• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 7635)
سه شنبه 7/3/1392 - 17:2 -0 تشکر 606825
مسابقه: فرمایشات رهبری




کاربر گرامی با سلام و ادب
شما می توانید در این مبحث  پیامها و گفتارهای مقام معظم رهبری پیرامون انتخابات ریاست جمهوری را از سال 68 تا امروز  ثبت نمایید.




پنج شنبه 9/3/1392 - 12:3 - 0 تشکر 607161

سخنان مقام معظم رهبری درباره انتخابات



- انتخابات از مهمترین مظاهر مردم سالاری دینی است .
- در اسلام "تقوا" و "عدالت" پایه اصلی مشروعیت است. امام این مشروعیت بدون رأی مردم ، مقبولیت و كارائی ندارد.
- رأی مردم و انتخابات در نظام مردم سالاری دینی بسیار مهم است.
- اگر رأی مردم نباشد نظام مقبولیت و كارآیی ندارد.
- خطای بزرگ آن است كه این خواسته های حقیقی مردم به دست غفلت و خواسته های جناحی و حزبی و شخصی به جای مصالح ملی ننشیند.
- قانون پشتوانه انتخابات است و نتیجه آن را همه قبول دارند.
- مردم حق دارند كه سرنوشت كشور را به دست خودشان رقم بزنند.
- شركت در انتخابات باید به دور از تشنج و درگیری برگزار شود.
- مردم را در تصمیم گیری آزاد بگذرید .
- من به كسانی كه فضای جامعه و كشور را با تشنج سیاسی و پر كردن ازشایعات و موهومات خراب می كنند، نصیحت می كنم كه از مردم دست بردارند و آنان را برای تصمیم گیری آزاد بگذارند .
- بی گمان ، پیروز و برنده این انتخابات ملت بزرگ و با اراده ایران است .
- ملت پیروز و سرافراز ایران با نمایش قدرت عظیم خود در حوادث گوناگون انقلاب این حقیقت و واقعیت را به اثبات رسانیده و نشان داده اند كه در دریای خروشان وحدت و انسجام آنان چیزی كم نشده و نخواهد شد و جهان خواران انشاءا... تا ابد حسرت گسستن اتحاد مقدس مردم ما را به گور خواهند برد .
- انشاءا... دنیا خواهد دید كه مردم عزیز ایران چگونه حماسه حضور گذشته خویش را در سراسر میهن اسلامی تكرار خواهد كرد .
- دربرهه اخیر درباره انتخابات مطالب زیادی را با ملت عزیزمان درمیان گذاشته ایم .
ما روز به روز داریم به زمان برگزاری انتخابات نزدیك می شویم .

منبع: http://www.moi.ir

پنج شنبه 9/3/1392 - 12:16 - 0 تشکر 607162


همزمان با ایام سالروز فتح خرمشهر، صبح امروز (دوشنبه) مراسم دانش آموختگی دانشجویان افسری و تربیت پاسداری دانشگاه امام حسین (ع) با حضور حضرت آیت الله خامنه ای فرمانده معظم کل قوا برگزار شد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای ورود به میدان، با حضور بر مزار شهدای گمنام و قرائت فاتحه، یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس را گرامی داشتند.

فرمانده کل قوا سپس از یگانهای حاضر در میدان سان دیدند.

حضرت آیت الله خامنه ای همچنین جانبازان حاضر در میدان را مورد تفقد قرار دادند.

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در این مراسم، گام بلند و حماسی و پرشور ملت ایران در انتخابات پیش روی ۲۴ خرداد را بشارت دهنده موفقیت ها و دستاوردهای بزرگتر برای انقلاب و نظام اسلامی دانستند و با توصیه به مردم برای دقت در اظهارات و شعارهای کاندیداهای محترم بمنظور شناخت و انتخاب فرد اصلح و همچنین توصیه مؤکد به کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری برای تثبیت اصول و مواضع عاقلانه و حکیمانه نظام اسلامی و پرهیز از ریخت و پاش، تخریب و بداخلاقی، در تبلیغات، تأکید کردند: به توفیق الهی، فردای این کشور و ملت، فردایی روشن، عزتمدارانه و برای همه الگو خواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: ما نمی دانیم که چه کسی رییس جمهور خواهد شد و نمی دانیم که خداوند متعال دلهای مردم را به سوی چه کسی هدایت خواهد کرد اما می دانیم که حضور مردم در پای صندوق های رأی که اعلام حضور قدرتمندانه ملت در عرصه حرکت و تاخت به سوی آرمان ها است، قطعاًٌ زمینه ساز عزت، مصونیت، آبروی بین المللی و خوشحالی دوستان و ناراحتی دشمنان خواهد شد.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تبلیغات بدخواهان ملت ایران برای دلسرد کردن مردم از حضور در پای صندوق های رأی گفتند: علت این تبلیغات گسترده این است که اگر مردم وارد میدان شوند و حرکت پرشور خود را نشان دهند، برای معاندان، گران تمام خواهد شد.

ایشان با اشاره به اظهار نظر مقامات امریکایی درخصوص انتخابات ایران افزودند: کسانی در مورد انتخابات ایران اظهار نظر می کنند که زندان گوانتانامو و هواپیماهای بدون سرنشین آنها بر فراز روستاهای محروم پاکستان و افغانستان و جنگ افروزی در منطقه و حمایت بی قید و شرط از رژیم جنایتکار صهیونیستی، مایه بی آبرویی و لکه ننگ آنها است.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه انتقاد آنها از جمهوری اسلامیِ آبرومند و سرافراز، ارزش جواب دادن ندارد و در خور اعتنای ملت ایران و مسئولان نیست، گفتند: اما این اظهارات برای آحاد ملت عبرت انگیز است زیرا نشان دهنده میزان بسیار بالای حساسیت انتخابات برای آنها است.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: جبهه معاندان، ۳۴ سال است که به هنگام برگزاری هر انتخابات، جنجال آفرینی می کنند و در عین حال همواره هم ناموفق بوده اند، و به لطف الهی این بار نیز ملت بزرگ ایران، به آنها تو دهنی خواهند زد.

ایشان، مردم را به دقت و تأمل در اظهارات و مواضع کاندیداهای محترم فراخواندند و تأکید کردند: مردم باید کسی را ترجیح دهند که زمینه ساز عزت برای آینده انقلاب و کشور باشد و توانایی حل مشکلات و ایستادگی قدرتمندانه در مقابل جبهه معاندان و الگو کردن جمهوری اسلامی در چشم مستضعفان جهان را داشته باشد.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تفاوت تشخیص های مردم در انتخابات، خاطرنشان کردند: این تفاوت تشخیص ها، و علاقه مندی های متفاوت به کاندیداها نباید منجر به رودررو قرار گرفتن افراد شود.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: برای انتخاب و گزینش عالی ترین مقام اجرایی کشور که بسیار حساس و مهم است، در کشور، ساز و کار قانونی وجود دارد و بر اساس آن عمل خواهد شد، بنابراین اختلاف نظرها نباید موجب بروز کدورت شود.

ایشان چند توصیه هم به داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری داشتند و گفتند: کاندیداهای محترم نیز باید کار را با حماسه و شور و غیرتمندی به پیش ببرند اما بدون چالش.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: ظرافت کار اینجاست که باید در فضای رقابت های انتخاباتی، نشاط و تحرک و گفتگوهای گرم و داغ وجود داشته باشد اما نفرت پراکنی نباشد.
توصیه دیگر حضرت آیت الله خامنه ای به داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری، درخصوص نحوه تبلیغات و هزینه های آن بود.

ایشان تأکید کردند: مردم درخصوص نحوه تبلیغات داوطلبان و هم
چنین نحوه هزینه ها و ریخت و پاش ها قضاوت خواهند کرد و کسانی که برای تبلیغات انتخابات، از بیت المال یا پول مشتَبه به حرامِ برخی افراد دیگر استفاده کنند، نخواهند توانست اطمینان مردم را به سوی خود جلب کنند.
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: آنچه که در تبلیغات و شعارهای داوطلبان اهمیت دارد، این است که مواضع عزت آفرین، صحیح، عاقلانه و حکیمانه انقلاب و نظام اسلامی تثبیت شود.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: مبادا در تبلیغات، به برخی افراد معاند در خارج و یا حتی در داخل، چراغ سبز نشان دهیم زیرا دشمن در تلاش است تا مردم را مأیوس و ناامید کند و متأسفانه برخی حنجره ها و زبان ها و قلم های بی تقوا هم در داخل حرف آنها را تکرار می کنند.
فرمانده کل قوا در بخش دیگری از سخنان خود در جمع دانشجویان، اساتید و فرماندهان دانشگاه افسری امام حسین علیه السلام، پاسداری از انقلاب را یکی از ویژگی های ممتاز دانشجویان این دانشگاه برشمردند و افزودند: یکی از لوازم پاسداری از انقلاب، داشتن شناخت درست و عمیق از مبانی نظری و اصول انقلاب اسلامی و پایبندی به آنها است.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: در طول انقلاب اسلامی، کسانی بودند که با احساسات و بدون شناخت عمیق از مبانی نظری انقلاب، وارد میدان شدند و بعد از مواجه شدن با یک تندباد، راهشان تغییر کرد و از مسیر انقلاب خارج شدند.
حضرت آیت الله خامنه ای یکی دیگر از لوازم پاسداری از انقلاب را شناخت دقیق تاریخ انقلاب دانستند و افزودند: تاریخ انقلاب اسلامی در واقع عینیتِ مبانی نظری آن است و نشان دهنده آزموده و تجربه شدنِ مبانی نظری در میدان عمل است.
ایشان با اشاره به تمرکز بیش از حد رسانه های بیگانه بر برخی نقاط ضعف کوچک و بزرگنمایی دهها برابری آن، خاطرنشان کردند: هدف آنها به فراموشی سپرده شدن تجربه های موفق نظام اسلامی و القای نادرستی مبانی نظری انقلاب در مرحله عمل است، بنابراین همه مردم بویژه جوانان باید از تاریخ انقلاب آگاهی کامل داشته باشند.
فرمانده کل قوا تأکید کردند: یکی از وظایف مهم مسئولان و فرماندهان دانشگاه امام حسین علیه السلام و همچنین مسئولان و اساتید همه دانشگاهها، آشنا کردن جوانان با تاریخ انقلاب اسلامی است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: آشنایی نسل جوان با تاریخ انقلاب اسلامی زمینه ساز آینده ای اطمینان بخش و قطعی خواهد بود.
ایشان خاطرنشان کردند: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، هر قدمی که انقلاب برداشته، نوید دهنده قدم بعدی بوده است و به همین دلیل هرگز دچار بن بست نشدیم و در دالان یأس و ناامیدی قرار نگرفتیم.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: همواره فرج و مسیر حرکت به سوی آرمانها، در مقابل ما باز بوده است و اگر در مواقعی پیشرفت مناسب نداشتیم به دلیل کوتاهی و سستی خودمان بوده است و نه بن بست بودن راه پیش رو.

منبع:
http://www.leader.ir

پنج شنبه 9/3/1392 - 12:19 - 0 تشکر 607163

صوت

انتخاب یازدهم | باید برای انتخاب فرد صالح به دنبال عمل به تكلیف بود


برای شنیدن سخنان رهبر معظم انقلاب اینجا كلیك كنید

http://farsi.khamenei.ir

پنج شنبه 9/3/1392 - 12:42 - 0 تشکر 607165

مبحث پیامها و گفتارهای مقام معظم رهبری پیرامون انتخابات ریاست جمهوری درسال 92





۰



اخلاق انتخاباتی در بیانات مقام‌معظم‌رهبری





انتظار می‌رود انتخابات و تبلیغات انتخاباتی در جمهوری اسلامی ایران به دلیل اهمیت جایگاه دین و اخلاق در نزد ایرانیان با تمام فضاهای انتخاباتی دنیا متفاوت باشد.

هرچه به ایام انتخابات ریاست‌جمهوری نزدیک می‌شویم تاکید ناصحان و بزرگان عرصه سیاست به پایبندی به اخلاق و ارزش‌های دینی از سوی کاندیداها و فعالان این عرصه در ایام منتهی به انتخابات ریاست‌جمهوری بیشتر می‌شود.


به همین دلیل به بازخوانی رهنمودهای مقام معظم رهبری درباره چگونگی انجام تبلیغات، مناظرات فعالیت‌های انتخاباتی پرداخته است که ضرورت دارد کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری این بیانات را که به منزله منشور اخلاقی انتخابات است سرلوحه اعمال و برنامه‌های خود قرار دهند.

***مسئولان از توطئه‌ دشمن در كار انتخابات غافل نشوند


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای 14 بهمن 1390 درباره ضرورت پرهیز از القای بحران می‌فرمایند: مسائل كوچك را نباید بزرگ كرد. نباید القاء بحران كرد.


مسئولان از توطئه‌ دشمن در كار انتخابات غافل نشوند... كسى آب به آسیاب دشمن نریزد؛ در تبلیغات، القاء فضاى اختلاف و ناامیدى نشود... .


***پرهیز از ایجاد سوال و ابهام در ذهن مردم


ایشان 16 بهمن ماه 1371 متذکر می‌شوند اختلاف سیاسى مانعى ندارد؛ اختلاف نظر مانعى ندارد؛ مبارزات انتخاباتى به شكل سالم، مانعى ندارد؛ اما خراب كردن یكدیگر، خراب كردن چهره‌ى كشور، خراب كردن ذهن مردم و چهره‌ى مسؤولین دلسوز، اشكال دارد.


ایجاد سؤال و ابهام در ذهن مردم، اشكال دارد.


***اشاعه روحیه بدبینی و سوءظن به كارگزاران اصلی كشور خیانت‌آمیز است


رهبر معظم انقلاب 13خرداد 1371 می‌فرمایند: در نظام اسلامى، اگرچه رسم و سنت انتقاد و نصیحت مشفقانه به مسئولین، یكى از مواهب الهى و مفاخر اسلامى و مایه‌ى رشد و ارتقاء و پیشرفت امور و مصداق بارز فریضه‌ى امر به معروف است و باید در جامعه بماند و توسعه و كیفیت بیابد، ولى مخلوط كردن این كار مستحسن و لازم با اشاعه‌ى روحیه‌ى بدبینى و سوءظن به كارگزاران اصلى كشور و بدگویى از آنان - كه به تضعیف روحیه، یا تضعیف جایگاه آنان بینجامد - خطایى بزرگ و خیانت‌آمیز خواهد بود.


***افشاندن بذر تردید نسبت به مسئولان بلند پایه كشور؛‌ خیانت به آرمان‌های انقلاب


معظم له در همین روز تصریح می‌کنند: اگر كسانى با گفتن و نوشتن یا رفتار متعمدانه‌ى خود، بذر شك و تردید نسبت به مسئولان بلندپایه‌ كشور را در دل‌ها بیفشانند و فضا و افق را تیره و یأس‌آور جلوه دهند، با هیچ توجیه و بیانى نمى‌توان آنها را خدمتگزار و خیرخواه به حساب آورد.


این كار در كشور ما كه از نظامى اسلامى و انقلابى، و مسئولانى كاملاً مردمى، و ملتى با اخلاص و فداكار، و صمیمیتى بى‌نظیر میان مردم و مسؤولان، و استعداد و ظرفیتى درخشان براى كار و پیشرفت، و حیثیتى برجسته در جهان و میان ملت‌هاى عالم برخوردار است، بى‌شك ضربه به آینده‌ى كشور و خیانت به آرمان‌هاى انقلاب محسوب مى‌شود و گناهى نابخشودنى است.


***مردم را نسبت به انتخابات دودل نكنید


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای 19 دی‌ماه 1370 با تاکید بر اینکه مردم را در انتخابات دودل نکنید، متذکر می‌شوند: مبادا كسانى عكس این عمل كنند. مبادا در روزنامه یا در رسانه‌یى - به هر نحوش - یا در تبلیغاتى، طورى حرف زده بشود كه مردم را نسبت به انتخابات دودل بكنند. البته این مردم دودل نمى‌شوند. این مردم نشان داده‌اند كه در مقابل توطئه‌هاى دشمن، هوشیارانه عمل مى‌كنند؛ مخالفان انقلاب اسلامى هم این را مى‌دانند؛ اما بالاخره تبلیغات و تلاش‌هاى خودشان را مى‌كنند. مبادا كسانى در داخل محدوده‌ى نظام اسلامى پیدا بشوند كه به این خواسته‌ى دشمن كمك كنند.


***هدف از مسئولیت در نظام اسلامی


رهبر معظم انقلاب 13 خرداد 1383 با اشاره به آیه «و ما اوتیتم من شی ء فمتاع الحیاة الدّنیا و ما عندالله خیر و ابقی» هرچه شما دستاورد دنیوی دارید، بهره ی زندگی نزدیکی است که تا چشم به هم بزنید، می گذرد؛ ماندنی نیست. این بهره، فقط پول نیست. این فرصتها، این مسؤولیت‌ها، این شأنها و موقعیتهایی که گیر من و شما می آید، از دید ارتباط این مسئولیت‌ها با شخص خود ما، همین طور است.


نمایندگی مجلس هم از همین چیزهاست - «ما اوتیتم من شی ء فمتاع الحیاة الدّنیا» - اگر در این کار، هدف خدا باشد، آن وقت «ما عندالله خیر و ابقی للّذین امنوا و علی ربّهم یتوکلون». اگر هدف ما از نمایندگی مجلس و از مسئولیتهای دولتی و از تکیه زدن بر مناصب و مسندهای گوناگون - از آن جایی که شما نشسته اید، تا آن جا که بنده نشسته ام، تا آن جایی که دولت نشسته است، تا آن جایی که مسئولان گوناگون در رده های مختلف نشسته اند - همین شأن ظاهری و برخورداری های ظاهری باشد (که این هم پوچ است، باطن این هم چیزی نیست؛ بظاهر، برخورداری به نظر می آید، اما برخوداری واقعی نیست) - بدون شک سرمان کلاه رفته است.


***مسئولیت در نظام اسلامی باری بر دوش انسان


25 آبان ماه 1379 رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه مسئولیت در نظام اسلامی باری بر دوش انسان است كه باید آن را به خاطر هدف و نیتی تحمل كند، می‌فرماید: برداشت صحیح از دولت اسلامی و مسئولیت اسلامی این است.


ایشان 11 خرداد 1373 درباره توجه به سختی اداره كشور تصریح کردند: اداره كشور، كار دشواری است.


***ارزش مسئولیت به اقامه دین و عدل است


ایشان 12 مرداد 1376 درباره مسئولیت‌ها کارگزاران نظام می‌فرمایند: این مسئولیت‌ها فقط برای اقامه عدل، اقامه حكم الله و هموار كردن راه خدا در مقابل پای مردم،‌ ارزش و محدودیت و جاذبه دارد تلاش باید برای این باشد.


***حكومت معنایش این است كه انسان حقّى را احقاق كند؛ عدل را بر پا بدارد


مقام معظم رهبری 3 شهریور 1372 با طرح این سوال که حكومت معنایش چیست؟ عنوان می‌کنند: حكومت معنایش این است كه انسان حقّى را احقاق كند؛ عدل را بر پا بدارد. امیرالمؤمنین علیه‌الصّلاةوالسّلام، در آن صحبتى كه معروف است و همه شنیده‌اید، فرمودند این حكومت به قدر این كفش یا بند این كفش براى من ارزش ندارد. بعد فرمودند: «الّا ان اقیم حقا.» مگر این‌كه حقّى را اقامه كنم.


در این راه انسان هر چه بكِشد و هر چه زحمت تحمّل كند و هر چه اضافه كار كند و هر چه شب بى‌خوابى بكشد و هر چه از آن امكاناتى كه به‌طور معمول افراد جامعه دارند، محروم بماند، حقّش است، جا دارد و انسان در این صورت، ضرر نكرده است.


باز از امیرالمؤمنین علیه‌الصّلاةوالسّلام نقل شده است كه در یكى از خطبه‌ها مى‌فرماید: حاضرم مضمون این است در راه این‌كه اقامه‌ى حقّى كنم و ابطال باطلى كنم، بر روى خارهاى سخت كشانده شوم. به‌هرحال، این آن چیزى است كه مبناى كار ماست و باید به آن توجّه داشته باشید.


***سمت و منصب در جمهوری اسلامی، نباید به شكل یک غنیمت نگاه شود


11 دی‌ماه1371 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تاکید بر اینکه چسبیدن به دنیا و دویدن دنبال دنیا، برای یك مسئول در جمهوری اسلامی، نقص است، یك نقطه منفی است، تصریح می‌کنند: عكس این باید باشد حكومت كردن و سمت و منصب در جمهوری اسلامی، نباید به شكل یک غنیمت نگاه شود.


***اگر تکلیف الهی با خواسته‌های شخصی معارض شد، خواسته شخصی را کنار بگذارید


معظم له 8 شهریور 1374 به مسئولین نظام جمهوری اسلامی متذکر می‌شوند: دو نکته همراهی با مردم و حرکت در جهتِ خواست و اراده الهی را فراموش نکیند. مسأله خواست خدا هم امر غیر قابل فهم و مبهمی نیست. در هر کاری آنچه را که فکر می کنید تکلیف الهی است، عمل کنید. اگر تکلیف الهی با خواسته های شخصی معارض شد، خواسته شخصی را کنار بگذارید. این همان تقوای حقیقی و کاری است که برای مسئولان لازم است.


***قصدمان این باشد كه نظام اسلامى و اسلام و ملت ایران را سربلند كنیم


رهبر انقلاب به کسانی که می‌خواهند به عرصه انتخابات ورود پیدا کنند توصیه می‌کنند: ما اگر از خدا بخواهیم، وارد بشویم، تك تك ما احساس مسئولیت كنیم، قصدمان این باشد كه نظام اسلامى و اسلام و ملت ایران را سربلند كنیم، خوشبخت كنیم، سعادت براى دنیا و آخرتمان فراهم كنیم، راه الهى بسته نیست. ما اگر چنانچه قدم برداریم، خداى متعال راه را باز میكند؛ عمده این است كه ما همت كنیم، تصمیم بگیریم، بنا بگذاریم.


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای 12 آذر 1379 بر ضرورت اندیشه منظم و مدون تاکید می‌کنند و می‌فرمایند: وقتی كه مبنا یك تفكر و یك اندیشه منظم و مدون نباشد، هدف‌ها هم به همان نسبت تابع حوادث و پیشرفت‌های عالم و امیال مردم و گروه‌ها خواهد بود




پنج شنبه 9/3/1392 - 14:27 - 0 تشکر 607177

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

پنج شنبه 9/3/1392 - 14:39 - 0 تشکر 607180

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

پنج شنبه 9/3/1392 - 15:44 - 0 تشکر 607187

تقابل مردم و دشمن در انتخابات ۹۲




  • هدف ملت ایران: انتخابات گرم و پرشور؛ انتخاب مدیر جهادی شایسته‌ وارسته‌ مقاوم.

  • هدف دشمن: انتخابات سرد باشد؛ فرد متمایل به غرب انتخاب شود.

  • ویژگیهای اصلح: انسانی با همت جهادی؛ شایسته؛ وارسته؛ با عزم؛ مؤمن؛ انقلابی.


سه نکته انتخاباتی خطاب به مردم، کاندیداها، دشمنان


  • مردم به خاطر اینكه این به آن علاقه‌مند است، این به آن علاقه‌مند است با هم كدورت بیجا درست نكنند.

  • آن كسى كه یا از بیت‌المال هزینه میكند، یا از پول مشتبه به حرامِ بعضى‌ها استفاده میكند، نمیتواند اطمینان مردم را جلب كند.

  • دشمنان سعى میكنند مردم را نسبت به این انتخابات دلسرد كنند. چون اگر حضور پرشور باشد براى آنها گران تمام خواهد شد

منبع: http://farsi.khamenei.ir/




پنج شنبه 9/3/1392 - 15:49 - 0 تشکر 607188

فوتوكلیپ: «التزام به قانون»




بیانات رهبر انقلاب در جمع دست اندركاران برگزاری انتخابات



برای دانلود این جا كلیك كنید



جمعه 10/3/1392 - 1:35 - 0 تشکر 607415

امام خامنه ای


مردم نگاه کنند به اظهارات داوطلبان محترمی که در این میدان وارد شدند، ما هم نگاه میکنیم؛ تشخیص بدهیم، ترجیح بدهیم، ببینیم آن کسی که میتواند برای انقلاب، برای کشور، برای آینده، برای عزت ملی، برای باز کردن گره مشکلات، برای ایستادگی قدرتمندانه و عزتمندانه در مقابل جبهه‌ی معاندان، و برای الگو کردن جمهوری اسلامی در چشم مستضعفان عالم، بیشتر و بهتر تلاش کند، کیست؟ 

ممکن است تشخیص یک آقائی با تشخیص یک آقای دیگر مخالف باشد؛ هیچ اشکالی ندارد. این را من به همه بگویم: ممکن است شما به یکی از نامزدها علاقه‌مند شوید، رفیقتان به یک نامزد دیگر؛ این موجب نشود که شما در مقابل هم قرار بگیرید. برای انتخابات و برای گزینش عالی‌ترین مقام اجرائی در کشور - که بسیار هم حساس است، بسیار هم مهم است - سازوکارهای درستی وجود دارد؛ سازوکار قانون. هیچ مانعی ندارد که شما به یکی علاقه‌مند باشید، بنده به یکی دیگر علاقه‌مند باشم؛ شما به او رأی دهید، من به دیگری رأی دهم؛ بالاخره اکثریتی هست، اقلیتی هست، ضابطه‌ای هست، قانونی هست؛ بر طبق آن عمل خواهد شد. آحاد مردم با هم کدورت بیجا درست نکنند، به خاطر اینکه این به آن علاقه‌مند است، این به آن علاقه‌مند است؛ خب، باشند. خود داوطلبان محترم هم باید رعایت کنند. کار را با حماسه، با شور، با غیرتمندی، اما بدون چالش، بدون منافرت پیش ببرند. ظرافت کار اینجا است که ممکن است سکون و سکوت و جمود و خمودگی وجود نداشته باشد، نشاط باشد، تحرک باشد، در میدان و در عرصه گفتگو باشد - گفتگوهای گرم و داغ - درعین‌حال نفرت‌پراکنی نباشد؛ این میشود. این یک نکته‌ای است که آقایان داوطلبان محترم خوب است که رعایت کنند.
منبع: افسران

جمعه 10/3/1392 - 1:36 - 0 تشکر 607416

امروز در دیدار با نمایندگان مجلس :


حضرت آیت الله خامنه ای توصیه ای به داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری داشتند و گفتند: آقایان داوطلبی که در صدا و سیما برنامه دارند، وظایف سنگینی بر عهده دارند و باید مراقب باشند که خدایی نکرده برای جلب توجه مردم، هر حرف خلاف واقعی را بر دهان نیاورند.


ایشان تأکید کردند: سخنان کاندیداها باید واقعی، صمیمی، متکی بر اطلاعات درست و صادقانه باشد.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری باید فقط واقعیت را به مردم بگویند، هم واقعیت اوضاع کشور و هم واقعیت در مورد خودشان.


حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: اگر صادقانه عمل شود قطعاً خداوند کمک خواهد کرد و این کمک الهی نیز گاهی با دست یافتن به توفیق خدمت و مسئولیت است و گاهی هم با توفیق نیافتن برای خدمت در این مسئولیت است.

ایشان تأکید کردند: کاندیداها نباید برای جلب رأی مردم، به تخریب نامزدهای دیگر و همچنین تخریب واقعیات جامعه، اقدام کنند..
منبع: افسران

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.