• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 5288)
پنج شنبه 26/12/1389 - 14:21 -0 تشکر 299718
برای مظلومیت بحرین

گزیده‌ای از سخنان مقام معظم رهبری :
رهبر انقلاب اسلامی در سخنان خود به تحولات کنونی منطقه نیز اشاره کردند و افزودند: امروز به برکت اسلام و انقلاب اسلامی، بیداری عمومی اسلامی درمنطقه روی داده است که قطعاً به نتیجه خواهد رسید، همانگونه که در برخی نقاط تاکنون به نتیجه رسیده است.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: هرچه عزم، ایمان و آمادگی مردم برای فداکاری بیشتر شود، احتمال پیروزی هم بیشتر خواهد شد.

ایشان با اشاره به غافلگیری امریکا، اروپا و صهیونیستها در قبال تحولات منطقه خاطرنشان کردند: تمام تلاش قدرتهای استکباری بر این است که بر تحولات منطقه مسلط شوند اما این بیداری اسلامی تمام شدنی نیست و این حرکت رو به جلو، بازگشتی به عقب نخواهد داشت.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: نهایت و آینده این حرکت، به نفع مردم منطقه خواهد بود اما آنان باید کاملاً هوشیار و مراقب باشند زیرا دشمن برای منحرف کردن این حرکت، در کمین نشسته است.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ظلم آشکار به مردم بحرین، یمن و لیبی تأکید کردند: داوری منصفانه قضایای کنونی منطقه بویژه در این سه کشور، نشان می دهد، قدرتهای غربی به مردم ظلم کرده اند، و جنایتکار و مقصر غیرقابل اغماض هستند.

ایشان دلیل اصلی ظلم امریکا و غرب به مردم منطقه را، دولت جعلی اسرائیل دانستند و خاطرنشان کردند: در تحولات کنونی منطقه بیشترین ظلم به مردم بحرین شده است.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تبلیغات گسترده غرب بر ضد ایران افزودند: از آنجایی که جمهوری اسلامی ایران موضع حقی را انتخاب و صراحتاً آن را اعلام کرده، قدرتهای غربی حملات تبلیغاتی خود را به سمت ایران متمرکز کرده اند.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: جمهوری اسلامی ایران بر خلاف خواسته قدرتهای استکباری، در قبال تحولات منطقه یک تماشاگر بی تفاوت نیست و ملت، دولت و نخبگان سیاسی ایران در برابر این اقدامات ظالمانه مستکبران، تماشاگر نخواهند بود.

ایشان با اشاره به ادعای دخالت ایران در امور منطقه آن را بی اساس خواندند و افزودند: جمهوری اسلامی ایران به غیر از اعلام صریح موضع خود، چه دخالتی در بحرین، یمن و لیبی کرده است.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: جمهوری اسلامی ایران در اعلام نظر حق و صریح خود هیچگاه از اخم قدرتهای پوشالی دنیا نترسیده و نخواهد ترسید و ملاحظه آنها را هم نخواهد کرد.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: اعتراض مردم بحرین بجا و به حق است و اگر وضعیت مردم بحرین و نوع حکومت آنها و نحوه استفاده حاکمان از حکومت برای هر انسان صاحب بینش بیان شود، قطعاً رفتار حکومت بحرین محکوم خواهد شد.

ایشان افزودند: رفتار حکومت بحرین در مواجهه با مردم اشتباه است زیرا اینگونه اقدامات جز افزایش عقده ها و عصبانیت مردم، فایده ای ندارد و ممکن است خشم مردم بار دیگر هنگامی سرباز کند که حکومت نتواند هیچ کاری انجام دهد.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: علاوه بر حکومت بحرین، کسانی هم که از خارج به بحرین نیرو اعزام کردند دچار اشتباه شده اند.

حضرت آیت الله خامنه ای قضایای لیبی را هم نمونه دیگری از ظلم قدرتهای استکباری به مردم برشمردند و افزودند: غربیها نمی خواهند در لیبی که در نزدیکی اروپا قرار دارد و سرشار از نفت است، حکومتی مردمی و مسلمان سرکار بیاید، بنابراین سیاست بازی با ملت لیبی را در پیش گرفته اند اما مردم متوجه این سیاست غربی ها شده اند.
http://www.yalasarat.com/vdci.5apct1awwbc2t.html

پنج شنبه 28/2/1391 - 22:22 - 0 تشکر 454714

شیخ عیسی قاسم :


رهبر شیعیان بحرین به اوضاع داخلی بحرین اشاره‌ کرد و گفت: ده‌ها شهید به رحمت خدا رفتند و مرگ، فعالانی نظیر "الخواجه" و "شیخ محروس" را تهدید می‌کند و "نبیل رجب" [رئیس مرکز حقوق بشر بحرین] و دیگر افراد برجسته در زندان هستند و همچنان به خواسته‌های مردم اهمیت داده نمی‌شود

SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز :


به گزارش «شیعه نیوز»، «آیت‌الله عیسی قاسم» نماز جمعه امروز را در مسجد امام صادق علیه السلام شهر الدراز با حضور هزاران نمازگزار بحرینی برگزار کرد.

آیت‌الله قاسم در خطبه‌های دوم نماز جمعه به بررسی واقعیت‌های موجود در عرصه داخلی و جهان عرب پرداخت.

وی گفت: بیش از یک سال از قیام مردم کشورهای عربی در راستای ایجاد اصلاحات و تغییر در کشورها آغاز شده و این قیام‌ها با جنبش‌های قبلی که از سوی فرد، یا حزب و یا در راستای اهدافی خاص بود، تفاوت دارد. قیام‌های اخیری که جهان عرب شاهد آن بود، قیام‌هایی مردمی بود که منشا آن رنج‌ها و مشکلاتی بود که جهان عرب شاهد آن بود.


ایشان ادامه داد: ماهیت قیام‌های کنونی آن است که با کشته شدن تعدادی و یا زندانی شدن افراد زیادی از بین نمی‌رود. این قیام‌ها با وجود تمام چالش‌ها و ضربه‌ها، با قدرت به مسیر خود ادامه می‌دهد. حتی اگر صحنه از علما و افراد شاخص مبارز خالی شد، قیام ملت و اصرار آن برای خواسته‌های قانونی خود از بین نمی‌رود رهبر شیعیان بحرین افزود: نظام های حاکم بر کشورهای عربی با قیام‌های اخیر به طور متفاوت برخورد کردند. برخی از این نظام‌ها اقدام به اجرای اصلاحات کردند و برخی دیگر زبانی به جز زبان خشونت نمی‌فهمند و همچنان به سرکوب ها و شکنجه‌ها و بازداشت‌ها ادامه می‌دهند.

وی گفت: هر اندازه که نظام حاکم بر بحرین بر سرکوب‌ها اصرار ورزد، مردم نیز برخواسته‌هایشان بیشتر پافشاری خواهند کرد. مسیر خواسته‌های این ملت و رسیدن به کرامتش تا تحقق تمامی آنها ادامه خواهد داشت.


این عضو بحرینی شورای عالی مجمع جهانی اهل‏بیت(ع) افزود: در این حالت گفتار ما این است که "نه خشونت و نه عقب‌نشینی از اصلاحات"،‌ "نه خشونت و نه قربانی کردن خواسته‌ها"،‌ "نه خشونت و نه بازگشت به عقب"، "نه خشونت و هیچ چاره‌ای جز تحقق تمام خواسته‌ها نیست".

رهبر شیعیان بحرین به اوضاع داخلی بحرین اشاره‌ کرد و گفت: ده‌ها شهید به رحمت خدا رفتند و مرگ، فعالانی نظیر "الخواجه" و "شیخ محروس" را تهدید می‌کند و "نبیل رجب" [رئیس مرکز حقوق بشر بحرین] و دیگر افراد برجسته در زندان هستند و همچنان به خواسته‌های مردم اهمیت داده نمی‌شود و با وجود تمامی این موارد، آیا هیچ نیازی به اصلاحات نیست؟


آیت‌الله عیسی قاسم در ادامه سخنان خود گفت: من از نظام حاکم سوالی دارم. چگونه به دیگر حکومت‌ها موفقیت اراده ملت‌هایشان را تبریک می‌گویید اما خواسته‌های ملت خود را جنایتی نابخشودنی می‌دانید که سزاوار شکنجه و مجازات است؟

آیت الله عیسی قاسم درباره تهدیدهای اخیر رژیم آل خلیفه علیه خود گفت: اگر این تهدیدات برای این است که یک فرد مؤمن، رژیم حاکم را خدا بدند و از آن بترسد، چنین چیزی محال است. من به شما ای هموطنان عزیز می‌گویم اگر به من ظلم و تعرضی شد نمی‌خواهم که اوضاع این کشور آشفته شود یا آنکه قطره خونی از هموطنان جاری شود. والله هو العاصم ولا حول ولا قوة إلا بالله العلی العظیم".


منبع : ابنا

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
پنج شنبه 28/2/1391 - 22:29 - 0 تشکر 454717

واكنش وزارت خارجه بحرین به اظهارات لاریجانی

به گزارش ایسنا به نقل از سایت شبكه الجزیره، این وزارتخانه در اعتراض به سخنان علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی ایران كه گفته بود بحرین لقمه‌ای نیست كه به سادگی از حلقوم كسی فارغ شود، كاردار سفارت ایران در منامه را احضار و یادداشت اعتراض خود را به وی تسلیم كرد.

این در حالی است كه خبرگزاری فرانسه به نقل از مشاور اطلاع‌رسانی پادشاه بحرین اعلام كرده بود كه سران كشورهای عضو شورای همكاری خلیج فارس قصد دارند قبل از پایان سال جاری در ریاض نشست اضطراری را به منظور امضای میثاق‌نامه‌ اتحاد میان كشورهای‌شان برگزار كنند.

حسین شهریاری ، نماینده مردم زاهدان در مجلس روز دوشنبه در تذكری در صحن علنی مجلس با یادآوری این كه بحرین تا سال ۱۳۴۰ شمسی استان چهاردهم ایران بود،‌ اما با خیانتی كه شاه كرد و مصوبه ننگینی كه مجلس شورای ملی داشت،‌ این كشور مستقل شد، گفت:‌ اگر قرار است اتفاقی در بحرین بیفتد، بحرین حق جمهوری اسلامی ایران و ایران است نه عربستان، بنابراین باید با دسیسه‌های آل خلیفه و آل سعود مبارزه كرد،‌ در واقع اگر قرار است این كشور واگذار شود باید به جمهوری اسلامی ایران واگذار شود.

وی افزود: بنابراین از سیاستمداران و مسوولان سیاست خارجی استدعا دارم تا در این زمینه پیگیری كرده و اقدام جدی را داشته باشند.

به گزارش ایسنا، علی لاریجانی در پاسخ به این تذكر گفت:‌ تذكر شما بجاست، اما بحرین لقمه‌ای نیست كه به سادگی از حلقوم كسی فارغ شود،‌ در واقع این اقدام نوعی بحران‌سازی در منطقه است.

وی تاكید كرد: این گونه رفتارها،‌ بدوی بوده و در شرایط فعلی در منطقه تاثیرات سوئی برای كشورهایی كه ورود می‌كنند، دارد.

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
پنج شنبه 28/2/1391 - 22:30 - 0 تشکر 454718

نگرانی آل خلیفه از ورود عملی ایران به مساله بحرین

طرح‌الحاق مجددبحرین به خاک‎ایران وزیرخارجه آل‌خلیفه را نگران کرد!

اعلام خبر بررسی طرح رفراندوم از مردم بحرین برای الحاق این کشور به ایران در صورت اصرار عربستان به طرح الحاق بحرین به عربستان، با ابراز نگرانی وزیر امور خارجه رژیم آل خلیفه روبرو شد.


به گزارش رجانیوز، خبرگزاری رسمی بحرین اعلام کرد شیخ خالد آل خلیفه وزیر امور خارجه بحرین امروز و در واکنش به انتشار خبری در رجانیوز مبنی بر بررسی طرح رفراندوم الحاق مجدد بحرین به ایران، خواهان پایان دادن به چنین اظهاراتی شد.


رجانیوز پیش از این در خبری از تصمیم مجلس برای بررسی الحاق مجدد بحرین به خاک ایران به دلیل اصرار عربستان بر اشغال این کشور خبر داده بود. بر اساس این گزارش محمد كریم عابدی نماینده مردم طبس، فردوس، سرایان و بشرویه در مجلس با اشاره به طرح آل خلیفه و آل سعود برای الحاق بحرین به عربستان گفته بود: "بوسیله یك رفراندوم می‌توان نظر آنان(مردم بحرین) را در مورد آل خلیفه و مسئله اخیر (الحاق به عربستان) ارزیابی كرد ولی قطعا آنها بازگشت به وطن اصلی خود را در برنامه خواهند داشت و آن جایی جز جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود."


در همین حال پیشینه تاریخی بحرین و جدا شدن این جزیره از خاک ایران به دلیل موافقت محمدرضا پهلوی آنهم از طریق برگزاری یک رفراندوم محدود در سال 1971 موجب شده است زمینه برگزاری یک رفراندوم برای الحاق مجدد بحرین به خاک ایران در صورت اصرار عربستان برای اشغال خاک این کشور کاملا مهیا باشد. 


این در حالی است که رنگ و بویی ایرانی مردم بحرین، وجود اکثریت شیعه در این کشور و تکلم بسیاری از اهالی بحرین به زبان فارسی، پیشاپیش نتیجه رفراندوم احتمالی را مشخص کرده است.


این نکته‌ای است که وزیر امور خارجه بحرین نیز بصورت تلویحی درباره پیشینه بحرین به آن اشاره کرده است: "در زمان محمد رضا شاه، ایران نیز چنین ادعایی را داشت اما شاه سابق با قبول رفراندم ملت بحرین برای استقلال که پس ازخروج انگلیس از کشورشان صورت گرفت موضع عاقلانه ای را اتخاذ کرد."


شیخ خالد آل خلیفه به مشترکات تاریخی و برادری دینی که ملت بحرین با ملت ایران دارد نیز اشاره کرده و در اظهاراتی جالب توجه گفته است: "تاکنون هرچه ما دست برادری به سوی ایران دراز کردیم متاسفانه با دخالت ها و خرابکاری های ایران در کشورمان مواجه شدیم!"


بررسی الحاق مجدد بحرین به خاک ایران، تاکنون مخالف با سیاست‌های رسمی ایران در قبال این جزیره زیبا در خلیج فارس بوده است. چنانکه جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب با پذیرش استقلال بحرین،  با این کشور به عنوان یک کشور مستقل به برقراری ارتباطات دیپلماتیک روی آورده است. اما با این حال و پس از افزایش فعالیت عربستان برای اشغال خاک بحرین، به نظر می‌رسد بررسی این طرح یکی از جدی‌ترین سناریوهای پیش روی جمهوری اسلامی ایران باشد.


این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران تا کنون در قبال اعتراضات اخیر بحرین نیز تنها به حمایت از خواسته مردم بحرین که اصلاح مسالمت آمیز ساختارهای حکومت این کشور بوده است پرداخته و از حمایت معنوی وارد فاز حمایت عملی اعتراضات مردم بحرین نشده است. چنانکه رهبر معظم انقلاب در نمازجمعه بهمن ماه سال گذشته در این زمینه فرمودند: "اینکه حاکم جزیره بحرین اعلام می‌کند که ما در این کشور دخالت می‌کنیم حرف نادرستی است  چرا که اگر در قضیه بحرین دخالت می‌کردیم ماجرا جور دیگری می‌شد."


به نظر می‌رسد در صورت اصرار عربستان برای ا شغال خاک بحرین با همکاری رژیم آل خلیفه که وزیر خارجه این رژیم در اظهارات اخیر خود باز هم برآن تاکید کرده است، پیگیری موضوع برگزاری رفراندوم برای الحاق مجدد بحرین به خاک ایران و بررسی برخی راهکارهای عملی دیگر برای حمایت از مردم بحرین به صورت جدی در دستور کار جمهوری اسلامی ایران قرار بگیرد. اقداماتی که می‌تواند به صورت جدی موضوع حضور ناوگان پنجم دریایی امریکا در سواحل بحرین و خلیج فارس و همچنین شرایط پیچیده شرق عربستان را پیچیده‌تر از پیش کند.

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
شنبه 6/3/1391 - 22:10 - 0 تشکر 457203

آخرین تیر «شاه» به هدف اصابت نکرد


نبرد بحرین «یك ساعتِ صبر» تا ظفر فاصله دارد

امروز قیام در عربستان به ریاض نیز تسری یافته است، منطقه «قسیم» در عربستان شاهد گسترش اعتراضات مردمی است. این در حالی است كه این منطقه محل تمركز وهابیت است.

پایگاه خبری انصارحزب الله:۱۵ اردیبهشت ماه بالاخره شاه «حمد» آخرین تیر در ترکش مانده را نیز رها کرد و اصلاحات قانون اساسی را که در مجالس نمایندگان و شورا تصویب شده بود، تأیید کرد. 



شاه در مراسم تایید اصلاحات قانون اساسی گفت: «این اصلاحات نتیجه گفت‌وگوهای ملی است و یک نقطه عطف به شمار می‌رود که به آن افتخار می‌کنیم. این اصلاحات همچنین نشان دهنده برگزاری بهترین نوع گفت‌وگو و تبادل نظر در بحرین است. بحرین با قدم‌های محکم و استوار به سمت آینده گام برمی‌دارد و حوادث اخیر نتیجه‌ای جز افزایش توان و قدرت ما نداشته است.» 

اما ساعاتی بعد مردم نشان دادند که تیر رها شده به هدف اصابت نکرده است، آنها به دعوت احزاب سیاسی نظیر «الوفاق»، «وعد»، «الاخاء»، «الوحدوی» و «القومی» از میدان «جنوسان» تا منطقه «باربار» به تظاهرات پرداختند تا مخالفت صریح خود با اصلاحات ظاهری قانون اساسی را اعلام کنند. 

«طارق الحسن» و۴ سوراخ دیگر در سپر دفاع

۱۶ اردیبهشت، آخرین نشانه بد طی یک ماه گذشته برای «شاه» و «سپر دفاع شبه جزیره» رونمایی شد، انفجاری در شمال منامه، ۴افسر پلیس را به درک فرستاد. ساعاتی بعد «طارق الحسن» رئیس سازمان اطلاعات و امنیت عمومی بحرین این خبر را اینگونه تایید کرد: «انفجاری از راه دور و با استفاده از بمب کنترل شونده در شمال منامه، در روستای «بنی جمره» روی داد که در اثر آن ۴افسر پلیس بحرین، کشته و چندین نیروی دیگر نیز راهی «مستشفیات» شدند.»



به پدرخوانده ملحق می‌شویم

۱۰روز وقفه کافی بود تا سران شبه جزیره راه دیگری برای برون رفت از بحران پیدا کنند، ۲۵ اردیبهشت «سمیره رجب» وزیر اطلاع‌رسانی بحرین اعلام کرد: «بحرین موافقت کرده است که با عربستان سعودی در ۴محور «امنیت»، «دفاع»، «اقتصاد» و «امور خارجی» متحد شود. کشورهای کوچک امروزه نمی‌توانند به بقا ادامه دهند و امیدواریم بقیه کشورهای عربی منطقه به این اتحادیه بپیوندند.»


این پیشنهادی بود که «عبدالله بن عبدالعزیز» شاه سعودی از نشست اخیر شورای همکاری در ریاض در نوزدهم دسامبر سال گذشته آن را در آب نمک خوابانیده بود و از کشورهای عضو خواسته بود با عبور از مرحله همکاری، وارد مرحله اتحاد در چارچوب یک سرزمین واحد شوند. 

«سعود الفیصل» وزیر خارجه سعودی نیز دو هفته قبل در همایش جوانان عرب منطقه تأکید کرده بود، هماهنگی و همکاری کشورهای شورای همکاری کافی نیست... و کشورهای عضو شورای همکاری، به تشکیل یک اتحادیه قابل قبول روی آورند. 

ما ملحق نمی‌شویم

همان روز شورای همکاری خلیج فارس برای بررسی این پیشنهاد تشکیل جلسه داد اما «سعود الفیصل» وزیر امور خارجه عربستان سعودی پس از نشست مشورتی چهاردهم این شورا در ریاض اعلام کرد: «رهبران کشورهای عضو شورای همکاری انتقال از مرحله همکاری میان شش کشور عضو به مرحله اتحاد را به وقتی دیگر موکول کردند.»



۴کشور دیگر در حالی زیر بار این پیشنهاد نرفتند که شیخ «خلیفه بن سلمان» نخست‌وزیر بحرین به تنهایی از طرح الحاق این کشور به عربستان استقبال کرد و گفت: «الحاق بحرین به عربستان به گسترش امنیت در منطقه خلیج فارس کمک خواهد کرد.» 

هرگز۰۰۰

اما بحرینی‌ها که۱۵ ماه است به نیروهای واکنش سریع تبدیل شده‌اند همان روز با برگزاری تظاهرات شعار «ملت هرگز عقب‌نشینی نخواهد کرد» را سر دادند.



۲۷ اردیبهشت ماه جریان عمل اسلامی بحرین نیز اتحاد بحرین و عربستان را پیش از تولد مرده خواند و تاکید کرد: «انقلاب ملت ما و تحقق پیروزی حتمی و اجتناب‌ناپذیر است. انقلاب با تشکیل اتحاد متلاشی نمی‌شود بلکه تبانی آل سعود و آل خلیفه پیروزی انقلاب را سرعت می‌بخشد.» 

فریاد «احمد السعدون» از کویت

۲۹ اردیبهشت بالاخره اولین صدای اعتراض رسمی از سایر اعضای شورای همکاری خلیج فارس درباره طرح اتحاد بلند شد، «احمد السعدون» رئیس پارلمان کویت ضمن مخالفت با امضای توافقنامه امنیتی شورای همکاری خلیج فارس گفت: «این توافقنامه نه تنها قانون اساسی کشور را نقض می‌کند بلکه تمام آزادی‌ها را زیر پا می‌گذارد. کویت نه با توافقنامه کنونی موافق است و نه آن را امضا می‌‌کند و نه به آن می‌پیوندد. از جمله دلایل نپیوستن کویت به این توافقنامه مواد توهین‌آمیزی است که در آن گنجانده شده و پارلمان کویت تمام این موارد را مکتوب کرده است. توافقنامه امنیتی کنونی حرمت قانون اساسی و آزادی بیان و حقوق افراد و همچنین کرامت انسانی را زیر پا می‌گذارد.» 

«شاخوره» تا «دراز»

ساعت ۴:۳۰ عصر همان روز هزاران بحرینی در تظاهراتی گسترده از میدان «شاخوره» تا میدان «دراز» به توطئه رژیم این کشور برای الحاق بحرین به عربستان اعتراض و تاکید کردند: «بحرین فروشی نیست».



این فرایندی بود كه بحران یك سال و چهار ماهه بحرین را وارد فاز جدیدی كرد. و هفته‌نامه یالثارات را برآن داشت كه ضمن گفت‌وگو با دكتر صادق الحسینی كه به تازگی از جلسه مشترك با گروههای معارض بحرینی در بیروت به ایران آمده است به بررسی زوایای مختلف بحران در بحرین و احتمالات پیش رو بپردازد: 

بحرین ماه‌هاست به عربستان ملحق شده است!

آقای حسینی شما از اختلافات بنیادین اعضای شورای همكاری خلیج فارس مطلعید، دعاوی دنباله‌دار مرزی و ارضی كه در مجموع توافق آنان برای پذیرش طرح تشكیل فدراسیون عربی از سوی عربستان سعودی را غیر ممكن می‌سازد. اما این سوال مطرح است كه آیا با وجود مخالفت سایر اعضاء، این امكان وجود دارد كه عربستان و بحرین به اجرای ناقص این طرح درحد الحاق صرفا بحرین به عربستان اقدام كنند؟

- آنچه باید گفت این است كه همین الان باید بحرین را ملحق شده به عربستان فرض كرد. آنچه در صحنه عمل دیده می‌شود حكمرانی پادشاه عربستان سعودی و نیروهای مسلح او در بحرین است. امروز بیش از هزار افسر سعودی به سركوب روزانه مردم بحرین اشتغال دارند. بنابراین آنچه با عنوان طرح الحاق بحرین به عربستان به وقوع خواهد پیوست، برنامه‌ای برای مشروعیت بخشیدن به آنچه در عمل رخ می‌دهد است.



طبق شواهد، بحرین امروز در عمل نه دارای حاكمیت است و نه از استقلال در تصمیم‌گیری در سیاست داخلی و خارجی برخوردار است. دخالت سعودی‌ها حتی به مدیریت مالی بحرین نیز تسری پیدا كرده است. آمریكا چندی بود كه به دلیل فشارهای بین‌المللی ارسال سلاح به بحرین را متوقف كرده بود، اما سعودی‌ها با وساطت «جفری فلتمن» سفیر سیار آمریكا در منطقه دوباره جریان ارسال سلاح به بحرین را برقرار كردند. 

قیام به مناطق وهابی‌نشین عربستان رسیده است

بنابراین حكومت آل خلیفه امروز یك حاكمیت صوری است و طرح الحاق حكم یك واسط مشروعیت‌بخش به واقعیت جاری در بحرین را خواهد داشت، تا ضمن باز گذاشتن دست آل سعود در گسترش سركوب‌ها از تسری قیام كنونی به داخل عربستان جلوگیری كنند. امروز قیام در عربستان به ریاض نیز تسری یافته است، منطقه «قسیم» در عربستان شاهد گسترش اعتراضات مردمی است. این در حالی است كه این منطقه محل تمركز وهابیت است.



زمزمه جدایی‌طلبی در عربستان قوت گرفته است

عصیر در جنوب و منطقه اسماعیلی‌نشین در عربستان امروز ملتهب است. حتی آل سعود مجبور است به تعویض حاكم این منطقه ۷۵۰ هزار نفری اقدام كند كه یكی از شاهزاده‌ها به نام مشعل بن عبدالعزیز بود. این در حالی است كه وزیر نفت سابق عربستان احمد زكی یمانی به همراه دخترش تشكیل یك اپوزیسیون جدید در عربستان داده‌اند كه الحجاز نام دارد. الحجاز شامل مناطق غربی عربستان است كه مدینه و مكه و تبوك را نیز دربر می‌گیرد و اپوزیسیون جدید داعیه استقلال‌طلبی این منطقه را مطرح كرده‌اند و معتقدند كه بر اثر جبر و زور تاریخی به عربستان سعودی امروز ملحق شده‌اند.



بازی دو وجهی

بنابراین آل سعود برای برون رفت از بحران بحرین كه به داخل عربستان تسری یافته است در حال حركت در دو جبهه هستند كه اولی طرح الحاق بحرین به عربستان و دومی موضوع ایران‌هراسی در منطقه است. آنها برای تحقق منظور دوم حتی با یهودی‌های اروپایی و آمریكایی متحد شدند. بحرین دو سفیر فعال در این زمینه دارد كه اولی سفیر بحرین در بلژیك ودومی یك زن یهودی‌الاصل به نام عذرا ست كه سفیر بحرین در ایالات متحده است وتنها سفیر یهودی جهان عرب است. این دو به اتفاق در كنفرانس بین‌المللی اعضای یهودی پارلمان اروپا شركت و از اسرائیل در مقابل تجاوزگری ایران استمداد طلبیدند. 

آمریكایی‌ها همیشه درصدد نفوذند

از ماه‌ها قبل اخباری مبنی بر ورود آمریكایی‌ها به مذاكره با اپوزیسیون داخلی در عربستان به عنوان جایگزین احتمالی آل سعود در صورت وقوع رخداد غیر منتظره در دست بود. آیا با شدت گرفتن بحران در بحرین چنین احتمالی در مورد نفوذ آمریكایی‌ها در اپوزیسیون بحرین هم وجود دارد؟

- بله آمریكایی‌ها در حال انجام یك بازی دولبه هستند. همانطور كه آنها در تونس و مصر و لیبی و یمن از یك سو برای حفظ حاكمیت تلاش می‌كردند و از سوی دیگر در حال یافتن یك جایگزین مناسب برای متحد روبه زوال خود می‌گشتند. این روندی بود كه قصد داشتند با پسران قذافی، حسنی مبارك و علی عبدالله صالح در پیش بگیرند.



آنها در بحرین هم به این كار مبادرت دارند و این رویه را از طریق سرمایه‌گذاری بر روی ولیعهد انجام می‌دهند؛ یكی دیگر از جنبه‌های طرح الحاق همین مسئله است كه اگر آمریكایی‌ها از مهار بحران به واسطه اجرای طرح‌های رفرمیستی ناتوان بودند با گسترش دامنه آن و گسیل سرباز بیشتر راهبرد مشت آهنین را در سطح وسیع به اجرا درآورند. یكی از برنامه‌های آتی آنها در این زمینه بسیج كل نیروهای تكفیری در منطقه علیه شیعیان بحرین است. اما از دیگر سو امروز گروه‌های داخلی بحرین كه آمریكایی‌ها احتمال تفاهم آنان با ولیعهد را می‌دادند از هر گونه سازش دوری می‌كنند. در مجموع باید گفت به قول مسلمانان صدر اسلام برای بحرینی‌ها تا پیروزی نهایی یك ساعت صبر باقی مانده است و به زودی با ایستادگی معادله به نفع آنان تغییر خواهد كرد. 

صبر در انتظار دستور برای سرریزی

نظر شما راجع به تداوم تغییر شیوه مبارزه بحرینی‌ها در مقابل سفاكی نیروهای سپر دفاع شبه جزیره چیست؟ طی دوماهه گذشته شاهد مبارزه فیزیكی بحرینی‌ها به وسیله بمب‌های دست‌ساز بوده‌ایم كه بعضا به كشته شدن و عقب‌نشینی نیروهای امنیتی انجامیده است.

- بحرینی‌ها آگاهانه در حال آزمایش روش‌های مختلف مبارزه هستند. اولویت بحرینی‌ها دفع توطئه سعودی‌ها و آمریكایی‌هاست كه راه آن هم اخراج این نیروهاست. بحرینی‌ها در حالی كه هنوز مشغول نتیجه‌گیری از راهبرد پیروزی خون بر شمشیر هستند، هر از گاهی این پیام را مخابره می‌كنند كه صبرشان در حال سرریز شدن است. و قطعا در صورت گسترش وحشیگری نیروهای سعودی بحرینی‌ها نیز با دستور شیخ عیسی قاسم روش‌های جدیدی را اتخاذ خواهند كرد.



http://www.yalasarat.com/vdciuuar.t1ayu2bcct.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
شنبه 10/4/1391 - 22:56 - 0 تشکر 467702










پادشاه خونریز بحرین به تهران دعوت می‌شود













مدیر کل امور بین الملل دفتر رییس جمهور گفت: هنوز دعوت نامه ای برای پادشاه این کشور جهت حضور در اجلاس سران جنبش غیر متعدها ارسال نشده است اما به لحاظ دیپلماتیک این کار باید انجام شود.


به گزارش جهان، محمد رضا فرقانی، مدیر کل امور بین الملل دفتر رییس جمهور در گفت و گو با فارس در پاسخ به این سئوال که آیا پادشاه جزیره بحرین به اجلاس سران غیر متعدها دعوت خواهد شد، گفت: هنوز دعوت نامه ای برای پادشاه این کشور جهت حضور در اجلاس سران جنبش غیر متعدها ارسال نشده است اما به لحاظ دیپلماتیک این کار باید انجام شود.


وی افزود: ما نمی توانیم کشوری را از لیست حضور در یک اجلاس بین المللی حذف کنیم.


مدیر کل امور بین الملل دفتر رییس جمهور ادامه داد: تعیین این که این کشور در چه سطحی در اجلاس تهران شرکت کند، بر عهده آن کشور خواهد بود.


اجلاس سران غیر متعدها در اوایل شهریور ماه سال جاری در سه سطح کارشناسی، وزرای امورخارجه و  سران کشورها درتهران برگزار خواهد شد.

http://www.jahannews.com/vdcjxve8vuqetvz.fsfu.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
شنبه 10/4/1391 - 22:57 - 0 تشکر 467703


"حاکم بحرین نباید به تهران دعوت شود"



عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به جنایات آل خلیفه در سرکوب مردم بحرین تاکید کرد که حاکم بحرین نباید به اجلاس عدم تعهد در تهران دعوت شود.

محمد دهقان در گفتگو با مهر با اشاره به اینکه حکامی که دست به سرکوب ملت هایشان زده اند و از دیدگاه مردمشان مشروعیت ندارند نباید در کنفرانسی که در ایران برگزار می شود شرکت کنند گفت:حاکم بحرین و شاه عربستان نباید در اجلاس تهران شرکت کنند چون مشروعیت ندارند.

وی افزود: با جنایاتی که آل خلیفه در بحرین صورت داده و نیز با کمکی که آل سعود به سرکوب مردم و جنایت در بحرین داشته و نیز اقداماتی که عربستان در تسلیح تروریستها در سوریه دنبال کرده جنبش عدم تعهد باید حضور آنان را معلق و آنان را تحریم کند.

نماینده چناران و طرقبه ادامه داد:مشروعیت اعضای عدم تعهد به عدم وابستگی به شرق و غرب است در حالی که بحرین و عربستان به اسرائیل و امریکا و متعهدند و به طور طبیعی عضو عدم تعهد نمی توانند باشند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت:آل خلیفه در بحرین مرتکب جنایت علیه بشریت و نسل کشی شده و شایسته نیست در یک اجلاس بین المللی حضور داشته باشند.

وی در رابطه با تعلیق عضویت بحرین در جنبش عدم تعهد نیز بیان داشت:با توجه به جنایات رژیم آل خلیفه در بحرین ایران باید این پیشنهاد را ارائه کند و با سایر اعضا رایزنی داشته باشد اما تصمیم گیری در این رابطه با اعضای عدم تعهد است.

http://www.alef.ir/vdcepz8zvjh8pni.b9bj.html?161568

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
شنبه 10/4/1391 - 22:58 - 0 تشکر 467705


حضور حاکم بحرین در ایران قابل تحمل نخواهد بود







قائم مقام سابق سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور گفت: وظیفه انقلابی جوانان ایران اسلامی است که ساکت نمانند و با اعتراضی منطقی، فریاد مظلومیت مردم بحرین را در تهران به گوش سران بحرین و سایر کشورها برسانند.


به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله ، حسین صفدری قائم مقام سابق سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور در گفت‌و‌گو با فارس، ضمن اشاره به مظلومیت مردم بی‌گناه بحرین، به سخنان مقام معظم رهبری در این زمینه اشاره کرده و گفت: ایشان فرموده‌اند "البته در این حوادث منطقه،‌ مردم بحرین در مظلومیت مضاعف به سر می‌برند، حقیقتا مظلوم هستند و به وسیله رژیم مستبد و دیکتاتوری بی‌جهت ‌سرکوب می‌شوند، اعتراض آنها با خشن‌ترین وضعیت پاسخ داده می‌شود درحالی که آنها ابتدایی‌ترین نیازهای انسانی یک کشور مردم سالار را طلب می‌کنند."

صفدری افزود: این جمله قسمتی از فرمایشات مقام معظم رهبری در ۱۴ خرداد ۹۱ است که مظلومیت مردم بحرین را برای جهانیان گوشزد می‌کند و استبداد و دیکتاتوری رژیمی را ترسیم می‌کند که بنا است حاکمش با دعوتنامه‌ای رسمی از سوی دولت ایران، به اجلاس غیر متعد‌ها در تهران دعوت شود.

قائم مقام سابق سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور با بیان اینکه این مقوله از ۲ جهت قابل بررسی است، تصریح کرد: اول اینکه آیا حاکم بحرین با جنایات فاجعه آمیزی که در کشورش با همراهی آ‌ل‌سعود به بار آورده است و از تامین نیازهای ابتدایی یک کشور مرد‌م‌سالار سر باز می‌زند، رواست که به تهران دعوت شود یا نه؟

وی با بیان اینکه عده‌ای بر این عقیده‌اند که حکومت اسلامی ایران و مردم عدالت‌طلب و انقلابی و دولت برآمده از آن، ذاتا نمی‌توانند چنین فردی را در کشور تحمل کنند، اظهار داشت: به نوعی دعوت از او مشروعیت بخشیدن به وی محسوب می‌شود، آن هم از طرف دولتی که پرچم عدالت طلبی در دست دارد.

صفدری جهت دیگر قابل بررسی این مقوله را اینگونه بیان کرد: عده‌‌ای دیگر نیز فارغ از این قضایا، بحث‌های دیپلماتیک را مطرح می‌کنند و می‌گویند عرف دیپلماتیک این است که تمامی کشورهای عضو در مجمع غیرمتعهدها، به این اجلاس دعوت شوند و در صورت عدم دعوت آنها، هزینه‌های دیپلماتیک و بین‌المللی در این مقطع حساس افزون خواهد شد.

قائم مقام سابق سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور افزود: مسلما هر دو گروه دارای ادله و منطق خود هستند و گویا در این بین دلایل گروه دوم، در امور بین‌الملل ریاست جمهوری موثرتر واقع شده و کار را به دعوت از حاکم بحرین به تهران رسانده است.

صفدری با بیان اینکه نکته دوم این است که در برابر این دیکتاتور چه وظیفه‌ای داریم؟ اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران، الگویی برای جوانان انقلابی در سراسر کشورهای اسلامی و پدیدآورندگان نهضت اسلامی است و در راس آنها، جوانان و دانشجویان ایرانی قرار دارند.

وی افزود: فرض را بر این می گذاریم که حاکم و یا نماینده‌ای از کشور کوچک بحرین، جهت شرکت در این اجلاس به تهران سفر کند، در این صورت وظیفه انقلابی جوانان ایران اسلامی است که ساکت نمانند و با اعتراضی منطقی، فریاد مظلومیت مردم بحرین را در تهران به گوش سران بحرین و سایر کشورها برسانند و اعلام کنند که از حضور نماینده چنین رژیمی در ام‌القرای جهان اسلام بیزارند.

صفدری در پایان با بیان اینکه همچنین بسیار زیباست که در پایان این اجلاس، کشورهای عضو، به هر صورت ممکن تئوریک و عملی حمایت خود را از حقوق از دست رفته مردم در همه کشورها و در راس آن مردم بحرین اعلام کنند، افزود: حتی با یک بیانیه، یادآور شوند که از ظلم آنها بیزارند و در صورت ادامه این روند، در آینده جایی در بین این کشورها نخواهند داشت.

http://www.yalasarat.com/vdcewp8w.jh8opi9bbj.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
سه شنبه 20/4/1391 - 23:43 - 0 تشکر 471230



چگونه از ظرفیت جنبش عدم تعهد استفاده كنیم؟

درباره گسیل كاروان پادشاهان مرتجع عرب به تهران




قرار براین است تا شیخ‌نشین‌هایی كه با در اختیار گذاشتن پایگاههای نظامی خود به آمریكا ساده‌ترین اصول و شروط عضویت در جنبش عدم تعهد را زیر پا گذاشته‌اند، دو ماه دیگر میهمان كشوری باشند كه همه فلاكتهای خود را ناشی از عملكرد او می‌دانند.


پایگاه خبری انصارحزب الله: در پی صدور یازدهمین قطعنامه آژانس بین‌المللی هسته‌ای در مورد پرونده هسته‌ای ایران، چهارشنبه نهم آذرماه سال گذشته هفته نامه یالثارات درصفحه ۴ شماره ۶۵۰ خود و با درج نوشتاری با عنوان «حمایت غیرمتعهدها؛ واقعیت یا خیال؟!» به بررسی آراء كشورهای غیرمتعهد در قبال پرونده هسته‌ای ایران پرداخت. این مرور آماری در حالی ارائه شد كه درآن مقطع جنبش عدم تعهد همچون ادوار گذشته بیانیه‌ای ۱۸ بندی در حمایت از برنامه هسته‌ای ایران صادر كرده بود. 

یالثارات در آن نوشتار گوشزد نمود كه حمایت این نهاد بین‌المللی از فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران فارغ از فضاسازی بی‌محتوای رسانه‌ای از زاویه‌ای دیگر و با دقت بیشتری مورد بررسی قرارگیرد تا تصمیم‌گیری‌های كلان در سیاست خارجی را بر مبنایی اشتباه استوار نسازد. 

در آن مقطع زمانی قطعنامه متاخر آژانس انرژی هسته‌ای علیه ایران در حالی صادر شد كه غیرمتعهد‌های عضو این نهاد تا سال ۲۰۱۲شامل كشورهای شیلی، اكوادور، مصر، هند، اندونزی، نیجر، عربستان سعودی، سنگاپور، آفریقای جنوبی، تونس، امارات متحده عربی، تانزانیا بودند كه ۱۲عضو از ۳۵ كشور را تشكیل می‌دادند. این درحالی است كه قطعنامه مذكور با ۳۲ رای موافق وتنها ۲ مخالف (اكوادور، كوبا) و امتناع اندونزی از دادن رای علیه ایران صادر گردید. 

اما باید گفت صدور آن قطعنامه ضد ایرانی و رای موافق اكثر غیر متعهد‌ها به آن نه یك استثناء، بلكه روندی تكراری محسوب می‌شد كه طی صدور ۱۰ قطعنامه پیش از آن نیز دیده ‌شده بود. چنانچه سی‌ام نوامبر۲۰۰۹ نیز در حالی كه ۱۵ عضو از ۳۵ عضو شورای حكام را غیر متعهدها تشكیل می‌دادند، ۱۲ كشوراز این جمع به این قطعنامه علیه ایران رای مثبت داده و تنها ۳ كشورمالزی (رئیس شورای حكام)، ونزوئلا و كوبا با این قعطنامه به مخالفت پرداختند. كه در نتیجه شورای حكام با رای ۲۵ عضو از اعضای قطعنامه دهم خود را علیه پرونده هسته‌ای ایران به تصویب رسانید. 

این روند در چهارم فوریه۲۰۰۶و صدور نهمین قطعنامه شورای حکام علیه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نیز وجود داشته است. چنانكه متاسفانه بر اساس آن، موضوع هسته‌ای ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارجاع ‌شد. این در حالی است كه در آن تاریخ، تنها سه‌کشور ونزوئلا، سوریه و کوبا به این قطعنامه رأی منفی و پنج کشور غیرمتعهد دیگر نیز به آن رأی ممتنع دادند. گفتنی است هنگام صدور این قطعنامه غیر متعهدها ۲۴ عضو از ۳۵ عضو شورا را تشكیل می‌دادند كه اجماع آنان می‌توانست از ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت و تبعات بعدی آن جلوگیری كند. اما این اجماع نه تنها رخ نداد كه حتی ۸ غیر متعهد باقی مانده نیز به این قطعنامه رای مثبت داده بودند. 

در سپتامبر ۲۰۰۵ نیز غیر متعهدها با در اختیار داشتن ۲۴ عضو از شورای حكام، با ۱۱ رای موافق، ۱۲ رای ممتنع و یك رای مخالف موجبات «عدم اجماع» برای عدم صدور قطعنامه علیه ایران را فراهم آورده و هشتمین شماره از قطعنامه‌های سریالی را تقدیم جمهوری اسلامی ایران كردند! 

دراین راستا لازم به ذكر است ۷ قطعنامه دیگر شورای حكام با اجماع كامل ۳۵ عضو علیه ایران صادر گردید، چنانکه در این فرایند حتی یك عضو غیر متعهد هم به نفع ایران رای نداده و یا حتی رایی ممتنع در این رابطه صادر نكرده است. چنانچه اوت۲۰۰۵، نوامبر، سپتامبر، ژوئن و مارس۲۰۰۴، نوامبرو سپتامبر۲۰۰۳ مقاطع تاریخی است كه جمهوری اسلامی ایران ۷ قطعنامه صادر شده با «اجماع كامل» را از شورای حكام دریافت كرده است. حال آنكه در همین مقاطع زمانی همواره رقمی بین ۱۵ و ۱۶ عضو از ۳۵ عضو حاضر در شورای حكام در اختیار غیر متعهد‌ها بوده است. 

اما نكته جالب‌تر اینجاست كه علاوه بر شورای حكام، این روند در شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز علیه ایران ادامه داشته است، چنانکه در طول صدور ۶ قطعنامه از سوی این شورا علیه پرونده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران رقمی بین ۳ تا ۷ عضو از ۱۰ عضو غیر دائم شورای امنیت در اختیار غیر متعهدها قرار داشته است. چنانچه ۳ عضو حاضر در این شورا به قطعنامه ۱۹۲۹به نسبت مساوی آرای مثبت، منفی و ممتنع دادند. و قطعنامه‌های۱۸۳۵، ۱۷۴۷و۱۷۳۷ با رای تمام اعضای غیر متعهد عضو شورای امنیت كه رقمی بین ۶ تا ۷ عضو غیر دائم را تشكیل می‌دادند به تصویب رسید. دراین راستا قطعنامه‌های ۱۶۹۶ و ۱۸۰۳ نیز تنها با یك رای مخالف از ۵ و ۷ عضو غیر متعهدها در شورای امنیت علیه ایران صادر شد. 

روند یاد شده در حالی برای خوانندگان محترم به اختصار تشریح گردید كه در تمام طول این مدت از سال ۲۰۰۳ تاكنون و در خلال جلسات شورای حكام و البته پس از آن غیر متعهدها در حالی كه به محكومیت ایران در نهادهای بین‌المللی با آرای الزام‌آور حقوقی رای می‌دادند، همزمان بیش از۴۴ بیانیه حمایت‌آمیز از برنامه هسته‌ای ایران را نیز صادر كرده‌اند! 

بازخوانی گزارش یالثارات درباره مواضع جنبش عدم تعهد در قبال پرونده هسته‌ای ایران درحالی معنا می‌یابد كه به دنبال تذكر قبلی باید هشدار داد، تا بیش از آنچه ارزش واقعی جنبش غیر متعهد است روی آن حساب باز نكنیم. از طرفی این یك تصمیم عاقلانه است كه جمهوری اسلامی ایران باید از ریاست دوره‌ای خود بر این سازمان و نیز از ظرفیت این نهاد بین‌المللی حداكثر بهره برداری را بنماید. 

البته سابقه آراء درخشان غیر متعهدها به۱۱ قطعنامه ضد ایرانی درشورای حكام و ۶ قطعنامه مشابه دیگر درشورای امنیت، تنها یكی از موضوعات مورد بررسی است كه اساسا حكایت از ماهیت متشتط سازمان عدم تعهد دارد. سازمانی ناهمگون كه انواع متعارضی از حاكمیت اعم از كمونیستی و پادشاهی و جمهوری را با منافع متعارض درخود جای داده است. 

سازمانی مثل جنبش عدم تعهد كه نه جلسات منظمی دارد و نه مصوبات مشخص، مسئولان سیاست خارجی یك كشور تجدید نظرطلب انقلابی وآرمانگرا مثل ایران ملزم می‌كند تا آرمانهای جمهوری اسلامی را به قیمت خرید بیانیه‌های بی‌خاصیت این سازمان به باد ندهد. 

همانطوركه ذكر شد استفاده از ظرفیت جنبش عدم تعهد یك فكر منطقی و عاقلانه محسوب می‌شود. اما به راستی چگونه می‌توان از ظرفیت موجود در سازمانی كه اعضای آن دارای منافع ملی، اهداف و خط مشی‌های متعارض هستند حداكثر بهره‌برداری را نمود؟ این سوال زمانی مهمتر جلوه می‌كند كه می‌شنویم تهران در شهریور ماه سال جاری میزبان كاروانی از پادشاهان عضو غیر متعهدها اعم از عربستان و بحرین و اردن در كنار سایر اعضای سوسیالیست و كمونیست وجمهوری‌های فاقد خط مشی مشخص آفریقایی است. 

معلوم نیست عدم تعهد حكومت‌های پادشاهی كه سمبل‌های ارتجاع و خودكامگی در نظام بین‌الملل محسوب می‌شوند با كدام معیار سنجیده شده و عضویت آنها در جنبش عدم تعهد پذیرفته شده است؟
قرار براین است تا شیخ‌نشین‌هایی كه با در اختیار گذاشتن پایگاههای نظامی خود به آمریكا ساده‌ترین اصول و شروط عضویت در جنبش عدم تعهد را زیر پا گذاشته‌اند، دو ماه دیگر میهمان كشوری باشند كه همه فلاكتهای خود را ناشی از عملكرد او می‌دانند. 

شاید اگر میزبانی این اجلاس پیش از آغاز بیداری اسلامی به جمهوری اسلامی ایران واگذار می‌شد، این امكان وجود داشت كه بتوان مثل ادوار گذشته چشم بر حضور دشمنان منطقه‌ای و البته متعهد به آمریكا و براندازی جمهوری اسلامی ایران را در اجلاس بی‌خاصیت جنبش «عدم تعهد» ببندیم و نسبت به برنامه‌ریزی بی‌حاصل برای استفاده از ظرفیتی كه هرگز وجود خارجی ندارد بی‌تفاوت باشیم. 

اما در دوران كنونی كه مردم بحرین و عربستان توسط سپردفاع شبه جزیره به نیابت از آمریكا در حال قتل‌عامند وخاك اردن نیز محلی برای انتقال سلاح و تروریست به سوریه برای كشتار مردم این كشور است، وضعیت بسیار متفاوت است. امروز استفاده جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت جنبش عدم تعهد برای ما مهم است. 

دولت جمهوری اسلامی ایران به عنوان نماینده یك نظام غیر متعهد واقعی می‌بایست حداقل به تعهد خود در قبال قانون اساسی و اصل ۱۵۴ آن مبنی بر دفاع از مبارزه حق‌طلبانه مستضعفین در برابر مستکبرین در هر نقطه از جهان پایبند باشد و البته در راستای انجام تعهدش نیز از ظرفیت سازمان هرج و مرج زده جنبش عدم تعهد حداكثر بهره‌برداری مقدور را بنماید. 

گرچه پیشنهاد پیش رو یك مطالبه آرمانی از دولت احمدی‌نژاد است! اما وقتی دبیر شورای امنیت ملی قادر است تا جلسات مذاكرات بی‌حاصل هسته‌ای را به تریبونی بین‌المللی برای اعاده حقوق مردم مظلوم بحرین تبدیل كند پس می‌توان از وزارت خارجه هم انتظار داشت در یك اقدام غیر متعهدانه واقعی، ضمن لغو دعوت ازسه حكومت پادشاهی جنایتكار و متعهد به آمریكا، با تهیه فهرستی از مدارك و مستندات اثبات كننده تعهد این سه پادشاهی روبه سقوط به آمریكا، از سازمان جنبش عدم تعهد بخواهد تا آنان را به دلیل عدم پایبندی به اصول «جنبش عدم تعهد» از این سازمان اخراج كند تا بدینوسیله حداقل هم از ظرفیت سازمان جنبش عدم تعهد بهره‌برداری لازم را كرده باشیم و هم به وظیفه خود در قبال قانون اساسی و مستضعفین جهان جامه عمل پوشانیده باشیم.
http://www.yalasarat.com/vdchz-nx.23nv6dftt2.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
پنج شنبه 29/4/1391 - 18:1 - 0 تشکر 474539


دستور حمله به همه ستادهای عملیات صادر شده است

برای مقابله با هر اقدامی علیه سوریه آماده‌ایم







با فرض آغاز حمله نظامی به سوریه، جمهوری اسلامی ایران، حزب‌الله در لبنان و انقلابیون عراقی جنگ تمام عیاری را آغاز خواهند كرد كه با حذف اسرائیل خاتمه می‌یابد.


آرشیو گفتارهای بشر دوستانه

پایگاه خبری انصارحزب الله:۲۴ تیرماه روزی بود كه اظهارات كلینتون به آرشیو گفتارهای دیپلماتیك آماده كننده اذهان برای آغاز مداخله باصطلاح بشردوستانه در سوریه، اضافه شد. وزیر خارجه آمریکا مجددا و در پی یك كشتار تروریستی دیگر مشابه آنچه در الحوله رخ داد، دمشق را به کشتار مردم خود در تریمسه متهم کرد و خواستار مداخله شورای امنیت در سوریه شد.

اسرائیل مجبور به حمله پیشگیرانه به سوریه است

«دانی یاتوم» رئیس سابق سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی «موساد» نیز یك روز پیش از كلینتون گفته بود: در صورتی که قرار باشد تسلیحات شیمیایی سوریه به دست حزب‌الله و یا سایر سازمان‌های تروریستی در منطقه بیفتد، تل‌آویو برای اقدام نظامی احتمالی در سوریه آماده می‌شود؛ زیرا در هر صورت این امر می‌تواند به وقوع یک جنگ منطقه‌ای منجر شود.

وی متذكر شده بود كه این یك خردمندی است که ما نمی‌توانیم برای اقدام نظامی غیرمتعارف علیه اسرائیل استثناء قایل شویم. ما مجبور خواهیم شد تا به منظور جلوگیری از این حمله، اقدام پیشگیرانه کنیم. ما حتی باید آمادگی آغاز حملات نظامی را داشته باشیم، این حملات به معنای احتمال حرکت به سوی جنگ است.

سوریه انبار تسلیحات تروریستهاست

علاوه بر«دانی یاتوم»، «یئیر گولان» فرمانده جبهه شمالی ارتش اسرائیل در پروژه تكراری سرریزسازی صبر بین‌المللی شركت جسته وگفت: سوریه تسلیحات کشتار جمعی و همچنین تسلیحات بسیار سنگین زرادخانه‌ای دارد که شامل موشک‌های زمین به زمین و تسلیحات شیمیایی می‌شود. در حقیقت سوریه انبار تسلیحاتی است که محرک تروریست‌ها است و این امر در منطقه بسیار نگران کننده است.

آیا جنگ، جهان را فرا خواهد گرفت؟

به طور روزمره صدها صفحه خبر و تحلیل درباره بحران جاری سوریه توسط رسانه‌ها منتشر می‌شود كه در خلال آن می‌خوانیم و می‌شنویم كه حمله به سوریه برابر با آغاز یك جنگ فراگیر خواهد بود كه افزودن پسوند جهانی به آن نیز سخن گزافی نخواهد بود. برخی معتقدند تهدید به جنگ فراگیر تنها یك بلوف است. شاید تندروهای كنگره آمریكا كه این روزها دولت را تحت فشار قرار داده و نظام بین‌الملل را به تلاش برای خلع ید بشار اسد ترغیب می‌كنند نماد این بی‌اعتقادی باشند. اما نگاهی به این سوی معادله و اتكا به استنتاج عقلانی، پاسخ دقیق‌تری به این پرسش خواهد داد كه آیا اساسا حمله به سوریه مساوی با یك جنگ جهانی است و یا با یك بلوف تمام‌عیار برابری می‌كند؟

شش سالگی قدرت‌نمایی

حزب‌الله لبنان قوی‌ترین بازوی جمهوری اسلامی ایران در شمال مرزهای اسرائیل است كه این توانایی را بعد از تقویت عقیده با كمك ارتقاء سطح تكنولوژی نبرد و توان نامتقارن‌سازی جنگ با اسرائیل به دست آورده است. توان حزب‌الله، آخرین بار در حرب التموز (جنگ ۳۳ روزه) برای همه رونمایی شد كه متكی بر قابلیت‌ تهاجمی عظیم آتش بر مراکز جمعیت در اسرائیل با شلیک حدود ۴۰۰۰ راکت طی یك ماه و چند روز نبرد بود. این در حالی است كه باید انهدام ده‌ها ارابه مرگ مركاوا، چندین هلیكوپتر آپاچی، یك فروند هواپیمای اف۱۶ و ۳ ناوچه موشك‌انداز اسرائیل را نیز به فهرست توانایی‌های اثبات شده حزب‌الله در آن نبرد افزود.

اسرائیل: ۹۰ درصد كشورهای جهان قدرت موشكی حزب‌الله را ندارند

اما امروز و بعد از گذشت ۶ سال «دان هرئیل» معاون سابق رییس ستاد مشترک ارتش اسرائیل می‌گوید: «هم اینک حزب‌الله به لحاظ برخورداری از امکانات دفاعی و موشکی، در رتبه نهم ارتش کشورهای جهان قرار دارد.» و البته سیدحسن نصرالله نیز در این رابطه صراحتا می‌گوید: «موشك‌های حزب‌الله هر هدفی در فلسطین اشغالی را هدف قرار می‌دهند و رژیم صهیونیستی بر آن باور دارد. مقامات رژیم صهیونیستی گفته‌اند كه قدرت موشكی حزب‌الله را ۹۰ درصد از كشورها ندارند. قدرت نظامی حزب‌الله با گذشته غیرقابل مقایسه است.»

سلاح از كجا می‌آید؟

نیاز به توضیح ندارد كه حزب‌الله به عنوان یك سازمان غیر دولتی و دارای امكانات محدود توانایی یاد شده را به واسطه انتقال تكنولوژی و آموزش از سوی دیگر اعضای محور مقاومت به دست آورده است. به طور مشخص حزب‌الله به واسطه همسایگی جمهوری عربی سوریه توانسته است تسلیحات، لجستیك، پول و آموزش را برای نیروهای خود از مسیرهای مشخص زمینی فراهم سازد. و به واسطه پشتیبانی دو عضو دولتی محور مقاومت كه از قدرت و تجهیزات نظامی شگفت‌انگیزی برخوردارند حداكثر استفاده را بنماید.

پاره كردن زنجیر مقدمه‌ای برای پایان كار

به نظر می‌رسد این توضیح كوتاه از قدرت حزب‌الله و راه دستیابی به این قدرت، پاسخ خوبی برای این سوال باشد كه راز توقف این روند، پاره كردن زنجیر مقاومت به واسطه سرنگونی جمهوری عربی سوریه است. با یك جمع‌بندی این نتیجه‌گیری ساده خواهد بود كه حلقه جایگزینی پس از حذف سوریه برای حزب‌الله در لبنان باقی نخواهد ماند كه این به معنی قطع قدرتمند‌ترین بازوی جمهوری اسلامی ایران و مقدمه‌ای برای كشانیدن جنگ به پشت مرزهای آن خواهد بود.

سوریه، حزب‌الله و حماس خط قرمز ماست

بر این اساس سخنان محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی ایران در ۲۷ مهرماه ۱۳۹۰ قابل درك و باور خواهد بود كه گفت: «تحرکات جدید منطقه نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها قصد دارند ایران را منفعل کنند تا بتوانند به سوریه حمله کنند اما بدانند ملت‌های منطقه ساکت نمی‌نشینند و به صحنه می‌آیند. سوریه، حزب‌الله و حماس خط قرمز ماست و اجازه نخواهیم داد برای آنها مشکلی ایجاد شود؛ زیرا آنها خط مقدم جهان اسلام در مقابل اسرائیل هستند.»

برای مقابله با هر اقدامی علیه سوریه آماده‌ایم

«درگیری با سوریه كه به قصد شكستن جبهه مقابله با اسرائیل در دستور كار غرب قرار گرفته می‌تواند شورش همه مسلمانان را به دنبال داشته باشد. كه به این ترتیب آمریكا و رژیم صهیونیستی باقی نخواهند ماند.» این جملاتی بود كه۱۱ آبان ۱۳۹۰ واژه جنگ فراگیر را از زبان سرلشکر فیروزآبادی رئیس ستاد كل نیروهای مسلح معنا كرد و پرویز سروری عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هشتم نیز ۱۶ فروردین ۱۳۹۱ بدون حاشیه و صراحتا بر آن صحه گذاشت و گفت: «ایران هرگونه اقدام غرب علیه بلوک مقاومت و علی‌الخصوص سوریه را اقدام علیه خود تلقی می‌کند. مواضع ایران در برابر مسئله سوریه بسیار شفاف و صریح است و تهران از هر ملتی که در برابر اسرائیل مقاومت کند حمایت جدی می‌کند؛ زیرا هر حرکتی برای ضربه زدن به منافع اعضای بلوک مقاومت ضربه به اتحاد و انسجام اسلامی است و ایران کلیه تمهیدات را برای مقابله با چنین اقداماتی آماده کرده است.»

۶ سال است كه جنگ واقعی آغاز شده

این روندی بود كه بر اساس آن می‌توان به این نتیجه رسید که در خاورمیانه بعد از جمهوری عربی سوریه برای حزب‌الله و جمهوری اسلامی ایران افقی باقی نخواهد ماند و به دنبال آن می‌توان مطمئن بود كه این دو بازیگر محور مقاومت به طور قطع در لحظات حساس شكل بازی در جریان را تغییر خواهند داد. اما كیفیت این تغییر و چگونگی ورود به این فرایند موضوعی است كه برای روشن شدن آن دكتر محمد صادق‌الحسینی كارشناس امنیت بین‌الملل با ذكر مقدمه‌ای درباره آن به یالثارات می‌گوید: پس از نبردهای ۳۳ روزه و ۲۲ روزه اسرائیل با حزب‌الله در لبنان و گروه‌های مقاومت در فلسطین الگوی ولایت فقیه كه مبتنی بر فلسفه امام و امت است ظهور كرد كه حكایت از آغاز یك جنگ تمام عیار میان امت اسلام با پروژه صهیونیسم بین‌الملل كه در راس آن آمریكا قرار دارد داشت. جنگی به شكلی متفاوت از گذشته که با نایب آمریكا در منطقه یعنی اسرائیل در جریان است.

جنگ اول

یكی از بازوهای قدرتمند امت اسلامی در این نبرد حزب‌الله لبنان است كه به واسطه جمهوری عربی سوریه به لحاظ مادی به بدنه امت متصل است. بنابراین علاوه بر حزب‌الله لبنان كه یك گروه جهادی غیر دولتی است، كشور مقاوم سوریه نیز بازیگر نقش بسیار مهمی است كه با رهبری بشار اسد در جریان است.

اسرائیل جنگ با حزب‌الله لبنان را كه به نیابت از امت اسلامی با این رژیم در افتاده بود «اولین جنگ» نامید. این در حالی است كه این رژیم از زمان تاسیس بارها با ارتش دولتهای عربی به جنگ كلاسیك پرداخته بود ولی برای آن نام جنگ قائل نبود؛ زیرا در تمام این رویارویی‌ها با نیرنگ به پیروزی دست یافته بود، اما با شكست در نبرد ۳۳ روزه به معنای جنگ واقعی با امت اسلام پی برد و امروز در صدد گرفتن انتقام آن شكست از امت اسلام است. انتقامی كه با پاره كرده حلقه واسط زنجیر مقاومت (جمهوری عربی سوریه) معنا می‌یابد تا شاید دوباره بتواند پرونده بایگانی شده «اسرائیل از نیل تا فرات» را به جریان بیندازد.

نقطه آغاز درست برای رسیدن به جایزه بزرگ

فرایند انتقام‌گیری اسرائیل از نقطه درستی آغاز شده است؛ چراكه ممكن است حذف حلقه واسط میان بانك مركزی عقیده و سلاح (جمهوری اسلامی ایران) آرزوی بوش كوچك را برای رسیدن به جایزه بزرگ (حذف جمهوری اسلامی ایران) محقق سازد. آرزویی كه بوش به قول خودش برای دستیابی به آن به عراق و افغانستان حمله كرد.

درهم شكستن سوریه یك سناریوی واقعی است

اسرائیل از جنگ با حزب‌الله و ایران ناتوان است اما با در هم شكستن جمهوری عربی سوریه قادر خواهد بود به تضعیف این دو سر مهم زنجیر مقاومت بپردازد تا در بلند مدت ضربه نهایی را بر پیكره امت اسلام وارد سازد. این سناریوی واقعی امروز به یك صحنه اقلیمی در جهان تبدیل شده كه تحقق و یا عدم تحقق آن جغرافیای سیاسی جهان را دگرگون خواهد ساخت و به نظام جدید جهانی شكل خواهد داد.

معادله و نامعادله

صهیونیسم بین‌الملل برای تغییر این معادله به نفع خود از همه ابزارهای ساخته شده توسط پیروزمندان جنگ جهانی دوم یعنی سازمان ملل و شورای امنیت استفاده می‌كند اما در این مسیر ناتوان مانده است. زیرا منطقه خاورمیانه و شاید نظام بین‌الملل امروز برای تبدیل این معادله به نامعادله به شدت با امت اسلامی درگیر است. امتی كه توانسته تا كنون این معادله را در حالت موازنه نگاه دارد تا در موقع مقتضی آن را به نفع خود تغییر دهد.

باید برای ساعتهای آینده هم برنامه عملیات داشته باشیم

محمد صادق‌الحسینی براین مبنا معتقد است همانگونه كه امام خامنه‌ای فرمودند امروز ما در آستانه آغاز یك تحول تاریخی قرار داریم و در این راستا می‌گوید: ما با این رویكرد باید برای ماه‌ها، هفته‌ها، روزها و حتی ساعات آینده خود برنامه‌ریزی دقیقی برای عمل داشته باشیم.

یارگیری ایران

بر این اساس است كه جمهوری اسلامی ایران در حال یارگیری از میان دولت‌هایی است كه از ترس تكمیل پل غربی شرقی لیبرال دموكراسی آمریكا كه ناتو موتور محركه آن است پشت سنگر محور مقاومت قرار گرفته‌اند و دست از حمایت از آن برنمی‌دارند. در این راستا جمهوری اسلامی ایران موفق شده است تا در این رویارویی و با استفاده از هراس چین و روسیه از ظرفیت این دو دارنده حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل متحد به نفع سوریه استفاده كند.

آغاز جنگ تمام‌عیار یك اراده عینی است نه تصورات ذهنی

صادق‌الحسینی به چشم‌انداز ابهام‌آمیز آینده پس از جمهوری عربی سوریه برای حزب‌الله لبنان و جمهوری اسلامی ایران نگریسته و می‌گوید: با فرض آغاز حمله نظامی به سوریه، جمهوری اسلامی ایران، حزب‌الله در لبنان و انقلابیون عراقی جنگ تمام عیاری را آغاز خواهند كرد كه با حذف اسرائیل خاتمه می‌یابد. آنچه از آن با عنوان یك حمله تمام عیار از سوی بازیگران یادشده ذكر شد یك اراده عینی است و نه یك موضوع زاییده ذهن. با آغاز حمله به سوریه جنگی از سوی امت اسلام به راه خواهد افتاد كه برنامه‌های آن هم اكنون در اتاق‌های فرماندهی در ایران و لبنان و عراق تدوین شده‌اند.

حزب‌الله، ایران و عراق قطعا به نفع سوریه جنگ بزرگی را به راه می‌اندازند

این تصمیم در هر سه جبهه به عنوان جزوی از مراتب تأمین امنیت ملی ایران، عراق و لبنان قطعی شده است. گزینه پاسخ تمام قد به تجاوز خارجی به سوریه برای حزب‌الله لبنان، ملت عراق و جمهوری اسلامی ایران نه یك ترجیح قابل بررسی بلكه تنها گزینه پیش روست. اصلاحات و مطالبات بحق مردم سوریه تا زمانی برای این سه طرف محترم خواهد بود كه از سوی خود سوری‌ها وبا آرامش به سرانجام برسد ولذا چنین دست‌آویزهایی با مداخله خارجی مانعی برای عمل جبهه مقاومت در دفاع از یكی از اعضایش نخواهد بود.

دستور حمله به همه ستادهای عملیات صادر شده است

صادق‌الحسینی در حالی از آنچه در مورد قطعی بودن دخالت نظامی كل جبهه مقاومت سخن می‌گوید كه این مسئله را یك دستور واضح و روشن كه به همه ستادهای عملیاتی در منطقه ابلاغ شده است قلمداد می‌كند. این در حالی است كه پیش از این «هادی العامری» دبیرکل سازمان بدر عراق نیز در جمع مردم استان قادسیه در جنوب عراق با اشاره به آخرین تحولات سیاسی عراق و سوریه گفته بود: مسائل منفی که امروز در روند سیاسی عراق رخ می‌دهد بیشتر با هدف توطئه‌چینی علیه سوریه است. ترک‌ها نیز با سوء استفاده از اوضاع سعی دارند نفوذ خود را در سوریه بیشتر کنند. به ترک‌ها اجازه نمی‌دهیم به سوریه حمله کنند و اگر این کار را بکنند ما نیز از مردم سوریه دفاع خواهیم کرد، آنها باید این مساله را به خوبی درک کنند.

همه به فرمان مقام معظم رهبری در آماده‌باش به سر می‌برند

صادق‌الحسینی در پایان با استناد به گزارش‌ها و اطلاعات موثق به یالثارات گفت: گروه‌هایی نظیر صدریون و جیش‌المهدی شاخه نظامی صدر، گردانهای حزب‌الله عراق و گروه مسلح عصائب اهل‌الحق و گروه‌های دیگری كه آمریكا را با همكاری جمهوری اسلامی ایران ۹ سال به زانو درآوردند و عراق را آزاد كردند براساس اراده مقام معظم رهبری در حال آماده‌باش به سر می‌برند تا هر تهدیدی را در سطح همان تهدید پاسخ بگویند.دنیا را به بازی بگیرید و نگذارید شما را به بازی بگیرد. از روی این پل با سرافرازی بگذرید و ذلت پایبندی به آن را بر خود حرام نمایید.

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
دوشنبه 2/5/1391 - 22:27 - 0 تشکر 478139













کابوس پیچیده‌ برای استکبار در فرودگاه امام خمینی(ره)؛
استقبال تاریخی بسیجیان از ورود "مشتی شیطان" به تهران













شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران در اعتراض به دعوت از پادشاه بحرین در اجلاس غیرمتعهدها، نامه‌ای را خطاب به مردم بحرین نوشتند.


به گزارش جهان، این شورا در اعتراض به دعوت از پادشاه بحرین در اجلاس غیرمتعهدها خطاب به مردم بحرین تاکید کرده است: ورود آل‌خلیفه به فرودگاه امام خمینی (ره) سرآغاز کابوس پیچیده‌ای برای سران استکبار خواهد بود که مظلومان بحرین آن را فراموش نخواهند کرد.

متن این نامه به این شرح است: 

یا جبار، یا منتقم ، قُلْ إِنَّما أَعِظُکُمْ بِواحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنى‏ وَ فُرادى‏ ثُمَّ تَتَفَکَّرُوا ، از ابتدای خلقت بشر حق‌خواهی و حق‌طلبی از مسیر ظلم‌ستیزی گذشته است و هر جا ظالمی سر برافراشت و بساط ظلم و جور فراهم کرد، چند صباحی بعد با خروش حق به وادی انقراض کشیده شد. حکومت ظلم بت‌پرستان مکه را چه کسی می‌تواند نادیده بگیرد که با طلوع فجر اسلام در هم نوردیده شد؟

ظلم و ستم معاویه و یزید و امویان و مروانیان مگر دوام داشت؟ خونریزی‌ها و سفاکی‌های حجاج ثقفی تمام شد.

همه گذشته ما صحنه تنازع حق و باطل بود و کورسوی روشن امید در همگی این فراز و نشیب‌ها تنها این بود که حق ساکت نماند.

پرچمی که شمریان در صحرای کربلا برافراشتند، روزی دیگر در فلسطین و به دست غاصبان یهودی افتاد و امروز در دستان حکام جعلی آل‌خلیفه و آل‌سعود قوت کاذبی گرفته است و وظیفه سربازان حق قیام است. وظیفه مظلوم، خروش و فریاد و حرکت است، زیرا در مکتب اسلام تفاوتی میان ظالم و ظلم‌پذیر نیست.

فرقی میان مسکتبر و استکبارپذیر نیست. هر اندازه ظالم و ظلمش سزاوار عذابند، ظلم‌پذیران و مظلومین ساکت هم در آن عذاب شریکند.

امروز تشخیص ظلم و ظالم و مظلوم بسیار ساده و نمایان است. حتی در میان پرده‌های عظیمی از جهل و فریب و دروغ که از مسیر رسانه‌های ظالمان یهودی و برخی رسانه‌های عربی پخش می‌شود، باز هم به سادگی می‌توان نشانه‌های ظالم را از مظلوم تشخیص داد.

برای جبهه استکبار تنها فرو کوفتن حق و عدالت طلبی مهم است و همین شهوت کور کننده دست و پایشان را در مرداب تناقضات جهانی خود به هم بسته است. در بحرین هر چقدر قتل و خونریزی و هتاکی و تجاوز می‌بینند، به همان میزان فشار بر حاکمان بحرین کمتر می‌شود؛ امروز پس از ماه‌ها شنیدیم که دادگاه تونس، حاکم ظالم و فراری خود را غیاباً به حبس ابد محکوم کرد.

بن علی به اندازه آل‌خلیفه برای ادامه جنایات خود فرصت نداشت و با همان اندازه کشتار و خونریزی به حبس ابد محکوم شد.

مردم مقاوم بحرین!

یقیناً جانیان آل‌خلیفه حکمشان از حبس ابد سنگین‌تر خواهد بود، زیرا هنوز هم مشغول کشتار و خونریزیند و چه غمبار است که در سایه تعاملات دیپلماتیک بین‌الملل که همه بر مبنای اصالت انسان ساخته و پرداخته شده، و نه اصالت حق و خدا، باید این غاصبان خونریز را در اجلاس سران غیرمتعهد آن هم در تهران ببینیم.

قرار است مشتی شیطان در روزهای آینده به تهران سفر کنند و ایران پذیرای آنهایی باشد که ماه‌هاست مسلمانان بحرین را به جرم آنکه می گویند: هر یک بحرینی، یک رأی، صدایشان را در گلویشان با گلوله‌های غربی خفه می‌کنند. دژخیمانی که مسلمانان آزاده بحرینی را ماه‌هاست به جرم عزاداری برای اهل بیت (ع) بی‌رحمانه شکنجه می‌کنند.

مردم عزیز بحرین! حرکت عدالتخواهی و دفاع از مظلومان و مستضعفان که در ایران با پرچمداری امام خمینی و امام خامنه‌ای به اهتزاز درآمد، روز به روز با عزمی استوارتر به پیش می‌رود و هرگز در عرف روابط بین‌الملل هضم نخواهد شد.

ایران امروز پرچمدار ظلم‌ستیزی است و هرگز آل‌خلیفه جنایتکار را نماینده مردم بحرین در هیچ اجلاسی نمی‌داند. آل خلیفه فقط نماینده وزارت دفاع آمریکاست و نه مردم بحرین.

ایران پرچمدار ظلم ستیزی است و اگر این ظلم از مسیر روابط دیپلماتیک هم اعمال شود ابایی از مقابله با آن نخواهد داشت.

جنبش دانشجویی اگر احساس کند خانه ظلم، از حد خود تجاوز می‌کند، برای بستن آن درنگی ندارد، همچون سفارتخانه‌های رژیم اشغالگر و آمریکای جنایتکار و انگلیس خبیث.

ورود آل‌خلیفه به فرودگاه امام خمینی (ره) سرآغاز کابوس پیچیده‌ای برای سران استکبار خواهد بود که مظلومان بحرین آن را فراموش نخواهند کرد.

آیا به راستی گمان کرده‌اند که جانیان آل خلیفه می‌توانند به راحتی ماه‌های پیاپی حکم قتل و شکنجه و تجاوز به نوامیس مسلمانان را در بحرین صادر کنند و با آسودگی قدم‌های رذیلانه خود را در فرودگاه تهران بگذارند!؟ هرگز چنین نخواهد بود.

جنبش دانشجویی در مسیر احقاق حق و نیز ایستادگی در برابر زورگویی غاصبان و زورگویان، فراتر از مناسبت‌های رسمی که حاکم بر مجامع و اجلاسیه‌ها می‌باشد تنها معیارش برای تشخیص حق از باطل دفاع از مظلوم در برابر ظالم است.


ما فرزندان انقلاب 1979 ایران و جنگ تحمیلی 8 ساله هستیم. دانشجویان حق‌طلب ایرانی به خوبی رنج و محنتی که امروز شما با آن درگیر هستید را با عمق جان درک می‌کنند و بر ایستادگی و مقاومت شما مباهات کرده و صدایی را که شما در این ماه‌ها علیه ظلم و استبداد بلند کردید به زودی در فرودگاه امام خمینی تهران علیه ظالمان وابسته‌ای که غاصبانه عنوان حکومت بر شما را یافته‌اند، توسط برادران و خواهران ایرانی شما و با بسیج جامعه عدالت‌طلب دانشجویی طنین‌انداز خواهد شد.

و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون ، برادران و خواهران شما در شورای تبین مواضع بسیج دانشجوی تهران بزرگ

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.