• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
دانش و فن آوری (بازدید: 1084)
سه شنبه 7/6/1391 - 21:55 -0 تشکر 533234
دانشمندان فیزیک

یانی فون نویمان


دانشمندی که از انیشتین هم باهوشتر بود. دانشمند نابغه‌ای که اولین رایانه‌ها را طراحی و نظریه بازیها را ابداع کرد، با حل مشکلات کلیدی بمب اتمی، امکان ساخت این سلاح مرگبار را فراهم کرد. درباره رویدادهای برجسته صد سال گذشته کمی بیندیشید، رویداد هایی که دنیای امروز ما را شکل داده‌اند. اختراع رایانه، کشف نظریه کوانتومی، ظهور سلاحهای هسته‌ای و جنگ سرد، برخی از این رویدادها هستند. تمامی این وقایع، سیر حرکت تاریخ بشر را دستخوش تغییرات شگرف کرده‌اند، و جالب آنکه در پس همه آنها، نام یک نفر به چشم می‌خورد: یانی فون نویمان، ریاضیدانی با ذهنی چنان توانمند که حتی برخی از همکاران وی که برنده جایزه نوبل شده بودند، با خود می‌گفتند که شاید او موجودی فضایی در جامه مبدل است! کوتاه سخن آنکه فون نویمان، حوزه ‌های کلیدی دانش و فناوری قرن بیستم را زیر و رو کرد.

يکشنبه 19/6/1391 - 10:38 - 0 تشکر 552803

رودولف كلازیوس

رودولف كلازیوس (1888 – 1822) نخستین كسی بود كه در علم ترمودینامیك مبحث آنتروپی را وارد كرد همان طور كه می‌دانید آنتروپی یكسیستم كه با دلتا S مشخص می‌شود از تقسیم گرمایی كه سیستم می‌گیرد بر دمای كل سیستم بدست می‌آید:

T /دلتا H = دلتا S

وی بیان كرد كه ماشین در حالت آرمانی آنتروپی برابر صفر دارد یعنی: دلتا S برابر صفر دارد و در مورد ماشینهای غیر آرمانی آنتروپی با گذشت زمان افزایش می‌یابد دلتا S بزرگتر از صفر می باشد.

او قانون دوم ترمودینامیك را با مبحث آنتروپی فرمولبندی كرد و دو قانون را در سال1850 با این عبارت بیان كرد: انرژی جهان ثابت می‌ماند اما آنتروپی آن مایل است كه به حداكثر برسد.

يکشنبه 19/6/1391 - 10:38 - 0 تشکر 552806

نیوتن
وی دانشمند انگلیسی قرن هفدهم بود كه در جمع‌آوری تمامی مطالب فیزیك پیش از خود كه دانشمندان گذشته آنها را یافته بودند و به طور پراكنده موجود بود، زحمات فراوانی كشید و در كتابی به نام اصول طبیعت كه عظمتی شگرف را به اعجاز رسانده گردآوری كرد.وی همچنین تلاش فراوانی جهت حساب عناصر بسیار كوچك و بسط ریاضی و موضوعات مكانیك و دینامیك كرد. مبدأ و منشأ این تحولات زمانی صورت گرفت كه در اوج جوانی تنها بود و طاعون، انگلستان را فرا گرفت لذا برای فرار از این یبماری مهلك به دهكده‌ای در انگلستان رفت و در آنجا مشغول مطالعه شد.

او همچنین فعالیتهای شایان ذكری در زمینه نور و تجزیه آن به هفت رنگ انجام داد. پایه گذاری فكری و علمی وی باعث گردید كه تكاملی نو و خلقتی بدیع در علم مكانیك ایجاد شود. گفته می‌شود زمانی كه نیوتن مشغول آزمایش و تفكر بود. چنان در این عالم فرو می‌رفت كه مهمانان خود را فراموش می‌كرد. به گونه‌ای كه دوستان او از نبودش در جمعشان آنهم زمانی كه در منزل او دعوت بودند دلگیر می‌شدند. امید است زندگی و زحمات او منشأ تفكر و حكمت دانش‌پژوهان و دانش‌آموزان متفكر باشد.

يکشنبه 19/6/1391 - 10:38 - 0 تشکر 552808

اكسول

جیمز كلارك ماكسول بزرگترین عالم فیزیك نظری قرن نوزدهم و بنیان‌گذار عصر نوین در پهنه علم و دانش بشمار می‌رود و آنچه دوران ما را از زمان وی ممتاز می‌سازد اكثراً مرهون علم او می‌باشد. ماكسول در اكتشافات عمده و جالب خود به تحقیقات علمی محض بیش از تجربه و آزمون توجه داشت. از این رو غالباً او را مظهر و نمونه دانشمندانی می‌دانند كه عمده لوازم آزمایشگاهشان را قلم و كاغذ تشكیل می‌دهد این اظهار نشر در مورد او صحیح نیست زیرا ماكسول قریضه خاصی را كه در فیزیك داشت با استعداد خارق العاده خود در ریاضیات در هم آمیخت و با توجه به مشهودات تجربی- موفق شد در باب نمودهای فیزیكی قدمهایی برجسته بردارد همین تركیب مباحث نظری و علمی است كه اساس و شالوده كلیه تحقیقات وی را تشكیل داده و صنعت ممیزه آن بشمار می‌رود.

جیمز كلارك ماكسول در سال 1831میلادی (1210 ش) در ادینبورگ (اسكاتلند) چشم به جهان گشود و درسال 1879 میلادی(1258 ش) در كمبریج درگذشت. ماكسول در یك خانواده با فرهنگ و پویای قدیم اسكاتلند به دنیا آمد. پدرش حقوقدان بود بیش از همه به ترتیب فرزندش توجه داشت. جیمز از همان اوان كودكی با پرسشهای خود می‌خواست از همه چیز و همه جا و همه كس با خبر شود. پدرش بیشتر او را برمی‌انگیخت كه بپرسد و اندیشه‌اش را باورتر كند. جتالب است كه دستهای جیمز لحظه‌ای از ساختن ابزارهای مكانیكی باز نمی‌ایستاد، طوری كه هنوز چهارده سال نداشت كه بیضی نگارت را اختراع كرد. در پانزده سالگی مقاله جالبی در ریاضیات به انجمن سلطنتی فرستاد و در شانزده سالگی به دانشگاده راه یافت.

آشنایی جیمز با نیكول در دانشگاه كمبریج، او را با پدیده‌های نوری آشنتا ساخت تا آنجا كه توانست با تركیب سه رنگ اصلی هر رنگی را پدید آورد و برنده جایزه سلطنتی انگلیس بشود. ماكسول در سمت استادی دانشگاه، كتابهایی در زمینه حرارت و الكتریسیته و مغناطیسی نوشت. مهعمترین خدمت ماكسول به علم فیزك، كشف و بیان تئوری الكترومانیتیك است. او ماهیت نور را طی مقاله‌ای مشخص و آن را بعضی از طیف گسترده امواج معرفی كرد. تأسیس آزمایشگاه كاوندیش از كارهای ارزشمند ماكسول است.

يکشنبه 19/6/1391 - 10:39 - 0 تشکر 552810

رابرت گدارد




در روز پنجم اكتبر سال 1882 در ورسستر، از ایالت ماساچوستآمریكا متولد شد.

1908

از موسسه پلی تكنیك ورمستر فارغ التحصیل می شود.

1911

به دریافت درجه دكترا در رشته فیزیك از دانشگاه كلارك ماساچوست نایل می شود.

1912

به مدت یك سال در دانشگاه پرینستون كار می كند و در آنجا متقاعد می شود كه كار او در زمینه موشك می تواند امكان مسافرت در فضا را عملی سازد.

1914

در ژوئیه، اختراعات وی، از جمله سوختهای پیشران دهانه ها، جعبه احتراق و موشكهای چند مرحله ای به ثبت می رسند.

1917

با دریافت 5000 دلار پاداش از طرف موسسه اسمیتسونین، در شهر واشنگتن، گدارد شروع به كار بر روی موشكی می شود كه قادر خواهد بود تا ارتفاعات بسیار زیاد پرواز كند. او در كار ساخت موشكهای نظامی نیز فعالیت می كند.

1919

كتابی تحت عنوان روشی برای رسیدن به ارتفاعات خیلی بالا چاپ می كند. استاد فیزیك در دانشگاه كلارك می شود.

23 ـ 1920

برای اداره اردناس نیروی دریایی آمریكا، در كارخانه باروت سازی ایندین هد مریلند روی مقدار خرجهای موشك و پرتاب كننده ها كار می كند.اولین موتور موشك با سوخت مایع «بنزین و اكسیژن مایع) را مورد آزمایش قرار می دهد.

1926

در 16 مارس، اولین موشك با سوخت مایع را از مزرعه عمه خود در ابرن، نزدیك «ورسستر» با موفقیت به فضا پرتاب می كند. این پرواز ثانیه به طول می انجامد و موشك به ارتفاع 5/12 متری (41 پایی) می رسد.

1930

به پاس تحقیق در مورد ساخت موشك، از طرف «بنیاد گاگنهایم» مبلغ 50000 دلار پاداش دریافت می دارد.

1935

سرعت یكی از موشكهای گدارد از سرعت صوت فراتر می رود و این اولین باری بود كه چنین كاری میسر می شد.

1937

یكی دیگر از موشكهای گدارد به ارتفاع حدود 5/2 كیلومتری (55/1 مایلی) می رسد.

1941

شروع به كار برای نیروی دریایی آمریكا در آناپولیس مریلند می كند. كتاب توسعه موشك: نتایج تحقیقات انجام شده درباره پرواز موشكها با سوخت مایع، بین سالهای 41 ـ 1929، را به زیر چاپ می برد.

1945

در دهم اوت، گدارد در بالتیمور، مریلند، زندگی را بدرود گفت.


يکشنبه 19/6/1391 - 10:40 - 0 تشکر 552811

نیلز بور

نیلز بور (1962-1885) در كپنهاك دانمارك متولد شد. در همان جا به تحصیلات خود ادامه داد و در سالبه دریافت دكترای فیزیك نائل آمد در سال1912 در آزمایشگاه رادرفورد در منچستر انگلستان كه مركز تحقیق درباره رادیواكتیویته و ساختمان اتمی بود به كار مشغول شد. در آنجا بود كه تئوری ساختمان اتمی خود را برای توضیح خواص شیمیایی و طیفهای اتمی ابداع كرد و توسعه داد. پس از آن در توسعه مكانیك كوانتومی، در پیشبرد فیزیك جدید نقش مهمی ایفا كرد. در آخرین سالهای زندگی بیشتر وقت خود را برای پیشبرد طرحهایی برای همكاری بین‌المللی و كاربرد صلح آمیز فیزیك هسته‌ای صرف می‌كرد.

«فیزیك كلاسیك» اشاره به بخشهایی از فیزیك است كه پیش از آغاز قرن بیستم میلادی و بر اساس مكانیك نیوتونی، الكترومغناطیس ماكسول و ترمودینامیك كارنو پایه‌گذاری شد.

چون تصور بور درباره هسته با تصور رادرفورد یكیكاتودی، دستخوش تغییر می‌شد. بنابراین چنین استنباط شد كه این بارهای الكتریكی مركب از ذرات باردار منفی هستند.در سال 1898 ج.ج تامسن نسبتq/mاین ذرات گسیل یافته فوتوالكتریكی را با همان روشی كه در مورد ذرات پرتوكاتودی به كار برده بود، اندازه‌گیری كرد او برای ذراتی كه در اثر فوتوالكتریك به بیرون پرتاب می‌شدند، همان مقدار را به دست آورد كه قبلاً برای ذرات پرتوكاتودی پیدا كرده بود. با این آزمایشها (و آزمایشهای دیگر) معلوم شد كه ذرات فوتوالكتریك همان خواص الكترونها را دارند. در واقع فیزیكدانها این ذرات را الكترونهای عادی به حساب می‌آورند با این همه گاهی آنها را فوتوالكترون می‌نامند تا منشأ آنها مشخص شود، كارهای بعدی نشان داد كه همه مواد (جامدات، مایعات و گازها) در شرایط مناسب اثر فوتوالكتریك از خود نشان می‌دهند. اما آسانتر آن است كه بررسی این اثر را با سطوح فلزی آغاز كنیم.

يکشنبه 19/6/1391 - 10:40 - 0 تشکر 552813

رادرفورد

ارنست رادرفورد (1937– 1871) در زلاندنو متولد شده، رشد یافت و بیشتر تحصیلات خود را در آنجا به انجام رساند. در 24 سالگی به كیمبریج، در انگلستان رفت و كار خود را در آزمایشگاه كاوندیش زیر نظر ج . ج . تامسن آغاز كرد. از آنجا به دانشگاه مك‌گیل در كانادا رفت، سپس به میهن خود بازگشت و ازدواج كرد و بار دیگر به انگلستان رفت و این بار وارد دانشگاه منچستر شد. در این دانشگاهها و بعد در آزمایشگاه كاوندیش كه مدیریت آن را ج . ج . تامسن عهده دار بود، رادرفورد آزمایشهای مهمی درباره رادیواكتیو ، ماهیت هسته‌ای اتم، و ساختمان هسته انجام داد. رادرفورد مفاهیم پرتوهای «آلفا» «بتا» و «گاما» ، و همچنین «پروتون» و «نیم عمر» را باب كرد. او به خاطر كارهای علمی خود لقب «سر» گرفت و جایزه نوبل دریافت كرد.

يکشنبه 19/6/1391 - 10:41 - 0 تشکر 552815

هراكلیت

در یك رودخانه دو بار نمی توان شنا كرد. جنگ، پدر همه چیزها است. این دو،مشهورترین جملات فیلسوفی بنام هراكلیت در بیش از دو هزارسال پیش هستند.جنگ را امروزه به شكلهای بحث، جدل، مبارزه و غیره ترجمه میكنند. براساسروایتی مشكوك، هراكلیت، یكی از اولین فیلسوفان یونان باستان، با داریوشپادشاه ایرانی رابطه نامه ای و مكاتبه ای داشت. او همچون زردشت احترامخاصی برای عنصر آتش در پروسه تشكیل جهان و طبیعت قایل بود. هراكلیت حدود500 سال پیش از میلاد زندگی میكرد. در باره تاریخ تولد و مرگش اختلافنظروجود دارد.
دانشنامه های چپ و سوسیالیست آنرا بین سالهای 483-544 پیش از میلاد ودایرت المعارف های لیبرال درغرب، آنرا بین سالهای 480-550 قبل از میلادمیدانند. هراكلیت یكی از اولین روشنگران فرهنگ غرب است. با توجه به آثارمحدودی كه از او به زمان ما رسیده میتوان گفت كه او فیلسوفی پویا بود و نهایستا. هراكلیت یكی از اولین فیلسوفان خردگرای یونان پیش از سقراط است.چون او برای یافتن جواب و حل مسایل جهان به طبیعت توجه میكرد، او را یكیاز فیلسوفان طبیعی میدانند. منتقدین چپ هراكلیت را فیلسوفی ماتریالیست ویكی از دیالكتیسین های مشهور عصر باستان بشمار می آورند.
به نظر هراكلیت، جهان را نه خدایان و نه انسان آفرید، بلكه تضاد و مبارزهاضداد باعث؛ حركت، زندگی، تغییر و تحول آن میشود. هراكلیت بیش از 2000 سالاست كه علم و فلسفه غرب را تحت تاثیر نظرات خود قرارداده. او خود زیرتاثیر فلسفه متحرك و پویای شرق قرار داشت. ماركس،انگلس و لنین با احتراماز اهمیت او برای اندیشه بشری یاد كردند. سقراط میگفت، یك غواص دلی لازماست تا انسان كنجكاو بتواند جملات او را بفهمد. هگل، هراكلیت را روشنگریعمیق نامید كه باعث تكامل آغازین و رشد كودكی علم فلسفه شد. نیچه مینویسدكه آثار ونظریات هراكلیت هیچگاه كهنه نخواهند شد. به نظر مورخین سیراندیشه بشر، افلاتون، هگل، ماركس، نیچه و فیلسوفان كلبی تحت تاثیر نظریاتهراكلیت قرار گرفته اند. گرچه قانون تضاد هراكلیت تاثیر مهمی روی همعصرانخود گذاشت، ولی آن ، بعدها بارها مورد سوء تفاهم نیز قرار گرفت و به غلطتفسیر شد.داروینیستها سعی نمودند با تكیه بر آموزش تئوری مبارزه اضداد،پایه تئوریكی برای نظریات خود، ازجمله تئوری تكامل و تنازع بقا، بیابند.هراكلیت خود نیز از موضعی غیردمكراتیك به انتقاد از بعضی از نظریاتروشنفكران زمان خود مانند: دمكریت، فیثاغورث، هومر و هزوید پرداخت.
در باره ملیت هراكلیت میتوان گفت كه او در شهر افسوس در غرب آسیای صغیر،درتركیه امروزی بدنیا آمد. افسوس در آن زمان یكی از شهرهای مهم عصرباستان باعجایب هفتگانه معماری و ساختمانی بود. هراكلیت از نظر طبقاتی ،یكاشرافزاده و یا شاهزاده خلع ید شده بود. شهر محل تولد او یكی از مستعمرههای یونان در غرب آسیای صغیر و مدتی پایتخت آسیا ، یكی از ایالتهای رومیبود.
طبق نظر طبیعی قانون تضاد وحركت هراكلیت، عملی كردن دمكراسی وعدالت دردرازمدت در یك جامعه غیرممكن است. او به دلیل اعتراض به هرج و مرجهایدمكراسی نورس زمان خود، به كوه زد و در غاری زندگی نمود و براثر استفادهناشیانه از گیاهان ناشناخته ، در سن 60سالگی در تنهایی وسكوت كوه و درهدرگذشت. هراكلیت در اواخرعمرچنان سرخورده شده بود كه میگفت بجای شركت درمسایل اجتمایی و دمكراسی، بهتر است فیلسوفان در جای خلوتی به قاب بازی بانوجوانان بپردازد.
اوعامل آفرینش دنیا را عقل جهان نامید. لوگوس (Logos)، واژه مورد استفادهاو، هزاران سال است كه به شكلهای مختلف ترجمه وتفسیر میشود، گرچه درزبانیونانی معنی خرد میدهد. هراكلیت بجای خدا، از عقل مطلق نام میبرد. خدای اوباخدایان اسطوره ای مرسوم آنزمان فرق دارد. به نظر او قانون نظم جهان،همان خرد كل است كه گاهی نیز به معنی آتش و انرژی و حركت اولیه معرفیمیگردد. به نظر هراكلیت، دنیا ابدی است وبا كمك عقل جهان می چرخد.غیرمادیدانستن خرد جهانی باعث شد كه افلاتون و فیلسوفان هلنی آنرا تصوری از خدایامروزی بدانند كه بعدها درمذهب مسیحیت مورد استفاده یا سوء استفادهروحانیت قرارگرفت . هراكلیت روح و پرواز آن، بعدازمرگ را نیز قبول نداشت.به عقیده او با هجوم مرگ، روح تبدیل به بخشی از عقل جهان میگردد.
او از جمله وظایف فلسفه را، بیداركردن انسانهای بخواب رفته و افشا نمودناشتباهات قوای حسی انسان، در ضمن شناخت میدانست. او میگفت برای شناخت،باید بجای استفاده از تجربیات قوای حسی فیلسوفان طبیعتگرا، تفكر و خرد رابكار برد. بنظر او چون علوم تجربی قادر به درك راز طبیعت نیستند، فلسفهباید با كمك عقل و خرد، منطق و دیالكتیك، آن را كشف نماید. هراكلیت بدلیلبكاربردن جملات و كلمات سنبلیك و استعاره ای، به فیلسوف مرموز و تاریكمشهورشد. مخالفین او به این دلیل، ماتریالیست بودن هراكلیت رانفی میكنند.مشهورترین اثر او درباره طبیعت نام دارد كه شامل جملات قصار، قطعات كوتاهفلسفی، و واژههای دوپهلو است. او میگفت، معلومات عمومی داشتن، دلیل جكمت ودانایی و فیلسوف بودن نمیگردد. هراكلیت درآثارش به موضوعات و مقوله هاییمانند؛ اخلاق، سیاست، الهیات، عقل، ستاره شناسی، لغت شناسی و غیره نیزپرداخت.

__________________

پنج شنبه 23/6/1391 - 12:33 - 0 تشکر 559409

mani_pit گفته است :
[quote=mani_pit;428582;535052].از دید برخی نه از دید همه. و در ضمن انیشتین شهرتش همگانی تر هست به همین دلیل هم بیشتر به این عنوان شناخته میشه.

میدونین دلیل شهرت و کارهای فوق العاده انیشتین هوش نبود.
راز موفقیتش رو وقتی میگه...اصلا حرفی از هوش نمیاره...چندتا نکته میگه سه تاش رو میگه
تلاش
تلاش
تلاش

 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

پنج شنبه 23/6/1391 - 12:36 - 0 تشکر 559410

mani_pit گفته است :
[quote=mani_pit;428582;552813]رادرفورد

ارنست رادرفورد (1937– 1871) در زلاندنو متولد شده، رشد یافت و بیشتر تحصیلات خود را در آنجا به انجام رساند. در 24 سالگی به كیمبریج، در انگلستان رفت و كار خود را در آزمایشگاه كاوندیش زیر نظر ج . ج . تامسن آغاز كرد. از آنجا به دانشگاه مك‌گیل در كانادا رفت، سپس به میهن خود بازگشت و ازدواج كرد و بار دیگر به انگلستان رفت و این بار وارد دانشگاه منچستر شد. در این دانشگاهها و بعد در آزمایشگاه كاوندیش كه مدیریت آن را ج . ج . تامسن عهده دار بود، رادرفورد آزمایشهای مهمی درباره رادیواكتیو ، ماهیت هسته‌ای اتم، و ساختمان هسته انجام داد. رادرفورد مفاهیم پرتوهای «آلفا» «بتا» و «گاما» ، و همچنین «پروتون» و «نیم عمر» را باب كرد. او به خاطر كارهای علمی خود لقب «سر» گرفت و جایزه نوبل دریافت كرد.

این رادرفورد خیلی ماشالله فعالیت خوبی داشته
استادمون وقتی داشت از رادرفورد صحبت میکرد...انقد ازش گفت...واقعا هوش فوق العاده ای داشته...
پروتون-پرتوهای پرانرژی-پیشنهاد نوترون-افزایش فرکانس با عدد اتمی= این مورد دقیقن نشون تیزبینی رادرفورده
مدل اتم هسته دار...عدد اتمی...
ماشالله فعالیت خوب و چشمگیری داشته

 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

پنج شنبه 23/6/1391 - 12:37 - 0 تشکر 559412

فارادی هم دانشمند خوبی بود.
برقکافت-میدان مغناطیسی-یک کار دیگه هم کرده بود...الان یادم نیست دقیق

 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.