• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 135442)
يکشنبه 15/5/1391 - 0:36 -0 تشکر 491734
اخبار بهداشت و سلامت، بیماریها و درمان

 

سلام
برای جلوگیری از شلوع شدن انجمن تبیان همه اخبار مربوط به  انواع بیماری ها و روش درمان آنها  در این بخش قرار می گیرد

 

اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
چهارشنبه 25/5/1391 - 14:27 - 0 تشکر 514324

بعضی از علایم كم‌خونی فقر آهن عبارتند از: رنگ پریدگی پوست، زبان و مخاط داخل لب و پلك چشم‌ها، خستگی زودرس، سرگیجه و سردرد، خواب رفتن و سوزن سوزن شدن دست و پاها، حالت تهوع و در كم‌خونی شدید گود شدن روی ناخن(ناخن قاشقی).


منابع غذایی آهن دار :


منابع غذایی آهن‌دار عبارتند از جگر، قلوه، گوشت قرمز، ماهی، زرده تخم‌مرغ، سبزی‌های دارای برگ سبز تیره مانند جعفری، اسفناج و حبوبات، مثل عدس و لوبیا همچنین میوه‌های خشك (برگه‌ها) بخصوص برگه زردآلو و دانه‌های روغنی.


در درمان فقر آهن ابتدا باید به دنبال علت زمینه ای آن گشت و در صورت یافتن علت علاوه بر درمان با ترکیبات آهن علت زمینه ای باید برطرف شود. در صورتی که پاسخ به ترکیبات آهن خوب نباشد و یا ناکافی باشد می بایست یک ارزیابی مجدد و دقیق از بیمار به عمل آید برای وجود هر یک از موارد زیر:


خونریزی مستمر


نقص د رجذب آهن ( سوء جذب گوارشی )


وجود یک اختلال التهابی


صدمه مغز استخون


بنابراین می بایست مجددا به یک پزشک متخصص اطفال مراجعه نمایید تا بررسی های کاملتری صورت گیرد.

اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
چهارشنبه 25/5/1391 - 14:27 - 0 تشکر 514325

درمان کم خونی با خوراکی گیاهی


عسل: با خوردن عسل در مدت بسیار کمی به تعداد گلبولهای قرمز 25 - 8 درصد افزوده میشود.


•پسته: پسته موجب افزایش خون می‌شود.


فندق: فندق خون افزای خوبی است و رنگ چهره را می‌گشاید.


دمکرده برگ با پوست سبز گردو موجب افزایش تعداد گلبولهای قرمز می‌شود.


عدس: یکی از مواد خوراکی افزایش دهنده گلبولهای قرمز خون است.


از مواد خوراکی دیگر می‌توان به این موارد اشاره کرد: نخود سبز ،زرد آلو ، گردو ، خرما‌ ، شلغم ، کلم و خوراک جو.


آهن :


ماده معدنی مهم است که کمبود آن منجر به کم خونی احساس خستگی و ضعف می گردد . آهن در انواع گوشتهاوتخم مرغ وغلات سبوس دار سبزی وجود دارد آهن موجود در فرآورده های گوشتی جذب خوبی دارد اما


برای جذب بهتر آهن موجود درسایر مواد غذایی مصرف میوه و سبزی سرشارازویتامین C همراه غذا توصیه می شود.

اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
چهارشنبه 25/5/1391 - 14:27 - 0 تشکر 514326

جام جم آنلاین: بسیاری از مردم كم و بیش با بیماری روماتیسم مفصلی آشنا هستند و از آن هراس دارند؛ زیرا این بیماری بر جنبه‌های زیادی از زندگی افراد مبتلا به آن تاثیر گذاشته و طیفی از ناتوانی‌های جسمی و روانی برای آنان به بار می‌آورد.

دكتر نسرین مقیمی، فوق تخصص روماتولوژی دراین‌باره به جام‌جم می‌گوید: آرتریت روماتوئید یا روماتیسم مفصلی یك بیماری سیستمیك و مزمن است كه سبب درگیری مفاصل و بروز سفتی، درد و تورم در آنها می‌شود. در این بیماری، بدن موادی علیه سلول‌های خود تولید می‌كند كه موجب التهاب و تخریب آنها می‌شود.

روماتیسم مفصلی معمولا بیش از یك مفصل را درگیر كرده و اگر یك زانو یا دست مبتلا به آن شود، سایر مفاصل نیز ممكن است به صورت دوطرفه و پیش‌رونده گرفتار شوند.

علل

هرچند كه علت اصلی
روماتیسم مفصلی هنوز به طور كامل مشخص نیست؛ اما دكتر مقیمی معتقد است؛ علل ژنتیكی، ویروس‌ها، هورمون‌ها، استرس عاطفی ـ كه می‌تواند باعث تشدید بیماری شود ـ و همچنین برخی علل ناشناخته می‌توانند فرد را مستعد ابتلا به روماتیسم مفصلی كنند. وی سن شروع این بیماری را دوران میانسالی و بخصوص دهه‌های سوم تا پنجم می‌داند و می‌افزاید: شیوع روماتیسم در جهان حدود یك درصد بوده و در زنان 3 برابر بیشتر از مردان شایع است.

نشانه‌ها

بیماری شروع آهسته یا ناگهانی دارد و با علائم درد، تورم، گرمی، محدودیت حركت و خشكی صبحگاهی مفاصل همراه است؛ درد مفاصل با استراحت و بی‌حركتی تشدید شده و به مرور زمان طی روز و با كار كردن و فعالیت آرام تسكین پیدا می‌كنند.

این فوق‌تخصص روماتولوژی می‌گوید: التهاب به مرور زمان باعث تخریب غضروف مفصلی و ساییدگی استخوان و به دنبال آن تغییر شكل مفصل می‌شود؛ بیشتر مفاصل‌ بین‌ بندی انگشتان و مفاصل كف دست‌، مچ‌ دست‌، آرنج‌، پا، مچ‌ پا و گاهی اوقات مهره‌های گردنی نیز درگیر می‌شوند.

وی می‌افزاید: بیماران ممكن است علائم خارج مفصلی (سیستمیك) مانند تب، ضعف، خستگی زودرس، بی‌اشتهایی و كاهش وزن و برآمدگی‌های‌ زیر پوست‌ به نام ندول یا گره‌های روماتوئید داشته باشند. گاهی درگیری عروق و اعصاب پوست یا سایر اعضای بدن مثل كلیه، ریه، طحال، كبد و... و درگیری چشمی و خونی نیز دیده می‌شود.

عوارض

با توجه به این‌كه علت اصلی روماتیسم مفصلی ناشناخته بوده یا به دلایل ژنتیكی بروز می‌كند، این بیماری قابل پیشگیری نیست. این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی كردستان، معلولیت عمومی بدن،
پوكی استخوان، عوارض مفصلی و عضلانی، اختلالات چشمی و قلبی، اختلالات شدید مهره‌های گردنی، عوارض روحی و روانی و كم‌خونی را از عوارض شایع بیماری روماتیسم مفصلی می‌داند.

وی می‌افزاید: وارد ساختن فشار بیش از حد به مفصل می‌تواند باعث افزایش تورم یا آسیب مفصل شده و با تحریك انتهای اعصاب باعث ایجاد درد ‌شود.

درمان

منظور از درمان در این بیماری كاهش درد و تورم، كاهش یا توقف روند تخریب مفاصل و در مجموع بهتر كردن كیفیت زندگی فرد است. این استادیار دانشگاه می‌گوید: روش‌های درمانی مورد استفاده در بیماری روماتیسم شامل تغییر در روش زندگی، استفاده از داروها، جراحی، روش‌های درمانی جایگزین یا تكمیلی نظیر فیزیوتراپی، كاردرمانی، وسایل كمك‌كننده به مفصل و وسایل كمك حركتی می‌باشند.

این پزشك متخصص درخصوص داروهای مورد استفاده برای درمان این بیماری نیز می‌گوید: داروهای ضدالتهابی مانند انواع كورتون‌ها، داروهای سركوب‌كننده سیستم ایمنی و داروهای غیراستروئیدی برای درمان روماتیسم استفاده می‌شوند.

وی همچنین معتقد است؛ با توجه به این‌كه این بیماری در اثر اختلال سیستم ایمنی ایجاد می‌شود و داروهای مصرف شده نیز سیستم ایمنی را ضعیف‌تر می‌كنند، افراد باید در مقابل بیماری‌های عفونی و ویروسی ایمن شوند.

توصیه‌ها

دكتر مقیمی در پایان با تاكید بر این‌كه افراد مبتلا به روماتیسم باید به طور پیوسته مراقب مفاصل خود باشند، توصیه می‌كند: بیماران از انجام فعالیت‌های روزانه به صورت ناگهانی و در مدت كوتاه خودداری كنند، بایستی سعی شود به جای وارد كردن فشار به یك یا چند مفصل، آن را بین تعداد زیادتری مفاصل توزیع كرده و تا جای امكان از مفاصل بزرگ‌تر و قوی‌تر استفاده شود. همچنین افراد مبتلا باید تقسیم مناسب فعالیت روزانه، ورزش منظم و اصولی و استراحت در بین فواصل كاری، ایجاد تعادل بین میزان فعالیت و استراحت، كاهش استرس‌های روانی و استفاده از یك رژیم غذایی سالم را رعایت كنند و از حمل اجسام سنگین در حالتی كه بخصوص مچ خم می‌شود، خودداری كنند.

اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
چهارشنبه 25/5/1391 - 14:27 - 0 تشکر 514327


کارشناس اداره غدد و متابولیسم وزارت بهداشت، نوروپاتی یا گرفتاری اعصاب را یکی از عوارض دیررس دیابت دانست که در این بیماران بسیار شایع است.

به گزارش مهر، دکتر شهین یاراحمدی افزود: یکی از عوارض دیررس بیماری دیابت، نوروپاتی یا گرفتاری اعصاب است که شیوع این عارضه در بیماران دیابتی بسیار شایع است و شدت نوروپاتی با سن، طول مدت ابتلا به دیابت و چگونگی کنترل قند خون ارتباط دارد.

وی با عنوان این مطلب که زخم پای دیابتی به چندین شکل در بیماران دیده می‌شود، گفت: شایعترین فرم آن به صورت گرفتاری حس در پا ظاهر می‌شود که ممکن است به صورت درد، سوزن سوزن شدن و یا مور مور شدن در پاها بروز نماید و یا به صورت از بین رفتن حس درد، حرارت و درک موقعیت پا تظاهر کند.

یاراحمدی با اشاره به اینکه آموزش در زمینه کنترل دیابت و زخم پای دیابتی بسیار حائز اهمیت است افزود: اگر بیماران دیابتی بحث آموزش را جدی بگیرند و چربی خون، فشارخون و بهداشت پاها را کنترل کنند دچار زخم پا نمی‌شوند.

وی به بیماران دیابتی توصیه کرد: روزانه پاهای خود را از نظر وجود تاول، بریدگی، زخم، خراشیدگی یا ضایعات بین انگشتان بررسی کنند و پاهای خود را هر روز بشویند و بین انگشتان را به دقت خشک کنند همچنین در صورت خشکی پوست پاها، پس از شستشو و خشک کردن از کرم یا روغن نرم کننده استفاده کنند.

یاراحمدی تصریح کرد: افراد دیابتی هیچگاه نباید با پای برهنه راه روند زیرا به دلیل از کار افتادن عصب‌های پایشان، درد را خوب حس نکرده و موجب زخم شدن پایشان می‌شود.

به گفته کارشناس اداره غدد و متابولیک وزارت بهداشت، بیماران دیابتی در هنگام خرید کفش باید دقت کنند که کاملا اندازه باشد. مناسبترین کفش باید کف راحت داشته باشد و جلویش پهن باشد. زیرا باعث می‌شود جلوی پا و انگشتان از هم فاصله داشته باشند. کفش نوک تیز و پاشنه بلند بدترین نوع کفش برای افراد دیابتی محسوب می‌شود.

وی گفت: جورابهای کتانی یا نخی بهترین نوع جوراب برای افراد دیابتی است و توصیه نمی‌شود که از جوراب‌های پلاستیکی استفاده کنند همچنین کش جوراب نباید سفت باشد زیرا باعث تجمع آب و ورم پا و در نهایت ایجاد ضایعه می‌شود.

یاراحمدی در پایان به بیماران دیابتی توصیه کرد: در صورت وجود یک ضایعه جدید، میخچه، قرمزی، تورم، درد پا یا هرگونه زخم یا تاول فوراً پزشک خود را آگاه کنند و تا زمان معاینه پاها را استراحت دهند.

اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
چهارشنبه 25/5/1391 - 14:27 - 0 تشکر 514329




جام جم آنلاین: غذای سنگینی خورده‌اید. یا شاید هم بلافاصله بعد از خوردن غذا دراز كشیده‌اید. حالا سر دلتان می‌سوزد، ترش كرده‌اید و حال خوبی ندارید. این ترش كردن و سوزش سردل را ریفلاكس می‌گویند.

برخی آمارها نشان می‌دهد 44 درصد افراد ممكن است یك مرتبه در ماه چنین شرایطی را تجربه كنند، اما وقتی این حالت تكرار شود این مشكل تبدیل به بیماری شده و نیاز به درمان و رسیدگی دارد.

بیماری ریفلاكس چیست؟

دكتر ستار جعفری، فلوشیپ بیماری‌های گوارش و كبد در این‌باره به «جام‌جم» می‌گوید: «هنگامی كه غذا می‌خوریم، غذا باید از طریق لوله‌ای عضلانی به نام مری وارد معده شود. داخل معده نیز اسیدها و شیره‌های مخصوص معده وجود دارد كه به عمل هضم غذا كمك می‌كند. حال، چنانچه به هر دلیلی شیره معده برگشته و وارد بافت مری شود، ممكن است سبب بروز مشكلاتی شود. در كل بازگشت غیرعادی اسید و شیره معده به مری و آزرده شدن مخاط مری را بیماری ریفلاكس معده به مری می‌گویند.»

نشانه‌های ریفلاكس

این پزشك متخصص با اشاره به علائم این بیماری، می‌افزاید: «شایع‌ترین علامتی كه بیماران با آن به پزشك مراجعه می‌كنند، ترش كردن است. یعنی بیمار احساس می‌كند مایعی ترش یا تلخ وارد دهانش شده است. همچنین ممكن است بیمار، سوزشی زیر جناغ سینه نیز احساس كند.» وی با ذكر این نكته كه این بیماری گاهی خودش را با علائمی متفاوت نشان می‌دهد، یادآور می‌شود: «پزشك و بیمار هر‌دو باید دقت داشته باشند چون گاهی علائم بیماری كمی متفاوت است. به عنوان مثال ممكن است مریض دردی زیر جناغ سینه داشته باشد. گاهی نیز حالت تهوع، بخصوص اوایل صبح نشانه‌ای از بیماری است. باد گلوی زیاد، وجود آب در دهان و تلخی دهان نیز می‌تواند علائمی از این بیماری باشد. سرفه‌های بدون علت نیز از دیگر موارد و نشانه‌های بیماری است. گاهی مریض با وجود این سرفه‌ها ممكن است به آسم یا سایر بیماری‌ها مشكوك شود، در حالی كه ریفلاكس هم می‌تواند چنین علائمی را ایجاد كند.»

این پزشك متخصص با اشاره به این‌كه علت بیماری ریفلاكس هنوز بخوبی شناخته نشده، توضیح می‌دهد: «گاهی دریچه ‌انتهای مری، دچار اختلال شده و به هر دلیلی مدت طولانی‌تری باز می‌ماند یا نمی‌تواند خوب جمع شود، كه به همین دلیل این مشكل بروز می‌كند.»

پیشگیری و درمان

وی با این توصیه كه همیشه پیشگیری بهتر از درمان است، می‌افزاید: «پرخوری، غذا خوردن سریع و خوب نجویدن آن می‌تواند باعث بروز مشكل شود. مصرف غذاهای پرچرب، تند، شور، ادویه، فلفل و غذاهای سرخ‌كردنی هم باعث اختلال عملكرد دریچه می‌شود. سیر، پیاز، موادی نظیر سوسیس و كالباس كه مواد نگهدارنده دارند یا بعضی سس‌ها نیز می‌توانند سبب بروز چنین مشكلی شوند. از میان میوه‌ها پرتقال و نارنگی و از نوشیدنی‌ها قهوه، نسكافه، چای پررنگ یا چای مانده هم از جمله علل بروز مشكل هستند.»

وی به عوامل دیگری اشاره كرده و می‌گوید: «خوردن نان‌هایی كه خمیرشان خیلی خوب پخته نشده، افراد چاق و دارای اضافه وزن، كسانی كه بعد از غذا سریع دراز می‌كشند، افراد سیگاری، الكلی و كسانی كه نوشابه‌های گازدار می‌نوشند، كسانی كه استرس و فشار روحی دارند و در نهایت افرادی كه لباس‌های خیلی تنگ می‌پوشند نیز در معرض این مشكل قرار دارند.»

تشخیص و درمان

دكتر جعفری شرح حال گرفتن از بیمار را بهترین شیوه تشخیص و درمان دانسته و می‌گوید: «داروی ضد ریفلاكس به این بیماری خیلی خوب جواب می‌دهد. البته در اولین مرحله درمان، باید علت اصلی به وجود آورنده مشكل را تشخیص دهیم. با تشخیص به موقع و پیشگیری از بروز این مشكل مانند پرهیز از خوردن مواد غذایی چرب، كاهش وزن، ورزش منظم و خوابیدن حداقل 2ساعت پس از صرف غذا می‌توانیم بیماری را كنترل كنیم. اگر این علت‌های اساسی برطرف نشوند شاید مصرف دارو هم زیاد موثر نباشد.»

وی با اشاره به طولانی بودن مدت درمان به مردم یادآوری می‌كند: «این داروها اشكال اساسی را برطرف نكرده و فقط ترشح اسید را كاهش می‌دهند، به همین دلیل برای درمان موفق و اساسی باید علل زمینه‌ای را برطرف كنیم.»

جراحی

دكتر جعفری با اشاره به عمل‌های جراحی كه برای درمان ریفلاكس استفاده می‌شود، می‌گوید: «به طور معمول افرادی كه به داروها و درمان‌های دارویی به خوبی جواب ندهند، برای عمل جراحی هم مناسب نخواهند بود. گاهی حتی 20 تا 30 درصد كسانی كه این عمل را انجام می‌دهند، ممكن است پس از جراحی باز هم به استفاده از داروها نیاز پیدا كنند. در نتیجه عمل برای این بیماران خیلی موثر نیست.» وی باز هم به پیشگیری تاكید كرده و به مردم توصیه می‌كند از خوردن مواد غذایی چرب و فست‌فودها پرهیز كرده، میان غذا و خواب مدتی فاصله بگذارند، بعد از غذا ورزش سنگین نكنند و اگر خواب راحتی ندارند از بالش اضافه استفاده كنند.



اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
چهارشنبه 25/5/1391 - 14:27 - 0 تشکر 514330


جام جم آنلاین: آیا می‌دانید كه فرد مبتلا به ایدز از زمان ابتلا به ویروس«اچ‌.آی.وی» تا مرگ ناشی از ایدز (حدود 15 سال) 4‌مرحله مهم را شامل دوره چند هفته‌ای مشابه سرماخوردگی شدید، دوره چند ساله خاموش اما شدیدا مسری بیماری، دوره بروز مجدد بیماری و در نهایت ابتلا به بیماری‌های كشنده را طی می‌كند؟

آیا می‌دانید در تمام این 4 مرحله وجود بیماری‌های پوستی یكی از نشانه‌های مهم تشخیص این بیماری مهلك است؟آیا می‌دانید آمارها می‌گویند در حال حاضر بیش از 45‌میلیون نفر در دنیا مبتلا به ویروس اچ.آی.وی هستند؟ در حالی كه در سال 1990 تنها كمتر از 10 میلیون نفر مبتلا به این بیماری بوده‌اند. آیا می‌دانید میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری از سال 1981 تاكنون نزدیك به 30 میلیون نفر بوده است و این یعنی چهارمین عامل مرگ و میر در دنیا؟ و آیا می‌دانید یك آمار مقایسه‌ای نشان می‌دهد در سال 1990 تنها 300 هزار نفر به علت ایدز فوت كردند در حالی كه در سال 2005 بیش از 2‌میلیون نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادند یعنی نزدیك به 8 برابر افزایش؟

امروزه بیش از 70 درصد از بیماری ایدز از طریق رفتارهای پرخطر جنسی و آن هم با شدت و میزان بیشتر، در كسانی كه مبتلا به بیماری‌های آمیزشی و پوستی ناحیه تناسلی هستند، منتقل می‌شود. این یعنی بسیاری از ضایعات و زخم‌های آشكار و غیرآشكار پوستی ناحیه تناسلی می‌توانند ویروس بیشتری از ایدز را به شریك جنسی منتقل كند. بنابراین ضایعات پوستی شناخته شده نه‌تنها می‌توانند نشانه‌هایی از بیماری ایدز باشند بلكه می‌توانند خود عاملی برای انتقال بیماری به دیگران باشند.

توصیه‌ها

ـ‌ پایبندی به عزت، حرمت و آبروی خانوادگی و اجتماعی

مطمئن باشید عشق پاك و پایدار كه عزت و احترام خانوادگی و اجتماعی را در خود گنجانیده، تنها در مراقبت و پرهیز از تمایلات غیراخلاقی شكوفا و متعالی می‌شود. سعی كنیم آن را محترم بشماریم و به دیگران نیز بیاموزیم كه رعایت آن از ضروریات زندگی ماست .

ـ‌ مصرف حتمی دو پوشش كاندوم در شرایط اجتناب‌ناپذیر از انجام عمل جنسی با فرد مشكوك به بیماری

ـ‌ كنترل و معاینه دقیق و انجام آزمایشات مقاربتی شریك جنسی قبل از هر گونه روابط جنسی

ـ‌ تشویق شریك جنسی برای مراجعه به پزشك در صورت مشاهده موارد مشكوك

ـ‌ شست‌وشوی كامل بدن و ناحیه تناسلی قبل و بعد از تماس جنسی

ـ‌ پرهیز از پوشیدن مجدد لباس زیر مشكوك به آلودگی

ـ‌ در صورت كشف بیماری آمیزشی در یكی از اعضای خانواده تمام اعضای خانواده و شركای جنسی باید تحت آزمایش‌های مشابه قرار گیرند.

اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
چهارشنبه 25/5/1391 - 14:27 - 0 تشکر 514331








مصرف نان سبوس دار در هر وعده ی غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گوارشی را کاهش می دهد

▪ چیدن نان های داغ بر روی هم، کپک زدگی را تسریع، فساد زدگی را تسهیل و ضایعات نان را تشدید می کند؛

▪ قبل از سرد شدن کامل نان ها، آنها را دسته نکنید. نان سرد شده را نیز در پلاستیک دربسته بگذارید.

▪ حرارت نان باعث کپک زدگی زودرس آن می گردد. از دسته کردن نان داغ جداً بپرهیزید؛

▪ نان خوب مستلزم داشتن آرد با کیفیت، نانوای خوب و نگهداری صحیح است؛

▪ همان گونه که بعضی از برنج ها پخت خوبی ندارند، آرد نامرغوب نیز پخت خوبی نخواهد داشت؛

▪ دادن نان کپک زده به گاوها مضر و سرطان زا است. در ضمن موجب آلوده شدن شیر آنها می شود؛

▪ در ایجاد ضایعات نان، مردم ۲۰ درصد، نانوایان ۳۰ درصد و آرد مصرفی ۵۰ درصد تأثیر گذارند؛

▪ خرید نان مازاد بر نیاز روزانه، یکی از علل افزایش ضایعات نان است. از خرید نان اضافی خودداری کنید؛

▪ از خوردن نان سبوس دار در وعده های غذای خود غافل نشوید؛ مصرف نان سبوس دار در هر وعده ی غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گوارشی را کاهش می دهد؛

▪ خوردن نان سبوس دار مانع از جذب سریع قند و چربی در خون می گردد؛

▪ نان های تیره (حاوی سبوس بیشتر) ارزش غذایی بالاتری نسبت به نان های سفید و روشن دارند؛

▪ قرار دادن نان در یخچال، بیات شدن نان را تسریع می نماید؛

▪ انباشته شدن نان داغ قبل از سرد شدن، باعث تغییر حالت ظاهری، بیات شدگن زودرس، تسریع در کپک زدگی، تشدید ضایعات و ایجاد بیماری گوارشی می گردد؛

▪ قبل از سرد شدن کامل، نان را دسته نکنید. نان سرد شده را نیز در سفره در بسته نگهداری نمایید؛

▪ هنگام خرید نان حتماً یک سفره ی پارچه ای یا پلاستیکی به همراه داشته باشید؛

▪ نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود؛

▪ هر چه سبوس آرد بیشتر، ارزش غذایی آن نیز افزون تر و هرچه سبوس آرد کمتر، ارزش غذایی آن نیز کمتر و کیفیت نان نیز پایین تر خواهد بود؛

▪ بین حرارت، رطوبت و کپک زدگی رابطه ی مستقیم وجود دارد؛ در نتیجه نان هایی که به صورت داغ بر روی هم دسته شوند، محیط مناسبی را برای فساد میکروبی و کپک زدگی فراهم می سازند؛

▪ آرد حاصل از گندم تازه و نارس، باعث تولید نان های سفت و بدهضم خواهد شد؛

▪ نان خوب نانی است که آرد آن خوب، خمیر آن تخمیر شده، نانوایش ماهر و مصرف کننده ی آن واقف به اصول نگهداری صحیح باشد.







اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
شنبه 28/5/1391 - 7:3 - 0 تشکر 517591


افرادی که ایمپلنت برای آنها بارگذاری شده باید با فاصله زمانی چهار تا شش ماه به متخصص دندانپزشکی مراجعه کنند.

شنبه 28/5/1391 - 7:4 - 0 تشکر 517592

اختلال خواب نشانه ی اختلالات دیگر است



رضا ریش پور، مشاور در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بد خوابی معمولا در نیمه های شب رخ می دهد و فرد آن را به خوبی به یاد نمی آورد اختلالات خواب اغلب نشانه ی اختلالات دیگر هستند.

وی در ادامه گفت: بد خوابی اغلب دشواری در به خواب رفتن و بیدار شدن های مکرر در طول زمان خواب است که برای فرد آزار دهنده است.

وی افزود: هر چه فرد پیش تر تلاش می کند بخوابد احساس ناکامی و ناراحتیش افزایش می یابد و به خواب رفتن دشوارتر می شود.

وی در پایان تصریح کرد: اشیای مربوط به خواب مثل تخت و اتاق خواب نیز به محرک هایی تبدیل می شود که خوابیدن را برای فرد مشکل می سازد

شنبه 28/5/1391 - 7:5 - 0 تشکر 517593

چند توصیه لازم به افراد مبتلا به آکنه در تابستان



یکی از مهمترین دلیل تشدید آکنه در تابستان، تابش شدید اشعه ماوراء بنفش آفتاب است.

انتظاری خاطر نشان کرد: در این وضعیت که در تابستان آکنه ها تشدید می شوند، به هیچ عنوان نباید آکنه ها را فشار داده و باید با پوست خود به نرمی مدارا کرده و با اسکراب کیسه یا لیف ضخیم پوست را مورد فشار و آزاد قرار ندهید.

 این متخصص متذکر شد: به هیچ عنوان در معرض نور شدید آفتاب، برنزه شدن یا سولاریوم قرار نگیرند و همچنین هرگز از مواد محرک پوست استفاده نکنید.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.