• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تجارت و بازرگاني (بازدید: 9521)
دوشنبه 14/5/1387 - 12:3 -0 تشکر 50532
تورم

سلام بر انجمن دوستان

با توجه به تورم و گرانی های موجود در کشور عزیزمان ایران چه پیشنهادهایی برای مقابله با این معضل اقتصادی دارید؟!

 آآموزش طنزنویسی مریم امینی marydordone2009@gmail.com

چهارشنبه 1/8/1387 - 14:1 - 0 تشکر 66692

 در سال جاری ایران بالاترین میزان نرخ تورم در میان 14 كشور منطقه خاورمیانه و چهارمین نرخ تورم بالا در میان 183 كشور جهان خواهد بود.

گزارش صندوق بین‌المللی پول در خصوص دورنمای اقتصادی جهان ؛ نرخ تورم ایران در سال جاری را 26 درصد می داند كه بالاترین میزان در خاورمیانه و چهارمین نرخ تورم بالا در میان كشورهای مورد ارزیابی قرار گرفته جهان بین183 كشورمی باشد.
نرخ تورم ایران در سال 87 بالاترین میزان خود را شاهد خواهد بود و تا پایان سال 1392 نیز بالاترین میزان خواهد بود.

انتظار می‌رود در سال 88 تورم 22 درصدی برای كشور به ثبت برسد كه تداوم روند نزولی این شاخص را در سال 1392 به 15 درصد خواهد رساند.

كشور میانمار با تورم 34.5 درصدی در صدر تورم قرار گرفته و پس از آن جزایر سیشلز واقع در اقیانوس هند با نرخ تورم 27.3 درصدی در مكان دوم جهان جای دارد.

در میان كشورهای منطقه خاورمیانه نیز ایران با تورم 26 درصدی مكان اول را به خود اختصاص داده و یمن با نرخ تورم كمتر (17.2 درصد) مكان بعدی را اشغال كرده است.

همچنین كمترین تورم منطقه خاورمیانه متعلق به بحرین با نرخ 4.5 درصد است.

حال اگر یارای مقابله با تورم را نباشد می بایست كفه دیگر ترازو را سنگین كرد .اما چگونه؟؟؟

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

افزایش سرانه درآمد زیر سایه بازارهای آماده ومستعد!

تغییروتحول در سیستمهای مدیریتی كشور!!

با لابردن دانش فنی در تمام سطوح !!!

بهره وری وتولید با كیفیت برتر وبكارگیری حداكثر توان فنی ماشین آلات!!!!

فراگیری وگسترش فناوری ارتباطات واطلاعات در تمامی عرصه ها!!!!!

استفاده درست وبهینه از فرصت های روز.........

سهم ما در ساختن فردا تفكر واندیشه كنونی ماست .پس هر هدف سختی برای فردای خود دارید اكنون آغاز كنید.

سهمی هم به زمان اختصاص دهید .گذشت زمان خیلی از مشكلات را حل می كند .ما در تلاشیم...

چهارشنبه 1/8/1387 - 14:29 - 0 تشکر 66699

خوشبختانه در بانك مركزی «‌ ستاد حمایت از تولید » با عضویت بانک مرکزی ، وزارت امور اقتصادی و دارایی ، وزارت صنایع و معادن و بانک های تجاری و تخصصی و با هدف تجهیز منابع برای تامین مالی سرمایه در گردش موردنیاز واحدهای تولیدی و تکمیل طرح های نیمه تمام تشکیل می شود. 
امیدواریم با این حمایت مشکلات بخش تولید صنعتی به دلیل کمبود منابع در دسترس  كاهش یافته وكم كم راههای افزایش درآمد وبالا بردن قدرت مصرف كننده گشوده شود.    

ستاد حمایت از تولید، وضعیت اقتصادی واحدهای تولیدی را مورد بررسی قرار داده وانشاءالله  منجر به تحرک بخشیدن به بخش تولید و حمایت از تولیدکنندگان می گردد.

سه شنبه 7/8/1387 - 19:56 - 0 تشکر 67958

سلام دوستان

یه خبر خوش براتون دارم!!!!!

من در سایت های مختلف از کاهش چشمگیر قیمت مسکن مطلع شدم.

گویا این دفعه دیگه فرق میکنه. در تمام نقاط تهران این کاهش قیمت رو شاهد بودیم. تحلیل گران معتقدند این کاهش قیمت همچنان ادامه خواهد داشت!!!

یا علی

محسن.ع

کاش دنيا دنده عقب داشت!!!!

چهارشنبه 8/8/1387 - 10:6 - 0 تشکر 68038

بله .قیمت زمین ومسكن كاهش چشمگیری داشته كه البته تورم وافزایش قیمت بیش از حد را  سال گذشته در اكثر شهرهای كشور شاهد بودیم البته این مسئله بطور مستقیم ناشی از ناهماهنگی های اقتصادی در این بخش بود كه احتمالا درحال حاضر كشور به سمت برنامه ریزی هدفدار وپیشرفت هایی در تغییرات ساختاری سیر می كند.

وخوشبختانه نتیجه آن به جریان انداختن سرمایه های مسكوت مانده در بخش زمین ومسكن وتغذیه بخش تولید وشكوفایی بازار شود.

چهارشنبه 8/8/1387 - 13:37 - 0 تشکر 68068

سلام

دانشمند عزیز همیشه نمیشه مشکلاتی رو که بوجود می آد رو تقصیر دولت بندازیم. گفته میشد یکی از یکی از دلایل اصلی گرانی های مسکن اخیر به دلیل این بود که در همین تهران خودمون چند هزار خانه خالی وجود داشته. خوب اینم احتکاره دیگه!!!! تنها کاری که دولت میتونست انجام بده همین مسکن مهر بود که به نظر من پروژه فوق العاده ای بود!!!

یا علی

محسن.ع

کاش دنيا دنده عقب داشت!!!!

چهارشنبه 8/8/1387 - 14:35 - 0 تشکر 68082

كلمه دولت را درپاسخ فوق نمی بینم

بخش عظیمی از ناهماهنگی های اقتصادی بخش مسكن شامل عملكرد دلالان وواسطه ها وطبق فرمایش جنابعالی احتكارگرانی بود كه آتش تورم را دامن می زدند مطمئن باشید دولت بیشترین نقش را در كاهش قیمت های بخش مسكن داشته ودارد.

نكته مهم این بود كه با حمایت از بخش تولید وافزایش درامد تولید كنندگان، بهترین موقعیت برای شكوفایی چرخه عرضه وتقاضا در كشور پدید آید...

چهارشنبه 8/8/1387 - 15:9 - 0 تشکر 68087

سلام

به نظر من بیشترین تاثیر را هم در کاهش و هم در افزایش قیمت مسکن مردم بر عهده دارند!!!!

اما چرا؟

مکتب کینزی میگه ما در تعادل هستیم. اگر مشکلی در عرضه و تقاضا بوجود بیاد مشکل از تقاضا است نه عرضه. و معتقد بودن ما همیشه به تعادل میرسیم. یه مثال میزنم که بیشتر روشن بشید:

فرض کنید قیمت گوجه فرنگی امسال رفت بالا . سال دیگه کشاورزان بیشتر میکارند و قیمت به یک باره پایین می آید و سال بعد هم کمتر میکارند و قیمت بالا میرود. امااین بالا و پایین رفتن ها ما را به یک نقطه که تعادل بازار است میرساند. پس اگر همه چیز به طور عادی پیش برود قیمت ها به تعادل میرسند.

امیدوارم متوجه عرایضی که کردم شده باشید.

یا علی

محسن.ع

کاش دنيا دنده عقب داشت!!!!

يکشنبه 19/8/1387 - 3:55 - 0 تشکر 69661

به نام حضرت دوست که هر چه داریم از اوست
با سلام به همه دوستان عزیز و ارجمند .
و سلام ویژه به  دوست عزیز و گرامی جناب سsafe ارجمند .
ببخشید شما در چندین پست قبل یه آماری رو در مورد وضعیت تورم ارائه کرده بودید . چند سوال از شما دارم :
اول : ملاک اصلی بررسی وضعیت اقتصادی کشور چیست ؟ میزان تورم ؟ یکی از ملاک های اصلی است . اما مهمترین ملاک در کل چیست ؟
اما چند سوال دیگر در مورد اون آمار :
دوم : همون طوری که خودتون گفتید در سال  هزار و سیصد و بیست و نه تورم کشور ما منفی هفده درصد بود . پس آیا در آن سال کشور ما از نظر اقتصادی باید جزو بهترین کشورهای جهان بود و وضعیت اقتصادی فوق العاده ای داشت . اما واقعیت این است ؟
همه می دانند در قبل از انقلاب واقعا فقر در کشور ما زیاد بود . شاید میزان قیمت ها یه جورایی ارزان به نظر می آمدند ، اما واقعا پولی در دست مردم بود که خرید کنند و این کالاهای ارزان را بخرند . واقعیت این است که مردم هیچ پولی نداشتند . پس این وضعیت چه به درد مردم می خورد ؟ آیا همین شما حالا حاضر هستید به چنان وضعیتی برگردید ؟ که هیچ پولی برای خرید در دست اکثریت مردم نبود . و هیچ گاه حقوق ها هم کافی نبود . واقعا در آن دوران ، خدمات رسانی به مردم به مانند اکنون بود ؟ یا آنکه تمام پول کشور در دست پهلوی ها بود ؟
اما سوال دوم : اینکه گفتید کشور ما در جهان در رتبه سوم بیشترین میزان تورم است ، به نظر شما واقعا وضعیت اقتصادی کشور ما در جهان این قدر ضعیف است ؟ یعنی افغانستان که تورم کمتری دارد واقعا اقتصاد بهتری دارد ؟ و آیا بهترین اقتصادهای جهان در راس این آمارهستند ؟ در افغانستان بیشتر ساکنان برای کار به ایران می آیند و فرصت های شغلی زیادی را اشغال کردند . چرا در کشور خود که بر طبق آمار شما بهتر از ایران است کار نمی کنند ؟
به نظر شما این صحیح و واقعیت است . به اعتقاد من حتی کشورهای اروپایی و آمریکا که بهشت اقتصادی دانسته میشود ، وضعیت عمومی اقتصادی مردم چندان بهتر از کشور ما نیست . و قسمت اعظم فعالیت اقتصادی این کشورها در دست سرمایه دارهای این کشورها است . آیا واقعیت غیر از این است ؟ در حالی که در کشور ما در گذشته سرمایه بیشتر در دست سرمایه بوده است . اما روز به روز سعی شده که بیشتر در متن و عموم جامعه توزیع شده و جلوی فقر گرفته شود .
به اعتقاد خود من مبارزه با فقر خیلی مهمتر از مبارزه با تورم است . آیا به نظر شما غیر از این است . هر چند تورم سبب افزایش فقر می شود ، اما آیا در درمان این معضل فقط نگاه کردن به حل تورم و توجه نکردن به حل مشکل فقر دیگران کاری درست است ؟
همیشه شاد و پیروزباشید .   

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا 
وبلاگهای من : 
يکشنبه 19/8/1387 - 9:17 - 0 تشکر 69680

كوشش در راستای ریشه كن كردن فقر برعهده همه ماست؛ باید در هر حوزه ای كه هستیم با توكل به خداوند به سوی موفقیت بشتابیم وبا نشر انرژی، جامعه را ازركود وسستی رها سازیم...

همانطور كه قبلا نیز ذكر شد،تورم موجود با بكارگیری صحیح چرخه تولید بر مبنای دانش فنی روز ،منجر به افزایش كمی وكیفی تولید-افزایش حقوق وبالا رفتن قدرت خرید مصرف كننده وگردش صحیح بازار می شود ؛میل به سرمایه گزاری در این عرصه رشد یافته وتمام چالشها به فرصت تبدیل می شود...

پس بیاییم مهمتراز همه با فقر مبارزه كنیم ....

افزایش درآمد سرانه زیر سایه بازارهای آماده ومستعد!

تغییروتحول در سیستمهای مدیریتی !!

با لابردن دانش فنی در تمام سطوح !!!

بهره وری وتولید با كیفیت برتر وبكارگیری حداكثر توان فنی ماشین آلات!!!!

فراگیری وگسترش فناوری ارتباطات واطلاعات در تمامی عرصه ها!!!!!

استفاده درست وبهینه از فرصت های روز.........

يکشنبه 19/8/1387 - 11:47 - 0 تشکر 69697

سلام خدمت دوستان گلم مخصوصا koshikolaii عزیز.

اما در پاسخ به سوالات شما:

"اول : ملاک اصلی بررسی وضعیت اقتصادی کشور چیست ؟ میزان تورم ؟ یکی از ملاک های اصلی است . اما مهمترین ملاک در کل چیست ؟ "

در پاسخ باید بگم که میزان بررسی وضعیت اقتصادی کشور تورم نیست. بلکه رشد اقتصادی است. که هر ساله توسط بانک مرکزی اعلام میشود .
"دوم : همون طوری که خودتون گفتید در سال  هزار و سیصد و بیست و نه تورم کشور ما منفی هفده درصد بود . پس آیا در آن سال کشور ما از نظر اقتصادی باید جزو بهترین کشورهای جهان بود و وضعیت اقتصادی فوق العاده ای داشت . اما واقعیت این است ؟"
بازهم اشتباه کردید. تورم دلیل بر خوب یا بد بودن وضعیت مردم ندارد. تورم یعنی افزایش نسبی کالا ها و خدمات. حالا که مثلا ما گفتیم 25 درصد تورم داشتیم یعنی قیمت ها 25 درصد افزایش قیمت داشتیم نسبت به سال گذشته!!! من کاملا قبول دارم که سطح زندگی ها بالا رفته. باید هم این طور باشه.حق با شماست خدمات رسانی در اون زمان با حالا اصلا قابل قیاس نیست.سال 1329 خانه ها همه با نفت گرم میشده. ولی امروزه در اکثر روستا ها ما گاز کشی داریم.شما مقوله تورم را با رشد اقتصادی اشتباه گرفتید.
در رابطه با سوالات بعدی شما هم میتونم بگم که متاسفانه کشور ما کشور مصرف گرایی است. نمونش هم اینه که ملت میرن ماشینی میخرن که 11 لیتر در 100 کیلومتر میسوزونه. واین خودش یعنی بی اهمیتی به کالا ها. یا مثلا مصرف سرانه نان در ایران رقم وحشتناکی است. البته مصرف که نمیشه گفت بهتره بگیم دور ریز نان.
خیلی ممنون که به مباحث انجمن بها میدید.
یا علی
محسن.ع

کاش دنيا دنده عقب داشت!!!!

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.