• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 3606)
سه شنبه 7/3/1392 - 16:38 -0 تشکر 606812
مسابقه: غلامعلی حداد عادل




نامزد انتخابات ریاست جمهوری: جناب آقای غلامعلی حداد عادل


کاربران گرامی با سلام
شما می بایست در این مبحث، آخرین اخبار و گزارشات مرتبط با جناب آقای
غلامعلی حداد عادل را درج نمایید.



سه شنبه 14/3/1392 - 12:19 - 0 تشکر 608670



حداد عادل در جمع مردم قم:

تثبیت قیمت ارز مهم‌ترین عامل حل مشکلات اقتصادی است

اولویت اقتصادی من اصلاح نظام بانکی استکاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، مهم‌ترین برنامه برای کاهش مشکلات اقتصادی را تثبیت قیمت ارز دانست و گفت: اصلاح نظام بانکی در اولویت دولت من خواهد بود.


خبرگزاری فارس: تثبیت قیمت ارز مهم‌ترین عامل حل مشکلات اقتصادی است/ اولویت اقتصادی من اصلاح نظام بانکی است

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، غلامعلی حدادعادل دوشنبه‌شب در همایش اندیشه روح‌الله که در مسجد امام حسن عسکری(ع) برگزار شد با بیان اینکه اگر کسی عقل سیاسی داشته باشد، باید بداند که برای حفظ کشور و انقلاب راهی جز حکومت دینی وجود ندارد، اظهار کرد: هیچ عاملی جز اسلام نمی‌تواند میان مردم ایران وحدت ایجاد کند و هر حکومتی که خواستار پشتیبانی ایرانیان است باید به حاکمیت دین اعتقاد داشته باشد.

وی ادامه داد: 99 درصد مردم ایران به اذعان خود مسلمان هستند و هر حکومتی که خواستار تداوم خویش است باید به عقاید آنها احترام بگذارد؛ ضامن همراهی مردم با نظام دین‌داری حکومت است.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر تکریم و احترام به مرجعیت عنوان داشت: ولایت فقیه از مرجعیت برخاسته است؛ من در مدرسه‌ای تحصیل کرده‌ام که بنیانگذاران آن از قم آمده بودند، 56 سال پیش در سال اول دبیرستان معلمان من از روحانیونی بودند که در قم تحصیل کرده بودند.

حدادعادل با بیان اینکه از ابتدای نوجوانی به روحانیت احترام گذاشته‌ام، اذعان داشت: هیچگاه در کارهای سیاسی به سازمان‌ها و احزابی که نسبت به روحانیت بی‌احترامی می‌کردند، نزدیک نشدم و از نخستین سال‌های فعالیت سیاسی خود با حوزه علمیه ارتباط داشتم.

وی با اشاره به تدریس فلسفه غرب توسط خود در موسسه در راه حق در سال‌های پیش از انقلاب بیان داشت: پس از انقلاب هم در مدرسه دارالشفا منطق کلام را به روحانیون آموزش می‌دادم.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات اقتصادی کشور اشاره و ابراز کرد: همه مردم از دولت آینده انتظار دارند، این مشکلات را رفع کند؛ مهم‌ترین وظیفه اقتصادی دولت آینده ایجاد آرامش در بازار و خارج کردن اقتصاد از التهاب است.

حدادعادل، مهم‌ترین برنامه برای کاهش مشکلات اقتصادی را تثبیت قیمت ارز دانست و افزود: حمایت از تولید ملی نیز اهمیت ویژه‌ای دارد و در این میان تولیدکنندگان باید کیفیت کار خود را ارتقا داده و مصرف‌کنندگان هم بر استفاده از کالای ایرانی تعصب داشته باشند تا بتوان مشکل اشتغال را حل کرد.

وی با تأکید بر اصلاح نظام بانکی ابراز داشت: ربا تنها یکی از مشکلات نظام بانکی است و متعهد می‌شوم که از نخستین روزهای پس از پیروزی در انتخابات برای رفع این مشکلات اقدام کنم.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه انقلاب اسلامی را حرکتی فرهنگی دانست و خاطرنشان کرد: فرهنگ اسلامی جان مایه و روح انقلاب ماست و قرآن و اسلام را اساس و بنیان کارهای فرهنگی خود می‌دانم.

حدادعادل با بیان اینکه هدفم از ترجمه قرآن آشنایی نسل جوان با مفاهیم موجود در این کتاب آسمانی بوده است، گفت: معتقد هستم ایرانی‌ها در طول 1400 سال گذشته اسلام را پذیرفته‌اند و آن جنبه‌هایی از فرهنگ ایرانی هم که با اسلام تعارض نداشته محفوظ مانده است؛ ما می‌توانیم مسلمان و ایرانی باشیم و به اسلام خدمت کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود هنر را جامه زیبایی دانست که می‌توان آن را بر پیکر حقیقت پوشاند و تأکید کرد: گسترش کتابخانه‌ها اهمیت زیادی دارد و خودم هم با کتاب و کتابخوانی انس زیادی دارم.

حدادعادل در ادامه با بیان اینکه کمک به نیازمندان و محرومان جامعه جزو سیاست‌های اصلی دولت او خواهد بود، متذکر شد: باید به خانواده‌های کم‌درآمد توجه کنیم و برنامه‌های دولت باید متوجه زندگی اقشار کم‌درآمد باشد.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، سیاست‌های خارجی جمهوری اسلامی را مورد توجه قرار داد و افزود: آمریکا و رژیم اشغالگر قدس از نخستین روزهای پس از پیروزی انقلاب تمام تلاش خود را برای سرنگونی نظام دینی انجام دادند، اما راه به جایی نبردند؛ پس از ارتحال امام خمینی(ره) دشمنان گمان کردند می‌توانند از طریق برخی احزاب و اندیشه‌های سیاسی انقلاب را از مسیر خود منحرف کنند، همگان دیدند در مجلس ششم چه گذشت و مسئولان آمریکایی از سخنانی که آن زمان در داخل کشور زده می‌شد، خوشحال بودند.

وی ادامه داد: رهبری حکیمانه آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) تمام نقشه‌های دشمنان را خنثی کرد و ملت ایران به سلامت از توطئه سیاسی گذشتند، بنابراین دشمنان به دنبال تحریم و جنگ اقتصادی رفتند و بهانه آن را مسئله دستیابی ایران به فناوری انرژی هسته‌ای عنوان کردند؛ در حالی که 16 سازمان اطلاعاتی آمریکا گزارش داده‌اند که فعالیت‌های اتمی ایران به سمت کارهای نظامی پیش نمی‌روند و هیچ نشانه‌ای از انحراف برنامه هسته‌ای ایران وجود ندارد.

حدادعادل با بیان اینکه هدف دشمنان از تحریم‌های اقتصادی ایجاد بحران‌های اجتماعی و به دنبال آن بحران سیاسی در ایران بوده است، اضافه کرد: ما اعلام می‌کنیم که مشکل اقتصادی داریم، اما به دلیل اینکه جمهوری اسلامی کشور رسول‌الله(ص) بوده و مردمی بابصیرت دارد؛ بحران اجتماعی و سیاسی در کشور وجود ندارد و مردم هیچ‌گاه به سمت آمریکا متمایل نمی‌شوند.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان تحریم‌های غرب را در راستای تأثیرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری دانست و خاطرنشان کرد: از سال گذشته بارها گفته‌ام که هیچ اتفاقی تا زمان انتخابات نخواهد افتاد، بلکه غرب در تلاش است تا شرایط را به گونه‌ای طراحی کند که افراد سازش کار با آمریکا و دولت‌های غربی در انتخابات پیروز شوند.


سه شنبه 14/3/1392 - 14:17 - 0 تشکر 608737

جناب اقای حداد عادل در

مراسم بیست و چهارمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی






منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

سه شنبه 14/3/1392 - 19:25 - 0 تشکر 608784

حدادعادل در شبکه چهار سیما:

 طرح تحول اقتصادی اقدامی شجاعانه بود


خبرگزاری فارس: طرح تحول اقتصادی اقدامی شجاعانه بود

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری طرح تحول اقتصادی را برای نجات از این بیماری یک امر ضروری عنوان کرد و گفت: کلیت طرح تحول اقتصادی لازم و اقدامی شجاعانه بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، غلامعلی حدادعادل نامزد انتخابات ریاست جمهوری با حضور در شبکه چهار به مدت 60 دقیقه پاسخگوی سوالات کارشناسان بود.

حداد عادل در پاسخ به سؤالی درباره اصلاح ساختارها و طرح تحول اقتصادی اظهار داشت: اقتصاد ایران یک اقتصاد بیمار و بیماریش نیز کهنه و مزمن است و از سالهای قبل از انقلاب نیز متخصصان اقتصادی، این بیماری را تشخیص داده‌اند.

حدادعادل طرح تحول اقتصادی را برای نجات از این بیماری یک امر ضروری عنوان کرد و گفت: کلیت طرح تحول اقتصادی لازم و اقدامی شجاعانه بود.

نامزد انتخابات یازدهم ریاست‌جمهوری با بیان اینکه از میان هفت بخشی که دولت در طرح تحول اقتصادی دنبال کرد تنها یکی از آنها عملی شد و آن هم هدفمندی یارانه‌ها بود، افزود: اگر چه ما در اجرا نسبت به این طرح انتقاداتی داشتیم و یکی از موضوعات اختلاف بین مجلس و دولت نحوه اجرای هدفمندی بود، اما اصل این اقدام لازم به نظر می‌رسید.

وی یکی دیگر از مشکلات اقتصادی که در طرح تحول قول آن داده شد اما اجرایی نشد را اصلاح نظام بانکی برشمرد و ادامه داد: بانک‌های ما بسیار مشکل دارند در حالیکه بانک سرمایه کشور را مثل خون در شریان اقتصادی جاری می‌کند.

حداد عادل بانک مرکزی را قلب گردش پولی در کشور توصیف کرد و متذکر شد:‌ ما شاهدیم بانکها به جای اینکه بنگاه پولی باشند به بنگاه اقتصادی تبدیل شده‌اند و پول‌ها را سرمایه‌گذاری کرده و با آن کار اقتصادی می‌کنند و در حالیکه تنها 20درصد به مردم سود می‌دهند خودشان 30درصد از تولیدکننده سود می‌گیرند.

نامزد انتخابات یازدهم ریاست‌جمهوری با تأکید بر اینکه این روند باعث ایجاد تورم در کشور می‌شود، یادآور شد: وقتی بانک‌ها مزه تجارت و سود بردن با پول مردم را می‌چشند، دیگر نمی‌توانند با نرخ بهره کم به تولیدکننده در قالب تسهیلاتی کمک کنند.

وی با یادآوری این نکته که دولت احمدی‌نژاد چند سال قبل به داوودی مأموریت داده بود تا طرح اصلاح نظام بانکی را فراهم کند تصریح کرد: طرح تحول اقتصادی باید ادامه یابد.

حدادعادل مشکل دیگر را معوقات انباشته بانک‌ها عنوان کرد و افزود: بانک‌ها 70هزار میلیارد تومان از کسانی که وام گرفته‌اند طلبکار هستند و باید از آنها پرسید چرا نمی‌توانند این معوقات را پس بگیرند.

نامزد انتخابات یازدهم ریاست‌جمهوری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه شما چه برنامه‌ای برای حفظ نظام اخلاقی و احیای آن در برخی شئونات دارید، گفت: دولت باید با عمل خود این ارزش‌ها را در جامعه ترویج کند. از این رو صداقت، دلسوزی برای مردم و پرهیز از غرور و اصراف باید مورد توجه قرار گیرد و هر عمل اخلاقی که از مردم انتظار می‌رود اول باید در خود دولت ایجاد شود چرا که مردم به دولتمردان نگاه می‌کنند.

وی بر همین اساس به فرموده امام علی(ع) مبنی بر اینکه مردم آنقدر که به رؤسای کشورشان شبیه هستند به پدرومادرشان شبیه نیستند، اشاره کرد و گفت: کسی که نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری است نباید وقتی رئیس‌جمهور شد حرف‌های امروز خود را فراموش کند، چرا که مردم ناظران تیزبینی هستند.حدادعادل در پاسخ به سؤالی درباره اینکه شما در چه حوزه‌ای خود را موفق‌تر می‌دانید، گفت: ‌من خودم را در خدمت‌گزاری به مردم قاصر می‌دانم و به خودم نمره نمی‌دهم اما به بعضی از خدمت‌هایی که خدا توفیق آن را به من داده است اشاره می‌کنم.

وی افزود: در مجلس هفتم ما بر سر سهمیه‌بندی بنزین اصرار کردیم که البته کار سنگین و بزرگی بود و مدتها در مجلس پیرامون آن بحث شد که این قانون تصویب و اجرا شد البته دولت و کارشناسان نیز با اجرای این پروژه کار سنگینی کردند.

وی افزود: شبکه بزرگ که برای سهمیه‌بندی بنزین برپا شد کار بسیار مهمی بود و بنده جزو افتخاراتم این است که بر سر کار اهتمام و پافشاری کردم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به فراز و نشیب‌های تصویب این طرح گفت: من از جمله کسانی بودم که حتی یک لحظه هم در اجرای این قانون شک نکردم و در راستای تصویب آن حرکت کردم.

حدادعادل گفت: در روز سهمیه‌بندی آقای احمدی‌نژاد سفری به یکی از کشورهای شمال ایران داشتند و بنده متوجه شدم ایشان دستور سهمیه‌بندی بنزین را داده است اما مصوبه مجلس که افزایش قیمت از 80 تا 100 تومان بود را نداده است.

وی افزود: من به سفارت تلگرام کردم که این پیام را به آقای رئیس جمهور برسانند که حتماً‌ باید امشب همزمان با سهمیه‌بندی بنزین قیمت بنزین 100 تومان شود که در مذاکره من با وزیر کشور کار عملی شد.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به دفاع خود از این طرح به عنوان یکی از موفقیت‌های خود گفت: مهم منفعت کشور است و اگر این مسئله روی انتخاب من تأثیری بگذارد ضرری به جایی نمی‌رساند و ما باید کار را به سود مردم انجام دهیم.

حدادعادل با اشاره به اینکه اگر سهمیه‌بندی بنزین عملی نشده بود کشورهای خارجی با تحریم فروش بنزین به ما فشار می‌آوردند، گفت: ما با سهمیه‌بندی بنزین توانستیم با کاهش مصرف و ایجاد پالایشگاه‌های تولید بنزین ما توانستیم امروز به صادرکننده بنزین تبدیل شویم و این طرح زمینه‌ساز طرح هدفمندی یارانه‌ها شد.

وی در ادامه افزود: کار دیگری که من به آن افتخار می‌کنم افزایش حقوق بازنشستگان در بررسی بودجه سال بود. ما در سال 80 حداقل حقوق را به نزدیک 200 هزار تومان رساندیم و این گشایش بزرگی در سالمندان و بازنشستگان بود.

وی طرح تحول و ارتقای علوم انسانی و تشکیل بنیاد «سعدی» برای آموزش زبان فارسی به ایرانیان خارج از کشور را جزو کارهای موفق خود عنوان کرد.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سؤال دیگری درباره ارزیابی وی از اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها گفت: هدفمندی یارانه‌ها اصل آن اقدام درستی است و در حال حاضر قطع پرداخت یارانه‌ها به مردم نه معقول است و نه ممکن چرا که خانواده‌ها براین اساس زندگی خود را تعیین کردند و مجلس هم در قانون بودجه امسال پرداخت نقدی یارانه‌ها را تأیید کرده است.

حدادعادل در ادامه با اشاره به برخی اشکالات طرح هدفمندی یارانه‌ها گفت: مجلس تصویب کرده بود 30 درصد افزایش قیمت حامل‌های انرژی به تولید داده شود تا برای کمک به تولید و جلوگیری از افزایش قیمت تمام شده کمک کند که این بخش عملی نشد.

وی با بیان اینکه دولت درباره کمک‌های خود به تولید نیز کم‌کاری کرد، گفت: ما به صاحبان صنایع گفته‌ایم که اگر می‌خواهید ماشین‌آلات خود را نوسازی کنید کمک‌های ما در قالب تسهیلات است و این حرف کمتر عملی می‌شد و ممکن بود از بین کارخانه‌های خودروسازی 5 شرکت هم نتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد:‌اشکال دوم این بود که وقتی دولت به دنبال اجرای هدفمندی یارانه‌ها بود به همه دهک‌ها یارانه پرداخت کرد و امروز برخی از صاحبان خانه در شمال شهر و ایرانیان خارج از کشور یارانه دریافت می‌کنند.

حدادعادل ادامه داد: به دلیل اینکه دولت نتوانست فرم‌هایی که مردم پر کرده بودند را پردازش کند آمدند به همه یارانه دادند و اگر این اتفاق نمی‌افتاد هزینه اضافه به صنایع و تولید اختصاص می‌یافت که می‌توانست طرح را موفق‌تر کند.

وی افزود: ما اصل قضیه هدفمندی یارانه‌ها را مفید می‌دانیم و به اجرای آن اعتقاد داریم و دولت در ماههای گذشته فشار آورد که یارانه‌ها را بیشتر کند که ما مصلحت نمی‌دانیم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: قرار بر این شده است که اگر کمکی به خانواده‌ها می‌شود در بخش بهداشت و درمان شود  که به طور مثال امسال 5 هزار میلیارد تومان برای این امر اختصاص یافته است.

سه شنبه 14/3/1392 - 19:28 - 0 تشکر 608790

عکس: حضور حداد عادل در قم



چهارشنبه 15/3/1392 - 18:50 - 0 تشکر 609000

متن سخنان حدادعادل در مناظره فرهنگی و پاسخ كاندیداها

غلامعلی حدادعادل نامزد ریاست جمهوری به تشریح برنامه ها و رویکردهای اجتماعی و فرهنگی خود پرداخت.

به گزارش واحد مرکزی خبر،‌ غلامعلی حداد عادل نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: فرهنگ در جامعه مانند روح در پیکر، شخصیت برای فرد و در جامعه شخصیت برای ملت است.

حداد عادل در ادامه دومین مناظره نامزدهای ریاست جمهوری افزود: در اینکه فرهنگ با اقتصاد و سیاست مرتبط است بحثی نیست اما اکنون اینجا آمده ایم تا درباره فرهنگ سخن بگوییم و نمی شود به جای آن، یکسره درباره اقتصاد یا سیاست صحبت کنیم.

وی هویت هر جامعه را متکی به فرهنگ آن دانست و گفت: فرهنگ ما اسلامی است، مردم ایران از دیرباز و قبل از اسلام نیز خداپرست بودند پس ما باید فرهنگ اسلامی و باور به خدا را اساس قرار دهیم، همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند و قرآن مجید نیز بر آن تأکید دارد.

حداد عادل با بیان اینکه باید بر اصالت فرهنگ اسلامی و ایرانی تأکید کنیم افزود: در دولت آینده تلاش خواهم کرد نسل جوان، فرهنگ خود را بشناسد، احساس هویت کند و با افتخار به فرهنگش؛ به مسلمانی و ایرانی بودن در برابر دنیا سرش را بالا بگیرد.
وی گفت: نخستین کلمه و شعار انقلاب اسلامی «استقلال» بوده است، پس اگر در فرهنگ استقلال نداشته باشیم، در عرصه سیاست، اقتصاد و هیچ امر دیگری نیز استقلال نخواهیم داشت.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: فرهنگ در جامعه باید مانند آبشاری از بالا به پایین سرازیر باشد و همه را دربر گیرد تا همه جا نشاط ایجاد کند.
حداد عادل گفت: فرهنگ مانند جان است، ممکن است دیده نشود اما هر کس هر چه می بیند با جان می بیند.

وی افزود: پس این مهم است که ما در برابر تهاجم فرهنگی وقتی می توانیم مقاومت و مهاجم را دفع کنیم که فرهنگ خود را بشناسیم.

حداد عادل گفت: داشتن فرهنگ مستقل در نظرم به معنی ستیزه کردن با دیگران و جهان و به مفهوم نفی ارزش های فرهنگ های دیگر نیست اما اگر ما در اختیار خودمان سرمایه نداشته باشیم نمی توانیم با دیگران داد و ستد کنیم.
وی افزود: ما وقتی می توانیم رابطه منطقی با دیگر فرهنگ ها داشته باشیم که فرهنگ خود را شناخته باشیم و بفهمیم که هستیم، احساس خودی کنیم که چه می دهیم و چه می گیریم.

در نقد سخنان آقای حدادعادل، روحانی و رضایی اعلام کردند نظری ندارند؛ اما آقای غرضی در نوبت خود پرسید: آقای دکتر آیا فرهنگ ایران در منطقه نسبت به همسایگان خود معرفتی عمل کرده ، ذلیلانه یا اثرگذار بوده است؟

عارف هم سوالی درباره برنامه چهارم توسعه مطرح کرد و گفت: به نظر شما راهکار اجرایی کردن آن چیست؟ قانون برنامه چهارم را شما سال 83 ابلاغ کردید، بخش توسعه فرهنگی ابتدا در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد بعد جلسه ای تشکیل شد که روسای فرهنگستان های هنر و ادب هم شرکت داشتند و مرحوم دکتر حبیبی هم تلاش خوبی کردند.

وی افزود: احکام خوبی در شورای توسعه فرهنگی در قانون برنامه چهارم بود. دو سه بند را می خوانم که بفرمایید چگونه می‌توان آن را اجرایی کرد. شما رییس کمیسیون فرهنگی بودید. آیا پیگیری‌هایی شد؟.
عارف سپس بندهای الف و ب ماده 104 این قانون را که درباره اصلاح قوانین و مقررات برای گسترش مشارکت مردم در امور فرهنگی و تاسیس صندوق غیردولتی ضمانت برای حمایت از تولید کالاهای فرهنگی است و همچنین بندهای الف و ب ماده 116 این قانون را درباره تهیه لایحه امنیت شغلی اصحاب فرهنگ، اصلاح قوانین مطبوعات و سه سال بیمه بیکاری برای اصحاب فرهنگ خواند و پرسید: آقای دکتر چرا این احکام خیلی خوب که می‌توانست وضع اصحاب فرهنگ و هنر را بهتر کند، اجرایی نشد؟

جلیلی هم با بیان اینکه از بحث های مطرح شده در سخنان حداد عادل استفاده کرده، به اظهارات پیشین آقای روحانی برگشت و گفت : فقط یک نکته راجع به فرمایش روحانی عرض کنم. فرمودند این همه کارها را کردند، اساتید هم بودند، بازنشسته نشده بودند؛ برای دانشجوها هم آن همه تمهیدات در نظر گرفتند ، پس چرا فضای فرهنگی در شکل صحیح برای کرسی‌های مناظره و آزاداندیشی شکل نگرفت؟ این را عرض کردم تا دچار اشتباه نشویم.

ولایتی هم گفت: خواهشم از آقای دکتر حداد این است که درباره پیشرفت کار فرهنگستان ها که باید نقش اساسی در کار توسعه علم و در فرهنگستان ادب در حوزه ادب و فرهنگ ایرانی داشته باشند، پیشنهادی برای دولت آینده دارند تا آثار مثبت تر و جدی تری در رابطه با فرهنگستان‌ها داشته باشیم.

وی ادامه داد: از جمله خود بنده که عضو فرهنگستان علوم پزشکی هستم ، همین مشکلات را بر سر راه اعمال نظر دیدگاه های فرهنگستان که بالاترین مقام علمی و آکادمیک در کشور هستند، در فرهنگستان علوم پزشکی مشاهده می کنم.

حداد عادل در پاسخ به پرسش آقای غرضی گفت: فرهنگ ایرانی و به ویژه فرهنگ اسلامی ایرانی بسیار تأثیرگذار بوده و در منطقه تأثیر زیادی داشته است و فرهنگ والایی با مفاهیم خود توانسته است اثر بگذارد.

وی افزود: یکی از فرهنگ شناسان کشورهای همسایه از ترکیه تاکید می کند که منزلت فرهنگ ایرانی در جهان اسلام مانند منزلت فرهنگ یونانی در اروپاست که قوت تأثیر فرهنگ ایرانی را نشان می دهد.

حداد عادل در پاسخ به پرسش های عارف هم گفت: برخی قوانین و موارد قانون برنامه چهارم توسعه در مجلس هشتم به ویژه در قانون مطبوعات با توجه به رشد فناوری های نوین اصلاح شد و کارهای زیادی در کمیسیون فرهنگی انجام دادیم که فرصت تبیین کامل آن نیست.

وی افزود: اشکال ما به برنامه چهارم بنیادی بوده و بسیاری از موارد آن در مجلس اصلاح شده است.

حداد عادل گفت: حتی کتاب قانون برنامه چهارم در آن زمان از سوی سازمان برنامه و بودجه چاپ شده بود که آن قدر شوری آن حتی برای آشپز معلوم شد که آن را جمع آوری کردند.

وی افزود:‌ اشکالات اساسی به مبانی این برنامه وجود داشت که اگر فرصتی فراهم شود همه این موارد برای اطلاع جنابعالی  خواهم گفت.

وی در پاسخ به پرسش ولایتی هم گفت: فرهنگستان ها و از جمله فرهنگستان زبان و ادب فارسی که بنده هم در آنجا افتخار خدمتگزاری دارم و همچنین فرهنگستان علوم پزشکی و هنر نقش راهبردی در کشور دارد و باید راهبردها را در این حوزه ها مشخص کنند تا دستاوردهای آن در اختیار شورای عالی انقلاب فرهنگی ، جامعه دانشگاهی و علوم پزشکی و اهل ادب قرار گیرد.

حداد عادل گفت: درباره زبان فارسی هم باید تلاش های جدی صورت گیرد و درباره پیوند زبان فارسی و فرهنگ اسلامی در زمان مناسب توضیح خواهم داد.

چهارشنبه 15/3/1392 - 18:57 - 0 تشکر 609008

مشروح/ حدادعادل در مناظره فرهنگی ـ اجتماعی:

 هویت هر جامعه‌ای به فرهنگ آن است

خبرگزاری فارس: هویت هر جامعه‌ای به فرهنگ آن است

نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با بیان اینکه هویت هر جامعه‌ای به فرهنگ آن است، گفت: فرهنگ در جامعه مانند روح در پیکر و به منزله شخصیت برای فرد و در واقع فرهنگ جامعه، نماد شخصیت یک ملت است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، غلامعلی حدادعادل نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در مناظره فرهنگی و اجتماعی که با 7 کاندیدای دیگر در رسانه ملی برگزار شد، ضمن تسلیت سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع)، رحلت امام خمینی (ره) و شهدای 15 خرداد، اظهار داشت: به اهل فکر، فرهنگ و هنر، دانشمندان و هنرمندان عزیز کشورم که بنده چندین دهه است از آثار آنها استفاده می‌کنم، سلام عرض می‌کنم.

وی تصریح کرد: در اینکه فرهنگ هم با اقتصاد مرتبط است و هم با سیاست، بحثی نیست اما ما امروز اینجا آمده‌ایم درباره فرهنگ صحبت کنیم و نمی‌شود به جای صحبت درباره فرهنگ، یکسره درباره اقتصاد یا سیاست صحبت کرد.

حدادعادل تصریح کرد: فرهنگ در جامعه مانند روح در پیکر و به منزله شخصیت برای فرد و در واقع فرهنگ جامعه، نماد شخصیت یک ملت است. هویت هر جامعه‌ای به فرهنگ آن است و فرهنگ ما اسلامی است.

حداد عادل یادآور شد: مردم ایران از دیرباز و از قبل اسلام هم خداپرست بودند. ما باید فرهنگ اسلامی را اساس قرار دهیم؛ باور به خدا همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند و قرآن کریم هم می‌فرماید باید اساس کار ما باشد. باید زندگی خود را و جامعه خود را قرآنی کنیم. باید بر اصالت فرهنگ اسلامی و ایرانی تاکید کنیم.

این نامزد ریاست جمهوری یازدهم تصریح کرد: بنده در دولت آینده تلاش می‌کنم نسل جوان فرهنگ خود را بشناسد و احساس هویت کند و به این فرهنگ افتخار کرده و در برابر دنیا سر خود را به مسلمانی و ایرانی بودن بالا بگیرد؛ در این انقلاب اولین شعار استقلال بود. ما اگر در فرهنگ استقلال نداشته باشیم در سیاست اقتصاد و هیچ امری استقلال نداریم.

وی ادامه داد: فرهنگ در جامعه مانند آبشاری است که از بالا به پایین سرازیر باشد و همه را در بر بگیرد و در همه جا نشاط ایجاد کند و فرهنگ مثل جان است.

حداد عادل اضافه کرد: این مهم است که در برابر تهاجم فرهنگی باید فرهنگ خود را بشناسیم؛ داشتن فرهنگ مستقل به معنی ستیزه‌ کردن با جهان نیست و به معنی نفی ارزش‌ فرهنگ‌های دیگر نیست ولی اگر ما سرمایه‌ای از خود نداشته باشیم نمی‌توانیم داد و ستد کنیم و رابطه با دیگر فرهنگ‌ها داشته باشیم.

پس از سخنان حدادعادل نوبت به این رسید تا سایر کاندیداها به نقد سخنان وی بپردازند که در این میان حسن روحانی، محسن رضایی و محمدباقر قالیباف اعلام کردند هیچ نظری در این باره ندارند.

سیدمحمد غرضی نیز از حدادعادل پرسید: آیا تاکنون دولت نسبت به همسایگان خود ذلیلانه و منفعلانه عمل کرده یا تأثیرگذار بوده است.

علی اکبر ولایتی در پاسخ به حداد عادل گفت:خواهشم از حداد عادل این است که اگر پیشنهادی در زمینه پیشرفت کار فرهنگستان‌‌ها به خصوص فرهنگستان هنر که نقش اساسی در حوزه هنر و فرهنگستان ادب که همین نقش را در حوزه ادب دارند ارائه کنند.

وی افزود: پیشنهادم در زمینه این موضوع به این دلیل است که خودم عضوی از فرهنگستان علوم پزشکی هستم و به شنیدن پیشنهادها در مورد این موضوع علاقه دارم.

سعید جلیلی در خصوص سخنان غلامعلی حدادعادل درباره مسائل فرهنگی اظهار داشت: من روی صحبت‌های آقای حدادعادل سخنی ندارم اما در پاسخ به سخنان آقای روحانی باید بگویم که در دوره ایشان و به قول ایشان که اساتید بازنشسته نشده بودند و فضای رفاه دانشجویان بهتر بود، چرا این فضای فرهنگی برای کرسی‌های آزاداندیشی شکل نگرفت؟

وی تأکید کرد: اعتقاد دارم که در این باره نباید دچار اشتباه شویم.

محمدرضا عارف در پاسخ به سخنان غلامعلی حدادعادل گفت: بنده یک سؤال درباره برنامه چهارم از ایشان دارم و این که راهکار اجرایی کردن این برنامه چیست؟

وی افزود: این برنامه در سال 83 توسط آقای حداد ابلاغ شد و مطلعیم که بخش توسعه فرهنگی آن ابتدا در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد. سپس جلسه‌ای تشکیل شد که رؤسای فرهنگستان‌های هنر،‌زبان و ادب در آن شرکت داشتند و بخصوص مرحوم حبیبی تلاش زیادی در خصوص آن کرد.

عارف ادامه داد: در آن مقطع احکام بسیار خوبی در این برنامه بود که چند بند آن را مطرح می‌کنم تا مشاهده کنیم با توجه به اینکه آقای حداد بعد از ریاست مجلس، رئیس کمیسیون فرهنگی نیز بود، آیا پیگیری‌هایی برای اجرایی شدن آنها صورت گرفته یا خیر؟

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: چند بند از ماده 104 این قانون را می‌خوانم. در بند «الف» آمده: اصلاح قوانین و مقررات برای رفع موانع انحصاری، تقویت رقابت‌پذیری و فراهم‌سازی زمینه‌های بسط مشارکت مردم، نهادهای غیر دولتی، صنفی و حرفه‌ای در مسائل فرهنگی و هنری.

عارف ادامه داد:‌در بند «ب» آمده: تاسیس صندوق‌های غیر دولتی ضمانت برای حمایت از تولید و توزیع کالاهای فرهنگی.

وی خاطرنشان کرد: در بند «الف»‌ماده 116 این قانون آمده: تهیه لایه امنیت شغلی اصحاب فرهنگ و هنر و استقرار نظام صنفی بخش فرهنگ تا پایان سال اول برنامه. بازنگری و اصلاح قوانین مطبوعات و تبلیغات. نظام جامع حقوق مطبوعات و رسانه‌ای.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: بند دیگر این ماده تاکید می‌کند، اصحاب فرهنگ و هنر که شغل خود را از دست می‌دهند باید با تشخیص دولت تا 3 سال تحت پوشش بیمه بیکاری قرار بگیرند.

عارف در پایان سخنانش اظهار داشت: سؤال این است که چرا این احکام بسیار خوب که اگر اجرایی می‌شد، وضع فرهنگ و هنر خیلی بهتر از این بود تا به حال اجرا نشده است؟

غلامعلی حدادعادل در جمع‌بندی مطالب خود و در پاسخ به سؤال غرضی اظهار داشت: فرهنگ ایرانی و به ویژه فرهنگ اسلامی - ایرانی در منطقه تأثیرگذار بوده و با مفاهیم والای خود توانسته نظر ملت‌های منطقه را جلب کند.

وی افزود: یکی از فرهنگ شناسان یکی از کشورهای همسایه به من گفت منزلت فرهنگ ایران در جهان اسلام، مانند منزلت فرهنگ یونان در اروپاست و این نشانه قدرت تأثیر فرهنگ ایران است.

حدادعادل همچنین در پاسخ به نقدهای عارف به وی اظهار داشت: در مجلس هشتم برای قانون مطبوعات اقداماتی انجام شد و خود بنده نیز در کمیسیون فرهنگی اقداماتی در این زمینه انجام دادم.

وی تصریح کرد: اشکال ما به برنامه چهارم توسعه یک اشکال بنیادی است که بسیار فراتر از این مباحث است؛ در مبانی برنامه چهارم به اندازه‌ای مشکل وجود داشت که پس از چاپ جمع‌آوری شد.

حدادعادل در پاسخ به مطالب انتقادی ولایتی درباره نظرات وی نیز اظهار داشت: فرهنگستان‌ها در حوزه زبان و ادبیات فارسی، علوم پزشکی و هنر وظیفه راهبردی دارند؛ یعنی باید راهبردهای کشور در این حوزه‌ها را به شورایعالی انقلاب فرهنگی، دانشگاه‌ها و اهل ادب ارائه دهند.

وی خاطر نشان کرد که درباره زبان فارسی و پسوند فرهنگ اسلام و ایران نیز حرف دارد که بعداً ارائه می‌دهد.

جمعه 17/3/1392 - 20:35 - 0 تشکر 609524

مشروح/حدادعادل در مناظره سیاسی:

مدیریت بهتر می‌تواند آثار تحریم را کم کند/کنایه حداد به روحانی

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: معتقدم با مدیریت بهتر می‌شد و می‌شود تحریم را تخفیف داد و آثار آن را کم کرد.
خبرگزاری فارس: مدیریت بهتر می‌تواند آثار تحریم را کم کند/کنایه حداد به روحانی

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، غلامعلی حدادعادل نامزد یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری در بخش اول سخنرانی خود به تشریح برنامه‌‌هایش در عرصه سیاست خارجی و داخلی پرداخت.

خبرگزاری فارس: مدیریت بهتر می‌تواند آثار تحریم را کم کند/کنایه حداد به روحانی


حداد عادل در تشریح برنامه‌های خود در حوزه سیاست خارجی اظهار داشت: در داخل کشور و در سیاست خارجی، مشکل اقتصادی، مشکل مهمی است و برای همه کاندیداها اولویت دارد.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: مسلما مشکل اقتصادی با تحریم ارتباط دارد؛ تحریمی که دشمنان آن را فلج کننده نامیدند. البته ما اعتقاد داریم با مدیریت بهتر می‌شد و می‌شود این تحریم را تخفیف داد و آثار آن را کم کرد.

وی با تاکید بر اینکه در سیاست خارجی، برای ما حل مسئله تحریم اولویت دارد و مهم این است که چگونه این کار صورت گیرد، افزود: برخی این طور عنوان می‌کنند که مشکل، مشکل مدیریتی است، مشکل ظرافت‌های دیپلماتیک است و شخصی برود و شخص دیگری بیاید مشکل حل می‌شود.

حداد عادل یاد آور شد: برخی نیز گمان‌ می‌کنند اگر ما به تحریم کنندگان لبخندی بزنیم و دم کدخدا را ببینیم، مسئله حل می‌شود، بعضی نیز مشکل را عمدتا به گردن دولت فعلی می‌اندازند اما بنده این طور فکر نمی‌کنم.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بر همین اساس مسئله هسته‌ای را بهانه عنوان کرد و اظهار داشت: روزی که فعالیت هسته‌ای نکرده بودیم در تحریم قرار داشتیم و دشمنان ما بهتر از ما می‌دانند که فعالیت هسته‌ای ما نظامی نیست.

وی تاکید کرد: مشکل ما با آمریکایی‌ها مشکل اصل انقلاب است و چون ما خواهان استقلال بوده‌ایم و به آن رسیده‌ایم و بر استقلال خود پا فشاری می‌کنیم، با ما مخالفت می‌کنند.

حداد عادل به مخالفت دشمنان با استقلال فکری و فرهنگی و استقلال سیاسی ما اشاره و اضافه کرد: از روز اول انقلاب آنها نسبت به ما این نظر را داشتند؛ تحریم داماتو قبل از فعالیت هسته‌ای بود.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: روز اول انقلاب که فعالیت هسته‌ای نداشتیم حقوق بشر مطرح نبود و حمایت از تروریسم را به ما نچسبانده بودند؛ آنها چندین میلیارد پول ما را در هفته‌های اول بعد از پیروزی انقلاب مسدود کردند و هنوز هم پس ندادند.

وی با بیان اینکه به نظر من پایه اصلی حل مشکل تحریم این است که ما از موضع عزت و اقتدار و مذاکره در سیاست خارجی عمل کنیم اظهار داشت: ممکن است ملتی کاملا در فشار باشد اما اقتدار خود را حفظ کند و پیروز شود، برای مثال ویتنام در برابر آمریکا.

حداد عادل تصریح کرد: ما با وحدت، همت، مدیریت و روحیه عزت مدارانه ملت خود می‌توانیم از موضع قدرت در برابر تحریم‌ها مقاومت مدبرانه داشت.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بر همین اساس به کاری که امام (ره) در زمان جنگ کردند اشاره و اضافه کرد: وقتی صدام به ما حمله کرد امام عقب نشینی نکردند و فرمودند جنگ، جنگ است و عزت و شرف ما در گروه همین مبارزات است.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری نیز شبیه این فرمایش امام (ره) می‌فرمایندکه این تحریم، تحریم تحمیلی است و عزت و شرف ما در گرو مقاومت اقتصادی است؛ آمریکایی‌ها روزی با ما سر میز مذاکره واقعی می‌نشینند که بدانند ما در برابر فشارهای آنها دست هایی را به علامت تسلیم بلند نخواهیم کرد و ملت پشتیبان ما است و ما از عزت و استقلال خود دست بر نمی‌داریم.

حداد عادل خاطر نشان کرد: برای مثال می‌توان به رفتار آمریکا با چین اشاره داشت؛ 40 سال آمریکا تلاش کرد چین را نادیده بگیرد اما بعد از اینکه دید چین محکم سر جای خود ایستاده آمریکا با چین تعامل کرد.

سعید جلیلی در پاسخ به اظهارات حدادعادل گفت: من صحبتی ندارم.

در ادامه مناظره، محمدباقر قالیباف درخصوص اظهارات حدادعادل اظهار داشت: ما بحثی درباره آرمان‌ها و حرکت حق‌طلبانه نداریم؛ جنابعالی در صحبت‌های خود گفتید با مدیریت این موضوع حل نمی‌شود در حالی که من معتقدم حوزه دیپلماسی ماست که نمی‌تواند سیاست ما را آنطور که باید و شاید با کمترین هزینه به منافع مورد نظر برساند.

وی تاکید کرد:‌مدیریت در این حوزه بسیار کلیدی است.

محمدرضا عارف نیز درباره اظهارات حدادعادل خاطرنشان کرد: شما گفتید که از حوزه عزت و اقتدار مذاکره می‌کنید؛ چگونه و در چه شرایطی می‌خواهید به این موضع برسید که بتوانید مذاکره متعادلی داشته باشید؟

سیدمحمد غرضی درخصوص اظهارات حدادعادل با طرح این پرسش که آقای دکتر، عزت و اقتدار کشور مربوط به استعداد داخل کشور است یا مکتوب در کتاب‌هاست؟ اظهار داشت: شما زحمات زیادی در آموزش و پرورش کشیدید ولی آموزش و پرورش و آموزش عالی ما جوانان ما را در سن 25 سالگی به اشتغال نمی‌رساند. بنابراین چگونه می‌توانیم بگوییم عزت و اقتدار داریم.

وی ادامه داد:‌ ما در نفت، ارتش، سپاه و امنیت ملی عزت و افتخار داریم. اما در بقیه حوزه‌ها از وضعیت خوبی برخوردار نیستیم.

غرضی خطاب به حدادعادل تصریح کرد:‌ شما به چین اشاره کردید. من می‌گویم که چین بعد از اینکه محصولاتش را به بازارهای دنیا عرضه کرد و در اروپا و آمریکا چهارشنبه‌ بازار راه‌ انداخت سبب تعامل این کشورها با چین شد.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: عزت در کاغذ و شعار نیست بلکه در میزان تولیدات است.

علی اکبر ولایتی نیز در نقد سخنان حداد عادل تأکید کرد که طی 34 سال انقلاب، هیچ برهه‌ای نبوده که با مشکلی در صحنه بین‌الملل مواجه نباشیم.

وی گفت: در جنگ بیش از 40 کشور از عراق حمایت می‌کردند ضمن اینکه همسایه شرقی ما تحت اشغال روسیه بود اما ایران با دیپلماسی موفق، ضمن کمک به افغانستان توانست دشمن خود را نیز شکست دهد، قطعاً دیپلماسی آن زمان سخت‌تر از دیپلماسی هسته‌ای امروز بود.

کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری تأکید کرد که باید مقاومت توام با تدبیر باشد.

محسن رضایی درخصوص سخنان حدادعادل گفت: بنده از سخنان آقای حدادعادل واقعا تعجب می‌کنم، آقای حدادعادل شعاری صحبت می‌کند، مگر می‌شود سرنوشت یک کشوری را این طور با شعار پشت سر هم بگذاریم؟ ما الان وقت نداریم یک دقیقه از وقت ملت ایران را بگیریم، ما در این کشور گرفتار دو گروه شده‌ایم، یک عده‌ای می‌نشینند مدام شعار مقاومت می‌دهند، مثل همان‌هایی که در تهران نشسته بودند و خرمشهر اشغال شده بود،‌ می‌گفتیم اگر راست می‌گویید بیایید به آزادسازی خرمشهر کمک کنید.

وی افزود: مگر آن موقع کسانی که می‌نشستند و در تهران شعار می‌دادند، می‌توانستند به ملت ایران کمک کنند؟ گروه دیگر هم می‌گویند کار تمام شده است، این تحریم اقتصادی پدر ما را درآورده است، برویم تسلیم شویم، همه این مسائل در دوران دفاع مقدس و انقلاب بود.

محسن رضایی ادامه داد: آقای حدادعادل می‌گوید که« زمانی آمریکایی‌ها کنار می‌آیند که ما مقاومت کنیم» یعنی چه؟ یعنی ما مقاومت کنیم که مردم گرسنه بمانند؟ ما مقاومت کنیم که تحریم‌های اقتصادی بیشتر آثار خودش را روی مردم بگذارد؟

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: تاکنون 30 تا 40 درصد آثار تحریم‌های اقتصادی در کشور ما ظهور و بروز یافته است. چرا آمریکایی‌ها با ما وارد مذاکره جدی نمی‌شوند؟ برای اینکه دنبال آن هستند که فرصت را از ما بگیرند و در اثر زمان تحریم‌ها همه آثار خودش را بگذارد، به همین دلیل وارد مذاکره نمی‌شوند. سؤال این است که آیا ما نمی‌توانستیم کاری کنیم که آمریکایی‌ها، چین و روسیه را با خودشان همراه نکنند؟ آیا ما نمی‌توانستیم کاری انجام دهیم که آمریکایی‌ها در دیپلماسی با شکست مواجه شوند؟

وی با اشاره به بخشی از صحبت‌های حداد که گفته بود باید در موضوع دیپلماسی دقت و مقاومت داشته باشیم، تصریح کرد: مقاومت کردن باید منتج به نتیجه شود، یعنی آمریکایی‌ها بفهمند که تحریم‌ها بی‌اثر بوده است. یعنی تولید را راه بیندازیم، گرانی را متوقف و بیکاری را از بین ببریم. ما با چه زبانی در این کشور صحبت کنیم که «اقتصاد» هم نظام جمهوری اسلامی را حفظ می‌کند و هم زندگی مردم را بهبود می‌بخشد.

محسن رضایی متذکر شد: مسئله اقتصاد امروز راه برون‌رفت ما از مذاکرات است. ما زمانی که بتوانیم به آمریکایی‌ها ثابت کنیم که سرپای خودمان ایستادیم، مشکل گرانی و بیکاری حل شده و تحریم‌های اقتصادی روی ما اثر ندارد، در این صورت آمریکایی‌ها آماده می‌شود که بیایند با ما مذاکره کنند، آن زمان باید مذاکرات قوی باشد.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما باید در ابتدا کارآمدی اقتصادمان را در کشور نشان دهیم و ثابت کنیم که ما ظرفیت‌های بسیار بزرگ و توانایی‌های عظیمی داریم و می‌توانیم در برابر تحریم‌ها ایستادگی کنیم، تصریح کرد: کسی که مقابل ما نشسته، وقتی می‌بیند روز به روز شرایط ایران بهتر می‌شود، در این صورت اوضاع فرق می‌کند، اگر ببیند امروز هزار تومانی به اندازه 300 تومان دیروز ارزش دارد، آنها در این شرایط می‌فهمند که ما داریم شعار می‌دهیم، اما اگر بفهمند امروز هزار تومان تقویت شده و ما با قدرت در حال پیشرفت هستیم، آماده می‌شوند که یک مذاکره منصفانه و برابری با ما داشته باشند.

وی همچنین گفت: آقای حدادعادل توضیح دهد اینکه می‌گوید ما مقاومت می‌کنیم، این سخن درست است، اما مشروط به اینکه از مقاومت کردن، بهره‌برداری کنیم، اگر ما یک دقیقه هم مقاومت کردیم، یک میلیارد برای ما ارزش دارد، از این یک دقیقه مقاومت چه اتفاقی قرار است بیفتد؟ در دیپلماسی و تولید چه کاری می‌خواهیم انجام دهیم؟ این گرانی‌ها را چطور می‌خواهیم حل کنیم؟

حسن روحانی درباره اظهارات حداد نظری نداشت.

غلامعلی حدادعادل در پایان این بخش و در جمع بندی نهایی سخنان خود، گفت: در پاسخ به آقای قالیباف تاکید می‌کنم که مقصود من این است که مشکلات دیپلماسی فقط با مدیریت حل نمی‌شود.

وی افزود: مدیریت دیپلماسی به عزت و قدرت ملی است و آقای عارف که می گوید چطور به عزت می‌رسیم باید بدانیم که مقام معظم رهبری راه را نشان داده است.

حدادعادل ادامه داد: ما می توانیم در مسیر جهاد اقتصادی، حمایت از تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی و حماسه اقتصادی حرکت کنیم.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه من شعار نمی‌دهم، اظهار داشت: ما باید بنیان‌های اقتصادی را تقویت کنیم تا ملت ایران با عزت پای مذاکره بنشینند.

وی گفت: در گذشته نیز شرایط سخت‌تر نبوده است. امروز به دلیل قوت نظام جمهوری اسلامی ایران و افزایش اثر ما در جهان اسلام که یک نمونه آن بیداری اسلامی است، دشمنی دشمنان با کشور ما بیشتر شده است ولی می‌توان از طریق تدبیر و مدیریت کارها را بهبود بخشید.

حداد عادل با اشاره به عملکرد دولت‌های گذشته افزود: در اینجا به یک نمونه از ضعف‌های دولت آقای خاتمی اشاره می‌‌کنم، البته نمی‌گویم این ضعف مربوط به تمام دولتمردان آن زمان بوده است.

وی ادامه داد: بنده کتابی دارم که از این کتاب یک عبارت می‌خوانم و آن این است که در این کتاب آمده است، در سال 82 به نظر می‌رسد با بروز بحران در دو عرصه داخلی و خارجی، ایران را نمی‌توان یک قدرت در عرصه جهانی تعبیر کرد و حتی نمی‌توان کلمه منزلت ملی را در باره ایران به کار برد. ولی این مواضع کارساز نیست. ما روزی می‌توانیم مشکل را حل کنیم که این مواضع را نداشته باشیم.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: قدرت‌ ما قدرت منطق، حمایت از مظلوم و ظلم‌ستیزی است. به طوری که امام خمینی با دست خالی در نجف بودند و در حالی که شاه همه چیز داشت، امام خمینی به پیروزی رسید و در جهان اثر کرد و در جنگ تحمیلی نیز به همین صورت عمل کردیم. در حال حاضر نیز می‌توانیم با منطق متقابل بر جهاد اقتصادی غلبه کنیم.

در ادامه عارف دیگر نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: آقای حداد در ارتباط با مبانی نظری صحبت کرد و در مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز اشاره شده است که یک کتابی توسط نویسنده‌ای تهیه شده و مبنای کار قرار گرفته است. من این سوال را می‌پرسم که آقای حداد که خودشان در آن زمان رئیس مجلس شورای اسلامی بودند، چرا برنامه‌ای را که مبنایش چنین مطلبی بود، اصلاح نکردند.

در ادامه حدادعادل در پاسخ به عارف عنوان کرد: در همان زمان به دلیل آنکه قانون برنامه اشکال داشت، آن را به شورای نگهبان برگرداندیم و برخی موارد را که بیشتر آن اقتصادی بود، اصلاح کردیم و حتی 100 نفر از نمایندگان نامه‌ای نوشتند تا بتوانند در رابطه با این برنامه از آقای خاتمی رئیس جمهور وقت سؤال کنند.

انتهای پیام/

شنبه 18/3/1392 - 23:13 - 0 تشکر 609829

حدادعادل در نشست خبری:


ضرورتی برای کناره‌گیری احساس نمی‌کنم/ در شرایط فعلی نگرانی از بابت پیروزی اصولگرایان نداریم



کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: هیچ ضرورتی برای کناره‌گیری به نفع هیچ کاندیدایی احساس نمی‌کنم.

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران،  "غلامعلی حدادعادل" در نشست خبری که صبح امروز (شنبه 18 خرداد) برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به حضور در عرصه‌های اجرایی، قانونگذاری و فضای سیاسی کشور به این جمع‌بندی رسیدم که وارد عرصه انتخابات شوم.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: سعی دارم در تبلیغات و انتخابات از مسیر انقلاب و حق و انصاف دور نشوم  و نمی‌خواهم به هر قیمتی جلب آراء کنم لذا حرف و وعده‌ای که شدنی نیست را نمی‌گویم.

وی ادامه داد: یک ریال از هیچ کس و از هیچ بنگاه اقتصادی کمک نگرفته‌ام و نسبت به بیت‌المال تصرفی نداشته‌ام؛ سعی دارم از سیاه نمایی پرهیز کنم و مشکلات اصلی مردم را در اولویت قرار دهم.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: سیاه جلوه دادن فضای کنونی اقتصادی جفاست؛ ما می‌توانیم مشکلات را حل و فصل کنیم لذا امیدوارم مردم با تشخیص درست در 24 خرداد یک انتخاب خوب در خلق حماسه سیاسی داشته باشند.

حداد عادل راهکار‌های خود برای حل مشکلات اقتصادی را به دو دوره کوتاه مدت و میان مدت تقسیم‌بندی کرد و در تشریح راهکارهای کوتاه مدت گفت: آرامش و ثبات در فضای اقتصادی، تثبیت نرخ ارز، تعادل عرضه و تقاضا، صادرات و واردات از اولویت‌های موجود در این دوره بوده و در میان مدت نیز حرکت به سوی اجرای قانون اصل 44 باید صورت گیرد.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که روابط ایران و ترکیه به کدام سو خواهد رفت؟ گفت: روابط ایران و ترکیه از اهمیت زیادی برخوردار است و تلاش می‌کنیم از ظرفیت‌های هر دو کشور استفاده‌های لازم را داشته باشیم.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه آیا امکان کناره‌گیری شما به نفع جلیلی وجود دارد؟ اظهار داشت: در شرایط فعلی بنده هیچ ضرورتی برای کناره‌گیری به نفع هیچ کاندیدایی احساس نمی‌کنم.

حدادعادل به ریاست خود در اتحادیه مجالس آسیایی اشاره کرد و ادامه داد: در این دوره فعالیت‌های خوبی در زمینه سیاست خارجی صورت گرفت.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خصوص این که رابطه آرمان و عمل در سیاست شما چیست؟ گفت: بنده در سیاست به ترکیب آرمان و واقعیت اعتقاد دارم  و نظرم این است که هر دو در عرصه سیاست خارجی هم حاکم است.

وی ادامه داد: تاکید بنده براین است که با مایوس کردن دشمن  باید زمینه را برای حل مشکلات فراهم کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا ائتلاف سه گانه شکست خورده است؟ گفت: پیروزی اصولگرایان علت اصلی تشکیل ائتلاف بود، چرا که پیروزی اصولگرایان را به نفع انقلاب می‌دانیم ولی در شرایط فعلی، نگرانی از بابت پیروزی اصولگرایان نداریم و فکر می‌کنیم حضور هر سه نفر ما در عرصه انتخابات موجب شکست اصولگرایان نمی‌شود.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که نقش سپاه در حوزه سیاست داخلی و خارجی شما کجاست؟ گفت: سپاه یک ظرفیت انقلابی و متعهد به کشور است؛ بعد از اتمام جنگ نیروی سپاه در همه عرصه‌ها به خصوص در عرصه اقتصادی  به کشور خدمت کرده است لذا با حفظ مصالح کشور از ظرفیت‌های سپاه استفاده خواهم کرد.

وی تاکید کرد: اقتصاد کشور براساس رهنمودهای  مقام معظم رهبری که براساس اصل 44 است عمدتا باید به بخش خصوصی داده شود اما لازم نیست سپاه وارد بخش خصوصی شود.

حداد عادل در پاسخ به این سوال که نظر شما راجع به انرژی هسته‌ای چیست؟ گفت: موضوع هسته‌ای ایران یک بهانه برای مخالفت با ایران است چراکه آمریکا می‌داند که فعالیت‌های هسته‌ای ایران صلح آمیز است بنابراین موضوع هسته‌ای ایران یک بهانه برای فشار است.

وی درباره علت پاسخ ندادنش به اظهارات محسن رضایی در مناظره روز گذشته، گفت: به این دلیل به سخنان رضایی پاسخ ندادم، چون که هم فرصت نبود و هم اینکه آقای رضایی تصور می‌کند اگر من و ولایتی اختلاف نظری داشته باشیم، چون ائتلاف کردیم باید آن را پنهان کنم، بنده برای آگاهی ملت از دیدگاه‌هایم، نقد خودم را نسبت به آقای ولایتی و  هر کاندیدای دیگری اعلام می‌کنم تا ملت بداند با اینکه با هم در یک ائتلاف هستیم، ولی دیدگاه‌هایمان را مطرح می‌کنیم، بنده مصلحت انقلاب را بر مصلحت ائتلاف ترجیح می‌دهم.

حداد عادل در  پاسخ به سوال دیگری درباره ملاقات ائتلاف با آیت‌الله مهدوی‌کنی، تصریح کرد: قبلا با "آیت‌الله مهدوی‌کنی" ملاقات داشتیم، هر سه نفر ما در مناظرات و تبلیغات شرکت کردیم و بعد از آن هم دیداری با ایشان نداشتیم ولی آنچه برای ما مهم است، انقلاب و پیروزی اصولگرایان است، اگر ضرورتی احساس کنیم که باید درباره حضور یا عدم حضور من تصمیم بگیریم، متناسب با آرایش سیاسی صحنه و ترکیب نامزدها، در این یک هفته باقی‌مانده تا روز انتخابات تصمیم‌گیری می‌کنیم ولی فعلا نگرانی از بابت پیروزی اصولگرایان نداریم.

وی در پاسخ به این سوال که وزرای اقتصادی دولت آماده مناظره با کاندیداهای انتخاباتی شدند ولی هیچ کدام حاضر نشدند آیا شما حاضر به مذاکره با وزرای اقتصادی هستید؟ گفت: من مانعی برای مذاکره با وزرای اقتصادی در دولت نمی‌بینم ولی در هفته آخر انتخابات بهتر است مناظره با کاندیداها شود تا وزرای اقتصادی.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه در مناظره سوم سیاه نمایی علیه دولت شده است با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری آیا خلاف اصل عدالت نیست؟ گفت: سیاه‌نمایی امری ناپسند و خلاف اخلاق اسلامی است و بنده سعی کردم در این سه مناظره حق مدیران قبلی را ضایع نکنم و مشکلات مردم را نیز نادیده نگیرم؛ مسکن مهر را عملکرد خوب دولت توصیف کردم اما معتقد هستم که بعضی از کاندیداها حالت تهاجمی می‌گیرند و طوری وانمود می‌کنند که باید بری رای آوری به صورت هر کسی چنگ بیاندازند.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که شورای عالی سینما در دولت شما به کجا خواهد رسید؟ ادامه داد: بنده اظهارنظری در مورد ساختارهای موجود نمی‌کنم چرا که ممکن است این ساختارها مفید و یا غیرمفید باشند بنابراین تصمیم‌گیری راجع به شورای عالی سینما و سازمان سینمایی قابل بررسی است.

وی افزود: سینما را قابل مقایسه با فوتبال در رشته‌های ورزشی می‌دانم و اگر سینما در مسیر رشد کشور حرکت کند می‌تواند مددکار نظام و ملت باشد.

حدادعادل ادامه داد: تلاش می‌کنم زبان مشترک بین دولت و اهل سینما را پیدا کنم و بر اساس ساختار و چارچوب ارزش‌های نظام از تجربه‌های اهل سینما استفاده کنم چرا که اصول من این است که از نهادهای مردمی استفاده سیاسی و ابزاری نخواهم کرد.

وی در پاسخ به این سوال که موضع شما در این خصوص که انقلاب اسلامی تا به امروز پشتیبان آرمان فلسطین بود، خاطر نشان کرد: هنگامی که در مجلس بودم هرگز بخشی از امکانات را به سوی طیف خاص مثلاً خبرنگاران سوق ندادم تا از شخص و مواضعم حمایت کنند، بنابراین سعی دارم در حوزه سینما نیز امکانات کشور را به برخی کارگردان‌ها به منظور حمایت از خویش تخصیص ندهم چرا که طرفداری از نظام و ملت برای بنده حائز اهمیت است.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه راهکار شما در رابطه مذاکرات هسته‌ای چیست؟ گفت: مخالفت برخی کاندیدا را با نظرات خودم یک ژست تبلیغاتی قلمداد می‌کنم لذا باید توسط جهاد اقتصادی، حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی و حماسه اقتصادی به تثبیت نرخ ارز کمک کرده و نیز به دشمن نشان دهیم که اقتصاد ما می‌تواند بدون نفت هم به کار خود ادامه دهد.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که برنامه شما برای کاهش آسیب‌های اجتماعی از جمله طلاق چیست؟ گفت: مسائل اجتماعی از جمله خطرات موجود در جهت تهدید جامعه است، طلاق و اعتیاد دو نمونه بارز از آسیب‌های اجتماعی است که باید با صبر و حوصله پیگیری شود.


http://www.yjc.ir/

يکشنبه 19/3/1392 - 11:53 - 0 تشکر 609892

حدادعادل در رادیو ورزش:


ورزش جزو ضروریات زندگی است/ هیچ حکومتی نمی‌تواند نسبت به ورزش بی اعتنا باشد



کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در رادیو ورزش به طرح دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود در حوزه ورزش پرداخت و گفت: ورزش جزو ضروریات زندگی است و هیچ حکومتی نمی‌تواند نسبت به آن بی اعتنا باشد.

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران "غلامعلی حدادعادل" کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهورری در برنامه رادیویی "برنامه برای فردا" در رادیو ورزش به طرح دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود در حوزه ورزش پرداخت و گفت: بنده به ورزش علاقه مندم، امام (ره) فرمودند ورزشکار نیستم اما ورزشکاران را دوست دارم، بنده می‌خواهم بگویم هم ورزشکار هستم و هم ورزشکاران را دوست دارم و تا وقتی به یاد دارم ورزش کرده‌ام و خوشبختانه به برکت ورزش اضافه وزن هم ندارم لذا اگر بگویم کمبود وزن هم دارم حرف درستی است.  

وی در ادامه افزود: لابد خیلی از ورزشکاران و فوتبالیست‌ها یادشان هست که سال گذشته در همین روزها بود که پای من در فوتسال صدمه دید، هر هفته بنده در سالن سرپوشیده فوتبال بازی می‌کردم و در یکی از این بازیها پایم آسیب دید و با چوب زیر بغل در مجلس حاضر می‌شدم و همان عکس من و وضع من پیامی برای جوان بود که باید در هر سنی ورزش کرد، الان هم فرصت کنم پیاده روی‌های طولانی و بعضی ورزش‌های دیگر را در برنامه‌های خودم دارم.

حدادعادل با بیان این که به فوتبال خیلی علاقه‌مندم و آن را تعقیب می‌کنم، گفت: در برنامه‌های تلویزیونی حتما مسابقات فوتبال به خصوص تیم ملی را تعقیب می‌کنم ضمن آن که والیبال، بسکتبال و کشتی را نیز تعقیب می‌کنم و علاقه دارم.  

وی ادامه داد: از نوجوانی در تالار هفت تیر فعلی (قبل از انقلاب) به تماشای مسابقات کشتی می‌رفتم و کشتی‌های جهان پهلوان تختی را از نزدیک شاهد بودم و جزو بینندگان و تماشاگران کشتی‌های تختی بودم ؛گاهی با کشتی گیرهای قدیمی که به حمدالله زنده هستند می‌نشینم جزییات کشتی‌های پنجاه و چند سال پیش آن‌ها را بیان می‌کنم؛ به طور مثال یادم هست که حریف آن‌ها در چه سالی چه کسانی بودند؟  

این کاندیدا ادامه داد: از دوازده‌، سیزده سالگی کیهان ورزشی می‌خواندم و نام تمام قهرمانان قدیم را در اروپا و جاهای دیگر می‌شناختم، مثل جوانان امروز که به این موضوعات علاقه دارند من هم علاقه داشتم و آن‌ها را می‌شناختم.  

وی با بیان این که این عشق و علاقه در ورزش به من بوده است، اظهار داشت: در دوره قبل که رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس بودم، بخش ورزش در حوزه کمیسیون ما قرار داشت، ضمن آن که مرحومه پدر من هم به ورزش علاقه داشت و خودش ورزشکار باستانی (زورخانه‌ای) بود و مدتی هم عضو هیئت مدیره ورزش زورخانه‌ای بود و آن قدر به این ورزش علاقه داشت که به طور پنهانی تا هنگام فوتش به تعدادی از زورخانه‌های تهران شخصا کمک مالی می‌کرد، برای این که می‌دانست آن‌ها درآمدی ندارند و برای این که چراغ زورخانه روشن بماند کمک مالی می‌کرد و حتی آخرین روزی که به بیمارستان رفتند ورزش خود را فراموش نکرد.  

حداد عادل ادامه داد: به هر حال رابطه من با ورزش و عالم ورزش چنین رابطه‌ای است و اگر بنده توفیق پیدا کنم که رئیس‌جمهور شوم سعی می‌کنم این عشق و علاقه را چراغ راه خودم قرار دهم و در بهبود ورزش تلاش کنم.  

*ورزش به سه بخش ورزش پرورشی، همگانی و قهرمانی قابل تقسیم است

این کاندیدا در ادامه در پاسخ به این سوال که مهمترین و اساسی‌ترین مسائل حوزه ورزش چیست؟ گفت: ورزش در یک نگاه کلی به سه بخش قابل تقسیم است، ورزش  پرورشی، ورزش همگانی و ورزش قهرمانی.  

وی ادامه داد: ورزش پرورشی فایده‌اش تربیت است، چه تربیت جسم و چه تربیت روان ضمن آن که متصدی این ورزش نیز بیشتر آموزش و پرورش است، ورزش پرورشی میانه ورزش قهرمانی و همگانی است یعنی به یک صورتی برای همه جوانانی که درس می‌خوانند الزامی است و آموزش و پرورش کاملا با برنامه  برای ایجاد یک رفتارهایی در جوانان مثل چابکی، چالاکی و نشاط در این حوزه مسئولیت دارند، این یک نوع ورزش است که احکام و مسایل خود را دارد.

حدادعادل ادامه داد: نوع دو ورزش همگانی است که پیر و جوان، شهری و روستایی نمی‌شناسد و نوع سوم ورزش قهرمانی است که همه با آن آشنا هستیم، ورزش در زندگی امروز از آن جهت ضروری است که با ماشینی شدن زندگی، تحرک طبیعی از خیلی‌ها سلب شده، قبل از توسعه فناوری و تمدن جدید مردم برای زنده بودن مجبور بودند ورزش کنند یعنی همه کار بدنی می‌کردند الا یک گروه معدود و محدود، کما اینکه الان هم کشاورزان به معنای احتیاج به ورزش ندارند و صبح تا شب در مزرعه ورزش می‌کنند و یا کارگران نیز به همین صورت.

وی تصریح کرد: ولی خیلی‌ها از اشخاص که دارای مسئولیت‌های اداری هستند، امثال بنده، تا زمانی که کار می‌کنیم کارمان ورزشی نیست بنابراین ورزش برای دنیای امروز ضروری است و باید برای آن برنامه ریزی کرد و در واقع هر چه ما از زندگی طبیعی و طبیعت بیشتر دور می‌شویم، جای ورزش خالی می‌شود و ورزش ضروری‌تر می‌شود که باید برای آن برنامه ریزی کرد.  

*ورزش جزو ضروریات زندگی است/ هیچ حکومتی نمی‌تواند نسبت به ورزش کم اعتنا باشد

حدادعادل تصریح کرد: با توجه به این موضوع ورزش باید در دستور کار حکومت‌ها قرار داشته باشد و جزو ضروریات زندگی است و حوزه ای است که هیچ حکومتی نمی‌تواند نسبت به آن کم اعتنا باشد.

وی ادامه داد: با توجه به این که رئیس‌جمهور رئیس شورای عالی ورزش است سعی خواهم کرد در درجه اول میان این سه بخش ورزش یعنی ورزش پرورشی، همگانی و قهرمانی یک نوع هماهنگی ایجاد کنم و توضیح این مطلب را در ادامه این بحث مطرح خواهم کرد.  

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه در پاسخ به این سوال که با توجه به الگو شدن قهرمانان ورزشی آیا برنامه‌ای برای بهبود اخلاق در ورزش به ویژه ورزش قهرمانی دارید یا خیر؟ اظهار داشت: متاسفانه یا خوشبختانه ورزشکاران و قهرمانان الگو می‌شوند، چاره‌ای هم نیست، اختصاص به ورزشکاران ندارد، هنرمندان هم همین طور هستند به طور مثال کسی خوب آواز می‌خواند و چون یک هنری دارد ممکن است مردم لباس پوشیدن او را هم تقلید کنند، یک کسی هم در میدان فوتبال خوب گل می‌زند، مردم ممکن است مدل موی سر او را هم الگو قرار دهند، این چیزی نیست که بتوان برای آن کاری کرد، یعنی الگو گرفتن یک امر طبیعی و جزو روانشناسی اجتماعی است و در همه جای دنیا هم همین طور است.

وی تصریح کرد: مردم اگر کسی را که در یکی از جهات پیشرفت کرده، در همه جهات او را الگو قرار می‌دهند، یعنی ممکن است کسی قدرت بدنی خوبی داشته باشد و یا صدای خوبی داشته باشد ولی معلوم نیست توانایی‌های دیگری هم داشته باشد یا خیر؟ ولی همین یک کار که او را علم و قهرمان کرده و چهره شده به خاطر آن یک کار است لذا کسی که از قهرمانی الگو می‌گیرد فکر می‌کند که بقیه کارهای او هم  خوب است، این واقعیت است.

*برای بهبود اخلاق در ورزش باید فضای حاکم بر ورزش زورخانه‌ای و ملی را حاکم کرد

حداد عادل ادامه داد: برای اصلاح این جنبه باید به سراغ آن فضایی که بر ورزش زورخانه‌ای و ملی ما حاکم بودیم برویم، این نوع رفتارهای بد ورزشی که گاهی در میدان‌های ورزشی دیده می‌شود در زورخانه‌ها نبود، سابقا هر که قهرمان بود متواضع‌تر بود و مرجع مظلومان می‌شد، این پهلوان‌های محله‌ها، تکیه گاه مردم بی‌پناه بودند و امیرالمومنین علی (ع) را الگوی خود قرار می‌دادند.

وی ادامه داد: ما باید برگردیم به آن فضای پوریای ولی، به آن فضای قهرمانی مولا علی(ع)، آن فضا را باید در همه ورزش‌های جدید حاکم کنیم یعنی باید به ارزش‌های سنتی ورزش خودمان برگردیم و روحیه پهلوانی، فروتنی و بااخلاق بودن را از آن جا باید به پیکر ورزش تزریق کنیم و همه ورزش‌های ما باید آن حال و هوا را پیدا کند.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به راه دیگری در بهبود اخلاق در ورزش اشاره کرد و تصریح داشت: راه دیگر این است که ما رابطه بین ورزشکار و حامیان ورزش و تماشاگران را نباید از یاد ببریم، یعنی خیلی از کارهایی را که ورزشکاران می‌کنند و کارهای خوبی هم نیست نتیجه تشویق‌های تماشاگران ورزشی است و بنده می‌خواهم بگویم، رفتار ورزشکار در زمین یا تشک(البته کشتی خیلی آلوده به این گرفتاری‌ها نیست) روی تماشاچی اثر دارد و رفتار تماشاچی روی ورزشکار اثر دارد که ما باید این را هم اصلاح کنیم و لازم است که کمیته انضباطی منصفانه ولی دقیق برخورد کند.

حداد عادل ادامه داد: بنده در دوره چهار ساله مجلس هشتم که رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس بودم مواجه بودم با مشکلات ناشی از رفتار غیراخلاقی برخی ورزشکاران در میادین ورزشی، یک ورزشکاری یک رفتار نادرستی کرد (یادر مسابقه یا در بیرون از مسابقه)، منشا مشکلاتی در کشور می‌شد، به مجلس کشیده می‌شد داستان و مسئولین بیایند که چرا این طور شد و باز در هفته بعد و ماه بعد یک کس دیگر در جای دیگر، لذا مسئله مهم است.

*مطبوعات زرد ورزشی به بداخلاقی‌ها دامن می‌زنند

وی ادامه داد: یکی از مسائلی که به این موضوع دامن می‌زند بعضی از مطبوعات ورزشی‌اند، یعنی همان طور که ما در مسائل اجتماعی، روزنامه‌ها و مطبوعات زرد داریم که به حوادث جنجالی می‌پردازند، در عالم ورزش هم به مطبوعات زرد ورزشی به بداخلاقی‌ها دامن می‌زنند.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: در سابق (قبل از انقلاب) مطبوعات زرد به سراغ هنرپیشه‌ها می‌رفتند و مسائل اخلاقی و خانوادگی آن‌ها را علم می‌کردند، اما بعد از انقلاب حالا چون آن موضوع خیلی قبیح شده به سراغ ورزشکاران می‌روند و لذا آن‌ها هم در رواج بداخلاقی در ورزش موثرند، همه این‌ها را باید در نظر گرفت و بالاخره این که وزارت ورزش باید به همان اندازه که به ورزش فنی توجه می‌کند به جنبه فرهنگی آن هم اهمیت دهد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با اطلاعی که من دارم کارهایی در این زمینه شده و در حال حاضر در کنار تیم‌های نونهالان و جوانان از مربیان اخلاقی و دینی در مدتی که جوانان در اردو هستند استفاده می‌شود و این افراد در کنار جوانان هستند و با دوستی و مهربانی سعی می‌کنند فضا را فضای معنوی کنند و از بروز بعضی بداخلاقی‌ها جلوگیری کنند.

حداد عادل ادامه داد: در دراز مدت حتما این موضوع نتیجه می‌دهد اخیرا هم در بعضی از میدان‌ها و مسابقات ورزشی روحانیون حضور پیدا می‌کنند و این تلاشی است برای این که رنگ اسلامی و دینی به محیط‌های ورزشی داده شود، در هر حال یک فرآیند نسبتا طولانی است ولی قابل درمان است و می‌شود این درد را بهبود بخشید.

*ورزش همگانی و قهرمانی در عرض هم قرار نمی‌گیرد

وی در ادامه با بیان این که ورزش همگانی و قهرمانی در عرض هم قرار نمی‌گیرد، گفت: ورزش حرفه‌ای یک روش است، در ورزش قهرمانی نوعی از ورزش است، ورزش قهرمانی لازم است، یعنی ملت‌ها احتیاج به افتخار دارند، مخصوصا جوانان، و ما می‌بینیم وقتی که تیمشان می‌بازد گریه می‌کنند، می‌بینیم که برای تشویق تیمشان از شب قبل در سرما به پشت دیوار ورزشگاه می‌آیند و می‌خوابند، این عشق و علاقه نباید نادیده گرفته شود همین طور برای کشور وقتی که تیم ایران در یک کشور خارجی مسابقه می‌دهد شما می‌بینید خیابان‌ها خلوت است و کاسبانی که خیلی هم علاقه به پول دارند به مشتری جواب نمی‌دهند و در پاسا‍ژهای مراکز تجاری وقتی تیم ایران گل می‌زند و یا برنده می‌شود از صد مغازه همزمان فریاد شادی بلند می‌شود.

حدادعادل با بیان این که این موضوع خوبی است و باید آن را حفظ کرد و مهم دانست و گفت: دولت‌ها باید به ورزش قهرمانی اهتمام کنند، منتها ورزش قهرمانی از دل ورزش همگانی می‌آید، یعنی جامعه‌ای که ورزشش در مدرسه‌ها ضعیف باشد و توده‌های مردم علاقه به ورزش همگانی نداشته باشند و ورزش همگانی‌اش هم ضعیف باشد، ورزش قهرمانی‌اش هم ضعیف است، نمی‌شود ورزش مدرسه‌ای را آموزش و پرورش و ورزش همگانی را نادیده گرفت و تنها به سراغ ورزش قهرمانی رفت.

این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: از طرف دیگر ورزش قهرمانی در کشاندن عامه به ورزش موثر است، یعنی همان طور که ورزش همگانی بستری برای تربیت ورزشکار است، ورزش همگانی باید باشد تا ورزش قهرمانی باشد، ورزش همگانی همگان را برای ورزش کردن دعوت می‌کند، این دو برهم تاثیر متقابل دارند.

* برای ورزش قهرمانی باید به ورزش همگانی توجه کنیم/ باید به ورزش به عنوان یک علم نگاه کنیم

وی ادامه داد: برای ورزش قهرمانی باید به ورزش همگانی توجه کنیم و بعد هم باید برای حضور در مجامع بین‌المللی برنامه ریزی کنیم، به اعتقاد من ما باید ورزش را به سوی علمی شدن ببریم، امروز کشورهایی که موفقترند به ورزش به عنوان یک علم نگاه می‌کنند و تا حد دکتری در ورزش به مدیران ورزشی آموزش می‌دهند.

حداد عادل ادامه داد: کار دیگری که می‌باید برای ورزش قهرمانی کرد، آتیه ورزشکاران است، هم آتیه آن‌ها و هم حالشان، یعنی اگر ورزشکاری ده ماه از سال را دنبال شغل خودش برود تا این که امرار معاش کند، بعد نزدیک مسابقات بگویند که در اردو قرار گیرد این نمی‌تواند با ورزشکاری رقابت کند که دولتش زندگی‌اش را تامین کرده و در تمام طول سال تحت نظر مربی بوده، لازمه در فرم بودن این است که زندگی ورزشکار تامین شود.

وی ادامه داد: از طرفی وقتی ببینند سن بازیکن یا ورزشکار زیاد شده و آن مدال آوری را نمی‌تواند تکرار کند نباید آن را رها کنند، این طور نشود که برای زندگی اش لنگ باشد و اقوام و خانواده اش و دوستانش بگویند عمرت را تلف کردی و الکی برای مملکتت افتخار آوردی، حالا که نمی‌توانی بدوی یا ورزش کنی همه تو را فراموش کرده‌اند، باید با وضع قوانین مناسب کاری کنیم که ورزشکار کار ورزشی را به عنوان شغل بداند و خیالش از زندگی راحت باشد تا بتواند به ورزش برسد در غیر این صورت نمی‌توانیم رقابت کنیم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: این حرف برای هنرمندان هم صادق است، هنرمندی که نتواند روزی هنر خود را انجام دهد و فراموش شود و برای بیماری درآمدی نداشته باشد که بیماری خود را اعلاج کند، هنر رشد نمی‌کند (نویسنده نیز همین گونه است)، ورزش قهرمانی جنبه‌های مختلفی دارد که باید همه آن‌ها را در نظر گرفت.چ

* فکر نمی‌کنم مدیریت ورزشی به این زودی‌ها در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد

حداد عادل در پاسخ به این سؤال که با توجه به برنامه توسعه پنج ساله کشور و کاهش تصدی‌گری دولت در بخش خصوصی ورزشی، شما چه برنامه‌ای را در نظر دارید، گفت: تصور نمی‌کنم به این زودی مدیریت ورزشی به دست بخش خصوصی بیفتد، زیرا ورزش در ایران به دلیل عدم کسب درآمد نمی‌تواند برای بخش خصوصی جذاب باشد و مسلماً اگر شخصی یک زمین 200 متری داشته باشد، آن را به محلی برای برج‌سازی تبدیل می‌کند، نه یک محیط ورزشی.

وی تصریح کرد: اگر واقع‌بینانه بنگریم، من خوش‌بین نیستم، زیرا هزینه ورزش و وسایل ورزشی بسیار بالاست و سال‌ها باید هم دولت و هم شرکت‌های بزرگ از ورزش حمایت کنند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری افزود: امسال طبق قانون بودجه مجلس، 2 باشگاه پرسپولیس و استقلال باید به بخش خصوصی واگذار شوند؛ البته 30 درصد از سهام این باشگاه‌ها در اختیار هوادارانشان و بقیه آن نیز در اختیار شرکت‌های غیر دولتی قرار خواهد گرفت، در حالی که من این مسئله را مفید می‌دانم، اما بعید است که ورزش به این زودی‌ها به بخش خصوصی واگذار شود.

حداد عادل در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه با توجه به جوان بودن کشور و کمبود اماکن تفریحی و نیز ضرورت شکوفایی استعدادهای جوان و تأثیر سیاست در ورزش، چه راهکار عملیاتی برای این موارد در نظر دارید، اظهار داشت: راه‌های زیادی در نظر دارم که یکی از آن‌ها ایجاد سالن‌های چندمنظوره در مدارس است.

وی افزود: باید سالن‌های مجهزی در مدارس ساخته شود تا هم برای زمان ورزش بچه‌ها تا بعد از تعطیلی مدارس و هم برای استفاده عمومی مردم باشد، همچنین این سالن‌ها را می‌توان هم به عنوان سالن اجتماعات و امتحانات و هم به منظور ورزش مورد استفاده قرار داد.

کاندیدای ریاست جمهوری، با اشاره به رشد روزافزون اماکن ورزشی در کشور نسبت به قبل از انقلاب افزود: همان‌طور که گاهی در تلویزیون شاهد مسابقات ورزشی در شهرستان‌ها و استان‌های دیگر کشور هستیم، پس می‌توان گفت ظرفیت اماکن ورزشی در کشور بهبود پیدا کرده و دولت نیز در این راستا نقش بسزایی ایفا کرده است، پس ما دنباله‌رو دولت خواهیم بود.

حداد عادل در پاسخ به این سؤال که برنامه شما برای تزریق امید و نشاط در کشور چیست، بیان داشت: برای ایجاد نشاط و امید در کشور، اقدامات گوناگونی همچون هنر و ورزش وجود دارد، که البته به دلیل صحبت در رادیو ورزش و اینکه اکثر شنوندگان ورزشکاران هستند و خودم هم شنونده رادیو ورزش در هنگام برگزاری مسابقات هستم، پس بر مبنای ورزش صحبت می‌کنم.

* ورزش‌های دسته‌جمعی را گسترش می‌دهم

وی تصریح کرد: یکی از برنامه‌هایی که در صدا و سیما سهم بسزایی دارد، حرکات ورزشی و دسته جمعی است که صبح‌های جمعه در شهرستان‌ها با حضور تمام اعضای خانواده برگزار می‌شود که در این برنامه، خانواده‌ها پا به پای هم پیاده‌روی کرده و نشاط خاصی را القا می‌کنند، که اگر بنده رئیس جمهور شوم از این نوع اقدامات البته با حضور خودم انجام خواهم داد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در تشریح برنامه‌های خود برای ورزش بانوان و همگانی کردن آن گفت: من ورزش را برای بانوان لازم‌تر می‌دانم، زیرا بانوان خصوصاً آن‌هایی که فرزندآوری می‌کنند بیشتر در معرض پوکی استخوان و مشکلاتی از این قبیل قرار دارند.

وی افزود: اگر بانوان ورزش را رها کنند، هر روز نحیف و ضعیف‌تر می‌شوند، و آیا در این صورت نسل بعدی ما قوی خواهد بود؟ مطمئناً این مادران ضعیف، فرزندان سالم و قوی به دنیا نخواهند آورد، پس باید مادرها ورزش را رها نکنند تا نسل آیندهٔ سالم و نیرومندی داشته باشیم.

حداد عادل با اشاره به رعایت احکام و اخلاق اسلامی از سوی بانوان ورزشکار اظهار داشت: بانوان می‌توانند با حفظ حجاب در تمام میادین ورزشی حضور پیدا کنند که این حجاب نشان‌دهنده برافراشتن پرچم مسلمانی است و به همه دنیا می‌گویند که ما مسلمانیم و پیرو فرهنگ برهنگی غرب نیستیم.

وی تصریح کرد: این عملکرد بانوان در میادین ورزشی جهانی گاهی باعث عصبانیت کشورهای غربی شده و این کشورها می‌خواهند این فرصت را از بانوان ما بگیرند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سؤال که با توجه به تحریم کشور و نواخته شدن سرود جمهوری اسلامی ایران در میادین ورزشی دنیا که نشان‌دهنده پویایی و پرتوانی ایرانی‌هاست، چه برنامه‌ای در مورد دیپلماسی ورزشی ایران در سطح جهانی دارید، بیان داشت: ورزش یک امر جهانی بوده و تمام رشته‌ها در سطح جهانی تشکیلات مخصوص به خود را دارد.

حداد عادل حضور در این فضاها را لازم دانست و افزود: ورزش کشور را جدای از این تشکیلات جهانی نمی‌توان اداره کرد، مثلاً با اینکه ایران عنوان قهرمانی جهان را در کشتی فرنگی کسب کرد، اما در انتخابات فدراسیون جهانی کشتی به ایران سهمی داده نشد و کشوری که هیچ نقشی در کشتی ندارد، به عنوان رئیس فدراسیون جهانی کشتی انتخاب شد.

* ورزشکاران ما باید از دوپینگ خودداری کنند

وی تصریح کرد: ورزشکاران ما باید از دوپینگ خودداری کنند. همچنین ما نباید اختلافات داخلی ورزشی را به سطح جهانی بکشانیم، زیرا باعث کاهش حیثیت ورزشی کشورمان در سطح بین‌الملل خواهد شد.

کاندیدای ریاست جمهوری در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه تخصیص بودجه به ورزش و اولویت بودجه با ورزش همگانی است یا ورزش حرفه‌ای، اظهار داشت: ورزش همگانی و حرفه‌ای جدای از هم نیستند و ما باید در بحث شهرسازی امکان ورزش همگانی را فراهم کنیم.

حداد عادل افزود: محیط زیست از ورزش جدا نیست، اما بودجه ورزشی بیشتر به ورزش قهرمانی اختصاص دارد که طبق قانون بودجه سهمی از هر نخ سیگار به ورزش اختصاص داده شده که هیچ‌گاه این قانون عملی نشده است.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چه برنامه‌ای برای رعایت عدالت ورزشی و ایجاد فرصت‌های برابر بین جوانان دارید، گفت: بنده چندین بار به مدیران ارشد ورزشی تاکید کردم که همه استان‌ها باید از فرصت برابر از لحاظ افتخارآفرینی ورزشی در سطح بین‌الملل برخوردار باشند.

* لزوم پرورش استعدادهای خاص ورزشی در استان‌ها

حداد عادل تصریح کرد: باید کاری کنیم که هر استانی با توجه به استعداد ورزشی که در آن وجود دارد، در همان زمینه پرورش داده شود، به طور مثال، بندر ترکمن همیشه یکی از پایه‌های تیم ملی والیبال کشورمان بوده است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت بحث ورزش از دیدگاه مقام معظم رهبری، این امر برای بنده نیز امری اساسی و ضروری بوده و من تمام توان خود را برای بهبود وضعیت ورزشی کشور بکار خواهم بست.
http://www.yjc.ir

دوشنبه 20/3/1392 - 11:56 - 0 تشکر 610130






حداد عادل: طرحی به نام ازدواج بدون مسکن دارم



این کاندیدا با بیان اینکه خونسردی، خویشتن داری، و مردم داری از جمله خردهای حکومت داری است اضافه کرد: باید در اداره کشور بیش از هرچیز دیگری تابع عقل باشیم.

حدادعادل گفت: دولت همچون گروه موسیقی است که باید در یک دستگاه به اجرا بپردازد و بنده اگر با وزیری اختلاف سلیقه داشته باشم آن را وارد محیط کار نمی‌کنم.

 به گزارش باشگاه خبرنگران، حدادعادل کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور در برنامه به انتخاب شما ضمن تشریح برنامه‌های خود در پاسخ به سوال اول مجری برنامه مبنی بر اینکه نظر شما در خصوص تعامل قوا در کشور چیست گفت: تعامل میان قوا در اداره کشور نقش بسیار زیادی دارد.

وی با اشاره به اینکه قوه مجریه مهمترین قوه از نظر تعداد نیرو حجم و وسعت کار است افزود: مجلس شورای اسلامی در رأس امور کشور است به طوری که از اهمیت فوق العاده ای برخورداراست.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه قوه قضاییه از تجاوز میان مردم با یکدیگر، مسئولین با مردم، و مسئولین با یکدیگر جلوگیری بعمل می آورد اظهار داشت: متأسفانه تعامل میان قوا در سالهای اخیر به خوبی در کشور صورت نگرفته است به گونه‌ای که مردم از این بابت دچار دل‌چرکین شده است.

حدادعادل با بیان اینکه مردم باید شاهد همدلی مسئولان با یکدیگر باشند خاطرنشان ساخت: تعامل میان قوا باید در شأن ملت شریف ایران باشد.

وی با اشاره به اینکه باید صبر حوصله و ظرافت به خرج داد و به طوری که مهربانی باید هر دوسر داشته باشند گفت: باید دولت همپای مجلس به کار خود ادامه دهد.

این کاندیدا با بیان اینکه خونسردی، خویشتن داری، و مردم داری از جمله خردهای حکومت داری است اضافه کرد: باید در اداره کشور بیش از هرچیز دیگری تابع عقل باشیم.

وی با اشاره به اینکه باید از هرکاری که عقل پشت سرآن نباشد پرهیز کنیم اظهار داشت: رئیس دولت و رئیس مجلس باید در کنار هم باشند تا راه حل موضوعات را بیابند و در این راستا می‌توان کمیسیون‌های مشترکی را از دولت و مجلس تشکیل داد تا میان مجلس و دولت هماهنگی از قبل صورت گیرد.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه رئیس جمهور بعد از مقام معظم رهبری دومین فرد مهم کشور محسوب می‌شود آیا این مسئله می تواند ایجاد مصونیت کند یا خیر افزود: هیچ مقامی در نظام جمهوری اسلامی ایران مصونیت مطلق ندارد.

حداد عادل خاطرنشان ساخت: در قانون پیش بینی شده است که مجلس حتی می تواند از رئیس جمهور سوال کند و یا آن را مورد استیضاح قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه به نص صریح قانون اساسی رئیس جمور بعد از مقام معظم رهبری دومین مقام کشور محسوب می‌شود تصریح کرد: رئیس جمهور یک مقام محترم در کشور به حساب می‌آید بنابراین لفظ محترم دارای بار حقوقی است.

حداد عادل با بیان اینکه باید حرمت رئیس جمهور حفظ شود اظهار داشت: باید حرمت روسای سایر قوا را نیز درسطح خود حفظ کنیم.

حداد عادل در پاسخ سوال دیگری مبنی براینکه شما برای منتقدان خود چه جایگاهی در نظر گرفته‌اید بیان کرد: هرکسی که در مقام و مرتبه بالاتری قرار گرفته است باید دارای صبر و حوصله بیشتری نیز باشد.

وی با اشاره به اصطلاح قرآنی سعه‌صدر خاطرنشان ساخت: شرح صدر به معنی پرصبر و حوصله بودن انسان‌ها با یکدیگر است بنابراین باید مثل دریا باشیم و عمل کنیم.

حداد عادل با اشاره به اینکه رئیس جمهور همه چیز را نمی‌داند گفت: ممکن است رئیس جمهور در کارهای خود بسیار موفق عمل کند ولی نباید با یک تذکر ناراحت شود.

وی با تأکید باید آموزشی را در کشور تحت عنوان اخلاق انتقاد باب کنیم خاطرنشان ساخت: تبادل انتقاد میان منتقد و مسئولان دارای اخلاقی است که باید به آن عمل شود بنابراین این اخلاق باید در جامعه نهادینه شود.

وی افزود: منتقدان در جامعه باید خیرخواه باشند.

حداد عادل درپاسخ به سوالی مبنی براینکه چه برنامه برای کاهش بیکاری و یا درخصوص طرح بنگاه های زودبازده دارید افزود: بنگاه‌های زودبازده از جمله طرح های دولت احمدی نژاد است بطوری که این رئیس جمهور در دوران خود هدیه را برای جوانان به منظور
رفع بیکاری در نظرگرفته، که آن هدیه وام خوداشتغالی است.

وی با بیان اینکه اصل این تفکر بد نیست منتها هیچ گزارش دقیقی از این کار منتشر نشده است گفت: این طرح هیچ وقت موفق نبوده زیرا به صورت کارشناسانه در مجلس مطرح نشده است.

وی با اشاره به اینکه وامی را که برای بنگاه های زودبازده تخصیص داده شده بود مشخص نشد که برای چه منظوری صرف شد افزود: باید شرایطی را برای اعطای وام به جوانان درنظر گرفته شود تا بدانیم وام اختصاص داده شده بهینه مصرف شده است یا خیر.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال دیگری درخصوص نرخ سود بانکی اظهار داشت: باید با نظر کارشناسان اقتصادی یک نقطه بهنیه را برای سود بانکی انتخاب کنیم به طوری که فاصله تورم و سود بانکی را باید با یکدیگر به خوبی درنظر بگیریم.

وی با اشاره به اینکه باید نظام بانکی کشور اصلاح شود خاطرنشان ساخت: نمی شود سود بانکی را بدون توجه به تورم تعیین کنیم بنابراین انتخاب نقطه بهینه نیازمند کار دقیق کارشناسی است و دولت باید نظر اقتصاددانان را نسبت به این موضوع کسر کند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه آیا شما از نیروهای همفکر و همسو برای کابینه خود استفاده می کنید یا خیر بیان کرد: دولت باید دارای انسجام و هماهنگی باشد به طوری که دیدگاه های رئیس دولت و وزرا باید با یکدیگر دارای همسویی باشد.

این کاندیدا با اشاره به اینکه دولت همچون یک گروه موسیقی است که باید در یک دستگاه به اجرا بپردازد خاطرنشان ساخت: بنده اگر با وزیری اختلاف سلیقه داشته باشم آن را وارد محیط کار نمی کنم.

حداد عادل افزود: اگر رئیس جمهور شوم به ثبات مدیریت اهمیت بسیار زیادی قائل می شوم بنابراین باید بگویم یکی از انتقادات من به دولت فعلی مشکل بی ثباتی در مدیریت است.

حداد عادل افزود: هنگامی که سه الی 4 ماه به پایان دولت مانده عزل یک وزیر هیچ معنایی ندارد و وزیری که نه خیانتی کرده و خلاف قانون عمل کرده و تنها اختلاف نظری داشته است به ثبات مدیریت لطمه وارد می کند درحالی که من معتقدم مدیران باید در سمت خود باقی مانده و به آنها فرصت بدهیم تا کار خود را به پایان برسانند.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی براینکه دیدگاه شما دررابطه با الگوبرداری از هنرپیشه های خارجی توسط جوانان و رویکرد شما در مقابله با تهاجم فرهنگی چیست گفت: الگوبرداری از هنرمندان و قهرمانان اقتضای سن جوانان بوده و این امر خلاف قانون نیست اما ما باید این امر را مدیریت کنیم که جوانان از افراد نادرست الگوبرداری نکنند و باید الگوهای بومی خودمان را تقویت کنیم مانند فردی به نام شهید مصطفی چمران که تمام سجایای اخلاقی را دارست آیا از چگوآرا کمتر است چرا باید از الگوهای دیگرکشورها استفاده کنیم و باید مدیران جامعه با هوشمندی الگوهای حقیقی که شایسته الگوشدن را دارند معرفی کرده تا جوانان بتوانند از آنها الگو بگیرند.

این عضو مجمع تشخیص تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوالی مبنی براینکه ثبات کشورهای منطقه جزو امنیت کشور ما نیز محسوب می شود شما چه تدبیری برای این ثبات و عدم ایجاد اختلاف اندیشیده اید تصریح کرد: کشورهای همسایه نمی توانند از هم جدا باشند مثل اینکه اگر خانه همسایه آتش بگیرد دودش در چشم ما نیز خواهد رفت.

وی افزود: ما نمی توانیم نسبت به اتفاقات منطقه بی اعتنا باشیم، متأسفانه اکنون کشورهای مظلوم آلت‌دست سلطه گران شده اند و ظرف دو ساعت 21 انفجار در بغداد را ایجاد می کنند و جان بسیاری از مردم را می گیرند در حالی که ما باید تلاش کنیم این گرفتاری ها را در خود آن کشور حل کنیم چرا که اگر در برابر بیگانگان و ثبات منطقه هوشمندی نداشته باشیم این وضع در کشور ما نیز بوجود خواهد آمد. 

حدادعادل تأکید کرد: ما باید قدر ثبات و امنیت کنونی کشور را بدانیم و تلاش کنیم این ثبات را در کشورهای همسایه توسعه داده و امنیت موجود در منطقه را گسترش دهیم و یک وحدتی میان مسلمانان ایجاد کنیم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه راهکار شما برای حل مشکلات ازدواج و هزینه های متبوع آن چیست؟ تصریح کرد: مسئله ازدواج هم جنبه اجتماعی و هم جنبه فرهنگی و هم جنبه اقتصادی دارد و اگر قبول کنیم تفکر اجتماعی اسلام، خانواده محوری است باید تمام تلاش ما بر تشکیل خانواده باشد. 

وی با تأکید بر اینکه من تمامی مشکلات ازدواج جوانان را می دانم اظهار داشت: ما باید کاری کنیم که دغدغه ازدواج دختران و پسران جامعه ما حل شود و بنده قول می دهم اگر رئیس جمهور شدم نهضت ازدواج آسان را ایجاد کنم. چراکه اکنون ازدواج و هزینه های ناشی از ازدواج که لازم و ضروری نیست بسیار زیاد شده است. 

وی افزود: من در جمع  دانشجویان شیراز در رابطه با مسائل و مشکلات جوانان صحبت کردم و از خانمها پرسیدم که آئینه و شمعدان به چه درد می خورد که این خود یک هزینه اضافی بر دوش جوانان است.

وی مهمترین گرفتاری در مسئله ازدواج را مسکن دانست و گفت: بنده طرحی را به نام ازدواج بدون مسکن طراحی کرده ام که پس از ریاست جمهوری به آن عمل خواهم کرد. 

حدادعادل در پاسخ به این سوال که آموزش و پرورش به عنوان یک تولیدکننده در کشور می باشد شما چه تدبیری برای تحقق این امر اندیشیده اید؟ گفت: مبدأ هر کاری در کشور آموزش و پرورش است یعنی هر آرزویی که برای آینده کشور داریم باید وظیفه ای برعهده آموزش و پرورش گذاشت و جز از آموزش و پرورش شروع کردن مسائل و مشکلات حل نخواهد شد.

وی با اشاره به سخن یکی از رهبران سیاسی که گفته بودند در همه چیز صرفه جویی کنید چز در آموزش و پرورش اظهار داشت من هنگامی که در آموزش و پرورش مشغول بودم به کارمندان توصیه می کردم که برای آینده خود باید نبز آموزش و پرورش را سنجید اگر این نبض خوب کار کرد وضع جامعه و شما نیز خوب خواهد بود و اگر این نبض خوب کار نکند قطعا مشکلات را به همراه خواهد داشت.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان خاطرنشان کرد: جوان ها سرمایه اصیلی کی کشور هستند که این سرمایه باید حفظ شو د و دولت برای حفظ این سرمایه تلاش کند که اگر من رئیس دولت بعدی شدم قطعا نسبت به جوانان آگاه بوده و در حل مشکلات آنها گام خواهم برداشت. 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.