• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
ارتباطات و فن آوری اطلاعات (بازدید: 499)
شنبه 23/11/1389 - 14:9 -0 تشکر 282513
راهنمای امنیت رایانه پیش از اتصال به اینترنت

این گزارش برای افرادی که تازه می‌خواهند رایانه خود را به اینترنت متصل کنند، مفید است. این نکات برای کاربران خانگی، دانشجویان و دانش‌آموزان، شرکت‌های کوچک و هر جایی که از اینترنت پرسرعت (DSL) یا dial-up استفاده می‌کنند نیز می‌تواند آموزنده باشد.

به گزارش ایسنا، در بسیاری از مواقع شاهد این هستیم که ناگهان کامپیوتر ما دچار حجم وسیعی از مشکلات امنیتی میگردد.

این مساله می‌تواند به دلایل متعددی اتفاق بیفتد؛ بر اساس گزارش مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌یی، از جمله این دلایل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

تنظیمات پیش فرض بسیاری از کامپیوترها ناامن است. از زمانی که سازنده رایانه را ساخته و تنظیم کرده است تا زمانی که کاربر آن را مورد استفاده قرار می‌دهد، ممکن است آسیب‌پذیری‌های امنیتی جدیدی کشف شده باشند که در تنظیمات پیش فرض رایانه در نظر گرفته نشده باشند.

افراد مهاجم محدوده آدرس‌های IP خطوط اینترنت پرسرعت و dial-up را می‌شناسند و هر از گاهی آن‌ها را اسکن می‌کنند و به دنبال رایانه‌های ناامن می‌گردند.

در نتیجه زمان میانگین برای سوء استفاده از یک رایانه محافظت نشده در برخی شبکه‌ها به واحد دقیقه اندازه‌گیری می‌شود. این مساله به خصوص در مورد محدوده‌های آدرس‌های IP مورد استفاده در ارتباطات DSL و dial-up صادق است.

پیشنهاد و توصیه استاندارد برای کاربران خانگی این است که اصلاحیه‌های نرم‌افزارها را بعد از اتصال به اینترنت هر چه سریع‌تر دریافت و نصب کنند.

- راهنمایی‌های عمومی

پیشنهاد می‌کنیم این نکات را زمانی که به تازگی سیستم عامل خود را نصب کرده‌اید و قبل از اولین بار اتصال به اینترنت مورد توجه قرار دهید؛ در صورت امکان از طریق یک فایروال شبکه (سخت‌افزاری) به اینترنت وصل شوید.

نرم‌افزار فایروال رایانه را فعال کنید؛ اگر سیستم عامل شما به شکل پیش فرض دارای یک فایروال نرم‌افزاری است، پیشنهاد می‌کنیم که آن را فعال کنید و به این وسیله از دسترسی سایر رایانه‌های روی اینترنت به رایانه خود جلوگیری کنید.

سرویس‌های غیرلازم مانند به اشتراک‌گذاری فایل و چاپگر را غیر فعال و اصلاحیه‌های نرم‌افزاری را دریافت و نصب کنید.

- ویندوز XP
برای تکمیل این گام‌ها شما باید به عنوان کاربری با سطح دسترسی Administrator محلی وارد سیستم عامل شده باشید.

علاوه بر رعایت موارد ذکر شده در راهنمایی‌های عمومی، سرویس اشتراک گذاری را غیرفعال کنید.

از منوی Start وارد Control Panel شوید و قسمت Network and Internet Connections را باز کنید و وارد Network Connections شوید.

روی ارتباط شبکه‌ای که می‌خواهید آن را تغییر دهید (مثلا Local Area Connection) کلیک راست کرده و از منوی باز شده Properties را انتخاب کنید. اطمینان حاصل کنید که File and Printer Sharing for Microsoft Networking انتخاب نشده است و به شبکه وصل شوید.

- MAC OSX

فایروال نرم‌افزاری را فعال کنید؛ برای این کار System Preferences را باز و Sharing را انتخاب کنید.

سربرگ Firewall را انتخاب کنید و روی Start کلیک و سربرگ Services را انتخاب کنید و مطمئن شوید که هیچیک از سرویس‌ها انتخاب نشده‌اند و به شبکه وصل شوید.

- سایر سیستم عامل‌ها

کاربران سایر سیستم عامل‌ها باید ابتدا «راهنمایی‌های عمومی» قسمت قبل را مطالعه کرده، سپس از طریق سایت ارائه دهنده سیستم عامل خود دستورالعمل‌های لازم را دریافت کنید.

- حفظ امنیت

نرم‌افزار آنتی ویروس را نصب و استفاده کنید. اگرچه یک نرم‌افزار آنتی ویروس نمی‌تواند کاربر را در برابر تمامی کدهای خرابکار محافظت کند، ولی به عنوان اولین سد دفاعی در برابر حملات کدهای خرابکار به شمار می‌رود.

بسیاری از آنتی ویروس‌ها به‌طور خودکار خود را به روز می‌کنند. بهتر است هر زمان که آنتی ویروس شما نیاز به به روز رسانی داشت این کار را بلافاصله انجام دهید.

به‌روزرسانی خودکار نرم‌افزارهای خود را (اگر چنین گزینه‌ای دارند) فعال کنید.

معمولا تولیدکنندگان نرم‌افزارها زمانی که یک آسیب‌پذیری در نرم‌افزارهایشان کشف می‌شود، اصلاحیه آن را ارائه می‌دهند. شما باید بتوانید این اصلاحیه‌ها را از سایت تولیدکننده نرم‌افزار دریافت کنید.

برخی نرم‌افزارها به طور خودکار به‌روزرسانی خود را چک می‌کنند و بسیاری از تولیدکنندگان از طریق پست الکترونیک به کاربران خود اطلاع‌رسانی می‌کنند. اما اگر هیچیک از این دو نکته در مورد نرم‌افزار مورد نیاز شما برقرار نیست، خودتان باید به طور متناوب در بازه‌های زمانی مناسب سایت تولیدکننده نرم‌افزار را چک کنید.

نکات امنیتی زیر را رعایت کنید:



زمانی که ضمیمه یک پست الکترونیک را باز می‌کنید، از اتاق‌های گفت‌وگو استفاده می‌کنید و یا از نرم‌افزارهایی P2P مانند E-mule برای به اشتراک‌گذاری فایل استفاده می‌کنید جانب احتیاط را رعایت کنید.

سرویس‌های به اشتراک‌گذاری فایل‌ها یا واسطهای کاربری شبکه را که مستقیما با اینترنت روبرو می‌شوند فعال نکنید و اگر لازم نیست و تا جایی که می‌توانید از نام کاربری با حق دسترسی پایین استفاده کنید.

دوشنبه 25/11/1389 - 21:0 - 0 تشکر 283939

بیشتر خطر دزدیده شدن رمز و شناسه کاربرها توی کافی نت ها رخ میده
بعضی از کافی نت ها هستند که یک برنامه میزارن که وقتی کاربر کارش تمام سیستم رو ری استارت کنی بر میگرده به حالت اولیه و انگار تازه ویندوز گذاشتی

تا رفتم اومد ...

 َََََََََََََََََِِِِِِِِِِِِِِِِِ

َََََََََََََََََِِِِِِِِِِِِِِِِِ

َََََََََََََََََِِِِِِِِِِِِِِِِِ

دوشنبه 25/11/1389 - 21:19 - 0 تشکر 283957

با سلام
در ادامه ی حرف های دوستمون bipcclub
از همه بدتر استفاده از این كیلاگرها هست
واقعا این یكی دیگه نامردیه
نباید هیچوقت از كافی نت برای كارهای اینترنتی استفاده كرد

موفق باشید.




هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
سه شنبه 26/11/1389 - 0:19 - 0 تشکر 284032

جدیدن هم شنیده بودم که برخی کافی نت ها و برخی کاربران در کافی نت برای دزدیدن اطلاعات از کیلاگرهای سخت افزاری استفاده می کنند.

   

 
When the power of love replace with the love of power , world will be in peace.

   هر روز صبح در آفریقا آهویی از خواب بیدار می شود که می داند باید از شیر تندتر بدود تا خورده نشود و شیری که می داند باید از آهو تندتر بدود تا گرسنه نماند.مهم نیست شیر باشی یا آهو ، مهم این است که با طلوع آفتاب با تمام توان شروع به دویدن کنی.

سه شنبه 26/11/1389 - 0:28 - 0 تشکر 284040

سلام
در تکمیل گفته های سروش و moriseif عزیز :
اگر کسی نمی دونه کیلاگر چیه به لینک زیر مراجعه کنه

http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%DB%8C%E2%80%8C%D9%84%D8%A7%DA%AF%D8%B1

تا رفتم اومد ...

 َََََََََََََََََِِِِِِِِِِِِِِِِِ

َََََََََََََََََِِِِِِِِِِِِِِِِِ

َََََََََََََََََِِِِِِِِِِِِِِِِِ

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.