• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 9252)
سه شنبه 26/6/1387 - 17:15 -0 تشکر 58265
لبخند بزن!...به به!

هوالباقی...

سلام

لبخند بزنید؛ چیك

 

وااااای چه لبخند قشنگی داریناااااا! معلومه خیلی به فكر سلامتی دندانها و زیبایی لبخندتون هستید!

حالا منم یه سری مطالب دیگه دارم كه اگه بخونید مطمئناً به ضررتون نمیشه! شاید اینطوری هنووووووز لبخندتون قشنگ تر از اینی كه هست هم بشه!

چقدر به مسواك زدن اهمیت میدید؟ چند بار مسواك می زنید؟ چه مسواكی می زنید؟

اول از مسواك یه چیزایی می گم بعد میریم سر اینكه تغذیه ی ما چه نقشی در سلامت دندونامون داره!

در پناه یزدان پاك...

و او تنها پناه  همه ي ماست...
يکشنبه 29/1/1389 - 14:52 - 0 تشکر 195769

سلام دوستان... بله برای محافظت از اولین دندانهای دایمی روشی وجود داره که من اطلاعات دقیقی از اون ندارم فقط می دونم که روی شیارهای اون ماده ای می پوشونند که مانع از پوسیدگی اونا میشه و اسم این روش هم فیشورسیلانت یا fissure sealant هستش انگار! اگه املاییش درست باشه. اگه اطلاعات مناسب تری پیدا کردم ثبت می کنم.

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

يکشنبه 29/1/1389 - 15:1 - 0 تشکر 195774

"فیشورسیلانت" به معنی "مهروموم کردن و بستن درزو شیار" دندان های آسیاست. دندان های آسیا بخصوص اولین دندان آسیا (دندان6) که حدود 6سالگی رویش می یابد شیارهای ظریف عمیقی دارد که بسیار مستعد پوسیدگی است. از طرفی به دلیل مصرف بالای مواد قندی در سنین کودکی و همچنین غفلت والدیت به تصور شیری بودن آن، مورد توجه قرار نمی گیرد. کما این که اغلب بزرگسالان یا این دندان را ندارند و یا عصب کشی کرده اند و بسیاری نیز آنرا ترمیم نموده اند. در دندان پزشکی سالهاست روشی را درپیش گرفته اند که این دندان را بلافاصله پس از رویش مورد "درمان پیشگیری" فیشور سیلانت" قرار می دهند. بدین معنی که شیار آنرا با مواد رقیقی که با تابش نور دستگاه "لایت کیور" سخت می شود می پوشانند تا میکروب ها و مواد غذایی امکان نفوذ به داخل شیار را نداشته باشند. معمولاً این مواد حداقل 5سال ساییده نمی شود و تا رسیدن فرد به سن مناسب برای بهداشت دهان، آسیاهای اول سالم باقی می مانند.
پس مهم ترین نکته این است که حتماً طفل را بلافاصله پس از رویش دندان 6 در 6 سالگی به دندان پزشک متخصص اطفال یا عمومی ارجاع دهید. هرچند این دندان ممکن است از 5 تا 7 سالگی در بیاید.
تحقیقات مختلف حاکی از بیش از 75% موفقیت این روش در پیشگیری از پوسیدگی دندان مولراول دائمی (6=آسیای اول) است.

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

يکشنبه 29/1/1389 - 19:21 - 0 تشکر 195849


نمی دونم سوالم مرتبط هست یا نه دیدم اینجا صحبت از دندون هست گفتم بپرسم..............

من یه مدتی دندونم درد میکرد بعلت گرفتاری زیاد نرفتم دنبالش ................

خلاصه با دردش سر کردم و هی مسواک پشت مسواک و خمیردندون پشت خمیردندون ............

بعد از یه مدتی دیگه درد نمیکنه حالا نمی دونم کلا خراب شده و دیگه به درد نمی خوره ..........

یا اینکه مقطعی بوده ..........

خودم فکر می کنم دیگه از درد و روت کانال و عصب مصب گذشته و دیگه کلا مرخص شده .........

حالا اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم.....

اي آقاي ما برس به داد ما

يکشنبه 29/1/1389 - 19:24 - 0 تشکر 195850


منظورم اینه که فکر می کنید اگه برم دکتر میگه بکشمش ؟

اي آقاي ما برس به داد ما

دوشنبه 30/1/1389 - 22:56 - 0 تشکر 196209

با سلام

خمیردندان اجزای مختلفی دارد که هر کدام نقش خاصی ایفا می‌کنند. مثلا مواد ساینده خمیردندان وظیفه برداشتن رسوبات روی دندان‌ها را به عهده دارند و در واقع تا حدی کار سفیدکنندگی انجام می‌دهند:

اسانس‌ها خمیردندان را خوش‌بو می‌کنند و فلوراید، نقش پیشگیری از پوسیدگی دارد. ترکیب و درصد این اجزا در خمیردندان‌های مختلف متفاوت است. مثلا در خمیردندان‌هایی که به عنوان جرم‌گیر، یا «خمیردندان مخصوص سیگاری‌ها» تبلیغ می‌شوند درصد موادساینده بالاست. باید دقت داشت که این بالا بودن موادساینده لزوما خوب نیست و در صورت استفاده مداوم می‌تواند موجب آسیب مینای دندان شود. بنابراین از این نوع خمیردندان‌ها باید هر چند روز یک بار استفاده کرد و درفواصل استفاده از آنها، از خمیردندان معمولی استفاده کرد. ضمنا باید توجه داشت که جرم رسوبی سخت است و اصولا با خمیردندان برداشته نمی‌شود و برای برداشت آن باید جرم‌گیری توسط دندانپزشک انجام شود. خمیردندان‌های ساینده فقط کمی دندان‌ها را سفید می‌کنند. نوع دیگر خمیردندان‌ها، خمیردندان‌های ضدحساسیت است که در مواردی که دندان‌ها به علت سایش یا تحلیل لثه‌ها دچار حساسیت شده‌اند (مثلا با مصرف آب سرد دندان‌ها تیر می‌کشند) به جای خمیردندان معمولی استفاده می‌شوند و بعد از مدتی (مثلا دو هفته) که از شروع مصرف گذشته اثر خود را نشان می‌دهند و حساسیت دندان‌ها را برطرف کرده یا کاهش می‌دهند. استفاده دایم از این خمیردندان‌ها مانعی ندارد. یک مساله مهم در مورد خمیردندان‌ها، فلورایددار بودن آنهاست، چرا که فلوراید نقش اصلی را در پیشگیری از پوسیدگی ایفا می‌کند. همیشه از خمیردندان حاوی فلوراید استفاده کنیم. در واقع دوبار در روز مسواک زدن با خمیردندان حاوی فلوراید، توصیه اصلی برای رعایت بهداشت دهان است. فقط درمورد کودکان باید دقت کنیم تا زمانی که کودک توانایی بیرون ریختن محتویات دهان را پیدا نکرده است از خمیردندان‌ حاوی فلوراید استفاده نکنیم که این زمان حدود 3 سالگی است. میزان استفاده از خمیردندان هم به خصوص در کودکان هر بار به اندازه یک نخود است. ضمنا مسواک زدن کودکان زیر هفت سال باید تحت نظارت والدین باشد.

یا علی

 
سیب‌سرخ‌60- غریبی‌آشنا       وبلاگم: ماه تابان من 

چهارشنبه 1/2/1389 - 16:12 - 0 تشکر 196588

با سلام
مشکلات رویش اولین آسیاهای دائمی
نخستین دندانهای آسیاب دائمی از مهمترین و کلیدی ترین دندانهای دائمی هستند. این دندانها حدود ۶ سالگی در پشت سایر دندانهای شیری می‌رویند و جایگزین هیچ یک از دندانهای شیری نمی‌شوند. این دندانها به دلیل عدم آگاهی بسیاری از والدین از زمان رویش این دندانها و تصور غلط ایشان از شیری بودن این دندانها، در بسیاری از موارد در سنین بسیار پائین دچار پوسیدگی می‌شوند. نتایج تحقیقات مقطعی نشان می‌دهد که ۹/۸۳ درصد از والدین فاقد آگاهی یا دارای آگاهی بسیار کمی در مورد دائمی بودن نخستین دندانهای آسیاب دائمی می‌باشند و تنها ۵/۴ درصد از آنان از سن رویش و دائمی بودن این دندانها آگاهند.

مطالعات مقطعی انجام شده میزان پوسیدگی این دندانها را در کودکان ۱۲-۶ ساله حدود ۷/۳۱ درصد بیان کرده است. با توجه به شیوع بالای پوسیدگی در این دندانها دادن آگاهی به والدین در مورد دائمی بودن این دندانها توسط رسانه‌ها از اهمیت برخوردار است. جهت پیشگیری از پوسیدگی این دندانها علاوه بر رعایت بهداشت مسواک زدن، نخ دندان ، تصویر صحیح) استفاده از ماده‌ای به نام فیشور سیلانت توصیه می‌شود. این ماده‌ها با مسدود کردن شیارهای سطح جونده‌ دندانهای تازه رویش یافته، مانع از تجمع مواد غذایی در این شیارها و پوسیدگی آنها می‌گردد

پنج شنبه 2/2/1389 - 1:56 - 0 تشکر 196724

ممنون از همه ... اطلاعات جالبی بود

یا من اسمه دواء و ذکره شفاء

پنج شنبه 2/2/1389 - 23:5 - 0 تشکر 196854

با سلام
مطالب‌تون بسیار بسیار مفید بود
امیدوارم همگی لبخندی زیبا داشته باشیم
یا علی

 
سیب‌سرخ‌60- غریبی‌آشنا       وبلاگم: ماه تابان من 

جمعه 3/2/1389 - 1:31 - 0 تشکر 196899

نشانه‌های دندان درآوردن نوزاد

همشهری آنلاین:
نوزادان به طور معمول اولین دندان‌شان را در بین 4 تا 7 ماهگی در می‌آورند

 این نشانه‌ها ممکن است بیانگر آن باشد که نوزادتان دارد دندان در می‌آورد:

  • گریه کردن، بیقراری یا تحریک پذیری.
  • تب خفیف (که بالاتر از 38.3 درجه سانتی‌گراد نیست).
  • سرازیر شدن آب دهان.
  • تمایل به گاز زدن و جویدن اشیا.
  • تورم و حساسیت لثه‌ها.

جمعه 10/2/1389 - 12:52 - 0 تشکر 198084

چطور از بوی بد دهان خلاص شویم؟
شما زمانی می توانید از بوی بد دهانتان جلوگیری کنید که علت انرا بدانید. در 90% موارد این بوی بد به علت الوده بودن محیط دهان است....


جرمهایی که به علت وجود باکتری در دهان شما نقش می بندد عمده علت بوی بد دهان است. گاهی اوقات وجود عفونت و یا اشکالی در ریه ها باعث این بو ها می شوند. سریع خوردن غذا یکی دیگر از علل این مشکل معرفی شده است.

بوی موادی همچون سیرها و یا پیاز می تواند از طریق خون وارد ریه ها شود و بوی بد دهان را پدید اورد. تنباکو نیز یکی دیگر از مقصران این ماجراست و چرک سینوسها و یا دیابت نیز مسبب بوی بد دهان شناخته شده اند.

چند راه برای جلوگیری از بوی بد دهان:

دهان خود را تمیز نگه دارید. این به معنی دو بار مسواک زدن و استفاده از نخ دندان در شبانه روز است. باقیمانده غذا میان دندانهای شما که سبب تشکیل باکتریها می شود تنها با نخ دندان بیرون می اید. زبان خود را نیز تمیز نگه دارید. پس از هر بار مسواک زدن زبانتان را هم با مسواک بشویید که محل رشد باکتری ها نشود. دهانتان را مرطوب نگهدارید. بزاق دهان ضد عفونی کننده های خدادادی هستند و بوی بد دهان در اول صبح به علت کم شدن ترشح بزاق است. دهانتان را بشویید. پس از هر بار غذا دهانتان را اب بکشید زیرا گشتن اب در دهانتان می تواند غذاهای باقیمانده را از دهانتان خارج کند. نعناع بجوید. گر چه خشبو کننده های دهان سبب ریشه کن شدن بوی بد دهان نمی شوند اما برای دقایقی می توانند بوی غذایی که خورده اید را از بین ببرند. خوراکی هایی که از اجتماع باکتری جلوگیری می کنند همچون هویج و بادام زمینی یا پنیر کم چرب را برای عصرانه انتخاب کنید.
این روشها برای جلوگیری از بیشتر شدن بوی بد دهان موثرند اما بهترین راه رای از بین بردن ان پیدا کردن علت اصلی ان است.
منبع valehi.blogfa.com

عرفان والهیValehi

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.