• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
پاسخ به شبهات (بازدید: 2390)
پنج شنبه 21/7/1390 - 21:55 -0 تشکر 374200
پاسخ به شبهه استقبال رهبری

به نام خدا

با سلام و تحیات

از اوضاع و احوال کشور که مطلعید

مقام معظم رهبری دامت برکاته به کرمانشاه تشریف برده اند

و سیل استقبال مردمی از ایشون

همان طوری که دوستان از این اخبارها خوشحال می شن

دشمنان نظام وانقلاب هم از درون آتیش می گیرن

امروز شبهه ای رو در یکی از سایت ها دیدم

شاید برای شما هم پیش بیاد

 چی؟

پست بعدی... 

 

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

پنج شنبه 21/7/1390 - 21:57 - 0 تشکر 374203

این شبهه مطرح شده:
وقال(علیه السلام) وقد لقیه عند مسیره إلى الشام دهاقین الانبار، فترجّلوا له واشتدّوا بین یدیه:
مَا هذَا الَّذِی صَنَعْتُمُوهُ؟
فقالوا: خُلُقٌ مِنَّا نُعَظِّمُ بِهِ أُمَرَاءَنَا.
فقال(علیه السلام): وَاللهِ مَا یَنْتَفِعُ بِهذَا أُمَرَاؤُكُمْ! وَإِنَّكُمْ لَتَشُقُّونَ بِهِ عَلَى أَنْفُسِكْمْ [فِی دُنْیَاكُمْ،] وَتَشْقَوْنَ بِهِ فِی آخِرَتِكُمْ، وَمَا أخْسرَ الْمَشَقَّةَ وَرَاءَهَا الْعِقَابُ، وَأَرْبَحَ الدَّعَةَ مَعَهَا الاَْمَانُ مِنَ النَّارِ!
نهج البلاغه / ترجمه انصاریان / حکمت 33
اونایی که عربی بلد نیستید از پست بعدی دنبال کنید

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

پنج شنبه 21/7/1390 - 21:58 - 0 تشکر 374204

در حكمت 37 نهج البلاغه آمده:

«و قد لقیه عند مسیره الی الشام دهاقین الانبار فترجلوا له و اشتدوا بین یدیه»

در مسیری كه حضرت به سمت شام می پیمودند، گروهی از مردم شهر «انبار» حضرت را دیدند كه شروع كردند پیاده به دنبال امام و در مقابل ایشان دویدن، حضرت ابتدا اعتراضی نكردند، فرمودند این چه كاری است كه انجام می دهید؟ مگر حضرت نمی دانستند آنها چه كار می كنند؟ معلوم بود كه به استقبال آمده اند. اما منظور حضرت این بود كه فلسفه كار شما چیست؟ آنها در جواب گفتند: «خلق منا نعظم به امراءنا» این عادت ماست، هر كسی رئیس شود ما این كار را برایش می كنیم. بعد از این كه فلسفه این كار خود را بیان كردند، حضرت آنها را نهی كرده و فرمودند كه این كار نفعی برای امرای شما ندارد.

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

پنج شنبه 21/7/1390 - 22:1 - 0 تشکر 374205

جواب شبهه از استادپناهیان:

جواب اجمالی:

اگر آن روز هم مردم شهر «انبار» به امیرالمومنین(ع) می گفتند: «چون شما ولی الله و وصی پیامبر هستید، به شما احترام می گذاریم» یقینا امیرالمومنین برخورد دیگری می كردند و مانع آنها نمی شدند. همان طور كه رسول خدا(ص) در زمان هجرت مانع استقبال مردم مدینه نشدند و حضرت رضا(ع) نیز استقبال كنندگان از خود در نیشابور را از این كار نهی نكرده و حدیثی به آنها هدیه كردند. در حالی كه هر دوی این استقبال ها پرشورتر و پرجمعیت تر از آن استقبال مردم شهر انبار بود.
این كارشناس مسائل دینی خاطرنشان كرد: بنابراین نیت و انگیزه استقبال خیلی اهمیت دارد و تعیین كننده است. اصل استقبال اشكالی ندارد؛ مهم این است كه فلسفه آن چه باشد. اگر فلسفه آن شاه پرستی باشد، باید ترك شود ولی اگر فلسفه آن خدایی باشد، نه تنها اشكالی ندارد، بلكه طبق روایات، یكی از اوصاف یاران امام زمان(ع) است.

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

پنج شنبه 21/7/1390 - 22:2 - 0 تشکر 374206

جواب تفصیلی:
پاسخ حجت الاسلام پناهیان به یك شبهه درباره استقبال از رهبری
پس از طرح شبهه برخی رسانه ها كه با اشاره به نهی امام علی(ع) از پیاده دویدن مردم انبار در كنار مركب ایشان بیان شده بود، حجت الاسلام علیرضا پناهیان به این شبهه پاسخ داد.

به گزارش جهان به نقل از الف، پناهیان توضیح داد: در حكمت 37 نهج البلاغه آمده: «و قد لقیه عند مسیره الی الشام دهاقین الانبار فترجلوا له و اشتدوا بین یدیه» در مسیری كه حضرت به سمت شام می پیمودند، گروهی از مردم شهر «انبار» حضرت را دیدند كه شروع كردند پیاده به دنبال امام و در مقابل ایشان دویدن، حضرت ابتدا اعتراضی نكردند، فرمودند این چه كاری است كه انجام می دهید؟ مگر حضرت نمی دانستند آنها چه كار می كنند؟ معلوم بود كه به استقبال آمده اند. اما منظور حضرت این بود كه فلسفه كار شما چیست؟ آنها در جواب گفتند: «خلق منا نعظم به امراءنا» این عادت ماست، هر كسی رئیس شود ما این كار را برایش می كنیم. بعد از این كه فلسفه این كار خود را بیان كردند، حضرت آنها را نهی كرده و فرمودند كه این كار نفعی برای امرای شما ندارد. شما هم در دنیای خود ضرر می كنید و هم آخرتتان را خراب می كنید.
پناهیان درباره این كه آیا استقبال مردم می تواند صورت صحیحی نیزداشته باشد، گفت: اگر آن روز هم مردم شهر «انبار» به امیرالمومنین(ع) می گفتند: «چون شما ولی الله و وصی پیامبر هستید، به شما احترام می گذاریم» یقینا امیرالمومنین برخورد دیگری می كردند و مانع آنها نمی شدند. همان طور كه رسول خدا(ص) در زمان هجرت مانع استقبال مردم مدینه نشدند و حضرت رضا(ع) نیز استقبال كنندگان از خود در نیشابور را از این كار نهی نكرده و حدیثی به آنها هدیه كردند. در حالی كه هر دوی این استقبال ها پرشورتر و پرجمعیت تر از آن استقبال مردم شهر انبار بود.
این كارشناس مسائل دینی خاطرنشان كرد: بنابراین نیت و انگیزه استقبال خیلی اهمیت دارد و تعیین كننده است. اصل استقبال اشكالی ندارد؛ مهم این است كه فلسفه آن چه باشد. اگر فلسفه آن شاه پرستی باشد، باید ترك شود ولی اگر فلسفه آن خدایی باشد، نه تنها اشكالی ندارد، بلكه طبق روایات، یكی از اوصاف یاران امام زمان(ع) است. ما استقبال و بدرقه ای را خوب می دانیم كه خودش قیام لله و تظاهرات ولایی است. وی در این رابطه به نكته مهمی در رفتار امام خمینی(ره) اشاره كرد و افزود: زمانی كه امام(ره) در نجف یا قم تدریس می كردند، شاگردانشان را از این كه برای ایشان صلوات بفرستند نهی می كردند و راضی نبودند شاگردان حتی احترامی در این حد برایشان قائل باشند. می گفتند صلوات را جای دیگری بفرستید. اما وقتی بعد از سال ها دوری از وطن بنا بود به ایران بازگردند، نه تنها از شكل گیری كمیته استقبال ممانعت نكردند، بلكه توصیه ها و هماهنگی هایی را هم با آن كمیته داشتند.
وی اضافه كرد: امامی كه راضی نبودند سر درسشان كسی به احترام ایشان بلند شود و صلوات بفرستد، از برنامه ریزی برای استقبال میلیونی در تهران ممانعت نكردند. چون این استقبال، استقبال از شخص نبود؛ استقبال از شخصیت و جایگاه مقدس ولایت بود. بعد از انقلاب هم همین روش ادامه داشت. حضرت امام(ره) به ابراز ارادت مردم میدان می داد. چون این ابراز ارادت به شخص ایشان نبود.
این خطیب مشهور سپس الگوی رفتاری پیامبر اكرم در این زمینه را یادآور شد و گفت: وقتی مردم آب وضوی پیامبر را به عنوان تبرك می بردند، ایشان مانع نمی شدند. چرا به آنها نمی فرمودند: «این چه كاری است كه می كنید؟ خودتان را ذلیل نكنید!» چون می دانستند مردم این كار را به خاطر خدا و با معرفت انجام می دهند. اگر مردم می گفتند: «هر كسی رئیس ما باشد وقتی دست و صورتش را می شوید ما آب وضویش را جمع می كنیم»، قطعا حضرت مانع می شدند.

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

پنج شنبه 21/7/1390 - 22:5 - 0 تشکر 374208

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

پنج شنبه 21/7/1390 - 22:47 - 0 تشکر 374224

سلام
مطلبتون موضوع رو شفاف کرد.ممنون
یا علی

شنبه 23/7/1390 - 17:33 - 0 تشکر 374991

به نام خدا
سلام
موفق باشید

 

 وبلاگ من ....وبلاگ پيامبران رحمت

 

امام صادق(ع) فرمود:به دنبال مونسى بودم كه در پناه آن, آرامش پيدا كنم, آن را در قرائت قرآن يافتم.

شنبه 7/8/1390 - 1:4 - 0 تشکر 380924

سلام

جالب بود.. ممنون

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

پنج شنبه 10/9/1390 - 15:38 - 0 تشکر 395022

سلام برای من هم خیلی تازه وجالب بود ممنون

چهارشنبه 17/12/1390 - 11:38 - 0 تشکر 438883

سلام خیلی خوب بود فقط یك سوال استقبال با دویدن در ركاب امام معصوم فكر كنم فرق بكند !

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.