• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن برق > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
برق (بازدید: 4360)
جمعه 2/12/1387 - 20:50 -0 تشکر 92315
RoboCup IranOpen 2009

سلام دوستای خوبم

شاید شنیده باشید که چهارمین دوره مسابقات جهانی رباتیک با نام RoboCup IranOpen 2009 مثل 2دوره ای قبلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین برگزار میشه،البته دوره اول بدلیل محدودیت فضا در تهران برگزار شد.

خواستم بگم اگه شما عزیزان تو این مسابقات تیم دادین بیاین نظر بدین،چون من خودم قزوینم راحتتر به دانشگاه دسترسی دارم ،میتونم خبرهای تکمیلی رو خدمتتون عرض کنم.

ضمنا ما خودمون تو قسمت رباتهای مین یاب خودکار تیم دادیم ،و تیممون هم مجوز حضور رو گرفت،منظورم اینکه پذیرفته شد.چون که حدود 800 تیم شرکت کردن که قطعا نصف اینها یا بیشترشون پذیرفته نمیشن.

 

شنبه 3/12/1387 - 15:44 - 0 تشکر 92485

سلام

من که خیلی خوشحالم که تیمتون مجوز حضور گرفته و از این بابت صمیمانه به شما تبریک می گم . امیدوارم در مراحل بعد هم موفق باشید .

خداوندا! تقدیرم را زیبا بنویس . کمک کن آنچه تو زود خواهی ، من دیر نخواهم! آنچه تو دیر خواهی من زود نخواهم! (دکتر شریعتی)

شنبه 3/12/1387 - 21:12 - 0 تشکر 92591

سلام

خیلی خوشحال می شم گزارش و خبرهای تکمیلی شما رو اینجا داشته باشیم. البته اگه گزارشتون تصویری باشه خیلی بهتره. به امید موفقیت شما در این مسابقات.

این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت

هر کجا وقت خوش افتاد، همانجاست بهشت

دوزخ از تیرگی بخت درون تو بود

گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت

چهارشنبه 7/12/1387 - 13:19 - 0 تشکر 93414

سلام میشه درباره روبات ها یكم منو راهنمایی كنید

جمعه 16/12/1387 - 20:47 - 0 تشکر 95918

سلام دوست عزیز

چه خبر از تیمتون ؟ اوضاع که خوبه انشاءالله ؟

ما رو بی خبر نذارین ؟

موفق باشید...

خداوندا! تقدیرم را زیبا بنویس . کمک کن آنچه تو زود خواهی ، من دیر نخواهم! آنچه تو دیر خواهی من زود نخواهم! (دکتر شریعتی)

شنبه 17/12/1387 - 15:7 - 0 تشکر 96126

 خبر تکمیلی  شماره- 1

ربوکاپ

ربوکاپ یا جام جهانی ربات‌ها، یک پروژه بین‌المللی برای ارتقای هوش  مصنوعی، رباتیک و دیگر زمینه‌های مرتبط است. فدراسیون جهانی ربوکاپ در تلاش است تا با طرح مسئله‌ای استاندارد که دامنه گستره آن تمامی فن آوری‌های موجود را به مشارکت و آزمون فرا می‌خواند به پرورش تحقیقات هوش مصنوعی و ربات‌های هوشمند بپردازد. ربوکاپ بازی فوتبال را با هدف ایجاد ابتکاراتی برای مسایل اساسی اجتماعی و صنعتی به عنوان محور اصلی تحقیقات خود انتخاب کرد. هدف نهایی ربوکاپ تشکیل یک تیم کاملا هوشمند از ربات‌های انسان نما است که در سال 2050 برابر تیم قهرمان جام جهانی فوتبال به پیروزی دست یابد. برای این که یک تیم از ربات‌ها در واقع بتوانند فوتبال بازی کنند فن آوری‌های گوناگونی باید دخیل شوند، از جمله اصول طراحی عامل‌های خودکار، همکاری چند عامله ، استفاده از استراتژی، تحلیل و استدلال زمان واقعی، و ترکیب حس‌گر‌ها. ربوکاپ محلی است برای آزمون یک تیم از ربات‌های هوشمند پرسرعت در محیطی پویا. ربوکاپ همچنین چارچوبی را برای تحقیق در جنبه‌های نرم‌افزاری خود فراهم کرده است. یکی از کاربردهای اصلی فن آوری‌های ربوکاپ جستجو و نجات در زمان وقوع بلایای طبیعی از جمله زلزله در مقیاس وسیع است. ربوکاپ پروژه امداد ربوکاپ را به جهت ارتقای تحقیقات در زمینه مسایل اساسی اجتماعی شروع کرد و از اهداف اصلی آن استفاده مفید از فن‌آوری برای کاهش خسارات جانی ناشی از وقوع بلایای طبیعی است.

ربوکاپ آزاد ایران

تیم های ایرانی از سال 1998 از جمله فعال ترین تیم های ربوکاپ
بوده اند. تعداد تیم های ایرانی سال به سال رو به افزایش بوده است. بنابرین زمان آن فرارسیده بود که مسابقات ربوکاپ در ایران به صورت آزاد برگزار گردد. همچنین با توجه با افزایش چمشگیر تیم های متقاضی شرکت در مسابقات جهانی ربوکاپ مسابقات آزاد در آینده تبدیل به مسابقات مقدماتی مسابقات جهانی ربوکاپ خواهند شد. مسابقات ربوکاپ آزاد ایران محلی برای آماده سازی و تقویت تیم ها جهت شرکت در مسابقات جهانی می باشد. به علاوه اینکه تیم های نوپا این فرصت را پیدا می نمایند تا از تجربیات تیم های دیگر استفاده نمایند و بیشتر با این مسابقات آشنا شوند.


اولین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران

دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان پیشرو در برگزاری مسابقات ربوکاپ در ایران طرحی را آماده و برای فدراسیون جهانی ربوکاپ ارسال نمود. این طرح توسط فدراسیون ربوکاپ مورد پذیرش قرار گرفت و بدین صورت اولین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران از تاریخ 18 لغایت 20 فروردین 1385 برگزار گردید. در این دوره از مسابقات حدود 100 تیم در غالب 7 رشته با یکدیگر به رقابت پرداختند.

دومین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران

دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با توجه به برگزاری موفق دوره اول مسابقات ربوکاپ آزاد ایران تصمیم به برگزاری دوره دوم این مسابقات در سطحی گسترده تر گرفت. طرح دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مورد تایید کمیته ملی ربوکاپ ایران قرار گرفت و پس از تایید نهایی فدراسیون ربوکاپ مقدمات کار آغاز گردید. بنابر این دوره دوم این مسابقات به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی و در نمایشگاه بین المللی تهران از تاریخ 16 لغایت 18 فروردین 1386 برگزار گردید. در این دوره از مسابقات حدود 260 تیم در غالب 15 رشته با یکدیگر به رقابت پرداختند.

سومین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران

دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برای سومین سال پیاپی توسط کمیته ملی ربوکاپ ایران و فدراسیون جهانی ربوکاپ به عنوان میزبان سومین مسابقات ربوکاپ آزاد ایران انتخاب گردید. امسال برای اولین بار محل برگزاری مسابقات در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین انجام شد. این دور از مسابقات از تاریخ 15 لغایت 17 فروردین1387 با حضور حدودا 300 تیم در 17 رشته برگزار گردید.

چهارمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران

 کمیته ملی ربوکاپ ایران و فدراسیون جهانی ربوکاپ دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را به عنوان میزبان چهارمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران انتخاب کردند. این دوره از مسابقات از تاریخ 15 لغایت 17 فروردین 1388 و در 18 رشته برگزار می گردد.

لیگ های موجود در مسابقات:

    * Humanoid
* Middle Size
* Small Size
* Soccer 2D Simulation
* Soccer 3D Simulation
* Mixed Reality
* Rescue Robot
* Rescue Agent Simulation
* Rescue Virtual Robot
* @Home
* Junior Soccer Secondary 1 on 1
* Junior Soccer Secondary 2 on 2
* Junior Rescue Primary
* Junior Rescue Secondary
* Deminer Leagues
* Demo Leagues

:اعضای کمیته ربوکاپ ایران

General Chair

    * Morteza Mousakhani

 General Co-Chair

    * Mohammad Ataei

Organizing Committee

    * Esmaeil Zeynali
* Bahram Kimiaghalam
* Javad Poursharifi
* Mohammad Hadi Jafari
* Beytollah Akbari Moghadam
* Alireza Torabinia
* Ali Rahmani
* Salar Shirafkan
* Mani Sharifi
* Majid Gholipour
* Afrooz Katanbaf
* Amir Hossein Mandegar
* Mohammad Reza Shoaei
* Asadollah Norouzi

وب سایت و ایمیلهای مسابقات:
www.iranopen2009.ir
info@iranopen2009.ir
registration@iranopen2009.ir
symposium@iranopen2009.ir
sponsor@iranopen2009.ir

نیم نگاهی به شهر قزوین:

این شهر در زمان شاه طهماسب صفوی پایتخت ایران بوده‌است. اولین خیابان ایران در قزوین احداث شد.(خیابان سپه) آب انبار سردار بزرگترین آب انبار تکگنبدی جهان در قزوین می‌باشد. قزوین را در نوشته‌های قدیم اروپا شهر باستانی «ارساس» یا «ارسا سیا» و در تواریخ یونان همان شهر قدیمی «راژیا» و در زمان اشکانیان به نام موسس آن «اردپا» خوانده‌اند. ساسانیان آنرا «کشوین» نامیده‌اند یعنی سرزمینی که نباید از آن غافل شد برخی هم آنرا « قسوین» یا شهر که مردمی پرصلابت و استوار دارد و بعضی از مورخین هم معرب «کاسپین» گفته‌اند به دلیل آنکه قوم کاپست از مجاورت دریای مازندران به طرف این دشت مهاجرت کرده و با اقوام بومی اختلاط نموده‌اند و گروهی هم به مرکز ایران رفته‌اند و دریای « خزر» نیز به همین دلیل به بحرالقزوین یا «دریای قزوین» اشتهار دارد. در منطقه قزوین صدها تپه باستانی شناسایی شده که هر یک برگ زرینی از تاریخ و تمدن میهن اسلامی مان را در سینه جای داده‌اند و تنها حفاری تپه سگزآباد نشانگر تمدن ۹۰۰۰ ساله یکجانشینی در این دشت حاصلخیز است.

نکات شخصی:
با توجه به اینکه بنده با همراهی دوستان در قسمت روبات های مین
یاب شرکت کرده ایم لازم میبینم کمی در مورد این قسمت خدمت دوستان خوبم توضیحاتی داشته باشم: 

مسابقه روبات های مین یاب:
بر اساس گزارشات موجود ایران سومین کشور دنیا از لحاظ مین های
دفن شده است. در طول 8 سال جنگ تحمیلی عراق بر علیه ایران بالغ بر 16 میلیون مین در سرزمین های مرزی غرب و جنوب  کشور کاشته شده است که بعضاً بعلت دور افتاده و صعب العبور بودن مناطق خنثی نشده باقی مانده و همه ساله افراد زیادی را از بین مردم عادی و نظامیان قربانی می­کند. استانهای آذربایجان غربی، کردستان، ایلام،‌ کرمانشاه و خوزستان، هنوز در معرض خطر انفجار مین های باقیمانده از بیست سال پیش هستند. کشف و خنثی سازی مین ها کاری بسیار خطرناک و پرهزینه است. این امید وجود دارد که روبات های مین یاب بتوانند این خطر را رفع نموده وتلفات انسانی و هزینه مین یابی را کاهش دهند.
روبات مین­ یاب:
یک روبات مین یاب باید قادر باشد تمامی مین های موجود دریک ناحیه
را کشف، خنثی و یا نابود سازد. ممکن است تکنولوژی امروز روبات ها اجازه داشتن چنین روباتی را در آینده نزدیک ندهد. این مسابقات قصد دارد  تا در حد ممکن تلاش های علمی و تکنیکی مربوطه را جهت دهد.

با خبرهای کاملتری در خدمت شما خواهم بود.

سه شنبه 20/12/1387 - 16:56 - 0 تشکر 97207

دوست عزیز سلام

اخبار خیلی خوبی از روباتها برامون داشتید ، برای من که خیلی جالب بود و خیلی استفاده کردم . اطلاعات بیشتری راجع به شهرتون به ما بدین .

امیدوارم همچنان پرامید و خستگی ناپذیر به راهی که انتخاب کردید ادامه بدین و هرروز به موفقیتهای بیشتری دست پیدا کنید .

با آرزوی سلامتی و موفقیت شما و تیمتون ...

خداوندا! تقدیرم را زیبا بنویس . کمک کن آنچه تو زود خواهی ، من دیر نخواهم! آنچه تو دیر خواهی من زود نخواهم! (دکتر شریعتی)

شنبه 15/1/1388 - 19:32 - 0 تشکر 103465

با عرض سلام وتبریک سال نو به دوستان عزیز

مسابقات فوق از تاریخ 14 فروردین شروع شده،ما هم که در بخش رباتهای مین یاب خودکار شرکت کرده بودیم دربین 48 تیم ،متاسفانه هفتم شدیم،البته هنوز دقیقا معلوم نیست،وقت کم آوردیم طوری که دوروز قبل از مسابقه ما اصلا نخوابیدیم،و این تجربه شد که دیگه کارمون رو ساده نگیریم و بقول معروف کار امروز رو به فردا نندازیم،در کل که من راضیم،باشه دفعه بعد انشالله برای کسب مقام،مسابقات که تموم شد یه خبر کامل از مسابقات و رده بندی تیم ها براتون میزارم.

يکشنبه 23/1/1388 - 18:19 - 0 تشکر 105431

سلام

من که چیز زیادی از روباتها نمی دونم ولی فکر می کنم رده ی هفتم در بین 48 تیم رده ی خوبی باشه . به هر حال تبریک می گم . موفق باشید .

خداوندا! تقدیرم را زیبا بنویس . کمک کن آنچه تو زود خواهی ، من دیر نخواهم! آنچه تو دیر خواهی من زود نخواهم! (دکتر شریعتی)

دوشنبه 24/1/1388 - 2:51 - 0 تشکر 105598

با سلام

یه بار یادمه مسابقه روبو کاپ تو شهرما بابل اتفاق افتاد چه تبلیغاتی کرده بودند ولی حیف نتونستم برم آخه جایی رفته بودم ولی دوستان میگفتند تیم ایران نفر اول شده بود که خیلی خوشحال شدم بچه های بابل اول شده بودند ذوق کرده بودم که نگو ولی خیلی خوب بود که به اینجاها رسیده بود ایران همیشه اینطوری بشه چی میشه.

با تشکر آنلاکر

گر مرد رهی ، غم مخور از دوری و دیری / دانی که رسیدن هنر گام زمانست
پنج شنبه 28/3/1388 - 1:17 - 0 تشکر 123531

 با سلام

چند تا نکته رو عرض کنم:

1- من به عنوان لیدر دو تیمدانش آموزی دبیرستان علامه حلی که در دو بخش دانش جویی حضور داشتند شرکت کردم. در بخش مین یاب دستی اول شدیم و در بخش امدادگر دستی ششم و در بخش امدادگر BEST MOBILITY سوم شدیم.

2- با تحقیقاتی که من کردم عملا روبات مین یاب به درد ارتش و سپاه نمیخوره و برای اونها انهدام مین به صرفه تره. (بلیل پر بودن منطقه از مین و ترکش و...)

3- اگر اشتباه نکنم شما در تاریخچه روباتیک ایران اتفاق مهمی به نام حلی کاپ رو فراموش کردید. اولین اتفاق مهم روباتیکی ایران پس از شرکت یک تیم دانشجویی در مسابقات جهانی (از دانشگاه شریف) و یک تیم دانش آموزی (از علامه حلی) که باعث ایجاد تب روباتیک در ایران شد همانا و قطعا شکل گیری مسابقات حلی کاپ بود. این مسابقات غیر از سال گذشته به طور مرتب برای 6سال برگذار شد که در واقع اولین مسابقه معتبر روباتیک ایران و کلنگ ایجاد ایران اپن بود. البته من دقیقا نمیدانم این کمیته روباتیک ناگهان چطور شکل گرفت و افرادی داخل آن شدند. اما از اونها ممنونم که ایران اپن را برگذار میکنند.

VTAVOOSI.PROJECTS@GMAIL.COM

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.