بود.


قسمت 37 «کلاه پهلوی» روز جمعه 14 تیر ماه پخش می شود. در این قسمت کریم در یکی از سفرهایش به تهران به مزون بلانش می رود و در ملاقاتی با او، از علاقه اش نسبت به وی سخن گفته و در نهایت به او پیشنهاد ازدواج می دهد.


از طرفی در شهر سامان نیز رویدادهای مختلفی رخ می‌دهد و با وقوع سیل در شهر، چند نفری کشته می‌شوند که این مساله واکنش‌های فراوانی را به دنبال می آورد.


در پایان قسمت سی و هفتم نیز مه لقا با مراجعه به جوانشیر (داریوش کاردان) تلاش می کند تا مشکل همسرش صمصام را حل کند.


این سریال در 54 قسمت به کارگردانی «سیدضیاءالدین دری» و به تهیه کنندگی«محمد رضا تخت کشیان» در شبکه یک سیما ساخته شده و 11 ماه از آغاز پخش آن می گذرد. پخش کلاه پهلوی تا پاییز سال آینده ادامه خواهد داشت.


ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

جمعه 14/4/1392 - 2:56 - 0 تشکر 617948

نرگس محمدی باز هم "ستایش" شد/ تصویربرداری در شمال کشور


نرگس محمدی در این زمینه به خبرنگار مهر گفت: این روزها در شمال کشور در لوکیشن سریال "ستایش" مشغول بازی در سری دوم این سریال در نقش ستایش هستم اما نمی‌توانم اطلاعات بیشتری از سریال و نقشم ارائه کنم.


به گزارش مهر، همانقدر که ساخت سری اول این سریال و انتخاب بازیگرانش خبرساز شد و ابتدا قرار بود زنده‌یاد ایرج قادری "ستایش" را بسازد و شیلا خداداد نقش اول کارش باشد، سری دوم به کارگردانی سعید سلطانی نیز به حاشیه‌هایی مبتلا شد. مریلا زارعی، ماه‌چهره خلیلی از جمله گزینه‌هایی بودند که به عنوان ایفاگر نقش ستایش مطرح می‌شدند.




اما مدت‌ها نام لعیا زنگنه به عنوان بازیگر سری دوم سریال "ستایش" و ایفاگر میانسالی این شخصیت بر سر زبان‌ها بود و آرمان زرین‌کوب تهیه‌کننده سریال اعلام کرده بود پس از رایزنی با بازیگران مختلفی او را برای بازی در این نقش انتخاب کرده‌اند، اما در نهایت این اتفاق هم رخ نداد.


جدا شدن زنگنه از "ستایش" به دلیل همزمانی تولید آن با سریال "مادرانه" به کارگردانی جواد افشار برای پخش در ماه مبارک رمضان از شبکه سه سیما، اعلام شده بود.


مهدی سلوكی و نازلی رجب‌پور بازیگرانی هستند كه دوران جوانی، كودكان سریال "ستایش 1" را ایفا می‌كنند و داستان سری دوم به 20 سال پس از زمان سری اول مربوط می‌شود که ستایش همچنان از دست حشمت فردوس پدر همسر درگذشته‌اش فراری است و با نام ثنا بانو رودباری با دو فرزندش زندگی می‌کند.


پخش سری اول "ستایش" با حضور بازیگرانی چون داریوش ارجمند، مهدی سلوکی، مهدی پاکدل، سیما تیرانداز، نرگس محمدی، شیوا خنیاگر، شایسته تهرانی و... از آذر 89 آغاز شد و تا آبان 90 ادامه داشت.


35 درصد از تصویربرداری این سریال نوشته سعید مطلبی برای پخش از شبکه سوم سیما انجام شده‌است.



مهر

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

جمعه 14/4/1392 - 2:57 - 0 تشکر 617949

"آیینه خانه" به پیشواز رمضان می‌رود/ یک حال خوب پیدا کنید


رسالت بوذری مجری برنامه "آیینه خانه" در گفتگو با خبرنگار مهر از اجرای چهار ویژه برنامه به عنوان پیشواز از ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: برنامه "آیینه خانه" که با محوریت گفتگوهای من با حجت الاسلام شهاب مرادی از قبل از عید شروع شده بود، در چهار روز برای استقبال از ماه مبارک رمضان روی آنتن می رود.




وی در ادامه با اشاره به روزهای پخش این برنامه تلویزیونی عنوان کرد: در روزهای شنبه تا سه‌شنبه هفته آینده یعنی 15 تا 18 تیر چهار ویژه‌برنامه پخش خواهد شد و هدف برنامه این است که به قدر توان یک حال خوب برای مردم قبل از ماه رمضان برای ورود به این ماه ایجاد کنیم.


این مجری تلویزیونی از وله‌های ویژه این برنامه که ترکیبی از تصویر، عکس، موسیقی و متن است یاد کرد و در بیان ویزگی‌های عمده برنامه گفت: تبلیغات رسمی دینی نوعی نگاه خاص در مردم نسبت به دین تصویر کرده است اما در این برنامه ما سعی کردیم دیدگاه دیگری از رابطه مردم و خدا ارائه بدهیم.


"آیینه خانه" کاری از گروه معارف شبکه دو سیماست که سه‌شنبه هر هفته ساعت 18:45 با تهیه کنندگی سید علی احمدی و اجرای رسالت بوذری روی آنتن می رود که به مناسبت پیشواز ماه رمضان هفته آینده این برنامه از شنبه تا سه‌شنبه روی آنتن می‌رود و در ایام این ماه مبارک پخش آن قطع خواهد شد و بعد از این ماه از سر گرفته می‌شود.



مهر


لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

يکشنبه 16/4/1392 - 17:51 - 0 تشکر 618542



برخی می‌خواهند با گروکشی خود را به "هفت" تحمیل کنند

ضرغامی بر کارمان نظارت دارد



محمود گبرلو سردبیر و مجری "هفت" در پاسخ به نقدهایی که به این برنامه سینمایی وارد شده است تاکید کرد جسارت نباید به معنای لگدمال کردن افراد و از آب گل‌آلود ماهی گرفتن باشد.


خبرگزاری مهر - گروه فرهنگ و هنر: یک سال از تولید و پخش سری دوم برنامه تلویزیونی "هفت" می‌گذرد؛ برنامه‌ای که هم‌چنان به عنوان تنها برنامه تلویزیون است که به طور تخصصی و مستمر به سینمای ایران می‌پردازد.


این برنامه در ابتدا با اجرای فریدون جیرانی همراه بود و اگرچه همان زمان هم انتقادات فراوانی هم به چگونگی مدیریت و هم اجرا صورت می گرفت اما چرخش به سوی محمود گبرلو انتقادها را افزایش یافت و حذف منتقد ثابت برنامه نیز حاشیه‌هایی به همراه داشت. در چند روز اخیر نیز بعضی از منتقدان و فعالان مطبوعاتی در گفتگو با خبرگزاری مهر از نحوه اجرا، هدایت و مدیریت این برنامه انتقاد کرده و این تنها برنامه حوزه سینمای ایران را درخور آن ندانسته‌اند. این افراد نکاتی را درباره شیوه اجرا، مباحث مطرح شده، خروجی برنامه، انتخاب کارشناسان و منتقدانی که در برنامه حضور می‌یابند و آیتم‌های برنامه مطرح کردند.


برای مطرح کردن این نقدها با مرد اول این برنامه سینمایی گفتگویی با محمود گبرلو داشتیم. وی در این گفتگو مقایسه "هفت" با برنامه های ورزشی را منطقی ندانست و گفت قرار نیست این برنامه از آب گل‌آلود ماهی بگیرد و با بیان این سوال که جسارت در بحث فرهنگ و سینما یعنی چه؟ بر گفتگو و مفاهمه در برنامه تاکید دارد. وی همچنین درباره حاشیه های ورودش به جشنواره کن از خرید کارت ورود این جشنواره به مبلغ 150 یورو خبر داد و به پخش نشست خبری اصغر فرهادی برای نخستین بار از این برنامه اشاره کرد.


با محمود گبرلو سردبیر و مجری این برنامه به بهانه وارد شدن به دومین سال حضورش در "هفت" و حواشی مختلفی که با آن درگیر بوده است، صحبت کرده‌ایم که از نظر می‌گذرانید.



*تقریبا یک سال پیش در چنین روزهایی سری دوم برنامه هفت با سردبیری و اجرای شما روی آنتن رفت و در مقطعی که سینمای ایران با حواشی و مسائل خاصی دست و پنجه نرم می‌کرد، این برنامه مسیر خود را ادامه داد. برخی از منتقدان آن را یک برنامه تمام شده دانستند و برخی دیگر به همراه گروه زیادی از اهالی سینما، از رویکرد جدید آن استقبال کردند. چرا هفت در این مدت با این حجم نظر متناقض روبه‌رو شد؟


- شما به دو نکته مهم  اشاره کردید که کلید ماجراست. یکی این که "هفت" جدید در دوره‌ای خاص از سینمای ایران که در آن صف‌بندی‌های سیاسی، رونق سینما و استقبال مردم از فیلم‌ها را تحت تاثیر قرار داده بود به عنوان مدافع سینما و اهالی آن و مدافع مردم و مطالبات مشترک این دو طیف، ایفای نقش کرد و مورد دیگر، نظر متناقض یا شاید بتوانم بگویم لجوجانه عده‌ای بود که در پی همان صف‌بندی‌ها، به دنبال این بودند که هفت، محل تسویه حساب آنها باشد و چون این اتفاق هیچ‌گاه رخ نمی‌داد، به آن می‌تاختند. این در حالی بود که هفت جدید، در ادامه سری اول هفت، برنامه‌ای برای سینمای ایران بود.



*اما برخیها در این مدت معتقد بودند که هفت، برنامه آرامی است که چالش نمی‌سازد و این یکی از وجوه تمایز آن نسبت به گذشته محسوب میشد که به نظر عدهای امتیاز منفی بود...


- بله، چون آنها انتظار داشتند هفت مثل یک برنامه ورزشی، دعوا درست کند و از آب گل‌آلود ماهی بگیرد، در حالی که روش و مشی تعیین شده این نبوده و نیست. یعنی برای هفت، چنین تعریفی وجود نداشت. تازه مگر سینما جای جنجال و هیاهوست؟ همانطور که شما اشاره کردید طی یک سال گذشته، سینمای ایران خودش آنقدر حاشیه و مشکل داشت که هفت به جای دامن زدن بر این اختلافات، ترجیح داد با طرح معقول و منطقی آنها و با انتقال آرامش به درون سینما، نقش خود را ایفا کند. نکته جالب اینجاست که همان‌ها که شما می‌گویید با یک منطق غلط معتقدند هفت آرام و منفعل است، با همان منطق هفت را به سفارشی بودن متهم می‌کنند.



*یعنی این خط از خود شما میآید؟ اتفاقا برخی می‌گویند روحیه شخصی شما "هفت" را انقدر آرام کرده است.


- کسانی که در این سال‌ها من را از نزدیک دیده‌اند و می‌شناسند گواهی می‌دهند که روحیه و افکارم چگونه است. در همه سرمقاله‌های هفت، در این مدت، کلید حل مشکلات سینما را گفت‌وگو و مفاهمه عنوان کرده‌ام. گفت‌وگوی مدیر و سینماگر، گفت‌وگوی اهالی سنیما با هم، گفت‌وگوی منتقد و کارشناس در فضایی آرام و تخصصی.


این روزها، اعتدال‌طلبی مد شده در حالی که برنامه هفت در یک سال اخیر، این رفتار را بارها و بارها توصیه کرده بود و خوشحالم که حالا همه به این تفکر، نزدیک شده‌اند. من این اعتدال را نسخه شفابخش مباحث فرهنگی و برطرف‌کننده همه مصائبی می‌دانم که در این سال‌ها بر سر سینما و فرهنگ ما آمده است. یک برنامه مستقل وقتی ضربه می‌بیند که خود خط مشخصی را دنبال نکند و ناچار باشد هر هفته، به توصیه این و آن عمل کند. من "هفت" را بر اساس آنچه از ابتدا به عنوان طرح برنامه یا استراتژی کلان ارائه داده‌ام، با مشورت مسئولان تلویزیون جلو می‌برم.



*این مشورت به چه صورتی است؟


- برنامه اصول و چارچوب مشخص دارد که در آغاز راه تعیین شده است. اما هر هفته گروه مشاورانی که در برنامه هستند، به همراه اتاق فکر سینما در سیما که من هم عضوش هستم به همراه مدیر گروه اجتماعی و مدیریت شبکه سوم سیما و آقای دارابی معاون محترم سیما هر کدام بر اساس اصول تعیین شده، نقطه‌نظرات مفیدی در پیشبرد برنامه مطرح می‌کنند که از آنها استفاده می‌شود.



*رئیس سازمان چطور؟ نظارتی بر روند هفت دارند؟


- بله. به شدت. البته این به دلیل میزان علاقه ایشان به سینما است. رئیس رسانه ملی به دلیل این علاقه‌مندی و این که پاسخگوی برنامه‌های این سازمان هستند، در جلساتی از پیش تعیین‌شده نظرات خود را مطرح و در صورت ضرورت از طریقی به ما ابلاغ می‌کنند. اما دیگر وضع به‌گونه‌ای نیست که کسی جز ایشان، بخواهد بر اساس میل شخصی خود، برایم خط مشی تعیین‌کند.



*یعنی "هفت" در گذشته چنین روالی نداشته است؟


- نمی‌گویم هفت قبلی این‌گونه بوده یا نبوده، اما شاید در آن، این شیوه تصمیم‌گیری وجود نداشت و یا اگر بود در آن همدلی کمتر بود. این مساله گاهی موجب می‌‎شد برنامه با سلایق فردی به سمت و سوی دیگری برود یا کسی، چیزی را از داخل یا خارج از این مجموعه به "هفت" دیکته کند...



*پافشاری شما بر حضور منتقد مخالف و موافق و عدم استفاده از کارشناس ثابت نیز از همان فکر اعتدال‌طلبانه ناشی میشود؟ می‌دانید که خیلی‌ها از حذف آقای فراستی گله‌مندند.


- قطعا همین طور است. برایم جالب است برخی دوستان دنبال چالش و بحث تخصصی هستند و می‌گویند با یک منتقد این اتفاق رخ می‌دهد! در حالی که با هیچ منطقی نمی‌توان اسم نقد یک‌طرفه منتقد در حضور فیلم‌ساز را چالش (البته مباحثه تخصصی و نه یقه‌گیری) گذاشت. دو منتقد، می‌توانند نماینده دو طرز تفکر در جامعه باشند. حال کدام منتقد، در بحث خود منطق قوی‌تری داشته باشد و بتواند پیروز شود، نشان می‌دهد که تفکر او که قشری از جامعه (موافق یا مخالف یک اثر سینمایی) را نمایندگی می‌کند، تفکر برتر بوده است. در نهایت، به جای آن که ما در "هفت" یک فکر غالب را به خورد مخاطب بدهیم، این مخاطب است که می‌تواند آزادانه به تشخیص درست برسد.



*یعنی به نظر شما هفت از نبود منتقد ثابت در برنامه، ضربه ندیده است؟


- افراد در جایگاه خود قابل احترام هستند، اما برای من جایگاه و شأن منتقد بالاتر از جایگاه افراد است. به نظرم این جفا در حق بسیاری از نویسندگان و کارشناسان سینمایی از طیف‌های مختلف است که بگوییم نبود یک نفر یعنی نابودی یک برنامه. یا این که برنامه با حذف یک نفر ضربه دیده است.



*در واقع شما میگویید با یک شخص خاص مشکلی نداشتهاید؟


- ببینید، برخی‌ها در ابتدا من را مقابل مجری و سردبیر سابقه برنامه قرار دادند که این پروژه به‌جایی نرسید. بعد همکار سابق وی را روبه‌روی او قرار دادند و بعد که او رفت، من را مقابل جفت‌شان قرار دادند. در این مورد نیز اصلا مشکل شخصی مطرح نبوده و برخلاف آنچه در برخی رسانه‌ها منعکس شده و دوستان و شاگردان برخی دیگر از افراد در خبرگزاری‌ها می‌گویند، ما در برنامه هفت کسی را حذف نکرده‌ایم، بلکه روش نقد را به سمت اعتدال و انصاف بردیم و دوست داشتیم با حضور منتقدان از طیف‌های مختلف، در چینش منتقد نیز اعتدال را رعایت کنیم که مسلما این مشی، مورد تأیید برخی دوستان نبوده و نیست.



*کدام دوستان؟ میشود واضحتر بگویید؟


- مشخص است. من زیاد اهل آدرس مستقیم دادن نیستم.



*منظورتان همان طیفهایی است که به هفت قبلی نیز منتقد بودند و حالا هم به هفت جدید نقد دارند؟


- خیلی کلی بگویم که تندروی در بحث فرهنگ و سینما، هیچ‌گاه جواب نداده و آزمون و خطایی بی‌سرانجام است. دغدغه من مبتنی بر آرمان‌های فرهنگی نظام است و خواهش می‌کنم دوستان اجازه بدهند با روش خودم این آرمان‌ها را در قالب برنامه‌ای که متعلق به همه اهالی سینمای ایران است، جست‌وجو کنم. امیدوارم دوستان متوجه این نکته باشند که هفت برنامه شخص محمود گبرلو نیست، همانگونه که صرفا برنامه آنها و هم‌فکرانشان هم نیست.



*یعنی آنها که به اجرا و تسلط مجری هفت ایراد میگیرند از نظر شما با چیز دیگری مشکل دارند؟


- شک نکنید. البته آنهایی که دلسوزانه می‌گویند من مخلص‌شان هستم و حتی پس از انتقاد از آن‌ها تشکر کردم. اما برخی دیگر حتی اگر بهترین اجرا را داشته باشم و اطلاعات سینمایی‌ام را به رخ بکشم؛ اما در مسیری که آنها دوست دارند حرکت نکنم، دستاویزی برای تخریب من و برنامه پیدا می‌کنند. مثلا به لکه‌ای در گوشه‌ای از دکور برنامه ایراد می‌گیرند و می‌گویند به این دلیل هفت تمام شده و باید تعطیل شود! یا اگر فیلم یا فکر مورد نظر آنها در برنامه مورد حمله قرار بگیرد، از همه چیز می‌گذرند و اخبار برنامه را در رسانه‌های تحت پوشش خود تعطیل می‌کنند. مشکل آنها چیز دیگری است.



*چه چیز دیگری؟


- مشکل آنها این است که من به دنبال یک روش مبتنی بر اعتدالم و اهل باج دادن به این و آن هم نیستم. کارنامه و اعتقادات من روشن است و در اصول اعتقاداتم عوض نشده‌ام اما سعی می‌کنم احساسی راجع به سینما حرف نزنم بلکه بر اساس عقل و منطق رفتار کنم.



*علت برخی مخالفت‌ها چیست؟


- خیلی روشن و شفاف است! برخی‌ها دوست دارند هفت، فقط تریبون خودشان باشد. یا انتظار دارند که من، به بلندگوی آنها بدل شوم. پذیرفتن محمود گبرلو با این مشخصات، سخت است. بگذریم از این که برخی‌ها هفت را تخریب می‌کنند چون جایگاهی برای حضور در آن نمی‌یابند که به نظرم این دیگر خیلی غلط است، چون اتفاقا هفت در دوره جدید، دیوارها را برداشته و درها را برای حضور همه منتقدان و کارشناسان باز کرده است. حال اگر کسی این قفل بازشده را نمی‌بیند و دوست دارد از دیوار بیاید یا با گروکشی خود را به برنامه برساند، این کار اخلاقی نیست و قطعا خودش هم جواب نمی‌گیرد.



*نبود جسارت در برنامه هفت را قبول دارید؟


- جسارت در بحث فرهنگ و سینما یعنی چه؟ یعنی این که مثلا من حرف کسی را که دارد به بیراهه می‌رود؛ قطع نکنم یا با او همکلام شوم؟ یا سرمقاله تند و تیز و آتشین سیاسی بخوانم؟ یا دعوای خاله‌زنکی راه بیندازم و ناخن بزنم تا دو نفر پای سیم تلفن، همدیگر را تکه و پاره کنند؟ متاسفانه خیلی از دوستانی که درباره جسارت می‌نویسند، خود حاضر نیستند نظری برخلاف نظر خود را در حد یک کامنت تحمل کنند و از این جسارت برخوردار نیستند. از نظر آنها، اگر به یک فیلمساز قدیمی حمله کنیم و او را لگدمال کنیم، این جسارت است اما این که فضایی فراهم کنیم تا رفتار غیرمسئولانه یک طیف که خواسته یا ناخواسته موجب شده‌اند سینما به رکود اقتصادی برسد، مورد نقد و تحلیل قرار بگیرد، اسمش جسارت نیست! به نظر شما، جسارت این است که من حرف‌های جسورانه بزنم یا به عنوان سردبیر برنامه، فضایی را فراهم کنم تا مباحث جسورانه در برنامه مطرح شود؟



*خب قطعا مورد دوم مطلوبتر است، اما شاید چنین چیزی از هفت دیده نشده...


- ندیده‌اند یا نمی‌خواهند ببینند؟ برنامه میزگرد روحانی در قاب سینما با حضور همایون اسعدیان و حجت‌الاسلام سرلک را برخی‌ها ندیده نقد کردند. در حالی که جسورانه‌ترین مباحث در آن مطرح شد. یا مناظره کمال تبریزی و همین آقای سرلک. یا مناظره مهدی کرم‌پور و محمدصادق کوشکی.


جلسه نقد "برف روی کاج‌ها" با حضور سیدمحمد حسینی و رضا درستکار را  چه می‌گویید؟ گفت‌وگوی مانی حقیقی با مسعود فراستی چطور؟ این جسارت نیست!؟ یا مثلا برنامه نقد رسوایی مسعود ده‌نمکی. در کدام برنامه "هفت" قبلی چنین فضایی برای تحلیل فیلم آقای ده‌نمکی در دو طیف مخالف و موافق به وجود آمد؟ اگر قبلا این اجازه داده نمی‌شد، حالا من این فرصت را به وجود آورده‌ام و مدیران رسانه نیز به این تصمیم صحه گذاشته‌اند که افکار عمومی، از بحث‌های دو طرفه اینچنینی بیشتر استقبال می‌کند تا نقد یک‌طرفه. وقتی نمایندگان مختلف از طیف‌های گوناگون فرهنگی هفت را تریبونی برای بیان دیدگاه‌هایشان بدانند، خود را تقویت می‌کنند تا با بهترین منطق به بحث و مناظره بنشینند. آیا ایجاد این فرصت، جسارت نیست؟ متاسفانه برخی‌ها چشم خود را می‌بندند و جسارت طرح واقعیت‌ها را ندارند. مثلا یک رسانه با رویکرد مشخصی می‌رود از اهالی سینما درباره هفت می‌پرسد. درصد زیادی از آن‌ها در متن حرف‌هایشان از برنامه تعریف می‌کنند اما آن رسانه، تیترهایی جهت‌دار از حرف‌های آنها بیرون می‌کشد که به افکار عمومی به زور بفهماند که برنامه بد است. این هم لابد اسمش جسارت است!





*اهالی سینما ارتباط بهتری با هفت پیدا کردهاند. این شاید به دلیل همان نقد نرمی باشد که مورد انتقاد برخیها هم هست...


- این دیگر بی‌انصافی مطلق است که طرفداری سینماگران از هفت را به نرمی نقدها نسبت بدهیم. هفت از سری اول هم محبوب سینماگران بود و هنوز هم هست. کدام سینماگری است که از تنها برنامه‌ای که برای او ساخته می‌شود، استقبال نکند. ما البته تمهیداتی برای قوی‌تر کردن این ارتباط داشته‌ایم که بالاتر از حد انتظار من جواب داده ‌است. مثلا ما بخش معرفی فیلم را اضافه کرده‌ایم تا فیلمساز فارغ از هراس نقد شدن به معرفی اثر خود بنشیند و از این فرصت استفاده کند. حال اگر در بحث نقد و در مجادله دو منتقد مخالف و موافق، اثر او نقد هم شد، نسبت به رویکرد برنامه مشکوک نمی‌شود و هفت را علیه سینمای ایران نمی‌بیند. ما بخش پلان صنوف را اضافه کرده‌ایم که به نظرم بهترین مباحث صنفی این سال‌ها، فارغ از سیاسی‌بازی و هرگونه بحث غیرسینمایی در آن مطرح می‌شود که هم بین سینماگران جا افتاده و هم آمار پیامک‌ها و ایمیل‌ها نشان می‌دهد برای مردم هم جذاب بوده است.



ضمن آن که برای مسئولان سینما نیز، از نظر آماری و بحث‌های مفیدی که در آن مطرح می‌شود، دارای جایگاهی ویژه است. سکانس دیروز برنامه هفت، بین همه فیلم‌سازان و تهیه‌کنندگان محبوب شده و خیلی از دوستان سینماگر در تلاشند تا پشت صحنه‌های دیده نشده خود را از گنجه بیرون بیاورند و نشان دهند که در دهه‌های گذشته با چه مشقت‌هایی فیلم ساخته‌اند. دیدار هفت، که با هدف تکریم هنرمندان طراحی شد، جواب داده و البته طرح‌هایی برای جذاب‌تر کردن آن داریم. نقل‌قول‌ها، آیتمی است که برای همکاران سینماگر و مردم جذاب است. در واقع، هفت جدید، مکمل راهی است که دوستانم در هفت قبلی طراحی کردند. شاید اگر من قرار بود برنامه‌ای را از صفر طراحی کنم، آن برنامه چیز دیگری از آب در می‌آمد اما برابر آنچه امروز در هفت اتفاق می‌افتد، مسئولانه ایستاده‌ام.



*اجرای شما، در برنامه تغییر خواهد کرد؟


- اجرای برنامه زنده، ریزه‌کاری‌هایی دارد که به مرور به دست می‌آید. خیلی از دوستانی که امروز به آنها می‌گویند مجری خوب و سال‌هاست برنامه‌های درجه دو و سه سیما را اجرا می‌کنند و برای این کار وقت گذاشته‌اند، روزهای اول خود را خوب به یاد می‌آورند. تپق‌زدن در برنامه زنده چندان غیرعادی نیست اما به هر حال من هم به عنوان منتقد، آنها را ایراد می‌بینم. شاید دغدغه پررنگ‌تر من سردبیری برنامه و رویکرد موجود در آن باشد تا اجرا، اما در این یک‌سال، بازخوردهایی که به ویژه از مردمی که در کوچه و بازار و در همه شهرهای کشور دیده‌ام، نشان می‌دهد که آنها حرفه‌ای‌ترند و بیشتر به دنبال آن هستند که گبرلو چه می‌گوید نه این که چگونه می‌گوید. با این وجود مطمئن باشید که من به دنبال ارتقای خود در زمینه اجرا هستم. از گویندگان و مجریان مطرح و قدیمی مشورت می‌گیرم و آموختن از آنها را افتخار خود می‌دانم. قطعا هیچ‌کس به درجا زدن فکر نمی‌کند. من نیز از همه مشورت می‌گیرم. همه نقدها را می‌خوانم و سعی می‌کنم آنها را به کار بگیرم. حتی از مردم عادی هم مشورت می‌گیرم چون در موقعیتی قرار دارم که بی‌واسطه با مردم در ارتباط هستم.



*در ماه‌های گذشته حضور شما در جشنواره کن هم خبرساز شد و از این که توسط دولت و فارابی به این جشنواره رفتید مورد انتقاد قرار گرفتید. واقعا از طرف بنیاد فارابی به این سفر رفتید؟


- واقعا تعجب می‌کنم از این داستان‌ها. من سال‌هاست با هزینه شخصی به جشنواره‌ها می‌روم. البته دو سه روزی که آنجا بودم، برای ورود به سالن‌های نمایش و بازار و... باید کارت ورودی دریافت می‌کردم که از همکاران فارابی که نماینده رسمی ایران بودند تقاضای کارت کردم که آن‌ها هم در ازای دریافت هزینه‌ای برایم کارت صادر کردند.



*به چه مبلغی؟


150 یورو... در واقع بدون کارت نمی‌توانستم فیلمی ببینم یا در نشست خبری و بازار شرکت کنم. چرا این پرسش برای شما جذاب است؟



*خب این انتقادات مطرح شده در رسانه‌هاست که برای افکار عمومی سئوال ایجاد کرده و پرداختن به آنها شاید شفاف‌سازی کند...


- امیدوارم به اندازه کافی شفاف شده باشد! فکر می‌کنم برخی خبرنگاران به جای این که با هزینه شخصی یا رسانه خودشان برای رفتن به کن برنامه‌ریزی کنند، منتظر این بوده‌اند که از طریق جایی به کن بروند و حالا که راهی به کن نیافته‌اند، دنبال این هستند که چه کسی و چگونه به کن رفته تا پنبه‌اش را بزنند! این انرژی را می‌گذارند اما نمی‌گویند او که رفت چه کرد. برایم جالب است آنقدر که به حضور من و همکاران رسانه‌ای‌ام در کن پرداخته شد، کسی به خروجی این کار توجه نکرد. مثلا گزارش‌های اختصاصی دوستان منتقد و خبرنگار را در خبرگزاری‌‌ها و مجلات کسی ندید یا نخواست ببیند. یا این که ما در هفت، با توجه به احوالات کن، گزارشی از حال و حوای جشنواره و نشست خبری اصغر فرهادی برای نخستین بار پخش کردیم...



*فکر می‌کنید با این همه فراز و نشیب و بازخوردهای مختلفی که برنامه در جامعه رسانه‌ای، افکار عمومی و سینماگران داشته، تا کی در هفت بمانید؟


- هدف من در هفت، رفتار مبتنی بر اعتدال برای ارتقای سینمای ایران است. اصول و موازین را رعایت می‌کنم و تلاش می‌کنم تا برنامه به اوج خود برسد. اگر بخواهم خیال شما را راحت کنم، باید بگویم آمده‌ام که بمانم! و اگر خدا بخواهد تا هفت هست من هم تلاش می‌کنم بمانم. راستش با بازخوردهایی که به ویژه از سوی مردم و سینماگران می‌بینم خیلی امیدوارتر شده‌ام و خوشحالم که اهالی سینما، هفت را بیشتر از قبل متعلق به خودشان می‌دانند. امیدوارم این برنامه بتواند در ادامه راه، به سینمای ایران خدمت کند و من هم افتخار این خدمتگزاری را داشته باشم.




مهر

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

يکشنبه 16/4/1392 - 18:18 - 0 تشکر 618546




طرح بلیت نیم‌بها خانواده‌ها را به سینما سپیده کشاند


به گفته مدیر سینما سپیده، با اجرای طرح بلیت نیم‌بها در طول هفته برای خانواده‌ها، استقبال خوبی از این طرح شده و رضایت مردم را به دنبال داشته است.


حسین کشاری مدیر سینما سپیده با بیان این مطلب درباره تاثیر اجرای طرح بلیت نیم‌بها برای خانواده‌ها تا پایان سال به خبرنگار مهر گفت: پیش از این طرح بلیت نیم‌بها در طول هفته را تنها به دانشجویان اختصاص داده بودیم و عموم مردم تنها می‌توانستند در روزهای سه‌شنبه از طرح بلیت نیم بها استفاده کنند ولی تصمیم گرفتیم با تغییراتی در طرح، تسهیلاتی بیشتر در اختیار مردم قرار دهیم.


و ی در ادامه افزود: پس از نهایی شدن طرح بلیت نیم‌بها در ایام هفته برای عموم مردم، در چند روز گذشته شاهد استقبال خوبی بودیم که اوج این استقبال در دو روز آخر هفته بود. نکته قابل توجه اینکه پس از اجرای این طرح خانواده‌هایی با تعداد نفرات بالا به سینما می‌آیند. به عنوان مثال اگر یک خانوده 6 نفره در سینماهای دیگر 30 هزار تومان هزینه می‌کند در این سینما نصف این رقم را باید بپردازد که همین امر باعث حضور خانواده‌ها در سینما سپیده است.


مدیر سینما سپیده در پاسخ به این پرسش که اجرای طرح چه تاثیر بر درآمد سینما داشته است؟ بیان کرد: با اجرایی کردن این طرح شاید از جهت مالی درآمد زیادی نداشته باشیم اما از جهت هزینه‌های نمایش فرقی برای سالن ندارد چراکه وقتی فیلم در سالن نمایش داده می شود برای ما فرقی ندارد که فیلم را برای 10 نفر نمایش دهیم یا برای یک سال پر از جمعیت.


کشاری در پایان گفت: خوشبختانه سینما سپیده نیازی به تجهیز ندارد و صدا و تصویر و گرمایش و سرمایش سالن کامل است و ما آمادگی کامل را برای میزبانی مردم داریم.


در سالن شماره یک سینما سپیده فیلم "گذشته" به کارگردانی اصغر فرهادی و در سالن دو این سینما فیلم "بیتابی بیتا" نمایش داده می‌شود. طرح بلیت نیم‌بها برای خانواده‌ها از 15 تیرماه اجرایی شده است و تا پایان سال هم ادامه دارد. سینما سپیده در میدان انقلاب واقع شده و از سینماهای قدیمی تهران محسوب می‌شود.



مهر

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

يکشنبه 16/4/1392 - 18:19 - 0 تشکر 618547




گرافیک شبکه دو تغییر می‌کند


فانوس ایرانی جایگزین هلال ماه عربی

مسئول گرافیك شبكه دو از تغییر گرافیك این شبكه در ماه رمضان خبر داد و گفت: سعی كردیم در این پروژه از عناصر فرهنگی ایرانی استفاده كنیم و فانوس ایرانی، نقوش اسلامی و نستعلیق را جایگزین هلال ماه عربی کنیم.


فرهاد مختاری مدیر گروه نوجوان و مسئول گرافیك شبكه دو در این زمینه به خبرنگار مهر گفت: هدف ما این است كه گرافیك شبكه را هویتمند كرده و از عناصر بصری متناسب با فضای فرهنگی و فكری خودمان بهره ببریم.


جلوه‌های بصری گوناگون برای مناسبت‌های مختلف


وی افزود: در مرحله نخست رنگ، فرم و فضای گرافیكی متناسب با شبكه دو طراحی كردیم. این كار با اشتبا‌ه‌های ناگزیری همراه بود كه سعی كردیم در مرحله كنونی آن‌ها را اصلاح كنیم. مثلا محل قرار گرفتن لوگوی شبكه كمی تغییر كرد تا مزاحمت كمتری برای قاب‌بندی‌ها ایجاد شود،‌ همچنین بر رنگ سفید نیر تاكید بیشتری شده تا تناسب بهتری با لوگوی شبكه داشته باشد.


مختاری یادآور شد: در تلویزیون ایران بر بروز و جلوه مناسبات فرهنگی و سیاسی، ‌ملی و مذهبی تاكید بسیاری می‌شود، ‌به این معنی كه قرار است مردم از طریق صدا و تصویر با این مناسبات ارتباط برقرار كنند. ‌ما هم این موضوع را مورد توجه قرار داده و سعی كردیم در مناسبت‌های مختلف از جلوه‌های بصری و گرافیكی مرتبط برای این منظور استفاده كنیم.


فانوس ایرانی، نقوش اسلامی و نستعلیق جایگزین هلال ماه عربی


وی تأكید كرد: هنوز از نظر فنی با مشكلاتی مواجه هستیم اما اگر این مسائل برطرف شود از آغاز ماه رمضان عناصر گرافیكی شبكه با كیفیت بالاتری از نظر تصویری پخش خواهند شد. گروه گرافیك شبكه برای در نظر گرفتن مبانی زیبایی شناسی تلاش كرده تا در طراحی گرافیك رمضانی از عناصر فرهنگی كشور خودمان مثل فانوس ایرانی استفاده كند.


مدیر گروه نوجوان و مسئول گرافیك شبكه دو با بیان اینكه هلال ماه یك عنصر بصری شناخته شده است که خیلی از آن استفاده می‌شود،‌ ادامه داد: سعی كردیم از هلال ماه كه در بیشتر شبكه‌های عربی مورد استفاده قرار می‌گیرد و بسیار دیده شده است، کمتر استفاده كنیم و به جای آن به دنبال کارهای خلاقانه و دیده‌نشده با استفاه از المان‌های ایرانی و شیعی برویم كه فانوس ایرانی، ‌نقوش اسلیمی و خط نستعلیق همین كاركرد را دارند.


عناصر بصری زنده عامل ارتباط با مخاطب


مختاری با بیان اینکه هدف اصلی ما زنده بودن و اصطلاحا نرم شدن گرافیك شبكه است، اظهار کرد: سعی كردیم فضای گرافیكی از حالت خشك اعلام‌برنامه صرف فاصله بگیرد و ضمن ارائه دیگر اطلاعات كاربردی به مخاطبان، با ورود عناصر بصری زنده‌تر و ملموس‌تر نیز بتوان ارتباط بهتری با مخاطب برقرار كرد.


وی تصریح كرد: قصد داریم در قالب گرافیك شبكه دو اطلاعاتی را كه شاید در زندگی مردم كاربرد داشته باشد در اختیار آن‌ها قرار دهیم، مثلا آن‌ها را با یك گیاه سنتی آشنا كنیم. اینكه چقدر در این كار موفق باشیم و بتوانیم به این روش تداوم ببخشیم به شرایط و صد البته خواست مردم بستگی دارد.


مدیر گروه نوجوان در پایان گفت: گروه گرافیك شبكه دو شامل تعدادی موشن گرافیست، گرافیست تلویزیونی و تعدادی اپراتور است،‌ البته خلق ایده و اتاق فكر نیز از اهمیت اصلی برخوردار است. ما به دنبال هویتی متفاوت هستیم و البته در راه محدودیت‌هایی هم وجود دارد.



مهر

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

يکشنبه 16/4/1392 - 18:20 - 0 تشکر 618548

تکذیب اخراج عوامل پخش مسابقات ورزشی

از همکاران پخش تشکر کردیم



سیدتقی سهرابی مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما درباره شایعه اخراج ناظر پخش، تهیه کننده و کارگردان پخش فوتبال اسپانیا و ایتالیا و والیبال ایران و ایتالیا به خبرنگار مهر گفت: پس از اطلاع‌رسانی شما من این موضوع را پیگیری کردم و این اتفاق از اساس تکذیب شد. به هیچ عنوان بحث برخورد، اخراج و از این حرف‌ها نبوده است.


وی افزود: حتی به خاطر تلاش طاقت فرسایی که همکاران در پخش شبکه داشتند از طرف مجید زین‌العابدین رییس شبکه سه از دوستان تشکر شد چراکه همکاران با تلاش بسیار بازی‌ها را به نحوی مطلوب با کمترین حاشیه به علاقمندان فوتبال و والیبال ارائه دادند.


مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما یادآور شد: این کار بسیار سخت و طاقت‌فرسا است و بخش زیادی از زمان همکاران ما را می‌گیرد و آنها کارشان را خوب انجام داده‌اند.


سهرابی همچنین درباره حضور بانوان محجبه در میان تماشاگران بازی والبیال ایران کوبا، توضیح داد: آنها شهروندان ایرانی مقیم هاوانا بودند که برای تشویق بازیکنان آمده بودند. حضور آنها نیز انصافا قابل تقدیر بود. این بانوان گرچه تعداد انگشت شماری از جمعیت آن سالن را تشکیل می‌دادند اما به خوبی هموطنان را تشویق کردند. شکر خدا تشویقشان نیز موثر بود و با یاری خدا یارهای ایران بازی را بردند.


به گزارش مهر، پخش برخی تصاویر از تماشاگران در مسابقه فوتبال اسپانیا و ایتالیا و والیبال ایران و ایتالیا حواشی فراوانی به همراه داشت که شایعه اخراج عوامل پخش شبکه سه نیز از آن جمله بود. البته عزت الله ضرغامی مدیر رسانه ملی نیز در هفته گذشته توضیحاتی در این باره ارائه و تاکید کرد باید این مسابقات را با رعایت موازین پخش کرد.



مهر

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

يکشنبه 16/4/1392 - 18:21 - 0 تشکر 618549



نحوه شکل‌گیری کابالا و فراماسونری در مستند «فرقه‌های سری»



به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، مجموعه مستند «فرقه‌های سری» به تهیه‌کنندگی اسماعیل حاج حیدری به سفارش معاونت سیما در سال 1389 در 13 قسمت تهیه شده است که زمان قسمت اول 60 دقیقه و 12زمان  قسمت بعدی حدوداً 40 دقیقه است.




موضوع این مجموعه مستند بررسی و تحلیل فرقه‌های سری است و از اهداف این برنامه آشنایی مردم با نحوه شکل‌گیری و قدرت یافتن شبکه انجمن‌های سری، افشاء واقعیت‌های پشت پرده این انجمن‌ها و آشنایی با نمادها و نشانه‌های مشترک بین این جوامع است چرا که بسیاری از افراد هنوز از مفاهیم و نمادها و نشانه‌های شیطانی بعضی از این جریان‌ها اطلاعی ندارند.




به این منظور در طول قسمت‌های مختلف تاریخچه شکل‌گیری فرقه‌های سری از مصر و یونان باستان، قرون وسطی، رنسانس،  ... تا شکل‌گیری فرقه‌های امروزی مورد بررسی قرار گرفته است.  نام برخی از انجمن‌های سری که مورد بررسی قرار گرفته از این قرار است: شوالیه‌های معبد، شوالیه‌های مالت، کابالا، فراماسونری، شیطان‌گرایی، انجمن جمجمه و استخوان، بیلدربرگ و ... که البته تحلیل این انجمن‌ها با رویکرد سیاسی مذهبی صورت پذیرفته است. ساختار برنامه مستند ترکیبی نریشن محور بدون مجری است که در برنامه کارشناسان مختلفی در حوزه‌های موسیقی، رسانه، ادیان و عرفان، باستان شناسی، نماد شناسی، اسطوره شناسی، تاریخ، سیاست به بحث و نظر پرداخته‌اند. علاوه بر مصاحبه با کارشناسان داخلی، کارشناسان  مختلفی از کشورهای گوناگون به زبان‌های انگلیسی، عربی، ترکی، ایتالیایی و ... به بحث کارشناسی درباره این موضوعات پرداخته‌اند. در واقع می‌توان گفت که در این برنامه با 107 کارشناس خارجی مصاحبه شده است که از میان آنها  27 کارشناس خارجی به 4 زبان انتخاب شده و در برنامه گنجانده شده‌اند. ساخت این مجموعه سه سال زمان برده که تامین محتوا تامین کارشناس و تصاویر آرشیوی برای این مجموعه یکی از مشکلات تولید این سریال مستند بوده است.


صداگذار برنامه سپیده قناتی صداگذار پروژه‌های سینمایی و سریال کیف انگلیسی است. همچنین نریتور برنامه آقای داوود نماینده است. آهنگساز برنامه آقای مسعود سخاوت دوست آهنگساز فیلم‌های سینمایی مختلفی همچون فیلم بدرود بغداد (نماینده ایران برای حضور در بخش بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان اسکار) است. زمان کلی برنامه حدود 480 دقیقه است.




به گزارش فارس، شرح موضوعات قسمت‌های مختلف مجموعه مستند «فرقه‌های سری» به شرح زیر است:


-قسمت اول: فرقه‌های سری



-قسمت دوم: خاستگاه فرقه‌های سری در دوران باستان



-قسمت سوم:فرقه‌های سری از مصر باستان تا فراماسونری  (بخش اول)



-قسمت چهارم:فرقه‌های سری از مصر باستان تا فراماسونری  (بخش دوم)



-قسمت پنجم:فرقه‌های سری و معبد حضرت سلیمان



-قسمت ششم:شوالیه‌های معبد



-قسمت هفتم: شوالیه‌های مالت



-قسمت هشتم: کابالا (بخش اول)



-قسمت نهم کابالا (بخش دوم)



-قسمت دهم کابالا (بخش سوم)



-قسمت یازدهم کابالا (بخش چهارم)



-قسمت دوازدهم تاریخچه فراماسونری(بخش اول)



-قسمت سیزدهم تاریخچه فراماسونری(بخش دوم)




همچنین شان علی استون، اسکات فرانک، خاخام آرون کوهن، خاخام دیوید وایس، دکتر گریفین وبستر تارپلی، پرفسور فاروق هارمان، دکتر نوح ارسلان تاش، مصطفی یلماز، پرفسورلیاکت تکیم، ماریا بومیر، پاولو فرانچسکتی، پرفسور رشید بن عیسی، پرفسور علی منجور، عبدالرحمن دیلی پاک، ولکان کمال ارگنه کن، هاکان یلماز کبی، پدر دکتر آنتوان داو، دکتر راشد الراشد، دکتر یحیی غدار، حسن حمید، دکتر نافذ ابوحسنه، دکتر احمد خلیل، محمد محمود توری و الیاس آبدی کارشناسان خارجی و شناخته شده این برنامه هستند و کارشناسان ایرانی همچون دکتر حسن عباسی، دکتر مجید شاه حسینی، موسی فقیه حقانی، شهریار بحرانی، جواد منصوری، دکتر مجید صفاتاج، سید هادی سید افقهی، عبدالرفیع حقیقت، آیت ا... محسن غرویان، حجت الاسلام مهراب صادق‌نیا، رقیه بهزادی، علیرضا ابراهیم، حجت الاسلام حمیدرضا مظاهری سیف، کامیار عبدی، رحیم ولایتی، آرش آبایی، نامیق صفی‌زاده، وحید جامعی، محمدحسین فرج‌نژاد، حجت الاسلام حسین عرب، آرش نورآقایی، رضا عبداللهی، حسین دی پیر و مظفر نوروزی در برنامه حضور خواهند داشت.


لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.