• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن نصف جهان > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
نصف جهان (بازدید: 6051)
دوشنبه 30/8/1390 - 9:3 -0 تشکر 390626
چادگان اصفهان

  • سلام من پروژه ای دارم درباره گردشگری شهری چادگان اگه کسی مطلبی یا کتابی درباره چادگان خوانده یا می داند لطفا برای من ایمیل کنید      ( درباره آداب ورسوم چادگان ، بناهای تاریخی و شهرهای اطراف آن مثلا محله اورگان و ....) من تنها یک کتاب توانستم پیدا کنم که حدود 5صفحه درباره آن نوشته اگه مقاله ای هم درباره چادگان یا گردشگری شهری میدانید به من معرفی کنید. ممنونتانم.
  • marzie_dordkeshan@yahoo.com

چهارشنبه 30/11/1392 - 9:4 - 0 تشکر 685602

ممنون آقای رضایی از مطالبی که گذاشتید ولی من این مطالب را برای دوسال پیش برای پایان نامه ام میخواستم .

چهارشنبه 30/11/1392 - 11:54 - 0 تشکر 685673

گزارش تصویری چادگان


گزارش تصویری چادگان


گزارش تصویری چادگان


گزارش تصویری چادگان



چهارشنبه 30/11/1392 - 11:55 - 0 تشکر 685674


گزارش تصویری چادگان


گزارش تصویری چادگان


گزارش تصویری چادگان


گزارش تصویری چادگان


گزارش تصویری چادگان


گزارش تصویری چادگان

چهارشنبه 30/11/1392 - 11:56 - 0 تشکر 685675

گزارش تصویری چادگان


گزارش تصویری چادگان


گزارش تصویری چادگان


گزارش تصویری چادگان


گزارش تصویری چادگان


گزارش تصویری چادگان


گزارش تصویری چادگان


گزارش تصویری چادگان

يکشنبه 4/12/1392 - 8:58 - 0 تشکر 685947

درسته دهکده تفریحی اش خیلی قشنگ هست ولی به خاطر بستن زاینده رود دیگه رودخانه اش آب ندارد و اون زیبایی را از دست داده.

دوشنبه 26/12/1392 - 20:23 - 0 تشکر 687760











چادگان فقط یک دریاچه نیست! + عکس




چادگان فقط یک دریاچه نیست! + عکس

نگاهی به جاذبه‌های گرشگری استان اصفهان- 4 / (چادگان)





خبرگزاری ایمنا: سابقه تاریخی این منطقه به درستی معلوم نیست ولی آنچه مسلم است در دوران صفویه با کوچاندن ترک زبانان توسط شاه عباس اول به این ناحیه و نیز به واسطه دارا بودن موقعیت طبیعی مساعد و نزدیکی به زاینده رود ناحیه آبادی بوده است.








دوشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۱


به گزارش خبرنگار ایمنا از چادگان، شهرستان چادگان در فاصله ۱۱۵ کیلومتری غرب مرکز استان واقع شده‌است. 
سابقه تاریخی این منطقه به درستی معلوم نیست ولی آنچه مسلم است در دوران صفویه با کوچاندن ترک زبانان توسط شاه عباس اول به این ناحیه و نیز به واسطه دارا بودن موقعیت طبیعی مساعد و نزدیکی به زاینده رود ناحیه آبادی بوده است. 

نام باستانی چادگان پاراتاک بوده و یکی از آبادترین نقاط محسوب می شده است 
به طوری که از نوشته های مورخین برمی آید آخرین پادشاه هخامنشی برای گردآوری سپاه به پاراتاک آمده و از این راه با عبور از دهات دیگر به همدان رهسپار شده است.
درباره اقامت اسکندر در این محل روایات مختلف است اما از میزان نفوذ وی در این خطه همین بس که شهری را که اکنون به صورت روستایی در مجاورت چادگان قرار گرفته

بدست آمدن ستون‌های سنگی شکسته و آجرهای بزرگ و بقایای ظروف سفالی و مفرغی نشان دهنده این حقیقت است که چادگان در هزار سال پیش دارای تمدنی وسیع است


است به نام وی نام گذاری شده و هنوز هم به اسکندری معروف می باشد، اما آنچه که مشهور است محله پاراتاک به طور کلی منهدم شد و مردم شهر خانه های مخروبه خود را رها کرده و در دو کیلومتری شهر قدیم بنای شهر جدیدی را گذاشتند.
هنوز تپه های ساختمان‌های مخروبه پاراتاک وجود دارد
بدست آمدن ستون‌های سنگی شکسته و آجرهای بزرگ و بقایای ظروف سفالی و مفرغی نشان دهنده این حقیقت است که چادگان در هزار سال پیش دارای تمدنی وسیع است.
دهکده تفریحی زاینده رود
این دهکده یکی از زیباترین تفرجگاه های استان است که در کنار سد چادگان و در ساحل دریاچه، پشت سد با امکانات تفریحی فراوان و مناظر زیبا از طبیعت یکی از جاذبه های بارز گردشگری استان می باشد.
در این مجموعه امکانات رفاهی از قبیل اسکله قایقرانی، زمین ورزش، مجموعه تجاری، رستوران، چایخانه سنتی و استخر به طور کامل راه اندازی شده است.
چایخانه سنتی

این مجموعه زیبا و دیدنی که با هدف زنده نگاه داشتن سنت‌های اصیل ایرانی احداث شده چشم اندازی زیبا از ساحل دریاچه دارد.
امکانات رفاهی
احداث سکوهای نشیمن خانوادگی، احداث باشگاه سوارکاری برای آموزش و سوارکاری میهمانان، احداث اسکله قایقرانی دهکده با دستگاه‌های قایق پدالی، قایق موتوری و یک دستگاه اتوبوس دریایی مجهز شده است.

احداث رستوران برای پذیرایی میهمانان، تجهیز و راه اندازی استخر مطابق استانداردهای معمول که در سانس‌های مختلف جهت خانم‌ها و آقایان قابل استفاده می

پیدایش شهر چادگان نه بر اساس ضرورت های تاریخی یا سیاسی بوده، بلکه بیشتر به علت شرایط مناسب محیط طبیعی بوده است


باشد، احداث زمین‌های ورزشی فوتبال، والیبال، بسکتبال، تنیس و پینگ پنگ، برای احداث تله کابین و پیست‌های دوچرخه سواری نیز پیش بینی های لازم انجام شده است، احداث باند فرود هلکوپتر و پروازهای نمایشی از دیگر امکانات این شهرستان می باشد.
چادگان از دو بخش چاد و گان تشکیل شده است، چاد( کلمه ای ترکی به معنای شیار، شکاف و دره) و گان(پسوند نسبت) می باشد. قرار گرفتن بافت قدیم شهر چادگان در میان دره ای کوچک با معنای لغوی آن یکسان است.
پیدایش شهر چادگان نه بر اساس ضرورت های تاریخی یا سیاسی بوده، بلکه بیشتر به علت شرایط مناسب محیط طبیعی بوده است. وجود رودخانه مهم زاینده رود مهمترین عامل پیدایش شهر چادگان بشمار می آید

از آنجایی‌ که شهر چادگان بر روی تپه های کم ارتفاع بنا شده است، این تپه ها علاوه بر اینکه به عنوان نشانه های موثر در شهر عملکرد دارند، سیمای خاصی در شکل گیری شهر ارائه می دهند همین‌طور اختلاف ارتفاع در تفکیک نوع کاربردی زمینه بسیار موثر و عامل عمده‌ای در جهت حفظ مزارع، باغات و کنترل توسعه مناطق مسکونی در بافت کشاورزی شهر بشمار می آید.
جاذبه های تاریخی، خانه معظم الملک میر پنج

مهمترین جاذبه تاریخی چادگان، خانه معظم الملک میر پنج، این ساختمان دارای زیرزمین، تالارها و اتاق های وسیع با دیوارهایی مزین

مهمترین جاذبه تاریخی چادگان، خانه معظم الملک میر پنج، این ساختمان دارای زیرزمین، تالارها و اتاق های وسیع با دیوارهایی مزین به نقوش و آیینه کاری های ظریف می باشد


به نقوش و آیینه کاری های ظریف می باشد.
تزیینات خانه متاثر از تزئینات قرن گذشته اروپا است اما ساخت آن مطابق با موقعیت جغرافیایی منطقه است از جمله به جهت موقعیت کوهستانی منطقه و جلوگیری از ورود سرما در جلو ایوان اتاق خواب جداره ای از شیشه های الوان به صورت قرینه قرار گرفته اند.
در مقابل عمارت آن حوضی بزرگ تصویر خانه را با شیشه های رنگینش منعکس می سازد.
حمام قدیمی نادی
از دیگر آثار تاریخی حمام قدیمی نادی است که هم اکنون در دست تعمیر و بازسازی توسط اداره کل میراث فرهنگی است.
امامزاده عبدالله بن زید امامزاده عبدالله بن زید پدر شاه عبدالعظیم واقع در شهر رزوه که هم جاذبه زیارتی و هم جاذبه طبیعی و گردشگری دارد. 
پل اورگان و مسجد جامع اورگان
پل اورگان و مسجد جامع اورگان در ۳۲ کیلومتری مرکز شهرستان، امامزاده خواجه محمد، روستای پرمه در ۴۶ کیلومتری مرکز شهرستان و امامزاده اسماعیل روستای فراموشجان در ۲۷ کیلومتری مرکز شهرستان را می توان نام برد.
مشهد کاوه

مشهد کاوه که نام های آن "کودلیّه" و "کوالیّه" بوده، زادگاه و مدفن مجاهد مشهور تاریخ، کاوه آهنگر است.
کاوه که پیشه او آهنگری و از اهالی کوالیّه بوده و برای امرار معاش به مقتضای شغل خود به اصفهان رفته و در آنجا حرفه خود را ادامه می دهد و بر علیه ظلم و ستم ضحاک می شورد و به همراه عامه مردم که از کثرت ظلم و بیداد به ستوه آمده بودند، ضحاک را از تخت چند ساله پادشاهی به زیر می کشد.
کاوه به هنگام مرگ وصیت کرد تا وی را در محل تولدش به خاک بسپارند و پیکر او به کوالیه منتقل

مشهد کاوه که نام های آن "کودلیّه" و "کوالیّه" بوده، زادگاه و مدفن مجاهد مشهور تاریخ، کاوه آهنگر است


شده و در کنار مزار پسرش (قارون) به خاک سپرده شد و پس از این واقعه کوالیه تدریجاً به مشهد کاوه تغییر نام داد.
مقبره کاوه آهنگر
از اماکن تاریخی این منطقه می توان مقبره کاوه آهنگر را نام برد که سابقه تاریخی آن به قبل از اسلام می رسد و در کنار آن مزار یکی از سادات علوی به نام امامزاده حیدربن علی (ع) وجود دارد که سالیانه پذیرای تعداد بی شماری از زائران است که از دور و نزدیک به زیارت این امامزاده شریف النفس و جلیل المقام نائل می شوند، قبر (قارون) یکی از پسران کاوه در کنار این دو مقبره است. 
برج 500 ساله مشهد کاوه

دیگر ابنیه تاریخی مشهد کاوه، برجی است که مربوط به 500 سال قبل است و از آثار خوانین ادوار پیشین بوده و از آن برای دیده بانی و اشراف بر روستا استفاده می شده است. 
نظرگاه
نظرگاه هایی نیز بنام "قیه" به زبان محلی یعنی صخره، "پرپی" محل بلند مشرف به آب و "گگ قاچ" درخت همیشه سبز، موجودند که منصوب به سادات علوی (ع) است و سالیانه محل حضور اهالی، در مناسبت های مذهبی است. 
به گزارش ایمنا، از محل های تاریخی و باستانی دیگر می توان به بقایای کودلیه باستانی (نام قدیم مشهد کاوه) و قبرستان های معروف آن اشاره کرد. 
تعداد چهار مجسمه شیر سنگی از کودلیه باستانی به جا مانده که با توجه به نقل قول ها، متعلق به مقبره بزرگان و سروران قوم آریا بوده اند./

سه شنبه 27/12/1392 - 14:9 - 0 تشکر 687807

چادگان دیگه آب نیست پشت سد
فقط دعا كند انشالله باران بیاد تا وقتی چادگان میریم آب باشه حداقل ببینیم

سلام بر حسین و یاران وفادارش
محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است.
امام خمینی (ره)
سه شنبه 27/12/1392 - 14:30 - 0 تشکر 687814

7asemoon گفته است :
[quote=7asemoon;397185;687807]چادگان دیگه آب نیست پشت سد
فقط دعا كند انشالله باران بیاد تا وقتی چادگان میریم آب باشه حداقل ببینیم

درسته ما پارسال رفتیم چادگان و با دیدن رودخونه خشک شده جا خوردیم آخه آخرین باری که رفته بودم سال88 بود و اون موقع رودخونه پر از آب بود ، انشالله که به همون روز برگرده.

پنج شنبه 29/12/1392 - 23:54 - 0 تشکر 687908

nayyeri1982 گفته است :
[quote=nayyeri1982;434716;392128]خدا پدر این اینترنت رو بیامرزه.. كافیه یه سرچ كوچولو توی یاهو یا گوگل بكنین.... دنیایی از لینك براتون میاره... می تونید به ویگی پدیا هم مراجعه كنید.


درسته.دقیقا منم همین نظر را دارم.خودم همیشه در مورد هر چیزی میخوام مطلب پیدا کنم ،اولین چیزی که به نظرم میرسه اینترنته.
موفق باشید...

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.