• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 11415)
شنبه 1/4/1392 - 15:33 -0 تشکر 614043
اخـبـار فـصـل تـابـستـان

با سلام

در این مبحث می توانید خبرهای مربوط به
سینما ، تئاتر ، تلویزیون ، رادیو و انیمیشن را مشاهده کنید .

***
دوستان عزیزی که تمایل به ثبت بحث با موضوع خبر دارند؛
 لطفا در این تاپیک مباحث را ثبت  کنند .


*  ضـوابـط 


1- منبع خبر را درج کنید .
2- خبر باید دارای تیتر و به صورت BOLD باشد .
3- متن خبر را پاراگراف بندی کرده و از فونت و سایز مناسب استفاده کنید .


***
 
- شما می توانید اخبار شبکه نمایش خانگی را در اینجا ملاحظه کنید .

-
خبرهای مشاهده شده تنها مربوط به ماه های تیر ، مرداد و شهریور سال 92 می باشد.

- در صورتی که خبر شما ظرفیت درج در صفحه اصلی انجمن را ندارد در تنها در همین تاپیک ثبت کنید
و در صورتی که بحث جدید ایجاد کردید و تعداد بازدید کنندگان آن کم بود به این تاپیک منتقل می شود .

-
تاپیک فصل جدید توسط مدیر انجمن یا جانشین وی ایجاد می شود .

***

- اخبار تیر ماه را می توانید در صفحات 1 الی 7 مشاهده کنید .

- اخبار مرداد ماه را می توانید در صفحات 7 الی 10 مشاهده کنید .

- اخبار شهریور ماه را می توانید در صفحات 10 الی 13 مشاهده کنید .

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

چهارشنبه 6/6/1392 - 2:28 - 0 تشکر 637973


اولین اظهارنظر صریح جنتی درباره‌ی خانه سینما و برخی حواشی





وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رسیدگی به برخی اختلاف سلیقه‌ها درباره خانه سینما به معاون سینمایی واگذار شده است تا این خانه به عنوان جایگاه و پاتوقی برای سینماگران دوباره بازگشایی شود.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جدیدترین اظهارنظرش درباره تکلیف خانه سینما اظهار کرد:‌ بارها درباره این موضوع با همه صحبت شده است. با همه سردمداران و سینماگران و گروه‌های مختلف هم نشست‌ها و گفت‌و‌گوهایی داشته‌ام. اکنون نیز معاون سینمایی تعیین شده است و به ایشان واگذار کرده‌ام تا برخی اختلاف سلیقه‌ها درباره خانه سینما را بردارد.


وی افزود:‌ این خانه به عنوان جایگاهی که عملا پاتوق همه سینماگران است و در آن به تبادل تجربه می‌پردازند، سرانجام باز می‌شود. مهم نیست یک یا دو خانه سینما داشته باشیم.


خبرنگاری از جنتی پرسید که آیا امکان دارد دو خانه سینما باز شود؟ که جنتی پاسخ داد:‌ممکن است اتفاق افتد.


او گفت:‌ زمانی را برای باز کردن خانه سینما مشخصا نمی‌توان تعیین کرد.


به گزارش ایسنا، جنتی در ادامه این گفت‌وگو که سه‌شنبه 5 شهریورماه در حاشیه مراسم تودیع و معارفه روسای سازمان حج انجام می‌شد، درباره اینکه از رفت‌وآمدهای مشکوکی که به این وزارت‌خانه به منظور ابقاء برخی اشخاص انجام می‌شود، اطلاع دارد؟ اظهار کرد:‌ممکن است خبر نداشته باشیم. اصولا خودم با شناخت تصمیم می‌گیرم. اینطور نیست که بر اساس توصیه‌ها تصمیم بگیرم یا بعضی فشارها مانع تصمیم‌گیری درست شود.


وی اضافه کرد:‌سعی‌ام بر این است که اول ظرفیت و پیچیدگی‌ها را درک کنم و بعد وضعیت گزینه‌هایی که مشخص می‌شود را بررسی می‌کنم و سپس تصمیم می‌گیرم.


وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی همچنین درباره تغییر همه رایزنان فرهنگی نیز گفت:‌ این اخباری است که در رسانه‌ها پخش می‌شود و از ذهن اشخاص خاصی برمی‌آید. مگر همه رایزن‌های فرهنگ افراد ناشایسته‌ای بودند که عوض شوند؟‌! آن‌هایی که صلاحیت کافی داشته باشند سر جای خود می‌مانند.

ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

چهارشنبه 6/6/1392 - 2:29 - 0 تشکر 637974


حضور نیما رئیسی در فیلم شهاب حسینی





نیما رئیسی از حضورش در «ساکن طبقه وسط» اولین ساخته‌ی سینمایی شهاب حسینی در مقام کارگردان خبر داد.


نیما رئیسی بازیگر تلویزیون و سینما در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی دانشجویان ایران(ایسنا)،ضمن ابراز تبریک و خوشحالی به شهاب حسینی در مقام کارگردان برای ساخت اولین فیلمش،گفت: در این فیلم به عنوان بازیگر ایفای نقش خواهم کرد و از این بابت خوشحالم.


وی درباره‌ی حضورش در مقام بازیگری در فیلم‌های سینمایی گفت: پیش از این فقط در فیلم سینمایی«سایه‌ی وحشت» ایفای نقش کرده بودم که اکران نشده است.


به گزارش ایسنا ،«ساکن طبقه وسط» در مرحله انتخاب بازیگر قرار دارد و خود شهاب حسینی نقش اصلی را بازی خواهد کرد و به زودی نیز پس از انعقاد قرارداد با دیگر بازیگران، اسامی اعلام می‌شود.

ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

چهارشنبه 6/6/1392 - 2:32 - 0 تشکر 637975


احسان علیخانی: مجری پرحرف باید مدتی خودش را گم و گور کند





مراسم تقدیر از برنامه‌های برگزیده رمضان و تابستان 92 عصر دوشنبه - 4 شهریور ماه - در سالن رضوان صداوسیما با حضور مقامات کشوری، مدیران تلویزیون و همچنین برنامه‌سازان و بازیگران برگزار شد.


به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این مراسم علی دارابی (معاون سیما)، آیت‌الله حسینی بوشهری (رییس حوزه علمیه قم)، غلامعلی حداد عادل (نماینده مردم تهران در مجلس)، خیامی (رییس مرکز نظارت و ارزیابی صدا و سیما)،‌ احمد سالک (رییس کمیسیون فرهنگی مجلس) و گروهی از برنامه‌سازان تلویزیون حاضر بودند.


*** رییس حوزه علمیه قم: آسیب‌هایی متوجه رادیو و تلویزیون است که باید هشدار داد






در این مراسم، آیت‌الله حسینی بوشهری، رییس حوزه علمیه قم طی سخنانی کوتاه ضمن تبریک به برنامه‌سازان به خاطر زحماتی که متحمل شدند، خاطرنشان کرد: به سهم خودم صمیمانه از تلاش تلاش‌گران خستگی‌ناپذیر رسانه ملی در رابطه با برنامه‌های دینی در ماه مبارک رمضان و همچنین فصل‌های مختلف سال تقدیر و تشکر می‌کنم. همچنین از معاونت سیما که میزبان این جلسه هستند و همه همکارانی که با همه همت به میدان آمدند همچنین از رییس سازمان صدا و سیما تشکر می‌کنم.


وی تصریح کرد: در اینجا سوال من این است که وظیفه ما در میانه چیست و باید برنامه‌هایمان را به کدام سمت و جهت تنظیم کنیم. سفارش جدی من این است که در مقابل جبهه شیاطین و ستم‌گران بی‌تفاوت و نظاره‌گر نباشیم و با تمام وجود و رسالت فکر و اندیشه به میدان بیاییم که این تضمین خداست.


رییس حوزه علمیه قم همچنین تاکید کرد: در دنیای امروز سلاح‌های فرهنگی،‌ توپ و سلاح‌های شیمیایی نیست. امروز دشمن در عرصه همین سلا‌ح‌های فرهنگی به ویران‌گری مشغول است و دست به تخریب و مسموم کردن اندیشه مردم به ویژه نسل جوان زده است؛ به نحوی که اگر امروز این حمایت‌ها از سوی ناحیه عالمان دین و همچنین فرهیختگان جامعه نباشد، نسل جوان امروز احساس تنهایی و بی‌پناهی می‌کند.


وی اضافه کرد: در اینجا سوال من این است که در شرایط فعلی آیا رسانه می‌تواند به جبهه مومنان کمک کند و اساسا این مساله سخن اصلی است که چه نیتی میان دین، فرهنگ و رسانه وجود دارد در این بحث سه نظریه مطرح است نظریه اول که کاملا افراطی است در این نظریه رسانه را ضد دین می‌دانند و از این رو با دغدغه‌های دینی‌شان با رسانه برخوردی سلبی دارند؛ ضمن اینکه برخی‌ها معتقدند کالایی شدن دین در رسانه و همچنین طرح دین در رسانه باعث تقدس‌زدایی از دین می‌شود. دین را وارد رسانه نکنیم، چرا که قداست آن فرو می‌ریزد.


بوشهری همچنین ادامه داد: نظریه دوم مربوط به این است که رسانه فقط یک ابزار است در این زمینه برخی‌ها معتقدند رادیو و تلویزیون و این نوع رسانه‌های مدرن صرفا ابزاری بیش نیستند. در نظریه سوم نظریه اول و دوم جمع شده است در این زمینه هم برخی‌ها معتقدند که رسانه فرهنگ خود را دارد اما هیچگاه مانع از این نیست که ما از این فرهنگ و ابزار استفاده کنیم چرا که این ابزار، قدرت این را ندارد که بتواند مقابل دین موضع بگیرد؛ ضمن اینکه ما باید ظرفیت رسانه را بشناسیم و برای تبلیغ دین از آن استفاده کنیم.


رییس حوزه علمیه قم در بخشی از سخنانش تصریح کرد: رسانه‌های کشورهای اسلامی مثل رسانه‌های ما کارهای دیگری هم می‌توانند داشته باشند و اینکه رسانه می‌تواند امر به معروف و نهی از منکر باشد چرا که رسانه مبلغ نوین است.


وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: ما معتقدیم رسانه دینی، رسانه‌ای است که پیام‌ها و شیوه‌ها را به گونه‌ای ارائه دهد که تامین‌کننده‌ی هدف‌های غایی و نهایی ما باشد اگر برنامه‌سازان ما خدایی ناکرده دچار کج سلیقگی شوند حتی بهترین محتوا را به بدترین شکل ارائه می‌دهند که در حقیقت کار آنها را به درجه صفر تبدیل می‌کند.


او تاکید کرد: یکسری آسیب‌ها متوجه رادیو و تلویزیون است که باید نسبت به آنها هشدار داد. در بسیاری از برنامه‌های نمایشی ما گاهی مضامین دنیایی را در کنار مضامین دینی قرار می‌دهیم و برای مخاطب پررنگ‌تر ارائه می‌دهیم که اگر به ظرافت‌ها دقت نکنیم این مساله تهدیدکننده است.


در یک کار نمایشی این مساله خیلی مهم است که چه کسی در چه نقشی می‌خواهد به صحنه بیاید.


رییس حوزه علمیه قم در عین حال گفت: وقتی پیچ تلویزیون را روشن می‌کنیم تک تک آرم برنامه‌ها حتی چهره‌ گویندگان و مجریان و لحن کلام آنها باید بر حسب نهادینه کردن اسلام در زندگی مخاطبان باشد و ما باید اعتلای اسلام را در این راستا دنبال کنیم.


حسینی بوشهری در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: جا دارد بگویم از راه دور به این نیت آمده‌ام که به تک تک شما برنامه‌سازان و هنرمندان بگویم خسته نباشید، اما اگر هم نکته یا توضیحاتی مطرح می‌شود هر کدام از نکات نقشی دارند که می‌توانند برایتان مفید واقع شوند.



*** حداد عادل: به خواست شهید مطهری وارد صدا و سیما شدم




مراسم قدردانی از برترین برنامه‌های رمضان تلویزیون


در این مراسم همچنین غلامعلی حداد عادل، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی اشاراتی درباره ورودش به صدا و سیما داشت.


وی در ابتدا خاطرنشان کرد: ابتدا به خواسته شهید مطهری وارد صدا و سیما شدم و پس از مدتی کوتاه به وزارت ارشاد رفتم تا اینکه سال 57 در مقام معاونت سیما در صدا و سیما فعالیت داشتم. زمانی که تصویر آن سال‌های صدا و سیما را در ذهنم دارم و امروز می‌بینم که چه تحولی در سازمان صدا و سیما انجام شده است خدا را شکر می‌کنم؛ چرا که ما همیشه عادت داریم نیمه پر لیوان را بیشتر می‌بینیم؛ یعنی به این توجه می‌کنیم که ابتدا در کجا بودیم و حال به کجا رسیدیم.


وی افزود: زمانی که در آموزش و پرورش فعالیت داشتم، برایم یک سوال پیش آمد و آن هم این بود که شخصیت افراد چگونه شکل می‌گیرد بعدها به این نتیجه رسیدم که قطعا یکی از دلایل آن وراثت است، اما باید بگویم تمام حرف در وراثت خلاصه نمی‌شود. بلکه عوامل اکتسابی هم موثر است در آن زمان شخصا به سه عامل اصلی معتقد بودم و آن هم جامعه‌، حکومت و آموزش و پرورش بود که حتی نوع تاثیر و مولفه‌های هر یک را بررسی کردم. اما حال با این تحولات سریع که در عالم رسانه صورت گرفته، فکر می‌کنم باید صحبتم را تکمیل و اصلاح کنم در حال حاضر اگر بخواهم کتابی بنویسم قطعا دارای چهار فصل خواهد بود و آن هم شامل جامعه‌، حکومت‌، آموزش و پرورش و رسانه است.


حداد عادل همچنین با بیان اینکه رسانه یک رکن در ساخته شدن افراد و جامعه امروز است، گفت: 500 سال گذشته به این شکل نبوده که رسانه یک رکن در ساخته شدن افراد در جامعه امروز باشد اما امروزه می‌بینید که شما رسانه‌ای‌ها بیشتر از خانواده‌ها در خیلی از مواقع موثر هستید امروز رسانه در ساختن انسان امروز نقش بی‌بدیلی دارد و روز به روز این نقش بیشتر می‌شود.


رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی همچنین در ادامه سخنان خود با اشاره به ماه مبارک رمضان و برنامه‌هایی که رسانه در این ماه در اختیار بینندگان قرار می‌دهد، یادآور شد: ماه مبارک رمضان از قدیم‌الایام با رسم و رسوماتی همراه بوده و آن هم اینکه ماه رمضان فقط غذا نخوردن و آب ننوشیدن نیست در اینجا باید بگویم صدا و سیما این جنبه از ماه رمضان را برجسته‌تر کرده است و طی 10 - 20 سال اخیر مردم را عادت داده که روز اول ماه رمضان برنامه‌های ویژه مذهبی داشته باشند.



وی با اشاره به برنامه «ماه عسل» خاطرنشان کرد: درباره اتفاقی که در این برنامه افتاد باید بگویم این اتفاقات بسیار تکان‌دهنده و به یاد ماندنی است.


حداد عادل در پایان سخنانش تاکید کرد: ساختن برنامه‌های جذاب که آلوده نباشد در این جهان دشوار است که صدا و سیما موفق به این کار شده است.



*** رییس مرکز شورای نظارت و ارزیابی صداوسیما: برنامه‌های رمضان 91 نسبت به سال گذشته پیشرفت داشته






در ادامه این مراسم دکتر خیامی، رییس مرکز شورای نظارت و ارزیابی صدا و سیما در بخش‌هایی از صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: در برنامه‌های امسال به بحث سبک زندگی طبق فرمایشاتی که مقام معظم رهبری داشتند اشاره شد و این بحث را در برنامه‌ها آغاز کردیم در حالی که این بحث در برنامه‌های سال گذشته خیلی مطرح نبود همچنین دومین اقدامی که ما امسال در برنامه‌هایمان انجام دادیم پرداخت به ابعاد دین در برنامه‌ها بود که برای دومین سال به این بحث پرداختیم و آن را نیز در برنامه‌ها اندازه‌گیری کردیم.


وی گفت: خوشبختانه نتیجه امسال برنامه‌های صدا و سیما در رمضان بهتر از سال گذشته بود؛ ضمن اینکه سال گذشته اخلاقیات در برنامه‌ها کمتر دیده می‌شد اما امسال با یک توازن بهتر و مناسب‌تری به این مقوله پرداخته شد.


وی اضافه کرد: همچنین بحث ترویج افطاری سالم امسال در دستور کارمان قرار گرفت و گزارشی مبسوط از افطاری‌های ساده ارائه دادیم و این موضوع را بررسی کردیم که شبکه‌های سیما بیشتر چه نوع افطاری‌هایی را نشان می‌دهند.


در راستای موضوع امید بخشی و همچنین فضاهای حاکم بر برنامه‌ها نیز باید گفت که اندازه‌گیری امید در متون رسانه‌ای کار بسیار دشواری است؛ ضمن اینکه در این زمینه امسال ما یک مطالعه موردی درباره برنامه «ماه عسل» داشتیم. به عنوان مثال اگر 60 درصد از رخدادهایی که در ماه عسل مطرح شد، منفی بودند، 40 درصد مابقی مثبت بودند اما در نهایت چه می‌شود که کام مخاطبان برنامه بعد از پایان تلخ نیست؟


وی تاکید کرد: در یک برنامه تلویزیونی باید همه کارکردها علمی باشند، ضمن اینکه فضای امیدبخشی هم داشته باشند.


او در ادامه با بیان اینکه در برنامه‌های امسال ماه رمضان به بحث سرمایه‌های اجتماعی پرداخته شد، خاطرنشان کرد: در برنامه‌های امسال علاوه بر پرداخت به سرمایه‌های اجتماعی، همچنین به بحث موسیقی در شاخص‌های 14گانه و بحث سریال‌های تلویزیونی در شاخص‌های 12گانه پرداخته شد. همچنین بحث فضاها برای اولین بار بود که در برنامه‌ها ارزیابی شد. با توجه به تدبیراتی که آقای دارابی (معاون سیما) طی سال‌های اخیر رایج کردند، هر مناسبت مسؤولی دارد که باعث می‌شود تعامل برنامه‌ها منسجم باشد.


رییس مرکز شورای نظارت و ارزیابی صدا و سیما در پایان سخنان خود گفت: خوشبختانه در همه برنامه‌های نمایشی‌، غیرنمایشی‌، ویژه برنامه‌ها و ... از سال 91 نسبت به امسال پیشرفت داشته‌ایم که این جای خوشحالی دارد.


*** کارگردان «دودکش»: در تلویزیون منبری دارم






در ادامه این مراسم محمد حسین لطیفی در مقام کارگردان «دودکش» طی صحبت‌هایی کوتاه خاطرنشان کرد: امیدوارم همه تعریف و تمجیدهایی که از سریال دودکش می‌شود، شایسته کارمان باشد؛ چرا که تلاش زیادی برای آن شد. خوشحالم از این بابت که تریبون این مراسم در اختیار سریال «دودکش» قرار گرفت و باید بگویم موفقیت این مجموعه حاصل تلاش همه گروه بوده است.


این کارگردان با بیان اینکه با به تصویر کشیدن قصه‌های ساده در «دودکش» می‌خواستیم به مردم آرامش بدهیم، گفت: مدت‌ها بود که زبان ساده و ساده زندگی کردن، از زندگی مردم دور شده بود و من به عنوان کارگردان این خلاء را احساس می‌کردم؛ بر این اساس با به تصویر کشیدن سریال دودکش قصد داشتیم سادگی را به مردم نشان دهیم تا به آنها کمک کنیم چرا که احساس می‌شد که در این زمینه در جامعه کمبود داریم. بنده به عنوان کارگردان شعار همیشگی‌ام این است که احساس می‌کنم در تلویزیون منبری دارم و موظف هستم که کمی به جامعه آرامش بدهم و حرف‌های خوب و امید بخش به مردم بزنم.


لطیفی توضیح داد: در سریال دودکش داستان‌هایی به تصویر کشیده شد تا به مردم بگوییم در این شرایط با وجود مشکلات دل‌هایمان را فراموش نکنیم. در این راستا جا دارد از تمامی مدیران ارشد صدا و سیما و تمام آنهایی که ما را در کارمان تشویق می‌کنند تشکر کنم.


*** کارگردان «مادرانه»: خوشحالم کارهایمان زیر ذره‌بین است


در ادامه این مراسم کارگردان سریال «مادرانه» با اظهار خوشحالی نسبت به اینکه سریال «مادرانه» توانسته تاثیرگذاری خوبی داشته باشد‌، خاطرنشان کرد: قلبا خوشحال شدم از اینکه حاج آقا بوشهری در ابتدای سخنانش فرمودند از راه دور آمده‌ام تا از دست‌اندرکاران ماه رمضان تشکر کنم و به آنها خسته نباشید بگویم. در این جا باید بگویم این اتفاق جای خوشحالی دارد که کارهای ما آنقدر زیر ذره‌بین بوده. گرچه ممکن است نقاط ضعفی هم داشته باشیم اما امیدواریم این تشویق‌ها موجب پیشرفت ما شود.






جواد افشار با بیان اینکه مخاطب عنصر اصلی رسانه محسوب می‌شود،‌ یادآور شد: امیدواریم بتوانیم برای مخاطبانمان همواره مفید واقع شویم.


وی با اشاره به سریال «مادرانه» و پخش آن در ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: در سریال مادرانه خیلی تلاش کردیم که جنبه‌های گوناگون را که هم دغدغه خودمان بود و هم دغدغه مردم به تصویر بکشیم و در این زمینه تمام تلاشمان را به کار بستیم. در «مادرانه» جایگاه خانواده، احترام به والدین ، جایگاه و منزلت یک دوست و خیلی چیزهای دیگر که ما در اطرافمان می‌بینیم کمرنگ شده‌اند پرداخته شد. در اینجا جا دارد از توجه و عنایت و همچنین حمایت دوستان از سریال «مادرانه» تشکر کنم.


او توضیح داد: در این سریال دغدغه‌های یک پدر نسبت به فرزندانش نشان داده شد؛ دغدغه‌ای که یک پدر نسبت به فرزندش دارد و وقتی که این دغدغه در من جواد افشار به وجود آمد، مطمئن بودم که در تک تک پدران هم به وجود آمده است. تمام این نوع دغدغه‌ها در سریال مادرانه در لایه‌های متفاوتی پرداخت شد و در نهایت تاثیرگذاری مفیدش در مخاطب بود که ما متوجه شدیم موثر واقع شده است.



*** احسان علیخانی: مجری پرحرف باید مدتی خودش را گم و گور کند


به گزارش ایسنا، همچنین در این مراسم احسان علیخانی طی سخنانی کوتاه خطاب به حضار گفت: خیلی حرفی برای گفتن ندارم و ترجیحم این است که پس از پرحرفی‌هایی که در ماه عسل داشتم، کمتر حوصله‌تان را سر ببرم چرا که معتقدم گوینده و مجری پرحرف بعد از پایان برنامه‌اش حداقل باید مدتی خودش را گم و گور کند.


*** ماجرای پیدا شدن شهید ایرج خرم‌جاه به واسطه ماه عسل






وی با اشاره به پیدا شدن شهید ایرج خرم‌جاه به واسطه برنامه «ماه عسل» یادآور شد: قطع به یقین شاید تصور این اتفاق را نمی‌کردم که مادر شهید برایمان چنین دعایی بکند و بگوید دلمان را شاد کردی خدا دلتان را شاد کند. امسال در برنامه ماه عسل به لطف خداوند و نفس‌های حق مردم و همچنین حضور آنها در برنامه چندین وصل فوق‌العاده رقم خورد اما قصه این شهید بزرگوار خیلی متفاوت بود آنقدر که شاید در ثانیه‌های اول اصلا تصور نمی‌کردم این اتفاق بیفتد.


احسان علیخانی در این مراسم اشاراتی به قصه شهید خرم جاه و حضور خانواده این شهید داشت.


***


سپس پس از صحبت‌های علیخانی جعفر زمردیان، مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که از لحاظ چهره شبیه شهید خرم جاه بود، حضور پیدا کرد و طی سخنانی کوتاه اینگونه مطرح کرد: تنها کسی هستم که در این کشور دو مادر دارم امروز به برکت خداوند این هدیه بعد از 27 سال به من رسید.


وی اضافه کرد: در اینجا جا دارد از برادر عزیز و آزاده‌ام آقای جلال‌وند و سرکار خانم نوابی‌نژاد که مصر پیگیر این مساله بودند و همچنین آقای علیخانی تشکر فراوان کنم. اتفاق خوبی که در ماه عسل رقم خورد نشان داد که پرداخت این نوع موضوعات در تلویزیون جایگاه بالایی دارد.


پس از صحبت‌های زمردیان از مادر شهید خرم جاه دعوت شد تا به روی سن بیاید و اینجا بود که صدای لنز دوربین عکاسان در یک لحظه بی‌شمار به گوش می‌رسید و توجه همه را به خود جلب کرده بود.


مادر شهید خرم‌جاه ضمن تشکر از احسان علیخانی خاطر‌نشان کرد: از برادر علیخانی به خاطر زحمات خیلی زیادی که برای من داشتند تشکر می‌کنم چرا که دل مرا شاد کردند و من معتقدم چنین آدمی در ایران ما گمان نمی‌کنم که پیدا شود.


سپس احسان علیخانی دلیل پوشیدن لباس سفید مادر شهید خرم‌جاه را پرسید که ایشان در پاسخ به این پرسش گفت: پوشیدن لباس سفید وصیت فرزندم بود چرا که وی به من گفته بود در این روز لباس سفید بپوشم چرا که منافقان کور دل نفهمند که من در سن چهارده سالگی به شهادت رسیدم.


سپس با پایان صحبت‌های مادر شهید حداد عادل، دارابی، آیت الله بوشهری و احمد سالک به روی سن آمدند تا از مادر شهید خرم‌جاه و همچنین جعفر زمردیان تقدیر به عمل بیاورند.


*** حدادیان: تریبون ماه رمضان افتخاری است برای تلویزیون


به گزارش خبرنگار ایسنا سعید حدادیان از مداحان اهل بیت (ع) که در این مراسم حضور داشت دقایقی سخن گفت.


وی در ابتدا خاطرنشان کرد: باید در اینجا بگویم اگر قرار بود در حال حاضر پیامبری می‌آمد یک چیزی مثل شبه رسانه بود گاهی اوقات یک سریالی محبوب مردم است اگر از عصمت و طهارت پیامبران صحبت کند به مراتب تاثیرش بیشتر خواهد بود در واقع این رسانه باید هارون موسی(ع) زمان باشد.







وی اضافه کرد: بنده از این فرمایش رهبری کیف می‌کردم که می‌فرمودند تئاتر منبر است و ای کاش علی (ع) و اهل علی به روی این منبر بیایند نه معاویه و اهل معاویه. در اینجا جا دارد بگویم تریبون ماه رمضان افتخاری است برای تلویزیون چرا که من شخصا روش موعظه به شکل پسندیده را در چندین سریال مشاهده کردم که به آنها پرداخته شده بود و از این اتفاق کیف کردم .


حدادیان خاطر نشان کرد: ما در بعضی از شخصیت‌های علی‌الظاهر منفی گاهی دیالوگ‌هایی داشتیم که تاثیرش به مراتب ماندگارتر از شخصیت‌های مثبت شد. به نظر من نظیر این دیالوگ‌ها را ما در سریال مادرانه شنیدیم و مشاهده کردیم اما مشکل اینجاست بدهای ما گاهی دچار بی‌مرامی می‌شوند در حالی که نقش‌های منفی در واقع مرام‌های مثبتی دارد که از همین قصه‌ها برگرفته شده‌اند.


***


در پایان این مراسم حجت الاسلام احمد سالک، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس ضمن تشکر از دست‌اندرکارانی که در رشد معنوی جامعه نقش به‌سزایی داشته‌اند، تصریح کرد: در این جا باید بگویم فراگیری 25 درصد از طریق گوش و 75 درصد مابقی از طریق چشم است. نقش رسانه در رشد محتوایی 75 درصدی برای تعادل جامعه مهم است.


او در ادامه مطالبی را مرتبط با مفاهیم اسلامی بیان کرد.



***


به گزارش ایسنا، در این مراسم بازیگرانی همچون پژمان بازغی، فریبا کوثری،‌ فرخ نعمتی‌، عباس غزالی،‌ مهدی سلطانی،‌ شقایق فراهانی‌، هستی مهدوی‌، نگار عابدی‌، هومن برق‌نورد،‌ بهنام تشکر، امیرحسین رستمی و همچنین داریوش فرضیایی (عمو پورنگ)، شهاب عباسی (بازیگر و کارگردان خنده بازار)، نادر طالب‌زاده (مجری کارشناس راز)، حسن سلطانی (مجری برنامه سحر)، حسن اسلامی مهر، مهدی فرجی و علی بخشی‌زاده، مجید زین‌العابدین، دکتر پورحسین، دکتر قاسمی، کامبیز اخوان صفا و ... (مدیران شبکه‌های تلویزیونی) و سایر برنامه‌سازان تلویزیون حضور داشتند.

ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

چهارشنبه 6/6/1392 - 2:34 - 0 تشکر 637976


حاشیه‌نگاری از مراسم تقدیر از برنامه‌سازان ماه رمضان 92





پیچیدن صدای شاتر دوربین‌های عکاسی در بلندگوهای سالن رضوان جام جم از حضور شخصیت‌هایی خبر می‌دهد که قرار است در مراسم تقدیر از برترین برنامه‌های ماه رمضان و تابستان 92 حاضر شوند؛ افرادی که چندان هم رسانه‌یی نیستند.


هومن برق‌نورد را در ال‌سی‌دی روی دیوار می‌بینیم. دارد مصاحبه می‌کند. مهمانان کم کم وارد می‌شوند، قرار است از برنامه‌های رمضانی و تابستانی‌شان تقدیر شود. از «مادرانه»، «دودکش»، «قندپهلو»، «ماه خدا»، «عمو پورنگ» و همچنین «ماه عسل» احسان علیخانی که با ورودش سرهای همه به سمت او برمی‌گردد



به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اگر چه عکاسمان با مشکل آفیش روبه‌رو می‌شود، اما ما بدون هیچ مشکلی وارد صداوسیما می‌شویم. وارد سالن رضوان بسیج می‌شویم هنوز هیچکدام از مهمانان و برنامه‌سازان نیامده‌اند.


زمان می‌گذرد و کم‌کم مهمانان وارد سالن می‌شوند اما چهره‌های آشنا، عوامل و بازیگران برنامه‌ها و سریال‌ها دیرتر می‌رسند؛ یعنی درست لحظه‌های پایانی شروع برنامه.






همان‌جا در سالن از ال‌سی‌دی‌های نصب شده روی دیوار به خوبی می‌شود هومن برق‌نورد - بازیگر نقش فیروز «دودکش» - را دید که دارد مصاحبه تصویری می‌کند از آن طرف هم پژمان بازغی، بازیگر سریال «بوی باران» شب‌های قدر شبکه دو را می‌بینیم که وارد می‌شود و روی یکی از صندلی‌ها می‌نشیند.


جواد افشار - کارگردان «مادرانه» - به همراه بازیگرانش عباس غزالی، مهدی سلطانی، هستی مهدوی و شقایق فراهانی وارد می‌شوند.


محمد حسین لطیفی - کارگردان «دودکش» - و هومن برق نورد و بهنام تشکر هم آمده‌اند.


نادر طالب‌زاده مجری و کارشناس برنامه «راز» شبکه چهار، حسن سلطانی مجری «ماه خدا»، رضا رفیع و امیرقمیشی مجری و تهیه‌کننده جنگ ادبی طنز «قند پهلو»، فریبا کوثری دیگر بازیگر سریال «بوی باران»، عمو پورنگ، امیر محمد و کارگردانشان و... را هم می‌بینیم که آمده‌اند و در جای‌ مخصوصشان که از قبل مشخص شده و نامشان بر روی کاغذی نوشته و بر صندلی‌شان چسبانده شده، می‌نشینند.


برنامه با قرائت قرآن کریم، سرود جمهوری اسلامی ایران و پخش کلیپی از تمام برنامه‌های رمضانی و تابستانی شبکه‌های تلویزیونی سراسری و دیجیتالی آغاز می‌شود.







احسان علیخانی هم وقتی می‌آید که خیلی‌ها آمدند و سر جایشان نشسته‌اند. گویی با آمدن او جنب و جوشی در بین حاضران دیده می‌شود و سر‌های خیلی‌ها به سمت علیخانی برمی‌گردد تا وقتی که او بر روی یک صندلی در ردیف وسط می‌نشیند.


امیرحسین رستمی و نگار عابدی، دیگر بازیگران «دودکش» هم از راه می‌رسند و نگار عابدی چون دیرتر آمده چند ثانیه‌ای برای پیدا کردن جایی برای نشستن در میان صندلی‌ها چشم می‌گرداند و عکاسان هم از این فرصت استفاده کرده و از او تعدادی عکس می‌گیرند تا بالاخره یک نفر جایش را به او می‌دهد و خودش به عقب می‌رود.


بعد از پایان پخش کلیپ، مجری اولین کلام را آغاز می‌کند و فرخ نعمتی، روایت‌کننده‌ی وصیتنامه شهدا در برنامه سحر «ماه خدا» را به روی سن دعوت می‌کند تا بخشی از وصیت‌نامه شهید رضا کچویی را بخواند. بعد از آن نیز بیتی از مولانا را می‌خواند و درباره آن می‌گوید "ما در هر کجا که در گفتار دچار نقصان می‌شویم دست به دامن بزرگان ادبیات می‌شویم"






پس از نعمتی، مجری مراسم از سید ناصر حسینی - نویسنده کتاب «پایی که جا ماند» - دعوت می‌کند تا بخش‌هایی از این کتاب را روایت کند.


همچنین رییس حوزه علمیه قم و رییس مرکز شورای نظارت و ارزیابی صداوسیما و محمد حسین لطیفی و جواد افشار کارگردان‌های سریال «دودکش» و «مادرانه» نیز از جمله افرادی هستند که در این مراسم صحبت می‌کنند.


ساعتی از شروع مراسم گذشته و شخصی را از نیم رخ می‌بینیم که شبیه محمود کریمی است. به کنار دستی‌مان می‌گوییم محمود کریمی بود؟ می‌گوید نه بابا، شبیه‌اش بود. اما وقتی سعید حدادیان هم بعد از دقایقی از راه می‌رسد و در ردیف جلو کنار محمدرضا طاهری می‌نشیند مطمئن می‌شویم آن کسی را که دیدیم کسی جز محمود کریمی نبوده است و برای تقدیر از ویژه برنامه‌های شب‌های قدر به این مراسم دعوت شده‌اند.


مجری، احسان علیخانی را صدا می‌زند تا به روی سن برود، علیخانی اشاره‌ای به پیدا شدن شهید ایرج خرم جاه می‌کند. در این میان ناگهان می‌بینیم که عکاسان همه به جایی درست پشت سر ما نشانه گرفته‌اند و تند تند عکس می‌گیرند به عقب برمی‌گردیم اما چیزی دستگیرمان نمی‌شود تا اینکه علیخانی از جعفر زمردیان، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که شهید خرم جاه به خاطر شباهت زیاد چهره با او اشتباه گرفته شده بود به روی سن دعوت می‌کند و می‌بینیم که زمردیان درست پشت سر ما کنار خانمی که پشت سر ما روی صندلی نشسته است ایستاده و از او اجازه می‌گیرد تا به روی سن برود و به او می‌گوید: مادر جان چون برایتان سخت است که بالا بروید من می‌روم. اما احسان علیخانی از مادر شهید خرم جاه نیز می‌خواهد که به روی سن برود.






مادر شهید خرم جاه بر روی سن از ماجرای مفقود شدن و پیدا شدن فرزند شهیدش و از وصل پس از 27 سال می‌گوید، گریه‌اش می‌گیرد اما زود به خود می‌آید و از علیخانی و زمردیان بسیار تشکر می‌کند.


آنجا که مادر شهید خرم جاه از پسرش می‌گوید نگاهمان در میان مهمانان می‌چرخد و می‌بینیم که بعضی‌ها تحت تاثیر قرار گرفته‌اند و پابه‌پای صحبت های مادر شهید خرم جاه گریه می‌کنند، شقایق فراهانی هم اشک‌هایش را پاک می‌کند.


علیخانی اشاره‌ای هم به قضیه گم شدن محمد طاها و پیدا شدن او می‌کند و می‌گوید: در یکی از سایت‌ها دیدم که نوشته بود «فقط سارقان و دله دزدها حرف علیخانی را گوش می‌دهند»، این را که می‌گوید همه می‌خندند.


غلامعلی حداد عادل، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی نیز وارد سالن می‌شود اما بر خلاف زمان ورود علیخانی گویی کسی متوجه آمدن او نمی‌شود و همه حواسشان به روی سن است. آرام با چند نفر در کنارش وارد می‌شود و در ردیف‌های جلو می‌نشیند و در این موقع است که مجری به حداد عادل خوش‌آمد می‌گوید. او هم بعد از مدتی به روی سن می‌رود و صحبت می‌کند، صحبت‌هایش به درازا می‌کشد.


تعداد سخنرانان زیاد است و بعضی‌ها طولانی‌تر از حد معمول صحبت می‌کنند، کاملا معلوم است که عده‌ای خسته شده‌اند و حوصله‌شان سر رفته است و وقتی مجری برنامه بعد از اینکه عده زیادی سخنرانی کردند تازه می‌گوید که سخنرانان بعدی را هم می‌خواهد اعلام کند عده‌ای از حاضران اعتراض می‌کنند.






شقایق فراهانی از جایش بلند می‌شود و به سمت در خروجی می‌رود انگار خسته شده و می‌رود نفسی تازه کند، پشت سر او هستی مهدوی و مهدی سلطانی هم به ترتیب از در خارج می‌شوند.


ما نیز سالن را ترک می‌کنیم و سری به بیرون می‌زنیم تا ببینیم چه خبر است. خانمی را می‌بینیم که دارد از امیر محمد، عمو پورنگ و محمدرضا شیرخانلوی «دودکش» مصاحبه‌ی تصویری می‌گیرد. کمی آن طرف‌تر هم جواد افشار با مهدی سلطانی و شقایق فراهانی که چند لحظه پیش از سالن خارج شدند دارد صحبت می‌کند. از افشار می‌خواهیم که با هم گفتگویی داشته باشیم که او این گفتگو را به پایان مراسم موکول می‌کند.


اما دست بردار نمی‌شویم و از شقایق فراهانی می‌خواهیم که با ما گفتگو کند و او بر خلاف افشار با روی خوش استقبال می‌کند.


داریم سوال می‌پرسیم که فراهانی به دستگاه ضبط صدایمان اشاره می‌کند و می‌گوید: در این سر و صدای زیاد، این دستگاه صدایم را ضبط می‌کند؟ و به او اطمینان می‌دهیم که صدا را ضبط می‌کند و او با تعجب نگاه می‌کند. بعد از پایان گفت‌وگویمان به سالن بر می‌گردیم.


معاون سیما تازه به روی سن رفته و می‌خواهد درباره برنامه ماه رمضان و برترین‌ها صحبت کند. بعد از اینکه او توضیحاتی ارائه کرد و «ماه عسل» را به عنوان بهترین برنامه و «دودکش» و «مادرانه» را به عنوان بهترین سریال‌ها معرفی می‌کند، نوبت تقدیر از برنامه‌سازان فرا می‌رسد.


تعدادشان زیاد است به طوری که وقتی شروع می‌کنیم به نوشتن اسامی از میانه‌های راه اسامی از دستمان درمی‌رود و به کل ما را از ادامه نوشتن منصرف می‌کند تا بعدا از روابط عمومی برنامه لیست اسامی را بگیریم. از لعیا زنگنه ،‌ سیما تیرانداز و مهرداد ضیایی هم تقدیر می‌شود اما آنها نیامده‌اند.


هر کس که تقدیر می‌شود مراسم را ترک م‌ کند. انگار همه منتظر بودند تا سریع مراسم تقدیر هم تمام شود و بروند. سه، چهار ساعت برنامه که بخش اعظمش را سخنرانی‌ها تشکیل داده همه را خسته کرده است.


مراسم تقدیر تمام می‌شود و کم کم همه می‌روند. بیشتر افراد در حیاط مجتمع جمع شده‌اند. معاون سیما ابتدا رییس حوزه علمیه قم و سپس حداد عادل را بدرقه می‌کند و بر خلاف اصرار ما مصاحبه نمی‌کند و می‌رود.






در جلوی در ورودی جواد افشار را در کنار عباس غزالی می‌بینیم. جلو می‌رویم و به افشار یادآوری می‌کنیم که قول داده پایان مراسم مصاحبه کند اما باز هم از زیر بار مصاحبه کردن در می‌رود و با خنده می‌گوید الان وقتش نیست.


سراغ مدیر شبکه یک را برای مصاحبه می‌گیریم اما از او هم خبری نیست در میان این گشتن‌هاست که چشممان به تهیه‌کننده «دودکش» می‌افتد، همان که به دلیل جواب ندادن به تماس‌های ما برای مصاحبه از اول مراسم که دیدیمش تلاش می‌کنیم با او حرف بزنیم.


برخلاف تصورمان با روی خوش صحبت می‌کند. از او درباره اینکه شنیده می‌شود قرار است سری دوم «دودکش» ساخته شود می‌پرسیم، او می‌گوید: فعلا هیچ چیز قطعی نیست و اینکه خبرش پیچیده قرار است سری دومش ساخته شود اصلا اینطور نیست، اگر صداوسیما و مدیران بخواهند حتما ادامه می‌دهیم اما هنوز چیزی نگفتند.


از او گله می‌کنیم که چرا جواب خبرنگاران را نمی‌دهد و او می‌گوید که درگیر «دودکش» بوده است از این پس می‌تواند جواب دهد. می‌خواهد برود که از او می‌خواهیم کمی گفتگو کنیم و او با روی خوش می‌پذیرد.


بعد از پایان گفتگوی‌مان با زینب تقوایی، ما نیز مانند بقیه محوطه مجتمع را ترک می‌کنیم. دیگر تعداد زیادی از حضار نمانده‌اند. همه رفته‌اند. ما هم می‌رویم.

ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

شنبه 9/6/1392 - 2:45 - 0 تشکر 638503

بازیگر «عقاب‌ها» و «امام علی(ع)» درگذشت



به گزارش خبرگزاری فارس، محمدتقی شریفی بازیگر سینما شب گذشته در سن 94 سالگی بر اثر کهولت سن درگذشت.


خبرگزاری فارس: بازیگر «عقاب‌ها» و «امام علی(ع)» درگذشت

بنابر این گزارش، محمدتقی شریفی در سال 1298 و شهرستان نور از توابع مازندران به‌ دنیا آمد و بازیگری را پیش از انقلاب آغاز کرد و بعد از انقلاب نیز در فیلم‌هایی چون عقاب‌ها، تفنگ سرپر، روز واقعه، آن سوی مه و .. بازی کرد.


وی همچنین در چندین سریال تلویزیونی از جمله سریال‌هایی چون «امام علی (ع)» و «تنهاترین سردار» و .... ایفای نقش کرد.


زمان تشییع این بازیگر هنوز به طور دقیق اعلام نشده و به احتمال زیاد این هنرمند در قطعه هنرمندان دفن خواهد شد

فارس

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

يکشنبه 10/6/1392 - 2:17 - 0 تشکر 638776


تجربه‌ی صداپیشگان مجموعه «کلاه قرمزی» از بازی در فیلم کمال تبریزی



سه صداپیشه مجموعه «کلاه قرمزی» که برای اولین‌بار در کنار هم مقابل دوربین یک فیلم سینمایی رفته‌اند، از اینکه بسیاری از مردم چهره‌ آنها را نمی‌شناسند،‌ راضی هستند.


بهادر مالکی‌، محمد بحرانی و کاظم سیاحی صداپیشگان مجموعه «کلاه قرمزی» هستند که این روزها به عنوان بازیگر در فیلم «طبقه حساس» به کارگردانی کمال تبریزی حضور دارند و نقش دوستان شخصیت اصلی فیلم (با بازی رضا عطاران) را ایفا می‌کنند.


محمد بحرانی که در مجموعه «کلاه قرمزی» به جای «ببعی» و «آقای همساده» صحبت می‌کند، در گفت‌وگویی با خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، درباره تجارب بازیگری‌اش گفت: تجربه دو کار کوتاه دارم و در فیلم‌های «اتوبوس شب» ،‌«رفیق بد» و «کلاه قرمزی و بچه ننه» حضور داشته‌ام، ضمن این که تجارب کارهای زیادی در تلویزیون و تئاتر را داشتم.


بهادر مالکی گوینده عروسک فامیل دور و مرغ در مجموعه «کلاه قرمزی» نیز با بیان اینکه پیش ازاین در «کلاه قرمزی و بچه‌ ننه» مقابل دوربین رفته است،‌ اظهار کرد: فعالیت بازیگری در کارهای تلویزیونی مانند «مدرسه فسقلی‌ها»،«تصادف ممنوع» و آثار دیگری بوده که بیشتر مربوط به کودکان بوده است.


کاظم سیاحی هم که در «کلاه قرمزی» به جای جیگر و عروسک گدا صحبت می‌کند، بازی در فیلم «طبقه حساس» را اولین تجربه سینمایی‌اش عنوان کرد و گفت: اما در تلویزیون کارهایی بوده که مقابل دوربین رفته‌ام، از جمله مجموعه «کوچه اقاقیا» که توسط رضا عطاران ساخته شد و مجموعه دیگری چون «کارگاه‌ها»‌،«مدرسه فسقلی‌ها» و همین سریال «داوران» که در حال حاضر در حال پخش است.


بحرانی ادامه داد: ما سه نفر به همراه 10 ،‌12 نفر دیگر، یک گروه هستیم که سال‌هاست کار عروسکی می‌کنیم و در کنار صداپیشگی و بازی، به فعالیت نویسندگی و سرودن شعر نیز مشغولیم.


وی حضورشان را در فیلم کمال تبریزی، انتخاب حبیب رضایی به عنوان بازیگردان این فیلم دانست و گفت: ایشان در مجموعه «کلاه قرمزی» نیز حضور دارند و باعث معرفی ما به آقای تبریزی شدند.


سیاحی نیز ادامه داد: در حدود سی تا چهل درصد، صحنه‌های این فیلم حضور داریم که فکر می‌کنم، کار ما حدود 13 روز طول بکشد. در واقع نقش سه رفیق گرمابه و گلستان را داریم که با شخصیت اصلی فیلم دوست هستند.



بحرانی افزود: شاید علت اصلی انتخاب ما هم دوستی‌مان، با هم باشد و فکر می‌کردند این مناسبات در مقابل دوربین هم به خوبی دربیاید.


وی کار کردن با کمال تبریزی را بسیار لذت بخش خواند و گفت: در حال حاضر که روزهای اول فیلمبرداری است، اما از روزی که جلسات دورخوانی شروع شد، بسیار لذت بردم و معتقدم کار ایشان ذاتا عالی است.


مالکی هم از حضورش در این فیلم ابراز رضایت کرد و گفت: بازی در «طبقه حساس» تجربه‌ای است که آن را بسیار دوست دارم.



سیاحی که پیش از این در «کوچه اقاقیا» نیز در کنار رضا عطاران بوده است‌، اظهار کرد: حضور در این فیلم، خصوصا بازی در کنار آقای عطاران بسیار دوست داشتنی و لذت بخش است و خوشحالم که چنین تجربه جالبی را به دست آوردم. من آقای تبریزی را دورادور می‌شناختم و یکی از ویژگی‌های مهم ایشان استقبال از پیشنهاداتی است که مطرح می‌شود.


بحرانی ادامه داد: ایشان آرامشی سرصحنه دارند که برایم بسیار جذاب است و معتقدم کارگردانی که سر کارش آرام باشد، نتیجه بهتری از کارش می‌گیرد. معتقدم «مارمولک» و «لیلی با من است» دو تا از بهترین‌های تاریخ سینمای ایران هستند.



مالکی که به واسطه صداپبشگی عروسک «فامیل دور» صدایش بسیار شناخته شده است،د ر عین حال از اینکه در خیابان کسی چهره او را نمی‌شناسد ابراز رضایت کرد و گفت: صدا پیشگی را بسیار دوست دارم و ازاینکه مرا کمتر را می‌شناسند خوشحال‌تر هستم.


این گفته مالکی با تایید دو صداپیشه دیگر همراه می‌شود.


سیاحی علاقه‌اش را به بازیگری بیشتر از صداپیشگی عنوان کرد و گفت: هر سه ما تجربه زیادی در تئاتر داشته‌ایم و خود من این حوزه را بیشتر دوست دارم.


وی افزود: من معتقدم صداپیشگی هم نوعی بازیگری است و اگر تسلط نداشته باشی صدا پیشه خوبی هم نمی‌شوی.


بحرانی در ادامه صحبت‌های سیاحی گفت: بسیاری فکر می‌کنند، صدا پیشگی تقلید صداست در حالی که این نیست و باید شخصیتی را بازی کنیم.


سیاحی در مورد اینکه در مجموعه «کلاه قرمزی» چقدر دستش برای بداهه گویی باز است‌، اظهار کرد: دستمان باز است اما هر بداهه‌ای باید از ذهن آقای جبلی و طهماسب بگذرد. در واقع بازیگر فرمانبردار کارگردان است.



این سه بازیگر و صداپیشه در بخش دیگری از این گفت‌وگو به مجموعه «کلاه قرمزی» پرداختند.


مالکی درباره کمرنگ شدن عروسک «کلاه قرمزی» بعد از اضافه شدن عروسک‌های دیگر مطرح کرد: اما در مجموع همه عروسک‌ها زیر اسم «کلاه قرمزی» قرار دارند و از این طریق معرفی می‌شوند.


سیاحی که در آخرین قسمت پخش شده از مجموعه «کلاه قرمزی» به جای «گدا» صحبت کرد درباره اضافه شدن این عروسک به مجموعه گفت: تا کنون اکثر عروسک‌هایی که آمده‌اند، مانده‌اند و ممکن است این عروسک هم در کار بماند و یا بعضی وقت‌ها به عنوان مهمان سروکله‌اش پیدا شود.


بحرانی در پایان گفت‌وگویش با ایسنا از حضورش در تئاتری عروسکی خبر داد و گفت: ما همه تئاتر خوانده‌ایم، اما از وقتی درگیر تلویزیون شده‌ایم کمتر وقت کرده‌ایم سراغ تئاتر برویم و خوشبختانه این فرصت فراهم شده است و من در کاری به نام «افسانه آه» که بزودی در خانه هنرمندان اجرا می‌شود به عنوان بازیگر و عروسک‌گردان حضور خواهم داشت.


ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

يکشنبه 10/6/1392 - 2:18 - 0 تشکر 638777

ویژه‌های رادیو ایران برای شهادت امام صادق/ آثار قیصر امین‌پور مرور می‌شود




زهرا فقیه میرزایی سردبیر "نگاه روز" درباره موضوع فردای این برنامه رادیویی به خبرنگار مهر گفت: با دعوت از حجج الاسلام زهیری كارشناس دینی و ابراهیم نیك‌صفت استاد دانشگاه و روان‌شناس به این موضوع می‌پردازیم كه چطور می‌توانیم از دین برای امور زندگی بهره ببریم و الگوی خوبی برای معرفی به دیگران باشیم.


میرزایی توجه، آرامش و امید را از دیگر زیر موضوعات مورد بحث این برنامه دانست كه با كارشناسی و اجرای رسالت بوذری و تهیه‌کنندگی جواد فیاضی یكشنبه دهم اردیبهشت از ساعت 15:30 از گروه فرهنگ رادیو ایران پخش می‌شود.


ویژه‌برنامه رادیو ایران در سالروز شهادت امام صادق (ع)


لیلا كوچكیان سردبیر "شمیم صداقت" نیز در این‌باره گفت: در دو برنامه "شمیم صداقت" كه یكشنبه و دوشنبه دهم و یازدهم شهریور از ساعت 17:30 از گروه اندیشه رادیو ایران روی آنتن می‌رود، نقش صداقت در زندگی اجتماعی انسان بررسی می‌شود.


وی ادامه داد: در برنامه اول حجت الاسلام مرتضی جعفرپور درباره نقش صداقت در زندگی فردی انسان و دلایل لقب دادن "صادق" به آن امام همام صحبت می‌کند. در برنامه دوم به نقش "صداقت" در زندگی اجتماعی انسان اشاره شده و "صداقت" از نگاه امام صادق (ع) بیان می‌شود.


محمد پورابراهیم تهیه‌كننده  و زینب كوچكیان آیتم‌ساز این ویژه‌برنامه هستند.


"شوقستان" رادیو ایران به مرور آثار قیصر امین‌پور رسید


برنامه شبانه "شوقستان" در پاسداشت شاعران انقلابی به بررسی آثار یكی از بزرگترین شاعران دوران جمهوری اسلامی كه با زبان ساده، برداشت‌های بدیع و تصویرهای بسیار زیبای اشعارش باعث شده که در بین دوستداران شعر تبدیل به شاعری محبوب شود، می‌پردازد.


امشب نهم شهریور برنامه "شوقستان" آثار و اشعار قیصر امین پور شاعر معاصر ایران را با حضور دکتر مصطفی فیض کارشناس ادبیات مورد بررسی و تحلیل قرار می‌دهد.


مهدی ساعی سردبیر تهیه کننده و احمد خالصی کارشناس مجری این هفته برنامه را بر عهده دارد که امشب ساعت 23:00 از رادیو ایران روی آنتن می‌رود.



مهر

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

دوشنبه 11/6/1392 - 21:46 - 0 تشکر 639339


ستاره دیگری در خاک آرام گرفت





پیکر زنده‌یاد علی‌اصغر افضلی - پیشکسوت عرصه‌ی دوبله - صبح امروز (11 شهریورماه) از مقابل خانه‌اش تشییع شد و در قطعه‌ی هنرمندان بهشت زهرا (س) آرام گرفت.


به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا‌)، مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد افضلی با حضور اهالی هنر، جمعی از پیشکسوتان عرصه‌ی دوبله و همچنین بازیگران برگزار شد.


اهالی هنر و دوبله با چشم‌هایی گریان پیکر استادشان را بدرقه کردند


در این مراسم، سیامک اطلسی،‌ زهره شکوفنده‌، جواد پزشکیان‌، منوچهر والی‌زاده‌،مریم شیرزاد،آزیتا یاراحمدی، علی همت مومی‌وند‌، اسفندیار مهرتاش‌، شروین قطعه‌ای،‌ علیرضا باشکندی‌،حمیدرضا آشتیانی پور، ابراهیم شفیعی (بازیگر خنده بازار)، مهوش افشاری‌، جلیل فرجاد‌، شهروز ملک‌آرایی‌، تورج نصر‌، مژگان عظیمی، سعید شیخ زاده و ... حضور داشتند و پیکر استادشان را تا قطعه هنرمندان همراهی کردند.


در مراسم تشییع پیکر علی‌اصغر افضلی، تعداد قابل توجهی از مردم عادی نیز حضور داشتند که تا قطعه‌ی هنرمندان، پیکر افضلی را همراهی و با خانواده‌اش همدردی کردند.



ایرج رضایی: افضلی‌ها باید ادامه‌دار باشند


در این مراسم، ایرج رضایی - پیشکسوت عرصه‌ی دوبله - در سخنان کوتاهی درباره‌ی خاطراتی که با زنده‌یاد افضلی داشت، گفت: اگر بخواهم 50 سال خاطرات خود را با دوست عزیزم، علی‌اصغر افضلی، برای‌تان در سه دقیقه تعریف کنم، باید بگویم سواد آن را ندارم. من امروز می‌خواهم سرفصل‌هایی از شخصیت او را برای‌تان بازگو کنم.


او ادامه داد: جا دارد بگویم آن روزی که برای تشییع پیکر امیرهوشنگ قطعه‌ای - پیشکسوت عرصه‌ی دوبله - به اینجا آمدیم، استاد افضلی درباره‌ی شخصیت او صحبت کرد و حالا من امروز آمده‌ام تا درباره‌ی شخصیت زنده‌یاد افضلی صحبت کنم.


این پیشکسوت دوبله در حالی که اندوهگین بود، افزود: زنده‌یاد افضلی، کلام شیرینی داشت و بسیار مهربان بود. اصغر عزیز ما پرواز کرد و رفت، ولی ما نباید خاطراتش را فراموش کنیم، چراکه او اهل وفا بود.


رضایی همچنین با بیان این‌که علی‌اصغر افضلی یکی از گویندگان خوب و حرفه‌یی واحد دوبلاژ بود، تأکید کرد: 50 سال با او همکاری و مدام با او قهر و آشتی کردم. در اینجا جا دارد بگویم افضلی‌ها باید ادامه‌دار باشند، هرچند مثل افضلی دیگر نیست.



علی همت مومی‌وند: امروز ستاره‌ی دیگری در آسمان دوبله‌ی ایران خاموش شد


به گزارش ایسنا، در این مراسم علی همت مومی‌وند که برگزاری مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد افضلی را عهده‌دار بود،‌ گفت: امروز ستاره‌ی دیگری در آسمان دوبله‌ی ایران خاموش شد. آقای افضلی از بین ما رفت، ولی خاطرات خوش او هیچ‌گاه از ذهن ما فراموش نمی‌شود.


این دوبلور در ادامه‌ی صحبت‌های خود، اظهار کرد: ما در حرفه‌ای که در آن کار می‌کنیم، بیشتر از آن‌که خانواده‌مان را ببینیم، با دوستان‌مان هستیم. بنابراین نباید خاطرات خوش‌مان در کنار یکدیگر را فراموش کنیم.


او در پایان افزود: این ضایعه‌ی دردناک را به خانواده‌ی مرحوم افضلی و همه‌ی بستگان و آشنایان آن مرحوم، تسلیت عرض می‌کنم.



مژگان عظیمی: استاد افضلی زود از پیش ما رفت


مژگان عظیمی، یکی دیگر از گویندگان واحد دوبلاژ که در مراسم خاکسپاری زنده‌یاد افضلی حضور داشت، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در حالی که اشک می‌ریخت، در توصیف شخصیت زنده‌یاد افضلی، اظهار کرد: آقای افضلی از جمله اساتیدی بود که خیلی مهربان بود و هنگام کار، حواسش به همه‌ی دوستانش بود و کاری به کار کسی نداشت. خدا را شکر می‌کنم که از او خاطرات خوبی دارم.


او افزود: زنده‌یاد افضلی تا هفته‌ی پیش، سر کار حضور داشت و کسالتش به‌نحوی نبود که او را از پا بیندازد، نمی‌دانم چطور شد که این‌قدر زود از پیش ما رفت.


به گزارش ایسنا، زنده‌یاد علی‌اصغر افضلی (متولد 1317 در تهران) در سال 1339 به‌طور حرفه‌یی کار دوبله را آغاز و در سال 1346 برای نخستین‌بار مدیر دوبلاژی را تجربه کرد. پیشینه‌ی فعالیت او به حضور در تئاتر فردوسی به‌عنوان بازیگر در میانه‌ی دهه 1330 برمی‌گردد. او در آن سال‌ها همبازی بازیگران مشهوری مانند منیره تسلیمی (مادر سوسن تسلیمی)، جهانگیر فروهر، نصرت‌الله وحدت، همت آزاد و مهری ودادیان بود.


افضلی عصر روز گذشته (یکشنبه، دهم شهریورماه) براثر سکته قلبی دار فانی را وداع گفت.


زنده‌یاد افضلی، گوینده‌ی شخصیت «پرنس‌جان» در کارتون «رابین‌هود»، «ادگار» در «گربه‌های اشرافی»، «تناردیه» در بینوایان، «روباه» در پسر شجاع، «وروجک» در کارتون «وروجک و آقای نجار»، «کارآگاه گجت» و «بیگلی بیگلی» در گوریل انگوری و «واتو واتو» بود.


حاشیه‌ها


امروز در قطعه‌ی هنرمندان بهشت زهرا (س) پیکر علی داور - شاعر و موسیقی‌دان - نیز همزمان با خاکسپاری زنده‌یاد افضلی، به خاک سپرده شد.


در مراسم تشییع پیکر مرحوم افضلی، برخی حاضران در مراسم جمله‌هایی را مانند دوبلورها مظلوم واقع شده‌اند، کسی چهره‌ی آن‌ها را نمی‌شناسد و همچنین صدای دوبلورها تداعی‌گر خاطرات شیرین بچگی است، بیان می‌کردند.


همچنین تورج نصر - پیشکسوت عرصه‌ی دوبله و بازیگری - که مدتی به‌خاطر کسالت و بیماری در حال استراحت بود، در مراسم تشییع پیکر افضلی حضور داشت.


به گزارش ایسنا، مراسم ختم علی‌اصغر افضلی 14 شهریورماه از ساعت 16 تا 17:30 در مسجد الرضا (ع) واقع در خیابان سهروردی شمالی برگزار می‌شود.

ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

دوشنبه 11/6/1392 - 21:47 - 0 تشکر 639340


مروری بر گفته‌ها و کارنامه کاری دوبلور «واتو واتو»، «کارآگاه گجت» و ...





999999-14.jpg



«هنگامی که در برخورد با بچه‌ها، محبت‌شان را حس می‌کردم، عشقم به دوبله کارتون بیشتر می‌شد و سعی می‌کردم در درجه‌ی اول آنان را شاد کنم و یادگار خوبی از من در ذهنشان باقی بماند.»


به گزارش سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، اینها جملات مرحوم علی اصغر کاوه افضلی است؛ دوبلور پیشکسوتی که به دلیل تیپ‌سازی‌های متفاوت کمدی در فیلم‌ها و کارتون‌ها مشهور بود و شخصیت‌های محبوب بسیاری از کارتون‌های دهه‌ی 60 و 70 را برای کودکان و بزرگسالان از نو ساخت.


او گوینده شخصیت «پرنس‌جان» در کارتون «رابین‌هود»، «ادگار» در «گربه‌های اشرافی»، «تناردیه» در بینوایان، «روباه» در پسر شجاع، «وروجک» در کارتون «وروجک و آقای نجار»، «کارآگاه گجت» و «بیگلی بیگلی» در گوریل انگوری و «واتو واتو» بود.


مرحوم کاوه افضلی درباره گویندگی در کارتون «گوریل انگوری» گفته است: گوریل انگوری دوبله خاطره‌انگیزی دارد و در اوایل انقلاب با نوار شانزده میلی‌متری کار کردیم، یکی از بهترین تیپ‌های صدایم را به جای «بیگلی بیگلی» گفتم که هنوز هم از تماشای آن لذت می‌برم.»


اصغر افضلی (متولد 1317 در تهران) در سال 1339 به طور حرفه‌ای کار دوبله را آغاز و در سال 1346 برای نخستین بار مدیر دوبلاژی را تجربه کرد. پیشینه فعالیتش به حضور در تئاتر فردوسی به عنوان بازیگر در میانه دهه 1330 برمی‌گردد. او در آن سال‌ها همبازی بازیگران مشهوری چون منیره تسلیمی )مادر سوسن تسلیمی)، جهانگیر فروهر، نصرت‌الله وحدت، همت آزاد و مهری ودادیان بود.


صدا و استعداد گویندگی افضلی را نخستین بار احمد رسول‌زاده کشف کرد.


مرحوم افضلی در این زمینه گفته است: «نمایشنامه‌ای به نام «اسمال در نیویورک» را در تئاتر فردوسی کار می‌کردیم که آقای رسول‌زاده هم در آن حضور داشتند و این همکاری با ایشان مدتی ادامه پیدا کرد تا این که آقای رسول‌زاده وارد دوبله شدند و مرا تشویق به حضور در دوبله کردند. من هم پذیرفتم و با مراجعه به آنجا فهمیدم که برای آنان غریبه نیستم، چون استودیو دی.سی.آی روبه‌روی تئاتر فردوسی بود و اکثر دوبلورهای آنجا برای تماشا می‌آمدند که از آن زمان رابطه دوستانه‌ای بین ما برقرار شد.»



اولین بار افضلی در فیلم‌ فرانسوی «سه‌چرخه‌سوار» در نقش کوتاهی حرف زد و این فیلم در استودیو پلازا دوبله شد.


علی اصغر کاوه افضلی یادآور شده است که دوبله آن زمان حال و هوای دیگری داشت و مثل حالا ماشینی نبود که همه چیز با عجله پیش می‌رود. فیلم به وسیله آپارات نمایش داده می‌شد و برای تکرار دیالوگ‌ها باید فیلم متوقف می‌شد و به صحنه قبلی برمی‌گشت. این کار سه تا چهار دقیقه زمان می‌برد و فرصت مناسبی برای گوینده بود که به کارش فکر کرده و دیالوگ‌ها را چند بار مرور کند تا این که واژه‌ها ملکه ذهنش شوند، در حالی که امروز شاهد این شیوه در دوبله نیستیم. افرادی که از قدیم در دوبله فعالیت می‌کنند عاشقانه این کار را شروع کردند. در آن سال‌ها برای گفتن یک نقش کوتاه احتیاج به ده‌ها بار تمرین بود.


سایت انجمن گویندگان و سرپرستان گفتار فیلم در این زمینه نوشته است: زمان می‌گذرد تا این که زنده‌یاد محمد‌علی زرندی در استودیو مولن‌روژ، دوبله فیلمی را به عهده می‌گیرد با شرکت چیچو و فرانکو. زرندی از صدای دو استاد تیپ‌گویی استفاده می‌کند یعنی منوچهر اسماعیلی (به جای چیچو) و اصغر افضلی (فرانکو). دیری نمی‌پاید که فیلم‌های نه‌چندان بامزه این دو بازیگر به واسطه هنر این دوبلورها طرفداران فراوانی در ایران پیدا می‌کند. افضلی بر این نکته پافشاری دارد که برای دیدن فیلم‌های فرانکو پس از دوبله، با مردم به سینما می‌رفته و نحوه کارش را از طریق واکنش‌های آنان ارزیابی می‌کرده است.


روند دوبله فیلم‌های کمدی برای افضلی طی می‌شود تا زمان برای دوبله شاهکارهای وودی آلن فرا می‌رسد. اولین فیلمی که او به جای وودی آلن صحبت کرد «دوباره بنواز سام» است. در همین مرحله بود که افضلی تکنیک‌ جاودانه سرعت در نقش‌گویی به جای آلن را برمی‌گزیند و در فیلم‌های پولو بردار و فرار کن، موزها، عشق و مرگ و... این شیوه را ادامه می‌دهد و به آنی‌هال می‌رسد که در آن شاهد اوج کار و پختگی افضلی هستیم.



افضلی درباره صداپیشگی در نقش وودی آلن گفته است: جنس بازی وودی آلن را خیلی دوست دارم و هنگام کار، انگار مثل دو دوست کنار همدیگریم، همسطح و یکرنگ با هم حرکت می‌کنیم، چون شناخت کاملی از راز و رمزها و ریزه‌کاری‌های هنر نقش‌آفرینی او دارم.


فیلم آنی‌هال در استودیو راما و به مدیریت محمود قنبری طی دو روز دوبله شد و اجرای مینو غزنوی به جای دایان کیتن پابه‌پای افضلی فوق‌العاده است.


افضلی در دوبله فیلم‌های ایرانی نیز حضور چشمگیری داشت که نمونه مشهورش صدای شخصیت قوچعلی در مجموعه فیلم‌های صمد و نقش‌گویی به جای پرسوناژ صاحب جواهرفروشی قازاریان (با بازی زنده‌یاد سروش خلیلی) در دوبله سریال هزاردستان است.


ایفای نقش رادیویی «رحمت گردچاقه» در برنامه پرمخاطب «صبح جمعه با شما» از خاطرات شیرین حضور افضلی در رادیو است.


در میانه دهه 1360 و سال‌های پر رونق جشنواره فیلم کودک و نوجوان در اصفهان، این دوبلور پیشکسوت با تعدادی از همکارانش، دوبله همزمان فیلم را تجربه می‌کند که خود در این زمینه گفته است: «این دوبله همزمان بود که در اصفهان مردم را به سمت سینما می‌کشاند. مردم دوست داشتند که گویندگان را از نزدیک ببینند و با دوبله بیشتر آشنا شوند. وسط این همه جمعیت می‌نشستی و تماشاگر هم استقبال می‌کرد و حتی باعث ازدحام در سینما می‌شد. اما در مراسم اختتامیه، افراد مسوول یک کلام درباره دوبله حرف نمی‌زدند و فقط از هم تعریف و تمجید می‌کردند.»


به گزارش ایسنا، صدای مرحوم علی اصغر کاوه افضلی این اواخر در دوبله سریال «افسران پلیس» (قبل از تغییرات دوبله کنونی‌اش) شنیدیم. اصغر افضلی عهده‌دار نقش‌گویی بانمکی به جای شخصیت جووانی بود.



مرحوم علی اصغر کاوه افضلی ظهر یکشنبه‌ (دهم شهریور ماه) بر اثر سکته قلبی در منزلش درگذشت.


روحش شاد و یادش گرامی باد.

ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

دوشنبه 11/6/1392 - 21:47 - 0 تشکر 639341


چرا نسخه‌ی دوبله شده «گذشته» در سینما «آزادی» اکران نشد؟





علی سرتیپی خبر داد: نسخه دوبله شده‌ی فیلم «گذشته» به زودی در سینما «آزادی»‌ و «موزه سینما» به نمایش درخواهد آمد.


مدیر عامل موسسه «فیلمیران» در گفت‌و‌گویی با خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره‌ی پخش نشدن نسخه دوبله شده‌ی فیلم «گذشته» در سینما «آزادی»، بیان کرد: به دلیل نبود سِرور در برخی از سالن‌های این سینما، امکان نمایش نسخه دوبله شده‌ی «گذشته» به صورت دیجیتال وجود ندارد، به همین دلیل باید نسخه 35میلی‌متری آن تهیه شود.


او اضافه کرد:‌ به همین دلیل تاکنون در سینما «آزادی» و «موزه سینما» امکان نمایش «گذشته» به صورت دوبله، فراهم نشده است اما اقدامات لازم در حال انجام است و احتمالا تا یکی دو روز آینده این دو مجموعه نیز می‌توانند نسخه دوبله شده «گذشته» را به نمایش بگذارند.


علی سرتیپی گفت:‌ در حال حاضر 4 سینمای «زندگی»، «ملت»، «شکوفه» و «اریکه ایرانیان» آخرین ساخته اصغر فرهادی را به صورت دوبله اکران می‌کنند.

ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.