• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 7001)
جمعه 24/3/1387 - 15:30 -0 تشکر 43220
چی بخوریم؟چی نخوریم؟

.:.مرجان آسمانی.:.

 

سلام دوستان گلم

در این تاپیک قصد دارم که هر دفعه از فواید مواد غذایی مختلف براتون صحبت کنم

خیلی از ماها وقتی چیزی رو میخوریم توجهی نداریم که این ممکنه برامون خطر داشته باشه...

مثلا ایا میدونستید که زیاد خوردن گریپ فروت باعث میشه که فشار بیاد بالا؟؟؟و این یعنی علامت خطر برای بیماران قلبی؟

حتی بعضی از مواد غذایی که ما فکر میکنیم اصلا ضرری ندارند ممکنه بعضی وقتها ضرری به بدن بزنند که قابل جبران نباشه

من اینجا میخوام از فواید و ضررهای مواد مختلف صحبت کنم.

پس بسم الله...  

روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران
تا از دلم بشوئی غمهای روزگاران...
جمعه 24/3/1387 - 15:37 - 0 تشکر 43223

 .:.مرجان آسمانی.:.

خواص پیاز 

پیاز از خانواده سیر و موسیر است و طبیعتی گرم و خشك دارد.


از پیاز نه ‌تنها به عنوان طعم‌دهنده بلكه به عنوان بوزدا در بسیاری از غذاها ـ به‌خصوص انواع گوشت‌ها ـ استفاده می‌كنند.
در ضمن خواص درمانی آن را نیز نمی‌توان نادیده شمرد.

نكات خرید و نگهداری
پیازی خریداری كنید كه سالم و جوانه نزده باشد؛ در ضمن برای نگهداری آن مانند سیب‌زمینی، مكانی تاریك و به دور از رطوبت را انتخاب كنید.
البته بعضی‌ها پیشنهاد می‌كنند برای انبار پیاز در شرایط فوق، آنها را به حالت وارونه ـ به صورتی كه قسمت ریشه آن به سمت بالا قرار گیرد ـ نگهداری كنید.

خواص غذایی
پیاز سرشار از ویتامین C، كلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، اسید فولیك، مقدار كمی آهن، مس، روی و انواع ویتامین‌های B است.

خواص درمانی
یكی از مهم‌ترین خواص پیاز، تأثیر شفابخش آن روی قلب است. محققین عقیده دارند خوردن نصف پیاز متوسط در روز، 30 درصد از مقدار كلسترول بد خون را كاهش می‌دهد و به جای آن سبب افزایش كلسترول خوب می‌شود.

علاوه بر این، پیاز فشارخون و همچنین قندخون را نیز تنظیم می‌كند.

ـ پیاز مانند سیر، یك آنتی‌بیوتیك طبیعی و قوی است و طیف وسیعی از عفونت‌ها و میكروب‌های بیماری‌زا را ـ از عامل اسهال گرفته تا بیماری سل ـ درمان می‌كند.

ـ برای جلوگیری از سرماخوردگی و همچنین كاهش سرفه و رفع مشكلات مجاری تنفسی، پیاز پخته بخورید.

ـ پیاز سرشار از تركیبات گوگردی است و به همین علت قادر است روند تغییر شكل سلول‌ها ـ كه منجر به سرطانی شدن آنها می‌شود ـ را متوقف سازد؛ علاوه بر آن، گوگرد موجود در پیاز برای رشد مو نیز مفید است.

ـ مصرف پیاز برای درمان یبوست، بی‌خوابی، میگرن، چاقی، ورم گلو، پروستات، بواسیر، یرقان و بسیاری بیماری‌های دیگر مفید است.

100 گرم پیاز چه دارد:
انرژی:61 كالری، پروتئین:1/8 گرم، هیدرات كربن: 13/8 گرم، چربی:0/25 گرم، فیبر:2/9 گرم، ویتامین C:10 میلی‌گر 

روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران
تا از دلم بشوئی غمهای روزگاران...
جمعه 24/3/1387 - 20:7 - 0 تشکر 43265

سلام خانم مرجان کاراته.

امیدوارم هنوز من رو فراموش نکرده باشید.راستشو بگم اومدم بخونم مطالبی رو که نوشته بودید ولی از رنگ نوشته هاتون خوشم نیومد منصرف شدم.بعد گفتم بجاش فقط سلام کنم و عرض ادب به یکی از خانم های برسایی.

یا علی. 


 

 

يکشنبه 26/3/1387 - 22:36 - 0 تشکر 43568

.:.مرجان آسمانی.:.

با سلام

بله اقای شجاعتی محترم

مگه میشه شما رو فراموش کنم؟؟؟

ممنون که به بحثم سر زدید

اما نمیدونستم رنگش بده!

روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران
تا از دلم بشوئی غمهای روزگاران...
دوشنبه 27/3/1387 - 10:36 - 0 تشکر 43600

غذاهای ممنوعه

چای، قند و شكر، شیرینی جات قنادی، هر چیزی كه با قند و شكر تهیه می شود. سرخ كردنی، فریز شده، زودپز شده. سس، رب، شور، ترشیجات، سركه، نمك زیاد، لبنیات، مرغ و تخم مرغ ماشینی، غذاهای چرب و پرحجم، ماكارونی و لازانیا، كلیه غذاهای ساندویچی، همراه غذا مایعات. دوغ و نوشابه، تند و سریع غذا خوردن، آب یخ، بستنی، تنقلات مصنوعی، قهوه، نسكافه، غذای پخته شده با مایكروفر.

به نقل از :

http://www.tebbeghorani.com/papers/forbidden.htm

دوشنبه 27/3/1387 - 10:43 - 0 تشکر 43607

فوائد و مضرات لبنیات

پنیر
نوشته شده در تاریخ 21 مهر 1386
پنیر را صبح نخورید و شب پنیر لیقوان كم نمك بخورید با نان و سبزی چند گردو و چند خرما
مفید برای: 1- كم خونی 2-ساییدگی استخوان 3- پوكی استخوان

مضرات شیر و ماست پاستوریزه
نوشته شده در تاریخ 8 مهر 1386
32 تا بیماری برای ماست نوشتم و 10ساعت درس دادم، گفتیم که وقتی بچه ماست بخوره (منظورم ماست پاستوریزه است) بچه پیش فعال می شه، گفتم که بچه پیش فعال یعنی چی، مثلاً کسی ماست می خورد 4 ساعت  می خوابد دیگه توان اینکه یک تحقیق 30 دقیقه ای کنه ندارد.

خوب حالا شیر، شیر معمولاً یک قندی داره به نام لاکتوز، در افراد بزرگ سال انزیم لاکتوز وجود ندارد در نتیجه  با خوردنش حالت تهوّع می گیرند یا دچار اسهال می شوند یا دچار یبوست می شوند؛ خوب جدیداً امدن شیر های کم لاکتوز تولید کردند درحالی که شیری این طوری باشه دیگه به درد نمی خوره، ما نمی گوییم شیر بد، ماست بد، اگر رفتید داخل یک ییلاقی که گوسفند فقط علف صحرا را خورده، بخورید نوش جانتون ولی ماستش را کمتر بخورید، یکم به ماستش نعنا، پونه، نمک ، موسیر بزنید و کم بخورید عیبی نداره ولی ماست های پاستوریزه می خورید و عصبی می شوید خوب ماست چه کار می کنه؟ یک چهارم ماست اسید لاکتیک است، اسید لاکتیک چه کار می کنه؟ ایجاد اسیدوز در بدن شما می کنه که دو قسمت بدن تان را فعال می کنه یکی ریه است که به نفس نفس می افتی که این هیدروژن را خارج کنه یکی هم کلیه تون فرسوده می شود تا این حالت اسیدی ماست را خارج کنه، خوب داخل مغز چه اشکالی ایجاد می شه؟ نورون های مغزی را فعالیتش را کم می کنه.

کلسیم موجود در شیر و ماست جذب نمی شود!
نوشته شده در تاریخ 8 مهر 1386
این مقدار کلسیمی که امروزه توصیه می شود استفاده شود منطقی نیست.  استفاده از سه لیوان شیر روزانه که برابر است با  1000  میلی گرم کلسیم در روز که  900  میلی گرم آن از طریق مدفوع و  100  میلی گرم آن از طریق ادرار دفع می شود. سوال: چقدر از این مقدار کلسیم مصرف شده جذب شده است ؟...

برای اطلاعات بیشتر مقاله متابولیسم کلسیم و فسفات را بخوانید.

مضرات ماست چکیده نشده
نوشته شده در تاریخ 8 مهر 1386
امروزه خوردن ماست در کنار غذا برای خیلی ها یک عادت شده است. ولی باید دانست که طبع ماست سرد و تر بوده و اسید لاکتیک زیاد تولید میکند. ماستی که چکیده نباشد در آب آن سردی زیاد است. مضرات مصرف زیاد ماست چکیده نشده:
1- پوكی استخوان و سائیدگی استخوان
2- شب ادراری بچه ها
3- یبوست
4- ناراحتی اعصاب و روان
5- صرع (برای كسانی كه طبع سرد دارند)
6- عرق كردن زیاد
7- آلرژی
8- عرق كردن زیاد (كف دست – زیر بغل – كف پا)
9- ارترز
10- رماتیسم
11- سیستم ایمنی بدن را كم می كند خار استخوانی در پاشنه پا یا در استخوان دنبالچه ایجاد می كند و نمی تواند روی صندلی بنشیند.

سعی كنید بجای ماست سالاد استفاده كنید. اگر ماست میل داشتید از ماست چكیده + نمك + پونه كوهی یا نعناع + كاكوتی + پودر موسیر بمقدار كم استفاده كنید

منبع : طب قرآنی دات کام

دوشنبه 27/3/1387 - 14:53 - 0 تشکر 43630

یا لطیف

سلام بنده را هم پذیرا باشید

مرجان_ کاراته بنده هم با حرف اقای شجاعتی موافقم .... ای کاش لااقل رنگ فونتتون رو عوض کرده بودید. خیلی تند و تیز به نظر میرسه!!!

از اطلاعاتی هم که دادید ممنون و سپاسگزارم. به قول عموی بنده به پیاز میگه جناب دکتر پیاز به دلیل اینکه پیاز خواص بسیاری داره.

 دوستان لطف کنن مواردی که مربوط به مواد غذایی مثل قهوه و نسکافه و سوسیس و کالباس و لبنیات و همین طور بقیه موارد رو در تاپیک

 "خطر در کمین شماست"

ثبت کنید تا از ایجاد دگر گونی در انجمن جلوگیری شود و در این محل فقط موراد مربوط به سبزیجات و همین طور میوه ها و مواردی شبیه به پیاز و  غیره هستند ثبت بشه.

و همین طور مواردی که مربوط که خواص داروهای گیاهی میشوند را در تاپیک

" تحفه حکیم "

به ثبت برسونید تا دوستانی که به دنبال موضوعات مختلف هستند دچار سردرگمی نشوند، و به نوعی مباحث انجمن را دسته بندی هم کرده باشیم.

موفق و موید باشید

یا علی مدد

سه شنبه 28/3/1387 - 1:7 - 0 تشکر 43718

.:.مرجان آسمانی.:.

سلام دوست عزیز اقای دکی!

بله حق با شماست باید رنگش رو عوض میکردم که البته الان عوض کردم!

راستی من میخوام اینجا خواص میوه ها و سبزیجات رو بنویسم

خوبه؟؟؟

و اما این دفعه میخوام از میوه این فصل بگم

بله

آلبالو منظورمه...

آلبالو ، مسکن تشنگی است و شربت آلبالو بهترین دارو برای افرادی است که عطش فراوان دارند. هسته آلبالو ، ضد اسهال و قابض خوبی است و ضد فشار خون نیز میباشد . آلبالو ، ضد مواد صفراوی ، ضد حالت تهوع و ضد سنگ کلیه است
آلبالو ، اشتها آور بسیار خوبی است . ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ رخسار و چهره موثر و مفید است. مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و مبتلایان به فشار خون و افرادی که چربی زیادی در شکم دارند سودمند است . مصرف آلبالو برای افرادی که خارش پوستی دارند موثر و مفید است . آلبالو خواص گیلاس را دارد و مصرف آن ، اعصاب را آرامش میدهد ، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد
آلبالو برای سوء هاضمه های لجوج بسیار مفید است . آلبالو میوه ای نرم کننده (ملین ) است . مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارسائی های کبد مفید است . شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده موثر است

روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران
تا از دلم بشوئی غمهای روزگاران...
پنج شنبه 6/4/1387 - 0:48 - 0 تشکر 45191

به نام خدای مهربون

مصرف توت فرنگی و زغال اخته باعث کارآیی بهتر مغز می شود!

چنانچه برنامه غذایی شامل مقادیر کافی توت فرنگی و زغال اخته باشد پیری به تعویق خواهد افتاد و مغز بهتر کار می کند.

مصرف مقادیر کافی توت فرنگی و زغال اخته موجب کارایی بهتر و سریعتر مغز می شود و از پیر شدن جلوگیری می کند.

اخیرا تحقیقی روی بیش از 60 نفر انجام گرفته که این افراد به 3 گروه تقسیم شدند. در رژیم گروه اول توت فرنگی نبود، در رژیم گروه دوم توت فرنگی  و در رژیم گروه سوم توت فرنگی و زغال اخته بود.

پس از دو ماه، نتایج در این گروهها بررسی و مشخص شد گروه سوم که از توت فرنگی و زغال اخته استفاده کرده بودند از کارایی مغز بهتر و سریع تری برخوردار بودند و از نظر تمرکز و مهارتهای حل مسئله نیز در وضعیت بهتری قرار داشتند.

از طرفی متخصصان به این علت که توت فرنگی و زغال اخته دارای آنتی اکسیدان فراوان و مواد رنگی طبیعی هستند که در سلامتی افراد نقش بسزایی دارند توصیه به مصرف آنها  می کنند.

البته هنوز از تاثیر واقعی توت فرنگی و زغال اخته بر مغز اطلاع کافی در دست نیست اما آنچه مشخص شده است تنظیم و سرعت بهتر آن  در عملکردهای گوناگون است.

لازم به ذکر است که حتی کهنسالان نیز با استفاده از این دو میوه می توانند از تاثیرات مثبت آن بر مغز بهره مند شوند

پنج شنبه 6/4/1387 - 2:16 - 0 تشکر 45230

 یا من اسمه دواء و ذکروه شفاء

گوجه ‌فرنگى

گوجه ‌فرنگى ابتدا به ‌عنوان گیاه زینتى در باغچه ‌ها مورد استفاده قرار گرفت و به نام سیب طلایى یا سیب عشق معروف شد. مصرف گوجه ‌فرنگى به‌ عنوان نوعى سبزى از قرن نوزدهم میلادى به بعد شروع شد و بعد از جنگ جهانى اول به ‌تدریج بر مصرف آن اضافه شد، ‌طورى که امروزه به صورت خام و پخته یا به ‌صورت سس و رب موارد استعمال زیادى دارد

خواص و كاربرد :

میوه ی نارس گوجه فرنگی سمی است و باید از خوردن آن پرهیز كرد. به علاوه خوردن برگ آن که به عنوان دارو در مواردی تجویزمی شود، باید در حد اعتدال و به مقدار مجاز و محدود، در حدی كه پزشك تعیین كرده مصرف شود، زیرا برگ آن هم سمی است.

- در چین از جوشانده ی ریشه، شاخه ها و برگ های مسن گوجه فرنگی برای رفع دندان درد  استفاده می کنند و خود گیاه نیز خاصیت حشره كش دارد .

- در هند و چین از میوه ی گوجه فرنگی به عنوان ملین استفاده می شود و برای تقویت مسلولین(مبتلایان به بیماری سل )، تب های حصبه ای، رفع ورم ملتحمه ی چشم، آماس گوش(اوتیت)  و دفع سنگ كلیه  تجویز می شود.

- در اندونزی از گرد برگ های خشك كوبیده ی گوجه فرنگی، برای رفع آفتاب سوختگی پوست  و صورت استفاده می شود. از پاشیدن آب دم كرده ی برگ گوجه فرنگی، برای دفع آفت كلم  به نام كاترپیلار نتیجه خوبی گرفته شده است.

- مصرف گوجه ‌فرنگی برای مبتلایان به درد مفاصل  تجویز شده است و برای مبتلایان به نقرس  و روماتیسم  مفید است.

- گوجه ‌فرنگی، خنک و اشتها ‌آور است و آب آن برای رشد و نمو بهتر طفل موثر می ‌باشد.

- گوجه فرنگی به علّت دارا بودن ویتامین‌های A  ، B، C، K  و مواد معدنی مانند کلسیم ، فسفر  و آهن در تأمین انرژی و تقویت بدن نقش موثری ایفاء می ‌کند.

- اگر پوست شما کک و مک  دارد، هر روز آن را با آب گوجه فرنگی تمیز کنید. کم کم کک و مک ‌ها را از بین می ‌برد.

- برای جلوگیری از مزاحمت حشرات می ‌توانید برگ ‌های گوجه ‌فرنگی را به بند بکشید و آن ‌را در اطاق خود بیاویزید، با این کار حشرات فرار می ‌کنند.

- سالاد کاهو و گوجه ‌فرنگی درمان کننده ی امراض عصبی هستند.

پنج شنبه 10/5/1387 - 22:51 - 0 تشکر 50143

.:.مرجان آسمانی.:.

سلام

ببخشید خیلی وقته نیومدم و ننوشتم...

و اما پرتقال...

ترکیبات شیمیایی :
پرتقال یکی از غنی ترین منابع ویتامین C می باشد . البته باید دقت کرد که ویتامین C در اثر سرما و رگمای زیاد از بین می رود
در 100 گرم پرتقال پوست کنده مواد زیر موجود است :
آب 86 گرم
پروتئین 1 گرم
نشاسته 0/2 گرم
کلسیم 12 گرم
فسفر 40 میلی گرم
آهن 20 میلی گرم
سدیم 0/4 میلی گرم
پتاسیم 1 میلی گرم
ویتامین آ 200 میلی گرم
ویتامین ب 1 200 واحد
ویتامین ب 2 0/1 واحد
ویتامین ب 3 0/04 میلی گرم
ویتامین ث 50 میلی گرم
از نظر شیمیایی پرتقال را منبع غنی ویتامین ث می‌دانند و جالب آنکه پوست آن در بسیاری مواردحتی مغذی‌تر از پرتقال است‌.
درصد گرم پوست پرتقال مواد زیر موجود است :
آب 70 میلی گرم
پروتیئن 1/5 میلی گرم
مواد چربی 0/2 میلی گرم
مواد نشاسته ای 25 میلی گرم
کلسیم 160 میلی گرم
فسفر 20 میلی گرم
آهن 0/8 میلی گرم
سدیم 3 میلی گرم
پتاسیم 210 میلی گرم
ویتامین آ 420 واحد
ویتامین ب 1 0/12 میلی گرم
ویتامین ب 2 0/1 میلی گرم
ویتامین ب 3 1 میلی گرم
ویتامین ث 135 میلی گرم

خواص دارویی :
موسسه مبارزه با بیماری سرطان آمریکا چندین سال پیش در اثر مطالعات زیاد دریافت که علت اینکه سرطان معده در آمریکا کمتر از نقاط دیگر است این است که مردم آمریکا در تمام مدت سال پرتقال مصرف می کنند . البته شاید علت آن وجود ویتامین C در پرتقال است .

- دانشمندان سوئدی کشف کرده اند که خوردن پرتقال از سرطان لوزالمعده جلوگیری می کند .
- خوردن پرتقال کلسترول را پائین می آورد .
- پوست سفید پرتقال و ورقه های نازک بین قسمت های داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است .
- اسانس پرتقال ضد عفونت های میکربی است .
- پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است .
- پرتقال ضد سم ، ادرار آور و نرم کننده سینه و ضد استفراغ است .
- جوشانده برگهای پرتقال برای شست وشوی ورم ها و کاهش درد مفید است .
- خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است .
- اسانس پرتقال را برای ضد عفونی کردن بکار می برند .
- پرتقال خون را تمیز می کند .
- برای برطرف کرده چین و چروک صورت وشادابی آن قسمت خوراکی پرتقال را روی صورت بمالید و بعد از 15 دقیقه با آب بشوئید .
- پرتقال گرچه اسیدی است ولی خاصی قلیایی به بدن می دهد و برای کسانیکه گوشت زیاد مصرف می کنند و بدنشان اسیدی شده است مفید است .
- برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زردرنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره های داخل آن بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می کند .
- خواص گفته شده فقط منحصربه پرتقال رسیده می باشد وآب پرتقال موجود در فروشگاهها و سوپر مارکت ها این خواص را ندارند .
- از پرتقال برای کم کردن وزن می توانید استفاده کنید . .
مصرف زیاد پرتقال علاوه بر پیشگیری از سرطان معده در پیشگیری از انواع دیگر سرطان‌ها نیز مؤثر است. از جمله سرطان مری در اشخاصی که زیاد پرتقال می‌خورند، پنجاه درصد کمتر از اشخاصی است که آن را کمتر مصرف می‌کنند و یا اصلا نمی‌خورند‌. همچنین میزان ابتلا به سرطان لوزالمعده در مصرف کنندگان پرتقال در پایین‌ترین حد قرار دارد.
پرتقال و سایر مرکبات در پایین آوردن کلسترول خون نیز مؤثرند و این خاصیت مدیون وجود پکتین یا ماده الیافی پوست و ورقه‌های نازک ما بین پره‌های پرتقال است‌.
پیشگیری از عفونت‌های ویروسی از خواص دیگر پرتقال است که در عصاره آن وجود دارد.
لازم است بدانید که یک لیوان آب پرتقال، دارای 120 میلی گرم ویتامین ث یعنی دو برابر مقدار توصیه شده در روز است و علاوه بر آن دارای مقادیری کلسیم می باشد.

روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران
تا از دلم بشوئی غمهای روزگاران...
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.