• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 2487)
شنبه 6/1/1390 - 20:33 -0 تشکر 301516
آقای مشایی؟؟؟؟؟

به نام خدا

سلام  به نظر شما آقای مشایی چگونه  سیاستمداری است و همچنین درباره کاندیدا شدن ایشان چه نظری دارید؟

دوشنبه 12/2/1390 - 22:33 - 0 تشکر 314092

horinaz گفته است :
[quote=horinaz;565552;314031]اقای سروش چه قدر محافظه کارید!

با سلام 

خوب اینقد که بی گدار به آب میزنیم هست که درجا میزنیم همیشه 

بیشتر ترجیح میدم از این به بعد محتاط تر باشم  شخصا ً

موفق باشید.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
سه شنبه 13/2/1390 - 11:7 - 0 تشکر 314210

سلام
به نظر من با این طرز تفکری که داره که مراجع هم باهاش مخالفن اصلا نباید تایید صلاحیت بشه .
ولی اگر شد باید دعا کنیم رای نداره که این فرد کم از میر حسین نداره.

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

سه شنبه 13/2/1390 - 21:31 - 0 تشکر 314408

 افشاگری در مورد مدعیان عدالت

شركت خصوصی سمگا كه به تازگی توسط اطرافیان اسفندیار رحیم مشایی تأسیس شده، با حمایت‌های ویژه هیات دولت قراردادهای بزرگی بدست آورده است.

به گزارش «الف»، شركت سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران مشهور به سمگا كه در هفتم تیرماه 1388 با سرمایه 20 میلیارد تومان به ثبت رسیده و تأسیس شده است، ظرف مدت كوتاهی توانسته 6 شركت اقماری بزرگ تأسیس كند. یكی از شركت‌های مولود سمگا، بانك جدیدالتأسیس «گردشگری» است كه در بدو تولد، سرمایه آن از 200 میلیارد به 600 میلیارد تومان افزایش پیدا كرده‌است.

اسفندیار رحیم مشایی و حمید بقایی جزو اولین سهامداران شركت سمگا بوده اند و مدیر عامل این شركت، مهدی جهانگیری، معاون سابق مشایی در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است. جهانگیری همان كسی است كه در سال 87 پس از ماجرای مشهور حمل قرآن با موسیقی و دف، تحت فشار علما و اقشار متدین ناچار به استعفا شد.

جهانگیری پس از استعفا از معاونت سازمان میراث فرهنگی و جهانگردی، شركت خصوصی سمگا را تأسیس كرد و با حمایت ویژه دولت، همكاری مالی حداقل 10 بانك، موسسه مالی و شركت سرمایه گذاری را جلب كرده است. این شركت ابتدا قرار بود با عنوان «صندوق سرمایه گذاری میراث فرهنگی و گردشگری» فعالیت كند، اما بعدا به نام «شركت سرمایه گذاری میراث فرهنگی و گردشگری - سمگا» تغییر نام داد.

اسفندیار رحیم مشایی نه فقط تعدادی از سهام این شركت خصوصی را خریداری كرده است، بلكه از نزدیك طرح‌های آنرا پیگیری و شخصأ به آنها سركشی می‌كند.

اسفندیار رحیم مشایی، حمید بقایی (رئیس و معاون وقت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری) و مهدی جهانگیری (معاون مستعفی مشایی) در مراسم آغاز پذیره نویسی شركت خصوصی سمگا، 19 اردیبهشت 1388
مشایی و بقایی در اولین روز عرضه سهام شركت سمگا، سهامدار آن می شوند، 19 اردیبهشت 1388. همان روز 50 درصد و طی 4 روز بعد، 100درصد سهام عرضه شده شركت سمگا توسط بانكها، موسسسات سرمایه گذاری و افراد مطلع، خریداری شد و پذیره نویسی سمگا قبل از موعد پیش بینی شده به پایان رسید.

بازدید اسفندیار رحیم مشایی (رئیس دفتر رئیس جمهور) از دفتر شركت خصوصی سمگا 20 آبان 1388
بازدید اسفندیار رحیم مشایی (رئیس دفتر رئیس جمهور) از پروژه های سمگا در فرودگاه امام خمینی، اول تیر 1389


یكی از رانت‌های ویژه برای سمگا، واگذاری یك میلیون و دویست و پنجاه و هشت هزار متر مربع از زمین‌های لویزان در شمال شرقی تهران به این شركت خصوصی بوده است.
برای این واگذاری نه تنها مزایده‌ای برگزار نشده، بلكه  براساس مصوبه شماره 99677/43084 مورخ 88.5.18 هیات وزیران و صورتجلسه مورخه 88.12.23 كارگروه میزاث فرهنگی استان تهران، كل زمین‌های فوق باید بصورت رایگان به شركت خصوصی سمگا واگذار شود.
بر طبق تصاویر موجود، اسفندیار رحیم مشایی و مرتضی تمدن (استاندار تهران)، ضمن بازدید از دفتر سمگا در جریان طرح‌ها و برنامه‌های این شركت خصوصی قرار گرفته اند.
اسفندیار رحیم مشایی اردیبهشت ماه 88 در رزمان تصدی ریاست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفته بود: « سازمان میراث فرهنگی و گردشگری قرار است در راستای عمل به اصل 44 قانون اساسی آن بخش از فعالیت‌ها، اموال و دارایی‌ها، هتل‌ها و سهام شرکت‌های وابسته را وفق مقررات به این شرکت  - سمگا - واگذار کند».

اسفندیار رحیم مشایی، مرتضی تمدن (استاندار تهران) و مهدی جهانگیری در دفتر شركت سمگا، اول اردیبهشت 1389


خوشبختانه با پیگیری‌های قانونی بعمل آمده، دیوان محاسبات (بازوی نظارتی قوه مقننه و مسوول نظارت مالی بر عملكرد دستگاه‌های دولتی)، این موضوع را بررسی كرد و در تاریخ 89.10.25 از واگذاری 1258800 متر مربع از زمین‌های لویزان به شركت خصوصی سمگا جلوگیری و مصوبه هیات دولت در این باره را به دلیل نقص قوانین متعدد، لغو كرد.

از جمله مزایای دولتی دیگری كه به سمگا تعلق گرفته،  امتیاز ساخت و بهره‌برداری از هتل‌های بین المللی فرودگاه امام خمینی(ره) به این شركت خصوصی بوده است. براساس این قرارداد، شركت سمگا 31هزار متر مربع زمین رایگان در محوطه فرودگاه بین المللی امام خمینی دریافت و در آنها هتل می‌سازد و 25 سال پس از بهره‌برداری، هتل‌ها را به شركت فرودگاه‌های كشور واگذار می‌كند.

درباره قرارداد واگذاری زمین به شركت سمگا برای ساخت هتل در فرودگاه امام خمینی، مدیر عامل این شركت اعلام كرده است: « ...این شركت بابت دریافت زمین‌های موضوع این قرارداد، پولی نمی پردازد اما بابت كارشناسی این زمین‌ها، حدود 3 میلیارد تومان(!) باید بپردازد كه این امر باید اصلاح شود».

محمدرضا امیرحسنخانی رئیس هیات مدیره سمگا در پاسخ به سوال خبرنگار الف، درباره نحوه دستیابی این شركت به قراردادهای لویزان و فرودگاه امام خمینی گفت: «از جزئیات موضوع اطلاعی ندارم و تا آنجایی كه می‌دانم بصورت حق بهره‌برداری بوده است». آقای حسنخانی در پاسخ به این سوال که چرا این حق، الف) بدون مزایده و مناقصه  ب) چرا رایگان، و ج) چرا به سمگا داده شده است، پاسخی نداد. قابل ذكر است كه دكتر امیرحسنخانی نماینده مجلس هفتم از فردوس و طبس بود.

مطابق قانون، كلیه دستگاه‌های دولتی موظفند مناقصه‌های خود را قبل از انتخاب طرف قرارداد، از طریق درج در روزنامه‌های رسمی و پایگاه ملی مناقصه‌ها به عموم اعلام كنند و قرارداد را به بهترین پیشنهاد دهنده واجد شرایط واگذار كنند. پیگیری‌خبرنگاران الف نشان می‌دهد هیچ اثری از مناقصه ساخت هتل در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی نه در روزنامه رسمی و نه در پایگاه ملی مناقصات و نه در سایت شركت فرودگاه‌های كشور وجود ندارد. درباره این قرارداد، خبرنگار الف از شركت فرودگاه های كشور استعلام كرده كه ان شا الله توضیحات این شركت به محض وصول منتشر می شود.
بنابه آگهی شماره شماره27433/ت32/88  روزنامه رسمی (بهمن 88)، اعضای هیات مدیره شرکت سمگا به همراه سوابق آنها، افراد زیر بوده اند:

•    آقای مهدی جهانگیری (نماینده نارپ ایرانیان، سهامی خاص)، مدیرعامل – معاون سابق آقای اسفندیار رحیم مشایی
•    آقای علی‌اصغر پرهیزکار (نماینده کانون جهانگردی و اتومبیل‌رانی جمهوری اسلامی ایران) - مدیرعامل سابق صندوق حفظ، احیا و مرمت آثار تاریخی، وی چند ماهی است با حکم بقایی مدیر عامل منطقه آزاد اروند شده است - عضو هیات مدیره
•    آقای محمدرضا حسنخانی (نماینده شرکت آساگستران خراسان سهامی‌خاص)، مدیرعامل بانک جدیدالتاسیس «ایران زمین»، نماینده مجلس هفتم - رییس هیات مدیره
•    آقای سید بهاءالدین حسینی هاشمی (نماینده سرمایه‌گذاری و تجارت امید سهامی‌خاص)، مدیرعامل بانک تات (مدیر عامل سابق بانک سرمایه و مدیر عامل اسبق بانک صادرات) - عضو هیات مدیره
•    آقای علی اکبر امین تفرشی (نماینده سرمایه‌گذاری پارس آریان سهامی‌عام)، عضو علی البدل هیات مدیره بانک پاسارگاد - عضو هیات مدیره
•    آقای مهندس رضا حمزه لو (نماینده سرمایه‌گذاری هزاره سوم سهامی‌عام)، مدیرعامل شرکت بازرگانی پتروشیمی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری ایران - عضو هیات مدیره
•    آقای مهندس محمدرضا کبورانی (نماینده سرمایه‌گذاری توسعه و عمران زاگرس چهارمحال بختیاری )، مدیرعامل سابق شستا - عضو هیات مدیره

کمی بیش از دو ماه پیش، اعضای هیات مدیره  سمگا در 25 بهمن ماه 89 با جایگزینی احسان تابش به جای پرهیزکار به عنوان نماینده کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در هیات مدیره ابقا می شوند (آگهی شماره شماره39169/ت32/89 روزنامه رسمی). اما هم اکنون در پایگاه اطلاع رسانی سمگا، اسامی آقایان غلامرضا حاجی زاده (مدیرعامل بانک سرمایه)، حامد واحدی (مدیرعامل سرمایه گذاری الوند خاورمیانه) به عنوان اعضای هیات مدیره دیده می شود و اسامی آقایان حمزه لو و کبورانی حذف شده است.

رشد خیره كننده و غیره عادی شركت خصوصی سمگا در شرایطی اتفاق افتاده است كه سرمایه‌گذاران و تولیدكنندگان بخش خصوصی واقعی كه به بیت‌المال و قراردادهای بزرگ دولتی دسترسی ندارند، از محیط نامساعد كسب و كار در ایران به شدت تحت فشار هستند و در ماه‌های اخیر كمتر شركت تازه تأسیسی در ایران توانسته به این صورت رشد كند و صاحب قراردادی بزرگ با موسسات دولتی شود.

 

 


بني الاسلام علي الکلمتين,کلمة التوحيد و توحيد الکلمة

پنج شنبه 15/2/1390 - 1:56 - 0 تشکر 314785

سلام رفقای ولایی و منتظر
خوبید؟
ببینید ...
مشایی هیچ وقت بحث اساسی و اصلی نبوده ...

الانم نیست ...

مگر قبلا توی دیدار با دانشجوها در خدمت اقا گفته نشد که دل ما خون هست از دست بعضیا ؟

اقا چی فرمودن؟ ...

یادتون هست؟ ... اگه نیست برید بخونید ...

دوباره هم تکرار کردیمش توی این چند مدت ...

این اصرار های ما واسه پرداختن به این بحث حاشیه ای خیلی خوب نیست ...

چون وقتی ما این رو بزرگ نمایی می کنیم یعنی این که از رهبری جلو زدیم... اقایون خانما رفقا ... حواسمون هست؟ ...

سخنان اقا رو دنبال کنید ... چندتاش به اقای مشایی ربط داشته؟

اقا از میخواد که راجع به حواشی بحث کنیم؟

یا می خوان دیدمون رو از سطح اظهارات یه ادم خاص ... بره به یه دید جهانی ...

چون ما انقلابمون حرف جهانی داره ...

مگر ما انقلاب های منطقه نمی بینیم؟ ...

مگه ما نسل سوم این انقلاب نیستیم؟

پس چرا نمی خوایم راجع بهش حرف بزنیم؟
شاید هیچ تحلیلی نداریم!!!!
شاید حوصله نداریم بخونیم ...
ولی سر حواشی که می شه می خوایم بزرگش کنیم ... هزارتا تحلیل داریم
اظهارت این ادم نادرست ... قبول ... منم می گم نادرست ... ولی این حاشیه است حرفاش برد زیادی نداره ... بردش در حد یه خبر هست نه یک بحث اساسی ...

شرمنده پرحرفی کردم ... ولی ببینید کیا دوست دارن این حواشی بزرگ نمایی بشه ...

یا حق

پنج شنبه 15/2/1390 - 11:23 - 0 تشکر 314926

درسته که الان حرفاش اهیمت نداره و ما هم حسابش نمی کنیم .ولی ممکن همین آقا چند سال دیگه بخواد کاندید
ریاست جمهور بشه ما نباید یه کاری کنیم ؟ که باز مثل چند سال پیش که موسوی و دار و دستش اومدن و چه آبروریزی و راه انداختن برا ایران اینم همون کار و بکنه به نظر من اگه شورای نگهبان ایشون را با صلاحیت بدونه به مردم ولایت دوست توهین شده.

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

چهارشنبه 21/2/1390 - 0:41 - 0 تشکر 316699

دیپلماسی جریان انحرافی به كدام سو می‏ رود؟!
سه شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ ساعت ۰۶:۵۲

در حالی كه دكتر احمدی‏نژاد، با شعارهای ضدصهیونیستی، بیش از همه این رژیم و كشورهای محور سازش را نگران ساخته‏بود، رویدادهایی چون طرح دوستی با «غاصبان فلسطین»، سفر «حمیدرضا بقایی» به مصر و «اسفندیار رحیم‌مشایی» به اردن به عنوان دو كشور شاخص محور سازش دوگانگی را در سیاست خارجی دولت نشان می‌دهد.
سیر تحولات منطقه‌ی خاورمیانه عربی و شمال آفریقا در چند ماه اخیر،بیش‌تر نگاه‌های دنیا را معطوف به خود كرده است، جریانی كه با تعبیر رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) ازآن با عنوان «بیداری اسلامی» می‌توان یاد نمود. نكته‌ی جالب و وجه مشترك حكومت‌هایی كه اكنون در مواجه ملت معترض و خشمگین خود قرارگرفته‌اند، وابستگی به نظام سلطه،بی‌اعتنایی به خواست ملت‌ها، تمایل به سازش بااشغال‌گران قدس و نیز اسلام ستیزی حاكمان این كشورهاست و این دقیقاً نقطه‌ی مقابل آرمان‌هایی است كه نظام اسلامی منادی آن است .

در این میان مقایسه‌ی تطبیقی روند تحولات منطقه و نیز چارچوب گفتمانی «بیداری اسلامی» كه منبعث ازاندیشه‌ی امام راحل(ره) است با برخی رویكردهای دیپلماتیك داخل می‌تواند در واكاوی سمت و سوی اندیشه‌های انحرافی و در عین حال خطرناك درحوزه‌ی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران مؤثر باشد. باتوجه به اصول و سیاست‌های كلی نظام جمهوری اسلامی و نیز منافع ملی، لازم می‌نمود دستگاه سیاست خارجی كشور، با هدف مهار رویكردهای نظام سلطه و دست نشانده‌هایش در منطقه و نیز بهره گیری از «قدرت نرم» تولید شده ازپیوندهای اسلامی-آرمانی ملت‌های منطقه با اندیشه‌ی بیداری اسلامی برآمده از انقلاب اسلامی، روابط خود را با كشورهای منطقه از جمله رژیم‌های هم‌پیمان غرب به گونه‌ای تنظیم نماید كه از یك سو امید ملت‌ها در محوریت جمهوری اسلامی ایران در منطقه، به عنوان ام القرای جهان اسلام حفظ و تثبیت گردد و از سویی با حضور جمهوری اسلامی به عنوان بازیگر مهم منطقه‌ای،به تدریج از میدان نفوذ غرب كاسته شده و عرصه‌ی بر جریان سازش،تنگ‌تر گردد.

اما با این حال در مقاطعی ازعملكرد دستگاه دیپلماتیك كشور مشاهده ‌شد كه برخی منافع زودگذر موجب كم‌رنگ شدن و غفلت از برخی سیاست‌های كلی شده است.

واكاوی دقیق در رویكردها ومناسبات دیپلماتیك نشان می‌دهد جریانی كه بیش‌تردر ساحت فرهنگی و اجتماعی به دنبال ارایه‌ی دیدگاه‌های شاذاندیشانه وچالش برانگیز بوده و در دوره‌ی دولت نهم بر محور شخص یكی ازمعاونان رییس جمهور عرض اندام می‌نمود، به تدریج در اواخر عمر دولت نهم جسارت ظهور و بروز در عرصه‌ی دیپلماتیك را به خود داد. موضع عجیب و در عین حال مشكوك «دوستی با غاصبان فلسطین» كه به ظاهردر قالب دیپلماسی عمومی فرهنگی ارایه می‌شد، نمایان‌ترین جلوه‌ی رویكرد این جریان منحرف در عرصه‌یسیاست خارجی بود كه البته با موضع قاطع و روشن رهبر معظم انقلاب در آن مقطع،خنثی گردید.

در آغازین روزهای دولت دهم، این جریان به تدریج توانست حوزه‌ی نفوذ عناصر وابسته به خود را دردستگاه‌های گوناگون دولتی عمق بخشد و حضور عنصر محوری این جریان در دفتر دومین مقام كشور امكان بسط نفوذ و توسعه طلبی بیش‌تر را در پیش روی آن قرار داد. حوادث بعدی نشان داد این جریان به سكان حوزه‌ی سیاست خارجی بیش ازپیش امید بسته است. سناریوی بعدی این جریان، بروز اختلالی داخلی در ساختاردیپلماتیك كشور بود با عنوان «فرستادگان ویژه‌ی رییس جمهور» كه از رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) از آن به عنوان «موازی‌كاری در سیاست خارجی» یاد كرده وآشكارا در دیدار باهیأت دولت در شهریور ماه سال گذشته نسبت به آن هشدار دادند. پس از تصریح معظم له درمخالفت با این اقدام، این جریان مجبور به عقب نشینی شد و با تغییر عنوان «فرستاده» به «مشاور» كوشید همین سناریو را در قالبی دیگر ادامه دهد.

در این مقطع،نوع رویكرد این جریان به «معادله و بازیگران منطقه‌ی خاورمیانه» و «منازعه‌ی سازش- مقاومت» قابل توجه بود. علی‌رغم شعارها و رویكرددولت نهم در حمایت از محور مقاومت، متأسفانه جریان موازی سیاست خارجی (كه بعضاً از آن به عنوان دیپلماسی دفتر یاد می‌گردید) در جهتی مغایر با این سیاست راهبردی حركت می‌نمود كه جلوه‌ی بارز آن را در رفت‌و آمدهای دیپلماتیك ومناسبات با كشورهای محور جریان سازش،می‌توان دید.

۹مهر ماه سال ۱۳۸۹ رسانه‌ها خبراز سفر «حمیدرضا بقایی»، معاون اجرایی كنونی رییس جمهور و ریاست وقت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری (كه علاوه بر آن جزمشاوران سیاست خارجی رییس جمهور نیزاست) به مصر دادند. منابع خبری هدف از این سفر را گسترش زمینه‌های مشترك همكاری از جملهایجاد پرواز تهران- قاهره و توسعه‏ی گردشگری اعلام كردند. این در حالی بود كه مصر در زمان حسنی مبارك از جمله مهم‌ترین هم‌پیمانان رژیم صهیونیستی و محور جریان سازش در منطقه به شمار می‌آمد.

۵ روز بعد،زمانی كه بقایی در حال بازگشت به ایران بود، موافقت‌نامه‌ی هوایی ایران و مصر را ازنظر اقتصادی یكی از ارزشمندترین توافق‌ها دانست و افزود:« این موافقت‌نامه فتح بابی برای ارتقای همكاری‌های دو كشور است.« اوهم‌چنین گفت: «با توجه به شرایط جهانی، بستن این موافقت‌نامه كه كاملاً برنامه‌ریزی و كارشناسی شده بود، یكی ازدست‌آوردهای ایران باهمكاری جمهوری عربی مصر به‌شمار می‌آید و گامی برای نزدیك‌تر شدن ارتباط‌های دوكشور است. این اقدام، یك پیروزی خوب در حوزه‌ی دیپلماتیك به‌شمار می‌آید وامیدواریم در ادامه، ارتباط خوبی را با مردم مصر برقراركنیم».[۱]

وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره‌ی این‌كه با توجه به نبود تعاملات دیپلماتیك بین دو كشور و مشكل صدور روادید برای اتباع دو كشور، این پروازها چگونه قرار است،برقرار شود؟ اظهارداشت:«ما مشكل خاصی در روادید نداریم، خط پروازی كه برقرارشود، گام بعدی ارایه‌ی روادید به اتباع ایرانی ومصری است. گام نخست، خط هوایی بود كه بایددایم شود و با توجه به امضای تفاهم‌نامه، این اراده در دو كشور وجود دارد»[۲]

مشاور رییس‌جمهور در امور آسیا هم‌چنین در واكنش به اظهارنظرهای سخنگوی وزارت امور خارجه مبنی بر این‌كه برقراری پروازهای مستقیم بین ایران- مصر به مقدماتی نیاز دارد،اظهار داشت:«این موافقت‌نامه كاملاً رسمی بین دو دولت امضا شد هو هیأت ایرانی به دعوت رسمی وزیر هوانوردی مصر به این كشور سفر كرده بود و شاید این نخستین و تنها سفر رسمی هیأت ایرانی به دعوت یك مقام مسؤول مصری در این سال‌ها بوده است.«

دبیر شورای عالی مناطق آزاد وویژه‌ی اقتصادی كشور هم‌چنین در پاسخ به این پرسش كه چرا شما به‌عنوان نماینده‌ی ایران برای امضای این قرارداد به مصر سفر كردید؟چنین پاسخ داد:«ما از قبل مذاكراتی را با طرف مصری آغاز كرده بودیم كه برای برقراری ارتباط هواپیمایی كیش‌ایر با یكی از شركت‌های هواپیمایی مصر بود وبرای این‌كه در حوزه‌های دیگر مذاكراتی داشته باشیم، این سفر را انجام دادیم. ضمن آن‌كه دعوت رسمی هم از شخص من صورت گرفته بود».

البته اظهارنظرهای بقایی به همین جا ختم نمی‌گردد. ایشان۳ماه بعد هم یعنی در ۱۳ دی ماه ۱۳۸۹ در مصاحبه با شبكه‌ی خبری«العالم»از سرگیری روابط با رژیم مصر را افتخار خود می‌داند ومی‌گوید: «سفر من به مصر نخستین سفر رسمی یكی ازمقام‌های جمهوری اسلامی ایران به مصر بعد از گذشت ۳۰ سال بوده است،البته پیش از این مسؤولان ایران به مصر سفر كرده بودند اما هدف آن سفرها شركت دراجلاس‌های بین‌المللی بود كه در مصر برگزار می‌شد نه به دعوت دولت مصر؛اماسفر من نخستین سفری بود كه یكی از مسؤولین ایران به دعوت رسمی«سپهبد احمد شفیق»، وزیر هوانوردی مصرصورت گرفت».[۳]

بقایی با بیان این‌كه روابط میان مصر و ایران روابطی ویژه است، خاطرنشان كرد: «مصر كشوری قدرتمند از لحاظ اجتماعی،فرهنگی و دینی در منطقه است و به لحاظ فرهنگی و تاریخی ارتباطات ویژه‌ای از گذشته میان ما و مصروجود داشته است. مردم مصر هم به ایران علاقه‌مندند و همین مسأله در ایران هم وجود دارد و مردم ایران نسبت به مردم مصر و تاریخ فرهنگ این كشورعلاقه‌مند هستند.» وی البته هیچ اشاره‌ای به این موضع نمی‌نماید كه چه ارتباطی می‌تواند میان رژیم دیكتاتوری و مردم مصر وجودداشته باشد؟

بقایی هم‌چنین با طرح این موضوع كه «تلاش ما ومسؤولان مصری برپایه‌ی توسعه‌ی روابط در همه‌ی زمینه‌ها استوار است.» بی توجه به رویكرد محور سازش‌كار منطقه كه در رأس آن رژیم مصر قرار دارد مدعی می‌گردد: «مخالف، حسود و دشمن اصلی چنین ارتباطی میان ایران ومصر در درجه‌ی نخست، رژیم صهیونیستی است. (!)»
ادامه در پاسخ بعدی

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 21/2/1390 - 0:42 - 0 تشکر 316700

چندی بعد،رسانه‌ها خبر از سفر «اسفندیار رحیم‌مشایی)«رییس دفتر رییس جمهور و مشاور وی در امور خاورمیانه) به «پادشاهی اردن هاشمی» (دیگر كشور شاخص محورسازش) را می‌دهند. گفته می‌شد رحیم‌مشایی حامل پیام رییس جمهور برای عبدالله دوم (پادشاه این كشور) است. بعدها روشن شد یكی از محورهای مطرح شده در این سفر دعوت رسمی پادشاه اردن برای حضور در ایران بوده است. هرچند از متن و محتوای مذاكرات رحیم‌مشایی در اردن خبر چندی منتشر نشد، اما حاشیه‌ی پررنگی كه موجب غفلت از اصل این سفر شد، ماجرای عزل یك‌باره‌ی»منوچهر متكی »( وزیر امور خارجه) در سفر سنگال وحین مأموریت بود. عزلی كه گفته می‌شد در پاسخ به اعتراض متكی به روند موازی كاری درسیاست خارجی و نیز تلاش او برای اطلاع یافتن از مذاكرات مشایی در اردن انجام گرفت!

با عزل متكی، «علی اكبر صالحی» كه سرپرستی وزارت خارجه را بر عهده گرفته بود، درجلسه‌ی تودیع و معارفه‌اش گسترش روابط با پادشاهی عربستان سعودی را (دیگر كشور شاخص محور سازش) اولویت جدید دستگاه دیپلماسی كشور دانست و گفت:«عربستان مستحق داشتن رابطه‌ی ویژه‌ی سیاسی با ایران است. ایران و عربستان دو كشور مؤثر در جهان اسلام و منطقه هستند كه با همكاری یك‌دیگرمی‌توانند بسیاری از مشكلات منطقه و دنیای اسلام را حل و فصل كنند.«

تمایل مدیر جدید دستگاه دیپلماسی به دخالت دادن بیش‌ترعربستان در معادلات منطقه‌ای،زمانی روشن شد كه او در سفر به تركیه و در زمانی كه مذاكرات سوری-سعودی برای حل وفصل مسایل لبنان به شكست انجامیده و دولت حریری با استعفای وزرای طیف مقاومت سقوط كرده بود، اظهار امیدواری نمود كه مسایل داخلی لبنان ازراه مذاكرات منطقه‌ای (!) حل شود و این در حالی بود كه دولت سوریه نیز دیگر اعتماد چندانی به سران سعودی در مذاكرات نداشت!

اما سفر حمیدرضا بقایی به یمن )كه اكنون خیابان‌های آن همه روزه شاهداعتراض‌های مردمی است) در روزهای پایانی دی ماه سال گذشته، نیز قابل تأمل است. در ۲۹دی ماه ۱۳۸۹ رسانه‌ها گزارش دادند كه بقایی وارد«صنعا»ـپایتخت یمن ـ شد تا پیام رییس جمهور كشورمان را به«علی عبدالله صالح»ـ رییس جمهور دیكتاتور یمن- تقدیم كند.بقایی خود در خصوص این پیام گفت:« این پیام در خصوص روابط برادرانه‌ی دو كشور برادر و راه‌های تقویت وتوسعه‌ی آن در زمینه‌های مختلف وحایز اهمیت مشترك است»و مدعی شد: «یمن و ایران از سالیان سال روابط خوبی با هم در تمامی زمینه‌هاداشته‌اند. یمن یكی از دولت‌های مهم در خاورمیانه و مورد توجه ایران است.«

بقایی با بیان این‌كه «یمن كشوری مهم است كه همواره در مجامع بین‌المللی از ایران حمایت كرده‏است.» به طور غیر مستقیم حركت‌های آزادی‌بخش در این كشور را نفی كرده و گفت: «مانیز اعتقاد داریم كه یمن باید كشور متحد، یك‌پارچه و آرام باشد وباید كمك كنیم تا این كشور هم در عرصه‌های بین‌المللی موفق باشد.«

وی در اظهاراتی شگفت انگیز مردم كشورهای مرتجع را در كنار حاكمان این كشورها خواند و افزود: «مردم كشورهای عربی وبه تبع آنان مسؤولان این كشورها به این می‌اندیشند كه ایران را به عنوان یاور و همراه در كنار خود احساس كنند،البته كسانی كه نیت‌های خاصی در منطقه دارند ایران را به عنوان مانعی در برابر خود تلقی می‌كنند ونمونه‌ی آن مسأله‌ی یمن است.» این اقدام‌ها و اظهار نظرها در حالی از سوی جریان موازی دیپلماسی دنبال می‌شد كه دولت«علی عبدالله صالح» دریمن به واسطه‌ی قرابت ویژه‌ای كه به حكام عربستان سعودی و مصر و به طوركلی محور سازش داشت، مواضع خصمانه‌ای در قبال جمهوری اسلامی ایران اتخاذ نموده بود و حتی در جریان فتنه‌ی ۸۸ نام یكی از خیابان‌های صنعارا از «ایران» به «ندا آقا سلطان» تغییر داد!

با نیم نگاهی به بخشی از مواضع و رویكردهای موازی كاران عرصه‌ی سایت خارجی كشور، این پرسش پدید می‌آید كه چرا ولع و تمایل شدیدی برای ارتقای روابط با كشورهایی كه به طور آشكارا مخالفت خود را با مواضع و اصول جمهوری اسلامی ایران ابراز داشته و دقیقاً طیف مقابل و رقیب محور مقاومت را شكل می‌دهند، به وجود آمده است؟ این در حالی است كه این رویكرد در تقابل جدی با مواضع پیش گفته‌ی رییس جمهور محترم و اندیشه‌های نورانی امام راحل(ره) كه نقشه‌ی راه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است، قرار دارد.
ادامه در پاسخ بعدی

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 21/2/1390 - 0:43 - 0 تشکر 316701

با وقوع جنبش «بیداری اسلامی» درمنطقه‌ی شمال آفریقا و خاورمیانه‌ی عربی، این امید می‌رفت كه این جریان با پی بردن به اشتباه استراتژیك خود در نزدیكی به جریان سازش،قدری در مواضع و رویكرد دیپلماتیك خود تجدید نظر نماید اما نه تنها چنین نشد بلكه ولع عناصر محوری این جریان به خودنمایی وارایه‌ی تحلیل‌های شاذاندیشانه در حوزه‌ی سیاست خارجی منجر به اعلام عمومی دعوت از پادشاه اردن در آخرین روزهای سال ۱۳۸۹ شد و متأسفانه رییس جمهور محترم نیز با دفاع از این حركت به ارایه‌ی توجیهی غیركارشناسی پرداختند كه گمان می‌رود حاصل تصمیم سازی و ساخته و پرداخته‌یاتاق فكر این جریان باشد،هرچند كه با برخورد غیرمحترمانه‌ی مسؤولان اردنی، این مسأله در عمل منتفی گردید.
در همین اوان بود كه خبرهایی غیررسمی مبنی بر وجود نگاهی در درون دولت مبتنی بر تحلیلی خاص در خصوص تحولات منطقه منتشر می‌شد. گفته می‌شد جریان انحرافی معتقد است كه در پشت صحنه‌ی تحولات منطقه دست «نظام سلطه» دیده می‌شود و البته هیچ گاه قرینه یا استدلال محكمی برای اثبات این تحلیل ارایه نگردید.

این خبر وقتی قطعی شد كه درآخرین روزهای فروردین سال جاری (همان زمان كه خبر بركناری و سپس بازگشت حیدر مصلحی به وزارت اطلاعات مطرح شد) پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از اسفندیار رحیم مشایی اعلام نمود: «نظام سلطه تلاش دارد با مدیریت تحولات منطقه، امنیت و منافع ملی ما رابه مخاطره بیندازد. مشایی ضمن تأكیدبراین‌كه«تحولات منطقه را باید به عنوان یك سناریوی كلی و به صورت فرآیندی تحلیل كنیم»، افزود: «نمی‌توان با قاطعیت نتیجه بگیریم كه خواسته و افق آرمان مردم این كشورها دقیقاً همان مطالبات و خواسته‌های ملت ایران است. ابعادتحولات و قیام‌های مردم منطقه علیه استبداد و استكبار را باید با علم به قصد و طرح قدرت‌های بزرگ برای تسلط به منطقه تحلیل كرد و در لایه‌های پایین تحولات متوقف نشویم».[۴]

اوهم‌چنین تعریضی به دیگر دستگاه‌های مسؤول در این حوزه نمود و تلویحاً تلاش نمود بركناری وزیر اطلاعات را به این مسایل مرتبط سازد:«دستگاه‌های مسؤول ما باید در اسرع وقت ضعف‌های اطلاعاتی و ارتباطی خود رادر خصوص تحولات منطقه جبران كنند، زیرا نداشتن اخبار و تحلیل صحیح و دقیق درباره‌ی هر یك از این كشورها و ارتباط همه‌ی این رویدادها با طرح كلان سلطه گران، ما را در موضع‌گیری‌ها و تصمیم‌گیری‌ها به اشتباه خواهد انداخت».[۵]

این در حالی بود كه اول؛بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص ماهیت جنبش بیداری در منطقه روشن و واضح است و از سوی دیگر صاحب نظران برغافل‌گیری و سراسیمگی آمریكا و استكبار جهانی در پی تحولات منطقه اتفاق نظر دارند.

آن‏چه واضح است، این‏گونه تحلیل‏ها با اهداف خاص و در ادامه‏ی سناریوهای قبلی این جریان در حوزه‏های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی می‏باشد. با ارایه‏ این‏گونه تحلیل‏ها در پی تضعیف عملكرد سایر دستگاه‏های متولی و ایجاد فضا برای اثبات نظریه‏های بی‏پایه و اساس خویش هستند؛ به خصوص در مورد روند تحولات منطقه و جایگاه ایران، این پیام به مردم منطقه ارسال می‏شود كه؛ « ایران، دیگر حامی شما نیست و اتفاقاً بر عكس! ایران حامی قدرت‏های دیكتاتور است!» و این كژاندیشی به قدری واضح است كه دلیل غلط بودن این تحلیل‏ها را می‏توان در گفتار سران و استراتژیست‏های نظام سلطه و رژیم صهیونیستی مبنی بر تأثیرگذاری انقلاب اسلامی در تحولات منطقه و افزایش قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران جستجو كرد.

در نتیجه، تحلیل‏های مذكور از جانب این جریان كاملاً بر خلاف واقعیت‏ها و با پشتوانه فكری و اهداف خاص این گروه ارایه می‏شود و در صدد خاموش‏ كردن شعله‏های مقاومت و بیداری اسلامی در منطقه، این باراز درون ام‌‌القرا و یا حداقل دل‏سرد كردن انقلابیون و قطع ارتباطات استراتژیك است.

در این جا باید به كلام واندیشه‌های خداباورانه‌ی امام راحل(ره) كه دولت نهم و دهم نیز با شعار احیای اندیشه‌ها و آرمان‌های آن پیر سفركرده بر سر كار آمد، مراجعه نماییم تا چراغ راه ما و دولت مردان باشد و مانعی از هرگونه اشتباه آرمانی وراهبردی گردد. مروری بر اندیشه‌ها وخواسته‌های آن پیر سفر كرده می‌تواند یادآور ارزش‌های اساسی انقلاب در حوزه‌ی سایت خارجی باشد. آن گاه كه ایشان مشكل اصلی جهان اسلام را حكومت‌های دست نشانده و مرتجع منطقه می‌دانند: «مشكل مسلمین، حكومت‌های مسلمین است. این حكومت‌ها هستند كه مسلمین را به این روز رسانده‌اند. ملت‌ها مشكل مسلمین نیستند. ملت‌ها با آن فطرت ذاتی كه دارند،می‌توانندمسایل را حل كنند، لكن مشكل، دولت‌ها هستند. شما سرتاسر ممالك اسلامی را وقتی كه ملاحظه كنید كم جایی را می‌توانید پیدا بكنید كه مشكلاتشان به واسطه‌ی حكومت‌های‏شان ایجاد نشده‏است. این حكومت‌هاهستند كه به واسطه‌ی روابط‏شان با ابر قدرت‌ها وسرسپردگی‌شان با ابرقدرت‌های چپ و راست، مشكلات را برای ما و همه مسلمین ایجادكرده‌اند. اگر این مشكل از پیش پای مسلمین برداشتهشود، مسلمین به آمالخودشان خواهند رسید و راه‌حلّشبهدست ملت‌هاست».]

و گاه هم به صراحت از برخی سران مرتجع نام برده و كشورهای منطقه و ملت‌ها را از همراهی با آن‌ها بر حذر می‌دارند:«من نصیحت برادرانه به شما می‌كنم كه كاری نكنید كه قرآن كریم برای برخورد با شماتكلیف نماید و ما به حكم خدا با شما رفتار كنیم؛ و یقین بدانید كه امثال حسنی مبارك مصری و حسین اردنی و دیگر هم جنایت‌كاران آنان برای شما نفعی ندارند و دین و دنیای شما را تباه می‌كنند؛ و اگر با نشست‌های خود بخواهید طرح كمپ دیوید یا فهد را كه مرده‌اند، زنده كنید؛ كه ما خطر بزرگ برای كشورهای اسلامی به خصوص حرمین شریفین می‌دانیم».[۷]و یا آن كه چنین نقشه‌ی محور سازش را افشا می‌نمایند: «بر ما و هر مسلمانی واجب است طرح‌هایی از قبیل طرح سادات و فهد را رد كند. بر ما واجب است كه این‌گونه طرح‌ها راكه به نفع مستضعفین نیست محكوم نماییم. امروز از خطرناك‌ترین امور، طرح كمپ دیوید وطرح فهد است كه اسراییل و جنایات او را تحكیم می‌كند. این طرح‌هاموجب اختلاف شد و راه را برای اسراییل بازكرد».(۸]

--------------------------------------------------------------------------------
پی نوشت:
[۱] خبرگزاری ایسنا، ۱۴/۷/۱۳۸۹
[۲] همان
[۳] مصاحبه با العالم، ۱۳/۱۰/۱۳۸۹
[۴] پایگاه اطلاع رسانی دولت، ۲۸/۱/۱۳۹۰
[۵] همان
[۶] صحیفه‌ی نور، ج‏۱۳، ص ۸۴
[۷] صحیفه‌ی امام ، ج ۱۶، ص ۲۵۷
[۸] بیانات امام، ۶/۸/۱۳۶۰

نویسنده: محمدجواد اخوان

http://www.yalasarat.com/vdcj.mexfuqevasfzu.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
پنج شنبه 22/2/1390 - 18:48 - 0 تشکر 317105

به گزارش آینده جریان مشایی ـ دست راست احمدی نژاد - با وجود آن که از نگاه معترضان در وقایع پس از انتخابات ۸۸ مقصر و متهم شناخته می شود، اینک با استفاده از آبروی دکتر فاطمی نزد طیف دارای گرایش ملی گرایانه، برای خود پایگاهی دست و پا کرده است؛ امری که با "شعار" مکتب ایرانی و آوردن منشور کوروش نیز همسوست. البته آنان این امر را وظیفه دولت و در راستای جذب ایرانیان خارج از کشور به بازگشت به کشور اعلام می‌کنند.

این عجیب نیست، پیش از این نیز همسر دکتر فاطمی در جریان رخدادهای سال ۸۸، سپر بلای انتقادات شده بود. پریوش سطوتی که از قاتل همسرش با عنوان «اعلی حضرت همایونی» یاد کرده، سالها پیش از انقلاب از حقوق شاهنشاهی ایران استفاده می کرد و حالا هم دفترچه یادداشتش را به احمدی نژاد تقدیم می‌کند و در مدح مشایی لب باز می کند.

اما نکته اینجاست که همزمان با برخی رخدادهای اخیر و بازداشت برخی مرتبطان طیف مشایی، شایع شد که همسر دکتر فاطمی نیز بازداشت شده است تا به این گمانه که آیا او که سالها در خارج از کشور اقامت داشته، زمینه ساز ارتباطاتی بین طیف مشایی با افراد خارج نشین بوده است، دامن زده شود. البته دادستان تهران تلاش کرد بدون تکذیب بازداشت وی، از کنار موضوع عبور کند.




بیش از دو سال از اقامت پریوش سطوتی در ایران می گذرد. وی در یکی از سوئیت های لوکس هتل لاله(متعلق به سازمان میراث فرهنگی) اقامت دارد. اما این بار نه به خرج پهلوی ها، بلکه ... ، او برای رفت و آمد گاه از خودرو های تشریفات ریاست جمهوری استفاده کرده است.

او که این امکانات را در اختیار دارد، گفته است: «وقتی به ایران آمدیم اولین ملاقاتمان با آقای رحیم مشایی بود که ایشان را در آن زمان نمی شناختم و از همان روز مهر بزرگی از آقای مشایی در دل ما جای گرفت و بعد از آن با آقای احمدی‌نژاد دیدار کردیم و آن دیدار نیز همه به گریه گذشت. در تمام دوران قبل و بعد از انقلاب تمام آقایان نهایت محبت و احترام را به دکتر فاطمی گذاشتند، ولی من احساس نزدیکی بیشتری با آقای احمدی‌نژاد می‌کنم و تنها موقعی که به ایران آمدم و خاطرات تلخی از آن ندارم، این مقطع زمانی است»

اقامت ۸۰ میلیونی در هتل لاله ؟
از فروردین ۱۳۸۸ تا کنون، بیش از دو سال می گذرد که پریوش سطوتی بخش اعظم آن را در هتل لاله اقامت داشته که با یک حساب سرانگشتی هزینه این اقامت دو ساله حدود ۸۰ میلیون تومان ارزیابی می شود.

پرداخت این هزینه در حالی است که خانم پریوش منکر هرگونه انگیزه مالی برای حمایت از احمدی نژاد شده و نوشته مطبوعات را که در آن گفته شده وی برای باز پس گیری اموال مصادره ای خانواده خود به ایران آمده و با کمک مشایی قصد بازپس گیری آنها را دارد، رد کرده است.



با این حال روابط عمومی شورای ایرانیان خارج از کشور، در جوابیه ای که به یکی از رسانه های فارسی زبان در سال ۸۸ داده است، مدعی شده که خانم سطوتی برای پیگیری مسائل حقوقی و املاک شخصی در ایران اقامت کرده است. هرچند وی در مصاحبه ای با خبر آنلاین گفت هنوز یک چهار دیواری هم برای زندگی ندارد.

پریوش: پیروزی احمدی نژاد در انتخابات زندگیم را متحول کرد!
دیدار پریوش سطوتی و احمدی نژاد که با هماهنگی مشایی انجام شده بود، نهایتا منجر به تقدیم دفترچه یادداشت های شهید فاطمی به احمدی نژاد و مقادیر زیادی تعریف و تمجید از مشایی و احمدی نژاد از زبان سطوتی شد. موضوعی که واکنش اصولگرایان را از یک سو و اصلاح طلبان را از سوی دیگر در پی داشت.


پریوش سطوتی در سن ۷۴ سالگی در فروردین ۱۳۸۷در ریاست جمهوری در کنار احمدی نژاد و اسفندیار رحیم مشایی، در حال تقدیم دفترچه دکتر فاطمی است

احمدی نژاد پس از دریافت دفترچه یادداشت های شهید فاطمی در آن دیدار گفت: این خاطرات و یادداشت‌ها سندی ارزشمند و متعلق به ملت بزرگ ایران است که در اختیار مورخین قرار خواهد گرفت.
‌به گزارش نهاد ریاست جمهوری، همسر دکتر حسین فاطمی نیز در این دیدار صمیمانه با تقدیم دفترچه خاطرات دکتر فاطمی به احمدی‌نژاد، علاقه و محبت فراوان خود را به احمدی نژاد ابراز کرد.

او در ادامه با بیان اینکه: «با انتخاب دکتر احمدی‌نژاد به عنوان رئیس‌جمهور، زندگی‌ او دچار تحول شده است» برای وی در خدمت هر چه بیشتر به ملت ایران آرزوی سلامتی و تندرستی کرد.

پس از سه سال تکلیف انتشار یادداشت های شهید فاطمی چه شد؟
حالا بیش از ۳ سال از تقدیم دفترچه یادداشت به احمدی نژاد می گذرد و هنوز وعده دکتر در خصوص انتشار مطالب دفترچه یادداشت محقق نشده است. همین تاخیر بلند مدت و عدم هرگونه اظهار نظر کارشناسی در مورد اصالت نسخه مزبور این ابهام را به وجود آورده است که آیا دفترچه یادداشت واقعی بوده است؟

آبان ماه سال گذشته خبر در این باره نوشت: در حالی که بسیاری از ناشران حوزه تاریخ در پی انتشار این دفترچه خاطرات بوده اند، همسر دکتر فاطمی گفت :«این دفترچه به عنوان اسناد تاریخی، یادداشت های منتشر نشده ای بود که با حضور رئیس جمهور در منزلم، خواستم آن را به ایشان هدیه بدهم.»

مدیر نشر سفید که به انتشار آثار تاریخ معاصر می پردازد، گفت با پی گیری های انجام گرفته در تلاش بودیم تا این یادداشت ها منتشر شود اما هنوز با موافقت روبه رو نشده است.

سطوتی در این باره گفته است: «یادداشت‌ها اسناد تاریخی پنهان مانده ارزشمندی است که در آینده در اختیار مورخین قرار خواهد گرفت.»

در اولین دیدار مهر مشایی به دلم نشست، احمدی نژاد همان فاطمی است!
تعریف و تمجید های خانم پریوش از احمدی نژاد کمی از دایره اظهار نظرهای شخصی فراتر رفته است! این زن ۷۵ ساله، تقریبا چیزی در ستایش دکتر کم نگذاشته است و جالب است شباهت پیام اخلاقی اولین برگ یادداشت های شهید فاطمی با ستایش، در این تک برگ از دستنوشته های دکتر فاطمی که سایت ریاست جمهوری ان را منتشر کرده است آمده: «بر روی ستایشگران خاک بریزید» در اینجا برخی مدح های پریوش از احمدی نژاد و مشایی را دوره می کنیم:

تنها تصویری که از دفترچه یادداشت ادعایی دکتر فاطمی منتشر شده است. علی رغم وعده احمدی نژاد در مورد چاپ دفترچه، پس از گذشت بیش از سه سال، هنوز مطالب آن حتی در حجم محدود منتشر نشده است. از سوی دیگر، انتساب این دفترچه به شهید دکتر فاطمی توسط هیچ کارشناسی تایید نشده. پریوش سطوتی در مصاحبه ای در پاسخ به خبرنگاری که از او پرسیده بود هیچ یادگاری از همسر سابقتان دارید یاخیر؟ گفته بود هیچ یادگاری از وی ندارد، با این حال ادعا می‌کند این دفترچه توسط یک پرستار به دست او رسیده و متعلق به دکتر فاطمی است. برای دیدن در ابعاد واقعی روی آن کلیک کنید.


*بعد از این‌که دکتر محمود احمدی‌نژاد رییس‌جمهور شدند، احساس کردم که ایشان با آن رویه‌های مردمی که مورد قبول دکتر بود همخوانی دارند وبه همین دلیل تصمیم گرفتم که به همراه پسرم تنها بازمانده دکتر به ایران آمده و با رییس جمهور مردمی ایران ملاقات کنم.

* وقتی به ایران آمدیم اولین ملاقاتمان با آقای رحیم مشایی بود که ایشان را در آن زمان نمی شناختم و از همان روز مهر بزرگی از آقای مشایی در دل ما جای گرفت.

* قطعا در انتخابات آینده ریاست جمهوری(خرداد ۸۸) شرکت می‌کنم و به احمدی نژاد رای می‌دهم.

*با آقای احمدی‌نژاد دیدار کردیم و آن دیدار نیز همه به گریه گذشت. در تمام دوران قبل و بعد از انقلاب تمام آقایان نهایت محبت و احترام را به دکتر فاطمی گذاشتند، ولی من احساس نزدیکی بیشتری با آقای احمدی‌نژاد می‌کنم و تنها موقعی که به ایران آمدم و خاطرات تلخی از آن ندارم این مقطع زمانی است.

*من تا آن‌جایی که از این دو نفر(محمود احمدی نژاد و اسفندیار رحیم مشایی) شناخت دارم، آن‌ها تمام وقت خود را جهت خدمت به مردم قرارداده‌اند.

* من تا حالا رییس جمهوری به مانند دکتر احمدی نژاد و رییس دفتری به مانند آقای مشایی و اعضای هیات دولتی به مانند آنها ندیده‌ام که به تمام استان‌ها چندین بار سفر کنند و با مردم دیدار و در جهت حل مشکلات مردم تلاش و مشکلات را حل کنند و در واقع این یکی از کارهای آنهاست.

* در مورد آن همایش بعضا مطالب نادرستی گفته شد. در صورتی که آن همایش منفعت زیادی برای کشور داشت؛ افرادی به ایران آمدند که بعد از سال‌ها برای اولین باربه کشور می‌آمدند و وقتی به وطن خود رسیدند خاک آن را بوسیدند. اکنون عاشق اینجا هستند و مرتب می‌آیند و می‌روند و در کشور سرمایه‌گذاری کرده‌اند. آیا این خدمت بزرگی نبوده است؟ برای برگزاری این همایش آقای مشایی زحمت زیادی کشیدند و جای آن نبود که در مورد این همایش این‌همه تبلیغات منفی بشود و دروغ گفته شود.

*پروردگار یکتا یک نفر (احمدی نژاد) را برای رسیدگی به وضعیت مردم رسانده و این فرد در راهی که همسر من نتوانست دنبال کند،‌ قدم گذاشته و مسیر او را ادامه می‌دهد.

*پس از دیدار(با احمدی نژاد) ‌تحولی عمیق در زندگی من و فرزندم‌ ایجاد شد.

*افرادی که این مطالب(تخریب چهره ایران در مجامع بین المللی) را مطرح می‌کنند، درواقع فقط به دنبال منافع خود هستند. دولت در ایران درپی خدمت است و آبادانی و سازندگی میهن را برنامه‌های خود قرار داده است.

جسد بی جان دکتر فاطمی، شهید راه استقلال میهن پس از اعدام توسط مزدوران محمدرضا پهلوی


* دکتر احمدی نژاد هم مانند دکتر فاطمی به خاطر عشق به وطن که ساعت چهار صبح به خانه می‌آمد و پنج و نیم صبح منزل را با پای سوخته و حال بد ترک می‌کرد، ‌تمام توان و اندیشه‌اش را برای سربلندی کشور‌ به کار گرفته است.

*زمانی که با دکتر احمدی نژاد دیدار کردم متوجه شدم که ایشان را خدا به مردم داده و همان سلوک دکتر فاطمی که همانا با مردم بودن و برای مردم زیستن بود را در ایشان دیدم. بنابراین علاقه ایشان در دل من افتاد چون اقدامات ایشان همان کارهایی است که فاطمی قصد انجام آن را داشت، اما ناتمام ماند.

*من با ایشان یک رابطه انسانی برقرار کردم چون ایشان همه ویژگی‌های مردان بزرگی مانند فاطمی را در خود دارند و همین مساله موجب وابستگی من شد به گونه‌ای که قرار بود من برای سه هفته در ایران بمانم اما تاکنون در ایران ماندگار شدم.

*ایشان نیز مانند دکتر فاطمی مزایایی دریافت نمی‌کند. من به یاد دارم که دکتر فاطمی هزینه بسیاری از جلسات وزارت امور خارجه و هزینه نهار و شام را از جیب خود تامین می‌کرد. البته من نمی‌توانم در مورد بقیه اظهارنظر کنم اما ایشان به من بسیار نزدیک هستند.

شهید دکتر فاطمی در جلسه غیر علنی دادگاه که در آن به اعدام محکوم شد

* آقای مشایی را در دیدار با آقای احمدی نژاد برای بار اول دیدم و تحت تاثیر صمیمیت، وطن پرستی، ادب و متانت ایشان قرار گرفتم. من این خصوصیت را به مقدار بیشتری در آقای احمدی نژاد و مشایی دیدم.

*دکتر فاطمی،‌ روزنامه نگاری شجاع و سرسخت بود و رقیبی نداشت اما دکتر احمدی نژاد در این دوران باید با رقبای بسیار زیاد و سرسخت مبارزه کند. او دارای دشمنان زیادی است و با شهامتی وصف ناشدنی در مقابل آنان ایستاده است.

*من محبت از آقای احمدی نژاد و مشایی دیدم که من را مورد لطف قرار دادند و سراغی از من گرفتند در حالی که این افراد (اعضای جبهه ملی که دکتر فاطمی عضو آن بود) هرگز سراغی از من و پسرم نگرفتند.

اعلی حضرت همایونی قاتل همسرم!
همسر دکتر فاطمی که هنوز هم از محمدرضا پهلوی با عنوان «اعلی‌حضرت همایونی » یاد می کند، پس از اینکه از تاریخ اعدام شهید دکتر فاطمی تا زمان انقلاب به خرج رژیم پهلوی در لندن زندگی کرده است، حالا از سال ۸۸ تاکنون به خرج دولت دهم در تهران زندگی میکند.

منیژه سطوتی (همسر تیمسار رحیمی) از لیدرهای جریان سلطنت طلب در لندن است. جریان وی در سال ۸۴ مدعی شد که ابراهیم یزدی از چهره های سرشناس نهضت ازادی به دلیل سیلی خوردن از تیمسار رحیمی(همسرش) دست وی را قطع کرده است

او از کسی با لفظ «اعلی‌حضرت همایونی» یاد می کند که در پاسخ به کرمیت روزولت _ فرمانده کودتای ۲۸ مرداد _ که از شاه در مورد سرنوشت مصدق و یارانش سوال کرده بود می گوید: «در این مورد زیاد فکر کرده ام. مصدق محاکمه می شود.(در این موقع لبهای شاه می لرزید) و به سه سال محکوم خواهد گشت... ریاحی نیز مجازات مشابهی دارد. ولی یک استثنا وجود دارد و آن، حسین فاطمی است. او هنوز دستگیر نشده ولی به زودی او را پیدا می کنند. فاطمی، بیش ازهمه ناسزاگویی کرد. هم او بود که توده ای‏ها را واداشت مجسمه های من و پدرم را سرنگون و خرد کنند. او، پس از دستگیری، اعدام خواهد شد.»

پریوش و خواهر وی، منیژه سطوتی (همسر تیمسار رحیمی، فرمانده نظامی تهران که از اعدام‌شدگان آغاز انقلاب بود) در لندن زندگی می‌کنند و منیژه سطوتی (رحیمی) به دلیل انتساب همسرش، از سلطنت‌طلبان در این شهر به شمار می‌رود.

جریان مشایی تاکنون ضمن حمایت از بیوه دکتر فاطمی، از مبارزان بزرگ علیه دیکتاتوری محمدرضا پهلوی که نقش موثری در ملی شدن صنعت نفت داشته است، تلاش کرده برای خود در بین ملی گرایان پایگاهی ایجاد کند.

طی این سه سال، اظهارات پریوش در مدح احمدی نژاد و بالاتر دانستن وی از دکتر فاطمی، ضربه هایی را بر پیکر ملیون وارد کرده است، ولی ایشان همواره در برابر این اظهارات ـ احتمالا به حرمت دکتر فاطمی ـ سکوت پیشه کرد. تمام اینها در حالیست که هنوز بازداشت پریوش سطوتی به طور رسمی اعلام نشده است.

دادستان تهران درباره بازداشت پریوش سطوتی، همسر دکتر فاطمی که گفته می شود ارتباط خوبی با دولت دارد، توضیحات مبهمی ارائه داد. این مقام قضایی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه عنوان شده همسر دکتر حسین فاطمی بازداشت شده است گفت: گزارش‌هایی در این زمینه رسیده است اما موضوع همچنان در دست بررسی قرار خواهد دارد.

شنبه 24/2/1390 - 12:0 - 0 تشکر 317553

ایشون به عنوان مشاور اول رئیس جمهوری پذیرفته نشدن ایا به عنوان کاندید ریاست جمهوری پذیرفته میشوند؟
امیدوارم احمدی نِزاد گزینه مناسب تری رو داشته باشند.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.