کارینا مارتینز مایورگا محقق موسسه شیمی در دانشگاه نشنال آتونومس National Autonomous در مکزیک می گوید:« مولکول های موجود در شکلات، زغال اخته، تمشک ، توت فرنگی و غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا سه تأثیر مثبتی بر خلق و خوی افراد می گذارند. »
او گفت:« مطالعات ما همچنین نشان می دهد برخی چاشنی های غذایی نیز به این امر کمک می کنند.»
بر اساس این گزارش، برخی چاشنی ها دارای موادی هستند که در والپریک اسید موجود است که برای درمان اختلالات رفتاری مرتبط با افسردگی و بیماری های اعصاب و روان از آن استفاه می شود. محققان در عین حال اعلام کردند مصرف این مواد غذایی در عین حال نمی تواند جایگزین داروهای تجویز شده برای بهبود بیماری باشد.
به گزارش یونایتدپرس از فیلادلفیا، مارتینز مایورگا می گوید اما برای افرادی که به تجویز دارو نیازی ندارند خوردن غذاهای خاص و سالم زندگی کردن می تواند به بهبود خلق و خوی آنان کمک کند.
داروی والپرویک اسید یکی از اسید های چرب کربوکسیلیک اسید است که در درمان انواع بیماری های اعصاب وروان از جمله انواع صرع ، سندروم دوقطبی، مانیا ، میگرن واسکیزوفرنی کاربرد دارد.