• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن حوزه علميه > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
حوزه علميه (بازدید: 36544)
پنج شنبه 5/3/1390 - 17:11 -0 تشکر 321814
استخاره اینترنتی انجمن حوزه علمیه

 

به نام خدا

به نظرم رسید که اگر دوستان انجمن نیاز به استخاره دارند

بنده از طریق استخاره با قرآن در خدمت سروران هستم

تقاضاها را ثبت نمایید تا به ترتیب جواب دهم 

التماس دعا 

____

 آداب و شرایط استخاره

 

  استخاره

استخاره به معنای طلب خیز از خداوند است، و چون مؤمنین در مواردی خیرو صلاح كار خود را نمی دانند، به استخاره متوسل می شوند.

جایگاه استخاره در قرآن و احادیث

1-...وَعِندَهُ مَفاتِحُ الغَیبِ لایَعلَمُها اِلا هُو

...كلیدهای غیب نزد خداست و كسی جز او آنهارا نمی داند

سوره انعام آیه 59

2- امیرالمؤمنین (علیه السلام) می فرماید: پیامبر اكرم (صلی الله علیه و آله و سلم) مرا به سوی یمن فرستاد؛ و به من سفارش كرد: یاعلی كسی كه استخاره كند ضعیف و شكسته نمی شود...

وسائل الشیعه 5/216 ح 9

3- از امام باقر (علیه السلام) روایت شده: ما استخاره را یاد می گرفتیم چنانچه سوره های قرآن را می آموختیم.

وسائل الشیعه 5/207ح 9

4- از امام صادق (علیه السلام) روایت شده: هر كس در امری، بدون استخاره داخل شود و به بلائی مبتلا شود، خدا او را در آن بلا اجر ندهد.

وسائل الشیعه 5/217 ح1

5- از امام صادق (علیه السلام) روایت شده كه حقتعالی می فرماید: از شقاوت بنده ام آن است كه در كارهایش از من طلب خیر ننماید.

وسائل الشیعه 5/217 ح 2

آداب و شرائط استخاره

1- وقت و ساعت استخاره:

استخاره در هر وقت و ساعتی جایز است، ولی بهترین وقت هنگام نماز است؛ زیرا شیطان در آن هنگام از هر وقت دیگر از انسان دورتر است.

2- مكان استخاره:

استخاره در هر مكان جایز و درست است ولی بهترین مكان؛ مساجد، مشاهد شریفه و حرم اولیاء دین (علیهم السلام) است.

3- استخاره توسط خود شخص‌‍:

هر چند سیره مؤمنین برا ی استخاره، رجوع به عالمان دین و مؤمنان وارسته و صاحبان فضیلت و اشخاص با نفس می باشد ولی اولیاء دین (علیهم السلام) معمولاً طریقه استخاره را به مردم یاد میداده اند كه خود شخصاً انجام دهند.

4- راضی بودن به نتیجه استخاره:

استخاره كننده باید به نتیجه استخاره راضی و خشنود باشد، گرچه ظاهراً خوشایند او نباشد زیرا خداوند آگاه به خیر و شر و صلاح انسان است.

از امام صادق (علیه السلام) نقل شده: «من باكی ندارم هنگامی كه استخاره كردم بر هر جهتی وقوع یابد».

وسائل الشیعه 5/211

اقسام استخاره

مرحوم علامه مجلسی ( قدس سره) هشت نوع استخاره معرفی فرموده اند كه برخی ار آنها عبارتند از:

1- «استخاره مطلقه» یعنی آن كه انسان هنگام تصمیم به هر كاری خیر و صلاح خود را ازخداوند طلب نماید.

 در روایت آمده: مردی خدمت امام صادق (علیه السلام)رسید و عرض كرد: فدایت شوم گاهی كاری می كنم و سپس پشیمان می شوم، حضرت فرمود: چرا استخاره نمی كنی؟ عرض كرد: فدایت شوم چگونه استخاره كنم؟ فرمود: پس از نماز صبح دست ها را برابر صورت بلند كن و بگو:

« اللّهُمَّ اِنَّكَ تَعْلَمُ وَ لااَعْلَمُ، وَ اَنْتَ عَلّامُ الْغُیُوبِ، فَصَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ خِرْلی فی جَمیعِ ما عَزَمْتُ بِهِ مِنْ اُمُوری خِیارَ بَرَكَةٍ وَ عافِیَةٍ»

مفاتح الغیب، ص 17

در روایت آمده: امام سجاد ( علیه السلام) هنگامی كه اراده حج، عمره، آزادكردن بنده ویا خریدو فروشی می كرد وضو می گرفت و دو ركعت نماز می گذاشت ركعت اوّل بعد از فاتحه سوره الرحمن و در ركعت دوم بعد از حمد سوره حشر می خواندو بعد از نمازش دویست مرتبه از خداوند طلب خیر می كردیعنی می فرمود: « اَسْتَخیرُاللهَ» یا « اَسْتَخیرُاللهَ بِرَحْمَتِهِ خِیَرَةً فی عافِیَةٍ» سپس سوره های توحید، فلق و ناس را می خواندو می فرمود:

«اللّهُمّ اِنّی قَدْ هَمَمْتُ بِاَمْرٍ قَدْ عَلِمْتَهُ، فَاِنْ كُنْتَ تَعْلَمُ اَنَّهُ خَیرٌلی فی دینی و دُنْیایَ وآخِرَتی فَاَقْدِرْهُ لی، وَ اِنْ كُنْتَ تَعْلَمُ اَنَّهُ شَرٌّ لی فی دینی وَ دُنْیایَ وَ آخِرَتی فَاَصْرِِِفْهُ عَنّی، رَبِّ اعْزِِِِمْ لی علی رُشْدی وَ اِنْ كَرِِِِِِهَتْ اَوْ اَحَبَّتْ ذلِكَ نَفْسی، بـِبـِسْمِ اللهِ الْرَحْمنِ الرَّحیم، ماشاءَالله لا حَوْلَ وَلا قُوَةَ اِلّا بـِاللهِ، حَسْبـِیَ اللهُ وَ نِعْمَ الْوَكیلُ» سپس متوجه آن كار می شد و عزم بر آن می نمود.

مفاتح الغیب، ص 17

 

2- «استخاره با قرآن» از استخاره های متداول و معروف در بین مؤمنین و متشرعین می باشد، ولی ناگفته نماند كه چنین استخاره ای در توان معنوی هركس و امثال ما نمیباشد و بهتر است توسط كسی انجام گیرد كه با قرآن سنخیت معنوی و عملی داشته باشد؛ولی به هر حال استخاره با قرآن آداب و شرائط ویژه ای دارد كه در روایات و توصیه عالمان دین به آنها اشاره شده است كه مختصراً به برخی از آنها اشاره می شود:

1) روایت شده كه «یسع بن عبدالله قمی» به امام صادق (علیه السلام)عرض كرد: من اراده می كنم كاری را و طلب خیر از حقتعالی می كنم و رأیم بر یك طرف قرار نمی گیرد، حضرت فرمود: كه نظر كن در هنگامی كه به نماز برمی خیزی –زیرا كه دورترین احوال شیطان از آدمی حالتی است كه به نماز می ایستد- پس ببین كه چه چیز در دلت می افتد و أخذ كن به آن، و بگشا مصحف را پس نظر كن به سوی اول چیزی كه می بینی در مصحف، پس به آن عمل كن انشاءالله.

مفاتح الغیب ص43

2) در حدیث آمده: هر گاه خواستی تفأل نمایی به كتا ب خدا، پس سه مرتبه سوره «قل هو الله احد» بخوان و سه مرتبه صلوات بر محمد و آل محمد برسد، پس بگو:

«اَللهُمَّ تَفَأَّلْتُ بِكِتابِكَ وَ تَوَكَّلْتُ عَلَیْكَ فَأرِنی مِنْ كِتابِكَ ما هُوَ المَكْتُومُ مِنْ سِرّكَ الْمَكْنُونُ فی غَیْبِكَ»پس مصحف شریف را بگشا و عمل كن به آنچه در سطر اول صفحه راست ظاهر می شود بی آنكه اوراق و سطور را بشماری.

مفاتح الغیب ص 44

حكایتی شنیدنی

حجة الاسلام و المسلمین فاضل مرندی نقل می كند: یك بار برای ناهار منزل آیت الله احمدی میانجی(قدس سره) مهمان بودیم، یك جوانی آمد و چند سؤال شرعی از حاج آقا پرسید و آخر سر هم استخاره ای خواست، آیت الله میانجی فرمود: با تسبیح استخاره كنم یا با قرآن؟ ایشان گفتند: با قرآن! آیت الله میانجی فرمودند: ولی سند استخاره با تسبیح قویتر است، آنگاه برای آن جوان استخاره كرد...

اسوه پارسایان ص 66

3- «استخاره با تسبیح» تقریباً بیشتر از استخاره با قرآن رایج است!

مجلسی از پدرش(قدس سرهما) نقل می كند: كه شیخ بهایی (قدس سره) فرمود: ما دست به دست، از مشایخ خود شنیده ایم كه از حضرت صاحب الامر (صلوات الله علیه) روایت می شده هنگام استخاره با تسبیح سه مرتبه صلوات بر محمد و آل محمدفرستاده شود و تسبیح را بگیرند و دو تا دو تا بشمارند، اگر طاق باشد خوب، و اگر جفت باشد بد است. و والد مبرور (رحمه الله) اكثر اوقات در اموری كه عجله داشتند، اینگونه استخاره می كردند.

      مرحوم مجلسی (قدس سره) می فرمایند: طریق دیگری در میان عوام شهرت دارد كه سه تا سه تا بشمارند، اگر یك بماند خوب و اگر دو بماند، وسط و اگر سه بماند بد است ولی این طریق در كتب مشهره به نظر فقیر نرسیده، ولی یكی از فضلای بحرین از كتاب «السعادات» از حضرت صادق (علیه السلام)روایت كرده كه «حمد» یك مرتبه و سوره «قل هو الله» را سه مرتبه و پانزده مرتبه «صلوات» بر محمد و آل محمد بفرستد، پس بگوید:

      «اَللّهُمَّ اِنّی أسْئَلُكَ بِحَقِّ الحُسَیْنِ وَ جَدِّهِ وَ أبیهِ وَ أُمِّهِ وَ أخیهِ وَ الْأئِمَةِ مِنْ ذُرّیَتِهِ أَنْ تُصَلّی عَلی مُحَمّدٍ وَ آلِ مُحَمّدٍ وَ أنْ تَجْعَلَ لی الخِیَرَةِ فی هذهِ الْسُبْحَةِ وَ أن تُریَنی ما هُوَ الْاَصْلحُ لی فِی الدّینِ و الدُّنیا، اللهُمَّ إنْ كان الاصلحُ فی دینی و دُنیایَ و عاجِلْ اَمری و آجِلِه فِعْلَ ما أنا عازمٌ علیهِ فأمُرنی و الّا فَانْهَنی، فَأنَّكَ علی كلِّ شَیءٍ قَدیرٍ»

       پس قبضه ای از تسبیح می گیری و می شماری و می گویی:«سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله» تا آن قبضه تمام شود، اگر آخرش «سبحان الله» باشد مخیری میان انجام دادن یا ندادن، و اگر «الحمدلله» باشد امر است، و اگر«لا اله الا الله» باشد، نهی است.

استخاره های نادرست

متأسفانه بعضی از مردم همانگونه كه در بسیاری از احكام و معارف دینی دقت درستی ندارند در مورد استخاره هم دقت درستی ندارند.

اولاً: تصور می كنند استخاره ای خوب است كه استخاره كنند را به اهداف و نیاتی كه دوست دارند برساند؛ در حالی كه معنای صحیح و درست استخاره طلب خیر و صلاح از خداوند است، ولو برخلاف میل باطنیشان باشد؛ قرآن می فرماید:

... عَسی‌ أنْ تَكْرَهُوا شَیْئاً وَ هُوَ خَیْرٌ لَكُمْ وَ عَسی أنْ تُحِبُّوا شَیْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ

سوره بقره آیه 216

...چه بسا چیزی را خوش ندارید، در حالی كه خیر شما درآن است و چه بسا چیزی را دوست دارید، در حالی كه شر شما درآن است

... فَعَسی أنْ تَكْرَهُوا شَیْئاً وَ یَجْعَلَ اللهُ فیهِ خَیْراً كَثیراً

سوره نساء آیه 19 

...چه بسا شما چیزی را خوش ندارید، ولی خداوند، خیر فراوان در آن قرار داده باشد.

ثانیاً: برای هر كار كوچك و ناچیز یا كارهایی كه می توانند با تعقل و مشورت راه درست و صحیح را پیدا كنند بلافاصله استخاره می كنند، مثلاً استخاره میكنند كه:

آیا فلان معامله خوب است؟ آیا مسافرم از سفر برمی گردد؟ آیا در امتحان قبول می شوم؟ آیا ازدواج با فلان كس خوب است؟ آیا پسرم از سربازی معاف می شود؟و... در حالی كه خداوند انسان را موجودی عاقل آفریده و او را ابتداء به «تعقّل»سپس به «مشورت» در كارهایش دستور داده است، و «استخاره» آخرین چاره او می باشد.یعنی:به ترتیب: «تعقّل»، «استشاره» و «استخاره»

بنابراین از استخاره نباید به صورت فال گیری استفاده شود و یا بخواهیم با غیب و شبیه غیب آینده را پبیش بینی كنیم و هرگاه بخواهیم عملی چون: «انتخاب شغل»؛ «ازدواج»؛ «طلاق»؛ «مسافرت»؛ «خروید و فروش»؛ «رفاقت با كسی»؛ «صحبت كردن با كسی»؛ «شركت با كسی در شغلی» را انجام دهیم باید به مقدمات ذیل به ترتیبی كه آمده عمل كنیم:

«مقدمه اول تعقّل» است؛ یعنی انسان از نعمت عقل، كه خداوند به او عطا فرموده؛ استفاده كند و اگر با تعقّل راه «خیر و صلاح» را پیدا كرد به خدا توكّل كند و در همان راه قدم بردارد.

«مقدمه دوم مشاوره» است: یعنی هر گاه انسان از تعقّل خویش نتیجه ای نگرفت از عقول افراد صاحب نظر و آگاه و دلسوز وخیرخواه استفاده كند و راه «خیر و صلاح» را از آنان جویا شود كه در این صورت نیز لازم است به خدا توكّل كند و در همان راهی كه راهنماییش می كنند قدم بردارد.

«مقدمه سوم استخاره» است: یعنی هر گاه انسان از تعقّل و مشاوره مأیوس شد آخرین چاره اش استخاره است و پس از مشخص شدن راه «خیر و صلاح» به خدا توكّل كند و در همان راه قدم بردارد.

مرحوم علامه طباطبایی (قدس سره) در این باره می فرمایند:

« ... حقیقت امر این است كه انسان وقتی بخواهد به كاری دست بزند ناچار است زیرو روی آن كار را بررسی نموده و تا آنجا كه می تواند فكر خود را كه غریزه و موهبتی است خدادادی به كار بیاندازد، و چنانچه از این راه نتوانست صلاح خود را در آن كار تشخیص دهد ناگزیر باید از دیگران كمك فكری گرفته و تصمیم خود را با كسانی كه صلاحیت مشورت و قدرت تشخیص صلاح و فساد را دارند در میان بگذارند، تا به كمك فكر آنها خیر خود را در انجام دادن و ترك آن كار تشخیص دهد، و اگر از این راه هم چیزی دستگیرش نشد چاره ای جز این كه متوسل به خدای خود شده و خیر خود را از او مسئلت نماید ندارد. و این همان «استخاره» است...»

ترجمه تفسیر المیزان 6/176

سؤالات: 

1- آیا عمل به استخاره واجب است؟

الزام شرعى در عمل به استخاره وجود ندارد ولى بهتر است بر خلاف آن عمل نشود.

۲- بنابر آنچه گفته مى‏شود که در کارهاى خیر نیازى به استخاره نیست. آیا در مورد کیفیت انجام آنها و یا در مورد مشکلات پیش بینى نشده‏اى که در خلال انجام آنها ممکن است پیش بیاید، استخاره جایز است؟ و آیا استخاره راهى براى شناخت غیب محسوب مى‏شود یا اینکه فقط خدا از آن آگاه است؟

استخاره براى رفع حیرت و تردید در انجام کارهاى مباح است ، اعم از اینکه تردید در اصل عمل باشد یا در چگونگى انجام آن .بنابر این در کارهاى خیر که در آنها حیرت وجود ندارد، استخاره لازم نیست و همچنین استخاره براى آگاهى از آینده شخص یا عمل نمى‏باشد.

۳-آیا در مواردى مثل تقاضاى طلاق یا عدم آن استخاره با قرآن صحیح است؟ و در صورتى که شخصى استخاره کند ولى طبق آن عمل نکند، حکم چیست؟

جواز استخاره با قرآن یا تسبیح اختصاص به مورد خاصى ندارد، بلکه در هر امر مباحى که شخص راجع به آن تردید و حیرت داشته باشد بطورى که قادر بر اتخاذ تصمیم نباشد، مى‏توان استخاره گرفت و از نظر شرعى عمل به استخاره واجب نیست هر چند بهتر است انسان با آن مخالفت نکند.

۴- چند بار استخاره براى یک کار صحیح است؟

چون استخاره براى رفع حیرت است، بعد از برطرف شدن حیرت با استخاره اول ، تکرار آن معنى ندارد مگر آنکه موضوع تغییر کند.

منبع 

 

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

جمعه 25/6/1390 - 11:7 - 0 تشکر 366347

سلام

بنظرم منظورشون اینه که چطوری مثلا" اینطور میگید:

"جواب:
یک سر دارد خدا را نمی شود امتحان کرد،می خواهی معامله دیده کنی،این کار ضرردنیایی دارد و آخرت هم ضرردارد
و طرف شما کسی نیست که بتواند رفع ضرر یا جلب منفعت کند،خودش اشتباه می رود"

؟؟

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
جمعه 25/6/1390 - 15:20 - 0 تشکر 366426

سلام
من راستش می خوام ارشد بدم اول بین رشته آموزش بهداشت ویا کلا تغییر رشته (علوم انسانی)استخاره کردم آموزش بهداشت بد اومد وتغییر رشته بدتراومد.
بررسی کردم وباتوجه مشکلاتی که وجود دارد بین دورشته آناتومی وآموزش بهداشت باید یکی را انتخاب می کردم مجددا استخاره کردم آناتومی بد اومد ودرموردآموزش بهداشت جواب قابل فهم دریافت نکردم صریح خوب یابد نبود.باتوجه به بررسی بیشتر آموزش بهداشت گزینه مناسب تر باشه ولی تردید دارم ونمی دانم چه کنم. چون استخاره اولم بد اومده .آیا می تونم درمورد رشته آموزش بهداشت دوباره استخاره کنم.اگه می شه دوباره استخاره کنم لطف کنید برام یه استخاره بگیرید.

جمعه 25/6/1390 - 16:1 - 0 تشکر 366449

jtayebe گفته است :
[quote=jtayebe;393644;366347]سلام

بنظرم منظورشون اینه که چطوری مثلا" اینطور میگید:

"جواب:
یک سر دارد خدا را نمی شود امتحان کرد،می خواهی معامله دیده کنی،این کار ضرردنیایی دارد و آخرت هم ضرردارد
و طرف شما کسی نیست که بتواند رفع ضرر یا جلب منفعت کند،خودش اشتباه می رود"

؟؟

علیکم السلام ورحمه الله

یک نمونه قرانی در بازار موجود است به نام قران استخاره

که به همراه قران مزبور جزوه ای جداگانه است

که مثلا اینگونه تنظیم شده است

ص 2-با حمد وتوجه به خدا و طلب یاری از او به مراد خواهی رسیدالبته لطف خدا شامل حال خواهد بود

ص 4-خدا را منظور دار و با تقوی و درستی وارد کار باش سبب رستگاری خواهد شد

و الی آخر

آیات تنظیم شده در هر صفحه مثل قران به رسم الخط عثمان طاها نیست

ناشر: انتشارات سیدالشهدا علیه السلام قم-خیابان انقلاب

پاساژصاحب الزمان 

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

جمعه 25/6/1390 - 16:11 - 0 تشکر 366455

malinaz گفته است :
[quote=malinaz;428027;366426]سلام
من راستش می خوام ارشد بدم اول بین رشته آموزش بهداشت ویا کلا تغییر رشته (علوم انسانی)استخاره کردم آموزش بهداشت بد اومد وتغییر رشته بدتراومد.
بررسی کردم وباتوجه مشکلاتی که وجود دارد بین دورشته آناتومی وآموزش بهداشت باید یکی را انتخاب می کردم مجددا استخاره کردم آناتومی بد اومد ودرموردآموزش بهداشت جواب قابل فهم دریافت نکردم صریح خوب یابد نبود.باتوجه به بررسی بیشتر آموزش بهداشت گزینه مناسب تر باشه ولی تردید دارم ونمی دانم چه کنم. چون استخاره اولم بد اومده .آیا می تونم درمورد رشته آموزش بهداشت دوباره استخاره کنم.اگه می شه دوباره استخاره کنم لطف کنید برام یه استخاره بگیرید.

با سلام و تحیات

خدا رحمت کند همه علما و گذشتگان

در مثال مناقشه نیست  

مرحوم حاج کافی نمی دونم بشناسیش یا نه

ایشون زمان پهلوی از سخنرانی بود که واقعا نفسش گیرا بود

و اون زمان فساد مجلسش از هزاران نفر تجاوز می کرد

ایشون تعریف می کرد تو حرم امام علی علیه السلام نشسته بودم یه نفر اومد گفت حاج آقا برام استخاره بگیر

براش گرفتم بد اومد گفت یکی دیگه بگیر گرفتم بد اومد گفت حاجی یه دونه دیگه بگیر باز بد اومد

مرحوم کافی می گه بهش گفتم شما چند تا استخاره می خواید

گفت : یکی

گفتم : پس اینا چیه -

گفتش حاجی شما بیکار منم بیکار

اونقده بگیر تا خوب بیاد

ببخشید این مطلب من باب مزاح بود

اما راهنمایی :

بزرگوار باز هم عرض می کنم شما جوانب کار را بسنجید

رشته هایی که توانایی اش در خودتون از همه لحاظ فراهم می بینید انتخاب کنید

اگر بین دو رشته 50

50

موندید و اینجا مردد بودید

اون زمان تشریف بیارید من بهتون عرض می کنم.

در استخاره ای که کردید تردید نکنید

از بزرگترای علم رسیده تردید مکن

حالا که تردید کردید دیگه .....

انشاءالله موفق باشید 

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

جمعه 25/6/1390 - 17:17 - 0 تشکر 366483

valayat گفته است :

علیکم السلام ورحمه الله

یک نمونه قرانی در بازار موجود است به نام قران استخاره

که به همراه قران مزبور جزوه ای جداگانه است

که مثلا اینگونه تنظیم شده است

ص 2-با حمد وتوجه به خدا و طلب یاری از او به مراد خواهی رسیدالبته لطف خدا شامل حال خواهد بود

ص 4-خدا را منظور دار و با تقوی و درستی وارد کار باش سبب رستگاری خواهد شد

و الی آخر

آیات تنظیم شده در هر صفحه مثل قران به رسم الخط عثمان طاها نیست

ناشر: انتشارات سیدالشهدا علیه السلام قم-خیابان انقلاب

پاساژصاحب الزمان 

jtayebe گفته است :
[quote=valayat;190629;366449]

[quote=jtayebe;393644;366347]سلام

بنظرم منظورشون اینه که چطوری مثلا" اینطور میگید:

"جواب:
یک سر دارد خدا را نمی شود امتحان کرد،می خواهی معامله دیده کنی،این کار ضرردنیایی دارد و آخرت هم ضرردارد
و طرف شما کسی نیست که بتواند رفع ضرر یا جلب منفعت کند،خودش اشتباه می رود"

؟؟

سلام

خیلی ممنون از توضیح و معرفی کتاب

لطف کردین

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
جمعه 25/6/1390 - 21:59 - 0 تشکر 366579

valayat گفته است :

با سلام و تحیات

خدا رحمت کند همه علما و گذشتگان

در مثال مناقشه نیست  

مرحوم حاج کافی نمی دونم بشناسیش یا نه

ایشون زمان پهلوی از سخنرانی بود که واقعا نفسش گیرا بود

و اون زمان فساد مجلسش از هزاران نفر تجاوز می کرد

ایشون تعریف می کرد تو حرم امام علی علیه السلام نشسته بودم یه نفر اومد گفت حاج آقا برام استخاره بگیر

براش گرفتم بد اومد گفت یکی دیگه بگیر گرفتم بد اومد گفت حاجی یه دونه دیگه بگیر باز بد اومد

مرحوم کافی می گه بهش گفتم شما چند تا استخاره می خواید

گفت : یکی

گفتم : پس اینا چیه -

گفتش حاجی شما بیکار منم بیکار

اونقده بگیر تا خوب بیاد

ببخشید این مطلب من باب مزاح بود

اما راهنمایی :

بزرگوار باز هم عرض می کنم شما جوانب کار را بسنجید

رشته هایی که توانایی اش در خودتون از همه لحاظ فراهم می بینید انتخاب کنید

اگر بین دو رشته 50

50

موندید و اینجا مردد بودید

اون زمان تشریف بیارید من بهتون عرض می کنم.

در استخاره ای که کردید تردید نکنید

از بزرگترای علم رسیده تردید مکن

حالا که تردید کردید دیگه .....

انشاءالله موفق باشید 

malinaz گفته است :
[quote=valayat;190629;366455]

[quote=malinaz;428027;366426]سلام
من راستش می خوام ارشد بدم اول بین رشته آموزش بهداشت ویا کلا تغییر رشته (علوم انسانی)استخاره کردم آموزش بهداشت بد اومد وتغییر رشته بدتراومد.
بررسی کردم وباتوجه مشکلاتی که وجود دارد بین دورشته آناتومی وآموزش بهداشت باید یکی را انتخاب می کردم مجددا استخاره کردم آناتومی بد اومد ودرموردآموزش بهداشت جواب قابل فهم دریافت نکردم صریح خوب یابد نبود.باتوجه به بررسی بیشتر آموزش بهداشت گزینه مناسب تر باشه ولی تردید دارم ونمی دانم چه کنم. چون استخاره اولم بد اومده .آیا می تونم درمورد رشته آموزش بهداشت دوباره استخاره کنم.اگه می شه دوباره استخاره کنم لطف کنید برام یه استخاره بگیرید.

سلام

ببخشید من آخرمطلبتونومتوجه نشدم.یه بار بد اومد یه بار بهم گفتن رد نکن ولی تو صحبتاشون این طور متوجه شدم که خیلی هم خوب نیست.البته هردفعه بین دورشته تردید داشتم.ولی حالا فقط یه رشته هست که نمی دونم چی کارکنم .
گیج شدم.منظور شما اینه که استخاره دوم قبول کنم واین رشته را انتخاب کنم؟ اگه اشکالی ندارد یکی دیگه برام بگیردوشرحشو برام بدین.شرمنده عذرمی خواهم.

شنبه 26/6/1390 - 6:13 - 0 تشکر 366659

malinaz گفته است :

ارد یکی دیگه برام بگیردوشرحشو برام بدین.شرمنده عذرمی خواهم.

valayat گفته است :
[quote=malinaz;428027;366579][quote=valayat;190629;366455]

به نام خدا

با سلام مجدد

جواب:این اشخاص که شما را به فکر انداخته اند خبر از فردا ندارند گوش به حرفشان ندهید ضرر زیاد دارد

التماس دعا

موفق باشید 

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

دوشنبه 28/6/1390 - 14:38 - 0 تشکر 367574

خیلی ممنون.

پنج شنبه 31/6/1390 - 11:48 - 0 تشکر 368768

سلام
ممنون ازخدماتتون.
لطفا یه استخاره برام بگیرید.

جمعه 1/7/1390 - 7:9 - 0 تشکر 369177

alimal گفته است :
[quote=alimal;710781;368768]سلام
ممنون ازخدماتتون.
لطفا یه استخاره برام بگیرید.

با سلام وسپاس

با تانی وارد کارشو،در مدت مقرر به مقصود می رسی. 

   

مدیر انجمن حوزه علمیه 

تماس بامن:

forum:www.mahdiyavar.mihanbb.com

e-mail:ya_lasaratelhosain@yahoo.com


 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.