• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 70177)
سه شنبه 26/3/1388 - 11:34 -0 تشکر 123013
شیطان بزرگ

                                            بسم الله الرحمن الرحیم 

اى فرزندان آدم مگر با شما عهد نكرده بودم كه شیطان را مپرستید زیرا وى دشمن آشكار شماست

قرآن کریم سوره یس آیه 60

امروزه شیطان ؛ متوجه یکی از کانون های قدرت های جهانی بنام کاخ سفید گردیده و بوسیله جماعت حاکم براین کاخ انواع و اقسام فتنه ها و جنگ ها را در این کره خاکی رقم میزند.

 فتنه ها ی شیطانی همانند جنگهای داخلی درممالک اسلامی ( یمن و لیبی و سوریه و امثالهم)  گفته آن پیرجماران راتاییدخواهدکرد که فرمود آمریکا شیطان بزرگ است .
 

چگونه آمریکا را شیطان بزرگ نخوانیم درحالی که  اولین استفاده کننده بمب اتم بودوخلبان رهاکننده بمب را با افتخار به خاک سپردهرگزاز کشتار انسانهای هیروشیما و ناکازاکی نادم نگردیدولی خود را درصف مخالفان بمب اتم جا زده است .

اى فرزندان آدم مگر با شما عهد نكرده بودم كه شیطان را مپرستید زیرا وى دشمن آشكار شماست (60)یس

پنج شنبه 2/7/1394 - 7:31 - 0 تشکر 692790


این چه حقی است که فقط چند عضو میتوانند از آن برخوردار باشند این یعنی قانون جنگل این یعنی کل کرده زمین تقسم بر تعداد اعضاء وتو چرا که درصورت مواجه شدن یک کشور ضعیف با سازمان ملل کافی است یکی از اعضاء از او حمایت کند و حکم سازمان ملل را وتو کند. این موضوع آنقدر لوس شده که صدای دارندگان این حق در آمده این گزارش را بخوانید:
ایالات متحده هشدار داد که استفاده «مداوم» روسیه از حق وتوی خود در شورای امنیت سازمان ملل متحد، مشروعیت نهاد سازمان ملل متحد را به مخاطره خواهد انداخت و ادامه این روند می‌تواند آمریکا و متحدانش را به صرافت بیندازد که این نهاد را دور بزنند.

سامانتا پاور، نماینده ایالات متحده در سازمان ملل، در مصاحبه‌ای با نشریه بریتانیایی گاردین که روز چهارشنبه، اول مهر، منتشر شد با اشاره به بن‌بستی که شورای امنیت سازمان ملل متحد در رابطه با بحران‌های سوریه و اوکراین به آن برخورد کرده است گفت که آمریکا و دیگر کشورها بیش از پیش تلاش می‌کنند که این بحران‌ها را از طریق نهادهای دیگر حل کنند.

این اظهارات در هفتادمین سالگرد تاسیس سازمان ملل متحد و در حالی مطرح می‌شود که شورای امنیت نتوانسته کاری در قبال بحران سوریه انجام دهد، بحرانی که به مرگ بیش از ۲۲۰ هزار نفر و آوارگی حدود ۱۱ میلیون نفر منجر شده است، اما با این حال اعضای شورای امنیت هنوز درباره اقدامی که باعث توقف این کشتار بشود، به اجماع نرسیده‌اند.

روسیه به عنوان متحد بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، تاکنون چهار بار از حق وتوی خود استفاده کرده تا اجازه ندهد هیچ قطعنامه‌ای در رابطه با سوریه به تصویب برسد. این ماجرا در قبال بحران اوکراین نیز تکرار شده است، جایی که روسیه با حمایت از جدایی‌طلبان به یکی از طرفین اصلی درگیری‌های نظامی تبدیل شده است.

در این حال نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد بحث تئوری داروین را درباره شورای امنیت سازمان ملل متحد به کار برده و می‌گوید که «اگر جزئی از یک بدنه درست عمل نکند، آدم‌ها آن را رها کرده و به سراغ جزئی دیگر می‌روند».

سامانتا پاور در ادامه افزود: «و اگر این مسئله جز سوریه و اوکراین باز هم رخ بدهد، آن وقت ما با یک مجموعه کاملا از کارافتاده مواجه خواهیم شد... این به طور حتم موقعیت و اعتبار و کارکرد شورای امنیت به عنوان قاضی اصلح امنیت بین‌المللی را به مخاطره خواهد انداخت.»

در همین حال خبرگزاری رویترز اظهارات سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، را بازتاب داده است که عنوان می‌کند واشینگتن بیشتر از قبل موضع مسکو در قبال بحران سوریه را پذیرفته است.

آقای لاوروف در این باره به سخنان جان کری، وزیر خارجه آمریکا پس از آغاز دوباره مذاکرات نظامی میان دو کشور بر سر بحران سوریه ارجاع داده است.

جان کری از روسیه خواسته که از نفوذ خود استفاده کند و بشار اسد را پای میز مذاکره بیاورد.
لینک منبع خبر 
http://www.radiofarda.com/content/f9-us-says-russian-vetoes-putting-us-security-council-legitimact-risk/27264957.html?page=1#relatedInfoContainer
بیشتر بدانیم 
وتو کلمه‌ای از زبان لاتین و به معنای «من منع می‌کنم» است. این واژه نخست در مجلس‌های دوره امپراتوری روم باستان بکار می‌رفت.

اگر در یک نظام رای‌گیری نظر مخالف یک یا چند رای‌دهنده، فارغ از نتیجه شمارش آرا، بتواند نتیجه را ملغی کند می‌گویند «رای وتو شده‌است». این حالت به‌ویژه وقتی پیش می‌آید که بر پایه آیین‌نامه رای گیری نیاز به «توافق به اتفاق آرا» باشد. در این حالت هریک از رای دهندگان حق وتو دارند، چون اگر رای مخالف دهند اتفاق آرا حاصل نمی‌شود و پیشنهاد به تصویب نمی‌رسد.

از مشهورترین موارد وتو در دوران معاصر استفاده از حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل متحد است. کشورهایی که حق وتو دارند عبارت اند از:ایالات متحده آمریکا، روسیه، فرانسه، انگلستان و چین. بر اساس منشور اساس سازمان ملل متحد، شورای امنیت دارای ۱۰ عضو غیر دایم و ۵ عضو دایم است. اعضای دایم شورا دارای حق «وتو» هستند. از ابتدای تأسیس سازمان تا کنون، نسبت به این حق، نظریات متفاوتی اظهار شده و بیشتر این نظریات، مخالف این حق بوده‌اند. اکنون، که این مخالفت‌ها شدت یافته، برخی از کشورها مدعی استحقاق برخورداری از حق وتو هستند. علاوه بر ایرادهای حقوقی و تناقضات نظری و عملی، حق وتو از دیدگاه اسلام نیز پذیرفته نیست؛ زیرا این حق بر اساس قدرت قدرتمندان آن زمان و در قالب یک قانون، به پنج کشور اعطا شده و موجب تسلط و تفوق بر سایر کشورها گردیده است. از این رو، برای بررسی این حق و جایگاه آن در اسلام، «قانون و قانون گذاری»، «قدرت» و «اصل ولایت و عدم ولایت» با رویکردی دینی و اسلامی بررسی و بر اساس هر یک، ناسازگاری حق وتو با اسلامی و عدم مشروعیت آن اثبات می‌شود.

حق وتو ناشی از بند ۳ ماده ۲۷ منشور سازمان ملل متحد است که می‌گوید:

تصمیمات شورای امنیت راجع به سایر مسائل [مسائل مربوط به غیر آیین کار] با رأی مثبت نه (۹) عضو، که شامل آراء تمام اعضای دایم باشد، اتخاذ می‌گردد.

در تعریف «حق وتو» گفته شده است:

۱. هریک از پنج عضو دایمی شورای امنیت (چین، فرانسه، شوروی (روسیه)، انگلستان و آمریکا) می‌تواند با دادن رأی منفی، از صدور قطع‌نامه‌ای در شورای امنیت جلوگیری نماید. این رأی منفی عضو دایمی شورای امنیت را، که مانع از تصویب قطع‌نامه می‌شود، «وتو» می‌نامند. این رأی منفی فقط هنگامی «وتو» تلقّی می‌گردد که به مسائل ماهوی و نه مسائل آیین کار مربوط می‌شود

۲. در تعریف «حق وتو» می‌توان به طور خلاصه و نیز جامع‌تر گفت: «حق وتو» عبارت است از: رأی منفی هر یک از اعضای دایم شورای امنیت سازمان ملل متحد به قطع‌نامه‌های دارای آراء مثبت شورای امنیت در مسائل ماهوی. به عبارت دیگر، «حق وتو» عبارت است از: رأی غیر مثبت هریک از اعضای دایم شورای امنیت سازمان ملل متحد به قطع‌نامه‌های دارای آراء مثبت شورای امنیت در مسائل ماهوی.
منبع :
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AD%D9%82_%D9%88%D8%AA%D9%88

اى فرزندان آدم مگر با شما عهد نكرده بودم كه شیطان را مپرستید زیرا وى دشمن آشكار شماست (60)یس

شنبه 4/7/1394 - 8:27 - 0 تشکر 692791


وجود داعش چیزی جرء نفع برای آمریکا ندارد؛ هنگامی که البغدادی به مدت دوسال زندانی آمریکایی ها در عراق بود آمریکایی ها دریافتند که او استعدادخوبی برای فرماندهی یک گروه وحشی از نوع داعش را داراست گرچه شخصیت البغدادی در هاله ای از ابهام است و این احتمال وجود دارد که او یک افسر اطلاعاتی اسرائیلی باشد که با جایگزین شدن درنقش یک عرب عراقی خود را عراقی نشان میدهد - اخبار و اطلاعات بعدی نیز نشان داد که آمریکا نه تنها در نابودی داعش جدی نبوده بلکه در شرایط وخیم به کمک آنان شتافته است مثلا هنگامی که ارتش و نیروهای مردمی عراق تعدادی از رجال و مرکزیت داعش را در تکریت در محاصره خود داشتند آمریکا اجازه پایان کار را نداد ابتدا با هلیکوپتر به محل شتافت آنان را با هلی برد نجات داد بعد اجازه تسخیر تکریت را داد گزارشات متناوب دیگری نشان داد که بارها و بارها آمریکایی ها از راه هوا کمک هایی را به داعش در عراق فرو ریخته اند. آمریکا در رابطه با داعش نقش شریک دزد و رفیق قافله را بازی میکند به عبارتی در پنهان با داعش است چرا که وجود داعش موجب میشود مردم عراق و سوریه و افغانستان احساس نیاز به کمک او نمایند و از سوی دیگر نابودی داعش یعنی تمام شدن ترس و خطر و عدم نیاز به کمک آمریکا؛ گزارش ذیل نشان میدهد که تقویت داعش در افغانستان خود داستان دیگری است که آمریکایی از آن سود خواهند برد: 
وال‌استریت ژورنال، روز پنجشنبه ۲ میزان (مهر) نوشت که برخی از مقام‌های نظامی آمریکا و متحدان این کشور از خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان نگرانند و در حال بررسی گزینه‌های ادامه حضور چندین هزار تن از این نیروها پس از سال ۲۰۱۶ هستند.
بحث احتمال حضور طولانی‌تر نیروهای آمریکایی در افغانستان، در سال‌های اخیر همواره مطرح بوده است.
بر اساس نخستین برنامه دولت باراک اوباما، نیروهای رزمی آمریکا تا اخیر سال ۲۰۱۴ باید افغانستان را ترک می‌کردند. ولی در دو سال گذشته برنامه خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان همواره مورد بازبینی قرار گرفت و تغییر کرد.
آخرین برنامه آقای اوباما خروج تدریجی نزدیک به ده هزار نیروهای آمریکایی باقی‌مانده در افغانستان تا پایان سال ۲۰۱۶ است. مطابق به این برنامه شمار نیروهای آمریکایی به چندصد تن کاهش یافته و محدود به شهر کابل خواهد بود.
+ احتمال باقی ماندن شمار بیشتری از نیروهایی آمریکایی در افغانستان
در عین حال گزارش‌هایی هم وجود داشت که جدا از خروج کامل، آمریکا شمار مشخصی از سربازان خود را برای اجرای عملیات‌ ضدتروریستی در افغانستان حفظ ‌خواهد کرد.
بنا به گزارش وال استریت ژورنال ژنرال، جان کمبل، فرمانده نیروهای بین‌المللی در افغانستان، چند طرح متفاوت را به منظور تداوم حضور نیروهای آمریکایی در افغانستان به مقام‌های آمریکایی و ناتو برای بررسی فرستاده است.
در حال حاضر نزدیک به ده هزار نیروی آمریکایی در افغانستان حضور دارند.
یکی از طرح‌های ژنرال کمبل تداوم حضور این ده هزار نیرو است. به گزارش وال استریت ژورنال، گزینه‌های بعدی کاهش نیروها به ۸۰۰۰ هزار یا هم نزدیک به ۵۰۰۰ است. طرح دیگر هم همان برنامه قبلی خروج تدریجی تا پایان ۲۰۱۶ و باقی ماندن تنها چندصد نیروی آمریکایی در افغانستان است.
پنتاگون تا حالا رسما در این مورد اظهار نظری نکرده است.
آمریکا نگران نفوذ داعش
آقای اوباما در حالی تصمیم به خروج کامل نیروهای آمریکایی تا آخر سال ۲۰۱۶ گرفت که روابط افغانستان با آمریکا بسیار سرد بود و همچنین پدیده‌ای به اسم داعش، گروه موسوم به دولت اسلامی، در افغانستان حضور جدی نداشت.
بعد از ایجاد حکومت وحدت ملی افغانستان روابط افغانستان و آمریکا دوباره گرم شد و دقیقا یک روز بعد از تشکیل حکومت وحدت ملی، در سپتامبر سال گذشته توافقتنامه امنیتی میان افغانستان و آمریکا امضا شد.
برخی از مقام‌های آمریکایی نگرانند که خروج کامل نیروهای آمریکایی دولت افغانستان را زیر فشار مضاعف گروه طالبان و بقیه گروه‌های نظامی از جمله داعش قرار خواهد داد.
ماه گذشته، مایکل فالون، وزیر دفاع بریتانیا در سفری به افغانستان از حضور و توسعه فعالیت‌های گروه داعش در افغانستان ابراز نگرانی کرد.
وال استریت ژورنال نوشته که شماری تصمیم آقای اوباما مبنی بر خروج کامل از عراق را اشتباه می‌خوانند و باور دارند که اگر چند هزار نیروی آمریکایی در عراق باقی می‌ماند، شاید نیروهای امنیتی عراق توانایی مبارزه با داعش را می‌داشتند.
به نظر می‌رسد تهدید‌ جدید از سوی گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) و تجربه تلخ آمریکا از خروج مطلق از عراق در سال ۲۰۱۱ مقام‌های آمریکایی را متوجه ضرورت بازنگری در مورد برنامه خروج کرده باشد.
+ مرز داعش و طالبان کجا است؟
بی باوری افغان‌ها به آینده
در ماه‌های اخیر شمار زیادی از افغان‌های نگران از وضعیت بد امنیتی و بیکاری، از افغانستان خارج شده‌اند.
نیکولاس هیسم، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد برای افغانستان چند روز قبل گفت افغان‌ها نگران آینده خود هستند و این کشور نیازمند پشتیبانی مداوم جامعه بین‌المللی است.
نیکولاس هیسم می‌گوید افغان‌ها نگران آینده اند
نماینده دبیرکل سازمان ملل گفت که تجدید تعهد صریح از سوی جامعه بین‌الملل در قبال افغانستان می‌تواند فضای بی‌باوری به آینده را متحول سازد.
به نظر می‌رسد اگر آمریکا برای حضور پررنگ و درازمدت در افغانستان تصمیمی بگیرد، این تصمیم بر فضای بی‌باوری ایجاد شده در ماه‌های اخیر بی‌تاثیر نخواهد بود.
منبع : http://www.bbc.com/persian/afghanistan/2015/09/150925_mar_wsj_report_on_us_drawdown

اى فرزندان آدم مگر با شما عهد نكرده بودم كه شیطان را مپرستید زیرا وى دشمن آشكار شماست (60)یس

يکشنبه 12/7/1394 - 19:17 - 0 تشکر 692797




چرا به یکباره تمام غرب در برابر روسیه موضع گرفته و حملات او به دشمنان اسد را زیر سوال میبرند؛ موضوع چیست ؟


پاسخ کاملا روشن است ؛داعش مغازه ای است در اختیار آمریکا که برای ارباب پولسازی میکند-شواهد و قرائن نیز بیانگر آنست که داعش کاملا تحت کنترل آمریکا است فراموش نمیکنیم که وقتی سربازان عراقی تکریت را درمحاصره کامل داشتند آمریکا حنگ را متوقف و سران داعش را  با هلی برد ازمحاصره خارج کرد - آمریکا به این زودی حاضر به نابودی داعش نیست چرا که همین داعش باعث برگرداندن آمریکایی ها به عراق گردید - زمانی که آمریکا درحال ترک عراق بود فقط یک جمله گفت ؛ عراق قادر به کنترل و ایجاد امنیت کشور خود نمیباشد و این یک پیام  روشن و واضح بودبدین معنا که به عراقی ها گفت؛ تورا به دردسر خواهیم انداخت تا ملتمسانه ما را به عراق بازگردانی ؛ تیتر این مقاله کاملا شبیه همان تهدید  است ؛ تیتر به روس ها این پیام را میدهد؛ اگر با ما هماهنگ نباشی دردسر جدیدی در سوریه ایجاد خواهیم کرد.


ازسوی دیگر داعش قرار است توسط آمریکایی ها سربریده شود نه کس دیگر , روز وشب رسانه های تحت کنترل آمریکا در بوق و کرنا دمیدند تا بزرگترین لولو را ساخته و سپس سوپرمن آمریکایی این لولو را نابود کند. 


روسیه طی چهار برابر یکسال بازی موش و گربه غرب به رهبری آمریکا با داعش به آنها ضربه وارد ساخت - به همین جهت قائده و برنامه ریزی بازی ایجاد شده از سوی غرب به هم ریخت .




 و اما پیام آمریکایی ها در پوشش این مقاله درج شده از سوی بی بی سی 


به گفته فعالان حقوق بشر، شهر کفرنبل روز پنجشنبه هدف حمله جنگنده‌های روسی قرار گرفته است


از لحظه‌ای که روسیه وارد فرودگاه نظامی لاذقیه شد و تجهیزات و نیروهای نظامی خود را از طریق این بندر وارد سوریه کرد، روشن بود که هدف مشخصی را دنبال می‌کند.


از بازی قدرت‌های بزرگ که بگذریم، این اقدام روسیه، با توجه به شرایط متغیر بحران در سوریه، کاملا منطقی بود.


این دخالت روسیه، آغازگر فصلِ جدیدی در مناقشات سوریه است و بحران فزاینده در این کشور را وارد مرحله تازه‌ای کرده است.


پیام روسیه واضح است: مسکو اجازه نخواهد داد که رئیس جمهور سوریه ساقط شود، هرچند ادعا می‌کند که با بشار اسد هم پیمان نیست.


تا پیش از این اقدام، به نظر می‌رسید که سرنوشت شومی در انتظار رئیس جمهور سوریه باشد.


در چند قدمی‌ سرنگونی


در آغاز سال جاری، شرایط در سوریه شروع به تغییر کرد. قدرت‌های منطقه که از پشتیبانی آمریکا برخوردارند و شورشیانِ مخالف اسد را حمایت می‌کنند - (در رأس آنها) عربستان سعودی، قطر و ترکیه - همکاری نزدیکتری را با یکدیگر آغاز کردند.


گروه‌های شورشی مخالف اسد نیز بیش از پیش با یکدیگر متحد شدند.


آمریکا - علاوه بر برنامه ضد تروریستی شکست خورده "آموزش بده و تجهیز کن"، حمایت مالی‌ و نظامی خود را افزایش داد.


در نتیجه این اقدامات، با آغاز فصل بهار، شورشیان هم در شمال (استان ادلب) و هم در جنوب سوریه پیشروی قابل توجهی کردند.


آینده سیاسی رئیس جمهوری سوریه همچنان مسئه‌ای حل نشده است


بشار اسد (در سخنرانی‌های عمومی خود) اذعان داشت که به علت ضعف نیروهای نظامی‌ا‌ش، به ناچار برخی‌ مناطق را رها کرده است تا کنترل مناطق مهمتر را در دست بگیرد.


در این مرحله، با افزایش فشار‌ها و کاهش وسعت مناطق تحت کنترل اسد، به نظر می‌رسید که او در موقعیتی فرسایشی‌ قرار گرفته است که ممکن است به سرنگونی حکومتش منجر شود.


اسد تمامی راه حل‌های موجود را، ۳ سال پیش زمانی‌ که در شرایطی بغرنج و تنگنایی مشابه قرار داشت، محک زده بود.


در آن زمان، ایران متحد قدیمی‌ سوریه، با حمایت نظامی گسترده پا پیش گذاشت و "حزب‌الله" و دیگر متحدان نظامی شیعه را به نبرد زمینی‌ در حمایت از اسد فراخواند- نبرد‌ی که ایران و دیگر متحدان اسد، نقش مهمی‌ را در آن ایفا کردند.


روسیه نیز پشتیبانی نظامی خود را افزایش داد.


اما، این حمایت‌ها برای بقای حکومت اسد کافی‌ نبود. حزب‌الله با محدودیت منابع روبرو بود.


به نظر می‌رسید که نه ایران و نه روسیه توان کافی برای بازگرداندن تعادل قدرت به سوریه را ندارند.


بن‌بست ویرانگر


غرب احتمال می‌‌داد که ایران و روسیه، ناامید از سرمایه‌گذاری نظامی خود در دمشق، برای برون رفت از این بحران، بشار اسد و حامیان او را در داخل سوریه ساقط و قدرت را بدون درگیری بیشتر به دولتی جدید منتقل کنند.


اما دخالت روسیه این تصور را به خیالی واهی بدل نمود. هدف از این اقدام، مشخصاً جبران خسارتهایی بود که در یک سال گذشته آمریکا و متحدانش به حکومت اسد وارد کردند.


این اقدام روسیه، بیش از آنکه در راستای بازگرداندن کنترل کامل کشور به بشار اسد باشد، به هدف برقراری تعادل بین اسد و مخالفان او در میدان نبرد انجام می‌شود.


اسد برای غلبه کامل بر مخالفان خود به ارتش زمینی بزرگ و قدرتمندی نیاز دارد؛ امری که پیشتر از طرف روسیه رد شده است.


روسیه، نیروهای مخالف دولت را در سوریه هدف قرار داده است


این خود ممکن است دوره‌ای دیگر از ویرانی را، طولانی‌تر از قبل، به همراه آورد بی‌ آنکه نتیجه‌ای حاصل شود.


روسیه احتمالا نیروی هوایی خود را برای پشتیبانی از ارتش هوایی سوریه، در مناطقی که این ارتش تحت فشار بیشتری است، به کار خواهد گرفت.


اقدامی مشابه آنچه آمریکا و متحدانش در حمایت از شبه نظامیان کرد در عراق و سوریه برای مبارزه با گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) انجام دادند.


به نظر نمی‌رسد که "مبارزه با داعش" در اولویت برنامه‌های روسیه باشد، هرچند که خود اینگونه وانمود کند.


اگر هدف روسیه از دخالت شکست داعش بود، جنگنده‌های روسی در همراهی با ائتلاف غربی ضد داعش، شهر رقه را هدف قرار می‌دادند نه آنکه شهرهای شمال حمص را بمباران کنند یعنی مناطقی که عمد‌تاً ارتش بشار اسد درگیر جنگ با مخالفانی غیر از داعش است، مخالفانی که برخی‌ از آنها از طرف غرب حمایت می‌شوند.


جهش بزرگ


دخالت ناگهانی نیروهای روسی در بحران سوریه، آمریکا و متحدانش را شگفت‌زده کرد و آنها را از هرگونه برنامه برای برقراری شرایطی پایدار در سوریه بر حذر داشت.


در عین حال نباید فراموش کرد که هر دو طرف (آمریکا و روسیه) اهداف مشترکی را نیز در این جنگ دنبال می‌کنند.


هر دو طرف خواهان جلوگیری از پیشروی و ترجیحا شکست کامل نیروهای داعش هستند.


هیچ یک از دو طرف تمایلی به سرنگونی رژیم بشار اسد و پیروزی شورشیان ندارند که ممکن است به انتقال حکومت دمشق به اسلام‌گراها منجر شود حتی اگر این گروه‌ها زیر بیرق سیاه داعش نباشند.


اما با توجه به جنگ خونینی که هر روز در سوریه جریان دارد، توافق دیپلماتیک جهشی بزرگ است.


فارغ از تمامی این قضایا، آینده بشار اسد و اطرافیانش و سرنوشت سوریه در صورت سرنگونی او همچنان به عنوان مسئله‌ای عمده مطرح است.


 منبع 


http://www.bbc.com/persian/world/2015/10/151004_me_syria_conflict_russia_intervention?ocid=socialflow_facebook

اى فرزندان آدم مگر با شما عهد نكرده بودم كه شیطان را مپرستید زیرا وى دشمن آشكار شماست (60)یس

دوشنبه 13/7/1394 - 18:58 - 0 تشکر 692798


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری «پانوراما الشرق الاوسط»، منابع آگاه روسی اعلام کردند: پوتین از نیروهای نظامی این کشور خواسته است در جنگ علیه تروریست های داعش تلاش کنند سرکرده های آنها و در صدرشان ابوبکر البغدادی را زنده بگیرند و اگر نتوانستند این کار را بکنند، اجساد آنها را به مسکو منتقل کنند.

این پیام پوتین برای غرب مفهوم روشنی دارد در واقع پوتین با ایماء اشاره به غرب فهمانده که البغدادی و سرآنها جعبه سیاه اطاق فتنه غرب هستند جعبه سیاهی که حاوی ارتباطات مخفی با سیا را برملا میکند جعبه سیاهی که برملا میسازد طی ۲۰۰۵ که توسط نیروهای آمریکایی دستگیر شده و به مدت ۴ سال در اردوگاه بوکا واقع در جنوب عراق بازداشت بوده است. به چه کارهایی مشغول بوده و چه تعلیماتی را دیده است . همه خوب می دانند که بازداشتگاههای آمریکایی ها در عراق یکی از مکانها نشان سرویس اطلاعاتی آمریکا بوده اظهار نظر یکی از مقامات آمریکایی در خصوص البغدادی چیزی جزء نشان گاه را بیان نمی کند دِرک هاروی" مشاور اطلاعاتی ویژه ژنرال پترائوس فرمانده سابق نیروهای مرکزی آمریکا در تعریف ابوبکر بغدادی نوشت، که البغدادی را برتر از همتای‌اش ابومصعب الزرقاوی سازندهٔ سازمان القاعده در عراق می‌داند و او را از اسامه بن لادن هم در برخی زمینه‌ها برتر می‌شمارد.

پوتین که خود یک اطلاعاتی زبده روسیه است با بیان این مطلب آمریکایی ها را بر آن میدارد که فکر بحال البغدادی کنند . 

اگر آمریکایی ها اصرار بر این دارند که حمله به داعش میبایست تحت مدیریت آنان صورت گیردعلتی ندارد جزء حفاظت از جعبه سیاه اطاق فتنه غرب .

آمریکایی ها در جنگ با صدام و حمایت شورشیان برعلیه قذافی بسرعت این دو را کشتندتا جعبه سیاه بدست غیر نیافتد.

اى فرزندان آدم مگر با شما عهد نكرده بودم كه شیطان را مپرستید زیرا وى دشمن آشكار شماست (60)یس

پنج شنبه 30/7/1394 - 8:10 - 0 تشکر 692813




در حالی که احتمال ربوده‌شدن یک دیپلمات ایرانی در عربستان مطرح شده، یک نماینده حزب‌الله می‌گوید اگر او ربوده شده باشد، دلیل آن امنیتی نیست. ایران تا کنون در مورد سرنوشت سفیر پیشین خود در لبنان اظهار نظر رسمی نکرده است.
در حادثه‌ی منا در روز دوم مهر ۱۳۹۴، به گزارش منابع ایرانی، بیش از ۴۶۴ زائر ایرانی جان خود را از دست دادند؛ ۳۶ زائر ایرانی همچنان "مفقودالاثر" هستند و ٢٩ جسد را نیز مقامات عربستانی دفن کرده‌اند.
بلافاصله پس از حادثه مرگبار منا اعلام شد که شماری از کارمندان وزارت خارجه جمهوری اسلامی، از جمله غضنفر رکن‌آبادی هم برای شرکت در مراسم حج امسال وارد عربستان شده بودند. نام رکن‌آبادی که ۶ سال سفیر جمهوری اسلامی در لبنان بود، در میان مفقودان حادثه باقی ماند.
هنوز خبر تأیید‌شده‌ای از زندگی یا مرگ او منتشر نشده، اما همچنان احتمال ربوده‌شدن او در عربستان مطرح می‌شود.
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه جمهوری اسلامی، روز سه‌شنبه (۲۰ اکتبر/ ۲۸ مهر) در حاشیه مراسم تشییع پیکر احمد فهیما، بدون اشاره صریح به سرنوشت رکن‌آبادی، اظهار امیدواری کرد که او هر چه زودتر به سلامت نزد خانواده‌اش بازگردد. فهیما معاون اداره نمایندگی‌های خارجی اداره کل تشریفات وزارت خارجه بود که در حادثه منا جان خود را از دست داد.
بروجردی: رکن‌آبادی در آمبولانس زنده دیده شده است
از سوی دیگر، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشست فوق‌العاده این کمیسیون با موضوع حادثه منا مدعی شده که رکن‌آبادی در حالی که زنده بوده، به بیمارستان منتقل شده است.
خبرگزاری فارس روز سه‌شنبه (۲۸ مهر) به نقل از علاءالدین بروجردی نوشت: «بر اساس شواهد، شاهدان عینی این ماجرا، ایشان را در حالی که در قید حیات بودند، با آمبولانسی به بیمارستان منتقل شده اما بعد از این ماجرا خبر موثقی از وضعیت او وجود ندارد.»
پیش از این معاون کنسولی و امور ایرانیان خارج از کشور وزارت خارجه گفته بود ممکن است کسانی که هویت‌شان مشخص نشده جزو قربانیان، یا مجروحان بستری شده در بیمارستان‌های عربستان باشند. به گفته حسن قشقاوی، "حتی احتمال بازداشت شدن برخی از زائران وجود دارد".
"دیپلمات، نه مقام امنیتی"
به زعم علاءالدین بروجردی، دولت عربستان باید با توجه به "جایگاه سیاسی رکن‌آبادی در کشور" و سابقه او به عنوان سفیر جمهوری اسلامی در لبنان، در مورد سرنوشت او "به‌طور ویژه پاسخگو باشد".
در روزهای اخیر نیز "خبرگزاری اهل بیت" (ابنا) به احتمال ربوده‌شدن رکن‌آبادی پرداخت. ابنا به نقل از نماینده دبیرکل حزب‌الله لبنان در تهران نوشت: «این فرضیه که احتمالا رکن‌آبادی ربوده شده باشد را رد نمی‌کنیم. اما برای اثبات آن نیاز به دلیل است».
عبدالله صفی‌الدین در عین حال گفت که "ربودن رکن‌آبادی"، به فرض وقوع، نمی‌توانسته با هدف "تخلیه اطلاعاتی" باشد: «رکن‌آبادی اطلاعات محرمانه زیادی از نیروی مقاومت حزب‌الله لبنان و سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران در اختیار نداشته است [...] ایشان یک فرد سیاسی هستند و نه نظامی امنیتی؛ بنابراین اطلاعاتی محرمانه و نظامی در دست ندارد. پس نمی توان این گونه تحلیل کرد که مقامات آل سعود به دنبال تخلیه اطلاعاتی ایشان هستند».
"مأموریت امنیتی" رکن‌آبادی
این در حالی است که خبرگزاری "میزان"، وابسته به قوه قضائیه جمهوری اسلامی، روز ششم مهر به نقل از "العربیه" نوشته بود که رکن‌آبادی با "مأموریت امنیتی" به عربستان رفته بوده است: «غضنفر رکن‌آبادی سفیر پیشین ایران در لبنان در راس ماموریت امنیتی در عربستان قرار گرفت و برای ادای مراسم حج با وجود پر بودن برنامه‌های کاری‌اش به عربستان اعزام شد».
"العربیه" نوشته بود که رکن‌آبادی "با نام اصلی خود وارد کشور پادشاهی سعودی نشده است و نام وی در حج امسال، در هیچ یک از معابر ورودی هوایی، زمینی یا دریایی سعودی ثبت نشده است". العربیه هم‌چنین نوشته بود: «در صورت صحت خبر مشارکت رکن‌آبادی در حج امسال، وی با نام جعلی وارد این کشور شده است».
گزارشی که سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، درستی آنها را رد کرد. مرضیه افخم گفت که غضنفر رکن‌آبادی با گذرنامه شخصی خود به حج رفته است.
خبرگزاری فرانسه روز چهارشنبه گزارش داد که شمار قربانیان حادثه منا بر پایه مجموع آماری که ۳۴ کشور اعلام کرده‌اند، به ۲ هزار و ۹۷ نفر رسیده است. این در حالی است که عربستان سعودی دو روز پس از حادثه منا شمار کشته‌شدگان را ۷۶۹ نفر اعلام کرد و این رقم را تا امروز تغییر نداده است.
با وجود افزایش آمار قربانیان و حضور مقام‌های ایرانی در عربستان، سرنوشت غضنفر رکن‌آبادی همچنان ناروشن باقی مانده است. عربستان سعودی هنوز در این مورد به صورت رسمی اظهارنظر نکرده است.
به گفته‌ی علاءالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تا زمان تحویل پیکر رکن‌آبادی به ایران یا مشخص‌شدن سرنوشت این دیپلمات، "فرضیه ربایش او به عنوان فرضیه امنیتی قویا قابل‌پیگیری است".
منبع :
http://www.dw.com/fa-ir/%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87-%DA%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%B2%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%B3%D8%B1%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%D9%BE%D9%84%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%D9%81%D9%82%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%86%D8%A7/a-18798021


اى فرزندان آدم مگر با شما عهد نكرده بودم كه شیطان را مپرستید زیرا وى دشمن آشكار شماست (60)یس

پنج شنبه 30/7/1394 - 8:25 - 0 تشکر 692814


نیلز د. یک جوان ۲۵ ساله‌ی آلمانی است که پس از ۱۳ ماه "خدمت" در صفوف جنگ‌جویان "دولت اسلامی" به آلمان بازگشته. او از رویدادهای پشت پرده‌ی شکنجه‌گاه‌های آن گروه تروریستی خبر می‌دهد.
بنا بر گزارش گروه تحقیق رسانه‌های آلمانی "زوددویچه تسایتونگ، رادیوی غرب آلمان و تلویزیون شمال آلمان"، نیلز د. اسلام‌گرای افراطی اهل آلمان در ماه اکتبر ۲۰۱۳ برای پیوستن به تروریست‌های "دولت اسلامی" به سوریه سفر کرده و در ماه ژانویه‌ی ۲۰۱۵، پس از بازگشت از این کشور، در آلمان دستگیر شده است.
بیشتر بخوانید: دستگیری هشت تن در آلمان به ظن پشتیبانی از "دولت اسلامی"
گروه تحقیق رسانه‌های آلمان به نقل از دادستان کل این کشور گزارش می‌دهند که ماموران امنیتی آلمان، پس از چند ماه شنود مکالمات تلفنی این جهادگرا به فعالیت‌های او در سوریه پی‌بردند. نیلز د.، در یکی از این گفت‌وگوها تاکید کرده بود که "مستقیما برای امیر" کار می‌کرده است.
متهمی در جایگاه شهادت
نیلز د. که در حال حاضر به عنوان "شاهد" در جریان محاکمه‌ی دو جوان آلمانی اسلام‌گرای دیگر شهادت می‌دهد، در رابطه با آغاز فعالیت خود در واحد ویژه‌ی امنیتی "دولت اسلامی" می‌گوید که به توصیه‌ی یک دوست آلمانی جهادگرای خود در سوریه به نام مصطفی کالایچی و هم‌چنین فیلیپ برگنر، پسرعموی او، به تشکیلات یادشده راه یافته است.
کرد و کالایچی هم در جریان یک درگیری‌ در سوریه کشته شد. کالایچی از طریق عکس‌هایی که او را با سرهای بریده‌ی قربانیان "دولت اسلامی" نشان می‌دهد، شناسایی شده است. این دو، از اعضای ارشد سازمان امنیت گروه افراط‌گرای "داعش" بودند.
"گشتاپوی دولت ‌اسلامی"
بنا به گزارش گروه تحقیق رسانه‌های آلمانی این نخستین بار است که نیلز د. به عنوان مامور سازمان امنیت "دولت اسلامی" از شیوه‌های شکنجه، ترور و حتی به صلیب‌کشیدن شهروندان مناطق تحت اشغال جهادگرایان "داعش" در سوریه پرده برمی‌دارد.
این سازمان به‌طور غیررسمی "گشتاپوی دولت ‌اسلامی" خوانده می‌شود. جهادگرایان آلمانی این گروه تروریستی، در تشکیل آن و اعمال شکنجه و فشار بر ساکنان مناطق تحت کنترل "داعش" در سوریه، نقش کلیدی بازی کرده‌اند.
نیلز دوران ماموریت خود را در شهر کوچکی به نام منبیج که در ۴۰ کیلومتری حلب واقع است، گذرانده است. "دولت اسلامی" از ژاویه‌ی ۲۰۱۴ در این شهر حکومت می‌کند.
بیشتر بخوانید: سازمان ملل: جنایت‌کاران "دولت اسلامی" باید محاکمه شوند
نیلز می‌گوید که او در "واحد ویژه‌‌ی سازمان امنیت" این شهر که در ساختمان "ثبت احوال" منبیج اسکان داده شده بود، فعالیت داشت. اعضای گروه با چهره‌های پوشیده، محل اقامت خود را که پادگان خوانده می‌شد، ترک می‌کردند.
در زیرزمین این پادگان، زندانی به گنجایش ۳۰۰ نفر با "اتاق‌های مجهز" شکنجه برپا کرده بودند. نیلز می‌گوید: «صدای فریاد شکنجه‌شدگان تا آن‌سوی خیابان هم به گوش می‌رسید.» برخی از دستگیرشدگان، روزهای زیادی در "جعبه‌های کوچکی" که در اتاق شکنجه تعبیه شده بود، بدون آن که قادر به حرکت باشند، زندانی می‌شدند.
این جهادگرا یک بار شاهد آن بوده که "امیر" در برابر حدود ۲۰ زندانی قدم می‌زده؛ زندانیانی که با دست‌های از پشت بسته به میله‌ای آویزان بودند.
آشپز بی‌خبر
این اسلام‌گرای تروریست می‌گوید که او تنها به عنوان آشپز در تشکیلات یادشده فعالیت داشته، خرید می‌کرده و سرپرستی گروه نظافت آن را به عهده داشته است. از دیگر وظایف نیلز، همراهی کردن زندانیان به سالن ناهارخوری برای صرف غذا بوده است. او می‌افزاید: «یک بار هم برای یک آلمانی از مونشن‌گلدباخ که می‌گفتند جاسوس است و دادگاهی شده بود، حرف‌های قاضی را ترجمه کردم.»
بنا به گزارش گروه تحقیق رسانه‌های آلمان، نیلز وظیفه‌ی انجام "ماموریت‌های مخفی" را هم به عهده داشته است. در این رابطه او یک بار زندانی‌ای که در اثر شکنجه کشته شده بوده، از سردخانه‌ی بیمارستانی تحویل گرفته و در گوری دفن کرده است. او می‌گوید: «امیر به من خیلی اعتماد داشت.»
"جوخه‌های مرگ" برای متمردان و غیرنظامیان
به گفته‌ی نیلز، اعدام، سر از تن جداکردن و تیرباران غیرنظامیان، هم‌چنین "فرماندهان متمرد" در دستور کار روزانه‌ی "جوخه‌های مرگ" بوده که هر روز در محلی به نام "بازار اعدام" صورت می‌گرفت. او می‌گوید که خود، شاهد تیرباران فرماندهی بوده که به دست جنگ‌جویان واحد خود کشته شد. این افراد سپس جسد او را در یک چاه انداختند.

متمردان و ناراضیان در ارتش "دولت اسلامی" به شدت مجازات می‌شدند. آن‌ها یا به زندان می‌افتادند یا بلافاصله کشته می‌شدند: «در صورت دستگیری، تا سرحد مرگ شکنجه می‌شدند تا به آن‌چه شکنجه‌گران می‌خواستند اعتراف کنند. بعد هم آن‌ها را می‌کشتند.»
دادگاه ایوب ب. از جنگ‌جویان دولت اسلامی در آلمان
دادگاه ایوب ب. از جنگ‌جویان "دولت اسلامی" در آلمان
نیلز می‌گوید که او حتی یک بار شاهد به صلیب‌کشیدن یک جنگ‌جوی "دولت اسلامی" بوده که «متهم بود در زمان پاسداری، مال مردم را چپاول کرده بود.» به گفته‌ی او این جنگ‌جو را روبروی پاسگاه به صلیب کشیدند و جسدش را ۳ روز تمام برای عبرت دیگران به تماشا گذاشتند.
"مجازات‌های عادلانه"
این جهادگر می‌گوید که مجازات‌های غیرانسانی "دولت اسلامی" را در آن زمان کاملا "عادلانه" ارزیابی می‌کرده. او به‌طور ضمنی اعتراف می‌کند که گاهی در انجام عملیات شرکت داشته است، ولی می‌گوید: «فقط من نبودم که دستگیرشدگان را بازجویی می‌کردم و کتک می‌زدم. دیگران هم بودند.» با این که چندی پیش عکسی از این جهادگر منتشر شده که اسلحه به دست شقیقه‌ی مردی را نشانه می‌گیرد، نیلز هنوز اقرار نکرده که در اعمال شکنجه و شرکت در اعدام دستگیرشدگان، شرکت داشته است.
بیشتر بخوانید: پنج‌هزار زن ایزدی در اسارت تروریست‌های دولت اسلامی
به‌نظر کارشناسان اعترافات نیلز به عنوان شاهد در دادگاه با گزارش‌های سازمان‌های حقوق بشری و نیز توصیفات گروگان‌های سابق "دولت اسلامی" هم‌خوانی دارد. با این حال هنوز این رویدادها از سوی نهاد بی‌طرفی تایید نشده است.

اى فرزندان آدم مگر با شما عهد نكرده بودم كه شیطان را مپرستید زیرا وى دشمن آشكار شماست (60)یس

جمعه 8/8/1394 - 8:24 - 0 تشکر 692820



فاجعه منا: عملیات ربایش بزرگ موساد؟

گزارش‌های جدید این فرضیه را تقویت می‌کند که فاجعه منا عملیات از پیش طراحی شده و تعمدی موساد بوده است با هدف ربایش و قتل ده‌ها تن از شخصیت‌های مورد نظر ایشان از ایران و سایر کشورها. ربودن این افراد قبل از فاجعه در هتل و فرودگاه، که در گزارش گوردون دف به آن اشاره شده، بیانگر عمدی و سازمان‌یافته بودن فاجعه منا است. 

باید روی نقش کمپانی جی. فور اس. در حفاظت حج و مسئولیت آن در فاجعه منا خیلی جدی و وسیع افشاگری کرد. گزارش پرس تی. وی. عالی بود ولی نمی‌دانم چرا مشرق نیوز فقط گزارش مقدماتی را منتشر کرد و ادامه نداد. 

گوردون داف، دبیر ارشد «وترنز تودی» در گزارش اختصاصی دوشنبه ۲۶ اکتبر ۲۰۱۵ از ربایش بزرگ ده‌ها دیپلمات و دانشمند و شخصیت سیاسی ایران، عراق، سوریه و لبنان در فاجعه منا می‌گوید و ترور منا را «طرح مشترک اسرائیل و سعودی» می‌داند. در گزارش فوق عکس‌های غضنفر رکن‌آبادی و عبدالله ضیغمی (سردار مشفق) و رحیم علی فهیما درج شده است. 

گوردون داف از غضنفر رکن‌آبادی سفیر ایران در لبنان، عبدالله ضیغمی معاون سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، دکتر علی‌اصغر فولادگر رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک سپاه، و احمد فهیما، از مقامات وزارت خارجه که در ۲۸ مهر ۹۴ در ایران تشییع جنازه و دفن شد،‌ بعنوان مفقودشدگان فاجعه منا نام برده است. گوردون داف از قتل محمدرحیم آقایی‌پور، سفیر پیشین ایران در اسلوونی، و ژنرال اسماعیل حمید زایر مدیر جرایم وزارت کشور عراق نیز گفته است. 

منابع امنیتی که نام‌شان ذکر نشده گفته‌اند برخی از این افراد قبل از حادثه منا ربوده شدند و برخی در هتل و فرودگاه.

باید روی نقش کمپانی جی. فور اس. در حفاظت حج و مسئولیت آن در فاجعه منا خیلی جدی و وسیع افشاگری کرد. گزارش پرس تی. وی. عالی بود ولی نمی‌دانم چرا مشرق نیوز فقط گزارش مقدماتی را منتشر کرد و ادامه نداد. 

گوردون داف، دبیر ارشد «وترنز تودی» در گزارش اختصاصی دوشنبه ۲۶ اکتبر ۲۰۱۵ از ربایش بزرگ ده‌ها دیپلمات و دانشمند و شخصیت سیاسی ایران، عراق، سوریه و لبنان در فاجعه منا می‌گوید و ترور منا را «طرح مشترک اسرائیل و سعودی» می‌داند. در گزارش فوق عکس‌های غضنفر رکن‌آبادی و عبدالله ضیغمی (سردار مشفق) و رحیم علی فهیما درج شده است. 

گوردون داف از غضنفر رکن‌آبادی سفیر ایران در لبنان، عبدالله ضیغمی معاون سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، دکتر علی‌اصغر فولادگر رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک سپاه، و احمد فهیما، از مقامات وزارت خارجه که در ۲۸ مهر ۹۴ در ایران تشییع جنازه و دفن شد،‌ بعنوان مفقودشدگان فاجعه منا نام برده است. گوردون داف از قتل محمدرحیم آقایی‌پور، سفیر پیشین ایران در اسلوونی، و ژنرال اسماعیل حمید زایر مدیر جرایم وزارت کشور عراق نیز گفته است. 

منابع امنیتی که نام‌شان ذکر نشده گفته‌اند برخی از این افراد قبل از حادثه منا ربوده شدند و برخی در هتل و فرودگاه.



-ربایش مسبوق به سابقه بوده است 

- متاسفانه گفته میشود اقای رکن آبادی با نام دیگری به حج مشرف شده اند که این مسئله دادخواست را با مشکل مواجه میکند.

-اعزام تعداد قابل توجه از شخصیت های علمی - امنیتی و سیاسی در این برهه از زمان صحیح نبوده است .




اى فرزندان آدم مگر با شما عهد نكرده بودم كه شیطان را مپرستید زیرا وى دشمن آشكار شماست (60)یس

دوشنبه 11/8/1394 - 11:21 - 0 تشکر 692828

رئیس سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل گفته‌است کشورش و ایران «در جنگ فناوری» هستند و ایران با پیشرفت‌های چشمگیر «در حال پر کردن شکاف تکنولوژیک خود با اسرائیل است».


ژنرال هرتصل هَلِوی این سخنان را روز پنج‌شنبه هفتم آبان در یک نشست دربسته در تل‌آویو بیان کرده‌است.


روزنامه اسرائیلی هاآرتص یکشنبه دهم آبان نوشته که هَلِوی افزوده‌است فاصله جمهوری اسلامی ایران با اسرائیل در تکنولوژی «به سرعت» در حال کاهش است و هر اندازه ایران پیشرفت می‌کند، برتری اسرائیل «محدود» می‌شود.


بنا به گزارش هاآرتص، هَلِوی گفته‌است، «اگر از من بپرسند که آیا در ده سال آینده جنگی میان اسرائیل و ایران درخواهد گرفت، جواب من شما را غافلگیر خواهد کرد که بگویم: «این جنگ شروع شده و در جریان است».


به گفته هَلِوی، «مهندس‌های ما (اسرائیل) با مهندس‌های آنها (ایران) در جنگ هستند و این جنگ به طرزی چشمگیر در آینده هم گسترش می‌یابد».


هَلِوی افزوده‌است، ماهیت این جنگِ «بسیار مهم»، بر سر «اطلاعات، تجهیزات و توان نظامی طرف مقابل است».


وی گفته‌است، «اسرائیل در حال حاضر دست بالا را دارد اما ایران به سرعت دارد به پای ما می‌رسد».


هَلِوی افزایش شمار دانشگاه‌ها و دانشجویان در ایران، از پس از انقلاب را که «۲۰ برابر شده‌است»، در افزایش توان فناوری ایران مؤثر دانسته و گفته‌است در ۳۶ سال اخیر، شمار دانشگاه‌ها و دانشجویان اسرائیل، تنها سه و نیم برابر شده‌است.


ملاحظه و نظریه 


وقتی اسرائیلی از ما تعریف میکنند جای تامل دارد.آنچه مسلم است نیت خیر نداشته و بطور معمول هدف خاصی را دنبال میکنند.تامل بیشتر اینکه یک مقام امنیتی اسرائیلی ها از ما تعریف میکنداین خود نیاز به بررسی بیشتر دارد.


منبع خبر رادیو فرداد 


http://www.radiofarda.com/content/f12-israeli-intelligence-says-iran-closing-technological-gap/27338742.html

اى فرزندان آدم مگر با شما عهد نكرده بودم كه شیطان را مپرستید زیرا وى دشمن آشكار شماست (60)یس

دوشنبه 18/8/1394 - 9:43 - 0 تشکر 692838

USA-Flag.jpg800


بازی شیطانی در سوریه


کمتر از یک هفته از ورود روسیه به جنگ در سوریه شک بزرگی به جنگ وارد آمد ؛ تحلیل گران نوشتن ورود یک هفته ای روسیه معادل  دو سال موشک  پرانی آمریکایی ها و همراهان او بسوی تروریست ها تاثیر گذار بود . در این مدت بمباران هوایی روس ها تروریست عرصه را چنان بر خود تنگ دیدند که تعداد زیادی از آنها  راهی مبداء خود یعنی اردن و پایگاههای ترکیه شدند.


تنها در یک مورد ترکیه ؛ عربستان و قطر 500تن از تروریست ها را با هواپیما نجات داده و راهی جبهه دوم یعنی یمن کردند.


ارتش سوریه جان تازه ای گرفت و شروع به تهاجم و باز پس گیری مناطق از دست رفته کرد دور نمای جنگ نشان میداد که اگر اوضاع و احوال به همین شکل پیش رود چیزی از تروریست های سوریه باقی نخواهد ماند و قهرمان جنگ بر علیه تروریست ها روسیه خوانده میشود .


نق زدن آمریکایی ها و همراهان با تهدیدهای ضمنی روسیه شروع شد؛ ابتدا با تِم دلسوزی گفته شد که روسیه در باتلاق سوریه گرفتار خواهد آمد و سپس کلیشه حقوق بشر و بمباران مردم بیگناه.







روسیه که خود از جنس آمریکاییها ست خوب میدانست که آمریکا چه میگوید –چیزی نگذشت که گفتگوهای  روسیه و آمریکا و یا بده بستان پشت پرده شکل گرفت و منتهی به سازمان ملل و نشست کشورهای مرتبط با حوادث سوریه شد.




"گزینه سازمان ملل چیز تازه ای نیست هنگامی که به تنگنا میرسند گزینه سازمان ملل  روی میز خواهد آمد گزینه ای که شکل گیری اسرائیل یکی از کاربردهای آنست سازمان ملل برای قدرت های استکبار چیز تازه ای نیست هنگامی که به تنگنا میرسند گزینه سازمان ملل  روی میز خواهد آمد گزینه ای که شکل گیری اسرائیل یکی از کاربردهای آنست .در حقیقت این نشست نتیجه تفاهم پشت پرده آمریکا و روسیه در خصوص سوریه بود. آمریکاییها به این هم بسنده نکرده و به موازات آن از طریق عربستان تروریست ها را تقویت کردند تروریست ها موشک تاو دریافت کردند تا قادر به جنگ با تانگ های سوریه باشند.



تاو نوعی موشک هدایت شونده ضد تانک است که در دهه ۱۹۶۰ در شرکت هوانوردی هنوز طراحی شده و از سال ۱۹۷۰ به خدمت ارتش آمریکا پذیرفته شد.


تاو در کنار موشک روسی ۹کی۱۱ مالیوتکا یکی از دو موشک هدایت شونده پرتیراژ دنیا بوده است. این موشک هم قابلیت شلیک سطح به سطح و هم قابلیت شلیک هوا به سطح را دارد.موتور این موشک دومرحله‌ای و از نوع سوخت جامد است. سامانه‌های پرتاب متعددی برای این موشک طراحی شده که شامل پرتابگرهای قابل حمل توسط پیاده‌نظام، پرتابگرهای نصب شونده بر روی خودروها و پرتابگرهای نصب‌شونده بر روی بالگرد می‌شود. موشک تاو در هیچیک از کشورهای کاربر آن از رده خارج نشده اما بهینه‌سازی‌های متعددی بر روی آن انجام شده‌است.


کمک های تسلیحاتی اخیر عربستان به تروریست که مسلما با چراغ سبز آمریکاییها صورت گرفته چنان تاثیر گذار بود که ار.اف.ای فرانسوی نوشت ؛رویترز به نقل از منابع آگاه در دولت سوریه می نویسد که در نتیجۀ کمک‌های نظامی فزایندۀ عربستان سعودی به مخالفان بشار اسد، حملات اخیر ارتش رژیم دمشق  به نتیجۀ مطلوب نرسیده‌اند.سازمان دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرده است که گروه اسلامگرای "احرارالشام" موفق شد دیروز جمعه ٦ نوامبر کنترل روستای "آچان" و اطراف آن را در استان "حماه" از قوای دولتی سوریه بازپس بگیرد.دو مقام نزدیک به رژیم دمشق می گویند که علت ناکامی ارتش سوریه و متحدانش کمک های وسیع نظامی عربستان به ویژه موشک‌های ضدتانک "تاو" است که دولت ریاض در رقابت با حکومت ایران وسیعاً در اختیار مخالفان مسلح بشار اسد قرار داده است.



تروریست ها سوریه برای آمریکاییها ارزش خاص و ویژه ای را دارا میباشند؛یک روزنامه آمریکایی فاش کرد، این کشور در برنامه شکست خورده آموزش و اعزام عناصر مسلح به سوریه تحت عنوان "آموزش مخالفان میانه‌رو" برای هرکدام از این افراد حدود 2 میلیون دلار هزینه کردتروریست ها سوریه برای آمریکاییها ارزش خاص و ویژه ای را دارا میباشند؛یک روزنامه آمریکایی فاش کرد، این کشور در برنامه شکست خورده آموزش و اعزام عناصر مسلح به سوریه تحت عنوان "آموزش مخالفان میانه‌رو" برای هرکدام از این افراد حدود 2 میلیون دلار هزینه کرد. تروریست بدین علت برای آمریکاییها مفید هستند که بهانه کافی برای لشگرکشی آمریکاییهابه خاورمیانه را فراهم آورده اند. هنگامی که عراقی خروج آمریکاییها از عراق را به رای گیری در مجلس گشانده و آمریکاییها را وادار به خروج کردند چندی نگذشت که ملتمسانه از آمریکایی ها خواستار بازگشت شدند چراکه داعش تا دروازه بغداد پیش امده بود عنقریب حکومت عراق ساقط میشد.

القاء یک تفکر از سوی استکبار

آمریکاییها در تمامی بازی های شیطانی یک گزینه را دنبال میکنند و آن گزینه اینست که تقسیم قدرت و به حاکمیت رساندن تنها در دست اوست ؛ نمونه عینی آن را میتوان در مصر مشاهده کرد السیسی و اخوانی ها هر دو از درگاه کاخ سفید درخواست حاکمیت بر مصر  شدند - اعتقاد ما براین است که دنیا را صاحبی است قدرتمند همان کسی که آمریکا را به خاورمیانه کشاند تا دو دشمن وحشی ایران یعنی صدام و طالبان را بزیر کشدحال نیزآن خدا بیدار و هوشیار است و مافوق مکر هاست ؛ [دشمنان] مکر ورزیدند و خدا [در پاسخشان] مکر در میان آورد و خداوند بهترین مکرانگیزان است54 آل عمران 

لکن از آنجایی که کرداننده امور خداوند است و حاکم و ناظر بر مکاران ؛ 

اى فرزندان آدم مگر با شما عهد نكرده بودم كه شیطان را مپرستید زیرا وى دشمن آشكار شماست (60)یس

سه شنبه 26/8/1394 - 19:20 - 0 تشکر 692863


عاقبت دوستی با آمریکا


وزارت دفاع ایالات متحده، پنتاگون، روز دوشنبه اعلام کرد قراردادی به ارزش یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون دلار برای فروش بمب‌های هوشمند یا هدایت‌پذیر به عربستان سعودی، از سوی وزارت خارجه آمریکا تایید شده است.

درحالی که فرانسه در عزا و ماتم حادثه تروریستی بسر میبرد و سراسر اروپا را وحشت فرا گرفته این خبر پاسخ روشنی بود به موضع گیری آمریکایی به داعش . چرا که داعش کسی نیست جزء یکی از دهها فرزند وهابیت سعودی آیا جزء اینست که منشاء و مرکز تمامی تروریست هایی از نوع داعش ؛ بوکو حرام ؛ القاعده النصره و طالبان به ریاض ختم میشود . چه کسی منکر آنست که ریاض نه تنها مروج این نوع گروه ها بوده بلکه هزینه مالی آنرا را متقبل گردیده است .

حمله یک هفته ای روس هابرعلیه تروریست های سوریه هنگامی که ببار نشست ناگهان سیل ارسال تسلیحات از سوی عربستان باردیگر پیشروی ارتش سوریه را متوقف کرددر میان تسلیحات ارسالی عربستان موثر ترین سلاح که مانع پیشروی برق آسای ارتش سوریه گردید موشک تاو بود موشکی ضد تانک -موشک تاو نوعی موشک هدایت‌شونده ضد تانک است که در دهه ۱۹۶۰ در شرکت هوانوردی هیوز طراحی شده و از سال ۱۹۷۰ به خدمت ارتش آمریکا پذیرفته شد.هنوز هم این موشک از کارایی خوبی برخوردار و آمریکایی ها بندرت آنرا در اختیار دیگران قرار میدهند.قدرت نفوذ این موشک در زره حدود ۶۰ سانتی‌متر در مدل آ و بی و ۷۰ تا ۸۰ سانتی‌متر در مدل سی برآورد شده‌است. حداکثر شتاب موشک تاو ۲۷۸ متر بر ثانیه است و فاصله بین شلیک تا برخورد موشک با هدف در حداکثر برد مفید موشک ۲۰ ثانیه است که به معنای میانگین سرعت حدود ۱۸۷ متری این موشک است.

عقد چنین قراردادی از سوی آمریکایی ها گویای نکات بسیاری است از جمله اینکه آمریکایی ها علاقمند به ادامه وضعیت فعلی در خاورمیانه هستند چرا که باحمایت از حاکمان ریاض امیدی به پایان تنش و جنگ خانگی نخواهد بود .

حاکمان ریاض

از سال ۱۹۳۲ (میلادی) که پادشاهی سعودی بنیان نهاده شد، این کشور پادشاهی مطلقه داشته‌است. در این کشور حزب سیاسی، پارلمان و انتخابات وجود نداردنوع فرمانروایی در این کشور به صورت پادشاهی در دست خاندان آل سعود است. در عربستان سعودی در رأس حکومت مرکزی، پادشاه قرار دارد که ریاست قوهٔ مجریه، به عنوان اصلی‌ترین قوهٔ کشور، در دست اوست. میزان کنترل حکومت مرکزی بر همهٔ سرزمین عربستان سعودی به دلیل حضور شاه‌زادگان سعودی در امیری استان‌ها، یکسان است. در این کشور از فعالیت سیاسی مخالفان به شدت جلوگیری می‌شود. مطبوعات در این کشور به طور کامل زیر نظر دولت است و آنان در حقیقت، بازگوکنندهٔ خط فکری و سیاست حاکم بر کشور هستند و خط مشی دولت را تبلیغ می‌کنندبیشتر بزرگان عربستان سعودی به خاندان بزرگ الشیخ وابسته هستند که از نوادگان محمد بن عبدالوهاب بنیانگذار فرقهٔ وهابیت می‌باشند. این بزرگان، با خانوادهٔ شاهی پیوند نزدیکی دارند.عربستان در طول نیم قرن گذشته متحد جهان سرمایه داری و آمریکا بوده است. از نکات قابل تامل این متحد آمریکا اینست که در جنگ تحمیلی ایران و عراق جانب صدام را گرفت و ۲۵ میلیارد دلار کمک در اختیار صدام قرار داد.

حمله به یمن

ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه جدید عربستان سعودی ششم فروردین ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ نیمه شب به وقت ریاض، دستور حمله به حوثی‌های یمن و مداخله نظامی به فرماندهی عربستان در یمن (۲۰۱۵ میلادی)را صادر کرد.

در این عملیات که «توفان کوبنده» نام گرفته، ۱۰ کشور از جمله شماری از کشورهای خلیج فارس شرکت دارند و آسمان یمن منطقه ممنوعه اعلام شده است.

کشورهای شورای همکاری خلیج از جمله امارات، بحرین، قطر و کویت بجز عمان، بیانیه‌ای برای حمله نظامی علیه یمن صادر کردند دو روز بعد اتحادیه عرب نیز از حمله حمایت کرد.

آنچه مسلم است حمله به یمن بدون اجازه آمریکا میسر نبوده و تا هنگامی که آمریکا صلاح بداند ادامه خواهد یافت .

خاندان آل‌سعود

دودمان آل‌سعود که قدرت را از سال ۱۹۳۲ میلادی، در دست دارد، نام کشور را منصوب به نام قبیله خود کرده‌است.

دولت اول سعودی که همزمان با گسترش اندیشه محمدبن عبدالوهاب در شبه جزیره عربستان بود از سال ۱۱۳۹ تا ۱۲۲۹ هجری قمری و دولت دوم از سال ۱۲۳۵ تا ۱۳۰۹ هجری قمری به طول انجامید و دولت سوم نیز از سال ۱۳۱۹ شروع شده و تاکنون ادامه دارد. عبدالعزیزبن عبدالرحمن پدر شاهان و شاهزادگان کنونی عربستان در سال ۱۲۹۷ هجری قمری متولد شد. زمانه تولد و رشد عبدالعزیز مصادف با بروز جنگ‌های داخلی و کشت و کشتار در این کشور بود. وی پس از رسیدن به دوران جوانی به فکر ساماندهی و اتحاد کشور افتاد و توانست با جنگاوری در سال ۱۳۱۹ شهر ریاض را که در تصرف آل رشید بود باز ستاند. در سال ۱۳۳۰ نیز اسکان اعراب صحراگرد و تأسیس گروه‌های رزمی عشیره‌ای را آغاز کرد وی سرانجام پس از تسخیر همه مناطق عربستان در سال ۱۳۵۱ هجری نام کشور حجاز را به المملکة العربیة السعودیة تغییر داد و خود را پادشاه نامید. وی پس از نیم قرن جنگ و کشمکش بر سر قدرت و مدیریت کشور در سال ۱۳۷۳ هجری قمری درگذشت و فرزندش سعود جانشین او شد. پس از سعود فیصل و بعد خالد و فهد و سپس ملک عبداللّٰه و اکنون سلمان بن عبدالعزیز در عربستان حاکم است. در عربستان شاهان بر اساس قانون اساسی حاکم مطلق هستند و همه امورکشوری ولشکری‌زیرنظر مستقیم آنان است. خانواده سلطنتی و شاهزادگان نیز که اکنون تعداد آنان را تا ۲۰ هزار هم نوشته‌اند در دستگاه حکومت از جایگاه رفیعی برخوردار هستند.

در عربستان سعودی ۷ هزار عضو از دودمان سلطنتی آل‌سعود، به تمامی کشور و بیش از ۲۵ میلیون ساکن آن حکم‌رانی می‌کنند. این گروه علاوه بر در دست‌داشتن تمامی امور حساس کشور، ثروت‌های نجومی حاصل از فروش نفت و گاز و تمامی امور کشور را بدون حضور هر گونه نهاد انتخابی و یا نظارت مردمی در اختیار خود گرفته‌اند.

وضع زنان

تاکنون قانونی برای «تعیین حداقل سن ازدواج» در عربستان سعودی وضع نشده است.رانندگی زنان در عربستان سعودی ممنوع است .در ۲۴ اوت ۲۰۰۶ (میلادی) طرح یکی از نمایندگان مجلس مشورتی عربستان سعودی در مورد دادن حق رانندگی به زنان این کشور رد شد. رئیس مجلس این کشور در این مورد گفت: موضوع رانندگی زنان بر اساس فتوای مقامات مذهبی کشور ممنوع است و مجلس حق دخالت در این مورد را ندارد.در سال ۲۰۰۳ (میلادی)، پافشاری پلیس دینی عربستان سعودی دربارهٔ رعایت روبند، به مرگ پانزده دختر نوجوان در آتش‌سوزی یک مدرسهٔ راهنمایی دخترانه در مکّه انجامید. نیروهای وابسته به دولت ریاض، در این سانحه، مانع از آن شدند که دخترانی که صورت خود را نپوشانده بودند، از کام آتش بگریزند. در پایان سال ۲۰۰۴ (میلادی)، زنان که تاکنون شناسنامه مستقل نداشتند، و تنها نامشان در شناسنامهٔ پدر آورده می‌شد، دارای شناسنامه‌ی مستقل گردیدند، اما عبدالعزیز الشیخ با پافشاری بر حرام بودن گشودن چهرهٔ زنان، مخالفت خود را با عکس‌دار کردن شناسنامه‌ها اعلام کرد.

دیگر دانستنی‌ها

فروش سگ و گربه در این کشور ممنوع است.
ورود غیرمسلمان بنا به حرمت مکان‌های اسلامی، به بخش‌های حجاز (شهرهای مکه و مدینه) ممنوع است. سازنده‌ی بهترین هتل مکه (هتل هیلتون) که غیرمسلمان است، مجبور شد از راهدوربین و بر روی یکی از تپه‌های دور شهر پروژه ساخت هتل را دیده‌بانی و پیگیری کند.در عین حال از ورود سگ و گربه در مقدس ترین مکان یعنی مکه بلااشکال است .
سالن سینما در عربستان وجود ندارد.
عکس‌برداری در بیشتر جاهای عمومی ممنوع است.
جادوگران گردن زده می‌شوند.
بعضی از دانشمندان دینی عربستان خواهان قانونی شدن برده‌داری هستند.
در جاهای عمومی و غذاخوری‌ها جداسازی جنسیتی به شدت اجرا می‌شود.
بر اثر فشار بیش از حد بر روی زنان، آمار خودکشی زنان بالاست.
در عربستان، مجازات اسلامی اجرا می‌شود که در بر گیرندهٔ حدود و قانون‌های تعزیراتی است برای نمونه، چهار انگشت فرد دزد بریده می‌شود. همچنین در بعضی موردها و برای قصاص اندام دیگر بدن نیز بریده می‌شود. در این کشور افراد بزه‌کار در ملأ عام گردن زده می‌شوند.
تاکنون میلیون‌ها کتاب دینی اقلیت‌های دینی توقیف و آتش زده شده‌است.
حکومت سعودی معاهده حقوق بشر سازمان ملل را خلاف اسلام می‌داند و تاکنون حاضر به امضای آن نشده است. از این رو، خود را ملزم به رعایت مفاد آن نمی‌داند و کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل نیز مبنایی برای برخورد با موارد نقض حقوق بشر در این کشور ندارد.
مردان مجاز هستند ۴ همسر قانونی داشته باشند، و داشتن بیشتر از ۴ همسر بر خلاف قانون اسلامی به حساب می‌آید. نتیجه گیری 
تولد افکار تروریستی از چنین مکانی جای تعجب ندارد آنچه قابل شگفتی است حمایت آمریکایی ها از چنین حاکمانی است که نه تنها دین را سخریه گرفته بلکه دنیای را به کام نابودی میکشاند.
عدو شود سبب خیر
اگر تا قبل از وقوع انقلاب ایران کسی به حاکمان سعودی ناسزا میگفت ؛ دیگران او را عتاب کرده و خطاب به او میگفتند اینها مردمی صلح دوست و خادمین حرمین شریفین هستند آنان با لباس ها ی حریر بدین سو وآنسو درحرکت و قرآن به دست مردم را دین اسلام دعوت میکردندولی با وقوع انقلاب اسلامی کم کم چهره واقعی شان هویدا گردید ابتدا از عنصر کثیفی مانند صدام حمایت کرده و اندکی بعد طالبان وحشی را در افغانستان به رسیمت شناختند از آن پس روز بروز نقاب ها کنار زده شدواز حامی اصلی تروریست محسوب گردیدند .
حقیقت چیست
آیا آمریکایی ها با میدان کشاندن این اهل حرمسرا در صدد نابودی آنانند ؛ شاید چنین باشد چرا که ما ایرانی ها ضرب المثلی داریم که میگوید روباه تخم گذار است یا بچه زا در پاسخ گفته میشود از این حیوان هر چه برمی آید. کنایه از مکار بودن روباه .نظر نگارنده است که  تو را دوست داشته باشد به اسلحه نمی دهد و تو را تشویق به اعمال تروریستی نمی کند بلکه کتابی میدهد که برروی آن نوشته شده چگونه به خلق خدا خدمت کنیم کتابی که ژآپنی از آمریکا مطالبه کردند. 
منبع ویکی پدیا

اى فرزندان آدم مگر با شما عهد نكرده بودم كه شیطان را مپرستید زیرا وى دشمن آشكار شماست (60)یس

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.