ارگانیسمهای تک سلولی هم برای ما مفید بوده و هم ضرر می رسانند.
قسمت بعدی کتاب راجع به همین موضوع صحبت کرده و نمونه هایی از فواید تک سلولیها و نیز بیماریها و خسارتهای ناشی از اونها صحبت کرده که منم تیتروار براتون نمونه ها رو بی هیچ توضیحی میذارم. سوال داشتید بپرسید.
اول نیمه پر لیوان یعنی فوایدشون:
-کمک به هضم غذا....باکتریهای موجود در روده های ما.
-کمک به حاصلخیزی خاک توسط پروتوزوآها
-کنترل جمعیت باکتریها توسط پروتوزوآها
-تولید ترکیبات نیتروژنی و فسفاتی و نیز بازیافت زباله بازهم توسط پروتوزوآها
-تجزیه باقیمانده گیاهان و حیوانات توسط مخمرها
-کمک در تولید نان، آبجو، شراب و پنیر توسط مخمرها
-تولید آنتی بیوتیک از مخمرها و کپکها
***مخمرها و کپکها از تک سلولیهای یوکاریوتی هستند که در مجموع به انها قارچ میگوییم.
و اما... مضرات:
-بیماریهایی ناشی از باکتری مثل طاعون، گلودرد چرکی، سل، وبا، سیاه زخم و ...
-بیماریهایی ناشی از پروتوزوآ مثل مالاریا، دیسانتری و ...
- بیماریهای ناشی از قارچ مثل خارش پای ورزشکاران، پنومونی ناشی از پنوموسیستیس کارینی و ...