• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن عمومی > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
عمومی (بازدید: 4468)
دوشنبه 2/3/1390 - 23:10 -0 تشکر 320548
شبکه اجتماعی تبیان یا فیس بوک؟

شایان ذکر است امروز وقتی دیدم شبکه ی اجتماعی تبیان راه اندازی شد خودم توش موندم.تبیان گام بلندی رو برداشته ولی باید قبول کرد کار سختی در پیش و رو داره و شاید گفت بسیار سخت.شاید در انتهای کار یک سری چیزها رو کم بیاره که همه ی تبیانی ها باید باهاش باشن.اگر گفت ویژه شیم می شیم ، اگر گفت نظرسنجی ها رو جواب بدیم می دیم و ... تبیان جون قول می دم با این قدم بزرگ یک دونه به رنک خودت تو گوگل که الان شش هست اضافه می شه.دوست دارم تبی جون.منتظر کارهای دیگه ی شما هستیم.

در آینده ی نزدیک .... در تبیان رخ می دهد.به نظرت چی جای خالی پر کنیم؟

   

 
When the power of love replace with the love of power , world will be in peace.

   هر روز صبح در آفریقا آهویی از خواب بیدار می شود که می داند باید از شیر تندتر بدود تا خورده نشود و شیری که می داند باید از آهو تندتر بدود تا گرسنه نماند.مهم نیست شیر باشی یا آهو ، مهم این است که با طلوع آفتاب با تمام توان شروع به دویدن کنی.

يکشنبه 8/3/1390 - 23:16 - 0 تشکر 323738

فكر كنم اد كردن تو شبكه اجتماعی كاملا شخصی باشه.

من مفتخرم که در به رویم وا شد     ماتم کده ی غمت مرا مأوا شد

من مفتخرم نامه عمر سیهم        با اشک غمِ تو شسته و امضا شد

اینجا و میان قبرو محشر گویم     من مفتخرم که مادرم زهرا(س)شد

  http://www.ahlebasyrat.blogfa.com

چهارشنبه 11/3/1390 - 18:28 - 0 تشکر 326555

سلام من چون تو فيس بوک عضو نبودم هنوز يه مسائلي خوب برام جا نيفتاده. فرض کنيد من ميخوام با يه نفر بيشتر آشنا بشم، روي مشخصاتش کليک ميکنم هيچي نشون نميده، يعني احتمالا فقط همراهانش مي تونن ببينن يا مطالبي رو که نوشته فقط گفته همراهان دسترسي داشته باشن. پس من چه جوري مي تونم بيشتر باهاش آشنا بشم؟ اگه ميشد سرچ کنيم و اونايي رو که هم مدرسه اي يا هم دانشگاهي ما بودن پيدا کنيم خيلي عالي ميشد!

هر بد که به خود نمي پسندي/ با کس مکن اي برادر من
پنج شنبه 12/3/1390 - 13:1 - 0 تشکر 326677

به نام خدا ابتدا ميخواستم اين مطلب رو در وبلاگم منتشر کنم فکر کردم شايد بهتر باشه اون رو در انجا ارسال کنم تا حتي اگه مديران تبيان نخواستند به انتقادات توجه کنند و ان را جهت نمايش عموم تايد نکنند حداقل يک بار يکي از آنها  يک بار اين اشکالات را بخواند. اولين اشکال بزرگ اين شبکه اجتماعي قالب قسمت کاربري اون هست که به شدت ساده و گنگ تعبيه شده و در کنار اين اشکال عدم توانايي کاربران براي مشاهده اخرين فعاليت هاي انجام شده در شبکه توسط کاربران ديگر (چه همراهان و چه سايرين) باعث ميشه که کاربر خودش و در شبکه تنها احساس کنه و مهمترين دليل وجود شبکه هاي اجتماعي که مشارکت در مبحاث و... مي باشد رو از دست بده هرچند که اگر اين امکان مهيا باشد باز هم به علت گنگ و تعبيه بد محيط کاربري کاربر نميتونه کاري رو انجام بده از طرفي ايراد نرم افزاري اين شبکه مانند عدم هماهنگي با صفحات وايد و مرورگرهايي مثل فايرفاکس 4 باعث شده که پس از تاييد يک همراهي با وجود اينکه بايد پنجره به صورت آژاکس بسته شود محتويات پنجره باز شده خالي مي شود و باقي مي ماند! ديگر از اسکرول افقي که در تمامي صفحات تبيان به علت عدم هماهنگي با مرورگر ها مشاهده مي شود ميگذرم!

چفیه من بوی شبنم میدهد

عطر شبهای محرم میدهد

پنج شنبه 12/3/1390 - 19:30 - 0 تشکر 326807

zeinab_p گفته است :
[quote=zeinab_p;455071;325273]سلام من چون تو فيس بوک عضو نبودم هنوز يه مسائلي خوب برام جا نيفتاده. فرض کنيد من ميخوام با يه نفر بيشتر آشنا بشم، روي مشخصاتش کليک ميکنم هيچي نشون نميده، يعني احتمالا فقط همراهانش مي تونن ببينن يا مطالبي رو که نوشته فقط گفته همراهان دسترسي داشته باشن. پس من چه جوري مي تونم بيشتر باهاش آشنا بشم؟ اگه ميشد سرچ کنيم و اونايي رو که هم مدرسه اي يا هم دانشگاهي ما بودن پيدا کنيم خيلي عالي ميشد!
با سلام  شبکه هاي اجتماعي بيشتر هدفشون اينه که شما با دوستاني که از نزديک اشنا هستيد و حالا در دوردست هستن ، در ارتباط باشيد  يا حداقل طرف رو بشناسيد تا حد و اندازه اي در دنياي مجازي و يه استفاده ي ديگه هم اينه که از صفر با طرف آشنا بشيم و ارتباط برقرار کنيم خوب اون که مشخصات رو نشون نميده کاربر مقابل طوري تنظيم کرده که فقط براي دوستانش مشخص هست يا اينکه اصلا اون اطلاعات رو پر نکرده  يا اينکه اصلا نميخواد کسي ببينه حتي دوستانش   اما براي مورد آخري که گفتيد فعلا در شبکه ي احتماعي تبيان پيدا کردنش سخت هست  اما در فيسبوک بر اساس نام مدرسه و .. . هم ميتونيد سرچ کنيد   موفق باشيد.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
جمعه 13/3/1390 - 0:48 - 0 تشکر 326876

خيلي ممنون بايت توضيحاتتون.

هر بد که به خود نمي پسندي/ با کس مکن اي برادر من
سه شنبه 17/3/1390 - 15:2 - 0 تشکر 328418

با سلام کاربران محترم مي توانند با ورود به شبکه اجتمايي تبيان و همراه کردن اعضا و انجمن هاي تبيان به يکديگر در رفع مشکلات کمک کنند

سه شنبه 17/3/1390 - 20:31 - 0 تشکر 328500

با سلام کاش قالب بندي انجمن ها هم مثه قالب شبکه اجتماعي تدوين ميشد که از روي يه الگويي پيش بره و سريع رشد کنه به خاطر کاربر پسند بودنش موفق باشيد.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
سه شنبه 17/3/1390 - 22:26 - 0 تشکر 328533

منم با سروش موافقم.

   

 
When the power of love replace with the love of power , world will be in peace.

   هر روز صبح در آفریقا آهویی از خواب بیدار می شود که می داند باید از شیر تندتر بدود تا خورده نشود و شیری که می داند باید از آهو تندتر بدود تا گرسنه نماند.مهم نیست شیر باشی یا آهو ، مهم این است که با طلوع آفتاب با تمام توان شروع به دویدن کنی.

چهارشنبه 18/3/1390 - 0:15 - 0 تشکر 328592

البته اينکه ميفرماييد اطلاعات اين شبکه در اختيار شبکه هاي جاسوسي استکبار قرار داده ميشود، بديهي و طبيعي است. فکر ميکنيد آنها پولشان زيادي است که اين همه امکانات رايگان فراهم کند که من و شما نوعي بريم و ... البته هر حکومتي بسته به توانايي خود براي کسب منفعت (اعم از مشروع يا غير مشروع) فعاليت ميکند. حال فکر ميکنيد که در کشور ما چنين کارهايي نميشود؟ اما فارغ از اين حرفها اين ما هستيم که بايد سالم بيانديشيم و ... وگرنه خداي نکرده فرقي ميان تبيان و ديگران نيست. نکته ديگر اينکه حد اقل ضرر فعاليت در شبکه هاي وابسته به بيگانگان اين است که شرکت هر يک از ما ها باعث بالا رفتن آمار اعضا و نتيجتا ترغيب خود به خود ديگران جهت شرکت در آن فزاها است. پس بياييد با همه کاستيهايش بسازيم و کمک کنيم که پيشرفت کند. تبيان هم قول بدهد که انتقاد پذير باشد، و بعد از کسب قدرت مثل بعضيها که انحصاري شدند، نگويد «آش کشک خالته ...»

چهارشنبه 18/3/1390 - 11:51 - 0 تشکر 328701

هشداربسيار مهم امنيتي براي کاربران Facebook تنها پنج دقيقه زمان بگذاريد و اين کار را حتما انجام دهيد بسيار مي بينم دوستاني که در فيس بوک يک ويدئو به اشتراک گذاشته اند و وقتي روي آن کليک مي کنم تا آن را ببينم، متوجه مي شوم که براي ديدنش بايد به يک فيس بوک اپليکيشن اجازه دسترسي کامل به اطلاعات شخصي ام را بدهم تا اجازه دهد يک فايل تصويري را مشاهده کنم. يکي از اين نمونه ها Persian"s Daily Clip است که براي مشاهده ويدئوهايش، اجازه دسترسي به اطلاعات شخصي، تصاوير، گروههاي مرتبط، ليست دوستان، اطلاعات به اشتراک گذاشته شده با دوستان، اطلاعات انتشار داده شده روي ديوار شخصي شامل متن، تصوير، فيلم، اطلاعات موجود در فيد هاي اخبار و ... را در هر زمان حتي زمان هايي که از اين اپليکيشن استفاده نمي کنيد نياز دارد. کمي غير طبيعي و مشکوک به نظر مي رسد که براي مشاهده يک فيلم، بخواهد به اين همه اطلاعات شخصي و خصوصي دسترسي پيدا کند!   بايد بدانيد که اين اپليکيشن ها متعلق به خود فيس بوک نيست و هرکس مي تواند يکي از اين ها ايجاد کند و روي فيس بوک منتشر کند و از طريق آن به اطلاعات ديگران دسترسي پيدا کند. جاي افسوس دارد که تعداد بسياري از دوستان بدون کمترين دقتي از اين اپليکيشن ها استفاده کرده اند و متاسفانه اطلاعاتشان را در دسترس افراد ناشناس قرار داده اند. خلاصه خواستم بگويم حواستان باشد خداي نکرده کسي از اطلاعات شخصي تان سوءاستفاده نکند و برايتان موجب دردسر نشود.   اگر شما هم قرباني سوء استفاده هايي از اين دست شده ايد، هرچه زودتر با استفاده از مسير زير، دسترسي هاي داده شده به اطلاعاتتان در فيس بوک را بازنگري کنيد: در بالاي صفحه فيس بوک، روي Account کليک کنيد تا منوي آن باز شود. سپس روي گزينه Privacy Settings کليک کنيد. در صفحه باز شده، زير بخش Apps and Websites  روي Edit your settings کليک کنيد. حال جلوي قسمت Apps you use روي دکمه Edit Settings کليک کنيد. حالا ليست اپليکيشن ها و وب سايت هايي که به اطلاعات شما دسترسي دارند را خواهيد ديد. در اين ليست مي توانيد با فشردن دکمه (ضربدر) که در هر سطر وجود دارد، دسترسي هريک از اپليکيشن ها به اطلاعاتتان را قطع کنيد. حتما در اين ليست مواردي را مي بينيد که تعجب مي کنيد. بترسيد از همه آن مواردي که نمي شناسيدشان و به آنها اطمينان نداريد. اجازه ندهيد ظاهر فريبنده آنها، شما را در معرض سوء استفاده و تهديد قرار دهد.   هشدار امنيتي بسيار مهم (2) براي کاربران فيس بوک ممکن است شما حواستان بوده باشد و موارد امنيتي را رعايت کرده باشيد؛ ولي يکي از دوستانتان اشتباه کرده باشد و به يک اپليکيشن دسترسي داده باشد و آن اپليکيشن از طريق آن دوستتان، به اطلاعات خصوصي شما دسترسي پيدا کند. حالا چطور بايد جلوي اين موضوع را گرفت؟ به مسير زير برويد: در بالاي صفحه فيس بوک، روي Account کليک کنيد تا منوي آن باز شود. سپس روي گزينه Privacy Settings کليک کنيد. در صفحه باز شده، زير بخش Apps and Websites، روي Edit your settings کليک کنيد. حال مقابل گزينه Info accessible through your friends روي دکمه Edit Settings کليک کنيد. ليست باز شده، موارد و اطلاعاتي را نشان مي دهد که از طريق دوستانتان مي تواند در اختيار اپليکيشن ها و ديگران قرار گيرد. توصيه مي کنم همه تيک ها را برداريد و تنظيمات را ذخيره کنيد.با اين کار ديگر کسي نمي تواند از طريق دوستانتان به اطلاعات شما دسترسي پيدا کند.      

خورشید آرزوی منی گرمتر بتاب
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.