• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن کامپیوتر > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
کامپیوتر (بازدید: 16482)
سه شنبه 25/3/1389 - 21:18 -0 تشکر 205699
اخبار دنیای كامپیوتر

با سلام خدمت دوستان و عزیزان فعال این انجمن

این تاپیك رو ایجاد میكنم تا اخبار كامپیوتر زیاد از همه فاصله نگیرن و قاطی نشه مباحث با یكدیگر

پس از همه ی دوستان دعوت میكنم اگه مطلبی كه صرفا جنبه ی خبری داشته باشه رو در این تاپیك ثبت كنند 

 

پیشاپیش از همكاری شما عزیزان ممنونم 

با تشكر

 

موفق باشید.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
شنبه 29/3/1389 - 12:43 - 0 تشکر 206182

شركت «دل» برپایه یك مفهوم ساده شكل گرفت: فروش مستقیم سیستم‌های رایانه‌ای به مصرف‌كننده. گرچه مایكل دل در سالهای پیش از ۱۹۸۴ كه شركت را بااین دیده تاسیس كرد عملا با فروش تمبر و یا روزنامه آن را آزموده و به آن دل بسته بود.


شاید بتوان این موضوع را از ویژگیهای منحصر به فرد عصر جدید به‌شمار آورد كه شركتها و بنگاههای صنعتی و اقتصادی و تجاری كوچك و نوپا با رشد سریع و بهت‌آور خود، به‌عنوان رقیب جدی شركتهای بزرگ و باسابقه به میدان می‌آیند و حتی در این رقابت سخت و پرتنش پیروز می‌شوند. نگاهی به فهرست شركتهای برتر جهانی در حال حاضر و مقایسه آن با فهرست چنددهه گذشته به‌خوبی گواه این واقعیت است. شركت رایانه‌ای دل (DELL CORPORATION) یكی از مثالها و الگوهای مطرح در این زمینه است. شركتی كه تنها دودهه پیش با همت و جدیت و خلاقیت جوانی ۱۹ ساله و گریزان از درس و دانشگاه، تنها با سرمایه ۱۰۰۰ دلار شكل گرفت و به‌سرعت باابداع روش فروش مستقیم اینترنتی رایانه و سیستم‌های آن به شركتی چندمیلیارد دلاری با بیش از ۶۰ هزار كارمند در ۱۵۰ كشور جهان تبدیل شد.
● تاریخچه
شركت «دل» برپایه یك مفهوم ساده شكل گرفت: فروش مستقیم سیستم‌های رایانه‌ای به مصرف‌كننده. گرچه مایكل دل در سالهای پیش از ۱۹۸۴ كه شركت را بااین دیده تاسیس كرد عملا با فروش تمبر و یا روزنامه آن را آزموده و به آن دل بسته بود. پس از آن با خرید دستگاههای رایانه و بازكردن آن و به هم ریختن و تعویض و تبدیل اجزای آن، دستگاه جدید را برای فروش عرضه می‌كرد. مایكل دل دریافته بود كه با حذف واسطه‌های فروش و عــــرضه مستقیم رایانه به مصرف‌كننده نهایی می‌تواند سریعتر و ارزان‌تر خدمات خود را به مشتری ارائه دهد. او همین رویكرد بی‌واسطه‌بودن را در شــــاكله سازمانی كه تاسیس كرد به‌كار برد. شركت «دل» در سال ۱۹۸۴ با سرمایه ۱۰۰۰ دلار ثبت شد. گروه تولید تنها سه نفر بودند كه با آچار در كنار میزهای كوچك می‌ایستادند و بهسازی دستگاهها را انجام می‌دادند.
یك سال بعد، شركت اولین سیستم رایانه‌ای را با طراحی خود به بازار عرضه كرد؛ ریزپردازنده اینتل ۸۰۸۸ و سرعت ۸ مگاهرتز. دوسال پس از آن، توسعه بین‌المللی شركت با گشایش دفتر آن در انگلستان آغاز شد و به‌سرعت به چین، فرانسه، ژاپن، كانادا و دیگر كشورها تعمیم یافت. در سال ۱۹۸۹ «دل» اولین رایانه كیفی (NOTE BOOK) خود را عرضه كرد. ۸ سال پس از تاسیس یعنی در سال ۱۹۹۲، «دل» جزو ۵۰۰ شركت برتر جهانی قرار گرفت و سال بعد در رده ۵ فروشنده برتر جهانی در زمینه سیستم‌های رایانه‌ای ایستاد. تا سال ۱۹۹۷، شركت ۱۰ میلیون سیستم رایانه فروخت. در سال پایانی قرن بیستم، فروش شركت از طریق اینترنت به ۵۰ میلیون دلار در روز رسید. پیش از آن دل جایگاه خود را به عنوان اولین شركت رایانه‌ای كه فروش سالانه بیش از یك میلیارد دلار را به‌دست آورده، تثبیت كرده بود. در این سالها عرضه(SERVER) سرور و چاپگر نیز به جمع فرآورده‌های متنوع شركت افزوده شده بود.
● چشم‌انداز و ماموریت
«دل» در سال ۱۹۸۴ با یك چشم‌انداز ساده شركت را تاسیس كرد: مطابق سفارش مشتری مستقیما آن‌طور كه او می‌خواهد و آنچه كه او می‌خواهد می‌فروشیم. ۲۰ سال پس از آن تاثیر این دیدگاه در شركت كاملا روشن است. بیانیه ماموریت شركت چنین است: می‌خواهیم موفق‌ترین شركت رایانه‌ای در جهان در ارائه بهترین تجربه‌ها به مشتریان باشیم.
● حوزه فعالیت
شركت «دل» به‌سرعت فعالیت خود را به خارج از آمریكا نیز گسترش داد و اكنون در بیش از ۱۵۰ كشور جهان به فعالیت مشغول است. حوزه فعالیت عرضه محصولات و خدمات شركت عبارت است از:
- سرورها؛ - حافظه‌ها؛ - سیستم‌های تصویری و چاپگری؛ - ایستگاههای كاری؛ - رایانه‌های كیفی؛ - رایانه‌های رومیزی؛ - محصولات شبكه‌ای؛ - نرم‌افزارها؛ - خدمات مدیریتی؛ - خدمات پشتیبانی؛ - خدمات اجرایی؛ - خدمات آموزشی.
● ویژگیها
ویژگی انحصاری شركت «دل» كه در چشم‌انداز و ایده اولیه تاسیس شركت نیز وجود داشته است «بی‌واسطگی» است. سیستم فروش بی‌واسطه یا مستقیم(direct sale) یعنی نداشتن هزینه انبارداری و حذف توزیع و پخش توسط واسطه‌ها، یعنی فروش بی‌واسطه رایانه به مشتری، یعنی بی‌واسطه با تامین كنندگان در تماس بودن. ۱۰ سال پیش یعنی سال ۱۹۹۶ موجودی انبار شركت ۳۰ روز و شركت كمپك ۶۰ روز بود. این عدد امروز و برای شركت «دل» به چهار روز رسیده است، یعنی متوسط گردش موجودی انبار شركت چهارروز است. الگوی بی‌واسطه كه نماد و ویژگی كسب و كار «دل» است به‌معنای حذف گامهای غیرضروری است. مایكل دل این الگو را حتی در ساختار سازمان خود پیاده كرده و معتقد است پسندیده نیست كه معاونان مدیرعامل یا مدیران بخشها تنها با همتایان خود در تماس باشند. یك ساختار خشك مانع جریان روان اطلاعات می‌شود. مدل مستقیم (direct model) «دل» یك انقلاب در مدیریت زنجیره تامین است. اساس این مدل عبارت است از نزدیك‌ماندن نسبت به مشتری و بهبود مستمر و پایدار. مزایای این مدل عبارت است از:
۱ – دسترسی مشتری به فناوری روز. عرضه آخرین فناوریها بسیار سریعتر از سایر شركتها. (the dell effect)
۲ – مشتری تنها برای آنچه نیاز دارد هزینه می‌پردازد. عرضه انبوه كالا مطابق دلخواه مشتری. (mass customization)
۳ – مشتری می‌داند كمك موردنیاز خود را كجا دریافت كند.
۴ – منفعت و مزایای نوآوری به مشتری می‌رسد.
ارتباط مستمر با مشتری محور مدل مستقیم «دل» است. كاركنان «دل» هر روز مستقیم و بی‌واسطه با میلیونها مشتری تعامل دارند. به‌تعبیر مایكل دل، هیچ شركت دیگری نمی‌تواند این ادعا را داشته باشد كه مثل «دل»، به مشتری گوش می‌دهد، نوآوری و فناوریهای مربوط به آن را موثر و كارا ارائه و با همكاران خود تشریك مساعی می‌كند. علاوه‌بر هزاران تماس تلفنی روزانه، در سال ۲۰۰۵، ۴/۱ میلیارد ملاقات مجازی از طریق اینترنت با dell.com وجود داشته است. بدین طریق شركت اطلاعات بسیاری از مشتریان خود به‌دست می‌آورد. مایكل دل براین باور است كه بسیاری از چیزهایی كه ما یاد می‌گیریم از مشتریانمان است كه حقیقتا موضوع اصلی مدل كسب و كار مستقیم (direct business) است. این رویكرد یا مدل همان مدل بی‌واسطه است كه به‌عنوان یك روش جدید برای انجام كسب و كار باافزودن اینترنت به‌كار می‌رود. شركت، این‌گونه ارتباط و ملاقات و تماس با مشتریان خود را فرصت یادگیری و ارزش‌آفرینی برمی‌شمارد و حتی بهترین مشتریان را كسانی می‌داند كه در جهت بهبود ایده دارند و انتقادی را مطرح می‌كنند. به‌همین دلیل نشستهای دفاع از مشتری را راه انداخته است كه در آن اعضای تیم فروش، بازخوردهای دریافتی خود از مشتریان را به‌همراه حضور یك نمونه مشتری ناراضی در اختیار كارشناسان دیگر بخشهای سازمان قرار می‌دهند.
پنج اصل ساده مدل مستقیم دل عبارت است از:
۱- در كنار مشتری باقی بمان.
۲ - جایگاهی را برای پاسخگویی فراهم كن.
۳ - مشتری را با ارائه آنچه او می‌خواهد توانمند ساز.
۴ - با بهبود مستمر، هزینه‌ها را كاهش ده.
۵ - آن فناوری را عرضه كن كه استفاده از آن راحت باشد

شنبه 29/3/1389 - 12:44 - 0 تشکر 206183

در چندین ماه گذشته پیشرفت های جدیدی در طراحی پروسسورها، بویژه از طرف شرکت AMD حاصل شد. این شرکت علاوه بر اینکه یک cpu با طراحی کاملا ْ64 بیتی عرضه کرد که باعث برتری یافتن این شرکت در بازار کامپیوترهای رومیزی پیشرفته گردید، همچنین در حذف کنترل کننده‌های حافظه (MCH) پیشقدم شد که در عملکرد Athlon 64 و چیپهای"optron" یک پیشرفت قابل ملاحظه نسبت به پروسسورهای intel به حساب می‌آید. اینتل به طور متقابل پروسسور سازگار 64 بیتی را عرضه نمود. به تازگی نیز هر دو شرکت پردازشگرهای دوهسته ای را عرضه نموده‌اند، این پروسسورها بهتر از آن چیزی که شما انتظار دارید کار می‌کنند. پروسسورهای اینتل و AMD هر دو دارای دو هسته پروسسور، در حال کار در یک قالب می‌باشند که هر یک از هسته‌ها بصورت مستقل توابع و پردازشهای داده را انجام می‌دهند (در مورد اینتل این مورد کامل تر است) و هر دو این هسته‌ها توسط نرم افزار سیستم عامل هم آهنگ می گردند. در این مقاله سعی شده تا تکنولوژی که در این دو محصول استفاده شده و مقدار افزایش کارایی که شما می توانید از آنها انتظار داشته باشید بررسی گردد. در حال حاضر AMD فقط پروسورهای کلاس سرور opteron با دو هسته را بطور کامل به بازار عرضه کرده و بزودی Athlon 64x2 برای کامپیوترهای رومیزی را نیز به بازار عرضه می‌کند. در طرف مقابل اینتل در حال حاضر پنتیوم Extreme Edition 840 رومیزی با دو هسته را به بازار عرضه نموده در حالی که خطهای تولید Pentium D و dual xeons هنوز متوقف نشده اند. با توجه به اینکه پروسسورهای دو هسته‌ای در اصل یک سیستم چند پروسسوره که در یک قالب قرار گرفته اند، می باشد. اجازه بدهید اینک چندین تکنولوژی که در سیستم های چند پردازشگر استفاده می شود را مورد بررسی قرار دهیم.

ساختار پردازنده های دو هسته ای

همانطور که از نام آن ها پیداست در این تراشه ها ، دو پردازشگر و دو کش L2 در یک واحد سیلیکونی قرار گرفته اند . مزیت این گونه پردازنده ها ، پردازش بهتر دستورات مالتی تسک است . در واقع مزایای پردازنده های دو هسته ای زمانی بهتر لمس خواهد شد که به طور همزمان چندین کار انجام پذیرد . تراشه های دو هسته ای اینتل نیاز به یک مادربرد جدید دارند در صورتی که پردازنده های دو هسته ای AMD نیاز به مادربورد جدید ندارند و فقط با به روز رسانی بایوس می توان این پردازنده ها را روی مادربورد های سوکت 939 نصب کرد .

چند پردازشگرهای متقارن SMP (symmetric Multi processing)

روش مشترکی می باشد که چندین پردازشگر بطور جداگانه با یکدیگر در یک مادربرد کار می‌کنند. سیستم عامل با هر دو cpu تقریباً بطور یکسان کار می‌کند و کارهای مورد نیاز را به آنها ارجاع می‌دهد. چیپ‌های دوهسته ای جدید intel و AMD توانایی SMP را بصورت داخلی مورد توجه قرار داده‌اند. پروسسورهای سرور opteron دوهسته ای می‌تواند همچنین بصورت خارجی با دیگر چیپ‌های دوهسته ای ارتباط برقرار کند. (بشرط آنکه چیپ متقابل نیز دارای این خاصیت باشد) محدودیت اصلیSMP در پشتیبانی سیستم عاملها و نرم افزارها از این تکنولوژی می‌باشد. خیلی از سیستم عاملها (مانند ویندوز XP سری خانگی ) توانایی پشتیبانی از SMP را ندارند و از دومین پردازشگر استفاده نمی‌کنند. همچنین بیشتر برنامه‌های پیشرفته بصورت تک رشته ای کار می‌کنند، در اصل در هر زمان فقط یک پردازشگر در حالت فعال می باشد. برنامه های چند رشته‌ای از پتانسیل موجود در سیستم‌های دو یا چند پرازشگر، می‌توانند نتایج مفیدتری بگیرند، ولی به صورت کامل عمومیت ندارد. در گذشته intel و AMD سعی داشته‌اند تا تکنولوژی جدیدی مثل SMP را بیشتر برای پردازشگرهای سرور پیشرفته مانند opteron و Xeon استفاده نمایند ( البته تا قبل از پنتیوم 3)
Hyperthreading

این تکنولوژی بصورت اختصاصی توسط اینتل در پردازشگرهای چند هسته‌ای بکار گرفته شده است. این تکنولوژی قبلاً نیز توسط این شرکت بکار گرفته ‌شده‌ بود. اینتل برای آنکه از منابع CPUبه نحو بهتری استفاده نماید فقط قسمتهایی که کار پردازش اطلاعات را انجام می دهد را تکثیر کرده است. یعنی آنکه منابع داده در داخل CPU بصورت مشترک استفاده می‌شد. ایده hyperthreading برای دو برابرکردن مقدار فعالیت چیپ می‌باشد تا آنکه کاهش عملکرد سیستم که در اثر فقدان حافظه Cache روی می‌دهد کمتر گردد همچنین بصورت تئوری نشان داده شده که منابع سیستم کمتر تلف می‌‌گردند. در صورتی که CPU های hyperthreading مانند دو پروسسور حقیقی بنظر می رسد. ولی این CPU ها نمی‌توانند عملکردی مشابه دو CPU مجزا مانند CPU های دوهسته ای داشته باشند. زیرا در CPU های دو هسته ای دو "Threads"مشابه بطور همزمان و با Cache ‌های جداگانه L1 و L2 می‌توانند اجرا گردند که این عمل در پردازشگرهای hyperthreading قابل انجام نمی‌باشد. یکی از چیپهای جدید اینتل بنام ، پردازشگر پنتیوم Extreme Edition 840 ، در داخل هر هسته خود از تکنولوژی hyperthreadings نیز پشتیبانی می‌کند، یعنی آنکه در یک سیستم عامل آن بصورت چهار پردازشگر حقیقی دیده می‌شود.

دو چیپ در یک قالب ... چرا؟

چرا دو شرکت اینتل و AMD بطور ناگهانی شروع به توزیع پردازشگرهای دو هسته‌ای کردند؟
اول از همه رقابت چنانچه بعداً بیان خواهیم کرد AMD از ابتدا توانائی بالقوه دوهسته‌ای را در پردازشگرهای 64 بیتی خود داشت. ساختمان ورودی و خروجی برای دومین هسته در CPU های فعلی 64 بیتی AMD موجود می‌باشد. هیچ شرکتی نمی تواند دیگران را از بدست آوردن تکنولوژی‌های جدید منع نماید و AMD در حال حاضر با موفقیت چشمگیر خط تولید پرداشگرهای 64 بیتی آسودگی را از intel سلب نموده ‌است. برای اینتل ضروری می‌باشد که دارای یک تولید تخصصی در تکنولوژی دوهسته ای ‌باشد تا رقابت با شرکاء تجاری خود را حفظ نماید. دوم، کارایی می‌باشد. مطمئناً برنامه‌های کاربردی چند رشته‌ای در پردازشگرهایی که توانایی انجام چند پردازش را دارند در پردازشگرهایی که یک پردازش را در هر زمان انجام می‌دهند، بهتر عمل خواهند نمود. البته برای سیستم های چند پردازشگره یک ایراد عمومی وجود دارد و آن تاْخیری می‌باشد که این CPU ها در اجرای کار سیستم بوجود می آورند. به بیان ساده در حال حاضر روشی برای سیستم عامل‌های موجود وجود ندارند تا پردازشها را بطور کاملاً مساوی در بین پردازشگرها تقسیم نماید، پردازشگر دوم عموماً بایک مداخله کمتر و کارایی پایین‌تر کارمی‌کند، در صورتی که ممکن است پردازشگر اول بصورت 100% در حال پردازش ‌باشد. سومین دلیل کمتر نمایان است، ناامیدی AMD و اینتل می‌باشد، هر دو شرکت با یک مانع جدی برای افزایش سرعت پردازشگرها و کوچکتر کردن اندازه قالب آنها روبرو شده اند تا این مانع حذف نشود و یا اینکه تا کاربران عمومی متوجه نشوند که GHZ به تنهایی کارایی را بیان نمی‌کند. هر دو شرکت برای دست یافتن به هر پیشرفت که کارایی پردازشگرها را بهبود بخشید تلاش خواهند نمود و تقریباً دلیل اصلی بوجود آمدن پردازشگرهای دو هسته ای را می‌توان همین دلیل سوم بیان نمود.

دسترسی AMD به تکنولوژی دو هسته ای

فرم فاکتور فعلی پردازشگر 64 اتلن به طراحی دو هسته ای خیلی نزدیک می‌باشد. وجود کنترل کننده‌های Hypertransport و کنترل کننده حافظه درقالب چیپهای فعلی 64 اتلن به معنی آنست که اضافه نمودن دومین هسته در داخل چیپ چندان مشکل نمی‌باشد. بدلیل رابط NorthBridge که AMD برای اتلن 64 تهیه کرده‌ است کنترل کننده حافظه و رابط Hypertransport در داخل چیپ پشتیبانی می گردد. این به چیپ‌های دوهسته‌ای امکان می دهد که از داخل خود پردازشگر با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

تعداد ترانزیستورهای پردازشگرهای اتلن 2X64بیش از دو برابر پردازشگرهای اتلن 64 می‌باشد. با توجه به اینکه در ساختن CPU های جدید از روش 90nm استفاده می شود سایز کل چیپ کمی افزایش پیدا کرده و ولتاژ عملکرد 1.35 تا 1.4 می‌باشد و گرمای خروجی به بیش از 110w کمی افزایش می‌یابد. هر هسته پردازشگر حافظه Cache L1 و L2 مخصوص به خود را دارد، 128 KB برای L1 و بسته به مدل 512 KB تا 1 MB برای L2. L2 دارای Advaced Trsnsfer Cache(ATC) می باشد. ATC وظیفه هدایت توان عملیاتی و تبادل اطلاعات بین هسته پردازنده و حافظه نهان L2 را بر عهده دارد . L 2 دارای رابط 256 بیتی (32 بایتی) می باشد که باعث تبادل داده در هر سیکل Clock هسته می شود. هسته Prescott در مقایسه با هسته Northwood که دارای KB512 حافظه نهان L 2 است ، دارای حافظه نهان Mb1 می باشد. ضمنا با توجه به فناوری ساخت 90نانو افزایش KBبه512 MB1 تاثیری در تغییر اندازه Die پردازنده بوجود نیاورده است.

حافظه نهان L1 به دو قسمت حافظه نهان داده L1 و حافظه نهان ردیابی اجرا L1تقسیم می شود. حافظه نهان داده L1 دارای 8کیلو بایت ظرفیت و حافظه نهان ردیابی اجرا ریز عمل های کد گشایی (Decode) شده را در خود نگهداری می نماید که باعث حذف کد گشا از حلقه اجرایی وکاهش خط لوله می شود.دو برتری مهمی که AMD در CPU های دو هسته‌ای دارد عبارتند از اینکه :
"Crossbar Switch"
که آدرسها را جمع‌آوری کرده و توزیع می کند و داده را از هر هسته به هسته دیگر یا باقی سیستم توزیع می کند در حال حاضر امکان اضافه شدن دومین هسته را دارد. موفقیت دیگر AMD که از نظر مصرف کننده خیلی مهم می‌باشد امکان استفاده اتلن2X64 از مادربردهای سوکت 939/940 می باشد و فقط لازم است که شرکت تولید کننده مادربرد BIOS را برای پشتیبانی از خصوصیات جدید به روز رسانی نماید.

شنبه 29/3/1389 - 12:46 - 0 تشکر 206187

برنرزلی Tim Berners-Lee در ۸ جون ۱۹۵۵ در لندن انگلستان به دنیا آمد. پدر و مادر او وقتی مشغول ساخت اولین كامپیوتری بودند كه قرار بود به صورت تجاری آماده فروش شود با یكدیگر آشنا شدند و به همین دلیل طبیعی است كه او بر اثر تشویق آنها و محیطی كه در آن رشد میكرد به سمت كامپیوتر كشیده شود. او در لندن پرورش یافت و در سال ۱۹۷۶ از كالج كوئین دانشگاه آكسفورد در رشته فیزیك فارغ‌التحصیل شد.


علاقه "تیم" و تشویق خانواده سبب شد تا او در سال ۱۹۷۶ اولین كامپیوتر خود را با استفاده از پردازشگر ام ۸۶۰۰ و با چند ابزار ابتدایی مانند جوش و لحیم بسازد. علاقه شدید او به فراگیری كامپیوتر زمان را از یاد او میبرد. از او نقل شده است " اگر هر كس در كاری كه انجام میدهد به قدری غرق شود كه گذر زمان را فراموش كند مسیر رسیدن به رویاهای خویش را یافته است".
اولین شغل او ساخت دستگاه رله پیام در شركت تولیدكننده وسایل مخابراتی Poole بود. تیم برنرزلی پس از دو سال همكاری خود را با شركت Ferndown كه در فكر تهیه پرینتر و سیستم عامل چند منظوره بود شروع كرد. ماجراهای تیم برنرزلی در راه كشف اینترنت از كوههای آلپ شروع شد. او در سال ۱۹۸۰ جهت ادامه تحصیل و طی یك دوره ۶ ماهه در رشته مهندسی نرم‌افزار به سوئیس رفت و در ژنو در CERN لابراتوار اروپایی فیزیك هسته‌ای به تحصیل پرداخت. در این زمان بود كه طرح زبان برنامه نویسی جدیدی كه بعدها به عنوان زبان اصلی و رسمی اینترنت پذیرفته شد را به نگارش درآورد. این زبان اچ تی ام ال Hypertext Markup Language نام دارد و شبكه جهانی بر آن استوار است. هدف تیم برنرزلی نگارش برنامه‌ای بود تا نیازهای شخصی او مانند فهرست و حفظ اطلاعات را برطرف كند. او نرم‌افزار خود را Enquire انكوایر نام نهاد. این برنامه هیچگاه به دست مردم نرسید اما شبكه جهانی بر اساس آن پایه ریزی شد. در فاصله سالهای ۱۹۸۱ تا ۱۹۸۴ در یك شركت گرافیك با عنوان طراح فنی كار كرد و پس از آن مجدداً به لابراتوار اروپا برگشت و در رشته كنترل سیستم و تجزیه و تحلیل علمی و جمع آوری اطلاعات به تحصیل ادامه داد و سپس در سال ۱۹۸۹ پروژه جهانی نگارش در اینترنت را بر اساس نرم‌افزار انكوایر ارائه كرد. انكوایر برنامه‌ای بود كه اجازه میداد چندین نفر همزمان و مشتركاً اطلاعات خود را به همدیگر انتقال دهند. او اولین سرویس دهنده جهانی خود را http و اولین مشتركان خود را WorldWideWeb نامگذاری كرد. شبكه جهانی ابتدا در اكتبر ۱۹۹۰ و سپس در ماه دسامبر همان سال در CERN لابراتوار اروپا مورد بهره برداری واقع شد. فعالیت گسترده اینترنت آنگونه كه تیم برنرزلی در نظر داشت به صورت آزمایشی از تابستان ۱۹۹۱ در سطح وسیع توسط مردم استفاده شد. او در سالهای ۱۹۹۱ تا ۱۹۹۴ به طراحی اینترنت ادامه داد و با استفاده از نظرات كسانی كه به اینترنت وصل بودند دو اصل كلی اینترنت HTTP و HTML را بهبود بخشید.
تیم برنرزلی در سال ۱۹۹۴ كنسرسیوم شبكه جهانی www.w۳.org را در آزمایشگاه علوم كامپیوتر انستیتوی تكنولوژی ماساچوست MIT بنیان نهاد و از همان سال تاكنون همچنان هماهنگ كننده اعضای كنسرسیوم باقی مانده است. اعضا و شركای كنسرسیوم علاوه بر آمریكا شامل INRIA در فرانسه و دانشگاه Keio در ژاپن میشوند. تیم برنرزلی از سال ۱۹۹۹ به مدیریت لابراتوار علوم كامپیوتر و هوش مصنوعی Computer Science and Artificial Intelligence CSAIL وابسته به MIT انتخاب شد و نشریه تایم او را در لیست ۱۰۰ متفكر و دانشمند بزرگ قرن قرار داد. او علاوه بر دریافت ۸ لیسانس و دكترای افتخاری از دانشگاهها و مراكز علمی گوناگون جهان، در ۱۴ آپریل ۲۰۰۴ جایزه تكنولوژی هزاره به ارزش یك میلیون دلار از طرف بنیاد تكنولوژی فنلاند را از آن خود كرد. از آخرین افتخارات تیم برنرزلی دریافت لقب شوالیه امپراتوری بریتانیا Knighthood of the British Empire KBE از ملكه انگلستان در ۱۶ جولای ۲۰۰۴ به خاطر خدمات ارزنده او در تولید و بهبود و توسعه شبكه جهان و اینترنت است.
تیم برنرزلی نویسنده كتاب بافت شبكه Weaving the Web است و در آن گذشته، حال و آینده اینترنت و شبكه جهانی را بررسی و نظرات خود را اعلام كرده است.
افتخارات و جوایز :
۱۹۹۵ ــ جایزه مخترعین جوان بنیاد كیلبی و جایزه ACM سیستمهای نرم‌افزاری، برنده مدال طلایی هنر و كامپیوتر نیكا
۱۹۹۶ ــ دكترای افتخاری از دانشگاه ساوتهمپتون، جایزه همكار برجسته و پرداخت هزینه تحصیلی توسط جامعه متخصصان كامپیوتر انگلستان، دریافت لیسانس افتخاری كالج طراحی پارسون نیویورك
۱۹۹۸ ــ لیسانس افتخاری از دنشگاه اسكس، لیسانس افتخاری از دانشگاه كراس جنوبی، مدال چارلز بابیج شورای ملی الكترونیك، جایزه لرد لوید كیلگران بنیاد علوم و تكنولوژی، همكار افتخاری مك آرتور و جایزه ادوارد رین
۱۹۹۹ ــ همكار افتخاری جامعه جهانی مخابرات، یكی از صد دانشمند بزرگ قرن به انتخاب نشریه تایمز
۲۰۰۰ ــ لیسانس افتخاری از دانشگاه آزاد انگلستان، جایزه موزه كامپیوتر آمریكا، جایزه خدمات تلویزیون
۲۰۰۱ ــ لیسانس افتخاری از دانشگاههای كلمبیا، دانشگاه آكسفورد و دانشگاه پورت الیزابت، مدال فرانك وایت از آكادمی سلطنتی مهندسین، عضویت افتخاری در انجمن علم و هنر آمریكا
۲۰۰۲ ــ جایزه بنیاد علم و تكنولوژی ژاپن، جایزه بنیاد علمی و تكنیكی شاهزاده اتریش
۲۰۰۴ ــ جایزه هزاره تكنولوژی بنیاد فنلاند به ارزش یك میلیون دلار، دریافت لقب شوالیه انگلستان از ملكه الیزابت
سایت سی ان ان در سلسله برنامه‌ها و مصاحبه‌های خود تحت عنوان تكامل اینترنت با تعدادی از پیشگامان اینترنت مصاحبه كرده و دیدگاههای آنان را در اینترنت قرار داده است. در گفتگوی ۱۰ اكتبر ۲۰۰۵ تیم برنرزلی با سی ان ان، او نظرات خود را در مورد آینده شبكه جهانی و تأثیرات آن در زندگی مردم ابراز داشته است. ادیتور سی ان در ابتدای مصاحبه در معرفی برنرزلی میگوید ۱۵ سال پیش وب توسط برنرزلی اختراع شد و از آن زمان تا امروز او شاهد تغییر و تحولات گسترده‌ اینترنت در پدیده‌های جدید نحوه ارتباطی، كار و آموزش مردم بوده است. طرح او در سال ۱۹۸۰ به اختراع آنچه كه ما امروزه تحت عنوان World Wide Web میشناسیم منتهی شد. در آن زمان Enquire نرم‌افزار شخصی تیم برنرزلی به وی كمك میكرد تا فایل‌های كامپیوتر خود را از طریق تعدادی لینك به هم متصل كرده و آنها را مرتب كند. و به این ترتیب استخوان بندی شبكه اطلاعات به هم پیوسته به وجود آمد. در این شبكه هر كس میتوانست از طریق اینترنت به اطلاعات اشتراكی دسترسی داشته باشد. درحال حاضر برنرزلی مدیر كنسرسیوم W۳C در دانشگاه MIT است كه مسئولیت تعیین خط مشی و تدوین استانداردهای شبكه جهانی را بر عهده دارد. نظرخواهی از برنرزلی كه اكنون با لقب Sir Berners-Lee خطاب میشود توسط لیلا كینگ انجام شده است.
مصاحبه سی ان ان با تیم برنرزلی
به نظر شما مهمترین تأثیر اینترنت تاكنون چه بوده ‌است؟
ــ پیوند دادن هركس به هركس دیگر بر روی شبكه جهانی فاصله‌ها را از بین برده و موانع و مرزهای جغرافیایی را شكسته و دنیا را به مكان كوچك‌تری تبدیل كرده است. هرچند كه این نتوانسته موجب شود كه هركسی با هر فرد دیگری بتواند كار كند. به عنوان مثال اینترنت تعداد ساعات روز یا تعداد چیزهایی را كه میشود به خاطر سپرد تغییر نمیدهد بنابراین در مقدار زمان و انرژی قبلی او تغییر پیدا نكرده است، اما راههای جدیدی برای صرف زمان و انرژی خود در اختیار مردم گذارده است. من امیدوارم شبكه سبب شود تا مرز میان مردم بشكند و به این ترتیب فرهنگ و روابط جهانی موجود با یكدیگر بیش از پیش پیوند داده شود.
شما اصولاً از اینترنت برای چه منظوری استفاده میكنید؟
ــ كنسرسیوم W۳C مجموعه‌ای بین‌المللی از افراد مختلف است كه با هم اشتراك منافع دارند و به یك كار مشغول هستند. بنابراین ما در شبكه زندگی میكنیم و روی شبكه نیز كار میكنیم. ما برنامه ملاقات‌های خود را از طریق اینترنت برای یكدیگر میفرستیم، مكاتبات هم از طریق ایمیل و چت انجام میشود، نتایج در اینترنت بایگانی میشود و تحقیق و جستجو درباره چگونگی آینده اینترنت به ما در رسیدن به هدفهای كنسرسیوم كمك میكند. وقتی ما در ملاقاتهای حضوری در مورد مسئله‌ای با هم تبادل نظر میكنیم ترجیح میدهیم تا آن موضوع قبلاً در شبكه جهانی قرار گرفته باشد تا همه شركت‌كنندگان در جلسه به آن دسترسی داشته باشند. انتشار موضوع ملاقات در اینترنت معمولاً از طریق شبكه كامپیوتر و دیگر ابزارهایی كه در اختیار داریم انجام میشود.
تغییرات ۱۰ سال آینده اینترنت را چگونه ارزیابی میكنید؟
ــ ما در انتظار تغییرات عمده و هیجان انگیزی كه سبب پیشرفت و بهبود شبكه جهانی خواهد شد هستیم و اكنون با برخی از این گونه تغییرات آشنا هستیم و میدانیم كه پیشرفت‌های عمده و مهمی در راه است. این روزها اكثر مردم با استفاده از كامپیوتر خود با اینترنت ارتباط بر قرار میكنند اما به زودی این وضع تغییر خواهد كرد. تنوع و تعداد وسایلی كه توانایی اتصال به اینترنت را دارند افزایش خواهد یافت. مردم به تدریج انتظار خواهند داشت كه ارتباط با شبكه و خدمات جانبی آن در از راههای دیگر و در مكان و موقعیت‌های بیشتری در دسترس باشد. ابزارهای كوچك و مینیاتوری كه در دست حمل خواهند شد، تلفن‌های سلولار و موبایل دسترسی به اینترنت را آسان تر خواهد كرد. این در واقع یكی از هدفهای اصلی كنسرسیوم جهانی اینترنت در برنامه‌ای تحت عنوان اینترنت در حركت است. خدمات شبكه، سازمانهای دولتی و غیر دولتی را قادرخواهد ساخت تا اطلاعات خود را بهتر و امن‌ تر با مراجعه كنندگان و مشتریان در میان گذارند. همچنین به‌كارگیری ایده و تكنیك اینترنت عملی Semantic Web كامپیوترها را قادر خواهد ساخت تا با استفاده از ساختار موجود در شبكه جهانی كارهای مفید بیشتری را به صورت خودكار انجام دهند.
به نظر من یكی از راههایی كه برای شناخت تغییراتی كه در آینده صورت خواهد گرفت وجود دارد مقایسه طرز استفاده از موتورهای جستجوی اینترنت در سالهای گذشته و حال و اثرات آن در میزان توانایی تجاری در میان صاحبان كسب ‌و كار است. در یك دهه پیش تصور یافتن پاسخی به سئوالات در كسری از ثانیه غیر قابل تصور بود. هر تغییری كه در آینده در شبكه جهانی صورت گیرد نتایج بهتر و متفاوتی در زندگی انسانها خواهد داشت. در میان مجموعه تحولات آتی كه در پیش رو داریم ما شاهد پیامدهای متفاوتی خواهیم بود كه از شدت تاثیر آنها در زندگی روزمره به هیچ عنوان كم نخواهد شد.
به نظر شما در آینده چه موضوعی در دگرگونی‌های اینترنت ما را شگفت‌زده خواهد كرد؟
ــ قوه ابتكار و خلاقیت فرزندانمان! اگر نگاه كنید متوجه میشوید كه مردم پا به پای اینترنت رشد میكنند و اكنون اطلاعات و محتوای اینترنت قدرت را به آسانی در روی نوك انگشتان كودكان و نوجوانان قرارداده است. برنامه نویسانی كه شبكه اینترنت را با ابزارهای موجود و ایده‌های خود طراحی كرده‌اند آینده نحوه ارتباط را تغییر شكل خواهند داد. من در انتظار دگرگون شدن اینترنت هستم كه توسط نسل آینده به ثمر خواهد رسید، تغییراتی كه نسل ما آن را نمیتوانست و نتوانست پیش بینی كند.
اینترنتی كه امروز در اختیار ما است تا چه اندازه با آنچه كه شما در ابتدا تصور میكردید تفاوت دارد؟
ــ اینترنت فعلی با آنچه كه در سال ۱۹۸۰ یعنی ۹ سال قبل از انتشار اولین یادداشتی كه توضیح میداد شبكه جهانی چگونه عمل خواهد كرد كاملاً متفاوت است. من پروژه خود را در یك محیط الكترونیكی بسته دنبال میكردم. نرم‌افزار مورد استفاده من یعنی برنامه Enquire كه خودم آن را نوشته بودم به اینترنت متصل نبود و چیزی شبیه اشتراك اطلاعات كه امروزه میشناسیم در آن وجود نداشت. همكاران من و پژوهشگران دیگر در آزمایشگاههای مختلفی كه با ما كار میكردند نمیتوانستند به آسانی یافته‌های خود را همزمان با یكدیگر در میان گذارند. كامپیوترهای موجود در آن زمان نمیتوانست از عكس استفاده كند و هیچ گرافیكی آن را پشتیبانی نمیكرد و محدود به ۲۴ خط نوشته بود كه در مانیتور به نمایش در میامد. با این وجود در سال ۱۹۸۰ من توانستم صفحاتی به ‌وجود بیاورم كه به یكدیگر وصل بودند و مانند لینك در صفحات فعلی اینترنت عمل میكردند. لینك صفحات در نرم‌افزار من مقدمه ایجاد آن چه كه امروز به نام هایپر لینك شناخته میشود بود. ما ماوس در اختیار نداشتیم تا با كلیك بر آنها به صفحه دیگری هدایت شویم و لینك‌ها شماره بندی بود و از طریق شماره انتخاب میشد.

شنبه 29/3/1389 - 14:41 - 0 تشکر 206209

سرانجام مراسم Grand Prix 2010 در ژاپن برگزار شد و دوربین E-P1 شرکت الیمپوس دو جایزه اصلی را از آن خود کرد.


به گزارش تی مدیا، روابط عمومی الیمپوس، این دوربین توانست جایزه بهترین دوربین سال و بهترین دوربین از دید خبرنگاران را کسب کند. این درحالیست که E-P1، دومین محصول در تاریخ این مراسم است که توانست این دو جایزه را به صورت همزمان دریافت کند.

از قابلیت‌های این دوربین نوستالوژیک 12.3 مگاپیکسلی می‌توان به صفحه نمایش 3 اینچی، ساختاری بدون استفاده از آینه که باعث کاهش حجم و اندازه دوربین شده است، کیفیت بسیار بالای فیلم‌برداری، لرزش‌گیر و بسیاری از امکانات دیگر اشاره کرد.

گفتنی است مراسم Camera Grand Prix، که هر ساله در ژاپن برگزار می‌شود، در سال 1963 تاسیس شد و اعضای تشکیل دهنده آن، عکاسانی حرفه‌ای که در نشریات ژاپن فعالیت می‌کنند، هستند.

لازم به ذکر است در این مراسم 199 دوربین که از تاریخ آوریل 2009 تا مارچ 2010 تولید شده‌اند شرکت داده شده بودند که در نهایت E-P1 توانست گوی سبقت را از رقبا برباید و جوایز این مراسم را از آن خود کند.

شنبه 29/3/1389 - 14:41 - 0 تشکر 206210

گوشی سونی اریکسون مدل XPERIA X10 ارائه دهنده مجموعه‌ای به هم پیوسته و قابل دسترس از قابلیت‌های ارتباطی، سرگرم کننده و رسانه جمعی می‌باشد.



XPERIA X10 مدلی پیشرو از خانواده‌ای نوظهور از گوشی‌هائی است که در نیمه اول 2010 وارد بازار شده است.
ساختار جدید ویژگی‌های این مدل به دارندگان آن امکان سازماندهی تمام امور و دستیابی به خلاقانه ترین و قابل درک‌ترین تجربیات کاربری را می‌دهد.
XPERIA X10 ، اولین گوشی از خانواده گوشی‌هایی است که ارائه دهنده تجربیات کاربری متفاوتی است و در بستر آن ارتباطات و سرگرمی‌ها نمایان می‌باشد.

با اتکا بر سابقه سونی اریکسون در ارائه ویژگی‌های تفریحی و همچنین ارقام گرافیک با توانمندی‌های هوشمندانه، مدل X10 معرف سطحی از"تجربیات کاربری" می‌باشد که در تمام مدل‌های این خانواده از گوشی‌ها شکوفا گشته و در طول زمان با معرفی ویژگی‌ها و توانایی‌های جدید، پیوسته توسعه می‌یابد.
این مدل با اتکا بر سیستم عامل باز و خلق تجربیات منحصر به فرد از کاربرد محصول و ترکیب ویژگی‌های سرگرم کننده و اختصاصی، در ارائه خدمات رسانه جمعی و صفحه نمایش غنی تجربیات کاربری بی‌رقیبی ارائه می‌کند.
این مدل تنها و اولین گوشی‌ای می‌باشد که نحوه تعامل انسان با گوشی را به شکلی انسانی در اختیار می‌گذارد.

آقای برت نوردبرگ، رئیس سونی اریکسون می‌گوید: XPERIA X10 و سایر گوشی‌های خانواده فوق که در نیمه اول 2010 رونمائی می‌گردند پاسخ تعهدات ما به استراتژی باز و چندلایه‌ای می‌باشد که قدرت انتخاب کاربر را به بالاترین حد می‌رسانند و ارائه دهنده بهترین تجربیات کاربری ممکن می‌باشند. عکس‌العمل‌های ثبت شده از همکاران اپراتور ما در سطح جهان نسبت به XPERIA X10 کاملا مثبت بوده و ما همچنان در حال نفوذ به اقصی نقاط جهان از جمله ژاپن می‌باشیم.
ریکوُ ساکاگوچی، مدیر بخش خلاقیت سونی اریکسون می‌گوید: این مدل گوشی یک مثال فوق‌العاده از فلسفه make.believe ما می‌باشد، بدلیل اینکه ما در حال کنار گذاشتن محدودیت‌ها و اثبات این مهم هستیم که ما تصور کاربران را می‌توانیم ممکن سازیم. با X10 ما در حال ارتقاء سطحی از ویژگی‌های سرگرم کننده گوشی‌های موبایل هستیم که خودمان با مدل‌های قبلی از جمله Aino و Satio ارائه دادیم که این مسئله در XPERIA X10 با افزودن ویژگیهای جذاب به نحوه برقراری ارتباط چندگانه و غنی نمودن فرصت‌های برقراری ارتباط، خودنمائی می‌کند.

با معرفی ویژگی‌های اختصاصی نظیر Mediascape و Timescape، کاربران XPERIA X10تمام امور را در گوشی خود به گونه ای "بصری" سازماندهی می‌کنند. ویژگی Timescapeتمام ارتباطات شما را با هر شخص در یک فضا مدیریت می‌کند. از طریق این ویژگی می‌توانید تمام گفت‌وگوهای خود در صفحات به روز شده اینترنتی و نیز عکس‌ها، ایمیل‌ها و پیغام‌های کوتاه را نیز با یک حرکت مدیریت کنید.
ویژگی mediascape در XPERIA X10 یک روش هوشمندانه جهت دستیابی به موزیک، عکس‌ها و ویدئوهائی است که شما از دوستان و یا خواننده مورد علاقه خود می‌خواهید. از این طریق دسترسی به همه محتویات در گوشی، وب سایت یوتیوب، Play now امکان‌پذیر می‌باشد.

ویژگی‌های هوشمند گنجانده شده در mediascape و Timescapeبه صورت خودکار قابلیت تشخیص ارتباطات بین تماس‌ها، محتوای گوشی و رسانه را دارند. با پیشنهاد روش‌های جایگزین ارتباطی و یا راهنمائی تجربیات جدید رسانه‌ای،کاربران می توانند ویژگی‌های بیشتری را به واقع کشف نمایند. برای مثال گزینه "Infinite" (بی‌نهایت) شما را به دنیای ارتباطات واقعی وصل می‌نماید و تمام ارتباطات شما را با یک شخص در یک نما نشان می‌دهد.
ویژگی‌های تشخیص چهره می‌تواند تا 5 صورت را در هر عکس تشخیص داده و بطور خودکار آنها را به لیست تماس‌های شما و سایر ارتباطات متصل نماید.
سیستم عامل باز در گوشی XPERIA X10 سونی اریکسون به کاربران بیشترین قدرت انتخاب و آزادی را می‌دهد. کاربران می‌توانند هر Application را مستقیماً از مراجعی نظیرPlay Now و Android Market دانلود نمایند.

سونی اریکسون همچنین هدست بلوتوت بی‌سیم WM600باقابلیت اتصال به رادیوFM را با گوشی XPERIA X10 معرفی می‌کند.
هدست WM600 از ویژگی افزایش کیفیت صدا در گوشی نیز برخوردار است و به راحتی می‌توانید موزیک مورد علاقه خود را گوش کنید. با داشتن صفحه شفاف OLED وکنترل های در دسترس و مستقیم اطلاعات رادیو RDS به هیچ وجه نیازی به گشتن برای ایستگاه رادیوئی مورد نظر ندارید.
گوشی مدل XPERIA X10 در بازار در رنگ‌های مشکی و سفید موجود می‌باشد.

شنبه 29/3/1389 - 14:42 - 0 تشکر 206211

موسسه تحقیقات بازار فورستر پیش‌بینی کرده است که تا 2 سال دیگر، تب‌لت‌ها محبوب‌تر از نت‌بوک‌ها خواهند شد و تا سال 2015 پس از لپ‌تاپ، بیشترین سهم بازار کامپیوتر شخصی را با 23 درصد تصاحب کنند.

 بر اساس گزارش منتشر شده توسط موسسه تحقیقاتی فورستر، فروش تبلت‌ها به خاطر محبوبیت آی‌پد، در دو سال آینده از نت‌بوک‌ها بالاتر خواهد رفت.

به گزارش سی.نت، انتظار می‌رود تنها در ایالات متحده، صنعت تب‌لت در سال 2015 / 1394 بیش از 20.4 میلیون دستگاه تب‌لت را به فروش برساند. این میزان در سال جاری تنها 3.5 میلیون نسخه بود که نشان‌دهنده رشد تقریبی سالانه 42 درصد است. طبق این گزارش در سال 2014 / 1393، کاربران بیشتر از تب‌لت‌ها استفاده می‌کنند و در سال 2015، تبلت‌ها 23 درصد کل فروش رایانه‌های شخصی را در اختیار خواهند گرفت.

سارا روتمن، تحلیل‌گر موسسه فورستر گفت:« نت‌بوک‌ها در کاربرد رسانه‌ای و اینترنتی مشابه تب‌لت‌ها هستند، اما مقل تب‌لت‌ها، داده‌ها را میان خدمات مختلف جابه‌جا نمی‌کنند.»

با این‌که این صنعت همچنان در تلاش برای تعریف تب‌لت است، فورستر معتقد است این ابزار باید در زیرمجموعه رایانه‌های شخصی گنجانده شود. با توجه به علاقمندی روزافزون مصرف‌کنندگان به تب‌لت‌ها پیش‌بینی می‌شود تا سال 2015 بیش از نیم‌میلیارد رایانه شخصی به فروش برسد. این ارقام شامل تمامی انواع رایانه از قبیل رومیزی، نوت‌بوک، نت‌بوک و تب‌لت‌ها می‌شود.

انتظار می‌رود فروش رایانه‌های رومیزی تا پنج سال آینده همچنان کاهش یابد و در مقایسه با فروش 18.7 میلیون واحدی در سال جاری، به 15.7 میلیون در سال 2015 برسد. اما رایانه‌های رومیزی به لطف بازی‌ها و تماشا و ویرایش فیلم‌های با کیفیت که نیازمند سی‌پی‌یو بالا هستند، همچنان نقشی حیاتی خواهد داشت.

به گزارش فورستر در سال 2015 نوت‌بوک‌ها با در اختیار داشتن 42 درصد از فروش بازار بیشترین سهم را خواهند داشت. تبلت‌ها نیز 23 ، رایانه‌های رومیزی 18 و نت‌بوک‌ها 17 درصد سهم بازار را در اختیار خواهند داشت.

شنبه 29/3/1389 - 14:43 - 0 تشکر 206214

كشور چین كه پیش‌ از این قابلیت‌های خود در حوزه ابركامپیوترها را به اثبات رسانده بود، اعلام كرده با استفاده از فناوری‌های رایانه‌ای خانگی قصد تولید نسل جدید دستگاه‌های پیشرفته و هوشمند را دارد.

به نقل از اینفورمیشین‌ویك، چین ماه گذشته دومین ابركامپیوتر برتر دنیا را معرفی كرد تا نشان دهد كه در این زمینه نیز به موفقیت رسیده است. 
سرعت این ابركامپیوتر 271/1 پتافلاپ در ثانیه اعلام شده بود كه به عبارت دیگر این ابركامپیوتر در هر ثانیه می‌توانست 271/1 تریلیون محاسبه را انجام دهد. این دستگاه پس از ابركامپیوتر Jaguar قرار دارد كه در وزارت انرژی آمریكا مورد استفاده قرار می‌گیرد. سرعت ابركامپیوتر Jaguar كه در شركت IBM ساخته شده 75/1 پتافلاپ است.
به گفته "لی جون " مدیرعامل شركت Dawnin صاحب دومین ابركامپیوتر پرسرعت جهان، این دستگاه موسوم به Nebulae توسط گروهی از مهندسان جوان چینی ساخته شده است كه بیشتر آن‌ها كمتر از 20 سال دارند.
با توجه به این موفقیت، مقامات ارشد دولت چین هم‌اكنون اعلام كرده‌اند كه قصد دارند در ابركامپیوترهای خود به جای استفاده از پردازنده‌های اینتل از پردازنده‌های چینی كه در شركت BLX IC Design تولید شده است، استفاده كنند.
این شركت تولیدكننده سری پردازنده‌های Godson مبتنی بر ساختار MIPS محسوب می‌شود و بهترین پردازنده‌ای است كه تاكنون در كشور چین تولید شده است.
رایانه‌های فوق سریع مبتنی بر این پردازنده‌ها كه به طور عمده در شهر شانگهای تولید می‌شوند، در كمتر از 10 سازمان چینی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

شنبه 29/3/1389 - 14:44 - 0 تشکر 206215

مایكروسافت قصد دارد جهت جلب نظر شركت های تجاری و برآورده كردن نیازهای آنها دست به اجرای ابتكار عمل جدیدی بزند.

 به نقل از زد دی نت، این شركت از راه اندازی پلتفورم نرم افزاری جدیدی موسوم به Windows Embedded Handheld خبر داده است. با استفاده از این پلاتفورم برنامه های تجاری تخصصی كه مورد نیاز كاربران و صاحبان مشاغل است به آنها پیشنهاد خواهد شد. 
این سرویس به خصوص برای افرادی قابل استفاده خواهد بود كه معمولاً در حركت هستند و از طریق وسایل الكترونیك سیار به اینترنت و شبكه های رایانه ای متصل می شوند.
آنان از همین طریق می توانند برنامه های كاربردی مفید و مورد علاقه را شناسایی كنند.
مایكروسافت می گوید كه این سرویس از امنیت مناسبی برخوردار بوده و با رایانه های شخصی مبتنی بر ویندوز، سرورها و دیگر سرویس های شبكه ای نیز سازگار است.
پشتیبانی از برخی دیگر از ابزار و پلتفورم های مایكروسافت مانند Visual Studio 2008 و Windows Forms از جمله دیگر ویژگی‌های این سرویس است.

شنبه 29/3/1389 - 14:44 - 0 تشکر 206216

شركت چینی لنوو نخستین لپ‌تاپ خود با قابلیت پخش تصاویر و فیلم‌ها به صورت سه‌بعدی را معرفی كرد تا از این طریق بتواند رقابت‌های خود با شركت‌های بزرگ رایانه‌ای را افزایش دهد.

به نقل از اینفورمیشین‌ویك، این شركت بزرگ چینی روز گذشته اعلام كرد كه لپ‌تاپ جدید آن موسوم به IdeaPad Y560d قادر است تصاویر و فیلم‌ها را به صورت سه‌بعدی پخش كند. این لپ‌تاپ كه برای كاربران عمومی تولید شده است، از طریق فناوری نوینی با نام TriDef 3D امكان پخش تصاویر سه‌بعدی را به دست می‌آورد. 
برای استفاده از این فناوری نیاز به نصب یك نرم‌افزار ویژه و استفاده از عینك‌های سه‌بعدی مخصوصی است كه همراه با لپ‌تاپ در اختیار كاربر قرار می‌گیرد.
شركت لنوو با تولید لپ‌تاپ سه‌بعدی وارد حوزه‌ای شده است كه پیش از این شركت‌های ایسر، ایسوس و توشیبا در آن حضور داشتند. این شركت‌ها هم‌اكنون رایانه‌های قابل‌حمل خود با قابلیت پخش تصاویر سه‌بعدی را مبتنی بر فناوری 3D Vision شركت انویدیا، كارت‌های گرافیكی پیشرفته این شركت و عینك‌های سه‌بعدی مخصوص تولید می‌كنند.
برای این لپ‌تاپ سه‌بعدی چینی حافظه داخلی جامد در نظر گرفته شده است و از دیگر امكانات آن می‌توان به پردازنده Core i7 اینتل، پردازنده گرافیكی ATI Radeon HD5730 اینتل، درایور پخش دیسك‌های بلو-ری، قابلیت پشتیبانی از شبكه بی‌سیم Wi-Fi، سیستم‌عامل ویندوز 7 اشاره كرد.
این لپ‌تاپ با قیمت 1200 دلار در بازار فروخته می‌شود.

سه شنبه 1/4/1389 - 16:11 - 0 تشکر 206736

 نت‌بوکی با پردازنده AMD از اسوس

بالاخره اسوس نیز به جمع تولیدکنندگان نت‌بوک بر پایه پلتفرم AMD پیوست. این کمپانی به تازگی نت‌بوکی را تولید و عرضه کرده است که از پردازنده AMD بهره می‌برد.

به گزارش تی‌مدیا -روابط عمومی اسوس در ایران- این محصول که 1015T نام دارد، به نمایشگر 1/10 اینچی با دقت تصویر 600×1024 پیکسل مجهز است و از پردازنده تک‌هسته‌ای AMD V105 بر پایه معماری K8 استفاده می‌کند. 

این پردازنده بر مبنای تکنولوژی 45 نانومتری طراحی و تولید شده است و توان مصرفی آن حداکثر به 9 وات می‌رسد. گفتنی است چیپ‌ست اصلی این نت‌بوک RS880 است که به پردازنده گرافیکی HD4200 نیز مجهز شده است. تا کنون اطلاعاتی از قیمت و زمان عرضه این محصول به بازار اعلام نشده است.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.