• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 1991)
يکشنبه 28/9/1389 - 16:1 -0 تشکر 264117
فواید نداشتن فرزند

خیلی از زوج ها در نقطه ای از زندگی خود تصمیم می گیرند که تشکیل خانواده دهند و صاحب فرزند شوند. اما خیلی دیگر از زوج ها هم هستند که تصمیم می گیرند به هیچ وجه بچه دار نشوند. انتظار جامعه این است که هر دو نفر که با هم ازدواج می کنند، صاحب فرزند شوند و آنهایی که چنین کاری نمی کنند معمولاً "خودخواه"، "غیرعادی" و  یا "مشکل دار" خوانده می شوند. اما خیلی از این افراد، به جای اینکه خودشان را "بدون فرزند" ببینند، که روی فقدان و کمبود آنها تکیه دارد، خودشان را "رها از فرزند" می بینند و این یعنی به اختیار خودشان این وضعیت را انتخاب کرده اند.

یک زوج رها از فرزند، در همان طبقه زوج های بی اولاد که دوست دارند صاحب بچه شوند اما قادر به بچه دار شدن نیستند، قرار نمی گیرند. زوج های رها از اولاد آنهایی هستند که درمورد بچه دار شدن با هم صحبت کرده و تصمیم گرفته اند که صاحب بچه نشوند. این مسئله به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد مثل وضعیت وراثت در خانواده ای که نمی خواهند بیماری خاصی را به فرزندشان منتقل کنند، یا آسیب هایی که خودشان در زمان کودکی تجربه کرده اند. برخی از زوج ها هم اصلاً غریزه پدر یا مادری ندارند و به همین خاطر فکر می کنند که منصفانه نیست بچه ای را در این شرایط به دنیا بیاورند.

اعضای خانواده این زوج هایی که دوست ندارند بچه دار شوند، معمولاً به آنها فشار می آورند که بچه دار شوند. پدر و مادرهای زوج که آرزوی پدربزرگ یا مادربزرگ شدن را در سر می پرورانند و دوست دارند که کسی باشد که نام خانوادگی آنها را به نسل های بعد منتقل کند، بیشتر از هر کس دیگر آنها را به بچه دار شدن تحریک می کنند. این فشار وقتی والدین زوج بچه دیگری نداشته باشند، شدت بیشتری پیدا می کند. به این ترتیب همه جمع های خانوادگی برای زوج جوان بسیار پرفشار شده و همه بحث ها به بچه دار شدن آنها ختم می شود.

همچنین وقتی بقیه خواهر برادرهای زوج نامبرده، همه یکی پس از دیگری بچه دار شوند، تطبیق یافتن در جمع آنها برای آن زوج بسیار دشوار می شود. خیلی از دوستانشان هم که بچه دار شده اند، کم کم رابطه شان را با آنها کمتر می کنند چون وجه اشتراکشان با هم کمتر می شود. حتی ممکن است دیگران با دیده سوءظن به آنها نگاه کنند. خیلی از مردم تصور می کنند چنین زوج هایی به این خاطر بچه دار نمی شوند که یا قدرت باروری ندارند و یا اصلاً بچه ها را دوست ندارند. این درحالی است که در کمتر مواردی چنین تصوری صحت دارد.

بااینکه بچه ها موهبت الهی هستند و وجود آنها، اگر خواسته و برنامه ریزی شده باشد، باعث قشنگ تر شدن زندگی می شود اما زوج هایی که تصمیم می گیرند بچه دار نشوند هم از مزایای زیادی بهره مند می شوند. با وجود درگیری های کاری زن و  مرد در جامعه امروز، این زوج ها دیگر لازم نیست نگران برنامه ریزی زمانی برای نگهداری از بچه باشند. همچنین از نظر مالی نیز وضعیت بهتری پیدا می کنند چون دیگر نیازی نیز زیر بار خرج کمرشکن بزرگ کردن بچه از بدو تولد تا بزرگسالی بروند و این باعث می شود پول بیشتری برایشان بماند که در هر راهی که بخواهند خرجش کنند.

زوج هایی که بچه ندارند وقت بیشتری برای اختصاص دادن به همدیگر دارند که باعث می شود بیشتر از زوج های بچه دار به هم نزدیک شوند. این به آن معنا نیست که زوج هایی که بچه دارند رابطه نزدیکی با همدیگر ندارند؛ اما مسئولیت های آنها در قبال مراقبت از بچه وقتشان را بسیار محدود می کند.

نتیجه اینکه درست نیست بگوییم زوج هایی که خودشان تصمیم می گیرند بچه دار نشوند، به طریقی عیب و ایراد دارند یا فقدانی در زندگیشان دارند. اگر زن و مرد به اتفاق هم تصمیم گرفته باشند که بچه دار نشوند، آنوقت خانواده و دوستان باید به نظر و تصمیم آنها احترام بگذارند و برای تغییر عقیده شان روی آنها فشار نیاورند. از این گذشته، حتی اگر آنها نظرشان را هم عوض کنند، این آنها هستند که باید مسئولیت های بچه داری را به دوش بکشند نه خانواده و اطرافیانشان.

بازنده نیستم ، که عشق باخته ام ، همین نام تو که برده ام ، فردا برگ برنده من است .

 

 

ایران جوان

.

فوری دانلود

يکشنبه 28/9/1389 - 16:16 - 0 تشکر 264131

سلام
اگه دلایلشون برای بچه دار نشدن منطقی باشه خوب اشكالی نداره اما صرفا بخاطر كمتر پول خرج كردن و این جور دلایل خودخواهانه درست نیست خودشون رو از لذت بچه محروم كنند این زوج ها كم كم از زندگی یكنواخت خسته میشن و خودشون رو با چیزهای دیگه ایی مجبورن سرگرم كنن

گاهي به آسمان خيالم عبور کن

شعر مرا نيم نگاهي مرور کن

دل مرده ام،قبول . . .!

تو اما مسيحا باش،

يک جمعه هم زيارت اهل قبور کن.

يکشنبه 28/9/1389 - 20:35 - 0 تشکر 264236

با سلام
ممنون از ایجاد این مبحث.
به نظر من بچه لازمه زندگی هستش و 2 تا بچه برای زندگی لازمه. خداوند هم برکتش رو میده. اتفاقا بچه خودش مهر و محبت زن و شوهر رو زیاد میکنه.

نیکی و بدی که در نهاد بشر است                         شـادی و غمی که در قضا و قدراست 

با چرخ مکن حواله کاندر ره عقل                        چرخ از تو هزار بار بــــیچاره تر است

مدیر انجمن خانواده ی تبیان

 

 

يکشنبه 28/9/1389 - 21:40 - 0 تشکر 264265

با سلام
شاید به طور موقت اگر بچه‌دار نشن، بلااشكال باشه، ولی اگر تصمیم به بچه‌دار نشدن برای همیشه باشه، خوب نیست
در ضمن بهتره حتما در این مورد با یك مشاور دیندار مشورت كنند
یا علی

 
سیب‌سرخ‌60- غریبی‌آشنا       وبلاگم: ماه تابان من 

دوشنبه 29/9/1389 - 9:11 - 0 تشکر 264332

بچه تا وقتی کوچیکه شیرینه بزرگ که میشه جز حرص هیچ چیزی برا پدر و مادر نداره اما خوب یکیش لازمه بیشترش خوب نیست

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

سه شنبه 30/9/1389 - 13:2 - 0 تشکر 264855

سلام

دید جالبیه نسبت به بچه دار نشدن...ظریف بود... به هرحال بچه هرچقدر هم كه باعث زحمت، دردسر، كمبود وقت، حرص خوردن و غیره بشه در عوض امید به زندگی رو به اون زوج زیاد می كنه...تازه، اینكه وظیفه ی تربیت یك انسان رو داشته باشی خیلی شیرینه....

حق یارتون

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

يکشنبه 1/12/1389 - 17:57 - 0 تشکر 287419

هشدار وزیر بهداشت درباره رشد منفی جمعیت

وزیر بهداشت درباره تغییرات رشد جمعیت در كشور، با اشاره به رشد منفی جمعیت در كشورهای اروپایی و بحران جمعیت در آن كشورها گفت: در حال حاضر در كشور ما تعداد زیادی از زوج‌ها یا بچه دار نمی‌شوند یا تك فرزندی هستند كه با ادامه این روند ممكن است دچار بحران جمعیت شویم و نتوانیم جلوی رشد منفی جمعیت را بگیریم.

او به خانواده‌هایی كه تصمیم به داشتن یك فرزند دارند، توصیه می‌كند: تك فرزندی باعث مشكلاتی برای خانواده می‌شود، از جمله این كه فرزندان خانواده‌های تك فرزندی به دلیل این كه تنها می‌مانند، مشكلات خاص خودشان را خواهند داشت كه بر این اساس داشتن حداقل 2 فرزند می‌تواند نگرانی‌های این گونه خانواده‌ها را كم‌تر كند. این اظهارات در حالی مطرح شده است كه محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور در ماه‌های اخیر بارها بر مخالفت خود با سیاست‌های كنترل جمعیت تاكید كرده و شعار «2 بچه كافی است» را فرمول «مرگ یك ملت» خوانده است. به گفته رئیس جمهور، در صورتی كه سیاست كنترل جمعیت ادامه یابد، با توجه به این كه در حال حاضر متوسط تعداد افراد خانوارهای ایرانی به كم‌تر از 4 نفر رسیده است، در 50 سال آینده دیگر نسل ایرانی وجود نخواهد داشت. احمدی نژاد در واكنش به كسانی كه تنظیم خانواده را به معنای تقویت رفاه جامعه و رسیدگی بهتر به وضعیت معیشت، كار و زندگی مردم می‌دانند، تأكید دارد: فقر ناشی از بی‌عدالتی و توزیع ناعادلانه فرصت‌ها نه به دلیل فرزند زیاد است و خدا هم در قرآن می‌فرماید اگر از فقر می‌ترسید ازدواج كنید.

متولی رشد جمعیت در ایران مركز آمار است و سرشماری جمعیت را هر 10 سال یك بار انجام می‌دهد؛ بر این اساس میانگین رشد جمعیت 10 ساله اعلام می‌شود. رشد جمعیت در ایران در سال‌های 75 تا 85 به 61 / 1 رسیده بود و در سال 88 رشد جمعیت 3 / 1 درصد اعلام شد.

بر اساس این آمارها به طور متوسط هر خانواده ایرانی 8 / 1 فرزند به عبارتی به طور متوسط كم‌تر از 2 فرزند دارد.

رئیس جمعیت و تنظیم خانواده وزارت بهداشت در همین خصوص می‌گوید: رشد جمعیت بر اساس آخرین آمار 3 / 1 درصد است و یك رشد جمعیت 2 / 3 درصدی را در بین سال‌های 65 تا 68 داشته ایم.

محمد اسلامی در گفت وگو با فارس، ادامه می‌دهد: بین سال‌های 75 تا 85 كاهش رشد جمعیت 3 / 1 درصدی را داشته ایم.

به گفته او، در مركز آمایش سرزمینی آمده است كه رشد جمعیت هیچ شهرستانی نباید بیش‌تر از 5 / 1 درصد باشد و رشد جمعیت كشور نیز نباید از یك درصد بیش‌تر شود و محدوده رشد یك درصدی را در نظر گرفته است، این نشان می‌دهد كه قانون تعادل را بین جمعیت برقرار كرده است و این كه در شهری از كشور رشد جمعیت بیش‌تر و شهر دیگر رشد جمعیت منفی نداشته باشد.

اطلاعات كنونی نشان می‌دهد كه در هیچ جای كشور رشد جمعیت منفی نیست و به رغم این كه سیستم‌های باروری در نقاط مختلف كشور متفاوت است، رشد جمعیت نیز در همه جای كشور مثبت است و اگر مهاجرت‌ها كم‌تر صورت گیرد، رشد جمعیت شهرها هم تغییر می‌كند.

متوسط تعداد فرزندان، كم‌تر از 2 نفر

بر اساس اعلام وزارت بهداشت متوسط اندازه خانواده‌های ایرانی بر اساس آخرین آمار 4 نفر است و معمولا خانواده‌ها دارای 2 فرزند هستند. سرشماری سال 86 نشان می‌دهد كه 96/1 فرزند برای هر خانواده بوده است و به نظر می‌رسد كه اكنون هر خانواده ایرانی به طور میانگین 8/1 فرزند دارد.

آمار سال 89 نشان می‌دهد كه هر خانواده ایرانی 8/1 فرزند دارد و طبق گزارشی كه آمده است هر 10 زوج ایرانی 18 فرزند دارند كه متوسط تعداد فرزندان در خانواده‌ها 2 فرزند است.

بر اساس ماده یك قانون تنظیم خانواده و جمعیت كه اردیبهشت1372 به تصویب رسیده، مقرر شده است تمامی امتیازاتی كه در قوانین بر اساس تعداد فرزندان یا عائله پیش بینی و وضع شده اند در مورد فرزندان چهارم و بعد قابل محاسبه و اعمال نباشد.

بر این اساس با این كه قانون حمایت از 3 فرزند را برای خانواده‌ها معین كرده ولی خانواده‌ها هنوز همان 8/1 فرزند را دارند.

بیش‌ترین و كم‌ترین موالید

رئیس جمعیت و تنظیم خانواده وزارت بهداشت می‌گوید: میزان باروری كل نشان دهنده سطح باروری است. میزان باروری كل از حاصل جمع باروری ویژه سنی واقع در سن باروری به دست می‌آید. میزان باروری كل با استفاده از اطلاعات ثبتی در سال 1388 مربوط به استان‌های سیستان و بلوچستان با 3 فرزند برای هر زن و بعد از آن استان‌های هرمزگان، كهکیلویه و بویراحمد و خوزستان با 2/2 فرزند برای هر زن محاسبه شده است.

اسلامی می‌گوید: كم‌ترین میزان باروری در سال 88 مربوط به استان‌های گیلان با 2/1 فرزند برای هر زن و استان‌های تهران، مازندران و مركزی با 4/1 فرزند برای هر زن محاسبه شده است.

این ارقام با ارقام به دست آمده از روش‌های غیرمستقیم برآورد باروری، تقریباً نزدیك است.

همچنین با استفاده از داده‌های ثبتی سال 88 بیش‌ترین میزان باروری ویژه سنی در سال 88 مربوط به گروه سنی 25 تا 29 ساله است و همچنین میانگین سنی مادرانی كه در سال 88 فرزند زنده به دنیا آورده اند برابر با 27 سال است.

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

يکشنبه 1/12/1389 - 17:59 - 0 تشکر 287420

سلام

كلی گشتم تا اینو پیدا كنم...

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

يکشنبه 1/12/1389 - 18:26 - 0 تشکر 287425

dehkade2010 گفته است :
[quote=dehkade2010;591792;287419]هشدار وزیر بهداشت درباره رشد منفی جمعیت

وزیر بهداشت درباره تغییرات رشد جمعیت در كشور، با اشاره به رشد منفی جمعیت در كشورهای اروپایی و بحران جمعیت در آن كشورها گفت: در حال حاضر در كشور ما تعداد زیادی از زوج‌ها یا بچه دار نمی‌شوند یا تك فرزندی هستند كه با ادامه این روند ممكن است دچار بحران جمعیت شویم و نتوانیم جلوی رشد منفی جمعیت را بگیریم.

او به خانواده‌هایی كه تصمیم به داشتن یك فرزند دارند، توصیه می‌كند: تك فرزندی باعث مشكلاتی برای خانواده می‌شود، از جمله این كه فرزندان خانواده‌های تك فرزندی به دلیل این كه تنها می‌مانند، مشكلات خاص خودشان را خواهند داشت كه بر این اساس داشتن حداقل 2 فرزند می‌تواند نگرانی‌های این گونه خانواده‌ها را كم‌تر كند. این اظهارات در حالی مطرح شده است كه محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور در ماه‌های اخیر بارها بر مخالفت خود با سیاست‌های كنترل جمعیت تاكید كرده و شعار «2 بچه كافی است» را فرمول «مرگ یك ملت» خوانده است. به گفته رئیس جمهور، در صورتی كه سیاست كنترل جمعیت ادامه یابد، با توجه به این كه در حال حاضر متوسط تعداد افراد خانوارهای ایرانی به كم‌تر از 4 نفر رسیده است، در 50 سال آینده دیگر نسل ایرانی وجود نخواهد داشت. احمدی نژاد در واكنش به كسانی كه تنظیم خانواده را به معنای تقویت رفاه جامعه و رسیدگی بهتر به وضعیت معیشت، كار و زندگی مردم می‌دانند، تأكید دارد: فقر ناشی از بی‌عدالتی و توزیع ناعادلانه فرصت‌ها نه به دلیل فرزند زیاد است و خدا هم در قرآن می‌فرماید اگر از فقر می‌ترسید ازدواج كنید.

متولی رشد جمعیت در ایران مركز آمار است و سرشماری جمعیت را هر 10 سال یك بار انجام می‌دهد؛ بر این اساس میانگین رشد جمعیت 10 ساله اعلام می‌شود. رشد جمعیت در ایران در سال‌های 75 تا 85 به 61 / 1 رسیده بود و در سال 88 رشد جمعیت 3 / 1 درصد اعلام شد.

بر اساس این آمارها به طور متوسط هر خانواده ایرانی 8 / 1 فرزند به عبارتی به طور متوسط كم‌تر از 2 فرزند دارد.

رئیس جمعیت و تنظیم خانواده وزارت بهداشت در همین خصوص می‌گوید: رشد جمعیت بر اساس آخرین آمار 3 / 1 درصد است و یك رشد جمعیت 2 / 3 درصدی را در بین سال‌های 65 تا 68 داشته ایم.

محمد اسلامی در گفت وگو با فارس، ادامه می‌دهد: بین سال‌های 75 تا 85 كاهش رشد جمعیت 3 / 1 درصدی را داشته ایم.

به گفته او، در مركز آمایش سرزمینی آمده است كه رشد جمعیت هیچ شهرستانی نباید بیش‌تر از 5 / 1 درصد باشد و رشد جمعیت كشور نیز نباید از یك درصد بیش‌تر شود و محدوده رشد یك درصدی را در نظر گرفته است، این نشان می‌دهد كه قانون تعادل را بین جمعیت برقرار كرده است و این كه در شهری از كشور رشد جمعیت بیش‌تر و شهر دیگر رشد جمعیت منفی نداشته باشد.

اطلاعات كنونی نشان می‌دهد كه در هیچ جای كشور رشد جمعیت منفی نیست و به رغم این كه سیستم‌های باروری در نقاط مختلف كشور متفاوت است، رشد جمعیت نیز در همه جای كشور مثبت است و اگر مهاجرت‌ها كم‌تر صورت گیرد، رشد جمعیت شهرها هم تغییر می‌كند.

متوسط تعداد فرزندان، كم‌تر از 2 نفر

بر اساس اعلام وزارت بهداشت متوسط اندازه خانواده‌های ایرانی بر اساس آخرین آمار 4 نفر است و معمولا خانواده‌ها دارای 2 فرزند هستند. سرشماری سال 86 نشان می‌دهد كه 96/1 فرزند برای هر خانواده بوده است و به نظر می‌رسد كه اكنون هر خانواده ایرانی به طور میانگین 8/1 فرزند دارد.

آمار سال 89 نشان می‌دهد كه هر خانواده ایرانی 8/1 فرزند دارد و طبق گزارشی كه آمده است هر 10 زوج ایرانی 18 فرزند دارند كه متوسط تعداد فرزندان در خانواده‌ها 2 فرزند است.

بر اساس ماده یك قانون تنظیم خانواده و جمعیت كه اردیبهشت1372 به تصویب رسیده، مقرر شده است تمامی امتیازاتی كه در قوانین بر اساس تعداد فرزندان یا عائله پیش بینی و وضع شده اند در مورد فرزندان چهارم و بعد قابل محاسبه و اعمال نباشد.

بر این اساس با این كه قانون حمایت از 3 فرزند را برای خانواده‌ها معین كرده ولی خانواده‌ها هنوز همان 8/1 فرزند را دارند.

بیش‌ترین و كم‌ترین موالید

رئیس جمعیت و تنظیم خانواده وزارت بهداشت می‌گوید: میزان باروری كل نشان دهنده سطح باروری است. میزان باروری كل از حاصل جمع باروری ویژه سنی واقع در سن باروری به دست می‌آید. میزان باروری كل با استفاده از اطلاعات ثبتی در سال 1388 مربوط به استان‌های سیستان و بلوچستان با 3 فرزند برای هر زن و بعد از آن استان‌های هرمزگان، كهکیلویه و بویراحمد و خوزستان با 2/2 فرزند برای هر زن محاسبه شده است.

اسلامی می‌گوید: كم‌ترین میزان باروری در سال 88 مربوط به استان‌های گیلان با 2/1 فرزند برای هر زن و استان‌های تهران، مازندران و مركزی با 4/1 فرزند برای هر زن محاسبه شده است.

این ارقام با ارقام به دست آمده از روش‌های غیرمستقیم برآورد باروری، تقریباً نزدیك است.

همچنین با استفاده از داده‌های ثبتی سال 88 بیش‌ترین میزان باروری ویژه سنی در سال 88 مربوط به گروه سنی 25 تا 29 ساله است و همچنین میانگین سنی مادرانی كه در سال 88 فرزند زنده به دنیا آورده اند برابر با 27 سال است.

با سلام

البته الان من شنیده ام جمعیت ایران به 75 میلیون رسیده که بازم رشد داشته و طبق محاسبه خودشون سالی یک میلیون نفر به جمعیت و بهتر بگیم بیکاران جامعه زیاد شده است.

نیکی و بدی که در نهاد بشر است                         شـادی و غمی که در قضا و قدراست 

با چرخ مکن حواله کاندر ره عقل                        چرخ از تو هزار بار بــــیچاره تر است

مدیر انجمن خانواده ی تبیان

 

 

سه شنبه 3/12/1389 - 8:29 - 0 تشکر 288199

سلام
اخه تو جامعه الان تربیت کردن فرزند خیلی سخت شده برا همین میترسن برا بچه دار شدن و اگر هم بخوان بچه دار بشن بیشتر از یکی سخته

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

پنج شنبه 5/12/1389 - 14:57 - 0 تشکر 289840

به نام خدا
سلام

به نظر من اگر این چنین دیدی برای تمام زندگی وجود داشته باشه، این زوج‌ها بیشتر از ترس دیگر مشکلات از مشکل تربیت بچه ها می ترسن. وقتی میبینند که بچه‌های دیگه به چه انحرافاتی کشیده میشن و اینو در کنار کمبود وقت خودشون میذارن تصمیم می‌گیرن بچه دار نشن. البته علتهای دیگه ای هم وجود داره.
اما هیچ کدوم از این علتها دلیل نمیشه که زوج‌های جوان تصمیم بگیرن بچه دار شدنشون رو حتی به تعویق بندازن

همون طور که در دین ما اومده و دوستان دیگه هم اشاره کردند، بچه با خودش روزی خودش و برکت رو میاره. و باعث تکامل جنبه‌های دیگه انسان( زوج جوان ) می‌شه

برا قفل هایی كه بستست یه كلید مونده تو مشتمبه جنون رسیده كارم بس كه فرصت ها رو كشتم
بازی نور و صدا نیست زندگی یه سرنوشته           یكی پیدا یكی پنهون مثل آدم و فرشته
جانشین  انجمن خانواده‌ی تبیان
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.