• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن مهدویت > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
مهدویت (بازدید: 20458)
جمعه 4/9/1390 - 2:23 -0 تشکر 392247
40 نفر عاشق بیایند. (صد لعن و صد سلام)

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین

السلام علیک یا ابا صالح المهدی

سلام

 

 40 نفر عاشق بیایند.

 

 

 

شیعیان ما به اندازه آب خوردنی، ما را نمی خواهند.

حاج محمد علی فشندی مى گوید: در مسجد جمکران قم اعمال را بجا آورده و با همسرم می آمدم. دیدم آقایی نورانی داخل صحن شده و قصد دارند طرف مسجد بروند.
گفتم: این سید در این هوای گرم تابستان از راه رسیده تشنه است.ظرف آبی به دست او دادم تا بنوشد، پس از آنکه ظرف آب را پس داد گفتم: آقا شما دعا کنید و فرج امام زمان را از خدا بخواهید تا امر فرجش نزدیک گردد.
فرمود: « شیعیان ما به اندازه آب خوردنی، ما را نمی خواهند، اگر بخواهند دعا می کنند و فرج ما می رسد. »
این را فرمود و تا نگاه کردم آقا را ندیدم. فهمیدم وجود اقدس امام زمان علیه السلام را زیارت کردم و حضرتش امر به دعا نموده است.

 

در عهد زعامت مرحوم آیه‏اللّه‏ حاج سیّد محمّد حجّت كوه كمرى قحطى و گرانى سختى پدید آمد ، آن مرحوم چهل نفر از طلاّب مهذّب و متدیّن را دستور داد كه به مسجد جمكران مشرّف شوند و در پشت‏بام مسجد به صورت دسته‏جمعى زیارت عاشورا را با صد سلام و صد لعن و دعاى علقمه بخوانند ، آنگاه به حضرت موسى بن جعفر ، حضرت ابوالفضل و حضرت على‏اصغر علیهم‏السلام متوسّل شوند ، رفع گرانى و نزول باران را از خداوند بخواهند . چهل تن از طلبه فاضل و متدیّن به امر مرجعیّت اعلاى تشیّع به میعادگاه عاشقان شرفیاب شدند ، زیارت عاشورا را طبق دستور آن مرجع آگاه انجام دادند ، مسجد جمكران را به قصد قم ترك كردند . هنوز به دهِ جمكران نرسیده بودند كه باران رحمت سیل‏آسا فروریخت و طلاّب ناچار شدند كه لباسهاى خود را درآورند ، كفشهاى خود را به دست بگیرند و از میان سیلابها عبور كنند.

 

 

 

 

فرا رسیدن ماه محرم ماه حزن و ماتم را به شما تسلیت عرض می كنم.

 

 حد اقل 40 نفر از عاشقان حسین(ع) و فرزندشان مهدی(عج) داوطلب می خواهیم. 

 

در این طرح  برای تعجیل در فرج مولایمان صاحب الزمان روحی لتراب مقدمه فداه زیارت شریف عاشورا  همراه با صد لعن و صد سلام خوانده می شود.خواندن این زیارت به صورت کامل و دو رکعت نماز زیارت امام حسین(ع) حدود دو ساعت طول می کشد. 

 

تعداد: حد اقل چهل نفر

زمان : از شب عاشورا تا ظهر عاشورا

نیت : تعجیل در فرج منتقم خون حسین(ع)

شیوه اجرا : وقتی به صد لعن و سلام رسیدیم اگر نتوانستیم همه آن را یک باره بخوانیم، می شود این لعن ها و سلام ها را در فواصل مختلف در مدت زمان معین شده بخوانیم.

ملزومات : دلی شکسته و چشمی گریان و دعا برای فرج مهدی فاطمه(ع)

 

کسانی که موفق شدند این عمل را انجام دهند،
 روز عاشورا در همین مبحث اطلاع دهند.انشاءالله همگی کربلایی شوید.

 

 برای اینکه فرصت باشد تا این چهل نفر در زیر خیمه حسینی گرد هم جمع شوند، فرا خان زودتر به عمل می آید.از همگی افرادی که می توانند با این روش در طرح مذکور شرکت کنند  دعوت می کنم اعلام آمادگی بفرمایند.نام داوطلبین گرامی در جدول زیر ثبت می شود.

کسانی هم که نمی توانند طرح را به طور کامل اجرا کنند با خواندن زیارت عاشورا ما را همراهی کنند.اجرتان با خود مولا!

 

 

 

   

یارَبَّ الحُسَینِ ، بِحَقِّ الحُسَینِ ، اشفِ صَدرَالحُسَینِ ، بظُهورِالحُجَّة

  jtayebe

 del_gerefteh

 nayyeri1982

sobhan127

 dehkade2010

دوست  dehkade2010

مدیر سیستم  انجمن ها

17661766

  raha0075

qasedak_20

sardarane_eshgh

mehraneh64

  yasekaboud63

جاده دوستی

  salamzahra

 atarod10

 lotfi64431

  dabbaj

 دوست دیگرdehkade2010

haniehz

 teachman

fatemeh31 

samare93

shahinf

رو به آسمان

 bmahsa

صاحبدل

neka57

mahditebyannet

سیب سرخ

soltan_azdad 

gole yas

art1338

malinaz

SOHA_1990 

zt_1365

ســــکوتــــ

helella16

زهرا

Shokry1344

انشاءالله تا قبل از پایان ماه محرم اماممان تشریف بیاورند.
هر وقت دلتان شكست آن لحظه را قدر بدانید و فرج مولایمان  مهدی فاطمه(عج)

منتقم خون حسین(ع) را از خدای منان طلب كنید.

خدایا این دهه را آخرین دهه محرمی که بی اماممان عزاداری می کنیم،قرار بده.

  

اللّهُمَّ عجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرج

*************

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا ثارالله

السلام علیك یا بقیة الله الاعظم

سلام

 

شهادت اربابمان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام را به قلب حزین ولی الله الاعظم امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و حضور همه شما خوبان تسلیت عرض می کنم.

عزاداریهایتان قبول باشد.از تک تک شما عزیزان ممنونم که در زیر این خیمه حسینی گرد هم آمدید و با خواندن زیارت شریف عاشورا به صورت کامل ،باعث تسلی بردل داغدار مولایمان مهدی فاطمه(ع) شدید و برای تعجیل در فرج منتقم خون حسین بن علی علیه السلام دعا کردید.اجرتان با امام حسین(ع). آرزو می کنم از برکات این زیارت بهره مند شوید.

انشاءالله عاشورای بعدی آقایمان تشریف آورده باشند و در معیت حضرت ولی عصر(عج) دسته جمعی به پابوس امام حسین(ع) برویم و زیارت عاشورا را در حرم شریف آن حضرت بخوانیم.

 

باز هم تشکر از همراهیتان و التماس دعا

 

اللهم عجل لولیک الفرج

 

 

الهی به حق فاطمه ،عجل لفرج مولانا صاحب الزمان

يکشنبه 13/9/1390 - 16:13 - 0 تشکر 396290

malinaz گفته است :
[quote=malinaz;428027;396249]سلام
اگر خدا بخواهد منم هستم .
التماس دعا

بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان
سلام
از همراهی شما ممنونم.

عبرت های عاشورا

مقام معظم رهبری حفظه الله:

اولین عبرتی که در قضیه عاشورا ما را به خود متوجه می کند، این است که ببینیم چه شد که پنجاه سال بعد از درگذشت پیغمبر، جامعه اسلامی به آن حدی رسید که کسی مثل امام حسین علیه السلام، ناچار شد برای نجات جامعه اسلامی، چنین فداکاری ای بکند. این فداکاری حسین بن علی علیه السلام، یک وقت بعد از هزار سال از صدر اسلام است؛ یک وقت درقلب کشورها و ملت های مخالف و معاند با اسلام است؛ این یک حرفی است؛ اما حسین بن علی علیه السلام، در مرکز اسلام، در مدینه و مکه - مرکز وحی نبوی - وضعیتی دید که هر چه نگاه کرد، چاره ای جز فداکاری نداشت؛ آن هم چنین فداکاری خونین و باعظمتی! مگر چه وضعی بود که حسین بن علی علیه السلام احساس کرد که اسلام فقط با فداکاری او زنده خواهد ماند؛ والاّ از دست رفته است؟ عبرت این جاست.

روزگاری رهبر و پیغمبر جامعه اسلامی، از همان مکه و مدینه، پرچم ها را به دست مسلمان ها می داد و آنها تا اقصی نقاط جزیزة العرب و تا مرزهای شام می رفتند؛ امپراتوری روم را تهدید می کردند؛ آنها از مقابلشان می گریختند و لشکریان اسلام، پیروزمندانه برمی گشتند که در این خصوص، می توان به ماجرای «تبوک» اشاره کرد. روزگاری در مسجد و معبر جامعه اسلامی، صوت و تلاوت قرآن بلند بود و پیغمبر با آن لحن و آن نفَس، آیات خدا را بر مردم می خواند و مردم را موعظه می کرد وآنها را در جاده هدایت، با سرعت پیش می برد؛ ولی چه شد که همین جامعه، همین کشور و همین شهرها، کارشان به جایی رسد و آن قدر از اسلام دور شدند که کسی مثل یزید برآنها حکومت می کرد؟ وضعی پیش آمد که کسی مثل حسین بن علی علیه السلام، دید که چاره ای جز این فداکاری عظیم ندارد! این فداکاری، در تاریخ، بی نظیر است. چه شد که به چنین مرحله ای رسیدند؟ این، آن عبرت است. ما باید این را امروز مورد توجه دقیق قرار دهیم.

اللهم عجل لولیک الفرج

 

الهی به حق فاطمه ،عجل لفرج مولانا صاحب الزمان

يکشنبه 13/9/1390 - 16:24 - 0 تشکر 396292

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیك یا بقیة الله الاعظم

 سلام


تاسوعاى حسینى
یكى از روزهائى كه بر حسین و اهل بیتش بسیار سخت گذشت روز تاسوعا پنجشنبه نهم محرم بود چنانكه در روایتى از امام صادق علیه السلام در وصف تاسوعا آمده است :
تـاسوعـا یوم حوصرفـیه الحسین علیه السلام و اصحابه بكربلا واجتمع علیه خـیل اهل الشام و انا خـوا عـلیه و فـرح ابن مـرجانة و عـمـربن سعـد بتـواقـر الخـیل و كثـرتـها و استضعفوا فیه الحسین علیه السلام و اصحابه و ایقنو انه لایاتى الحسین علیه السلام ناصرو لا یمده اهل العراق بابى المستضعف الغریب .
(( یعـنى روز نهم محرم حسین و اصحابش در كربلا در محاصره قرار گرفتند و سپاهیان شامى او را احاطه كردند و در فشار قرار دادند، و در این روز پسر مرجانه و عمر سعد با كثـرت سپاهیانشان خوشحال شدند، حسین را ضعیف شمردند و مطمئن شدند كه دیگر براى حسین یاورى نخـواهد آمـد و مردم عراق دست از یاریش كشیدند، پدرم فداى مستضعف غریب . ))

و این زمـانى بود كه شمر وارد صحراى كربلا شد و اصرار به شروع حمله داشت لذا عـمـر سعـد با این جمـله فـرمـان حمـله را صادر كرد: یا خیل الله اركبى و بالجنة ابشرى !!
(( سپاهیان خدا سوار شوید كه شما را مژده بهشت باد!! ))

سپاهیان ابن سعد به طرف خیمه گاه ابى عبدالله هجوم آوردند، حسین جلو خیمه شمشیر را در بغل گرفته و سر بر زانوى غم نهاده و بخواب رفته بود كه زینب سلام الله علیها صدا زد: برادر صداى نیروها را نمى شنوى كه نزدیك خیام رسیده اند، حسین بیدار شد و با یك دنیا وقـار و طمـاءنینه فـرمـود : انى راءیت رسول الله الساعة فى المنام لى انك تروح الینا.
(( الان پیامبر را در خواب دیدم به من فرمود: به زودى نزد ما خواهى آمد. ))

زینب لطمـه اى بصورت زد و گـفـت : واویلا، حسین فـرمـود: خـواهرم آرام كه ویل از آن تو نیست ، خدا ترا رحمت كناد.
عـباس نیز خـدمـت برادر آمد و عرض كرد: برادرم جمعیت به خیمه گاه آمدند حسین فرمود: برادر، جانم بقربانت ، سوار شو و با آنها ملاقات كن و بپرس چه شده و براى چه آمده اند؟
عباس با بیست نفر سوار كه زهیر بن قین و حبیب بن مظاهر در میان آنان بودند جلو جمعیت را سد كردند و سئوال كردند چه تصمیم دارید؟
گـفتند: امیر دستور داده تا بر شما عرضه كنیم كه به حكم امیر تن دهید وگرنه با شما خـواهیم جنگـید حضرت ابى الفضل فرمود: شتاب نكنید تا گفته هایتان را به حضرت ابى عبدالله عرض كنم و به سوى امام حسین علیه السلام رهسپار شد.
اصحاب امـام حسین كه در برابر سپاهیان كفر ایستاده بودند، حبیب بن مظاهر به زهیر بن قین گفت : شما با اینها سخن مى گوئید یا من بگویم ؟
زهیر گفت : همانطور كه شروع كردید ادامه دهید.
حبیب بن مظاهر گفت : بخدا قسم بدترین جمعیت مردمى هستند كه فرداى قیامت بر خدا وارد شوند در حالیكه ذریه پیامبر و اهلبیتش را مى كشند و بندگان خاص خدا و شب زنده دارن و سحرخیزان و ذاكرین خدا را به شهادت مى رسانند.
عزرة بن قیس گفت : حبیب ! چه قدر خود را مى ستائى !
زهیر گـفت : عرزه ! خدا او را تزكیه كرده و هدایت نموده است از خدا بترس ‍ و نصیحت ما را بپذیر.
عزره گفت : هان زهیر تا كنون تو از شیعیان عثمان بودى و از پیروان این خاندان نبودى !
زهیر: الان كه موضع مرا مى بینى و همین كافى است كه بدانى از شیعیان حسینم آرى بخدا قـسم مـن نامـه اى براى حسین ننوشتم و قاصدى بسویش ‍ روانه نكردم و وعده نصرت و یارى به او ندادم ، تا اینكه راه بین مكه و عراق ما را بهم نزدیك كرد، اما همینكه چشمم به حسین افتاد به یاد رسول خدا صلى الله علیه و آله افتادم و موقعیت او را نسبت به پیامبر بیاد آوردم و دانستـم كه دشمـنانش با او چه معامله خواهند كرد لذا تصمیم گرفتم او را یارى كنم و جانم را فداى حسین نمایم تا حقوق خدا و رسولش را كه شما تضییع كرده اید رعایت نمایم .
عباس به خدمت حسین رسید و او را از تصمیم جمعیت آگاه ساخت .
حسین علیه السلام فرمود: برگرد، اگر مى توانى از آنها امشب را مهلت بخواه تا شب را در نماز و راز و نیاز با خدا بپردازیم كه خدا مى داند نماز و خواندن قرآن و دعا و استغفار را دوست مـى دارم ، عباس به سوى جمعیت برگشت و سخن برادرش را به آنان ابلاغ كرد عـمـر بن سعد كه احساس كرده بود شمر مراقب حركات او است و كارهایش را به ابن زیاد گـزارش مـى دهد از تـرس آنكه مبادا سعایت كند با او به مشورت پرداخت و مصلحت خواهى نمود، شمر هم به خواست عمر سعد موكول كرد سرانجام گفتگوها به عدم موافقت منتهى مى شد كه ناگهان عمروبن حجاج زبیدى میان حرف آنان دوید و گفت : سبحان الله بخدا قسم اگـر از مـردم دیلم بودند و یك شب از ما مهلت مى خواستند آنها را اجابت مى كردیم ، محمد بن الاشعـث نیز گفته عمرو را تاءیید كرد و ابن سعد را گفت : خواسته شان را بپذیرد، بخدا قسم فردا با شما خواهند جنگید.
ابن سعد بالاجبار به حسین و یارانش مهلت داد.

نفـس المـهمـوم ص 225 - حیاة الحسین ج 3 / ص 163. ارشاد ص 231. كامل ج 4، ص 57. طبرى 7، 318.

منبع

اللهم عجل لولیک الفرج

 

الهی به حق فاطمه ،عجل لفرج مولانا صاحب الزمان

يکشنبه 13/9/1390 - 17:1 - 0 تشکر 396296

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

السلام علیک یا مولای یا صاحب الزمان

سلام

در نگاه حضرت زهرا(س)


پیامبر اکرم(ص) روز قیامت على(ع) را طلبیده، مى‏فرماید: نزد فاطمه برو و به او بگو تا آنچه براى شفاعت – گناهکاران – در این روز بزرگ فراهم ساخته، حاضر کند.
امیر مؤمنان نزد حضرت زهرا(س) آمده، مى‏فرماید: اى فاطمه، براى چنین روزى چه ذخیره‏اى، جهت شفاعت، آماده کرده‏اى؟
آن پاک بانوى والا مقام در جواب على(ع) مى‏فرماید:
«یا امیرَالمؤمنین، کَفانا لَاِجْلِ هذا اَلْمَقام اَلْیَدان اَلْمَقَطْوُعَتانِ مِنْ اِبْنى‏ الْعَبّاس»

مولد العباس بن على(ع)، ص ۸۸٫


اى امیر مؤمنان، دو دست بریده پسرم عباس براى مقام شفاعت من کافى است.
برخى از اندیشمندان شیفته، درباره مقام ابوالفضل نزد حضرت زهرا(ع)چنین گفته‏اند: یکى از دلباختگان فرزند فاطمه(ع) هر روز، در سه وقت، به زیارت سیدالشهدا(ع) مى‏رفت و در حرم امام حسین(ع) به مرقد مطهر آن حضرت عرض ارادت مى‏کرد، اما کمتر به زیارت حضرت ابوالفضل(ع)موفق مى‏شد و گاهى پس از بیست روز به حرم ملکوتى عباس(ع)مى‏رفت. شبى در عالم رؤیا دخت رسول‏الله(ص) را دید و به آن بانو سلام کرد، اما بإ؛ه‏ه تعجب بسیار متوجه شد که بى‏بى روى گردانید و به او اعتنا نکرد!
به آن حضرت گفت:
پدرم و مادرم فداى شما باد، آیا خطایى از من سر زده که بى‏اعتنا هستید؟!
فاطمه زهرا(س) فرمود: به خاطر کوتاهى در زیارت فرزندم!
مرد با حیرت فراوان گفت: من هر روز سه بار به حرم فرزند شما مى‏روم و امام حسین(ع) را زیارت مى‏کنم.
حضرت فرمود: تو فرزندم حسین را زیارت مى‏کنى، ولى به زیارت پسرم عباس نمى‏روى

مولد العباس بن على(ع)، ص ۸۸ .

منبع

 دست ادب برسینه بگذار و بگو السلام علیك یا اباالفضل العباس 

 بریم زیارت

عکس هایی از حرم آقامون عباس

 زیارت قبول

اللهم عجل لولیك‌الفرج

 

الهی به حق فاطمه ،عجل لفرج مولانا صاحب الزمان

يکشنبه 13/9/1390 - 17:4 - 0 تشکر 396297

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیك یا ابا عبدالله الحسین

السلام علیك یا ابا صالح المهدی

سلام

وفا


یاربّ اکنون لحظه ی موعود شد
اشکِ چشمانِ حرم چون رود شد
تشنگی غالب به طفلان گشته است
قطره آبی قیمت جان گشته است
آمدش عباس سقای کرم
سر زدش بر خیمه ی آبِ حرم
دید طفلان تشنه لب با سنِ کم
می کَشند مشکان خالی بر شکم
سخت آمد جان او بر لب نشست
پیش چشمش شیشه ی عمرش شکست
مشک را برداشت از روی صفا
رفت تا بنماید الوعده وفا
گفت من بر این حرم آب آورم
زاده ی ام البنین و حیدرم
دشمنان سوی جهنم می روید
گر که یک دم سدّ راهِ من شوید
می زنم شمشیر در راه خدا
می نمایم عمرِ هر یک را فنا
من که سر داده به عشقِ داورم
من علمدارِ سپاه و لشکرم
ثانی حیدر منم در کربلا
ساقی طفلان من در نینوا
می زنم اکنون به خیل دشمنان
تا برم آبی برای کودکان
زد به دریای ستیز کافران
گشت غوغا در دلِ پیر و جوان
کشت بسیاری از آن قوم ممات
تا رسیدش پای آن شط فرات
دست خود را لحظه ای پر آب کرد
از خجالت آب را هم آب کرد
آب را تا ریخت بر دریای آب
مشک خالی گشت جای پای آب
آمدش با شادی و شور و شعف
مشک پر آبی گرفته او به کف
آن که باشد مشک او در دست راست
ساقی عطشان شهر تشنه هاست
ناگهان مرغان به غوغا آمدند
جمله دشمن سوی سقا آمدند
نعره زد تنها علمدارِ حسین
تاخت بر دشمن مددکارِ حسین
لشکر دشمن عدد بسیار بود
لیک سقای عطش بی یار بود
از کمینی کافری آمد برون
ضربتی سنگین بِزد آن خصمِ دون
علقمه از این عمل شرمنده شد
راست دست ساقی از جا کنده شد
حضرت عباس در فکرِ خیام
سخت می تازد به سوی التیام
پهلوان عرصه ی عشق و جهاد
مشک آبش را به دستِ چپ نهاد
ناگهان نامردی از نامردمان
آمدش از پشت لشکر در میان
ضربتی را زد به دستِ برعلم
دست چپ را کرد با شدت قلم
لیک سقا تابِ آرامی نداشت
با وجودِ مشک آلامی نداشت
مشک بر دان گرفته بی درنگ
می رود چون شیر در میدانِ جنگ
لحظه ای تیر و کمان درگیر شد
مشک ساقی جای ده ها تیر شد
آبِ مشکش ریخت بر روی زمین
غرق ماتم شد دلِ آن مه جبین
ساقی سقا دگر از یاد رفت
آرزوهایش همه بر باد رفت
ناگهان دشمن به سوی او شتافت
فرق سقا را به گرز خود شکافت
لحظه ای مجروحِ دست از تن جدا
یالِ مرکب شد ز دستِ او رها
ساقیِ لب تشنه با قلبی غمین
سرنگون از روی مرکب بر زمین
جای دستانش سپر شد روی او
غرق خون شد صورت و ابروی او
ناله سردادش که ای یارم بیا
یا اخا ادرک اخا ادرک اخا
آمدش سلطان دین بالین او
شد حسین بن علی غمگین او
گشت گریه همنشین شاه و میر
ناله می زد قلب عباسِ دلیر
با برادر گفت ای جانِ حسین
ناله ات از چیست گریانِ حسین
گفت عباس آن مه غلطان به خون
داغ تو باشد ز داغِ من فزون
من که اکنون دل به یزدان می دهم
روی زانوی تو هم جان می دهم
لیک اندک لحظه ای چون بگذرد
دشمنت نای از تن و جانت بَرَد
یکّه و تنها شوی ای بی پناه
دشمنت سر می برد در قتلگاه
در میان قتلگه بر خاکِ سرد
ناله ی زینب شود دنیایِ درد
کس نباشد تا به کف گیرد سرت
تا برد بر سوی خیمه پیکرت
ای برادر خواهش دارم چنین
نعش من باشد همین جا بر زمین
من که فریادِ کرامت می کِشم
از سکینه من خجالت می کِشم
نعره زد سردار و سالارِ سپاه
روح او پر زد به سوز و اشک و آه
نعره ای زد رفت تا عرش و سما
کرد عالم را به داغش مبتلا
در دلی افلاکیان شد همهمه
فاطمه آمد کنارِ علقمه
غم گرفته حالت مولا حسین
شد خمیده قامت مولا حسین
خاک ریزد همچو مادر بر سرش
کشته شد پشت و پناهِ لشگرش
رشته ی تدبیر مولا پاره شد
اهل بیت دین دگر آواره شد

وبلاگ بزرگترین منبع شعرهای مذهبی

اللهم عجل لولیك الفرج

 

الهی به حق فاطمه ،عجل لفرج مولانا صاحب الزمان

يکشنبه 13/9/1390 - 17:26 - 0 تشکر 396298

SOHA_1990 گفته است :
[quote=SOHA_1990;373781;396275]سلام.
علی هم هست.

بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان
سلام
از همراهی شما ممنونم.

پیشتازی و پیش دستی در نیکی ها

«... فاستبقوا الخیرات؛ در خوبی ها بر یکدیگر پیشی بگیرید» 20

در روایت معروفی آمده است: «بالاتر از هر نیکی، نیکی دیگری هست، تا آن جا که انسانی در راه خدا به شهادت برسد که بالاتر از آن چیز دیگری نیست.» این خیر بزرگ شهادت، آن چنان جلوه گری می کرد و مشتاقان را به سبقت از یکدیگر در عرصه آسمانی نینوا می کشانید که تا یاران امام حسین(ع) زنده بودند، اجازه نمی دادند که یک نفر از خاندان بنی هاشم، پای به میان بگذارد و فرزند برومند حسین، علی اکبر، در میان بنی هاشمی ها، سبقت می گرفت و هرکدام بر دیگری پیشی می جستند.

به راستی، شایسته است که عاشقان و یاران حسینی نیز از سیره اصحاب آن امام همام الگو بگیرند؛ «تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل».

اللهم عجل لولیک الفرج

 

الهی به حق فاطمه ،عجل لفرج مولانا صاحب الزمان

يکشنبه 13/9/1390 - 17:31 - 0 تشکر 396300

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین

السلام علیک یا صاحب الزمان 

سلام

آبراه انتظار(یا مهدی) 


ای دل طوفانیم آرام باش
یک تپش با طبع من همگام باش
واژه‌هایم را پر از احساس کن
دیده را از اشک پر الماس کن
وا کن از پای قلم زنجیر را
بشکن این بغض شب دلگیر را
تا نویسم از چنین هنگامه‌ای
سوی آن صحرا نشسته نامه‌ای
کعبه آباد حجاز من توئی
مستحبات نماز من توئی
ای تو آرام دل هر بی شکیب
مستجاب آخرین امن یجیب
یادت ای قامت قیامت هر کجا
کرده غوغای قیامت را بپا
صبح جمعه رقص شور انگیز باد
حلقه زلف تو را آرد به یاد
چیست این دلشوره‌های بیکران
پشت کاشی‌های سبز جمکران
کشتی امید در گل تا به کی
بانگ اللهم عجل تا به کی
تا به کی از داغ هجران تو صبر
جلوه کن ای آفتاب پشت ابر
اشکهایم هر پگاه انتظار
گل کند در وعده‌گاه انتظار
کاروان سالار لختی صبر کن
یوسفی دارم به چاه انتظار
کی به دریای ظهورت میرسد
زورق این آبراه انتظار
بی تو در سرمای شب بی‌طاقتند
کودکان بی‌پناه انتظار
کاش مست چشم نازت میشدم
ریشه‌ای از جانمازت میشدم
کاش برگردی که باز آید بهار
کاش گردد دست بوست ذوالفقار
کاش یکدم میهمانت میشدم
نیمه‌ی شب روضه خوانت میشدم
کاش یک ساعت عنان گیرت شوم
یا جوان مرگ تو یا پیرت شوم
دادم از کف جمله صبر و تاب را
تا که بوسیدم کف سرداب را
بانگ هل من ناصر از کعبه برآر
کعبه را از این سیه پوشی در آر
ذوالفقار حیدری را تاب ده
کافران را بیم از مرداب ده
خیز و بر هم زن همه آرامشان
کام شیرین تلخ کن بر کامشان
محو کن فرعونیان نیل را
از فلسطین نقش اسرائیل را
کربلای دیگری آغاز کن
روزه صبر خدا را باز کن
کودک ششماهه را خوابی رسان
خیمه‌های تشنه را آبی رسان
اهل بیت عشق را دریاب زود
خیمه عباس مانده بی‌عمود

منبع: انجمن مداحان بابل

اللهم عجـــل لولیک الفـــرج

 

الهی به حق فاطمه ،عجل لفرج مولانا صاحب الزمان

يکشنبه 13/9/1390 - 17:36 - 0 تشکر 396303

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیك یا بقیة الله الاعظم

امام زمان علمداری چون عباس می خواهد

امام زمان علمداری چون عباس می خواهد
خدمتگزاری در محضر امام عصر علیه السلام شرایطی دارد که باید آنرا دانست. امام صادق علیه السلام می فرمایند: اگر من دوران مهدی علیه السلام را درک می کردم خدمتگزاری او را می کردم». امامی که بنیانگذار مکتب تشیع است و همیشه اهل علم و عبادت، بزرگترین وظیفه و عبادت را در دوران امامت امام عصر علیه السلام خدمتگزاری به مولا علیه السلام می داند. این وظیفه هر شیعه و محب امام زمان علیه السلام را بیان نموده و مقصد ما را مشخص می سازد.

اما ویژگی و شرایط خدمتگزاری را می توان در کلام امام زمان علیه السلام جستجو کرد. امام زمان علیه السلام در فضیلت حضرت عباس علیه السلام (در زیارت ناحیه مقدسه) می فرمایند:

«سلام بر ابوالفضل العباس فرزند امیرالمؤمنین:

1- آنکه جانش را نثار برادرش کرد

2- و آنکه دنیا را وسیله آخرت قرار داد

3- و آنکه فدای برادر شد

4- و آنکه نگهبان بود و سعی فراوان کرد تا آب را به لب تشنگان برساند

5- و آنکه دو دستش (در جهاد فی سبیل الله) قطع گردید».

در این فراز امام زمان علیه السلام به پنج نکته و فضیلت اشاره می نمایند که به شرح هریک می پردازیم:

1- جان فدایی برای برادر:

گذشتن از جان در راه مولا و امام از بالاترین فضائل است. آنقدر مهم ست که در فضیلت حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام برای شبی که به جای پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم در بستر خوابید تا پیامبر جان سالم بدر برد آیه نازل شد. و محبان امام زمان علیه السلام باید تا حد جان و فدای خویش در راه امام حاضر باشند. البته این نکته قابل ذکر است که یاران امام حسین علیه السلام غربال شده و یاران واقعی در عاشورا در کنار امام مانده بودند.

2- دنیا را وسیله آخرت قرار دادن:

آخرت گرایی و ساختن پل از دنیا برای وصول به آخرت ویژگی دوم حضرت عباس علیه السلام است. بسیاری از مردم گرفتار دنیا شده و از آخرت غافل شده اند و دنیازدگی و دنیاگرایی عامل مهم و بزرگی است که انسان را از خدا و امام زمان خویش دور می کند.

معاویه بن ابی سفیان با دنیا و پول افراد زیادی را از علی علیه السلام جدا کرد و برعلیه علی شوراند. آنان که در کربلا بر علیه امام زمان خویش ایستادند، اکثرا برای اهداف دنیوی مانند حکومت ری وغیره… آمده بودند. چه بسا یاران حضرت علی علیه السلام به خاطر دنیای خویش جنگ جمل را بر علیه او به راه انداختند. انحرافی که در ثقیفه به راه انداختند فقط برای دنیا بود. لذا برای رسیدن به خدا و ولایت باید پا روی دنیا گذاشت و این جز برای بعضی بر اکثریت سخت است. البته باید توجه نمود که دنیازدگی فقط در جمع آوری پول نیست بلکه موارد ذیل هم از مصادیق دنیاگرایی و دنیازدگی است:

الف- دنبال شهرت بودن

ب- دنبال پست و مقام و درجه بودن

پ- تخریب چهره دیگران برای رسیدن به هدف دنیایی خود

ت- تخریب وجهه دیگران در انتخابات

ث- برای پول و ریا و دنیا کار کردن

و…

3- فدا شدن برای برادر:

فدا شدن برای برادر از ویژگی های دیگر حضرت عباس علیه السلام است. در فقره اول، مسئله نثار جان بود ولی این فقره اشاره به مطلق فدا شدن می نماید. فدا کردن آبرو، جان، مال، دین و… در راه امام علیه السلام. نقل شده که حضرت عباس علیه السلام در طول عمر به امام حسین علیه السلام مولا خطاب می کرد. فقط لحظه شهادت «برادر» خطاب کرد. از همه چیز گذشتن برای امام شرط مهمی دیگری برای خدمتگزاری مولاست. شب عاشورا شمر به حضرت عباس علیه السلام پیشنهاد امان داد که اگر به سپاه یزید بپیوندد در امان است و هرچه بخواهد به او می دهد. ولی حضرت ابالفضل جانفشانی در راه امام را برمی گزیند.

4- سعی در انجام مأموریت:

این هم از نکته های بارز و بسیار با ارزش زندگی ابالفضل علیه السلام است. گاهی انسان باید در راه مولا طلب علم کند، گاهی نشر علم کند، گاهی باید بجنگد، گاهی باید نگهبانی بدهد. انسان خدمتگزار، انسانی است که مولا یش هرچه به او دستور داد به نحو احسن انجام دهد. حضرت عباس علیه السلام علمدار لشکر اسلام است. ولی وقتی امام علیه السلام از ابالفضل آب می خواهد این مأموریت را هم به نحو احسن انجام می دهد.

بعضی خدمتگزار امام هستند تا وقتی که پست و مقام عالی باشد ولی اگر کاری سخت و یا در حد افراد کوچک باشد از انجام آن معذورند. ولی این معنای اصلی خادم بودن نیست. بلکه خادم آن است که هرچه امام دستور داد باید اطاعت کند واین در عباس علیه السلام متجلی بود.

5- قطع شدن دستها

اگرچه قطع شدن دستهای ابالفضل علیه السلام شاید به ظاهر یک جانبازی ساده به نظر برسد ولی در واقع نقطه عطفی در فرهنگ جانبازی است.

روایت شده؛ هنگامی که وسایل غارت شده از شهدای کربلا را به شام نزد یزید بردند در میان آنها پرچم بزرگی بود، یزید و حاضران دیدند همه پرچم سوراخ شده و صدمه دیده ولی دستگیره آن سالم است. پرسید: این پرچم را چه کسی حمل می کرد؟ گفته شد: عباس بن علی علیه السلام آن را حمل می کرد. یزید لعنه الله علیه از روی تعجب و تجلیل از آن پرچم بلند شد و نشست، بلند شد و نشست و برای بار سوم بلند شد و نشست و گفت: «به این پرچم بنگرید که بر اثر صدمات و ضربات، هیچ جای آن سالم نمانده جز دستگیره آن که پرچمدار آن را با دست حمل می کرده است». یعنی سالم ماندن دستگیره نشان می دهد که پرچمدار تیرها و ضرباتی را که بر دستش وارد می شده را تحمل نموده و پرچم را رها نمی ساخته است. سپس یزید گفت: «ناسزا بر تو زیبنده نیست ای عباس، این است معنای وفاداری برادر نسبت به برادرش».

آری در این روایت نکاتی نهفته است.

الف- شجاعت و اطاعت از امام تا حدی که اجازه ندهد علم بر زمین بیفتد

گاهی علم، علم جنگ است. ولی گاهی انسان علمدار فرهنگ است. علمدار تکنولوژی و علم است. در هر زمینه ای نباید تا آخرین نفس علم را بر زمین گذارد.

ب- پایداری و پایفشاری در راه تا آخرین حد جانبازی

پ- حضرت عباس علیه السلام تا لحظه ای که سوار اسب بوده اند به هر قیمتی که ممکن بوده است آن پرچم را سرپا نگه داشته اند تا امید امام حسین علیه السلام ناامید نشود.

ام البنین، الگوی زنان

دو نکته:

الف- حضرت عباس علیه السلام محصول و تربیت شده پدری همچون علی علیه السلام و مادری چون ام البنین علیهاالسلام است. و مادران ما اگر می خواهند خادم امام زمان علیه اسلام باشند باید همانند ام البنین علیهاالسلام باشند. حضرت ام البنین علیهاالسلام بعد از اینکه به خانه حضرت علی علیه السلام وارد شد اولین کاری که انجام داد این بود که کنار بستر حسنین رفت و از آنان تفقد نمود.

روزی به علی علیه السلام فرمود: از این پس مرا به نام فاطمه صدا نزن. حضرت سئوال نمودند: چرا؟ ام البنین سلام الله علیها فرمودند: چون وقتی شما نام مرا صدا می زنید بچه ها یاد مادرشان می افتند و حالشان تغییر می کند. حضرت نام ایشان را ام البنین گذاشتند. و روزی که کاروان از مدینه می خواست خارج شود حضرت ام البنین به حضرت عباس علیهما السلام سفارش کرد: پسرم اول برادرانت را به میدان بفرست سپس خودت برو. پسرم با شجاعت بجنگید و مرا پیش حضرت زهرا سلام الله علیها روسفید نمایید.

آری از زنی که اینگونه خادم ولایت است فرزندی چون عباس تربیت می شود.

ب- ابالفضل علیه السلام یک شیعه واقعی و الگوی همه ماست. نکته ای را خادمان امام زمان علیه السلام باید بدانند و آن اینکه تا آخرین نفس حتی برای یک لحظه نباید پرچم امام زمان علیه السلام را زمین گذاشت

منبع

اللهم عجل لولیک الفرج

 

الهی به حق فاطمه ،عجل لفرج مولانا صاحب الزمان

يکشنبه 13/9/1390 - 17:49 - 0 تشکر 396309

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا ولی الله الاعظم

یا بقیه اللله

مهدی جان ایام عزای جد غریبتان امام حسین را تسلیت می گویم.

آقا جان ما شنیدیم که شما جایی که روضه عمویتان حضرت عباس خوانده شود حضور می یابید.

مولا جان در اینجا هم زبانحال عمویتان را آوردیم.

امید این را داریم به محفل ما هم سر بزنید و این جمع حسینی و مهدوی را مورد عنایت خود قرار دهید.

محتاج دعای شماییم.برایمان دعا بفرمایید تا همچون یاران باوفای امام حسین علیه السلام لیاقت جانبازی در رکاب شما را پیدا کنیم.

امام مهربانم زودتر بیایید که سفرتان خیلی به طول کشیده است و ندیدنتان درد جانکاه ماست.

اللهم عجل لولیک الفرج

 

الهی به حق فاطمه ،عجل لفرج مولانا صاحب الزمان

دوشنبه 14/9/1390 - 8:22 - 0 تشکر 396588

gole yas گفته است :
[quote=gole yas;104060;396210]سلام ممنونم که خبرم کردی باعث افتخار است
من هم در این کار ارزشمندتان شرکت می کنم
افتخارمن در عالم همینه
که آقا ومولایم صاحب الزمانه
باتشکر فراوان
یا علی مولا
گل یاس

بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان
سلام
از همراهی شما ممنونم.

  روز عاشورا و یاد مهدی علیه السلام

امام باقر علیه السلام می فرماید: یکدیگر را در روز عاشورا این گونه تعزیت دهید:

«اعظم الله اجورنا بمصابنا بالحسین و جعلنا و ایاکم من الطالبین بثاره مع ولیه الامام المهدی من آل محمد علیه السلام; خداوند اجر ما و شما را در صیبت حسین علیه السلام بزرگ گرداند و ما و شما را، از کسانی قرار دهد که به همراه ولی اش، امام مهدی از آل محمد علیهم السلام، طلب خون آن حضرت کرده، به خون خواهی او برخیزیم » .

دلائل الامامة، طبری، ص 239 .

اللهم عجل لولیک الفرج

 

الهی به حق فاطمه ،عجل لفرج مولانا صاحب الزمان

دوشنبه 14/9/1390 - 8:22 - 0 تشکر 396589

art1338 گفته است :
[quote=art1338;509392;396233]بسمه تعالی

با سلام و تشکر از این طرح خداپسندانه من هم انشاءالله اگر قابل باشم انجام می دهم.

التماس دعای فرج

بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان
سلام
از همراهی شما متشکرم.

امام باقر علیه السلام می فرماید: «کانی بالقائم یوم عاشورا یوم السبت قائما بین الرکن و المقام و بین یدیه جبرئیل ینادی . . . . (1) ; گویا قائم را می بینم که روز عاشورا، روز شنبه بین رکن و مقام ایستاده و جبرئیل پیش روی او ندا می کند . . .»

امام صادق علیه السلام نیز فرمود: «ان القائم صلوات الله علیه ینادی باسمه لیلة ثلاث و عشرین و یقوم یوم عاشوراء یوم قتل فیه الحسین بن علی (2) ; قائم - درود خدا بر او باد - در شب بیست وسوم ماه رمضان به نامش ندا می شود و در روز عاشورا، روزی که حسین بن علی در آن کشته شد، قیام خواهد کرد» .

1) الغیبة، شیخ طوسی، ص 274 .

2) همان .

اللهم عجل لولیک الفرج

 

الهی به حق فاطمه ،عجل لفرج مولانا صاحب الزمان

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.