• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن جراحان > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
جراحان (بازدید: 881)
دوشنبه 29/9/1389 - 18:28 -0 تشکر 264595
مصرف لبنیات پروبیوتیك تا۵۰ درصد ریسك ابتلا به پوسیدگی دندان را كاهش می‌دهد

به گفته یك دندانپزشك، بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته در آمریكا و اروپا، مصرف لبنیات پروبیوتیك 5 روز در هفته به مدت 3 هفته، 50 درصد ریسك ابتلا به پوسیدگی دندان و بیماریهای لثه را كاهش می‌دهد.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، دكتر سعید باقی با اعلام این خبر افزود: پروبیوتیك‌ها باكتری‌های مفیدی هستند كه با رقابت با باكتری‌های پوسیدگی زای دندان،‌ جایگاه باكتری‌های پوسیدگی زا را در محیط دهان اشغال می‌كنند. این باكتری‌ها در پلاك دندانی جایگزین باكتری‌های پوسیدگی زا (باكتری‌هایی كه روی دندان‌ها چسبیده، پس از فرایند تخمیر و ایجاد اسید، سبب تخریب دندان‌ها می‌گردند) می‌شوند.

وی افزود: تولید مواد ضد میكروبی و تنظیم و تحریك سیستم ایمنی میزبان كه منجر به كاهش بیماریهای لثه‌ای می‌شود از دیگر فواید باكتری‌های پروبیوتیك در محیط دهان شناسایی شده‌اند.

باقی با بیان این كه باكتری‌های پروبیوتیك بر اساس تعاریف سازمان جهانی بهداشت (WHO)، میكروارگانیسم‌های زنده‌ای هستند كه در صورت استفاده كافی و مناسب به حفظ سلامت میزبان كمك می‌كنند، گفت: این باكتری‌ها طی سال‌های اخیر با هدف كمك به حفظ سلامت ساختمان بدن به محصولات مختلف غذایی به ویژه شیر و سایر فرآورده‌های لبنی افزوده می‌شود.از باكتری‌ها، مواد غذایی و محیط مناسب (محیط دهان) به عنوان سه فاكتور پوسیدگی دندان نام برده می‌شود كه با حذف عامل باكتری، پوسیدگی دندان كاهش یافه یا از بین می‌رود.

این متخصص دندانپزشكی كودكان، كاهش بیماری‌های لثه و عفونت‌های قارچی در محیط دهان را از دیگر مزایای بهره‌گیری از فراورده‌های پروبیوتیك عنوان كرد و گفت: باكتری‌های پروبیوتیك عفونت قارچی «كاندیدیا» را كه از عفونت‌های بسیار شایع قارچی است و همچنین «هایتوزیس» یا بوی بد دهان با منشا دهانی یا گوارشی را برطرف می‌كند.

وی گفت: در گذشته باكتری‌های پروبیوتیك برای پیشگیری و درمان بیماریهای عفونی یا بیماریهای دستگاه گوارش مورد استفاده قرار می‌گرفت. در چند دهه اخیر و با شناخته شدن خواص دیگر این محصولات به ویژه نقش آنها در افزایش پاسخ سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از بیماریهای دستگاه ادراری و بیماریهای آلرژیك در نوزادان به تدریج نقش این باكتری‌ها در حفظ سلامت بدن پررنگ‌تر شد.

وی در ادامه افزود: هم اینك دو دسته از این باكتری‌ها كه اولی از خانواده «لاكتوباسیل‌»ها و دیگری از خانواده «بایفیدوباكتریا» هستند،‌ بیشتر در صنایع لبنی كاربرد دارند. بایفیدوباكتریا از باكتری‌های موجود در شیر مادر هستند كه پس از تولد نوزادان در محیط دهان ظاهر می‌شوند. باكتری‌های لاكتوباسیل خانواده‌ای شامل باكتری‌های بیماری زا و غیر بیماری زا هستند كه به طور طبیعی در شیر موجود است و طی فرایند پاستوریزه و استریلیزه كردن شیر، باكتری‌های بیماری زا از بین می‌روند. در محصولات پروبیوتیك باكتری‌های غیربیماری زا و مفید در محصولات باقی می‌مانند.

دكتر باقی با اشاره به اینكه محصولات لبنی به ویژه شیر، دوغ و بستنی مورد توجه بچه‌هاست، خواستار گسترش تولید محصولات پروبیوتیك از سوی تولید كنندگان در كنار درج اطلاعات مناسب روی بسته بندی صنایع لبنی با هدف اطلاع رسانی هرچه بیشتر مخاطبان با محصولات پروبیوتیك شد.

 

 

دوشنبه 29/9/1389 - 18:31 - 0 تشکر 264598

دوست عزیزم ، سلام
اول از فعالیت خوبتان تشکر می کنم . دوست گرامی مطلب مرتبط با جراحی ثبت نمائید که بیشتر مرتبط با این انجمن باشد خیلی عالی خواهد شد . از فعالیت خوبتان بسیار سپاسگذارم .
انجمن جراحان

 

thank you for attention

سه شنبه 30/9/1389 - 14:29 - 0 تشکر 264910

پوسیدگی دندان اصلا چیست؟
پوسیدگی دندان بیماری عفونی قابل انتقالی است که با فعالیت میکروبها در سطح دندان آغاز می‌شود و در ساختمان آن پیشرفت می‌کند. برای ایجاد پوسیدگی، مواد قندی هم باید در دسترس میکروبها باشند تا عامل خراب کننده ساختمان معدنی، یعنی اسید تولید گردد. در واقع پوسیدگی دندان تخریب بافتهای سخت دندان است. وقتی یک بیماری در اثر فعالیت میکروبها ایجاد شود آن را بیماری عفونی می‌نامند. و اگر بیماری بتواند از محلی به محل دیگر منتقل شود آنرا بیماری قابل انتقال می‌گویند. با تعریفی که از پوسیدگی دندان شد، می‌فهمیم که پوسیدگی می‌تواند از یک دندان به سایر دندانها سرایت کند.

به نام خدایی که مرا آفرید به نام خدایی که بهم از روح خودش بخشید 

 

با ذکرش همیشه آغاز کردم و با یادش روزی زندگیم را به پایان می برم

اطلاعیه:یکی از مدیران در پیام خصوصی درخواست داده بود ایدی یاهو مسنجرمو بزارم اما نمیدونم مدیر کدوم انجمن هست ایشون چون هیچ نامی ازشون ارسال نشده در هر صورت ایدی من در یاهو hasanja55 هست 

 

 

سه شنبه 30/9/1389 - 14:34 - 0 تشکر 264913

به طور طبیعی ومعمولی 60 میلی‌گرم کافئین در یک فنجان چای وحود داره

به نام خدایی که مرا آفرید به نام خدایی که بهم از روح خودش بخشید 

 

با ذکرش همیشه آغاز کردم و با یادش روزی زندگیم را به پایان می برم

اطلاعیه:یکی از مدیران در پیام خصوصی درخواست داده بود ایدی یاهو مسنجرمو بزارم اما نمیدونم مدیر کدوم انجمن هست ایشون چون هیچ نامی ازشون ارسال نشده در هر صورت ایدی من در یاهو hasanja55 هست 

 

 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.