سلام
مگه گوگرد میتونه از پوسته ی تخم مرغ به داخل ان نفوذ کنه ؟ که تخم مرغ سمی بشه ؟
اره اون توصیه ی شما هم درسته
ع؟ بخاطر گوگرد!!؟؟مضر نی؟
البته اگر قبل پخت چن دقیقه ای بیرون باشه تا خیلی سرد نباشه هم ترک نمیخوره
[quote=djsorayya;458707;460436][quote=jtayebe;393644;460306][quote=na_sh71;634877;460229]آیا میدانید ؟ اگر هنگام پخت تخم مرغ به صورت آب پز اگر یک خلال از چوب کبریت درون آب در حال جوش بیاندازید مانع از ترک خوردن تخم مرغها میشود!
سلام
تخم مرغ پوستش دارای منافذی هست
اینکه تخم مرغ نپخته, فاسد نمیشه(دیرتر) بعلت وجود آنزیمی در پروتئینش هست
وقتی پخته میشه این آنزیم دناتوره میشه(تخریب) و دربرابر مواد از تخم مرغ محافظت نمیکنه
برای همین زودتر فاسد میشه
منم اینو گفتم برا این بود که تکلیف عبور و مرور گوگرده چی میشه؟