• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن جراحان > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
جراحان (بازدید: 53830)
پنج شنبه 8/7/1389 - 12:49 -0 تشکر 236929
پاسخ به سوالات پزشکی شما

 برنده  مهر ماه مطالب روزانه اعضا

 

سلام به همه کاربران عزیز :

این قسمت با هدف پاسخگویی به سوالات شما در ضمینه های : جراحی . مسائل پزشکی عمومی . دریافت مقالات خاص شما در زمینه های پزشکی . سوالات شما در مورد انجمن جراحان و... تشکیل شده است .

شما می توانید سوالات خود را در همین مطلب پرسیده و جواب خودتون رو هم در همین مطلب دریافت کنید ( تاجایی که اطلاعاتم پاسخگو باشد)

راهنمایی :

برای ثبت پاسخ : پس از عضویت در سایت تبیان و لوگین شدن در انتهای همین مطلب یک قسمت ایجاد خواهد شد که شما می توانید سوال خود را در اون قسمت ثبت نمائید .

 

( تمامی کاربران می توانند سوالات خود را مطرح نمایند )

موفق باشید .

 

thank you for attention

پنج شنبه 15/7/1389 - 18:18 - 0 تشکر 239265

پاسخ کاربر" loobia "

سلام به دوست عزیز خودم

تکنولوژی جراحی رشته ای است که در مقطع کارشناسی است و در آن دانشجویان کل بیماری ها رو به صورت تخصصی می خونن وبعد شیوه عمل جراحی هر بیماری به دانشجویان آموزش داده می شود و در جراحی به جراح کمک می کنند . شما اگه در فیلم های جراحی دیده باشید تعدادی حدود 3 نفر( در عمل های معمولی ) سر عمل جراحی هستند ، وفقط یکی از اونها جراح است بقیه کمک جراح هستند . حتی در عمل اگه جراح به هر دلیل نتواند عمل را به پایان برساند کمک او باید انقدر مهارت داشته باشد که بتواند عمل را به اتمام برساند . پس از تحصیل تنکنولوژیست جراحی می توانند :

به عنوان کمک جراح کار کنند و حتی در کنار این کار می توانند دفتر مشاوره پزشکی هم بزنند و ....

موفق و سلامت باشید .

 

thank you for attention

يکشنبه 18/7/1389 - 12:28 - 0 تشکر 240419

loobia گفته است :

اتاق عمل عزیز لطفا در باره رشته ات، مقطع و دانشگاه محل تحصیلت بیشتر توضیح بده و بگو این رشته چه ارتباطی با پزشکی (یا تخصص جراحی عمومی) داره

تا به حال این رشته رو نشنیده بودم

otagh_amal گفته است :
[quote=loobia;22274;239211]

[quote=otagh_amal;314283;239066]سلام به دوست خوب خودم loobia عزیز
دوست عزیزم من تکنولوژی جراحی می خونم در دانشگاه مشهد .
موفق و سلامت باشید .

جواب سوالتو گرفتی الحمد الله؟

شنیدی رشته رو ؟

مثل اینکه خیلی تو باغ درس و دانشگاه نیستی نیستی

این رشته یه دو سالی هست که اومده

خورشید آرزوی منی گرمتر بتاب
يکشنبه 18/7/1389 - 12:29 - 0 تشکر 240420


میشه برای تبخال توضیح بدید؟

خورشید آرزوی منی گرمتر بتاب
دوشنبه 19/7/1389 - 15:38 - 0 تشکر 240741

سلام به همه دوستان گرامی
دوستانی كه سوال مطرح كرده بودند ،‌ تا دو روز دیگه می توانند جواب های خود را دریافت كنند .
این مدت تاخیر به علت پرسخ سوال شما از یك متخصص بوده است .
موفق و سلامت باشید .

(((((((((( دوستان هرگونه سوالی دارند در همین تاپیك ثبت كنند )))))))

 

thank you for attention

سه شنبه 20/7/1389 - 14:34 - 0 تشکر 240936

پاسخ سوال کاربر " fatemi127 "

دوست عزیزم ، سلام . بله من آقای دکتر رو می شناسم ، آقای دکتر هوشمند از استادان بزرگ من در دانشگاه هستند و در جراحی مهارت بسیار خوبی دارند و جزء جراحان خیلی خوب هستند . اما توضیحی که خواسته بودید :

سینوس پیلونیدال Pilonidal sinus

تعریف

واژه پیلونیدال به معنی Nest of hairs (آشیانه‌ای از موها)است. کیست پیلونیدال یا سینوس پیلونیدال یک کیسه کوچک پوستی حاوی مو در قسمت پایین کمر است. در جنگ جهانی دوم به نام بیماری رانندگان جیپ معروف بود. این کیست به صورت یک منفذ پوستی کوچک نمایان شده و گاهی چیزی بیش از یک فرورفتگی حاوی چند موی پیچیده نیست. بیماری پیلونیدال به شکل یک آبسه حاد یا سینوس تخلیه شونده در انتهایی ترین نقطه ستون فقرات یعنی ناحیه ساکرو کوسیکس (خاجی دنبالچه ای) بروز می‌کند.

این کیست ناشی از اختلالی خفیف است که در طی تکامل جنینی رخ می‌دهد. عامل عفونت معمولاً استافیلوکوک است. این وضعیت در مردانی که دارای مقادیر زیادی موی بدن هستند، بیشتر رخ می دهد. علت دقیق آن نامشخص است، اما ممكن است به علت وجود نقصی در تكامل این ناحیه باشد. رشد مو در این محل تمایل دارد به طرف داخل باشد، و احتمال دارد باعث عفونت در سینوس و در نتیجه یك آبسه دردناك شود.این کیست مستعد عفونت است. کیست‌های پیلونیدال در افراد سیاه پوست ناشایع است. هر دو جنس مبتلا می‌شوند ولی در مردان شایع‌تر است. عفونت کیست معمولاً در اوایل بزرگسالی (۴۰-۱۸ سال) آغاز می‌شود. بیشترین رده سنی بین ۱۶ تا ۲۶ می‌باشد. از نظر آماری از هر ۱۰۰ هزار نفر ۲۶ نفر به این بیماری مبتلا می‌شود.   

درمان

دخالت فوری در زمان ظهور علایم اولیه عفونت ممكن است از ایجاد آبسه جلوگیری كند. بیمار باید ناحیه را در آب ولرم مرطوب كرده تا ناراحتی تسكین یابد و در اولین فرصت ممكن به پزشك مراجعه نماید. ممكن است جهت درمان عفونت، آنتی بیوتیك خوراكی تجویز گردد. اگر چرك تشكیل شده باشد، آبسه نیازمند تخلیه زیر بی هوشی عمومی یا ناحیه ای می باشد. درمان کیست عفونی شده معمولاً شامل برش دادن برروی آبسه و تخلیه چرک و گاهی جراحی به منظور برداشتن کل ناحیه عفونی می‌باشد. باید زخم را تا زمانیكه ترمیم شود، بازگذاشت. التیام زخم جراحی ممکن است چند ماه به طول انجامد زیرا باید از عمق زخم ترمیم شود. یک تکه گاز باید برروی زخم قرار داده شود تا هم امکان هواخوردن وجود داشته و هم از ساییده شدن لباس‌ها به زخم جلوگیری شود.پس از درمان سینوس پیلونیدال احتمال عود بیماری کم می باشد

سلامت باشید .

 

thank you for attention

سه شنبه 20/7/1389 - 17:29 - 0 تشکر 240963

سلام otagh_amal عزیز

بابت پاسخ دادن تون یک دنیا ممنونم.

خوشحالم که شما شاگرد استادی خوش اخلاق و باحال چون آقای هوشمند هستید.
اگه اجازه بدین یک سوال دیگه بپرسم.
عمل من عمل بسته بود یعنی بخیه کردند؛ یعنی همان طور که گفتین نبود و من پس از ده روز خوب شدم ولی بعضی ها  می گن دوباره عود می کنه چون عمل بسته انجام دادی.
حالا اگه می شه راه پیشگیری رو به من بگین تا چی کار کن چون از عمل دوباره می ترسم

یک دنیا سپاس.

  چو ايران نباشد تن من مباد

فردوسي بزرگ:

منم بنده ي اهل بيت نبي 

ستاينده ي خاک پاي وصي

برين زادم و برين بگذرم

چنان دان که خاک پي حيدرم

سه شنبه 20/7/1389 - 18:42 - 0 تشکر 241071

پاسخ کاربر " fatemi127 "

دوست عزیزم ، سلام :

از ابراز لطفتون تشکر می کنم . ببینید دوست گرامی من هم در بخش و هم در اتاق عمل بیمارستان فارابی به عنوان دانشجو کار کرده ام . ما به بیماران بعد از ترخیص برگه ای می دادیم که در اون نکات در مورد بیماری آموزش داده می شود . این برگه به شما داده نشده ؟

به هرحال شاید فراموش کرده اید یا برگه گم شده است

اما پاسخ سوال شما :

شدت بیماری و میزان عود آن به طور مستقیم با تراکم موها در باسن ارتباط دارد. از بین بردن موها به طوردائمی یا برای مدت طولانی در ناحیه‌ی گلوئتال در بیماری سینوس پیلونیدال منجر به کاهش عود بیماری می‌شود.میزان عود سینوس پیلونیدال براساس روش درمان و طول دوره‌ی متفاوت است. عود سینوس پیلونیدال اغلب به دنبال انسیزیون و درناژ اتفاق می‌افتد. در این روش سینوس پیلونیدال حذف نمی‌شود و هنوز پس از التیام کاویته وجود دارد. در این شرایط قاعده‌ی زخم التیام نیافته با یک بافت گرانولاسیون و مو و دبریهای پوستی پر می‌شود که به عنوان یک جسم خارجی و واکنش ‌به آن منجر به بیماری سینوس پیلونیدال راجعه یا مزمن می‌شود.از بین بردن موها و بهداشت شخصی در جلوگیری از عود سینوس پیلونیدال مؤثر است.هدف اصلی درمان سینوس پیلونیدال شناسایی روش جراحی یا دارویی است به جهت کاهش ناراحتی بیمار و دوره‌ی کوتاه بستری و از همه مهمتر کاهش ریسک عود است. از بین بردن موها با لیزر پس از مداخلات جراحی در بیماری سینوس پیلونیدال ریسک عود را کاهش می‌دهد. لیزر اپیلیشن آسان و سریع است و عارضه‌ی جانبی ندارد. لیزر اپیلیشن را به بیماران به عنوان یک درمان ضمیمه پس از مداخلات جراحی برای پیشگیری از جراحی‌های بیشتر پیشنهاد می شود معمولا . دوست عزیز حتما با یک پزشک متخصص مشورت داشته باشید .

اگه باز هم سوالی داشتید خوشحال میشم کمکی کرده باشم . موفق و سلامت باشید .

 

thank you for attention

چهارشنبه 21/7/1389 - 13:39 - 0 تشکر 241379

سلام :
دوستی گفتن که سوال دارن اما به صورت خصوصی و چگونه می توانند بپرسن

دوست گرامی به دو شکل زیر می توانید سوال خود را مطرح کنید :

1) می توانید سوال خود را در همین تاپیک ثبت کنید ( نمایش عمومی داده نمی شود ) من سوالتون رو مطالعه و جواب رو به ایمیلتون ارسال خواهم کرد .

2) سوال خود را به ایمیل من ( green_room44@yahoo.com ) ارسال کنید ، سپس من جواب رو به ایمیلتون ارسال خواهم کرد .

موفق و سلامت باشید .

 

thank you for attention

چهارشنبه 21/7/1389 - 14:37 - 0 تشکر 241392

با سلام

در مسنجر یاهو هم با همین آی دی آنلاین می شید؟اتاق عمل

 

 

 

چهارشنبه 21/7/1389 - 14:51 - 0 تشکر 241398

regnant2020 عزیز ، سلام :
بله با همین آی دی آن میشم .
موفق و سلامت باشید .

 

thank you for attention

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.