یکی دیگر از راهای نگهداری محصولات با استفاده از شکر تهیه کمپوت می باشد که توجه به نکات زیر مهم به نظر میرسد .
در موقع خرد کردن میوه ها برای جلوگیری از تغییر رنگ آنها ، میوه ها را در محلول رقیق آب نمک بریزید یا از محلول آب لیموی رقیق استفاده کنید .
بعد از بیرون آوردن در آب سرد بشوئید و سه دقیقه در آب جوش وارد نمائید این کار موجب می شود که عطر و رنگ و طعم میوه ها حفظ شود .
میوه ها را داخل ظروف شیشه ای که درب آن محکم بسته می شود بریزید و سپس شربت آماده شده را روی میوه ها اضافه کنید .
شیشه های محتوی مواد آماده شده را به مدت 20 دقیقه در آب جوش بجوشانید .