• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 4030)
دوشنبه 19/10/1390 - 13:46 -0 تشکر 414436
قند تلخ


به نام خدا

سلام مخصوص به همه و مخصوص تر به دیابتی های عزیز. شما چقدر با این کلمه موافقید. اصلا از دیابت چی میدونید ؟ اگه دیابتی هستید بگید چند ساله که دیابت دارین و چطور باهاش کنار اومدین وقتی که فهمیدین تا آخر عمر باید دارو مصرف کنید؟ خلاصه اینکه بکید زندگی با دیابت چطوری میگذره. 

بیایید لبخند را در تمام جهان مسری کنیم
چهارشنبه 28/10/1390 - 10:52 - 0 تشکر 418497

سلام.این مطلب به نظرم مرتبط اومد گفتم بزارم شاید مفید باشه:)
درمان ریشه‌ای دیابت نوع دو بر پایه‌ی پزشکی چینی

گونه‌ای از دیابت (بیماری قند) که بیش‌تر در بزرگسالان دیده می‌شود (دیابت نوع دو)، هنگامی به وجود می‌آید که سلول‌های تولید کننده‌ی انسولین از ساختن هورومن انسولین به اندازه‌ی کافی باز می‌مانند یا سلول‌ها بدن به خوبی به انسولین پاسخ نمی‌دهند و در نتیجه میزان قند در خون بالا می‌رود.

این قند به مولکول‌ها بدن پیوند می‌شود و آسیب‌های بافتی پدید می‌آورد. درمان‌های کنونی این بیماری تنها جان بیمار را نجات می‌دهند و بر زمان زندگی او می‌افزایند و بیماری را به طور بنیادی درمان نمی‌کنند. اما اکنون پزشکان غربی با سر نخی که از پزشکی چینی به دست آورده‌اند، امیدهایی برای درمان این بیماری پیدا کرده‌اند. آن‌ها مولکولی را از میوه‌ی گیاه گاردنیا به دست آورده‌اند که به نظر می‌رسد به ریشه‌ی این بیماری حمله می‌کند.

به گزارش پایگاه زیست شناسی ایران دکتر بردفورد لوول از دانشکده پزشکی هاروارد، چن‌یو زانگ از دانشگاه نانجینگ و گروه همکارانشان در جست و جوی مولکولی بودند که بتواند از فعالیت آنزیمی به نام پروتیین UCP2 جلوگیری کند. این پروتیین به میتوکندری‌های سلول‌ها کمک می‌کند تا از مولکول‌های به دست آمده از غذا انرژی فراهم آورند، اما از تراوش کردن انسولین از سلول‌های لوزالمعده جلوگیری می‌کند. این پروتیین به میزان زیادی در بیماران دیابتی و جانورانی که دیابتی شده‌اند دیده می‌شود. پژوهشگران افزایش فعالیت این پروتیین را در آسیب‌زایی دیابت بسیار کلیدی می‌دانند. بنابراین، در جست و جوی مهارکننده‌ای برای آن برآمدند.

زانگ، که با پزشکی چینی آشنایی داشت، پیشنهاد کرد کاوش را از میوه‌ی گاردنیای یاسمین (Gardenia jasminoides) آغاز کنند. سلول‌های لوزالمعده‌ی موش را به عصاره‌ی این گیاه تیمار کردند و دریافتند که به آزاد‌سازی انسولین می‌پردازند، اما سلول‌های موش‌هایی که با دست‌کاری ژنتیکی توان ساختن UCP2 را از دست داده بودند، تراوشی نشان ندادند. بنابراین، پیشنهاد شد که عصاره‌ی این گیاه از راه مهار کردن UCP2 باعث تراوش انسولین از سلول‌های لوزالمعده می‌شود. لوول یادآوری می‌کند:"هنگامی که این نتیجه را دیدم، برایم باورنکردنی بود." بررسی‌های بیش‌تر به جداسازی مولکولی به نام جنیپین (genipin) از عصاره انجامید که پیش‌تر به توان آن در پیوند شدن با پروتیین‌ها پی برده بودند. با افزودن این مولکول به بافت لوزالمعده‌ی موش در لوله‌ی آزمایش، پژوهشگران توانستند حساسیت آن سلول‌ها را به میزان قند خون بازگردانند. سپس، گونه‌ای از جنیپین دست‌کاری شده ساختند که نمی‌توانست به پروتیین‌ها پیوند شود که اثر مشابه اما ضعیف‌تری نشان داد. این یافته از نظر درمانی مهم است، زیرا توان پیوند شدن به پروتیین‌ها می‌تواند به پیامدهای ناخواسته بینجامد. گزارش کامل این پژوهش در شماره‌ی جاری مجله‌ی Cell Metabolism چاپ شده است.

 

  قال رسول لله (ص)

طلب العلم فریضة علی کل مسلم، الا ان الله یحب بغاة العلم
طلب علم بر هر مسلمانی واجب است، همانا خدا جویندگان علم را دوست دارد.

چهارشنبه 28/10/1390 - 14:50 - 0 تشکر 418598

سلام
ممنون آفتاب جان.
نشریه بسیار معتبری است در زمینه علوم زیستی.

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

چهارشنبه 28/10/1390 - 15:26 - 0 تشکر 418615

 انواع انسولین:

هم اکنون اشکال مختلفی از انسولین های مصنوعی در دنیا وجود دارد. سرعت اثر هر یک از این انسولین ها با یکدیگر متفاوت بوده و بیشتر افراد دیابتی برای کنترل بهتر قند خونشان مجبور به استفاده از بیش از یک نوع انسولین هستند. انواع مختلف انسولین همانند دوننده های المپیک هستند؛ برخی مانند دونده های دوسرعت هستند و با سرعت مسابقه را آغاز کرده، در طول مسیر با بیشترین سرعت می دوند و زود به نقطه پایان می رسند. برخی هم مثل دونده هایی ماراتن هستند؛ به آرامی شروع می کنند و به مدت طولانی به صورت آرام و یکنواخت به حرکت خود ادامه می دهند. برخی دیگر نیز حالتی بین این دو نوع دارند یعنی نه خیلی سریع اثر می کنند و نه خیلی کند. هیچ یک از این انسولین ها بر یکدیگر برتری ندارند و همه آنها در کنترل بهتر دیابت مؤثر هستند.

» انسولین های سریع اثر (Rapid-acting)

سریع الاثر ترین انسولین در این گروه یکی لیسپرو (هومولوگ) و دیگری آسپارت (نووولوگ) هستند. اثر این نوع انسولین حدوداً 5 دقیقه بعد از تزریق شروع و 1 ساعت پس از تزریق به بیشترین میزان رسیده و معمولاً تا 5-4 ساعت در بدن باقی می ماند. این نوع انسولین برای تزریق قبل از وعده های غذا طراحی شده است. زمانی که غذا در بدن هضم شده و در حال ورود به جریان خون می با شد، انسولین سریع الاثر بیشترین نقش را در انتقال قند حاصل از هضم غذا به درون سلول ها، ایفا می کند.

» انسولین های کوتاه اثر (Short-acting)
انسولین کوتاه اثر یا رگولار ( Regular) نیز برای استفاده قبل از وعده های غذا طراحی شده است. با این تفاوت که این نوع انسولین دیرتر از انسولین سریع الاثر، شروع به اثر می کند. بنابر این باید 45-30 دقیقه قبل از غذا این نوع انسولین را تزریق نمایید. این نوع انسولین 3-2 ساعت بعد از غذا بیشترین اثر را دارد و حدوداً 6 ساعت در بدن باقی می ماند. انسولین سریع اثر و انسولین کوتاه اثر هر دو بی رنگ هستند.

» انسولین با اثر متوسط( Intermediate-acting)

این نوع انسولین که انسولین NPH را هم شامل می شود، نوعی انسولین است که به دلیل دارا بودن یک ماده خاص در ترکیب آن، جذب انسولین را در بدن کندتر می کند. به همین علت است که این نوع انسولین ظاهری کدر و شیری داشته و پیش از تزریق باید به آرامی آن را تکان داده و مخلوط کنید. این نوع انسولین نسبت به دو نوع انسولین قبلی دیرتر شروع به اثر کرده و مدت زمان بیشتری نیز در بدن باقی می ماند. این نوع انسولین 4-2 ساعت بعد از تزریق شروع به اثر کرد، 10-4 ساعت بعد از تزریق به اوج اثر خود می رسد و تا 16-10 ساعت بعد از تزریق هم در بدن باقی می ماند. اگر شما انسولین با اثر متوسط را صبح تزریق کنید، اثر آن تمام روز در بدن باقی می ماند. این نوع انسولین را می توان با انسولین رگولار مخلوط کنید.

» انسولین طولانی اثر (long-acting)

این نوع انسولین به گلارژین( لَنتوس) ویا دِتِمیر( لِوِمیر) معروف است. این نوع انسولین 4-2 بعد از تزریق شروع به اثر کرده و 24 ساعت در خون با غلظت یکنواخت باقی می ماند. انسولین گلارژین و دِتِمیر، هردو شفاف بوده و معمولاٌ قبل از خواب تزریق می شوند. برخلاف انسولین NPH ، این انسولین را نمی توان با انواع دیگر انسولین مخلوط کرد.

منبع :سایتwww.gabric.ir

بیایید لبخند را در تمام جهان مسری کنیم
چهارشنبه 28/10/1390 - 15:37 - 0 تشکر 418619

سلام مخصوص خدمت دکتر انجمن
میخواستم ازتون بخوام که در مورد نحوه عملکرد انسولین های پایه (base) مانند لانتوس و nph کمی توضیح بدین.

بیایید لبخند را در تمام جهان مسری کنیم
چهارشنبه 28/10/1390 - 16:39 - 0 تشکر 418643

سلام سنبله عزیز
من خیلی اطلاعاتم در مورد انسولین خوب نیست. بیشتر دارم از شما یاد می گیرم.
ولی اینقدر میدونم که به خاطر خاصیت ایزوالکتریکی که این نوع انسولین داره در بافت زیرجلدی رسوب می کنه و به این خاطر در طول 24 ساعت آرام آرام و به تدریج رها میشه.
شروع اثرش حدود 2-4 ساعت بعد از تزریق و 24 ساعت مدت زمان اثرش هست.

تنت به ناز طبيبان نيازمند مباد

it is god who cures 

مدير انجمن بهداشت و سلامت

شنبه 15/11/1390 - 8:35 - 0 تشکر 426676

سلام دوستان
ببخشید که دیر به دیر میام واقعا متاسفام به بزرگی خودتون ببخشید.

بیایید لبخند را در تمام جهان مسری کنیم
شنبه 15/11/1390 - 8:38 - 0 تشکر 426677

با توجه به اینکه مطالب ابتدایی رو در این مدت گفتم و به نظرم به عنوان اطلاعات ابتدایی در مورد دیابت کافی باشه. میخوام از این به بعد در مورد تجربیات خودم در باره دیابت و بیماریم بگم.

بیایید لبخند را در تمام جهان مسری کنیم
شنبه 15/11/1390 - 8:47 - 0 تشکر 426679

جف هیچکاک: کنترل دیابت 10% انسولینه و 90% اطلاعات

دکتر جاسلین: با دیابت کسی که بیشتر اطلاعات داره بیشتر عمر میکنه

بیایید لبخند را در تمام جهان مسری کنیم
شنبه 15/11/1390 - 8:52 - 0 تشکر 426682

دوستان اگه میخواین اطلاعاتتون رو در زمینه دیابت،تکنولوژی هایی که در خدمت دیابت هستند و اطلاعات بسیار مفید دیگر حتما به این وبلاگ سر بزنید.
type1diabetes.persianblog.ir

بیایید لبخند را در تمام جهان مسری کنیم
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.