• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
دانش و فن آوری (بازدید: 1251)
دوشنبه 5/4/1391 - 17:34 -0 تشکر 465728
نبرد سایبری علیه ایران

این روزها جنگ سایبری و مشتقات آن جایگاهی خاص در ادبیات سیاسی و رسانه‌ای ایران پیدا کرده است.

پیشینه پیدایش و زایش افزایشی این مفهوم نیز بیشتر به تابستان گذشته و رسانه‌ای شدن ویروس استاکس نت در تاسیسات هسته‌ای نطنز و بوشهر و دور دیگری از ترور دانشمندان هسته‌ای در خیابان‌های تهران....... برمی‌گردد...............................................................................................................................................
به واقع پس از این رویدادها بود که افکار عمومی و رسانه‌های گروهی بیش از پیش سخن از جنگ سایبری علیه ایران به میان آوردند. به باورقاطبه ناظران و تحلیلگران این جنگ سایبری‌ ادامه‌ای از پروژه مهار ایران و جلوه ای از مقابله و جنگ نرمی است که از سوی منتقدان و مخالفان جمهوری اسلامی ایران حمایت و هدایت می‌شود.

جمعه 9/4/1391 - 19:6 - 0 تشکر 467281

دستور مستقیم اوباما




اخیرا تحقیقات انجام شده از سوی نشریه نیویورک تایمز که قرار است در یک کتاب منتشر شود اعلام کرده است که آمریکا مسئول حمله استاکس‌نت بوده است و این امر تحت دستور مستقیم باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا صورت گرفته است.





این گزارش اعلام کرده است که این تهدید با همکاری رژیم صهیونیستی اسرائیل شکل گرفته است.





تاکنون هیچ کشوری به صورت عمومی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.





این درحالی است که سخنگوی رژیم صهیونیستی که درباره فلیم صحبت می کرد دولت رژیم اشغالگر قدس را از همکاری در حمله جدا کرد این درحالی است که یک وزیر صهیونیستی پیش از این در مصاحبه ای از این حمله حمایت کرده بود.

جمعه 9/4/1391 - 19:6 - 0 تشکر 467282

حمایت سازمان ملل از حمله سایبری آمریکا به ایران




هفته گذشته نیز دکتر همادون توره - رئیس سازمان ارتباطات راه دور سازمان ملل اظهار داشت که اعتقاد ندارد آمریکا پشت حمله فلیم باشد و گزارشهایی که درباره نقش آمریکا در حمله استاکس‌نت منتشر شده تنها در حد گمانه زنی بوده است.




این درحالی است که آلن وود وارد کارشناس امنیتی دانشگاه سوری نتایج اعلام شده از سوی کسپراسکای را جالب توصیف کرد و اظهار داشت که هنوز مشخص نیست چه کسی پشت این حملات است.




وی افزود: این حقیقت که آنها کد منبع را بایکدیگر به اشتراک گذاشته اند نشان می دهد که این حملات از سوی کسی نیست که تنها قصد کپی کردن یا استفاده دوباره کردن از اطلاعات استاکس‌نت یا فلیم را داشته باشد، بلکه افرادی که کد را نوشته اند آن را میان یکدیگر به اشتراک گذاشته اند.




این کارشناس امنیتی یادآور شد: در این میان سایر شواهد نشان می دهد که هر دو حمله سایبری توسط گروه های مختلفی طراحی شده است که با یکدیگر، حتی به صورت جزئی، همکاری دارند.



جمعه 9/4/1391 - 19:8 - 0 تشکر 467283

تولید و انتشار 6 میلیون ویروس رایانه ای جدید در سه ماه نخست سال2012


جدیدترین گزارش شرکت امنیتی Panda Security از وضعیت جهانی امنیت اطلاعات، نشان می دهد که تنها در سه ماهه نخست سال 2012 میلادی، دست کم 6 میلیون ویروس رایانه ای کاملاً جدید تولید و در شبکه جهانی اینترنت، منتشر شده اند.

جمعه 9/4/1391 - 19:8 - 0 تشکر 467284

نرم افزارهای "تروژان"، با ثبت یک رکورد تازه، اکنون بیش از 80 درصد از کل کدهای مخرب منتشر شده در ماه های ابتدایی سال 2012 را به خود اختصاص داده اند؛ این در حالیست که  سهم این بدافزارها در سال گذشته میلادی، تنها 73 درصد از کل مجموع ویروسها و بدافزارهای کشف و ثبت شده را تشکیل داده بودند. دلیل توجه خرابکاران اینترنتی به تولید تروژان ها، درواقع قابلیت نفوذ نامحسوس و انتشار وسیع و در نهایت آسیب پذیری های شدید در رایانه های قربانی ست.

جمعه 9/4/1391 - 19:8 - 0 تشکر 467285

کرم های رایانه­ای با تشکیل نزدیک به 10درصد از کل ویروس­های تولید شده در ابتدای سال 2012 مقام دوم شایع ترین بدافزارها را به دست آوردند. هر چند انتشار خودکار و انفجاری کرم ها به ویژه در شبکه های رایانه­ای می­تواند اهمیت این نوع از بد افزارها را به مراتب افزایش دهد. پس از کرم ها نوبت به ویروس های نوع کلاسیک رایانه ای و نیز جاسوس افزارها (spayware) می­رسد که به ترتیب 6.5و 3 درصد از کل بد افزارهای منتشر شده در سال جاری میلادی را تشکیل می­دهند. گزارش اخیر پاندا نشان می­دهد که از لحاظ پراکندگی جغرافیایی آلودگی، شرق آسیا در رتبه نخست مناطق آلوده به ویروس قرار دارد... در این میان و به طور متوسط بیش از نیمی از کل رایانه های موجود در کشور چین، یعنی 54.25 در صد از رایانه های این کشور، با آلودگی­های شدید ویروسی مواجه هستند این رقم برای کشور تایوان چیزی بیش از 45 درصد و برای کشورهای ترکیه ،روسیه و پرو به ترتیب 41،39و38 درصد برآورد شده است. براساس گزارش پاندا میانگین نرخ آلودگی در سرتاسر جهان نیز 35.5 درصد بوده است... این یعنی بیش از یک سوم رایانه های جهان با وجود استفاده از برنامه های امنیتی و نرم­افزارهای ضد ویروس باز هم هدف حمله یا نفوذ موفق بد افزارها قرار می­گیرند.
از طرف دیگر، نه کشور اروپایی به همراه ژاپن، کشورهایی با اینترنت نسبتاً امن محسوب می­شوند که همگی آن­ها دارای نرخ آلودگی زیر 30 درصد می­باشند. سوئد، سوییس و نروژ امن ترین کشورهای جهان از لحاظ انتشار و حمله کدهای مخرب محسوب می­شوند و پاک ترین شبکه اینترنت را در اختیار دارند.

جمعه 9/4/1391 - 19:9 - 0 تشکر 467287

کرم رایانه ای Police
بر اساس اعلام پاندا یکی از مهمترین اتفاقات امنیتی اخیر، انتشار یک بدافزار عجیب و غریب با عنوان ویروس Police بوده است.
این ویروس پس از نفوذ و ایجاد آلودگی در سیستم به طور ناگهانی پنجره­ای را برای شما نمایش می دهد که گویا از طرف سازمان­های امنیتی و یا انتظامی بین المللی برای شما ارسال شده است. در این پنجره پیغام هشداری وجود دارد مبنی براین که رایانه شما به علت بازدید از وبسایت های غیر مجاز و نامناسب و یا دانلودهای غیر قانونی توسط پلیس و به طور موقت توقیف شده است.
شما برای حل این مشکل و رفع توقیف از رایانه خود، باید مبلغی را به عنوان وثیقه در حدود 100دلار و یا بیشتر بپردازید. البته شما و تمام کاربران دیگر اینترنت، باید بدانید که این، یک هشدار تقلبی برای فریب شماست و اینکه پلیس هیچ گاه از طریق یک پیغام الکترونیک، اقدام به ابلاغ و اجرای حکم های رسمی نخواهد کرد و از آن مهمتر اینکه برای رفع توقیف های قانونی، آن هم بدون تشکیل پرونده های قضایی، هیچ گاه از هیچ فردی تقاضای پول نمی کند!

جمعه 9/4/1391 - 19:11 - 0 تشکر 467288

حملات سایبری اسرائیل علیه ایران
در طول یک سال اخیر و خصوصا پس از رسانه‌ای شدن ویروس استاکس نت، موضوع حملات سایبری رژیم صهیونیستی علیه ایران مطرح شده است. در این چارچوب روزنامه دیلی تلگراف نوشت که یک واحد حملات سایبری در ارتش اسرائیل مستقر در صحرای نقب در نزدیکی تاسیسات هسته‌ای دیمونا احتمالا کرم اینترنتی استاکس نت را به هدف تخریب و ایجاد مانع در برنامه‌های هسته‌ای ایران تولید کرده است. این روزنامه می‌نویسد که احتمالا واحد اطلاعاتی ۸۲۰۰ ارتش اسرائیل، ویروس استاکس نت را به هدف تخریب و ایجاد اختلال در فعالیت‌های هسته‌ای ایران وارد سیستم رایانه‌ای نیروگاه اتمی بوشهر کرده است. اسرائیل چند سالی است که در برنامه یونیت ۸۲۰۰ یا عملیات جنگ سایبری، سرمایه‌گذاری کرده است.

جمعه 9/4/1391 - 19:11 - 0 تشکر 467289

این گزارش که البته از خروجی دیگر رسانه‌ها نیز تکرار و با تکذیب رژیم صهیونیستی نیز مواجه نشد، گمانه‌ها را درباره دست داشتن این کشور در تهاجم استاکس نتی علیه ایران افزایش داد. این کشاندن و گشودن مواجهه با برنامه هسته‌ای ایران از تحریم به ترور و تخریب نشان از شکل‌گیری فضایی جدید از تقابل ایران و رژیم صهیونیستی دارد. اسرائیل که همواره با توجیهاتی مخالف سرسخت برنامه هسته‌ای ایران بوده است، با آگاهی از هزینه‌های تصاعدی نبرد فیزیکی روی به نبرد سایبری علیه ایران آورده است. ضرورت‌های این مهم نیز در اظهارنظرهای مقامات تل‌آویو بارها تکرار شده است. چنان که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم هم‌راستا با این پروژه، به مقامات آمریکا ‌‌توصیه کرده بود که برای از بین بردن مشروعیت حاکمیت در ایران از سایت‌های اجتماعی استفاده کرده و با ارائه اطلاعات خاص آشوب‌های داخلی را هدایت کنند.

جمعه 9/4/1391 - 19:12 - 0 تشکر 467290

در این چارچوب و از ابتدای سال گذشته نیز حملاتی در قالب جنگ سایبری علیه تاسیسات هسته‌ای ایران در بوشهر و نطنز صورت گرفته است که شناخته‌شده‌ترین نمونه آن ویروس استاکس نت است. ویروس استاکس نت محرک‌های ساخت شرکت زیمنس را که سرعتی در حدود ۸۰۷ تا ۱۲۱۰ هرتز داشته‌‌اند، هدف قرار داده است. این محرک‌‌ها جزئی از هزاران دستگاه سانتریفیوژی است که عملیات غنی‌‌سازی اورانیوم در نیروگاه‌ هسته‌ای نطنز را انجام می‌‌دهند. هدف نهایی ویروس‌ استاکس نت تخریب در نیروگاه بوشهر و نطنز و اختلال در فعالیت‌‌های هسته‌ای ایران بود.

جمعه 9/4/1391 - 19:13 - 0 تشکر 467293

این تنها اقدام سایبری رژیم اشغالگر قدس علیه ایران نبوده است؛ چنان که برخی گزارش‌ها نیز حکایت از پروژه‌ای مشابه استاکس نت برای تولید کرمی جهت حمله سایبری به سامانه دفاع هوایی ایران دارد که بتواند سامانه دفاع هوایی ایران را مختل کرده و قفل کند تا از این طریق نفوذ و حمله هوایی رژیم صهیونیستی‌ها را مشابه حمله هوایی سال ۲۰۰۷ به سوریه فراهم سازد. حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای سوریه بعد از آن صورت گرفت که اسرائیل سیستم رادارها و ضدهوایی‌های سوریه را با عملیات الکترونیکی از کار انداخته بود. جیمز ریسن، خبرنگار نیویورک تایمز در کتاب شرایط جنگی می‌نویسد که سازمان‌های جاسوسی آمریکا و اسرائیل برنامه‌ای را برای قطع شبکه برق نیروگاه هسته‌ای ایران در دست تهیه دارند که برای این منظور می‌خواهند یک دستگاه الکترومغناطیس را وارد شبکه اطلاعاتی ایران کنند.



ادامه دارد...

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.