• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 1586)
دوشنبه 30/5/1391 - 17:27 -0 تشکر 520411
خواص مواد غذایی و خوراکی ها"

سلام در این قسمت راجع به خواص و مضرات



میوه ها


سبزیجات

فست فودها

وسایر مواد غذایی نکاتی بیان میشود  امیدوارم مورد استفاده تمام دوستان قرار بگیرد

دوشنبه 30/5/1391 - 17:47 - 0 تشکر 520436

اما در هر صورت تمام این غذاهای فست‌فودی معمولاً ارزش غذایی یکسانی دارد. این غذاها:

* سرشار از چربی‌اند.

* سرشار از قند و نمک هستند.

* فاقد فیبرهای گیاهی‌ هستند.

* از نظر ویتامین نیز فقیر هستند.

به عنوان مثال همان منوی قدیمی و آشنای فست‌فودها را نظر بگیرید. منظورمان همبرگرهای معروف، سیب‌زمینی سرخ کرده، کوکاکولا و کچاپ است. این مواد غذایی، سه طعم از شش طعم موجود را دارا می‌باشند: یعنی شیرین، شور و اسیدی. در واقع گوشت و نان ساندویچ‌هایی که بی مهابا گاز می‌زنید و نوشابه‌های گازداری که سر می‌کشید شیرین هستند؛ سیب‌زمینی سرخ‌کرده‌هایی که سفارش می‌دهید شور هستند و کچابی که با لذت به همبرگرتان اضافه می‌کنید حاوی سرکه و اسیدی است.

این نوع تغذیه بیشتر مورد استفاده‌ی افرادی است که بیشتر در زندگی ماشینی امروزه غرق شده‌اند و مصرف این نوع غذاها شاید راهی باشد برای تسکین مشکلات عاطفی مثل استرس و اضطراب. اما باید بگوییم که این نوع تغذیه راه به جایی نمی‌برد و برای سلامت شما مضر است. می‌پرسید چرا؟ دلیلش ساده است به خاطر این که این نوع غذاها نامتعادل و دیر هضم هستند.

دوشنبه 30/5/1391 - 17:47 - 0 تشکر 520437

اثرات کوتاه مدت «تغذیه‌ی فست‌فودی»

به محض اینکه عادت کردید شب و روز راهی رستوران‌های فست‌فودی شوید و به اصطلاح دلی از عزا در بیاورید به مرور دچار خواب‌آلودگی و خمودگی می‌شوید. یعنی به مرور زمان شادابی و سرزندگی‌تان را از دست می‌دهید. احساس سنگینی می‌کنید و حرص و ولع‌تان برای خوردن انواع ساندویچ‌ها و سیب‌زمینی سرخ‌کرده‌ها بیشتر می‌شود.

باید بدانید که نوشیدنی‌های لایت مثل نوشابه‌های گازدار یا کوکاها حاوی آسپارتام هستند.
چربی‌های موجود در فست‌فودها از نوع چربی‌های ترانس یا اشباع شده‌اند و قند و نمک آن تصفیه شده است.

از این گذشته گاهی در سیب‌زمینی سرخ‌کرده‌ها و چیپس‌ها ترکیبات شیمیایی مثل «آکریلامید» یافت می‌شود. متأسفانه متخصصان معتقدند که این ماده سرطان‌زا است.

علاوه بر این در سیب‌زمینی سرخ کرده‌ها مواد دیگری مثل «دکستروز» و «گلوتن» نیز پیدا می‌شود.

در این غذاها مواد افزودنی شیمیایی زیادی نیز وجود دارد و تمام این مواد میزان رادیکال‌های آزاد خون را بالا می‌برند. حتماً می‌دانید که همین رادیکال‌های آزاد چه صدماتی به بدن می‌زنند. رادیکال‌های آزاد باعث التهاب و پیری سلول‌های بدن می‌شوند. لازم است که بدانید محققان نشان داده‌اند که تنها یک ساعت بعد از صرف غذا در فست‌فودها میزان رادیکال‌های آزادی خون 125 درصد افزایش می‌یابد، دو ساعت بعد این میزان به 175 درصد و سه ساعت بعد به 138 درصد می‌رسد.
متخصصان معتقدند که گوشت قرمز مسئول 70 درصد تمام آسیب‌های غذایی مرتبط با فست‌فودهاست.

خطرات بالقوه‌ی «تغذیه‌ی فست‌فودی» در طولانی مدت

حال که با اثرات کوتاه مدت فست‌فودها روی سلامت‌تان آشنا شدید بهتر است اندکی هم به آینده نگاهی بیندازیم و اثرات این قبیل غذاها را در طولانی مدت بررسی کنیم.

دوشنبه 30/5/1391 - 17:48 - 0 تشکر 520438

فست‌فودها در طولانی مدت باعث:

* اضافه وزن

* ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی

* ابتلا به فشار خون

* ابتلا به برخی سرطان‌ها مثل سرطان پروستات، پانکراس، سینه، ریه، روده و ...

* ابتلا به دیابت

* چاقی مفرط

* اختلالات کیسه‌ی صفرا

* و همچنین افسردگی می‌شود.


آماری در خصوص چاقی مفرط:

در آمریکا از هر 4 نفر یک نفر دچار چاقی مفرط است. در انگلستان از هر 40 زن 1 زن از چاقی مفرط رنج می‌برد و در اروپا نیز نیمی از افراد بزرگ‌سال چاق هستند و حدود 30 درصد آن‌ها دچار چاقی مفرط هستند.

سه شنبه 31/5/1391 - 16:25 - 0 تشکر 521696

كندر در حقیقت صمغ گیاهی به همین نام است كه مزه‌ای گس و تلخ دارد...


كندر در حقیقت صمغ گیاهی به همین نام است كه مزه‌ای گس و تلخ دارد. این صمغ از زمان‌های بسیار قدیم توسط درمانگران طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده بوده و امروزه نیز به 3 صورت خوراكی، موضعی و بخور مصرف می‌شود.


این صمغ از زمان‌های بسیار قدیم توسط درمانگران طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده بوده و امروزه نیز به 3 صورت خوراكی، موضعی و بخور مصرف می‌شود. به باور بسیاری از مردم، مصرف كندر موجب افزایش حافظه و تقویت ضریب هوشی افراد می‌شود. دكتر سعید صانعی، مشاور گیاه‌درمانی توضیحات كامل‌تری را درباره تاثیر كندر بر حافظه و نسخه‌های درمانی این صمغ گیاهی در اختیارتان قرار می‌دهد.

سه شنبه 31/5/1391 - 16:25 - 0 تشکر 521697

خانم‌های باردار مراقب باشند
باوری وجود دارد كه مصرف صمغ توسط مادران باردار موجب افزایش هوش و ضریب هوشی جنین و كودك آینده آن‌ها می‌شود. این نكته صحیح است اما مادران باردار باید مراقب باشند كه مصرف كندر بیش از 3 ماه موجب بیش‌فعالی كودك آن‌ها شده و این مسئله در آینده آن‌ها را با مشكلات متعددی روبه‌رو می‌كند. بنابراین مادران باردار باید توجه داشته باشند كه برای افزایش میزان هوش و تقویت حافظه نوزاد خوردن یك ماه كندر كفایت می‌كند و این یك ماه باید بعد از 4 ماهگی جنین صورت گیرد.

سه شنبه 31/5/1391 - 16:26 - 0 تشکر 521698

یك نسخه برای 3 بیماری
درمانگران طب سنتی برای درمان خواب‌آلودگی و بی‌حالی ناشی از تجمع بلغم در بدن، نسخه‌ای دارند كه به كمك آن می‌توان بلغم زائد بدن را دفع كرد و به درمان بی‌خوابی و حتی بوی بد دهان پرداخت. برای تهیه این نسخه كافی است یك نخود كندر را با یك نخود مصطكی و یك فندق سقز تركیب كرده و آن را بجوید. برای تهیه این مواد می‌توانید به داروخانه‌های گیاهی در سطح شهر مراجعه كرده و با تهیه این مواد و جویدن آن علاوه‌بر بی‌خوابی، بوی بد دهان خود را نیز درمان كنید. علاوه‌بر این همین نسخه می‌تواند تركیب بسیار مناسبی برای افرادی باشد كه به كمر درد یا درد مفاصل از قبیل درد زانو مبتلا هستند. مصرف این نسخه موجب كاهش و تسكین دردهای مفصلی نیز می‌شود.

سه شنبه 31/5/1391 - 16:26 - 0 تشکر 521699

تاثیر كندر در درمان پوست خشك
افرادی كه پوست خشك و زبر دارند، می‌توانند از این نسخه برای بهبود خشكی پوست خود بهره‌ ببرند. این افراد كافی است 2 نخود كندر را درون روغن بادام حرارت دهند تا زمانی كه كندر درون روغن حل شود. پس از آن اجازه دهید كه روغن سرد شود و از آن برای ماساژ پوست دست یا بدن‌تان استفاده كنید. این روغن تاثیر بسیار زیادی در بهبود خشكی پوست‌تان خواهد داشت.

سه شنبه 31/5/1391 - 16:26 - 0 تشکر 521700

تسكین اعصاب و تپش قلب با كندر
درمانگران طب سنتی ایران معتقدند، ماساژ ستون فقرات با كمك روغن كنجدی كه در آن كندر حل شده باشد برای تسكین اعصاب و آرام‌بخشی بیمار بسیار موثر است. برای تهیه این روغن كافی است به اندازه سرانگشت كندر را درون روغن كنجد انداخته و روغن را روی حرارت بگذارید تا كندر حل شود. پس از خنك شدن این روغن آن را روی ستون فقرات ماساژ دهید، علاوه بر تسكین اعصاب و ریلكسی، این ماساژ موجب بهبود تپش قلب و تسكین افرادی كه دچار ریزش قلب شده‌اند می‌شود.

سه شنبه 31/5/1391 - 17:15 - 0 تشکر 521759

کرفس اوره خون را پایین می‌آورد

در طب سنتی شرقی از كرفس به‌عنوان درمان‌كننده سردرد، هضم‌کننده غذا، ادرارآور، ضدنفخ و تقویت‌کننده قوای جنسی یاد شده است. در گذشته نیز معتقد بودند خوردن این سبزی به رفع ورم مفاصل كمك می‌كند و امروزه این باور به اثبات رسیده است...


زمانی كه میزان اسیداوریك در بدن افزایش می‌یابد و بیماری‌هایی مانند نقرس و درد مفاصل بروز می‌كند، مصرف كرفس می‌تواند سطح اوره را پایین ‌آورد. به افراد دچار ضعف اعصاب نیز توصیه می‌شود كرفس بخورند. امروزه در كشورهای مختلف از جمله انگلستان، در تهیه بیش از 60 فراورده‌ دارویی گیاهی ضدورم از دانه كرفس استفاده می‌شود. اسانس دانه‏ کرفس دارای خاصیت ضدمیكروب، آرام‌بخش و کاهش‌دهنده قندخون است اما این دانه در كشور ما كمتر كاربرد دارد. از میان مهم‌ترین خواص ثبت‌شده کرفس، می‌توان به خاصیت ضددرد، آرام‌بخش،‌ ضدالتهاب مفاصل، ضدباکتری، ضدتشنج، آنتی‌اکسیدان (ضدسرطان)، التیام‌دهنده دردهای روماتیسمی، ضداسپاسم (گرفتگی ماهیچه‌ها)، افزایش‌دهنده قوای جنسی، ادرارآور، کاهش‌دهنده چربی‌خون و فشارخون (به دلیل ادرارآوربودن)، مقوی و محرک معده اشاره كرد. كرفس سبزی ادرارآوری است و هر ماده غذایی‌ای که خاصیت ادرارآوری داشته باشد، باعث کاهش فشارخون می‌شود. البته تا حدودی در کاهش چربی، فشارخون و قندخون نیز موثر است. این آثار مربوط به ساقه و برگ این سبزی می‌شود و ساقه کمی بیشتر از برگ چنین خاصیتی دارد. كرفس یكی از سبزی‌هایی است كه علاوه بر استفاده از آن در تهیه انواع غذا و سالاد، بسیاری از افراد برای لاغرشدن، آن را در رژیم غذایی‌شان می‌گنجانند. خاصیت ادرارآوری این سبزی نسبتا بالاست و همین موضوع چنین خاصیتی را به آن می‌دهد. البته گیاهان بسیاری این خاصیت را دارند اما قدرتشان یکسان نیست. امروزه علت بسیاری از چاقی‌ها ادم یا وجود آب اضافی لابه‌لای سلول‌های بدن است بنابراین در چاقی‌هایی از این دست، مصرف کرفس می‌تواند باعث کاهش وزن شود. البته روزانه یا یك‌روز در میان، نباید بیش از 100 گرم ساقه تازه كرفس یا آب ساقه آن مصرف شود زیرا زیاده‌روی در مصرف آن ممکن‌است باعث تورم کلیه‌ها شود بنابراین افراد دچار ناراحتی کلیوی، باید مراقب مقدار مصرف این سبزی باشند. از طرفی مواد معدنی موجود در كرفس نسبتا زیاد است و زیاده‌روی در مصرف آن عدم تعادل مواد مغذی را به دنبال خواهد داشت. البته برخی افراد به کرفس حساسیت دارند و ممكن است تماس یا مصرفش باعث ایجاد لکه‌های قهوه‌ای و قرمز رنگ و بروز واكنش‌های پوستی در آنها ‌شود و در این صورت تنها راه پیشگیری، نخوردن كرفس است.

سه شنبه 31/5/1391 - 17:16 - 0 تشکر 521760

میوهای نارنجی رنگ رنگی جذاب و سر زنده و شاداب،كه در نهایت جذابیت و جلب توجه احساس ‌زدگی ایجاد نمی‌كند. سبزیجات و میوه‌های نارنجی رنگ و كلا هر شی نارنجی رنگ در افزایش شیر مادران بسیار موثر است.مواد غذایی نارنجی رنگ بسیار انرژی‌ زا است و محرك مناسبی برای اعصاب و سودمند برای مشكلات تنفسی و ضد سرفه،ضد آسم و سل ریوی هستند و در درمان سنگ كلیه و كیسه صفرا و بیماری‌های معده و روده موثر هستند.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.