محققان میگویند: میزان مصرف غذاهای فیبردار ارتباط مستقیم با طول عمر دارد.
به گزارش ایسنا، بر اساس نتایج پژوهشی که در آمریکا انجام شده، رژیم غذایی پرفیبر قابلیت کاهش احتمال مرگ و میر در اثر بیماریهای قلبی و تنفسی را دارد.
این مطالعه همچنین نشان داد که بیشتر شهروندان آمریکایی روزانه 15 گرم غذاهایی فیبردار مصرف میکنند و به نوعی دچار فقر فیبر هستند.
دانشمندان مسؤول این تحقیق معتقدند که زنان باید روزانه 25 گرم فیبر را در رژیم غذایی خود بگنجانند. این میزان برای مردان 38 گرم است.
در این پژوهش همچنین آمده است که احتمال مرگ و میر افرادی که به میزان کافی غذاهای فیبردار مصرف میکنند، 22 درصد کمتر از افراد مورد آزمایشی است که کمترین میزان فیبر را مصرف کردند.