• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1683)
پنج شنبه 12/1/1389 - 21:9 -0 تشکر 192397
گفتگویی فوق العاده خواندنی

به نام خدا

پیشنهاد می کنم که این گفتگو را تا انتها دنبال کنید.

---

هدفمند کردن یارانه ها از جنگ ایران و عراق بدتراست/سفرهای استانی کاری برای مردم نکرده است

خبرآنلاین>سیاست > چهره ها  - مصاحبه با اسماعیل ططری، نماینده دور ششم مجلس شورای اسلامی در طبقه یازدهم ساختمان تندگویان وزارت نفت و در اتاقی 12 متری - که دفتر کارش بود – انجام شد.

او که سالهاست به عنوان مشاور وزیر در این ساختمان حضور دارد، و از اوضاع نفت و بنزین از نزدیک مطلع است،  در جریان این گفت و گو بسیار نسبت به اجرای هدفمندکردن یارانه ها نگران بود و آن را مصیبت برای کشور دانست و گفت که با گران شدن بنزین همه چیز گران خواهد شد و در این میان قشر متوسط و ضعیف جامعه ضرر خواهند کرد. برهمین اساس هم یادآور شد که در مجلس ششم که لایحه مطرح شد به آن رای نداد و درواقع رای به گرانی نداده است.

او در این سالها بسیار کم مصاحبه انجام داده، که یکی از آن موارد روزنامه کیهان بوده است البته با آنها هم مانند ما شرط کرده بود که قبل از انتشار مصاحبه، بازبینی داشته باشد. این امر برای ما هم محقق شد اما دیدم که همانطور که در طول مصاحبه صراحت لهجه داشته، حذفی در متن اصلاحی نیز صورت نگرفته است. چراکه معتقد است «من اهل دروغ نیستم و صراحت لهجه هم دارم. اگر سرم پای دار برود به ناحق تهمت نمی زنم». برهمین اساس هم جنس رای نیاوردن خودش در انتخابات مجلس پنجم و هفتم را با انتخابات اخیر مقایسه کرد. ططری درباره اتفاقات پس از انتخابات نیز اظهار نگرانی و آن را موجب سوء استفاده دشمنان و افزایش تهدیدهای خارجی مطرح کرد. او تصریح کرد که  وقتی همه یکی شویم هیچ کس جرات دست درازی نمی کند.

این نماینده سابق مجلس البته مطلع نبودن سیاسمتداران از شاهنامه فردوسی و اتفاقاتی که در آن ذکر شده و همچنین تاریخ کشورمان را از دلایل موفق نبودن در این سالها عنوان کرد.

او که خود کتاب شعری تنظیم و به چاپ رسانده درهنگام پاسخ به برخی سوالات از شعرهای خود و فردوسی به عنوان مثال استفاده می کند.

گفت و گوی خبرآنلاین با اسماعیل ططری که بیشتر از نامش  ، چهره اش در ذهن ها مانده را در ادامه بخوانید:

****  

آقای ططری، محور صحبت های ما با شما درباره زمان حضور جنابعالی در مجلس ششم است. می خواهیم اتفاقات مجلس ششم را از نگاه شما بررسی کنیم. یک نگاه آن است که اصلاح طلبان در مجلس ششم که کاملا در دست آنها بود هرکاری که می خواستند انجام می دادند...
نه اینطور هم نبود که اصلاح طلبان هرکاری بخواهند انجام دهند.اگر یادتان باشد من درباره برخی تندرویهای اصلاح طلبان در آن دوره مخالفت کردم؛ اما همه یکی شده است. 

 منظورتان از اینکه همه یکی شده است چیست؟
یعنی باید در کشور وحدت به وجود آید و درشرایطی نیستیم که هرکسی یک صحبتی بکند. بنده به عنوان یک کارشناس نظامی تشخیص می دهم که در این برهه از زمان، بیشتر از هرزمان دیگری احتیاج به یکپارچگی داریم. 

 سوال بنده آن است که در مجلس ششم کسانی که به عنوان افراطی شناخته می شدند چه کسانی بودند و موارد و اقدامات افراطی آنها چه بود؟
برخی اصلاح طلبان اسمشان هست. در نامه ای که به رهبر انقلاب نوشتند اسامی آنها موجود است. البته آقای کروبی تلاش کرد که دودستگی بوجود نیاید. با تحصن هم مخالف بود زیرا او فردی است که فکر ملی دارد نه جناحی و گروهی. البته عده ای جوان بودند و قبول نکردند. بنده که جزء هیچ گروهی نبودم دیدم که جوان های بدی نیستند اما احتیاج به راهنما داشتند همانطور که هرکسی احتیاج دارد.

هیج کس از پیش خود چیزی نشد/ هیچ آهن خنجر تیزی نشد/ هیچ حلوایی نشد استاد کار/ تاکه شاگرد شکر ریزی نشد

مردم ایران مردمی انقلابی هستند. نمی توان به کسانی که انقلاب کرده‌اند زور گفت. متاسفانه یکی از مشکلات ما آن است که بزرگانمان اطلاعات تاریخی شان ضعیف است. از صد نفر یک نفر هم شاهنامه فردوسی را بلد نیست. در حالی که در شاهنامه سرنوشت تمام حکومت ها از پیش از تاریخ نوشته شده است و به صورت شعر در آن آمده است. 99 درصد داستان سیاسی و یک درصد نظامی است. در داستانها می خوانیم که چه جلساتی گذاشته می شده که در نهایت اسفندیار به عنوان دیکتاتور معرفی می شود و رستم به عنوان آزادی خواه.

مسئولین نباید وارد هیج جناح و گروهی شوند زیرا در  کشورما، شیعه، سنی، یهودی، مسیحی و حتی بی دین هم زندگی می کنند. یعنی یک مسئول به عنوان پدر است و باید برهمه امور ناظر باشد نباید کسی را حق و دیگری را ناحق بخواند بلکه پیگیر همه کارها باشد. یک سال قبل از شروع جنگ ایران و عراق، بنده از مسولین سپاه کرمانشاه بودم و بسیج عشایری را در غرب تشکیل دادم که عده ای شکایت کردند اما وقتی جنگ شروع شد دانستند که بسیج عشایری یعنی چه که امام (ره) فرموند عشایرذخایر انقلاب هستند سلام من را به عشایر برسانید. این بود که عشایر از حیثیت کشور دفاع کردند و نگذاشتند که کشور سقوط کند. البته نباید به گذشته ها برگشت و باید اکنون را مورد توجه قرار داد.  

علت بحث ما درباره گذشته آن است که می گویند مرور گذشته، برای آینده درس است. ما هم می خواهیم از آن تجربیات شما استفاده کنیم. در آن زمان مجلس ششم عده ای از نمایندگان نمی خواستند آقای کروبی رییس مجلس شود. علت آن چه بود؟
بله درست است زیرا عقیده شان آن بود که نباید آقای کروبی باشد. اما اگر غیر از او فرد دیگری رییس می شد نمی توانست مجلس را نگهداری کند. بنده در مجلس ششم با هدفمند کردن یارانه ها مخالف بودم . البته الان هم مخالفم و در آن مجلس هم تا جایی که توانستیم نگذاشتیم رأی بیاورد. در مجلس هفتم هم رأی نیاورد. اما باید بگویم که هدفمند کردن یارانه ها از جنگ ایران و عراق بدتر است و مصیبت بزرگی است اما عده زیادی نمی دانند. 

در مجلس ششم جناج مقابل که عده ای کمی بودند چه کردند. در آن زمان چه می کردند؟
در آن زمان کارهای زیادی از سوی تعدادی انجام شد و جلوی بسیاری از کارها را گرفتیم. 

مانند چه مواردی؟
آن زمان که دودسته گی بود یک جلسه ای با مقام معظم رهبری داشتیم و عده زیادی از نمایندگان را قانع کردیم. بنده هم سعی می کردم. 

و ماجرای آن نامه ای که نمایندگان مجلس ششم به مقام معظم رهبری نوشتند چه بود؟
بنده خواندم اما چیز مهمی نبود که آن قدر هیاهو به تبع آن توسط برخی مغرض بپا شد. بنده امضاء هم نکردم. 

همین که امضاء نکردید معنی خاصی نمی دهد؟
آن نامه جسارت نبود. نباید هر نامه ای را جسارت  دانست اما بنده عقیده ام آن بود که امضاء نکنم. نمی خواستم هرچه نمایندگان می گویند من هم چشم بگویم زیرا برای خودم فکر مستقل داشتم. 

تفاوت شما با جناح اکثریت چه مواردی بود؟
بنده بیشتر به دنبال آبادی و وحدت ملی بودم. بیشتر به فکر کشور بودم زیرا زجر کشیده بودم و 8 سال در جبهه بودم و جنگ را دیده بودیم و می دانستم که جنگ چه مصیبتی به همراه دارد. خانواده ها بی خانمان شده بودند و بسیاری از زنان و فرزندان بی شوهر و پدر شده بودند. من نظرم بیشتر بر آن بود که دودستگی ایجاد نشود و ضمن آنکه با دیکتاتوری مخالف هستم؛ هرکسی که باشد. زورگویی را نمی پذیرم زیرا نه خودم می پذیرم و نه به کسی زور می گویم. حتی به فرزند خودم هم زور نمی گویم. زیرا بشر نباید زورگو باشد نگوید که هرچه من می گویم وحی منزل است.  

البته جواب سوالمان را نگرفتیم می خواهیم بدانیم تفاوت شما با جناح اکثریت که همان اصلاح طلبان بودند چه بود؟
در بین اصلاح طلبان افراد بسیار خوبی بودند . البته ممکن است اقلیتی هم کارشان خوب نبوده باشد. 

شما با لوایح دوقلوی آقای خاتمی  که همان افزایش اختیارات ریاست جمهوری بود، موافق بودید؟
نه .بنده موافق نبودم . زیرا اگر قدرت زیاد دست یک نفر باشد، خوب نیست؛ زیرا قدرت در جمهوری باید تقسیم شده باشد. اگر دست یک نفر باشد بدبختی است.

در دوره 10 ساله از 76 به بعد فکر می کنید جریان اصلاحات مرتکب چه اشتباهی شد که میدان را به رقیب واگذار کرد ؟

هرچیزی اندازه دارد. وقتی زیاد بگویی و عمل نباشد کاری پیش نمی رود. ما کشور پهناوری داریم با 70 میلیون جمعیت باید سعی کنیم حتی یک درصد هم بیکاری نباشد. اگر کسی هم بیکار بود باید از او دستگیری شود؛ اما این کار نشد ندارد. اینکه از صبح تا غروب درمورد سیاست صحبت کنیم  مسایل اصلی مانند کشاورزی و صنعت و اشتغال فراموش می شود. به جان هم می افتیم که چه کسی کافر و چه کسی مسلمان است. لذا همه چیز اندازه دارد. به همین دلیل هم عده ای نتوانستند رسالت سنگینی که برعهده شان بود عملی کنند. 

شما به آنها تذکر نمی دادید؟
تذکر می دادم؛ مستندات آن هم هست. به همین دلیل عضو هیچ گروه و جناحی نشدم تا بتوانم تذکر بدهم. در زمان آقای هاشمی هم تذکر می دادم. 


 ادامه دارد...

 

 


بني الاسلام علي الکلمتين,کلمة التوحيد و توحيد الکلمة

سه شنبه 24/1/1389 - 19:14 - 0 تشکر 194626

حمید جان در درجه ی اول بهتون توصیه میکنم که آرامش خودتون رو در مباحثه رعایت کنید و سعی کنید اگر حرفی برا ی گفتن در باب موضوع مربوطه رو ندارید شاهد مباحثات باشید و از مطالب درج شده در جهت افزایش اطلاعات سیاسی تون استفاده کنید

عده ای در زمانی قران به نیزه زندند و استفاده ی سیاسی لازم را بردند در حالی که کوچکترین اعتقادی به قران نداشتند علی را به زیر کشیدند

این گونه کارها برای ما ناآشنا نیستند

ما منتظریم

منتظر ظهور مردی که قرآن این کتاب شریف را برایمان تفسیر کند فارغ از هر گرایش و جناح و دروغ سیاسی

فقط همین

سياوش بيدکاني

راوي بيداد و داد موسيقي و مردمان ايران زمين

خنياگر مرغ سحر ، باربد زمان

جناب استاد محمدرضا شجريان

جمعه 8/5/1389 - 20:11 - 0 تشکر 216481

اسماعیل ططری نماینده دوره چهارم و ششم مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و مشاور وزیر نفت صبح امروز در سن 57 سالگی دار فانی را وداع گفت.



تشییع جنازه نماینده سابق مردم کرمانشاه در مجلس ششم صبح فردا در تهران برگزار می شود.

علی ططری در گفت و گو با خبرآنلاین با تایید خبر درگذشت پدرش گفت: پدرم صبح امروز در بیمارستان دار فانی را وداع گفت.

وی با بیان اینکه ایشان از ده خرداد به علت شوک مغزی در بیمارستان بستری بود افزود: همزمان چند عضو از بدن وی از کار افتاده بود.

فرزند اسماعیل ططری خاطرنشان کرد: پزشکان چند فرضیه به عنوان دلیل فوت شان اعلام کردند ولی هنوز دلیل نهایی اش مشخص نیست.

بر اساس اظهارات فرزند این نماینده سابق مجلس مراسم تشییع جنازه صبح فردا از درب منزل وی در تهران به سمت فرودگاه انجام می شود. همچنین مراسم اصلی روز یک شنبه ساعت 9 صبح از درب منزلش در کرمانشاه به سمت زادگاهش روستای «مله سرخ» انجام می شود تا در جوار مسجد این روستا که به دست خود احداث کرده بود، به خاک سپرده شود.

 

 


بني الاسلام علي الکلمتين,کلمة التوحيد و توحيد الکلمة

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.