• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 1927)
سه شنبه 4/11/1390 - 18:3 -0 تشکر 421245
جدایی در 2 رشته نامزد جایزه اسکار شد

دقایقی پیش آکادمی اسکار نامزدهای 84مین دوره آکادمی اسکار را معرفی کرد. جدایی نادر از سیمین به کارگردانی اصغر فرهادی نه تنها در بین 5 فیلم برتر خارجی زبان قرار داشت بلکه این فیلم در بین نامزدهای بهترین فیلم نامه های غیراقتباسی نیز قرار گرفته است. قرار گرفتن در کنار فیلم های بزرگی مثل نیمه شب در پاریس به کارگردانی وودی آلن و فیلم آرتیست که امسال جوایز بسیاری را از آن خود کرده است، افتخار بزرگی برای کشور ایران به حساب می آید.

به امید موفقیت جدایی نادر از سیمین در اسکار نه تنها به عنوان بهترین فیلم خارجی زبان بلکه به عنوان بهترین فیلم نامه غیراقتباسی جهان...

مرسی فرهادی عزیز که گل کاشی :) 

سه شنبه 4/11/1390 - 18:29 - 0 تشکر 421252

سلام


من که خیلی امید دارم اسکار رو ببره....گلدن گلوبم خیلی کمک کرد که بیاد تو پنج تا


ایشالله که دست پر بگرده

زنده باد ایران و ایرانی

 

 

يه سري به خدا بزنيم

خيلي زود

بي بهانه...

سه شنبه 4/11/1390 - 22:32 - 0 تشکر 421341

سلام
---------------------------------------------------------------
به همه کسانی که خوشحال شدند ؛ تبریک میگم
به همه کسانی هم که ناراحت شدند ؛ تسلیت میگم
---------------------------------------------------------------
(( سیاست یک بام و دو هوا ))

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

چهارشنبه 5/11/1390 - 19:55 - 0 تشکر 421683

جدیدترین اظهار نظر فرهادی پس از نامزدی در اسكار

اصغر فرهادی، كارگردان فیلم «جدایی نادر از سیمین»، نامزدی این فیلم را در دو بخش اسكار اتفاقی ارزشمند دانست و البته نامزدی در بخش بهترین فیلمنامه را ارزشمندتر.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آكادمی اسكار روز سه شنبه فهرست نهایی نامزدهای جوایز اسكار سال 2012 را در حالی اعلام كرد كه فیلم جدایی «نادر از سیمین» علاوه‌ بر نامزدی در بخش بهترین فیلم خارجی، در بخش بهترین فیلم‌نامه اصلی نیز كاندیدا شده است.
اصغر فرهادی پس از اعلام نامزدی فیلم‌اش در جوایز اسكار در پاسخ به سوالات خبرنگار هالیوود ریپورتر گفت: از بین دو نامزدی، بهترین فیلم‌نامه برای من معنای دیگری دارد، چون پیش از هرچیز من كارم را با نوشتن شروع كردم.
وی در پاسخ به این سوال كه در لحظه‌ی شنیدن خبر كجا و در چه حالی بوده است، پاسخ داد: در حال نوشتن صحنه‌ای از فیلم‌نامه‌ی بعدی‌ام بودم كه دو روز است با آن درگیر هستم و دنبال باز كردن گره‌ای در این صحنه بودم كه دستیارم این خبر را به من داد.
فرهادی در پاسخ به اینكه پیش‌بینی‌اش درباره‌ی كاندیدا شدن فیلم‌نامه چه بوده است، گفت: در مورد نامزدی بهترین فیلم خارجی حدس می‌زدم اما در مورد بهترین فیلم‌نامه كمتر حدس می‌زدم.
وی در ادامه در پاسخ این سوال كه كاندیدا شدن در اسكار برایش چه معنایی دارد، گفت: مهم‌ترین معنایش آن است كه اگر چه امروز مردم در فرهنگ‌های مختلف به زبان‌های مختلف سخن می‌گویند اما زبان مشترك تمام مردم دنیا، سینماست.
این كارگردان ایرانی درباره‌ی اینكه اگر جایزه اسكار فیلم‌نامه را ببرد چه حسی خواهد داشت، گفت: این موفقیت تنها برای من نخواهد بود بلكه متعلق به همه كارگردانانی خواهد بود كه به زبان‌هایی غیر از انگلیسی فیلم می‌سازند. این به معنای آن است كه زبان نمی‌تواند مانعی در ارتباط برقرار كردن تماشاگران با فیلم‌ها در دنیای سینما باشد. سینما یك زبان مشترك جهانی است.
فرهادی در پاسخ به اینكه كاندیدا شدن ماكس فون سیدو برای شما چه معنایی دارد، گفت: كاندیدا شدن او یاد فیلم‌ساز بزرگ اینگمار برگمن را در ذهن من زنده كرد، این دو همكاری‌شان در خاطره سینما باقی مانده است.
********
همچنین امروز داریوش مهرجویی در پیام تبریكی خطاب به اصغر فرهادی ابراز امیدواری كرده است طلسم جایزه اسکار توسط او شکسته شود و همه دوستداران سینمای ایران با دسته گل به استقبالش بیایند.

ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

جمعه 7/11/1390 - 0:19 - 0 تشکر 422113

اسکار حق جدایی است چون:

آقای فرهادی بخاطر فیلم خوش ساخت «جدایی نادر از سیمین» باید هم اسکار منتقدان آمریکا را دریافت کند، چون در این فیلم:

1. از همان ابتدای فیلم، دعوا شروع شد و تا آخر مخاطب در استرس وقایع فیلم نگه داشته شد.


2. هر دو طرف دعوا (نادر و زن خدمتکار) در دادگاه دروغ گفتند و برای دروغ گفتن خود، دلیل منطقی داشتند.

3. تنها کسی که دروغ نگفت «سیمین» بود، که می خواست برای یک زندگی بهتر به خارج از کشور مهاجرت کند. البته او در ازای درخواست شوهرش برای ماندن حاضر بود، بماند.


4. آنهایی که دروغ گفتند، متشرّع بودند و حتی برای کارهای روزمره خود از دفتر مرجع تقلید استفتا می کردند.

5. «ترمه» هم بخاطر پدرش مجبور شد دروغ بگوید...

6. در همان ابتدای فیلم، سیمین پول ها رو از کشو برداشته بود، اما نادر (که می خواهد صادق باشد) بدون تحقیق قضاوت کرده و به خدمتکار تهمت دزدی می زند.

7. در دادگاه های ایران عدالت اجرا نمی شود... اولا، شوهرِ خدمتکار، گرفتار همین بی عدالتی ها شده بود، ثانیا، دادگاه و قاضی نفهمیدند که کدام راست می گوید و هر دو طرف دعوا خودشان به نتیجه رسیدند.


8. قاضی بعنوان نماینده حکومت، چهره ای دارد ... عبوساً قمطریراً...

9. در کشاکش دعوای اول در دادگاه، صدای اذان حزن انگیز پخش شد... (این شیوه در فیلم های اسلام هراسی هالیوود مرسوم است)

10. تمام اماکنی که در فیلم به تصویر کشیده شد، نشان دهنده کهنگی و عقب ماندگی جامعه بود... بیمارستان، دادگاه و دادسرا، خیابان ها، حتی خانه نادر

11. یکی از دلایل نادر برای خارج نرفتن نگهداری از پدرش بود، که در دادگاه آخر لباس سیاه بر تن کرده بود، یعنی پدرش مرحوم شد، پس به چه دلیل دیگری حاضر نشد؟

12. سیمین و خانواده او، هم نادر و هم پدرش را دوست دارند.

13
. نادر، قُد است و حتی برای یک بار هم دوستی اش را به همسرش ابراز نمی کند.

14.
حالا شما جای دختر 11ساله خانواده، به سمت پدر و استرس های روزگار ایرانیان می روی، یا به سمت مادر و جهانِ جدیدِ پیش رو؟

ابراهیم حاتمی کیا در برنامه «راز» در عید سال 1390 گفت:

خفقانی که هنرمند با هنرش ایجاد می کند صد برابر بدتر از خفقان سیاسی است . نباید در فیلممان بگوییم که هیچ امیدی نیست و نشان دهیم که همه دروغ می گویند . بچه و بزرگ دروغ می گویند . همه جبرا دروغ می گوییم و تقصیر خودمان نیست و در آخر نتیجه گیری کنیم که برویم آن سوی آب . متاسفم که به چنین شرایط هنری رسیده ایم.(سینمافا)

این کارگردانِ منتقدِ برخی رفتارهای حکومت، در نامه ای به سید رضا میرکریمی می نویسد: سیّد عزیز، متوقع نباش که با این حَبّه قندت قادر به شیرین کردن کامِ جفامسلکان باشی. این تلخی به بلندای نسلِ این نهضت همچنان ادامه‌دار است، ولی بدان، این بارانِ سیاهِ جفایِ غریبه‌هایِ دوست‌نما، پایانی دارد. تو حوصله کن و مباد که شکایت به غریبه بری. تو شاگردِ مکتبِ فردوسی و حافظی که نه کوچیدند و نه شوقِ ترکِ سرزمین به فرزندانشان دادند. این عصر وارونگی پایانی دارد برادر!(سی نت)


شهید سید مرتضی آوینی: بنده مخالف شركت در جشنواره های جهانی و دعوت از منتقدان بین المللی نیستم، اما مخالف آن هستم كه به ارزیابی جشنواره ها و داوری منتقدان بین المللی ایمان بیاوریم. سینمای ایران باید در جهت دستیابی به یك هویت مستقل حركت كند. و خود را در آینه صیقلی وجود مردم ببیند، نه در سراب روشنفكری و روشنفكرنمایی.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، ویکتوریا نولند، سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده، روز چهارشنبه گفت: «ما می‌خواهیم رسما به اصغر فرهادی، کارگردان ایرانی، تبریک بگوییم... ما موفقیت او را تحسین می‌کنیم... موفقیت او سندی است بر غنا و انعطاف‌پذیری فرهنگ ایرانی»(رادیو فردا)


وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
يکشنبه 9/11/1390 - 10:43 - 0 تشکر 423180

تشکر از jtayebe گرامی. موافقم و فقط تاسف می خورم.



خدا در همین نزدیکی است
يکشنبه 9/11/1390 - 20:16 - 0 تشکر 423410

جایزه گرفتن "اكبر فرشادی" فیلمساز متعهد كشورمان و حواشی مراسم اهدای جوایز،این روز ها نظر خیلی ها را به خود جلب كرده است، من هم خواستم تا از قافله باز نمانم و نقشی در تجلیل از این هنرمند برجسته و افتخارآفرین كشور داشته باشم، بنابراین ضمن مرور اتفاقات روی داده در جریان مراسم و حاشیه آن به عكس العمل سایت ها، مطبوعات، و برخی هنرمندان و صاحب نظران سینمای كشور در این باره خواهم پرداخت.

اكبر فرشادی در این مراسم كه توسط اكثر شبكه های بین المللی و شبكه های فارسی زبان معاند ماهواره ای از جمله "من و تو" تحت پوشش قرار گرفته بود، پس در یافت جایزه از دستان "مدونا" و بعد از قدر دانی از دست اندر كاران، سخنان مهم، انقلابی و غرور انگیزی را ایراد نمود:

"مردم ایران حقیقتا مردم صلح طلبی هستند(1).ما كشور آزادی داریم و به هیچ بیگانه ای اجازه دخالت در مسائل داخلی امان را نمی دهیم و بدانید اگر این جایزه را به این خاطر به من داده اید كه كشورم را سیاه نشان داده یا بدهم سخت در اشتباهید، جایزه تان ارزانی خودتان. ما ایرانی ها چون از حق دفاع می كنیم، چون از مظلوم جانب داری می كنیم مورد سرزنش هستیم،من می خواهم از اینجا این جایزه را به كوكان غزّه، و به جوانان حق طلب بحرینی تقدیم كنم و بگویم ما ایرانی ها حامی شما هستیم"...

گفتنی است كه مجری مراسم وقتی صحبت های فرشادی به اینجا می رسد، به بهانه اینكه فرشادی دارد حرف های سیاسی میزند مانع از ادامه صحبت های او میشود، در ادامه هم وقتی "آنجلینا جولی" برای دست دادن و تبریك به فرشادی دستش را دراز می كند، فرشادی از دست دادن عذر خواهی كرده و می گوید ما ایرانی ها اعتقاداتی داریم و از شما انتظار دارم كه شما هم به اعتقادات ما احترام بگذارید!

اما عكس العمل ها

پایگاه اطلاع رسانی كجا نیوز این اقدام فرشادی را ستود و از او به عنوان حرّ فرهنگی انقلاب نام برد.

حسنین شریعت نوازی سردبیر یكی از روزنامه های پر تیراژ كشور در مقاله ای بلند بالا لب به تمجید از فرشادی گشوده و به نقل از منابع آگاه از تهدید فرشادی بعد از مراسم، توسط عناصر ضد انقلاب گفته است.

اسماعیل خاتمی كیا كه قبل از این نامه ای خطاب به فرشادی نوشته و او را سرزنش كرده بود در نامه ای دیگر از فرشادی عذر خواهی كرده و نوشته است: اكبر! ای كاش من هم در صف سفارت خرس نشان نشسته بودم، ولی جرات ابراز چنین سخنان انقلابی را هم میداشتم!!!

كیومرث نور احمر، امّا از فرشادی انتقاد كرد و گفت كه فرشادی باید با آنجلینا جولی دست میداده و به حضور در كنار مدونا و سایر هنرمندان حاضر در مراسم افتخار می كرده!!!

جمعی از اهالی خانه منحله سینما هم ضمن ابراز برائت از فرشادی، اخراج او را از خانه سینما خواستار شدند.

نوری زاده روزنامه نگار فراری هم، طی سخنانی سخیف و مضحك ، فرشادی را عامل حكومت خوانده و به لجن پراكنی علیه فرشادی پرداخته است.

شبكه ماهواره ای من و تو هم وقتی می بیند فرشادی دارد حرف هایی میزند كه حساب هایی كه روی او باز كرده اند را باطل می كند طی یك اقدام غیر اخلاقی و غیر حرفه ای پخش تصاویر را قطع كرده و با دستپاچگی علت را نقص فنی اعلام می كند!!!!

جمع كثیری از تشكل های دانشجویی در تایید و حمایت از فرشادی بیانیه داده اند، و از جوانان كشور دعوت نموده تا در فرودگاه به پیشواز فرشادی بروند، پلیس راه كشور در مورد ترافیك سنگین احتمالی در مسیر فرودگاه امام هشدار داده و از مردم خواسته كه مراسم استقبال را از طریق تلویزیون تماشا كنند.

زیر نوشت:

_این داستان و اسامی ذكر شده در آن كاملا تخیّلی بوده و هر گونه شباهتِ اسامی با اسامی اشخاص حقیقی و حقوقی واقعی كاملا اتّفا قیست.

_اینها آرزوهای من بود برای فرهادی ها، فرهادی هایی كه می گویند راه مخملبافِ فتنه را می روند، ولی من نه چنین پیش بینی برای فرهادی ها دارم و نه چنین آرزویی.

_بعد از یه هفته تازه یادش افتاده!؟!! بله چه اشكالی داره ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس.

(1)تنها جمله ی واقعی این داستان خیالی.

منبع : وبلاگ پشت هیچستان

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
يکشنبه 9/11/1390 - 21:50 - 0 تشکر 423432

jtayebe گفته است :
[quote=jtayebe;393644;423410]

جایزه گرفتن "اكبر فرشادی" فیلمساز متعهد كشورمان و حواشی مراسم اهدای جوایز،این روز ها نظر خیلی ها را به خود جلب كرده است، من هم خواستم تا از قافله باز نمانم و نقشی در تجلیل از این هنرمند برجسته و افتخارآفرین كشور داشته باشم، بنابراین ضمن مرور اتفاقات روی داده در جریان مراسم و حاشیه آن به عكس العمل سایت ها، مطبوعات، و برخی هنرمندان و صاحب نظران سینمای كشور در این باره خواهم پرداخت.

اكبر فرشادی در این مراسم كه توسط اكثر شبكه های بین المللی و شبكه های فارسی زبان معاند ماهواره ای از جمله "من و تو" تحت پوشش قرار گرفته بود، پس در یافت جایزه از دستان "مدونا" و بعد از قدر دانی از دست اندر كاران، سخنان مهم، انقلابی و غرور انگیزی را ایراد نمود:

"مردم ایران حقیقتا مردم صلح طلبی هستند(1).ما كشور آزادی داریم و به هیچ بیگانه ای اجازه دخالت در مسائل داخلی امان را نمی دهیم و بدانید اگر این جایزه را به این خاطر به من داده اید كه كشورم را سیاه نشان داده یا بدهم سخت در اشتباهید، جایزه تان ارزانی خودتان. ما ایرانی ها چون از حق دفاع می كنیم، چون از مظلوم جانب داری می كنیم مورد سرزنش هستیم،من می خواهم از اینجا این جایزه را به كوكان غزّه، و به جوانان حق طلب بحرینی تقدیم كنم و بگویم ما ایرانی ها حامی شما هستیم"...

گفتنی است كه مجری مراسم وقتی صحبت های فرشادی به اینجا می رسد، به بهانه اینكه فرشادی دارد حرف های سیاسی میزند مانع از ادامه صحبت های او میشود، در ادامه هم وقتی "آنجلینا جولی" برای دست دادن و تبریك به فرشادی دستش را دراز می كند، فرشادی از دست دادن عذر خواهی كرده و می گوید ما ایرانی ها اعتقاداتی داریم و از شما انتظار دارم كه شما هم به اعتقادات ما احترام بگذارید!

اما عكس العمل ها

پایگاه اطلاع رسانی كجا نیوز این اقدام فرشادی را ستود و از او به عنوان حرّ فرهنگی انقلاب نام برد.

حسنین شریعت نوازی سردبیر یكی از روزنامه های پر تیراژ كشور در مقاله ای بلند بالا لب به تمجید از فرشادی گشوده و به نقل از منابع آگاه از تهدید فرشادی بعد از مراسم، توسط عناصر ضد انقلاب گفته است.

اسماعیل خاتمی كیا كه قبل از این نامه ای خطاب به فرشادی نوشته و او را سرزنش كرده بود در نامه ای دیگر از فرشادی عذر خواهی كرده و نوشته است: اكبر! ای كاش من هم در صف سفارت خرس نشان نشسته بودم، ولی جرات ابراز چنین سخنان انقلابی را هم میداشتم!!!

كیومرث نور احمر، امّا از فرشادی انتقاد كرد و گفت كه فرشادی باید با آنجلینا جولی دست میداده و به حضور در كنار مدونا و سایر هنرمندان حاضر در مراسم افتخار می كرده!!!

جمعی از اهالی خانه منحله سینما هم ضمن ابراز برائت از فرشادی، اخراج او را از خانه سینما خواستار شدند.

نوری زاده روزنامه نگار فراری هم، طی سخنانی سخیف و مضحك ، فرشادی را عامل حكومت خوانده و به لجن پراكنی علیه فرشادی پرداخته است.

شبكه ماهواره ای من و تو هم وقتی می بیند فرشادی دارد حرف هایی میزند كه حساب هایی كه روی او باز كرده اند را باطل می كند طی یك اقدام غیر اخلاقی و غیر حرفه ای پخش تصاویر را قطع كرده و با دستپاچگی علت را نقص فنی اعلام می كند!!!!

جمع كثیری از تشكل های دانشجویی در تایید و حمایت از فرشادی بیانیه داده اند، و از جوانان كشور دعوت نموده تا در فرودگاه به پیشواز فرشادی بروند، پلیس راه كشور در مورد ترافیك سنگین احتمالی در مسیر فرودگاه امام هشدار داده و از مردم خواسته كه مراسم استقبال را از طریق تلویزیون تماشا كنند.

زیر نوشت:

_این داستان و اسامی ذكر شده در آن كاملا تخیّلی بوده و هر گونه شباهتِ اسامی با اسامی اشخاص حقیقی و حقوقی واقعی كاملا اتّفا قیست.

_اینها آرزوهای من بود برای فرهادی ها، فرهادی هایی كه می گویند راه مخملبافِ فتنه را می روند، ولی من نه چنین پیش بینی برای فرهادی ها دارم و نه چنین آرزویی.

_بعد از یه هفته تازه یادش افتاده!؟!! بله چه اشكالی داره ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس.

(1)تنها جمله ی واقعی این داستان خیالی.

منبع : وبلاگ پشت هیچستان

حیف شد 

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.